גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מחפש כיסוי (מלא) + מגן מסך איכותי ל IPAD AIR 2. את המגן האחורי של אפל לא אהבתי - אני מחפש משהו יותר מסיבי שיעטוף את כול המכשיר כמו שצריך. מגן מסך - הבנתי שמגני זכוכית באופנה עכשיו. תקציב בערך 80 דולר (ebay\amazon) או בארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למכשיר mp3/4 שיהיה לו חריץ הרחבה ל mmc ו sd איכות שמיעה טובה וחיבור אוזניות סטנדרטי והגודל... כן קובע... תודה... תקציב 150 בערז לא צריך יותר מידי...מקסימום 1gb פורמטים רגילים.. mp3 wma ואם זה אמ פי ארבע אז עם mpeg וכו'... תודה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום חברים :-) עשיתי קצת סקר שוק לפני שכתבתי את ההודעה הזאת, ונראה שיש קהל מפרגן מאוד גם ל G2 וגם ל Nexus 5. הבעיה היא שרוב השירשורים שמצאתי פה או באתרים בחול הם יחסית ישנים, ומדווחים על בעיות שיש סיכוי שכבר אינם קיימות (כמו בעיית הסוללה ב Nexus 5). הייתי שמח לשמוע חוות דעת מעודכנת מאנשים שמסתובבים עם אחד המכשירים ביום יום. אני מחפש טלפון לאישתי, והשימושים העיקרים שלה הם Candy Crush או "המשחק שכולם משחקים החודש" התורן, מוזיקה באוטובוס בדרך הביתה (או רדיו), שימוש במצלמה וכמובן דיבור בטלפון (אז כדאי שהרמקול יהיה סביר). יש לי רקע עם מערכות Android, אבל הייתי מעדיף לא להתחיל להתעסק עם Rooting (אלה אם כן זה באמת פשוט כמו ב Nexus). הייתי מעדיף משהו שמגיע יציב וטוב מהקופסא, ו…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oneplus-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-oxygenos-%d7%a2%d7%9d-%d7%a6%d7%95%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
-
בוקר טוב חברים אשמח לקבל המלצה לנרתיק/כיסויי איכותי וטוב ששומר גם על המסך למכשיר IPAD3 . תדוה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למבינים ! אני בעלת אייפון 4S כבר 3 שנים (מאוד מרוצה ממנו למרות ),ומגיע הזמן להתחדש ! אני מתלבטת מה כדאי לקנות LG G4 או גלאקסי האדג' (מה הבדל בכלל להאדג' ל6 אס )? תרגישו חופשי,חוות דעת עוזרת ! רק הכנות,וכל האמת. תודה ובברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי מחפש טאבלט שיהיה עם מצלמה טובה, הוא נגר והוא עושה מטבחים וזה אז הוא רוצה בעקרון לצלם ולשמור הכל, שיהיה טוב ולא יקר מידי....... אין לי מושג בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובר לפלאפון אחרי שנשבר לי סופית מסלקום ורציתי לדעת איזה מכשיר המומחים פה ממליצים אני מתלבט בין N85 , Omnia ,E71 שתי נוקיות וסמסונג אחד , מחירים טובים ופחות או יותר אותו דבר אז זה לא העניין רוצה את הכי טוב מבחינת שיכלולים או אולי משהו אחר?? הנה לינק לקטלוג של המכשירים שלהם http://www.pelephone.co.il/web/new/Web/Catalog_Minisite/CatalogMinisite.html
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
