עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם! היום בשעה טובה קיבלתי את ה-D2 שהוט פשוט מכשיר מצויין ושבאמת עולה על כל הציפיות, מה שכן אני לא כל כך מצליח לסדר את השירים והפלייליסטים. ואני אשמח עם תעזרו לי עם זה: 1.איך אני בכלל יוצר פלייליסט? 2. איך אני גורם לזה שהשירים בפלייליסט\תיקייה יסודרו לפי הסדר שהם נוספו לנגן, זאת אומרת שהשיר הראשון שינוגן כאשר אני בוחר תיקייה\פלייליסט יהיה השיר האחרון שהועתק לנגן? 3.יש איזה תחליף פחות מסורבל ל-JETAUDIO? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by דיוגנס,

שלום, יש ברשותי sansa e270 6 gb שקניתי לפני שנה וחצי. האחריות פגה וצצה תקלה במגעים בשקע האוזניות ( שומעים רק באוזניה אחת). לאחר ששלחתי למעבדת sandisk , הם טוענים שאין אפשרות לתקן ומציעים נגן חדש בעל הארכיטקטורה החדשה ( v2- אותו נגן רק המעיים שונות) ב150 שח בלבד. שווה לקפוץ על המציאה? בהתחשב שחדש עולה 600 שקל...או להתעקש שינסו לתקן ( כמו שאמרתי, כולה בעיית מגעים פשוטה, התיקון לא אמור לעלות יותר מ 50 שח)? תודה ליועצים

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. היישום שהיה מובנה עד כה במכשיריה הייעודיים של חברת הענק זמין מעכשיו גם בתור אפליקציה להורדה חופשית וחינמית בחנות ה-Play Store לכתבה

4. Started by ori007,

חבר'ה אפשר לקבל עזרה פה אני מחפש טאבלט 10 אינץ שאפשר להעלות משחקים, גלישה באינטרנט, אין צורך ב 3G אבל שיהיה לו את כל החיבורים. רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בין ASUS שזאת חברה מכובדת לבין אינול (ראיתי טאבלטים סיניים בעלי מפרט מכובד). האם כדאי לרכוש את האיינול שכן ההפרש במחיר הוא גדול? או שההפרש במחיר לא מצדיק רכישת טאבלט סיני ועדיף לרכוש אסוס? האם מישהו יודע מה המחירים של טאבלטים באלמ דיוטי פרי?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  5. אני מחפש סמארטפון/טאבלט מבוסס אנרויד שיכלול WIFI ויציאת אוזניות הכי זול שקיים לצורך ניסויים. אני מצאתי בDX ב55 דולר. מכירים אחד יותר זול?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  6. שלום ברשותי אקספריה מיני פרו מהדגם האחרון של סוני. הדגם הגיע עם אנדרואיד בגירסה 2.3.4. יצאה גירסה רישמית מסוני ל4.0, אבל כשאני נכנס להגדרות ולוחץ על Software update המכשיר מודיע לי שיש לי את הגירסה החדשה ביותר(מה שלא נכון בפועל). יש לציין שהמכשיר נקנה באנגליה, והוא לא נמכר בארץ כלל ביבוא רישמי. בנוסף הזמנתי לאבא שלי גוגל גאלאקסי נקסוס, הוא יגיע עם דוד שלי מארה"ב בעוד שבועיים, הבנתי שהוא אמור לקבל עידכון לגירסה 4.1(או שכבר קיבל), בהנחה והמכשיר יגיע עם גירסה 4.0 האם צפויות בעיות דומות בשידרוג לגירסה החדשה שתיצא?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by Nahum2,

האם מישהו התנסה? (במכשיר הזה או אחר)

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-tizen-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by gkman,

נראה כי תמיכה בפלאש במערכת של אנדרואיד כבר לא יהיה. למרות שאני אישית שונא פלאש ומקווה שהוא יעלם יום אחד מהעולם- אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא נמצא בשימוש המון (זה בדעיכה אבל בכל זאת) ועד שהוא יעלם כליל יעבור הרבה זמן. לכן חשוב לי שיהיה לאנדרואיד תמיכה בפלאש. אדובי הכריזה שכבר לא תפתח את הנגן פלאש לאנדרואיד ואני שואל את עצמי אם יש\יהיה תחלופות. מישהו?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  10. Started by Nakion,

שלום לכולם לא מזמן שידרגתי את המכשיר סמסונג גלאקסי אס שלי לגירסא 2.33 האם טעיתי בזאת שלא רוקנתי את הסוללה עד הסוף והטענתי אותה שהפלאפון היה כבוי עד שהסוללה התמלאה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by Alony21,

ברשותי ASUS Transformer TF700T וגרסת אנדרואיד 4.2.1. ברצוני למחוק את כל האפליקציות שהתקנתי, את כל היסטוריית הגלישה ולנתק את כל חשבונות המשתשמש כמו ה Gmail. בקיצור, ברוצני להחזיר אותו למצב ההתחלתי. כיצד לעשות את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  12. Started by iakovl,

מחפש המלצה לאוזניית BT לפלאפון, הכותרת אומרת הכל לא? בגדול מסתכל על תקציב של עד 200 ש"ח, קצת יותר אם באמת צריך, עדיף פחות (סטודנט) אני רוצה לקבל המלצה על משהו איכותי (מזמין מחול במידת הצורך) אבל עם יחס תועלת/איכות גבוהים מעדיף לקבל המלצות מאנשים שיש להם מוצר

