גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול קניתי W595 חדש מאורנג', והמוכר אמר לי שחשוב שהטעינה הראשונה תהיה כזאת : קודם כל שאני ארוקן את הפלאפון לגמרי עד שהוא נכבה, ואז יטען לילה.. אז אתמול חיכיתי שהוא יתרוקן.. ואז חיברתי אותו למחשב בשביל לבדוק משהו וקלטתי שזה טוען. מהר ניתקתי ואז חיכיתי שיתרוקן וטענתי נורמלי כל הלילה.. יש מצב שהטעינה הקצרה הזאת (משהו כמו 30 שניות ) הרסה לי את הטעינה הראשונה ? כי המוכר אמר משהו שהסוללה זוכרת עד כמה מילאו אותה בפעם הראשונה ואז זה המקסימום שלה.. יכול להיות שהדקה הזו שהוא היה מחובר למחשב הרסה משהו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אז לקראת השירות הצבאי שלי בא לי להביא גלאקסי S, יש לי כמה שאלות לגבי זה שאני לא מוצא עליהם תשובה, אשמח אם תענו לי. א. אני יכול לקנות את המכשיר לבד (נגיד מחנות פלאפונים רגילה), ולהשים לו SIM של אורנג'? האם צריך לעבור פריצה בשביל זה? (אני מניח שלא, זה לא אייפון, תקנו אותי אם אני טועה). ב. האם אני יכול לגלוש במכשיר לא על חשבון הSIM, אלא על רשת WIFI רגילה? ג. אייפון זה קקה. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הוא לא מציג לי סרטים. מאיפה ואיך אפשר לעדכן את המקודדים שלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום חברים! את עזרתכם אבקש, אני נמצא בחו"ל ורכשתי פה מכשיר נוקיה E50 שכשלעצמו הוא נהדר רק שיש בו בעיה עיקרית מבחינתי והיא: בתוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת בו באופן מובנה חסרים שני פיצ'רים מאוד שימושיים אצלי וישנם בכל מכשירי נוקייה הרגילים (לא סמארטפון), והם בתזכורת לגבי יום הולדת לא ניתן להכניס שנת לידה, וממילא הוא לא מזכיר לך בן כמה הבן אדם נהיה, וכן לא ניתן לעשות שם תזכורת להתקשר למישהו ביום מסויים? בקיצור האם ניתן להוריד איפה שהוא אפילו תמורת תשלום את תוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת באופן מובנה במכשירי נוקייה הרגילים, או כל תוכנה אחרת שיש לה את הישומים הנ"ל? אגב לא חייב שזה יהיה בעברית. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות GPS והבנתי שבעצם ישנה עדיפות קטנה למפות IGO אבל בכל זאת אני מעוניין לשאול פה בפורום מה דעתכם 1: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QA5066igo8 2: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RDS501europe מה משני המוצרים יותר טוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לפני קנייה של מכשיר GPS וכנראה שאלך על ה- MOOV 300 . רציתי לדעת אם ברגע שאני רוכש אותו הוא מגיע עם מפות מעודכנות? אם לא אז האם ניתן לעדכן את המפות דרך האינטרנט בחינם? ןגם אשמח לקבל חוות דעת על המכשיר או המלצות למכשירים עדיפים באותו סדר גודל של מחיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמעת MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כ…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אח שלי בהודו קנה galaxy y, גרסת האנדרואיד היא 2.3.6 אבל המכשיר ללא עברית. איך הוא יכול להוסיף עברית למכשיר? (אני אשמח להסבר פשוט) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז כן הצלחתי לכבס את הנגן. פתחתי את אחד הברגים הוא היה באורז איזה 24 שעות ובחיבור למשחב המסך עלה והגיב. הוצאתי מהמחשב הפעלתי והכל עבד סבבה כיביתי ומאז המכשיר לא נדלק באמת. כאילו שאני מחבר לחשמל או למשחב הוא נטען והוא גם מראה שכל הקבצים עליו. ושאני מזיז את הכפתור הדלקה אז המסך נדלק ונכבה (כל זה שהוא מחובר). כשאני מנתק ומנסה להדליק הוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אולי אפשר לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי כולם הHD של הH300 שלי נהרס והועשה בעיות כמו שאפשר רק להכניס לתוכו קבצים ולהציא הוא מתחיל במהירות ולאט לאט מפסיק הוא איטי בצורה מחרידה ועד שהוא מעלה סרטים לוקח לו בין 5 - 7 דקות מה שלא היה פעם רצתי לדעת עם ה HD כלול באחריות שיש על המכשיר וכמה זמן אחריות יש וחוץ מי זה מה אני עושה אם אין אחריות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר בארה"ב לפני כחודשיים, היום הלכתי לחנות פלאפונים והתקינו לי עברית ועדכנו לי תוכנה מ- 1.5 ל-2.1. 