גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות טאבלט ודי חדש בתחום. אני מחפש טאבלט 10 אינטש, עם יכולות סלולר (גם LTE) ו WIFI, עם ביצועים טובים וחיי סוללה טובים. כמה שאלות: 1.מתבלט בין אנדרואיד ל WIN8, מה כדאי? 2.מבין טאבלטי האנדרואיד מעניין אותי ה : http://www.gomobile.co.il/samsung-galaxy-note-10-1--2014-edition--p605-lte לא ראיתי עוד חנויות שמוכרות אותו למעט GO MOBILE. מישהו יכול לתת ביקורת על הטאבלט הזה? 3. איפה מומלץ לקנות טאבלט (חנויות מומלצות) ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אשמח לעזרה ברכישת טאבלט, הדרישות, 1 כמה שיותר קטן 2 עם סים ולא רק עם ויפי 3 אשמח גם לקורא טביעת אצבע אם יש כזה דבר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אח לי מגיע מארה"ב לישראל והוא ביקש שאני יבחר משהו שהוא יביא משמה עם זה טאבלט או מחשב נייד, משום מה אח שלי שכנע אותי לזרום על העניין של טאבלט והציע לי את ASUS Transformer Book T100. יש אופציות אחרות בשוק שהם יותר טובים בתקציב של הטאבלט הנוכחי או שקצת רחוקים ממנו שמציעים דברים יותר טובים, זאת אומרת: יעילות, מהיר, קל (יחסית), קל לשימוש, שישמש לי כמו "מחשב רגיל".
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפשת המלצות לרכישת טאבלט. המכשיר הוא מתנה לאדם מבוגר, שישמש בעיקר לקריאה, וגלישה בסיסית באינטרנט (מייל+חדשות), מעט צפיה בסרטים. האילוצים שלי: - מסך 9" לפחות - קניה בארץ או מחברה מוכרת בחו"ל (לא סיני) - אפשרות לחיבור אינטרנט 3G לשימוש כGPS (אין אפשרות להתחבר דרך סמארטפון) - ידידותיות בשימוש והתקנה, תמיכה ברוסית - מחיר - עד 1000ש"ח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טאבלט לילד בן 6 בתקציב של 600 - 800 ש״ח מהארץ ולא מחו׳׳ל טאבלט מבוסס אנדרואיד שיאפשר להוריד ולשחק במשחקים מ Google Play ( עם גרסת אנדרואיד עדכנית ) ולצפות בסרטים אשמח להמלצות מאנשים שקנו או שמעו על טאבלטים מתאימים בתקציב הזה תודה ושבוע טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
תקציב עד 600 ש"ח. מתלבט בין שני דגמים שנראים לי הכי טובים במחיר הזה, אשמח לעזרה באיזה מהם לבחור, ואם יש טובים יותר במחיר הזה כמובן שאשמח לשמוע גם כן. הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם ONDA V975S ו YOANDAO N90 SRK. לינקים לשניהם: http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הטלפון: Samsung U900 מה דעתכם? מה שאני צריכה מהטלפון זה שישמעו טוב,ספיקר טוב,אורך זמן סוללה,כמה שיותר עמיד בפני נפילות.(אינטרנט ומסך מגע זה נחמד) . לא חשוב לי בכלל מצלמה\מוזיקה\רדיו. תקציב אין גבול
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מכשיר סלולרי לאבא שלי. המכשיר צריך להיות מאוד פשוט - בעצם אין צורך בשום דבר חוץ מדברים בסיסיים כמו שיחות ו SMS. המכשיר חייב להיות דור 3. אין צורך גם בתפריטים בעברית. אני אהיה בארה"ב בחול המועד פסח. ראיתי ברשת מידע על Nokia Lumia 900 שאמור להיות פשוט ולעלות 90$ בלבד. מישהו שמע\מכיר את המכשיר הזה? אשמח לתגובות על המכשיר הזה או המלצות למכשירים אחרים. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה מגן הכי טוב נגד החום של הגלאקסי? איזה חומר הכי טוב בזה שלא ארגיש את החום? פלסטיק?TPU?סיליקון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מודם סלולרי ואני לא רוצה לקנות מסלקום בגלל שהם דורשים התחייבות לבערך מאה ושש שנים. המחירים שראיתי ב zap וגם ב יד2 וכאלה נראו לי מוגזמים אז חיפשתי קצת ב E-bay ובאמת יש המון אופציות זולות יותר. הבעיה היא שיש המון תכנולוגיות וגם כל מיני חברות קיקיוניות למיניהם. השאלה היא בעצם כזאת: יש למישהו המלצות? או איזשהו קו מנחה למה אני צריך? 300 שקל ראה לי כמו תקציב הגיוני, אבל יכול להיות שאני ממש לא מעריך טוב, אז אל תתבישו לאפס אותי.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים כמה יעלה לי להזמין S5 מחול? איביי או משהו אבל בבלאק פריידי ומה עדיף S5 או ONE PLUS ONE
