עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם.., אני חדש כאן.. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה, וידאו ותמונות.. עכשיו ראיתי שני דברים בבאג שדי מצאו חן בעיני.. 1. Ipod Touch 8GB הדור השני 2. מבוסס זיכרון פנימי iAudio/Cowon O2 16GB עכשיו שניהם עולים 1,199 ¤. - המחיר שאותו אני מוכן להוציא.., לא אגורה יותר. עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב ומה יותר איכותי או נוח לשימוש, אני לא מדבר על יופי!!.. בעיקרון בשניהם מסך מגע, באייפוד הזיכרון יותר נמוך ומסך יותר קטן.., אבל יש בו אינטרנט ומשחקים (-שאני לא יודע מה האיכות שלהם ועד כמה הם יהיו בשימוש). בקיצור על מה אתם ממליצים מבין השתיים, או שאם אתם מכירים משהו יותר טוב באותה סביבת מחירים גם עם מסך מגע. אז על מה אתם ממליצים, מה אתם הייתם קונים?.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  2. מה קורה? חג שמח ושבת שלום לכולם? אחרי שנתיים וחצי של שימוש בנוקיה 5800, הוא שבק חיים ולכן אני רוצה להחליפו. אני קצין בצה"ל ויש לי את המירס הידוע, אך בנוסף אליו אני מחפש פלאפון עם מסך גדול וטאצ' טוב, אינטרנט, מוסיקה עם ספיקרים חזקים ואיכותיים, אפשרות להריץ עליו משחקים, מצלמה סבבה וכל הפיצ'רים שמסביב. התקציב שלי הינו עד 2000 שקל, אך אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול. (אם יהיה פלאפון יקר שבאמת אתלהב ממנו אני אקנה אותו). הייתי אתמול (שישי) באורנג', והציעו לי את המיילסטון 2 ב-29 שקלים לחודש + 110 חבילה (500 שיחות והודעות ואינטרנט ללא הגבלה). מה שכן שכחתי לשאול את הבחורה בקבלה אם העסקה כוללת החזר חודשי על המכשיר בשיחות - מה שמאפשר לי לקחת פלאפון יקר יותר אם אני מדבר דקות. אופציה שנ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by bezadon,

אני יודע מה אני רוצה : זרוע + מטען לרכב הסתנכרנות מהירה מול לווין. דיוק קליטה טובה (אנטנה ומקלט מובנה) רמקולים חזקים פשוטות בשימוש מוצא רחובות עם שמות דומים (חשמונאים/ החשמונאים, עצמאות / דרך העצמאות). מביא מסלולים מהירים כולל כביש 6 או אפשרות לבטל כביש 6 / כבישי עפר. מציע מסלול הכי מהיר / מסלול הכי קצר. אפשרות לעדכן מפות . וזה סתם נחמד אם יהיה, אבל ממש לא חובה - אפשרות לחפש אטרקציות (בתי מלון, בנקים, פארקים, מסעדות וכו'). זה באמת סתם. חשבתי על זה, מה אתם אומרים : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713700

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kuBBia,

סבתא שלי (אל תצחקו ) ביקשה ממני לחפש לה GPS, עכשיו אני לא מבין בזה כמעט.. התקציב בערך 2000-1500 (אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי) חשוב שיהיה מסך גדול וקריא ושיהיה פשוט להפעלה אמא שלי נוסעת לארה"ב האם כדאי לקנות שם? ואם כן האם אפשר לגייר את המכשיר או להתקין לו תוכנה בעברית? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by danidino,

