עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by below_z,

אני מחפש אוזניית Bluetooth אם שמע איכותי ויכולת השמעת רדיו (אני חושב שזה נקרא A2DP) אני מודע למחירים בארץ ולא מצפה למצוא משהו טוב (אשמח לטעות) לכן מעניינים אותי דגמים שאפשר לקנות ב EBAY, AMAZON, דיל אקסטרים אני חושב שראתי דגמים מתאימים באזור ה 40$.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by shy,

שלום לכולם אני יוצא למסע באפריקה וזקוק לטבלט לשים עליו מפות יעודיות ( tracks4africa ) זה צריך להיות טבלט עמיד יחסית עם מסך שרואים בו טוב גם באור יום , מבחינת גודל מסך ,סביב 9-10 אינטש יכולים להביא לי גם מארה"ב אם יש המלצה מאיפה לקנות אשמח אין ממש הגדרת תקציב תודה שי

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by sausage,

משעמם לי בחדר כושר... מחפש נגן עם התכונות הבאות: 1. יכול לנגן סרטים 2. מכיר הרבה קודקים של וידאו - אבל באודיו מספיק mp3 3. כ-30 גיגה 4. לא צריך תוכנה כדי להעביר קבצים ממנו למחשב 5. רדיו 6. אמין וקטן 7. תקציב של כ-1500 ש"ח. 8. חיי סוללה סבירה (לפחות שעתיים של וידאו) 9. אין צורך ב-wifi 10. חיבור לטלוויזיה - לא חובה. נחמד אם יהיה. 11. איכות שמיעה וצפיה טובה כמובן 12. אין צורך באפשרות של כרטיסי הרחבה. תודה!

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  4. מעבדי ה-Ryzen המעודכנים לשוק המובייל ממשיכים לצבור תאוצה - וכעת נראה כי יהיה שילוב יחד עם כרטיס גראפי חסכוני של NVIDIA בדגמי ZenBook 14 מעודכנים לכתבה

5. Started by at,

הבנתי שכבל לחיבור למחשב שמגיע עם מוטורולה V3 ודגמים דומים הוא כבל USB מיוחד (סדר חוטים שונה או משהו). כמו כן הבנתי שקיימות תוכנות (או דרייברים או אחר) שמאפשרות שימוש בכבל USB רגיל (כמובן עם חיבורים מתאימים כלומר USB של מחשב וצד שני מיני). אודה אם תוכלו לייעץ ולסייע בנושא, טל

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by ניר.,

מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד סמסטונים בחינם ?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by יניב קופר,

מחפש מחשב כף יד עד 2500 שקל לגלישה באינטרנט שיהיה הכי קרוב ונוח לגלישה כמו במחשב בבית

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

אני מחפש המלצה למכשיר mp3/4 שיהיה לו חריץ הרחבה ל mmc ו sd איכות שמיעה טובה וחיבור אוזניות סטנדרטי והגודל... כן קובע... תודה... תקציב 150 בערז לא צריך יותר מידי...מקסימום 1gb פורמטים רגילים.. mp3 wma ואם זה אמ פי ארבע אז עם mpeg וכו'... תודה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by maylu1990,

שלום, אני רוצה לקנות סמרטפון שמחירו אינו עולה על 2000 שקלים. התלבטתי בין 3 מכשירים ורציתי לדעת איזה מהם הכי כדאי. הראשון הוא Galaxy S2, השני HTC one S , והשלישי Sony Xpeira S הדברים שממש חשובים לי הם חיי סוללה, אפשרות לשדרוג גירסה והתקנת ערכות נושא! תודה רבה

10. Started by shibie,

שלום אחים שלי, אני מחפש טלפון סלולרי בתקציב 2200+-ש"ח אני רוצה שיהיה לו נגן MP3 ממש איכותי, מצלמה עם פלאש, ומסך איכותי. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/huawei-%d7%aa%d7%92%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%9c%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%92%d7%95%d7%93%d7%9c-7/

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by joel_p,

Hi, Just bought a Nokia 5800 salesman offered me several different screen protectors and cases have any recommendations? which are preferred? ebay stores/deal extreme works for me. thanks, Joel.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by yonatanR,

שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את ה-Z3 ואני רוצה לעשות לו עידכון תוכנה, אבל אין כזה דבר MOTOROLA ישראל ואני לא מוצא עידכונים בסלקום. אם מישהו יודע איך לעשות עידכון לפלאפון הזה אני מאוד ישמח ומאוד יודה לו.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  14. אני קצת חדש בנושא של מחשבי כף יד טוב אז כמה שאלות איך אני רואה איזה גירסא של ווינודס יש לי? איפה אני יכול להוריד מקלדת בעיברית ואיך אני מתקין את כל הדברים שאני מוריד?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  15. אהלן, אני שואל כי הבנתי שנכנס איזושהי רפורמה בנוגע למדיניות החזרים וכו'. אני למשל מחוייב לסלקום על נטסטיק, סתם משלם עליו 140 לחודש למרות שאני כבר לא משתמש בו (WIFI 10 מגה בבית). לבטל את זה לפני כמה חודשים היה עולה 1400 ש"ח קנס. עכשיו הבנתי שזה משהו כמו 8 אחוז מהחשבוניות האחרונות שלך, זה נכון? אני פשוט מת לבטל את העסקאות המחורבנות שחתמתי בגלל שטות שלי..אם אפשרי כמובן, אם לא, נדפקתי

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  16. ברשותי מכשיר samsung z500 והסוג זיכרון שהוא תומך בו הוא microsd , באיזה מקום קראתי שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו רק עד 256MB ,רכשתי כבר 1GB זיכרון מכיוון שלא ראיתי בשום מקום (עד אתמול) שרשום משהו על הגבלת הרחבה של הזיכרון בעזרת כרטיס זיכרון ובטח לא חשבתי שיגבילו אותו ל-256MB , רק אתמול אני פתאום ראיתי באיזה אתר שרשום שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו עם כרטיס זיכרון של עד 256MB , אפילו באתר היצרן לא מצאתי שום דבר על הגבלת הרחבת זיכרון בעזרת כרטיס זיכרון (היצרן הוא samsung). השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ישים כרטיס של 1GB בסלולרי הזה?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  17. שלום יש לי סוללה חיצונית למק עם וולט גבוהה שיש לה גם שקעים של usb כדי להטעין למשל איפון רציתי לשאול האם אתם מכירים מתאם שאני יוכל לחבר כבל חשמלי להטעין את האוזניות שלי דרך השקע הזה של usb של הסוללה האוזניות לא צריכות הרבה וולט

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  18. שלום לכולם, בios היה לי אפליקציה מדהימה שמתעדכנת תדיר כמה פעמים ביום , ומראה את כל המבצעים של האפליקציות ירידות מחירים , אפליקציות לפי תחומים , בחינם ,ממש משחקים שהולכים להצליח ולפני שעולים כסף הם מוצעים בחינם להורדה דרך ממשק ידידותי וכך אפשר לחסוך כסף בזה שמורידים אפליקציות לפני שהם מקבלות תג מחיר. מישהו מכיר משהו בסגנון ל android ?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by simonsix,

http://www.dailytech.com/ATT+Reports+Disappointing+Initial+Sales+of+iPhone/article8168.htm

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  20. ??? תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  21. נייד ה-m15 החדש והקומפקטי מבית דל יזכה לגרסה עם מעבד Core i5 מרובע ליבות, שיאפשר לו להיות נגיש קצת יותר מכל שאר מוצרי מותג הגיימינג לכתבה

22. מקווה שזה המקום המתאים. שלום לכולם רצוני לרכוש מכשיר חדש. אני מתלבט בין שני המכשירים. זה נראה לי אותו אותו המכשיר. עם עדיפות לפוקו בכמות האחסון. הם מתומחרים באותו המחיר. אני מפספס משהו?? למען האמת מצלמה חשובה לי יותר מאחסון. אשמח להמלצות ותובנות

23. Started by Weihenstephan,

שלום כולם, מחפש מכשיר פשוט, עדיפות למקשים וסוללה חזקה אם אפשרות ל wifi hotspot כי אני רוצה לחבר את הלפטופ עם החבילת גלישה של גולן טלקום.. יש המלצות למכשירים חוץ מ e72 , e6 וכו'?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  24. האם קימת תוכנה כזו שלמשל ברגע קבלת SMS יופיע לי על הצג: "הודעה חדשה מ..." ובמקרה של שיחה שלא נענתה יופיע לי ישר שם המתקשר(במקרה והוא רשום אצלי).

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by -SainT-,

אני העברתי ספר בפורמט TXT למכשיר, אבל כשלחצתי "view" הוא אמר לי שהטקסט גדול מידי וקיצץ אותו. יש איזושהי דרך לקרוא טקסטים גדולים במכשיר הזה? אולי תוכנה או משהו? אם רק היה אפשר לבטל את ההגבלה על התוכנה המובנית...

• 2 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים