גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
האירוע לו חיכינו לא התרחש מאחורי דלתיים סגורות, אלא על הבמה לעיני העולם כולו: יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר כמעט מוכנה להציע לנו סמארטפון שהופך לפתע לטאבלט קטן, וגם מבטיחה כי מערכת האנדרואיד תציע תמיכה מובנית בתצורות החדשניות הללו בעתיד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
איך מציגים תמונה של האלבום בזמן שמיעה?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זיכרון של קינגסטון. הטלפון לא מזהה אותו בשם, אבל מזהה את הגודל ועובד. כאשר אני מעביר שירים מהמחשב הוא מעביר אותם לכרטיס זיכרון, אך כאשר אני רוצה להתקין משחקים דרך הPC SUITE, היא לא נותנת לי. התוכנה מתקינה את זה על תיקיית: ישומים. ומתקינה אותם על הזיכרון של הטלפון עצמו, כך שנשאר לי רק 187KB למרות שיש לי את הקינגסטון שהוא 256MB. איך אני מגדיר את הקינגסטון כזיכרון ראשי ? מישהו יודע, איך אני מתגבר על זה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חשבתי על לרכוש LG G3 או 1+1 או שבכלל כדאי ללכת לכיוון אחר ? אשמח לעזרה ושיתוף מידע
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
למחשב שי מחובר Bluetooth Dongle USB כדי לתקשר בין ה N95 לבין המחשב, נוסף לי אייקון של Bluetooth ב Tray של Windows Vista 64bit, כאשר אני מנסה להוסיף זיהוי התקן (N95), הוא מזהה את המכשיר שלי, אבל : אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא (PassKey), הכל עובד מצויין, ה N95 מזוהה, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים מהמחשב ל N95, ולהיפך. אבל אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא, קופצת לי ההודעה ב N95 המבקשת להזין את הסיסמא שבחרתי במחשב, אני מזין אותה, אבל במחשב כתוב לי שהחלפת הסיסמאות לא הצליחה. כלומר, אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא, הכל עובד מצויין, אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא - לא מצליח. הבעיה האמיתית היא כאשר אני מנסה להתחבר בעזרת Bluetooth לתוכנה Nokia PC Suite, ודרכה אי אפשר להתחבר ללא סיסמא (חובה להז…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הבנתי ששר התקשורת רוצה להכניס חוק שיקל על ייבוא פלאפונים מתי זה יכנס לתוקף ואיך זה ישפיע על שוק הפלאפונים?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי N95 (הישן לא ה8 גיגה), יש אפשרות להגדיר שאופרה מובייל 11 (שעובד מצויין אגב) יהיה דפדפן ברירת המחדל במקום הדפדפן שמגיע עם המכשיר?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת באילו אפליקציות שמגיעות עם הגלאקסי 3 אתם לא משתמשים, ובמקומן משתמשים באפליקציות מהמרקט. אני בעיקר מחפש תחליפים טובים לנגן מוזיקה (קראתי את הכתבה באתר, אשמח לדעת במה אתם משתמשים), לגלריה למצלמה וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה בשל הטעיות הרבות בכביש אשר הובילו אותי לאזור מסוכן, אבא שלי ואני החלטנו שעליי לקנות GPS. חשבתי לעצמי שאם אני כבר מוציא סכום כסף נכבד, יהיה נחמד אם לGPS יהיו יכולות של נגן PMP ואוכל לצפות בו בסרטים ולנגן שירים, גם כשהוא לא מחובר לרכב. אשמח לדעת האם קיים סוג כזה של מכשיר. תודה מראש אלברט.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הiriver x20 4gb לבין הmeizu m6 . מה ההבדלים מבחינת סאונד ומבחינת וידאו, ובכלל תנו לי ביקורת לגביהם.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המדליף הפופולרי אוון בלאס מעניק חותמת אמינות נוספת עבור המפרט של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג, אשר ייחשף ככל הנראה ב-2 באוגוסט מאז ומתמיד היה ברור כי גם בשנת 2016 נראה את סמסונג ממשיכה בטקטיקה המוכרת שלה בעולם המכשירים החכמים – עם השקה גדולה ל-Galaxy S חדש במחצית הראשונה של השנה, והשקה גדולה לא פחות מדגם Galaxy Note חדש במחצית השנייה, כאשר סימני השאלה העיקריים בכל הסיפור נגעו למפרט הטכני שיציע כל דגם (ובדיעבד גם לשם שלהם). עתה, נראה שיש לנו אישור לכל הפרטים החשובים אודות המכשיר הגדול הבא של סמסונג, יותר מחודש לפני שהוא ייחשף בצורה רשמית: אם להתבסס על מדליף הטוויטר אוון בלאס (evleaks@) ועל מגוון מקורות אחרים ברשת, הפאבלט החדש יכונה Galaxy Note 7 בכדי לבצע יישור …
