עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה/סרטים חשוב לי שיהיה לו גם מסך גדול יחסית, שיראה אסטתי - עדיפות למסך מגע ושיהיה דק מצאתי את המכשיר QTEC T821 - עולה 485 ש"ח http://reltronics.shopy.co.il/products/133508 מה דעתכם עליו? (לאלו שמכירים את המכשיר) ואם יש לכם אלטרנטיבות אחרות בשבילי אני אשמח לשמוע יש לציין שאני לא רוצה לעבור את ה500 ש"ח תודה !! איציק

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by timac,

שלום אני מחפש אפליקציה שתקליט ותצלם את מה שאני כותב.. לדוגמא אני רוצה לשבת בבית לרשום תרגילים על האייפד ותוך כדי להקליט אותי מדבר ומסביר. צריך עט מיוחד? מישהו מכיר? יש ברשותי טאבלט מסוג asus טרנספורמר.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by jonys,

שלום אנשים! אולי מישהו יודע מה מהירות העברת הקבצים (מקורא כרטיסים מהיר למשל) בVISION M 60GB במצב USB HOST??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by WarBeast,

מה הנגן שהיית רוצה?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  5. אם מישהו מכיר.... בבקשה תמליצו... עדיף שלא יהיו מהסוג שאטים לחלוטין לרעשים חיצוניים

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  6. המחשב הקודם שלי קרס ואני כרגע עם מחשב חדש התקנתי אייטונס. והאייטונס לא נותן לי לשנות שום דבר באייפון כולל אפליקציות ומוזיקה. עשיתי store-authorize this computer וזה עדין לא עזר המצב נשאר אותו מצב כל פעם שאני לוחץ על להעביר שירים ידנית הוא רוצה לסנכרן לי ולמחוק את כל השירים. במחשב הקודם לא היה לי סנכרון עם המוזיקה אני העברתי ידנית שירים מהחשב לאייפון ע"י גרירה שלהם מישו יודע מה אני יכול לעשות כדיי להצליח לחזור לנהל את האייפון שלי כמו בנאדם?

7. Started by talweiss10,

SAMSUNG MASGIC TOUCH SONT ERICSSON W705 NOKIA 6730 NOKIA 5800 מה שחשוב לי במכשיר ביקר שיהיה נוח לשימוש, ושלא היו הרבה תקלות

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by Internal,

אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למחשב בעיקר שיתפקד כמו טלפון יש כזה דבר כי ראיתי בלי סוף חוטיים וכמה הדבר יכול להעלות??

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי מצלמה דיגיטלית עם כרטיסי CF שהחיבור שלה למחשב הפסיק לעבוד. במקום לתקן אותה או לקנות חדשה החלטתי פשוט לקנות קורא כרטיסים זול. יש למישהו המלצה למשהו ספציפי או איזה רעיון מה כדאי ? אולי זה בכלל לא חשוב ורק לקנות את הכי זול שיש ? הנה כמה דוגמאות לחימום: http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=393 http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=19&catId=30 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5432 תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by Nahum2,

האם מישהו התנסה? (במכשיר הזה או אחר)

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by zombie,

מה עדיף ולמה? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה רבנ מראש!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  12. את המכשיר קניתי בhandtec אז אין חשד לזיופים אם יש כאלה בכלל . בכול מקרה לפי הנתונים של GSMARENA למכשיר שלי יש 400MB של נפח איחסון פנימי ו512MB של RAM. כאשר אני נכנס להגדרות של האפליקציה במכשיר אכן יש לי 400MB נפח איחסון פנימי, אפילו מעט יותר, לעומת זאת בסקאלת הram יש לי בערך 300 חלק בשימוש וחלק לא. איך זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  13. אני רוצה לקנות לרכב את המכשיר הזה... Pioneer DEH-P3000IB עכשיו לפי המפרט שלו כתוב. Bluetooth ע"י מתאם אני פשוט מאור רוצה שהרדיו דיסק שלי ישמש לי גם כדיבורית האם ע"י הוספת המתאם הוא ישמש אותי גם כדיבורית?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by ArZi17,

מה אתם מעדיפים ולמה? אני שיחקתי קצת עם הsamsung וזה פלאפון משעמם כזה...חצי דקה נגעתי בwiget ואז השתעממתי כי הממשק היה איטי...הפלאפון נתקע הרבה...ציפיתי להרבה יותר...המשחק היחיד שהיה שם זה איזה פאזל מעפן...וגם מצאתי הרבה נקודות מתות על המסך מגע(נקודות שבהם המסך לא מגיב לנגיעה)

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  15. שלום, אני מחפש MP3 שיהיה פשוט, עם מסך לקריאת שם השיר, אפשר 2GB זכרון, אך לא מהסוג שמתקלקל וצריך להחליף כל חצי שנה. לעזרתכם אודה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  16. Started by m0shman,

היי חברים, אחותי ביקשה ממני עזרה לקראת תערוכה שהיא תציג, היא מעוניינת שאנשים יוכלו לסרוק תמונה למכשיר החכם ושזה יכניס אותם ללינק...היא לא רוצה להשתמש בקוד הפשוט של QR. היום קיימת חיה כזאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by moshmushon,

אהלן. בעיה מוזרה עם העברית של נגן upod של 4play. כאשר אני מוריד לנגן שיר עם שם בעברית, הנגן מראה את שם הקובץ באופן מאוד מאוד מוזר- אותיות מפוזרות בעברית עם רווחים מרובים ללא כל סדר או קשר לשם השיר המקורי. כאשר מסתכלים עם הסייר במחשב, זה נראה בסדר גמור. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. הפעלה ראשונית

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by neo690,

אני יודע שהנושא חרוש מה האופציה החינמית והפשוטה בשביל ההמרה הזאת? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by etaiso,

כשאני מנסה להפעיל קבצי mp3 במחשב מדגם ASUS 696 קופצת לי הודעה שאומרת "לא ניתן לפתוח את הקובץ. הוא לא חתום עם אישור מהימן או שלא ניתן למצוא אחד ממרכיביו."

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  21. השילוב החדש בין המחירים הנהדרים של היצרנית הסינית למערכת ההפעלה הנקייה של גוגל כבר כאן לכתבה

22. האם קימת תוכנה כזו שלמשל ברגע קבלת SMS יופיע לי על הצג: "הודעה חדשה מ..." ובמקרה של שיחה שלא נענתה יופיע לי ישר שם המתקשר(במקרה והוא רשום אצלי).

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

איפה אפשר להשיג בארץ אזניות סטנדרטיות של APPLE (אם אפשר בצבע שחור..) באזור הצפון (הלא רחוק...)וכמה זה יעלה לי?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  24. שלום רב, לאחרונה קניתי נגן Sandisk Sansa E-270 הידד לי!! בחבילה הגיעה תוכנה שקוראים לה Rhapsody אבל לא ניתן להשתמש בה משום שהיא מוצעת אך ורק לאמריקאים.. אז יש איזושהי תוכנה בסגנון של iTunes לאייפוד או JetAudio לנגנים של iAudio אבל עבור ה- Sansa בלבד? בתודה מראש, borissurets

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  25. מחפש GPS שיודע גם לקלט בחו"ל וגם לתפוס מצלמות מהירות משטרה למינהם וכאלה ואולי גם פקקים ?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.