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקנייה של מסגרת דיגיטלית/מסך LCD קטן (באזור ה7 אינצ'). הדבר הכי חשוב לי (ושאותו הכי קשה למצוא, ובגלל זה פניתי לכאן) הוא הדרישה שלי לחיבור AV INPUT. אני צריך את המסך לתפעול DVD (לא לצפייה, רק תפעול) ולכן לא נדרשת איכות תמונה גבוהה. חובה: AV INPUT יתרון: USB קורא סרטי DIVX מחיר : עד 400 ש"ח מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש, אביעד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב אחי מעוניין להחליף את המכשיר שיש לו כרגע (נוקיה 5610) הוא מדבר יחסית הרבה במכשיר אז שיהיה עם זמן סוללה טוב רצוי גם ספיקר חזק בשיחה ומכשיר לא בעייתי כמו הדגם שיש לו כרגע מה האופציות בתקציב הזה תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מכשיר סללורי ליספק אותי לבערך 3 שנים שנים הבאות, בתקציב של כ2000 שקלים (כעיקרון אני לא יכול יותר אבל אם יהיה משהו שווה במקסימום 2300 אז אוקיי אבל להשתדל שלא) השימושים שלי הם בעיקר מולטימדיה, אפליקציות משחקים אינטרנט (המון המון המון) ולמידת האנדרואיד (כגון תכנות צריבת מערכת וכו וכו וכו) חשבתי על ה MEIZU MX4, מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לקראת הגיוס אני רוצה לקנות נגן. הקנייה תתבצע מארה"ב (אלא אם יש יותר זול בארץ) והתקציב שלי הוא 300 שקל/70 דולר. חשוב לי שהוא יהיה מינימום 1 גיגה, שיהיה בו רדיו מובנה ושהאיכות הסאונד תיהיה טובה. כמובן שפיצארים אחרים יתקבלו בשמחה. בגלל שאני ממש לא מבין בנגנים אני אסמוך על המילה שלכם ואקנה מה שתגידו לי אז נסו להמליץ לי על דברים טובים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נגן בסביבות נפח של 20GB, אין לי צורך בניגון סרטים או הצגת תמונות אך במידה ויש נגן מומלץ שאכן כולל את הפונקציות הללו אז גם טוב חשוב לי שאיכות הסאונד תהיה מצויינת... יש לי כבר כמה נגנים בראש אבל אני רוצה לשמוע את המלצותיכם... אגב, מה אתם אומרים על ZUNE החדש של MS? יש לכם כבר חוות דעת לגביו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נטבוק/טאבלט/מחברת אלקטרונית או משו כזה אני לא יודעת איך קוראים לזה .. אני רוצה שזה יהיה קטן ונייד, שיהיה נוח להכניס בתיק. אני רוצה את זה כדי להקליד עבודות, בעיקר וורד, לא חשוב לי משחקים וכאלה.. בסביבות 1000 שקל.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום. מכר שלי אמור לטוס בסוף החודש לגרמניה, ואני רוצה שהוא יקנה בשבילי נקסוס אס. מישהו יודע איפה אפשר לקנות שם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש סוללה רב פעמית לgalaxy s5, רצוי שתהיה ל5-6 הטענות. האם במחיר של כ100 ש"ח קיים משהו נורמלי? תודה מראש ☺
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגד Creative Zen Micro 6gb הסוללה שלו כבר גמורה לא מחזיקה לי 6 שעות אפילו כשבעבר הייתה מחזיקה לי 12-14 שעות. מצאתי בארץ אתר איפה שאפשר לקנות סוללה לנגן הזה אבל הסוללה לא מכורית http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=2798# עכשיו באתר של creative מצאתי סוללות לנגן שלי אחד מה שיש לי עכשיו והשניה יותר טובה יענו מספיקה ליותר שעות http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=741&product=14570&listby= הבעיה שאני לא יודע איך להזמין את הסוללה הזאת, והאם קיימת בארץ חנות איפה שאני יכול להשיג סוללות מכוריות בישביל הנגן שלי. תודה רבה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
התקציב שלי עד 1,800 ש"ח. בעיקר גלישה באינטרנט טלפון וסמס. לא משחקים. ראיתי 2 דגמים מה דעתכם ומה ההבדל ביניהם ? טלפון סלולרי Samsung I9300 Galaxy S3 טלפון סלולרי Samsung Galaxy Grand I9082 ראיתי בזאפ שהחנות הזו זולה אפילו ביחס לקספ : http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1288מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני די חדש פה ... אני רוצה להתייעץ איתכם - איזה סמארטפון כדאי לי לקנות . * חשוב לי שיהיה בגודל בינוני ( לא גדול מידי ) . * בסביבות ה-1000-2000 . * חברה מוכרת עם יבואן רשמי בארץ . * וכמובן שיהיה חזק ( גם מבחינה פיזית וגם מבחינה טכנית ) . תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סמארטפון אנדרואיד אבל יש לי כמה התלבטויות 1) אני מתבלט בין מסך 4.3 או 4.7, מצד אחד צפייה בסירטונים וגלישה באינטרנט יהיה משהו שאני אעשה הרבה עם סמארטפון אבל ממה שניסיתי ומדעות של כמה אנשים נראה שמכשיר עם מסך גדול ממש לא נוח (בין אם זה לכתוב סמס פשוט או סחיבה בכיס). אם יש משהו בין לבין אני אשמח לשמוע עליו. 2) הייתי רוצה מכשיר עם מסך איכותי, מצלמה טובה, מעבד טוב שיוכל לעבוד בצורה חלקה ללא תקיעות. 3) רשמתי קודם אבל אנדרואיד, לא IOS. בשביל לתת יותר כיוון אל מה שאני מחפש, אני מעוניין במכשיר כמו הגלקסי s2 אבל עם מסך טוב יותר ומצלמה טובה יותר או מכשיר כמו הhtc החדש אבל אולי קטן יותר ונוח יותר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות סמארטפון עד 2000 ש"ח . אני יודע שזה תקציב נמוך יחסית לסמארטפון,אבל אני לא כ"כ בטוח לגבי קניית מכשיר יד שנייה ,כי ניתן להסתיר בקלות בעיות במכשירים עד הקטע שבו אתה מגלה אותן. המלצות יתקבלו בשמחה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מהו הסמארטפון הכי משתלם ב 1500 שקלים , שימוש עיקרי , WAZE , WHATSAPP , קצת משחקים פה ושם. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-