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום כולם, מחפש מכשיר פשוט, עדיפות למקשים וסוללה חזקה אם אפשרות ל wifi hotspot כי אני רוצה לחבר את הלפטופ עם החבילת גלישה של גולן טלקום.. יש המלצות למכשירים חוץ מ e72 , e6 וכו'?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
HYUNDAI CJC 9200 צריך דף אינרנט ואם אתם יודעים חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
מעבדי ה-Ryzen המעודכנים לשוק המובייל ממשיכים לצבור תאוצה - וכעת נראה כי יהיה שילוב יחד עם כרטיס גראפי חסכוני של NVIDIA בדגמי ZenBook 14 מעודכנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ה-Le Pro 3, עם שבב Snapdragon 821 ותג מחיר שמתחיל בכ-270 דולר בלבד, נמכר במאות אלפי יחידות בתוך שניות בודדות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע היכן ובכמה ניתן לקנות מכשיר אמין וחדש ? SAMSUNG GALAXY S3?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
עדיין קיים יצור כזה? אני "רואה" רק Ipodים כאלה... וכל הנגנים המבוססים זיכרון פלאש נורא יקרים יחסית לכמות האחסון שהם מציעים...
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז ככה עידכנתי גירסה לנגן לעברית...הכל עבר חלק ובלי בעיות...(שאגב עד לפני זה לא היה לי שום בעיה עם הנגן והוא היה מצויין)... אחרי קצת זמן של שמיעה ושימוש.. הנגן מחובר למחשב עם USB...ופתאום הוא עושה לי את הצליל של ניתוק מכשיר מהUSB...... אני לא יכול להדליק אותו..ולא לכבות...והלד הכחול של הגלגלת לא מפסיק לדלוק.... ואני לא יכול לעשות ריסט למכשיר בצורה כלשהי?... אי אפשר לנתק את הבטריה בצורה כלשהי?...(בלי להתחיל לפרק את הנגן ל65402 חתיכות..).. ואללה מה אני עושה?...
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
CLDC = Connection Limited Device Configuration למי שלא יודע. (CDC זה ללא הLIMITED, נותן יותר אפשרויות תכנות). קיצור אחרי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להבין האם הפלאפונים דור שלישי החדשים תומכים בCDC או שרק בCLDC?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לחסוך עלויות בכך שאני יתקין סקייפ. כרגע יש לי NOKIA 6120C ואין לו WIFI. על איזה פל' של נוקיה אתם ממליצים לי בטווח של 200 דולר מEBAY.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הזן עולה על ה סנסה מבחינת איכות שמע ? הסנסה כבר נמאס עליי... ו הזן נראה ממש טוב
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מחפש סט עכבר ומקלדת בלוטות' שיעבדו לי עם הנוט 2. אני מחפש משהו כמה שיותר זול ומומלץ ולא צריך פונקציות מיוחדות. תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כלומר, האם אפשר להשתמש במבנה שבו התיקיות כבר נמצאות על הכונן של הנגן במקום לחפש לפי אמן או ז'אנר וכל השטויות האחרות האלה? זה סתם מציק
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך למצוא לאבי מחשב כף יד בעל מקלט GPS, עם אפשרות להתקנת תוכנת GPS (לא צריך שהיא תהיה כבר מותקנת) המחשב צריך להיות עדכני, עוצמתי, בעל מערכת הפעלה עדכנית, מעבד חזק, וחשוב שיהיה גם WIFI מחיר המכשיר צריך להיות בין 1000-1500 ש"ח. זה דיי חשוב ומאד דחוף, אז אני מחכה לתגובות אור כהן ראיתי את זה: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7760 אבל אין לו GPS, אגב, מה זה מקלט GPS? כמה עולה ויפעל במכשיר הזה? אגב איך המכשיר הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10908 ASUS A696 חשוב שיהיה גם WM 6.0 אם אפשר, אני לא יודע המעבד שלו הוא רק 400MHZ זה לא חלש?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-