עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. טוב אני רוצה לקנות נגן פלאש יש את הD2 ואת הקליקס מה עדיף מבינהם או שיש אופציות יותר טובות ואם אפשר חסרונות ויתרונות תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  2. אולי הנושא הזה לא כלכך קשור לפה אבל רציתי לשואל אם משהוא שמבין יודע אולי אם ניתן לאתר איכשיהו מיקום של פלאפון סלולרי. אבד לי לפני שעתיים פלאפון והוא עדיין זמין,יש איזושהי דרך לאתר אותו באיזו דרך מתוחכמת?או אולי מישהוא יודע אם המשטרה יכולה לאתר את המכשיר בגלל שהוא עדיין זמין.?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by SpEcToR,

אני מוצא רק סרטונים ביוטיוב.. =\

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by smarty,

צריך את עזרתכם בקרב צמוד בין שני המכשירים! מצד אחד, ל-4c מעבד טוב ואמין יותר. הוא יותר חסכוני ופחות מתחמם. המכשיר גם קל וקומפקטי יותר. מצד שני, ל-Redmi note 3 סוללה הרבה יותר גדולה ומסך יותר גדול. 1. המעבד של Redmi note 3 באמת כזה בעייתי? 2. ה-Redmi note 3 יעלה לי 200 ש"ח פחות מ-4c. מה בעצם הסיבה ש4c יקר יותר? זה לא סתם כנראה... ובאותו עניין, כולם מהללים את רדמי אבל במה הוא יותר טוב מ4c? תביעת אצבע וגוף ממתכת זה כלום מבחינתי. תודה!! )

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. אני לא מצליח להעביר סרטים צריך להמיר אותם אולי ואם כן מאיזו תוכנה?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  6. אני יודע שקיים חוק שמחייב את החברות למכור את המכשירים שהן מציעות בלי לנעול אותם לשימוש ברשת שלהם בלבד.. מה בנוגע למכשירים שנקנו לפני שהחוק יצא? אם אני הולך לחברה ומבקש ממנה לפתוח את המכשיר היא מחוייבת לעשות את זה בחינם?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by moca,

שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט שיהווה טאבלט שני בבית אחרי ה-IPAD. היעוד הוא לילדים למשלחקים בסיסיים ואינטרנט. כלומר, הטאבלט לא חייב להיות של אפל ולכן אני מחפש טאבלט יחסית זול אבל שעדיין יהיה טוב, חזק, אמין ויהיה רלוונטי לעוד כמה שנים. יש משהו כזה ב-KSP למשל ? תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by Nahum2,

האם מישהו התנסה? (במכשיר הזה או אחר)

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  9. דור הסלולר הבא עדיין מרגיש די רחוק מאיתנו, אך יצרניות רבות כבר מתכוננות אליו במרץ - ואחת מהן היא הסינית התחרותית והפופולרית לכתבה

10. Started by oz12,

הרבה פורמים שהייתי לא הצליחו לענות לי על השאלה ואני מבקש אם מישו יודע שיענה בפלפאון כרגע יש לי שלושה מצבים של זכרון אמצעי אחסון מערכת שמוגבל עד 2 גיגה אחסון usb שמוגבל עד 12 גיגה וכרטיס sd שמוגבל עד 2 גיגה למיטב הבנתי כמעט כול האפליקציות נשמרות על אחסון מערכת וגם התמונות שהמצלמה מצלמת ושאר התמונות שאנשים שולחים לי . איך אני גורם למכשיר לשמור את כול הדברים האלה על אחסון usb?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  11. Started by oz12,

הרבה פורמים שהייתי לא הצליחו לענות לי על השאלה ואני מבקש אם מישו יודע שיענה בפלפאון כרגע יש לי שלושה מצבים של זכרון אמצעי אחסון מערכת שמוגבל עד 2 גיגה אחסון usb שמוגבל עד 12 גיגה וכרטיס sd שמוגבל עד 2 גיגה למיטב הבנתי כמעט כול האפליקציות נשמרות על אחסון מערכת וגם התמונות שהמצלמה מצלמת ושאר התמונות שאנשים שולחים לי . איך אני גורם למכשיר לשמור את כול הדברים האלה על אחסון usb?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by mazinya,

אני מתלבט בין 2 המכשירי האלו. אני מתכוון להזמין מחו"ל. הדיזייר מעט יותר יקר אבל לא יודע אם הוא שווה את התוספת מחיר. לגבי העברית, אני יודע שבאנדרואיד לא אמורה להיות בעיה לכתוב ולקרוא, אבל מה לגבי הוינדוס 7? האם יש תמיכה בעברית (מקלדת, טקסטים וכו')? מה לגבי תמיכה בפלאש? האם קיימת בWP7? על מה משניהם הייתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. Started by mena,

הגלגלת נעשתה קשה והנגן נקנה בארצות הברית,מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by nikf,