אהלן, אני מעוניין לקנות מכשיר GPS לא יקר שעליו אוכל להקתין גם תוכנת ניווט רגילה לכביש וגם תוכנה לניווט בשטח. שמתי עין על ה-mio moov black שגם זול, גם מחברת Mio הנחשבת איכותית וגם כולל מאפיינים טובים כמו אפשרות להכניס כרטיסי זיכרון. כיוון שאיני מתמצא בתחום מכשירי ה-GPS אשמח לדעת האם מכשיר הנ"ל או לצורך העניין כל מכשיר GPS תומך בהתקנת תוכנות ניווט מגוונות. האם רק מכשירים מסוימים תומכים בניווט שטח? או שמא זה פשוט עיניין של להתקין את התוכנה המתאימה? והאם להתקין תוכנת ניווט לפי בחירתי היא עיניין מורכב? או שכל המכשירים תומכים בהתקת תוכנות ניווט? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by Eshhar24,

אהלן לכולם. אני רוצה לקנות HTC HD 7, ובגלל שלא קיים ברשתות הסלולריות, אני כנראה אקנה אותו מ-Eline. במידה ואני קונה אותו משם, מה קורה עם התוכנית הסלולרית שלי? יש לי תוכנית חיילים בסלקום, אבל לא של סמארטפון, אז אני אצטרך לקנות SIM חדש ולא תהיה לי תוכנית חיילים שמתאימה לסמארטפון? או שאצטרך לעשות תוכנית שמתאימה לסמאטפון, אבל לא משתלמת כלכלית? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  7. Started by h.misha,

שלום לכולם! ברצוני לקנות נגן מוזיקה חדש בנפח 30 עד 40 G. אני צריך את הנגן רק כדי לשמוע מוזיקה לא חובה שיראה סרטים אבל הבנתי שרוב הנגנים החדשים בנפח הזה כן מראים סרטים. בכל מקרה אני לא זקוק לזה. מה שאני כן חייב זה שני דברים עיקריים: 1. איכות שמע הכי טובה שאפשר למצוא! 2. בטריה איכותית עם הרבה שעות עבודה! תודה מראש. אשמח לקבל המלצות לדגמים ומקורות מידע נוספים!

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by omer1789,

אני מחפש MP3 עד 300 שקל של 1 GB (לא פחות). על איזה נגן אתם ממליצים לי? חשוב לי שתיהיה איכות שמע טובה+, וגם אפשרות לסדר שירים בתיקיות. תודה וחג סוכות שמח!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Galos,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש SGS2 מארה"ב, ספציפית להזמין אותו למכר שלי אשר נמצא בניו-יורק ויביא לי אותו ארצה, לכן אני זקוק לעזרתכם בהקדם האפשרי, אני מוגבל בזמן. בדקתי ב2 מקומות לקניה , האחד http://www.expansys-usa.com/samsung-galaxy-s-ii-android-smartphone-unlocked-16gb-209554/ והשני - http://www.amazon.com/gp/product/B004QTBQ2C/ref=s9_simh_gw_p107_d7_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1TVBQEQNM05C3PCQJG09&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 הבעיה היא כך, שמתי לב שבהזמנה מאמזון הפלאפון הוא ללא אחריות, ובעיה משנית יותר אך לא רצינית שאיני יכול להשתמש בפייפאל. האם ישנה חנות אשר מומלצת לקנות ממנה? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי. (מתכוון…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by boazj,

הי, לאור העבודה שהבטחתי לשדרג את אשתי וילדי לטלפון חכם, מדובר בהוצאה רצינית. רוצה להגביל את המחיר ל 1000 ש"ח עדיף פחות (לכל מכשיר). מתלבט בין ה extremer שצריך להגיע לבאג, לבין טלפוניים סיניים במחיר דומה או נמוך יותר. יש את ה Newman שמישהו כבר שאל עליו. מהסתכלות בפורומים נוספים ראיתי המלצות גם על Jiayu G3 או G2 אם אני רוצה לחסוך עוד או יצרן סיני אחר בשם ZOPO. חבר אחר המליץ על זה http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14692-mtk6577-star-9300.html בגדול מחפש טלפון עד גודל 5" מעדיף סביב 4.5 " , שיכנס בקלות בכיסים של הילדים. כמובן שלא מדובר בפלאפון שהוא המילה האחרונה, אבל משהו ברמה של ה S1 שיש לי, עם מסך סביר, ואמינות טובה (זו של ה S1 שלי היא ככה ככה ) יספיק. אשמח להמלצ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

