עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ofirxp,

היי, אני מעוניין לקנות מטען לאייפוד דור חמישי. רציתי לדעת אם מטען קיר USB רגיל (מתחבר לחשמל ובצד השני תקע USB ) יתאים? או שצריך מטען מקורי (ויקר להחריד) לאייפוד?? תודה על העזרה! ???

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by iakovl,

חבילת Humble Bundle מגיעה לאנדרואיד למי שלא מכיר מדובר על חבילת משחקי אינדי (לרוב למחשב, הפעם לאנדרואיד) שנמכרת במחיר שקובע המשתמש כאשר אם משלמים יותר מהממוצע מקבלים משחק נוסף הפעם: * Anomaly Warzone Earth HD https://market.android.com/details?id=com.elevenbitstudios.AnomalyWarzoneEarthHD *Edge https://market.android.com/details?id=c2ma.android.edge *Osmos HD https://market.android.com/details?id=com.hemispheregames.osmos המחיר? כל מחיר שתבחרו... זה היופי בנושא, אתה בוחר את המחיר שבא לך לשלם במקום המחיר המקורי אבל! אם תבחר לשלם יותר מהמחיר הממוצע (כרגע 4.85$) תקבל את המשחק הרביעי בנוסף *World of Goo https://market.android.com/details?id=com.twodboy.worldofgo…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by omrij,

המממשק בכלל והתוספות של HTC בפרט נראה די טוב ורץ חלק למדי http://www.engadget.com/2010/09/16/is-this-htc-sense-on-windows-phone-7/

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  4. מותג ה-Honor המצליח של Huawei עתיד לתפוח פעם נוספת בקרוב - עם החומרה המתקדמת ביותר שיש לחברה הסינית להציע לכתבה

5. Started by Rule The Pc,

אני רוצה להפעיל אפליקציה של IPOD במחשב. מישהו מכיר אמולטור שעושה זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  6. שלום, יש לי רדיו חדש ברכב עם חיבור לMP3 ולאייפוד. אני מחפש נגן לא יקר, אמין. חשוב לי שיהיו בו תיקיות ושיהיה קל ונוח לשימוש אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by yaloner,

בשיטוטיי ברשת היום נתקלתי ב- Plantronics Calisto: http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/home/telephone-headset-systems/calisto-pro זה נראה לי בדיוק מה שאני צריך כפתרון תקשורת אולטימטיבי. יש עוד דברים כאלה של חברות אחרות? אולי קצת יותר זולים?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  8. דור הסלולר הבא עדיין מרגיש די רחוק מאיתנו, אך יצרניות רבות כבר מתכוננות אליו במרץ - ואחת מהן היא הסינית התחרותית והפופולרית לכתבה

9. Started by The Ball,

יש לי מספר סרטים בפלאפון בפורמט 3gp ורציתי לדעת אם זה אפשרי להריץ קדימה ואחורה בסרט? ניסיתי עם הלחצנים אבל זה לא עבד. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני מפסיק באמצע הוא חוזר לי להתחלה :-\

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  10. אני רוצה לקנות נגן, וראיתי את שני הנגנים ושניהם נראים טוב והייתי רוצה חוות דעת עליהם.. עוד לא החלטתי בקשר למקום שאני ארצה.. אני מתלבט מאוד בקשר לכך.. :\ אני אחליט בקרוב .. בנוסף, ההבדל של הפלאש וההרדיסק רציני?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/v55-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%96%d7%99%d7%94%d7%95%d7%99-%d7%9c%d7%a7%d7%a9%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by toltal20,

היי שלום! אני אשמח לדעת האם לריו קארמה יש דרייבר שתומך בעברית? ואם כן איפה אני יכולה להוריד אותו ואיך הוא נקרא!! ומה אני צריכה לעשות על מנת להתקין ולעדכן תנגן :-) זה ממש חשוב לי תודה רבה!! אשמח לשמוע ממכם! טל

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם... לפני מספר ימים האייפוד שלי קצת התחרפן...פתאום כשאני מחבר אליו את הכבל להעברת מידע המחשב לא מזהה אותו וגם האייפוד לא מגיב... ניסיתי בכמה מחשבים וזה אותו דבר...אז אמרתי בטח הכבל נדפק...החלפתי כבל ואותו הדבר!! אמרתי יש מצב הכניס באיפוד בטח איתה בעיות ואז ניסיתי לחבר מטען חשמל לאייפוד ואותו האייפוד זיהה.... אז לא יכול להיות שזאת הכניסה של האייפוד...אז מה נישאר?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  14. נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by ron1979,

