עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. זמינות בלעדית לחודש של להיט הבאטל רויאל תוכל לסייע לסמסונג להבטיח את הצלחתו של מכשיר הדגל אשר יושק בתוך קצת יותר משבוע לכתבה

2. גוגל החליטה לוותר על סורק טביעות האצבע בעבור טכנולוגיית זיהוי פנים מתקדמת שמבוססת על מערך של ארבעה חיישנים שונים - אבל העדויות הראשונות לא מעניקות לנו בטחון גדול בטכנולוגיה לכתבה

3. אני מחפש תוכנת monitor טובה שנותנת מידע גם על שיחות וגם על 2g/3g/SMS/wifig ויש לה ממשק יפה??

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  4. כמה זמן מרגע ההשקה יהיה ניתן לרכוש את המכשיר בארץ? .. למשל את ה oneplus 2 שמושק החודש..

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by elhanan1986,

שלום, מישהו יודע היכן ובכמה ניתן לקנות מכשיר אמין וחדש ? SAMSUNG GALAXY S3?

6. Started by NewsLast,

יש את מחשב כף היד P350M MIO שהמחיר בו החל מ-1450 שקלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=582100 יש את מערכת ניווט C520 MIO שהמחיר בו החל מ-2927 שקלים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585953 לפי מה שהבנתי מחשב כף יד יותר עדיף מרק מערכת ניווט בגלל שיש בא מערכת הפעלה WM 2005. ואפשר לעשות בא כל מה שרוצים. ויש במכשיר P350M גם GPS מובנה. במערכת ניווט P520 לפי מה שהבנתי יש דיבורית וב-P350M אין. וזה הדבר היחיד שחסר בP350M. אז תסבירו לי איך זה שהמחיר של מערכת ניווט C520 גבוה פי שניים ממחשב כף יד P350M הGPS במערכת שהיא רק נווט יותר טוב מGPS במחשב כף יד? מה ההבדלים? אני פשוט לא יודע מה לבחור. אני בעיקרון צריך את המכשיר בשביל GPS ולא מחשב כף יד. אבל אם נותנים לי מח…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  7. כל פעם שמתחלף שיר במדיה פלייר (אייפאק hx2795) המסך נדלק. ניסיתי כל מיני שינויים בהגדרות - לא עזר. תודה מראש.

8. היי, אני מחפש לאחותי נגן MP3 חדש. אני מתלבט בינתיים בין: sansa exprees sansa clip Creative ZEN Stone iAudio G3 MPIO ML100 Iriver T50 MPIO ML300 באיזה האיכות מוזיקה הכי טובה?איזה יותר איכותי?אמין? וכו'... אם יש לכם המלצות לאחד אחר עד 200 שקל (אפשר חריגה קטנה..) אני אשמח לשם שלו.. נ.ב.. אני צריך תשובה מהירה ככל האפשר כי אני מעדיף להזמין עוד היום.. תודה על התשובות, דניאל.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש נגן למטרות MP3 בלבד (סרטים לא מעניינים אותי בנגן), שיהיה איכותי ונוח לשימוש עדיפות לאחד שיש לו אופציה לנרתיק/רצועה ליד היות ואני מעוניין להשתמש בו לספורט (רכיבה). חשבתי על SANDISK קליפ, אבל הוא קטן מידי. אני מתלבט המון לגבי הSANSA E250. יש למישהו המלצה יותר איכותית?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  10. מחר אני טס לארה"ב ואני מעוניין לקנות נגן ואוזניות - רק עד היום בלילה אני אוכל לראות את המלצותיכם. אני מעוניין בנגן עם 80GB. מסך 2.5" יספיק. אין צורך בשום פונקציות מיוחדות, אפילו רדיו מיותר מבחינתי. עדיפות לנגן יחסית קומפקטי. אוזניות In-Ear. בינתיים, בעיקר מתוך חוסר ברירה התעניינתי ב-Zune וב-iPod Classic. הם הנגנים היחידים שנתקלתי בהם שעונים לצרכים הקיימים. הבעיה עם ה-Zune שהוא נראה לי גדול מדי, וה-iPod עם סאונד באיכות סטנדרטית מדי. מה עדיף מביניהם? (מכל הבחינות). איך האוזניות של ה-Zune? זה יוכל לחסוך לי על קנייה של אוזניות In-Ear. לאיזה אוזניות הייתם משווים את האיכות של האוזניות של ה-Zune? אשמח לגלות שיש נגנים אחרים שעונים לדרישות ואלה ועדיפים על אלו שמצאתי. אין חובה לקנ…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by jayz0r,

http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN800-flv.html

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by lt mor,

מה דעתכם ? http://www.logitech-online.co.il/index.html?gclid=CPiVzfe62YwCFQrklAod2UYnEQ&lmd=39179.733044 http://www.akg.com/site/products/powerslave,id,965,nodeid,2,_language,EN.html

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. לזה? מישהו יש את הטלפון הזה אגב?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by neogod,

אני מתלבט איזה מכשיר לבחור ברשת סלקום . התכונות שחשובות לי זה קודם כל שהמכשיר יהיה מהיר ולא יתקע (כמו רוב המכשירים של נוקיה . שנית שיהיו לו יכולות מדיה כגון ניגון MP3 נוח וסרטים ,זיכרון רצוי כמה שיותר 2-8GB ,מצלמה וחיבור WI-FI . כמו כן רצוי שתיהיה ל מערכת הפעלה סימביאן או WM (אבל לא חייב) ומסך מגע -אני מעדיף בלי כי כל המכשירים עם מסכי המגע הרבה יותר עדינים!!! וגם כרגע יש לי מכשיר של סוני אריקסון ואני דיי מרוצה ממנו לכן אם יש מכשיר של סוני שעונה לצרכי אז עדיף ! עד עכשיו ממה שראיתי המכשירים שמדברים אליי הם הN95 ,רנואר .C902 ,W902 ,W705 והאומניה אז אני אשמח לשמוע דעות והצעות למכישירים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. Started by talminator,