1. מאז שהעברתי את ה-SIM שלי מה SE K610i שהיה לי ל-HTC, קצת השתבשו לי השמות של אנשי הקשר, נוספו לי סלשים מיותרים ונקודותיים ואני רוצה לערוך כל איש קשר בשביל שיהיה נקי ומסודר אבל זה יקח לי שעתיים לעשות הכל בפלאפון אז חיפשתי תוכנה בשביל להעביר את אנשי הקשר למחשב ושם לערוך ואז להחזיר אבל ב- HTC Sync אפשר רק להעביר אנשי מהאאוטלוק למכשיר. איזה תוכנה תעזור לי בקטע הזה? 2. מאז שעדכנו לי, קשה לי לנווט באתרים ובמפות עם 2 האצבעות, כלומר, אני יכול להזיז את המפה/אתר לכל כיוון אבל כשאני רוצה להגדיל ולהקטין זה לא הולך, במפה למשל אני משתמש בזכוכית מגדלת בשביל להגדיל/להקטין. מה ק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
כך... בדיוק נקנה אייפון לא יודע ממש איך להשתמש בו, הבנתי שצריך איזה תוכנה שמתקינים במחשב, ויש 2 שאחת מהם פרוצה ואחת לא וכו'... אם מישהו יודע איזה תכנה זאת זה יעזור לי, או אם יש למישהו פה לינק לפורום ממש טוב בכל מה שקשור לאייפון זה מאוד מאוד מאוד יעזור. אם מישהו יוסיף אותי למסנג'ר ינחה אותי באופן פרטי יעזור לי עוד יותר לשלוח לי הודעה פרטית (: להסביר לי איך להתקין תכנות וכו'...
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
קניתי את האיפוד הזה לפני 3 ימים והיום כאשר ניסיתי להעלות סרטים בפעם השניה הitunes מראה שהקבצים של הסרטים עברו אבל בתוך המכשיר עצמו הקבצים לא נמצאים מישהו יודע מה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה בבקשה אני צריך את העזרה דחוף מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישו יודע אולי איך ניתן להפעיל את הנוטיפייקשן של הודעה חדשה בצורה ידנית באנדרואיד? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות.. אם אני מתקין ROCKBOX מתבטלת האחריות? אני אוכל לחזור לתוכנה הרגילה של SANDISK? איך מתבצעת התקנה של ROCKBOX? ומה השינויים שROCKBOX נותן?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי בטוח שאמצא תשובה פשוטה עם חיפוש קל בפורום, אבל מסתבר שטעיתי. אני רוצה לעשות ROOT לשני נמכשירים שלי, SGS ו-SGS2. מישהו יכול להפנות אותי למדריך ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי נגן sandisk sansa E260 ואפשר להעביר אליו שירים וסרטים רק בעזרת תוכנות. מישהו יודע אם יש אפשרות להעביר לנגן קבצים בלי תכונות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שעידכנתי לגירסה העברית את הסאנסה שלי אז הכל יותר איטי והוא עובר תפריטים יחסית לאט למה שהיה קודם... וגם יש לי בתיקיית המרכז של הסאנסה שתי קבצים שהסיומת שלהם היא Mi4 ו Rom אני יודע שהם קבצים של העידכון אבל אני לא יודע אם למחוק ,מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מישה אולי יודע איזה דגם האוזניות שבאות עם IAUDIO A3 או עם הSANDISK SANSA CLIP?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה נגן חדש ואני צריך לבחור מאחד מאלו מה דעתכם? גם רציתי לדעת אם אפשר להיכנס לאינטרנט zune כי כתוב שיש לו wifi. CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB BLACK Microsoft Zune 30GB MP3/4
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מדבקת מגן מסך חדש לzvm. אבל עוד הפעם אני לא מצליח!! המגן כל הזמן מתלכלך... כאילו מה זה או שמצליחים בניסיון הראשון או שהלך המגן? איך לעזאזל מנקים את המגן הזה? והבועות אוויר האלה לא יוצאות... קיבלתי עם המגן כזה מן משטח מרובע שאמור לגרור את הבועות החוצה - והוא לא ממש עושה את העבודה. איך שמים את הדבר ה* הזה?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אהלן, יש לי אייפוד קלאסיק 120GB דור שישי אני חושב, יחסית חדש... בטעות מחקתי את הסיפריה של האייטונס אבל כל השדירים עדיין במחשב ובמכשיר עצמו, יש אפשרות כלשהי לשחזר את הספריה של האייטונס מהמכשיר? תודה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני 3 שבועות אייפוד 30 ג'יגה שחור ואני נורא מבואס מכל הקטע של התכנה התכנה שבאה עם האיפוד ITUNES איטית ומעצבנת ואני לא כלכך מבין אותה אני לא מבין לדוגמה למה קבצים מסויימים היא לא רוצה להוסיף לרשימה מדובר בMP3 ובעיקר סרטים בפורמט AVI תוכנה מגעילה וממש מציקה איזה קבצים של וידאו האיפוד תומך? איזה תוכנה טובה יש בשביל להמיר קיבצי AVI לקבצים שנתמכים ע"י האיפוד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-