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  13. תודה לכולם ! מה שוויו בסין ? (כמה הוא שווה ) והאם כדאי לקנות פלאפון אחר ? [בסין ] מה חשוב ? מצלמה סבבה, מקום (איחסון ) , איכות טובה , צבעים טובים, מסך גדול ושהפלאפון יהיה מעוצב , MP3 חייתי

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. אני לא מעודכן בכלל במחירים בשוק הזה, אז אין לי מושג מה אפשר להשיג בכזה מחיר. בגדול הדרישות הן קליטה חזקה, מצלמה נורמאלית וזמן בטריה ארוך ככל האפשר. אם נכנס גם נגן MP3 נחמד או אפשרות לגלישה אלחוטית, מה טוב. יש לי אפשרות גם להזמין מחו"ל \ לקנות שם וישלחו לי אם יש עדיפות מבחינת תמורה למחיר, אבל תמיכה בעברית חשובה.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

מישהו יודע מאיפה אפשר לקבל מדריך טוב ? תודה ! לתמיכה בעברית ... להפעלת זיהוי קולי כשמתקשרים אליי וכאלה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by best_shredder,

לאחרונה החלטתי שאני קונה אייפוד של 160GB, והחלטתי שאני קונה או מIVORY או מ KSP, כי לשתי החברות יש את המחירים הכי זולים שמצאתי. עכשיו מבחינת אמינות וזה, יש מצב שאני מקבל את האייפוד מאחת משתי החברות משומש? או שרוט או משהו? או שהם נותנים לי אותו חדש מהחברה APPLE? זה מאוד חשוב לי, אני לא רוצה אייפוד דפוק ומשומש , וגם קטע האחריות מאוד חשוב לי, אם זה יתקלקל מי יתן לי יחס חם יותר? תכלס חברים, על מה אתם ממליצים ? זה אותו מחיר, IVORY או KSP? הנה קישור לשתי החברות : IVORY - http://ivory.co.il/product.asp?productid=1622&CatCode=330 KSP - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 נ.ב- מדובר בסניפים של חיפה

17. Started by r1plet,

שלום, ברשותי אריקסון W595 ואני נורא אוהב את ה-OPERA MINI, במיוחד את הבטא של ה-5 החדש, אבל תמיד מאז שהתקנתי את האופרה מחדש בפלאפון (אם זכור לי נכון), אני לא מצליח להגיע לתמיכה בעברית עם הדפדפן הזה, העברית תמיד כתובה הפוך.. האם יש דפדפן חילופי שתומך בעברית? (לא הדפדפן שבא עם הפלאפון, הוא ממש לא נוח) או אולי דרך לגרום לאופרה מיני לתמוך בעברית כהלכה? תודה!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by danidino,

אהלן, אני מעוניין לקנות מכשיר GPS לא יקר שעליו אוכל להקתין גם תוכנת ניווט רגילה לכביש וגם תוכנה לניווט בשטח. שמתי עין על ה-mio moov black שגם זול, גם מחברת Mio הנחשבת איכותית וגם כולל מאפיינים טובים כמו אפשרות להכניס כרטיסי זיכרון. כיוון שאיני מתמצא בתחום מכשירי ה-GPS אשמח לדעת האם מכשיר הנ"ל או לצורך העניין כל מכשיר GPS תומך בהתקנת תוכנות ניווט מגוונות. האם רק מכשירים מסוימים תומכים בניווט שטח? או שמא זה פשוט עיניין של להתקין את התוכנה המתאימה? והאם להתקין תוכנת ניווט לפי בחירתי היא עיניין מורכב? או שכל המכשירים תומכים בהתקת תוכנות ניווט? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by Atom Mother Heart,

המכשיר לא היה בשימוש בכלל במשך חצי שנה ועכשיו הוא לא מגיב כלל מה אתם אומרים הלכה הסוללה או משהו אחר?

20. Started by ofirxp,

היי, אני מעוניין לקנות מטען לאייפוד דור חמישי. רציתי לדעת אם מטען קיר USB רגיל (מתחבר לחשמל ובצד השני תקע USB ) יתאים? או שצריך מטען מקורי (ויקר להחריד) לאייפוד?? תודה על העזרה! ???

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by FARKASH7,

1. השאלה שהכי מדאיגה אותי היא: כמה שעות אפשר לשמוע מוזיקה עם המכשיר בין טעינה לטעינה? 2. האם ההגבלה שכתובה במפרט המכשיר של 1GB זיכרון לא ניתנת לשינוי או שאני יכול להוסיף למכשיר כרטיס זיכרון של 2GB והוא יעבוד גם איתו? 3. שמעתי הרבה שמועות בקשר לטעינה ראשונה של המכשיר, כמה זמן מומלץ להטעין בפעם הראשונה? 4. כמו כן איזה כרטיס זיכרון אני צריך למכשיר לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיסים מסוג TF/MicroSD

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by amit2792,

רציתי לדעת מתי ה n96 מגיע לסלקום אני ישמח לשמוע

23. Started by Koby,

שלום, שמתי לב שיש חנויות שונות שמוכרות אותם מכשירי GPS כמו MIO C250 אבל עם תוכנות ניווט שונות (אחת מוכרות תוכנה של MIO וחנות אחרת מוכרת תוכנה שנקראת I-GO). רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם ומה עדיף? תודה לעוזרים

24. Started by shibie,

אהלן חברה, אני רוצה לקנות את הנגן.. ורציתי לשאול אם שווה לחכות..?... אם תיהיה ירידת מחירים? תודה..

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  25. יש לי מחשב של ASUA עם WM6 אני צריך תוכנה להמיר סרטים כדי ליראות אותם במכשיר..~~~~~~~~

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.