היי, קניתי ספר אלטרוני של סוני מדגם PRS-600 והורדתי המון ספרים ברוסית עם הסיומת FB2. הספר של סוני לא מכיר את הפורמט הזה אבל רוב הספרים ברוסית באים ב-FB2. כל הנסיונות שלי להפוך את הקבצים ל-PDF או LRF לא הצליחו. השתמשתי בכל מיני תוכנות כמו fb2lrf או bbeb binder אבל זה לא מצליח לי. אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי ואני גם מוכן לשלוח למישהו את כל הספרים שהורדתי כדי שהוא יהפוך לי אותם לפורמט אחר תמורת תשלום. תודה.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  16. Started by omrij,

המממשק בכלל והתוספות של HTC בפרט נראה די טוב ורץ חלק למדי http://www.engadget.com/2010/09/16/is-this-htc-sense-on-windows-phone-7/

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. אהלן. אני מתכנן לקנות PPC בקרוב[ מאוד מאוד בקרוב], למעשה כבר יש לי אחד בראש, הIPAQ RX5940 של HP.. הוא בול באיזור המחיר שלי, שמעתי שיש לו אחלה GPS וWIFI מובנים, ולמעשה כל מה שאני צריך.... הצרכים הכלליים שלי הם WIFI שיכול לעמוד בשימוש רב. GPS מדוייק ושאין לו הרבה לאג בזמן שהוא נותן לי הכוונות, זמן הדלקה פחות מפריע לי. BT, אם אפשר IR [למרות שיש לי פחות צורך בזה] ... ו..זהו בעצם, שיהיה עמיד ועם בטריה כמה שיותר ארוכה. ברמת העיקרון הIPAQ ענה לי על כל הדרישות עד כמה שאני יודע, אבל אני אשמח לדעות עליו או על מחשבי כיס מקבילים אחרים. תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by Mr.Pepo,

מישהו יודע מאיפה אני מסוגל להזמין כונן קשיח ל-iPod 4G מהארץ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה עידכנתי גירסה לנגן לעברית...הכל עבר חלק ובלי בעיות...(שאגב עד לפני זה לא היה לי שום בעיה עם הנגן והוא היה מצויין)... אחרי קצת זמן של שמיעה ושימוש.. הנגן מחובר למחשב עם USB...ופתאום הוא עושה לי את הצליל של ניתוק מכשיר מהUSB...... אני לא יכול להדליק אותו..ולא לכבות...והלד הכחול של הגלגלת לא מפסיק לדלוק.... ואני לא יכול לעשות ריסט למכשיר בצורה כלשהי?... אי אפשר לנתק את הבטריה בצורה כלשהי?...(בלי להתחיל לפרק את הנגן ל65402 חתיכות..).. ואללה מה אני עושה?...

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by מגדל,

האם כדאי לקנות את הדגם הזה U10 512MB Iriver ? הבנתי שהוא קורא AVI ן TXT... והוא מאוד זול 200 ש"ח... ושל חברה גדולה לא סתם... ואין לי בעיה עם הנפח הקטן 512 MB... אבל בכל זאת יש פה מישהו שקנה אותו ויכול להמליץ עליו? סליחה שכתבתי את זה לא במקום... מישהו יכול להעביר את זה לגאדג'טים?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  21. שלום, יש לי רדיו חדש ברכב עם חיבור לMP3 ולאייפוד. אני מחפש נגן לא יקר, אמין. חשוב לי שיהיו בו תיקיות ושיהיה קל ונוח לשימוש אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  22. מה היתרונות אם בכלל במידה והתקין את ה Rockbox על הסנסה שלי? כיום מותקן לי גם MicroSD האם ה rockbox יזהה אותו? האם אני יצטרך למחוק את כל השירים שלי מהסנסה וח"כ להעבירם שוב עלמנת שה rockbox יזהה אותם ? הסנסה די קל ליצור רשימת השמעה, פשוט לוחצים קליק ימני על הסיפריה שרוצים ובוחרים ביצירת רשימת השמעה, האם גם ב rockbox זה קל?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. בזמן שסמסונג ו-Huawei נאבקות בחוקי הפיזיקה בנסיון ליצור מכשירים חכמים עם מסכים גמישים ומתקפלים - ב-LG מסתפקים בהשקת דגם דגל חדש שאליו תוכלו לחבר בקלילות מסך משני נוסף במידה ותזקקו לכך לכתבה

24. היצרנית הסינית ממשיכה לעקוב אחרי שיאומי ומשיקה דגם K Note שני בתוך פחות מחודש זוכרים את ה-K4 Note המרשים של לנובו? ובכן, כעת כדאי שתכירו גם את ה-K5 Note, שלא ממש מחליף אותו אך ללא ספק מהווה עבורו אח ואף מתחרה – ומושק שלושה שבועות בלבד אחריו. ב-K5 Note תקבלו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב ה-Helio P10 המתומן הטרי של Mediatek באחת מהופעותיו הראשונות (מתוך מאות שעוד צפויות להיות לו), זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב בעד 128GB נוספים, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד כפול גוונים ועם מיקוד מבוסס זיהוי פאזה ומצלמת 8 מגה פיקסל משנית. מאפיינים נוספים הם שבב NFC מובנה, סורק טבי…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  25. פרטים מודלפים חדשים ממאגרים של מבחני ביצועים מעידים על כך שמעבדים ראשונים של אינטל שמשלבים ליבות Vega של AMD יגיעו דווקא אל העולם הנייד לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.