שלום, שאלה מוזרה אך לא מצאתי לה פתרון עדיין ואבקש את עזרתכם, (הבעיה מוזכרת פעמים רבות בחיפוש בגוגל אך ללא פתרון) בהעברת קבצי MP3 עם הסיפריה שלהם מתקבלת אחרי מספר קבצים הודעת שגיעה של WINDOWS path too deep שינוי השם לקצר יותר לא פותר את הבעיה, היו פתרונות של לפרמט את הזכרון אך מכיוון שיש שם קבצי מערכת אני לא יודע אם אני יכול לעשות זאת. לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה לנושא ,אם זה לא המקום אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה אחרי ניתוק כבל אחר שלא היה מחובר לכלום ושינוי פורט USB הבעיה נעלמה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by aviaderi,

שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את האסוס r300. על פניו לא מצאתי בו חסרונות (חוץ ממסך קטן, אולי). ברשת מצאתי המון תגובות חמות על המכשיר, דבר שרק מחזק את הרצון לקנות אותו. לפני הקנייה יש לי מספר שאלות: איזה תוכנות חוץ מ IGO ניתן להתקין על המכשיר? איך התפעול השוטף? איך עובד הקטע עם הרדיו? ראיתי שיש לו משדר FM. האם המכשיר נתקע הרבה? בכלל? כמה זמן לקבלת פיקס והאם הוא נשאר קבוע ויציב? ובכלל, כל מידע שתתנו יתקבל בברכה, תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by CraZy,

אני מתנצל עם כבר דובר כאן, לא מצליח לחפש קיבלתי Ipod 8 גיגה דור 2, הבנתי שאין כרגע אפשרות להתקין לו עברית האם ידוע לכם על מעקף לנושא או צפי מתי כן אפשר יהיה עם בכלל. יש לי את העברית הרשמית של ידע שקיבלתי בזמנו עם ipod ישן יותר אבל נאמר לי לא להתקין אותה על דור 2 אשמח לכל מידע בנושא 10X

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. רוצים להפוך את מכשיר האנדרואיד שלכם ל-iPhone X או ל-Essential Phone בלחיצת כפתור אחת? עכשיו זה אפשרי, בעיקר אם אתם לא באמת מתלהבים מהם לכתבה

18. Started by Nakion,

שלום לכולם לא מזמן שידרגתי את המכשיר סמסונג גלאקסי אס שלי לגירסא 2.33 האם טעיתי בזאת שלא רוקנתי את הסוללה עד הסוף והטענתי אותה שהפלאפון היה כבוי עד שהסוללה התמלאה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by ori007,

חבר'ה אפשר לקבל עזרה פה אני מחפש טאבלט 10 אינץ שאפשר להעלות משחקים, גלישה באינטרנט, אין צורך ב 3G אבל שיהיה לו את כל החיבורים. רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בין ASUS שזאת חברה מכובדת לבין אינול (ראיתי טאבלטים סיניים בעלי מפרט מכובד). האם כדאי לרכוש את האיינול שכן ההפרש במחיר הוא גדול? או שההפרש במחיר לא מצדיק רכישת טאבלט סיני ועדיף לרכוש אסוס? האם מישהו יודע מה המחירים של טאבלטים באלמ דיוטי פרי?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. הפעלה ראשונית

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הנגן הזה והמסך שבור אני ידוע להפעיל שירים רק רציתי דלעת איך אני יודע אם האוקולייזיר על מצב רגיל או שהוא מכווןון על שמהו אחר?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by neo690,

אני יודע שהנושא חרוש מה האופציה החינמית והפשוטה בשביל ההמרה הזאת? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by ross2,

שלום יש לי כמה מכשירי אנדרואיד שצריכים לטעון אתר אינטרנט שנבנה לפני הרבה שנים (לשנות אותו זה לא מעשי) האתר נבנה למכשיר ווינדוס CE ועליהם הוא עובד טוב, במכשירי האנדרואיד הוא נטען בקטן וצריך לעשות זום אין, הבעיה שזה בכל דף של האתר וזה משגע. ניסיתי כמעט את כל הדפדנים שיש בגוגל פלי והיחיד שעובד זה אופרה מיני, אבל הוא עובד רק מהכתובת החיצונית של השרת, מהכתובת הפנימית של השרת (זו שאיתה צריך לעבוד) הוא בכלל לא מעלה את הדף מודיע על שגיאת אינטרנט(כנראה בגלל שהוא עובד עם פרוקסי). אני יודע שכמה שורות קוד בצד של השרת יסדרו את הבעיה אבל זה לא מעשי, האם יש פתרון דרך הגדרות של אחד הדפדפנים תודה רבה מראש

24. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-tizen-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by gluz,

שלום, אני מחפש מכשיר (בשביל חברה שלי) שהיא תוכל לקחת לג'וגינג כדי לשמוע בעיקר רדיו ואולי קצת שירים. על מה אתם ממליצים בסביבות ה 100-200 שקל? תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.