שלום לכם אני רוצה לקנות אמ פי 3 שהיה טוב ובסביביות ה400 ש"ח מה ההמלצות? בכבוד רב ותודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. מחפש לקנות גלאקסי s6 בארהב (מישיגן - מיקוד 48104). עשיתי חיפוש ברשת ולא הצלחתי למצוא חנות כלשהי שמוכרת מכשיר ללא חוזה וסים פרי, כולל הרשתות הגדולות כמו ווריזון וכדומה…. אציין שאין צורך בעזרה לגבי הדגמים שעובדים אצלנו בארץ (ידוע לי) מישהו יודע באיזה חנות ניתן לקנות את המכשיר ללא חוזה וכמובן סים פרי ? זה די דחוף כי יש לי יומיים לקנות אותו. אשמח לעזרתכם…. אם מישהו יודע את המחיר של 64 ו 32 גיגה אז גם יעזור. תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם. מחפש לקנות גלאקסי s6 בארהב (מישיגן - מיקוד 48104). עשיתי חיפוש ברשת ולא הצלחתי למצוא חנות כלשהי שמוכרת מכשיר ללא חוזה וסים פרי, כולל הרשתות הגדולות כמו ווריזון וכדומה…. אציין שאין צורך בעזרה לגבי הדגמים שעובדים אצלנו בארץ (ידוע לי) מישהו יודע באיזה חנות ניתן לקנות את המכשיר ללא חוזה וכמובן סים פרי ? זה די דחוף כי יש לי יומיים לקנות אותו. אשמח לעזרתכם…. אם מישהו יודע את המחיר של 64 ו 32 גיגה אז גם יעזור. תודה רבה !!!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by gamer1982,

שלום, אני מחפש לקנות טאבלט ודי חדש בתחום. אני מחפש טאבלט 10 אינטש, עם יכולות סלולר (גם LTE) ו WIFI, עם ביצועים טובים וחיי סוללה טובים. כמה שאלות: 1.מתבלט בין אנדרואיד ל WIN8, מה כדאי? 2.מבין טאבלטי האנדרואיד מעניין אותי ה : http://www.gomobile.co.il/samsung-galaxy-note-10-1--2014-edition--p605-lte לא ראיתי עוד חנויות שמוכרות אותו למעט GO MOBILE. מישהו יכול לתת ביקורת על הטאבלט הזה? 3. איפה מומלץ לקנות טאבלט (חנויות מומלצות) ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by AVI G,

אשמח לעזרה ברכישת טאבלט, הדרישות, 1 כמה שיותר קטן 2 עם סים ולא רק עם ויפי 3 אשמח גם לקורא טביעת אצבע אם יש כזה דבר תודה רבה

16. Started by TGA,

שלום, אח לי מגיע מארה"ב לישראל והוא ביקש שאני יבחר משהו שהוא יביא משמה עם זה טאבלט או מחשב נייד, משום מה אח שלי שכנע אותי לזרום על העניין של טאבלט והציע לי את ASUS Transformer Book T100. יש אופציות אחרות בשוק שהם יותר טובים בתקציב של הטאבלט הנוכחי או שקצת רחוקים ממנו שמציעים דברים יותר טובים, זאת אומרת: יעילות, מהיר, קל (יחסית), קל לשימוש, שישמש לי כמו "מחשב רגיל".