זוכרים את דיבורית ה-Moto Hint המדליקה שהוצגה בשנה שעברה? עכשיו ניתן לקנות אותה בחצי ממחירה המקורי, ויש אפילו דור ב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הדיבורית-החכמה-והזעירה-של-מוטורולה-מק/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלפון יד שניה שיוכל גם לשמש כראוטר למחשב הנייד. נאמר לי שרק מגרסת אנדרואיד 2.3 ומעלה ניתן להפעיל את הנקודה החמה. האם נקודה חמה זה WIFI-שידור אנטרנט מהטלפון למחשב כמו ראוטר?? סליחה על הבורות. לא מכיר את המושגים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מתכננת לשבור את הסטנדרטים בשוק הסמארטפונים פעם נוספת, עם מכשיר מבוסס Sanpdragon 808 שיעלה רק קצת יותר מ-200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/הדבר-הגדול-הבא-מבית-xiaomi-יושק-בשבוע-הבא/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטלפון החדש שלי עושה בעיות ואני הולך לשלוח אותו לבדיקה. יש סיכוי לא רע שיחליפו אותו. אני רוצה להעביר את כל התוכנות למכשיר החדש, אם יהיה. הגדרות, תמונות, SMS-ים ושאר דאטה יכולים ללכת לעזאזל. עם תוכנות חינמיות אין בעיה, אני רק צריך לרשום עם אלו מהאפליקציות שהתקנתי המשכתי להשתמש ולא הסרתי אחרי שעה (כי ב- play מופיעות גם אפליקציות שהוסרו, אוף), אבל מה עם כאלו ששילמתי עליהן? אפשר להתקין אותן על כל טלפון שמקושר לפרופיל שלי? או אולי צריך לבצע הסרה כדי להתקין אותן מחדש? או שיש פרוצדורת גיבוי כלשהי? או שאי אפשר, תשכח מזה, או שתקנה שוב או שהן לא יעבדו? מי יכול להסביר לי?
-
- 3 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
הי, רכשתי אתמול נוקיה 2730 והוא ממש מתחמם כשמדברים איתו כמה דקות וזה ממש לא נעים. זה נורמלי? המכשיר הקודם שלי הוא 6230 הישן והטוב והוא לא היה מתחמם בכלל. יכול להיות שזה קשור להגדרות במכשיר? האם יש טלפונים של נוקיה שאינם מתחממים? או שאני אצטרך להתרגל לזה? תודה, נמרוד
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מתלבט בין lg g3 לבין lg4 beat מה ההבדל בניהם תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני אסביר את הסיפור : אני קונה SGS3 מארה"ב בקרוב (הטלפון הקודם סיים את חייו עם שבירת מסך וחצי טלפון מרוסק ).. אני צריך לבדוק איפה מוכרים אותו באיזור (ניו-יורק). עכשיו, אני רוצה לדעת איפה מוכרים שם את הגרסה העולמית (לא של T MOBILE או AT&T וכו') - אני חיפשתי ולא מצאתי, אז אולי אתם יודעים? שאלה, אם באמת לא נמצא את הגרסה העולמית, ונקנה את אחת הגרסות של ארה"ב, יהיו בארץ בעיות קליטה או משהו בסגנון? (כמעט בטוח שאני עובר להוט מובייל או גולן). ועוד משהו: שמתי לב שהמעבדים בגרסות של ארה"ב שונים (במקום הexynos של סמסונג, יש את הsnapdragon S4) האם יש הבדל גדול בין המעבדים? מי באופן כללי יותר טוב? מי זולל יותר סוללה? אם יהיו עוד שאלות אני אשאל. תודה רבה לעוזרים. ע…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך למצוא לאבי מחשב כף יד בעל מקלט GPS, עם אפשרות להתקנת תוכנת GPS (לא צריך שהיא תהיה כבר מותקנת) המחשב צריך להיות עדכני, עוצמתי, בעל מערכת הפעלה עדכנית, מעבד חזק, וחשוב שיהיה גם WIFI מחיר המכשיר צריך להיות בין 1000-1500 ש"ח. זה דיי חשוב ומאד דחוף, אז אני מחכה לתגובות אור כהן ראיתי את זה: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7760 אבל אין לו GPS, אגב, מה זה מקלט GPS? כמה עולה ויפעל במכשיר הזה? אגב איך המכשיר הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10908 ASUS A696 חשוב שיהיה גם WM 6.0 אם אפשר, אני לא יודע המעבד שלו הוא רק 400MHZ זה לא חלש?