גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג מה חדש בא וגם לא הצלחתי להשיג עדכון כזה. אם מישהו מכיר אני אשמח לדעת מה חדש בגירסה זו ומאיפה ניתן לעדכן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה עידכנתי גירסה לנגן לעברית...הכל עבר חלק ובלי בעיות...(שאגב עד לפני זה לא היה לי שום בעיה עם הנגן והוא היה מצויין)... אחרי קצת זמן של שמיעה ושימוש.. הנגן מחובר למחשב עם USB...ופתאום הוא עושה לי את הצליל של ניתוק מכשיר מהUSB...... אני לא יכול להדליק אותו..ולא לכבות...והלד הכחול של הגלגלת לא מפסיק לדלוק.... ואני לא יכול לעשות ריסט למכשיר בצורה כלשהי?... אי אפשר לנתק את הבטריה בצורה כלשהי?...(בלי להתחיל לפרק את הנגן ל65402 חתיכות..).. ואללה מה אני עושה?...
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/v55-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%96%d7%99%d7%94%d7%95%d7%99-%d7%9c%d7%a7%d7%a9%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי IPOD VIDEO בן 3 עוד מעט, עם 30 ג'יגה. ובזמן האחרון קורה לי מלא פעמים שאני מחפש שיר ספציפי ואני לא מוצא אותו ואז אני מחבר אותו למחשב ורואה שהוא נעלם לי מהאייפוד. ככה לפחות 50 שירים נעלמו לי. אני משתמש באייפוד כל יום, לפחות שעה ביום. מישהו מכיר את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני מספר ימים האייפוד שלי קצת התחרפן...פתאום כשאני מחבר אליו את הכבל להעברת מידע המחשב לא מזהה אותו וגם האייפוד לא מגיב... ניסיתי בכמה מחשבים וזה אותו דבר...אז אמרתי בטח הכבל נדפק...החלפתי כבל ואותו הדבר!! אמרתי יש מצב הכניס באיפוד בטח איתה בעיות ואז ניסיתי לחבר מטען חשמל לאייפוד ואותו האייפוד זיהה.... אז לא יכול להיות שזאת הכניסה של האייפוד...אז מה נישאר?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כותרת. מאחר שהנגן המובנה יודע לעשות רק random שהוא כבר קבוע מראש ( נגיד תמיד יהיה 21 - 77 - 15 - 90 וככה הלאה..) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן, אני כבר מזמן לא בקיא במכשירים הקיימים ולכן אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מה כדאי (והכי חשוב - למה) סמסונג גלקסי S4 נוקיה Lumia 920 תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב, בלאק פריידיי.. ואני רוצה להתחדש בפלאפון מבחינת מחיר, באמאזון האל ג'י זול יותר בכ-100 דולר גלקסי ב500$ - http://www.amazon.com/dp/B00U8KSUIG/ref=twister_B017B3823U?_encoding=UTF8&psc=1 וLG ב400$ - http://www.amazon.com/LG-5-5-Inch-Factory-Unlocked-Smartphone/dp/B00YA8308M/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1448644813&sr=1-3&keywords=lg+g4 מה ההבדל בין המכשירים בעצם? אני לא ממש מבין בפלאפונים יש המלצות אחרות אולי? או אתרים שעושים הנחות משתלמות יותר? עוד שאלה, אם אני מזמין נגיד מאיביי.. מה אני צריך לוודא כדי שהמכשיר יתאים לשימוש בארץ? מה אני צריך לחפש
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
- 1 follower
-
-
יש כמה תוכנות שמוצאות חן בעיניי אבל אין לי כוח להסתבך עם החתימה וכל זה.. יש איזה שהיא חנות באזור שיכולה להתקין תוכנות בתשלום?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
זמינות בלעדית לחודש של להיט הבאטל רויאל תוכל לסייע לסמסונג להבטיח את הצלחתו של מכשיר הדגל אשר יושק בתוך קצת יותר משבוע לכתבה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש חומרה שלאחר שהתקנתי את וויסטה , ,תוכנות צד ג' ,עידכונים , ועוד יצלם את כל חוצץ C ומתי שאני ירצה יחזיר את המחשב לנקודה שצילמתי בדיוק ללא קבצים שונים שהורדו לאחר הצילום ללא וירוסים שהגעו אחרי הצילום ללא שינויים בדפדפן שהגיעו אחרי הצילום של החוצץ בקיצור כל השינויים מ- א-ת ימחקו לאלתר . אם יש אנשים שיש להם חומרה כזאת בפועל אנא ענו אנשים שאין להם את החומרה ורק שמעו על כך בבקשה תנו לבעלי ניסיון בפועל לעזור