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yarbaur,

שלום, מחפשת המלצות לרכישת טאבלט. המכשיר הוא מתנה לאדם מבוגר, שישמש בעיקר לקריאה, וגלישה בסיסית באינטרנט (מייל+חדשות), מעט צפיה בסרטים. האילוצים שלי: - מסך 9" לפחות - קניה בארץ או מחברה מוכרת בחו"ל (לא סיני) - אפשרות לחיבור אינטרנט 3G לשימוש כGPS (אין אפשרות להתחבר דרך סמארטפון) - ידידותיות בשימוש והתקנה, תמיכה ברוסית - מחיר - עד 1000ש"ח תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. Started by Shishio,

שלום לכולם אני מחפש טאבלט לילד בן 6 בתקציב של 600 - 800 ש״ח מהארץ ולא מחו׳׳ל טאבלט מבוסס אנדרואיד שיאפשר להוריד ולשחק במשחקים מ Google Play ( עם גרסת אנדרואיד עדכנית ) ולצפות בסרטים אשמח להמלצות מאנשים שקנו או שמעו על טאבלטים מתאימים בתקציב הזה תודה ושבוע טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by roei_s,

תקציב עד 600 ש"ח. מתלבט בין שני דגמים שנראים לי הכי טובים במחיר הזה, אשמח לעזרה באיזה מהם לבחור, ואם יש טובים יותר במחיר הזה כמובן שאשמח לשמוע גם כן. הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם ONDA V975S ו YOANDAO N90 SRK. לינקים לשניהם: http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Galit17,

חשבתי לקנות את הטלפון: Samsung U900 מה דעתכם? מה שאני צריכה מהטלפון זה שישמעו טוב,ספיקר טוב,אורך זמן סוללה,כמה שיותר עמיד בפני נפילות.(אינטרנט ומסך מגע זה נחמד) . לא חשוב לי בכלל מצלמה\מוזיקה\רדיו. תקציב אין גבול

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by dvido,

שלום לכולם, אני צריך לקנות מכשיר סלולרי לאבא שלי. המכשיר צריך להיות מאוד פשוט - בעצם אין צורך בשום דבר חוץ מדברים בסיסיים כמו שיחות ו SMS. המכשיר חייב להיות דור 3. אין צורך גם בתפריטים בעברית. אני אהיה בארה"ב בחול המועד פסח. ראיתי ברשת מידע על Nokia Lumia 900 שאמור להיות פשוט ולעלות 90$ בלבד. מישהו שמע\מכיר את המכשיר הזה? אשמח לתגובות על המכשיר הזה או המלצות למכשירים אחרים. תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אשמח לדעת איזה מגן הכי טוב נגד החום של הגלאקסי? איזה חומר הכי טוב בזה שלא ארגיש את החום? פלסטיק?TPU?סיליקון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Muadib,

אני רוצה לקנות מודם סלולרי ואני לא רוצה לקנות מסלקום בגלל שהם דורשים התחייבות לבערך מאה ושש שנים. המחירים שראיתי ב zap וגם ב יד2 וכאלה נראו לי מוגזמים אז חיפשתי קצת ב E-bay ובאמת יש המון אופציות זולות יותר. הבעיה היא שיש המון תכנולוגיות וגם כל מיני חברות קיקיוניות למיניהם. השאלה היא בעצם כזאת: יש למישהו המלצות? או איזשהו קו מנחה למה אני צריך? 300 שקל ראה לי כמו תקציב הגיוני, אבל יכול להיות שאני ממש לא מעריך טוב, אז אל תתבישו לאפס אותי.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by ronmar,

מה אתם אומרים כמה יעלה לי להזמין S5 מחול? איביי או משהו אבל בבלאק פריידי ומה עדיף S5 או ONE PLUS ONE

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום אני מעוניין בקנייה של מסגרת דיגיטלית/מסך LCD קטן (באזור ה7 אינצ'). הדבר הכי חשוב לי (ושאותו הכי קשה למצוא, ובגלל זה פניתי לכאן) הוא הדרישה שלי לחיבור AV INPUT. אני צריך את המסך לתפעול DVD (לא לצפייה, רק תפעול) ולכן לא נדרשת איכות תמונה גבוהה. חובה: AV INPUT יתרון: USB קורא סרטי DIVX מחיר : עד 400 ש"ח מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש, אביעד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.