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי... קודם כל אפתח ואתנצל אם אני מפרסם לא בפורום הנכון פשוט לא מצאתי את המקום המתאים. ברשותי טאבלט 7" של TEAC....מערכת ICS 4.0.3 בכללי אני מרוצה מאוד מהמכשיר והוא עובד מצויין. רק בעיה אחת אני מוצא...לא ניתן להוריד יישומים למכשיר בנפח כולל של מעל ל-500MB...בי שום קשר לזיכרון המכשיר או ה-SD. יש דרך כלשהי או אפליקציה שבה ניתן לנהל את הקצאות הזיכרון למכשיר,להרחיב או להקטין. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כל מכשיר שמגיע עם אנדרויד 2.2 הוא תומך בקריאה כתיבה מובנית של עברית(באתרים לדוגמא וכדומה)? מה לגבי מקלדת בעברית למכשירים כאלו? פשוט הסתכלתי על זה במחיר מצחיק - בשביל אחי http://www.clove.co.uk/huawei-ideos
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש טאבלט לנהג מונית. הסכום הוא 800 ש"ח, עם חריגה עד 1000. שימושים מרכזיים: אפליקציית מוניות Waze הדרישות: מסך גדול ממשק ידידותי (אדם מבוגר) תמיכה ב3G/4G שימוש אופציונלי - לקבל ולהוציא שיחות דרך הטאבלט (במקום הפלאפון בנסיעות) השאיפה למכשיר אמין, סביר (לא חייב להיות הכי חזק בשוק או משהו כזה וכנראה לא יהיה במחיר הזה...), שיחזיק כמה שנים ולא ייהרס אחרי שנה. תודה מראש על העזרה! מאיר
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הקבל USB שקניתי בכמה דולרים לגלקסי NOTE שלי יש כבל כזה להרבה סוגי סמארטפוני אנדרואיד ,אז מי שרוצה שיקנה לדגם המתאים לו מה זה עושה אתם שואלים ? מאפשר לכם לחבר מקלדת\עכבר\גימפאד וכו לסמארטפון שלכם רק תבדקו לפני מאיזה גרסה הכניסו תמיכה שלי ICS ועובד מצוין בכל מיקרה אני לא הולך לפרסם חנות או כבל מסוים אבל כן יספר לכם קצת מה הספקתי לנסות עם הכבל שלי בהתחלה חיברתי גימפאד סאטורן SLS USB זה גימפאד שכימאת זהה לגימפאד סאטורן מודל 2 ,למעשה ההבדל העיקרי זה החיבור USB במקום זה של הסאטורן בגדול מאוד טוב למשחקי 2D הבעיה שלי עם הגימפאד הזה זה שכפתור אחד עשה פעולה של אחורה במערכת ההפעלה עצמה ככה זה כוון אוטומטית ,והיה די מעצבן אבל ניסיתי כל מיני משחקים ואמולטור S…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה ויש לי מספר שאלות לבעלי מכשירים זהים. 1. האם הוא תומך ב GPS Bluetooth .??? 2. האם ניתן להתקין עליו igo 8 ואו כל תוכנת ניווט אחרת ?? 3. האם בחוץ באור שמש רואים טוב איתו ?? המלצות כנגן שמעתי עליו רק טובות אם יש משהו מיוחד אשמח לשמוע .
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2010/11/19/rage-hd-review-iphone/ תשמעו.. זה לא פחות ממדהים לדעתי. דברים כאלה באמת גורמים לי לרצות לרכוש איפון 4. אבל אז אני רואה שהמשחק יצא עוד שנה גם ל PS3 אז אולי בכלל שווה לקנות כבר קונסולה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-