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר אותה למחשב ואז להשתמש בה כמצלמת אינטרנט במסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תוכנת ה-Skype עובדת,נכון לכרגע,פשוט בצורה גרועה על ה-Wildfire של HTC. זה לא קשור למעבד החלש שלו,כי יש לי תוכנה בשם Truphone,שברגע שהיא מצליחה להתחבר לשרת(וזה קורה מעט מדי),שומעים בה חלק. יש גירסה מיוחדת של Skype,שנכתבה ע"י חברת 3 Mobile האנגלית,אבל אני לא יודע אם היא תעבוד לי על המכשיר,כיוון שהם בונים על התחברות למרכזיות שלהם.(זה לפחות מה שהבנתי) יש להם עמוד באינטרנט,שבו אפשר לקבל את התוכנה למכשיר,גם אם אתה לא ברשת שלהם,אבל לא הולך לי שם,כי יש לי תחושה,שהעמוד הזה מיועד רק למי שגר באנגליה. יש למישהו פיתרון נורמלי בשבילי? תודה, יוחאי.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שבב הדגל החדש של קוואלקום מוצג מוקדם מהצפוי, ומצליח להפתיע אותנו במספר מישורים גם ללא פירוט טכני מלא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
משפחת ה-P40 נחשפת עם שלושה דגמים שונים - עדיין ללא השירותים הרשמיים מבית גוגל, אבל עם הבטחות ליכולות צילום בלתי רגילות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי אייפון 3gs של רשת פלאפון, אני טס לארה"ב לחודש ואני רוצה לעשות שם סים מקומי הבנתי שאני צריך להפוך את המכשיר ברשת פלאפון לסים פרי השאלה שלי היא לאיזה רשת בארה"ב המכשיר שלי יתאים הדרישה העיקרית שלי היא אפשרות לעשות שם חבילת גלישה של 2GB (הבנתי שאפשר למצוא חבילות כאלה בסביבות ה 50$) אשמח לשמוע איזו רשת בארה"ב יכולה להתאים לי
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תודה!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לנובו מציגה את המתחרה שלה עבור המכשיר הטוב ביותר מבית שיאומי, ונראה שיש כאן אלטרנטיבה מעניינת אחרי כמה שבועות של טיזינג תחת שם הקוד 'KillerNote', אותו ניתן לפרש איך שבא לכם, בלנובו חשפו את סמארטפון ה-K4 Note החדש, שינסה להיות שידרוג ראוי ל-K3 Noteהמפתיע לחיוב. בעוד שהמפרט הבסיסי של ה-K4 Note החדש עשוי לאכזב חלק מהמשתמשים, עם שבב MT6753 מרובע ליבות Cortex A53 (אשר למעשה מעט יותר חלש מה-MT6752 שב-K3 Note) ו-3GB של RAM בתוספת 16GB של אחסון מובנה עם אפשרות הרחבה, אשר אליהם מצטרף מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' ברזולוציית FullHD ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 – המכשיר כולל גם כמה תוספות מעניינות ואף ייחודיות בקטגוריית המחיר שלו, שעשויות לכפר על החסרונות היחסיים בתחומים אחרים. …
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בגלל שהכניסות דומות. הנגן המדובר הוא Meizu m3 music card
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את הדגם הזה U10 512MB Iriver ? הבנתי שהוא קורא AVI ן TXT... והוא מאוד זול 200 ש"ח... ושל חברה גדולה לא סתם... ואין לי בעיה עם הנפח הקטן 512 MB... אבל בכל זאת יש פה מישהו שקנה אותו ויכול להמליץ עליו? סליחה שכתבתי את זה לא במקום... מישהו יכול להעביר את זה לגאדג'טים?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אחרי שנים של סמארטפונים מרובעים עד מאוד בגימור שהיה מגנט לטביעות אצבע שמנוניות - מה תהיה הגישה החזותית החדשה של היצרנית היפנית המתייצבת? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
כדאי לקנות? האם יש חלופות טובות יותר? http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36648
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש נגן וידאו שיכול לקרוא קבצים של RM/RMVB ועוד פורמטים רבים ונגן טוב? חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי מעל 3.3אינץ' יש סיכוי שאייפוד טאץ' קורא RM RMVB אפילו עם המרה? תקציב עד 900 שקל
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
בשיטוטיי ברשת היום נתקלתי ב- Plantronics Calisto: http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/home/telephone-headset-systems/calisto-pro זה נראה לי בדיוק מה שאני צריך כפתרון תקשורת אולטימטיבי. יש עוד דברים כאלה של חברות אחרות? אולי קצת יותר זולים?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בכמה ימים הקרובים את ה-W880i של סוני אריקסון ולא הצלחתי למצוא מידע רשמי/לא רשמי שמאשר שיש לו/אין לו תמיכה בפרופיל BT AVRCP. חשוב לי לדעת כי אני קונה אוזניות בלוטות' שיש אפשרות לשלוט דרכן על המכשיר דרך כפתורים שיש על האוזניות (דורש AVRCP). למישהו יש כאן את המכשיר/יודע אם יש לו/אין לו AVRCP? תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-