עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דור הסלולר הבא עדיין מרגיש די רחוק מאיתנו, אך יצרניות רבות כבר מתכוננות אליו במרץ - ואחת מהן היא הסינית התחרותית והפופולרית לכתבה

2. Started by orenc17,

שפשוט ינגן מוזיקה כמו שצריך בלי סרטים ושטויות כאלה עדיף מבוסס FLASH תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  3. אני מחפש תוכנת monitor טובה שנותנת מידע גם על שיחות וגם על 2g/3g/SMS/wifig ויש לה ממשק יפה??

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  4. נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש נגן למטרות MP3 בלבד (סרטים לא מעניינים אותי בנגן), שיהיה איכותי ונוח לשימוש עדיפות לאחד שיש לו אופציה לנרתיק/רצועה ליד היות ואני מעוניין להשתמש בו לספורט (רכיבה). חשבתי על SANDISK קליפ, אבל הוא קטן מידי. אני מתלבט המון לגבי הSANSA E250. יש למישהו המלצה יותר איכותית?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by ori007,

חבר'ה אפשר לקבל עזרה פה אני מחפש טאבלט 10 אינץ שאפשר להעלות משחקים, גלישה באינטרנט, אין צורך ב 3G אבל שיהיה לו את כל החיבורים. רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בין ASUS שזאת חברה מכובדת לבין אינול (ראיתי טאבלטים סיניים בעלי מפרט מכובד). האם כדאי לרכוש את האיינול שכן ההפרש במחיר הוא גדול? או שההפרש במחיר לא מצדיק רכישת טאבלט סיני ועדיף לרכוש אסוס? האם מישהו יודע מה המחירים של טאבלטים באלמ דיוטי פרי?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  7. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הנגן הזה והמסך שבור אני ידוע להפעיל שירים רק רציתי דלעת איך אני יודע אם האוקולייזיר על מצב רגיל או שהוא מכווןון על שמהו אחר?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by timac,

שלום אני מחפש אפליקציה שתקליט ותצלם את מה שאני כותב.. לדוגמא אני רוצה לשבת בבית לרשום תרגילים על האייפד ותוך כדי להקליט אותי מדבר ומסביר. צריך עט מיוחד? מישהו מכיר? יש ברשותי טאבלט מסוג asus טרנספורמר.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by mar_ar,

שלום, אחרי חיפוש פה ובמקומות אחרים, החלטתי להתייעץ איתכם לגבי טאבלט שיתאים לי. אני מחפש טאבלט. המחיר הוא פונקציה משמעותית ולכן אני לא מכוון לאייפד החדש ולמקביליו באנדרואיד. הטאבלט ישמש בעיקר ל: - גלישה באינטרנט - הרצת אפליצקיות בינוניות (בעיקר Evernote ו- Gmail) - צפיה בסרטים (עם כתוביות) אשמח מאוד אם הוא יריץ אנדרואיד עם מרקט מלא. נפח האחסון לא קריטי - לא אכפת לי להרחיב עם כרטיס מצלמה (קדמית, אחורית) - לא חשובות בכלל. אם יש יבואן/חנות שמסוגלים לתקן אם יש תקלות (בתשלום) - זה מצוין. האם אתם מכירים מכשיר שיענו על הצרכים האלו ולא מתומחרים ברמות הגבוהות? אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by WarBeast,

מה הנגן שהיית רוצה?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי מתחיל לגסוס(נגמר האחריות) אני מטעין אותו כל הלילה ובבוקר הוא נמצא על 3 ברים ואז שאני שומע 2 ברים הוא נהפך לשתיים ואז עושה לעצמו אתחול וכל מיני שטויות (הנגן הוא אחד הטובים שהיה אצלי) יש המלצות לדור המשך? התקציב הוא בין 1000-1500

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  12. הזמנות למסיבת עיתונאים גדולה שתתקיים בקליפורניה בתחילת השבוע הבא לא משאירים הרבה מקום לספקות - מכשירי iPhone חדשים נמצאים בדרכם אלינו לכתבה

13. שלום, שמי אודי וברשותי טרנספורמר פריים חדש אני נתקל בבעיה לצפות בקובצי סי.אייץ'.אם נתקלתי בבעיה במספר אפליקציות מישהו מכיר את הבעיה? האם מישהו מצא פתרון ? תודה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by supercars,

מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה אלחוטית? תקציב מאוד מוגבל: 200 ש"ח לכל היותר. אפשר להשיג אחת במחיר כזה? :-\

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by Alexkmr,

גנבו לחברה שלי את האיפון 5 בעבודה. אין שם מצלמות, וגם לא היה מותקן לה אפליקציה נגד גניבות. יש מה לעשות במקרים כאלה? הטלפון לא נרכש בחברת סלולר, יש עדיין אפשרות לחסום את הIMIE?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by oz12,

הרבה פורמים שהייתי לא הצליחו לענות לי על השאלה ואני מבקש אם מישו יודע שיענה בפלפאון כרגע יש לי שלושה מצבים של זכרון אמצעי אחסון מערכת שמוגבל עד 2 גיגה אחסון usb שמוגבל עד 12 גיגה וכרטיס sd שמוגבל עד 2 גיגה למיטב הבנתי כמעט כול האפליקציות נשמרות על אחסון מערכת וגם התמונות שהמצלמה מצלמת ושאר התמונות שאנשים שולחים לי . איך אני גורם למכשיר לשמור את כול הדברים האלה על אחסון usb?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  17. היי נאבד לי המתאם לנגן IAUDIO X5 מישהו אולי יודע אם אפשר למצוא כזה בארץ? מי היבואן של IAUDIO? איפה ניתן ליצור איתם קשר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  18. אני מקבל מכשיר N95 של אורנג' בשבוע הבא מהעבודה. אני רוצה לדעת מה גודל ה-microSD המירבי שאפשר להתקין בו מכיוון שאני רוצה להשתמש בו גם כנגן MP3. באתר של נוקיה ישראל http://www.nokia.co.il/A4709310 כתוב 4GB, אבל בחיפוש בגוגל מצאתי אנשים שאמרו שגם כרטיסים של 8GB עבדו להם. ב-WIKIPEDIA כתוב שהדגמים של N95 מלבד N95-4 תומכים ב-microSDHC (שעד כמה שהבנתי זה המשמעות של microSD HighCapacity). האם הדגם של אורנג' הוא N95-4? האם מישהו כאן ניסה כרטיסים בעלי גודל גבוה עם המכשיר שאורנג' מספקת?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by zombie,

מה עדיף ולמה? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה רבנ מראש!

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  20. שלישיית מכשירי Galaxy S20, ואולי גם מכשיר מתקפל חדש, עתידים לככב באירוע ה-Unpacked הגדול הבא שמקבל תאריך כעת לכתבה

21. Started by ArZi17,

מה אתם מעדיפים ולמה? אני שיחקתי קצת עם הsamsung וזה פלאפון משעמם כזה...חצי דקה נגעתי בwiget ואז השתעממתי כי הממשק היה איטי...הפלאפון נתקע הרבה...ציפיתי להרבה יותר...המשחק היחיד שהיה שם זה איזה פאזל מעפן...וגם מצאתי הרבה נקודות מתות על המסך מגע(נקודות שבהם המסך לא מגיב לנגיעה)

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. אני זוכר שפעם חב' פלאפון, נעלה את הפלאפונים שהיא מכרה, ככה שלא היה אפשר להתקין דברים מהמחשב. מה המצב כיום? (אני מתכוון בעיקר לפלאפונים החדשים בgsm)

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  23. שלום. לאחר חיפושים באורנג' ובסלקום גיליתי שהם אינם מוכרים יותר מטענים (או את המכשיר) סמסונג 990 ולכן חשבתי לקנות מטען של המכשיר Z500 . השאלה אם הם דומים בחיבורים שלהם למכשיר ויהיה ניתן לחבר את המטען של ה-Z500 לסמסונג 990? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  24. מבחן ה-Geekbench חושף לנו גרסה נוספת של דגם הביניים בעל הסוללה הענקית, זמן קצר אחרי ההשקה של ה-Galaxy M40 לכתבה

25. Started by Rule The Pc,

אני רוצה להפעיל אפליקציה של IPOD במחשב. מישהו מכיר אמולטור שעושה זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים