גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
??? :s05: מישהו יכול לעזור לי פליססססססססססססססססססססססססססססססס קיבלתי היום את הGPS TOPNAV שמתי לו SD 1 GIGA שהיה לי לפני כן הורדתי לSD את תוכנת הIGO 8 את שני התיקיות 2577 ו IGO הכנסתי ל GPS עשיתי RESTART וזה לא זיהה לי כלום ולא ביקש ממני להתקין או משהו כזה מה לעשות עזרה בבקשה :-\ תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הדגם C510 העברתי לו כמה שירים בעברית וכשאני נכנס לנגן דרך מדיה כל השירים הישראליים כתובים לי בג'יבריש ואי אפשר ככה למצוא שירים שאני רוצה לשמוע למה זה ככה? דרך הארגונית->מנהל הקבצים->מוסיקה אני רואה את כל השירים כתוב בעברית וברור אבל אני רוצה לשמוע מהנגן דרך המדיה למה זה בג'יבריש? איך מסדרים את זה??
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי איפון אם הגירסה העדכנית של איטונס איך אפשר להפוך שיר לרינגטון כמו שהיה גיתן בגירסה הראשונה של איטונס מודה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי כולם! אני חדש בעולם האנדרואיד, וקניתי מכשיר galaxy s advance מחברה פרטית עם אנדרואיד 2. משהו... אני מאד רוצה לעדכן ל JELLY BEAN ואני יודע שהמכשיר יקבל את העדכון הרשמי, דרך ה KIES אין עדכון עדיין, ובסמסונג אומרים שזה דרך החברה שקניתי ממנה, ובחברה רוצים שאני אשלח את המכשיר (14 ימי עסקים!!) כדי שהם יתקינו לי את הגירסה החדשה. קיצר לא יקרה.. אני אשמח מאד לקבל מדריך לאיך בדיוק מתקינים רום (להזכירכם, אני בתול אנדרואיד. אין לי מושג מאיפה מתחילים, אני רק יודע שיש לי ROOT פתוח במכשיר). ואיזה רום מומלץ יש ל JELLY BEAN תודה!!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת איזה טאבלט יוכל להתאים כך שיענה על ההגדרות הבאות. נניח לשניה שהמחיר פחות משחק תפקיד לצורך הכרת האפשרויות: 1. בעל אפשרות לרשת סלולרית 2. שיהיה ניתן להציג מדיה(סרטים וסדרות) עם תרגום כך שהדבר ייעשה בצורה נוחה וידידותית (כלומר כנראה לא אפל) 3. מסך יחסית גדול 4. זיכרון 32GB פלוס או 16 עם אפשרות להרחבת זיכרון 5. וכמובן שיהיה אמין ואיכותי יחסית אשמח מאוד לעצה והכוונה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני הכל - אני כרגע משתמש בגירסת 4.0.4 - האם גירסא זו "כבדה" על הפלאפון הזה? האם ניתן לשנמך (ואם כן איך ומה מומלץ)? לשדרג ? (אם בכלל יש גירסא יותר טובה לנייד הזה...) ולשאלתי - איזה ROM מומלץ לנייד הזה? איך ומה צריך לעשות בשביל להתקין ROM... אודה לקבלת הסבר בנושא בבקשה יחד עם הסבר במה מועיל הROM. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל הדרכה איך לעשות איתה רום עכשיו אצלי תקועה סמל של מוטולריה תודה כול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את X510 עם תקשורת אינפרא אדום,ניסיתי להעביר על ידי שליחה של הודעות MMS אבל זה לא שלח משום מה. אז השאלה שלי איך אפשר להעביר את התמונות שלי מהפלאפון?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המכשיר זה XPERIA S אני רוצה להתקין עליו רום 5.0 לפי המדריך הזה ROOT עשיתי חסר לי השלב של bootloader שאני מריץ פקודה ב CMD זה פשוט נשאר ככה (מצורפת תמונה) המנהל התקן מותקן לפי המדריך של סוני ובמכשיר דולקת נורה כחולה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום. התקנתי דרך התוכנה הרשמית של LG LG Bridge את העידכון של מרשמלו הכל הלך חלק אבל הכל באנגלית . ואין לי את השפה העברית מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ראיתי שחלק מהמפרט של הכרטיס כולל CLASS מה זה אומר והאם זה משמעותי? למלש הבדל בין קלאס 6 ו-10 שבא אחריו? האם זה יהיה מורגש כל כך למשל בצילום תמונות ווידואו בSGS2?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
זקוק לעזרה רכשתי חוסם ניידים פופולארי ב DX אך לצערי הנ"ל לא עושה את העבודה רציתי לדעת אם יש המלצה למשהו זול שעובד למשל האם זה מתאים? http://www.focalprice.com/MX194S/Mobile_Phone_Signal_Shield_Blocker_Jammer_Black.html
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי W595 חדש מאורנג', והמוכר אמר לי שחשוב שהטעינה הראשונה תהיה כזאת : קודם כל שאני ארוקן את הפלאפון לגמרי עד שהוא נכבה, ואז יטען לילה.. אז אתמול חיכיתי שהוא יתרוקן.. ואז חיברתי אותו למחשב בשביל לבדוק משהו וקלטתי שזה טוען. מהר ניתקתי ואז חיכיתי שיתרוקן וטענתי נורמלי כל הלילה.. יש מצב שהטעינה הקצרה הזאת (משהו כמו 30 שניות ) הרסה לי את הטעינה הראשונה ? כי המוכר אמר משהו שהסוללה זוכרת עד כמה מילאו אותה בפעם הראשונה ואז זה המקסימום שלה.. יכול להיות שהדקה הזו שהוא היה מחובר למחשב הרסה משהו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אז לקראת השירות הצבאי שלי בא לי להביא גלאקסי S, יש לי כמה שאלות לגבי זה שאני לא מוצא עליהם תשובה, אשמח אם תענו לי. א. אני יכול לקנות את המכשיר לבד (נגיד מחנות פלאפונים רגילה), ולהשים לו SIM של אורנג'? האם צריך לעבור פריצה בשביל זה? (אני מניח שלא, זה לא אייפון, תקנו אותי אם אני טועה). ב. האם אני יכול לגלוש במכשיר לא על חשבון הSIM, אלא על רשת WIFI רגילה? ג. אייפון זה קקה. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הוא לא מציג לי סרטים. מאיפה ואיך אפשר לעדכן את המקודדים שלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים! את עזרתכם אבקש, אני נמצא בחו"ל ורכשתי פה מכשיר נוקיה E50 שכשלעצמו הוא נהדר רק שיש בו בעיה עיקרית מבחינתי והיא: בתוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת בו באופן מובנה חסרים שני פיצ'רים מאוד שימושיים אצלי וישנם בכל מכשירי נוקייה הרגילים (לא סמארטפון), והם בתזכורת לגבי יום הולדת לא ניתן להכניס שנת לידה, וממילא הוא לא מזכיר לך בן כמה הבן אדם נהיה, וכן לא ניתן לעשות שם תזכורת להתקשר למישהו ביום מסויים? בקיצור האם ניתן להוריד איפה שהוא אפילו תמורת תשלום את תוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת באופן מובנה במכשירי נוקייה הרגילים, או כל תוכנה אחרת שיש לה את הישומים הנ"ל? אגב לא חייב שזה יהיה בעברית. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות GPS והבנתי שבעצם ישנה עדיפות קטנה למפות IGO אבל בכל זאת אני מעוניין לשאול פה בפורום מה דעתכם 1: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QA5066igo8 2: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RDS501europe מה משני המוצרים יותר טוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לפני קנייה של מכשיר GPS וכנראה שאלך על ה- MOOV 300 . רציתי לדעת אם ברגע שאני רוכש אותו הוא מגיע עם מפות מעודכנות? אם לא אז האם ניתן לעדכן את המפות דרך האינטרנט בחינם? ןגם אשמח לקבל חוות דעת על המכשיר או המלצות למכשירים עדיפים באותו סדר גודל של מחיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמעת MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כ…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אח שלי בהודו קנה galaxy y, גרסת האנדרואיד היא 2.3.6 אבל המכשיר ללא עברית. איך הוא יכול להוסיף עברית למכשיר? (אני אשמח להסבר פשוט) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז כן הצלחתי לכבס את הנגן. פתחתי את אחד הברגים הוא היה באורז איזה 24 שעות ובחיבור למשחב המסך עלה והגיב. הוצאתי מהמחשב הפעלתי והכל עבד סבבה כיביתי ומאז המכשיר לא נדלק באמת. כאילו שאני מחבר לחשמל או למשחב הוא נטען והוא גם מראה שכל הקבצים עליו. ושאני מזיז את הכפתור הדלקה אז המסך נדלק ונכבה (כל זה שהוא מחובר). כשאני מנתק ומנסה להדליק הוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אולי אפשר לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי כולם הHD של הH300 שלי נהרס והועשה בעיות כמו שאפשר רק להכניס לתוכו קבצים ולהציא הוא מתחיל במהירות ולאט לאט מפסיק הוא איטי בצורה מחרידה ועד שהוא מעלה סרטים לוקח לו בין 5 - 7 דקות מה שלא היה פעם רצתי לדעת עם ה HD כלול באחריות שיש על המכשיר וכמה זמן אחריות יש וחוץ מי זה מה אני עושה אם אין אחריות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר בארה"ב לפני כחודשיים, היום הלכתי לחנות פלאפונים והתקינו לי עברית ועדכנו לי תוכנה מ- 1.5 ל-2.1. 1. מאז שהעברתי את ה-SIM שלי מה SE K610i שהיה לי ל-HTC, קצת השתבשו לי השמות של אנשי הקשר, נוספו לי סלשים מיותרים ונקודותיים ואני רוצה לערוך כל איש קשר בשביל שיהיה נקי ומסודר אבל זה יקח לי שעתיים לעשות הכל בפלאפון אז חיפשתי תוכנה בשביל להעביר את אנשי הקשר למחשב ושם לערוך ואז להחזיר אבל ב- HTC Sync אפשר רק להעביר אנשי מהאאוטלוק למכשיר. איזה תוכנה תעזור לי בקטע הזה? 2. מאז שעדכנו לי, קשה לי לנווט באתרים ובמפות עם 2 האצבעות, כלומר, אני יכול להזיז את המפה/אתר לכל כיוון אבל כשאני רוצה להגדיל ולהקטין זה לא הולך, במפה למשל אני משתמש בזכוכית מגדלת בשביל להגדיל/להקטין. מה ק…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-