מחפש המלצה? עדיף מטענים מהירים. וגם שיהיה מתאים ל4 סוללות טריפל AAA.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  16. אני לא מחפש בהכרח סמארטפון, ולא ג'אנקפון, אשמח להמלצה טובה במחיר שפוי אם מישהו מכיר חניות במחירים טובים באיזור ירושלים, אפילו טוב יותר.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by gluz,

שלום, אני מחפש מכשיר (בשביל חברה שלי) שהיא תוכל לקחת לג'וגינג כדי לשמוע בעיקר רדיו ואולי קצת שירים. על מה אתם ממליצים בסביבות ה 100-200 שקל? תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  18. Started by OmerNeu,

יש מאות סרטונים ביוטיוב של אנשים שמקבלים את המגנים מהחברה ו"מבקרים" אותם. אבל מעט מאוד מדברים על התמורה למחיר בהשוואה למגוון שיש. אני לא צריך דרישות מטורפות מהמגן מסך, רק שיהיה מט ולנקסוס 7 tl;dr : האם כדאי להשקיע במגן מסך יקר? נ.ב שי, לא ראיתי שהת'רד הועבר אז העתקתי אותו מפורום התייעצות.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. בעידן בו סמארטפונים מחליפים עוד ועוד מצלמות סטנדרטיות בכל יום ויום - זה היה רק עניין של זמן עד שנראה גם שילוב של מצלמות 360 מעלות בתוכם לכתבה

20. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי מתחיל לגסוס(נגמר האחריות) אני מטעין אותו כל הלילה ובבוקר הוא נמצא על 3 ברים ואז שאני שומע 2 ברים הוא נהפך לשתיים ואז עושה לעצמו אתחול וכל מיני שטויות (הנגן הוא אחד הטובים שהיה אצלי) יש המלצות לדור המשך? התקציב הוא בין 1000-1500

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  21. שלום, יש לי אייפון 3gs של רשת פלאפון, אני טס לארה"ב לחודש ואני רוצה לעשות שם סים מקומי הבנתי שאני צריך להפוך את המכשיר ברשת פלאפון לסים פרי השאלה שלי היא לאיזה רשת בארה"ב המכשיר שלי יתאים הדרישה העיקרית שלי היא אפשרות לעשות שם חבילת גלישה של 2GB (הבנתי שאפשר למצוא חבילות כאלה בסביבות ה 50$) אשמח לשמוע איזו רשת בארה"ב יכולה להתאים לי

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by guyst21,

אם אני מעוניין עכשיו להחליף תרום מהקורי של אוראנג לרום אחר מה עם כל התוכנות והמשחקים שהורדתי ?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  23. מחר אני טס לארה"ב ואני מעוניין לקנות נגן ואוזניות - רק עד היום בלילה אני אוכל לראות את המלצותיכם. אני מעוניין בנגן עם 80GB. מסך 2.5" יספיק. אין צורך בשום פונקציות מיוחדות, אפילו רדיו מיותר מבחינתי. עדיפות לנגן יחסית קומפקטי. אוזניות In-Ear. בינתיים, בעיקר מתוך חוסר ברירה התעניינתי ב-Zune וב-iPod Classic. הם הנגנים היחידים שנתקלתי בהם שעונים לצרכים הקיימים. הבעיה עם ה-Zune שהוא נראה לי גדול מדי, וה-iPod עם סאונד באיכות סטנדרטית מדי. מה עדיף מביניהם? (מכל הבחינות). איך האוזניות של ה-Zune? זה יוכל לחסוך לי על קנייה של אוזניות In-Ear. לאיזה אוזניות הייתם משווים את האיכות של האוזניות של ה-Zune? אשמח לגלות שיש נגנים אחרים שעונים לדרישות ואלה ועדיפים על אלו שמצאתי. אין חובה לקנ…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by yonatan.mendelson,

הדגם המוזל החדש מבית Meizu מכיל שבב בעל זהות מפתיעה שפועם בתוכו - Exynos 7872 חסכוני מבית סמסונג, עם שש ליבות עיבוד לכתבה

דיונים חדשים בפורומים