גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מחפשת טאבלט שיהיה מהיר ושיעמוד במשחקים. הוא אמור לשמש ילדה בת 4. רצוי שיהיה לו חריץ ל SIM, שיהיה גם חריץ להרחבת זכרון. תשומת הלב שלי נמשכת ל PADPHONE של ASUS כי יש לו גם שיחות אבל אני ממש לא מבינה בחומרה הזו, אז אולי יש שיחות אבל הוא לא יתמודד עם משחקים וגראפיקה. עדיפות לאנדרואיד. אז מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/desire-620-%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה לחסוך עלויות בכך שאני יתקין סקייפ. כרגע יש לי NOKIA 6120C ואין לו WIFI. על איזה פל' של נוקיה אתם ממליצים לי בטווח של 200 דולר מEBAY.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
שלום חברים. אתחיל בדבר השני שציינתי בכותרת - האם ניתן להריץ משחקי פלאש בטאבלטים מבוססי אנדרואיד, דוגמת משחקים בפייסבוק למיניהם (פארמוויל למשל)? היעדר התמיכה בפלאש מאוד מטריד אותי בכל הקשור למעבר אפשרי מלפטופ רגיל לטאבלט מבוסס אנדרואיד (לא רק בהקשר של משחקים מבוססי פלאש). כאן אגיע לנושא הראשון - אני מעוניין לעבור מהלפטופ שעד כה הייתי צריך כדי להקליד בשיעורים כסטודנט (אני מסיים ללמוד תיכף) לטאבלט שיותר ישרת את הצרכים שלי. אני מחפש טאבלט בעיקר לתחום המדיה - משחקים, הרצת סרטי HD בעיקר בפורמט MKV עם תמיכה בכתוביות עברית לשם חיבור לטלוויזיה. כמובן שחשוב גם העניין של גלישה באינטרנט ומיילים, אך את זה יש בכל טאבלט אני מניח. את מערכת ההפעלה של אנדרואיד אני מכיר שכן אני בעל סמרטפ…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה"ב, …
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
גם משפחת ה-Razer Blade Pro 17 זוכה לרענון לרגל השנה החדשה, עם הכרטיס הגראפי המעודכן המוביל של NVIDIA ומסכים בקצב הרענון הגבוה ביותר שזמין בתחום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתן לי איכות תמונה טובה יחסית במחיר זול קשה לי להחליט היות ואני לא מודע טוב לאופי התכונות. ראיתי איכות תמונה שנע ב 100K-500K האם יש חשיבות? כיום יש בשוק מצלמות עם תאורת LED להארה בחושך. האם זה באמת עוזר וחיוני? או סתם תרמית? לא צריך משהו איכותי מאוד מצלמת אינטרנט פשוטה, שנתפסת על מסך דק, באיכות תמונה סבירה לכל דעה לדוגמא: Logitech QuickCam Pro 5000 - ב 330 שקלים. ראיתי שהיא עובדת על רזולוציות יפות. האם היא תתן לי איכות תמונה טובה? וקצב הריענון של הוא 30 לשניה תודה לעוזרים אסף
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
-
הוכיחו את כישורי הצליפה שלכם על ברווזים, נסו להתנגש ולהתהפך בצורה המרהיבה ביותר ושחקו פוקר בסגנון Far Cry 4 - זאת ועוד במשחקים החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-47/
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפני כמה ימים מחשב כף יד עם גי פי אס מובנה . השם של המחשב P360 ורציתי לדעת איך המחשב הזה עם הוא טוב? והגירסאת ווינדוס שלו היא Windows Mobile 6 ומעבד 400MHz. אלה הפרטים שאני יודע עליו כי אין לידי את אריזה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים לסין,אני רוצה טלפון נייד ,אני מחוברת דרך אורנג. מה אתם ממליצים? כי אני יודעת שלא כל טלפון יתאים לפה. אני מעדיפה של חברת סמסונג תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות בטרייה לסמארטפון הבעיה שעולה זה אם אני קונה סוללה אני צריך לצורך הטענה להכניס אותה למכשיר הסלולרי? פשוט זה תמוהה בעיניי שאין מטען שפותר את הסירבול הזה למשל Anker Extended Battery for Samsung Galaxy S 2 II i9100 http://www.ebay.com/itm/Anker-Extended-Battery-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-/330587954620?pt=PDA_Accessories&hash=item4cf893ddbc#shId
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
זה מכשיר ישן יחסית, נפח האיחסון של המכשיר הוא 32MB + כרטיס זיכרון בגודל 512MB . האמת? קטן מאוד ודיי עלוב מכיוון שכל התוכנות החדשות שוקלות מעל ג'יגה. האם בכל זאת יש תוכנת ניווט קלה ועדכנית? חברים, אני אשמח לקבל תגובות כמו - תזרוק אותו לים. זה בכל אופן לא מכשיר ששייך לי.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו, יוצא סביבות 500 מאיביי ככה, האם הוא יכול לקבל כרטיס סים לאינטרנט דור3? איך זה עובד? אני יכול לרכוש סים רק לאינטרנט בלי שיחות? דבר שני, יש לו gps? איך הוא באופן כללי?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום כולם, מחפש מכשיר פשוט, עדיפות למקשים וסוללה חזקה אם אפשרות ל wifi hotspot כי אני רוצה לחבר את הלפטופ עם החבילת גלישה של גולן טלקום.. יש המלצות למכשירים חוץ מ e72 , e6 וכו'?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני העברתי ספר בפורמט TXT למכשיר, אבל כשלחצתי "view" הוא אמר לי שהטקסט גדול מידי וקיצץ אותו. יש איזושהי דרך לקרוא טקסטים גדולים במכשיר הזה? אולי תוכנה או משהו? אם רק היה אפשר לבטל את ההגבלה על התוכנה המובנית...
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ההשקה של ה-One A9 החדש והיקר איכזבה אותנו, אך יתכן של-HTC יש שפן מפתיע בשרוול לכל מי שמעוניינים בעוצמה, ולא רק במראה לכתבה: http://hwzone.co.il/ההפתעה-שבדרך-ל-htc-יש-מכשיר-שוק-גבוה-חדש-ומ/
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות נגן מוזיקה חדש בנפח 30 עד 40 G. אני צריך את הנגן רק כדי לשמוע מוזיקה לא חובה שיראה סרטים אבל הבנתי שרוב הנגנים החדשים בנפח הזה כן מראים סרטים. בכל מקרה אני לא זקוק לזה. מה שאני כן חייב זה שני דברים עיקריים: 1. איכות שמע הכי טובה שאפשר למצוא! 2. בטריה איכותית עם הרבה שעות עבודה! תודה מראש. אשמח לקבל המלצות לדגמים ומקורות מידע נוספים!
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איך מציגים תמונה של האלבום בזמן שמיעה?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עדיין קיים יצור כזה? אני "רואה" רק Ipodים כאלה... וכל הנגנים המבוססים זיכרון פלאש נורא יקרים יחסית לכמות האחסון שהם מציעים...
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
CLDC = Connection Limited Device Configuration למי שלא יודע. (CDC זה ללא הLIMITED, נותן יותר אפשרויות תכנות). קיצור אחרי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להבין האם הפלאפונים דור שלישי החדשים תומכים בCDC או שרק בCLDC?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הזן עולה על ה סנסה מבחינת איכות שמע ? הסנסה כבר נמאס עליי... ו הזן נראה ממש טוב
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מה דעתכם ? http://www.logitech-online.co.il/index.html?gclid=CPiVzfe62YwCFQrklAod2UYnEQ&lmd=39179.733044 http://www.akg.com/site/products/powerslave,id,965,nodeid,2,_language,EN.html
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 וחשבתי ללכת על הנגן הנ"ל, מה דעתכם עליו? חשוב לי איכות סאונד ללא פשרות וכמובם תמיכה בעברית, הבנתי שיש לו תמיכגה בעברית הפוכה, יש איזה תוכנה שמעבירה בקלות את כל הקבצים בעברית לעברית הפוכה? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-