גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש וקצת התבלבלתי מכל המבחר. אשמח שתעזרו לי להתאפס על אופציה טובה. יש לי כמה דרישות - -מחיר: אזור 1500-2000 ש"ח -אמין ועמיד לאורך זמן: לא סיני, סמסונג בעדיפות גבוהה. -מעבד: לא צריך את הסמארטפון הכי חזק בעולם, לא משתמש בו למשחקים או משהו. מצד שני כן מצפה ממנו לסחוב את עצמו כמו שצריך ל3 שנים הבאות. -מצלמה טובה. -די נעול על זה שאני רוצה יציאת אוזניות. יש כמה אופציות מיד-ריינג' ברמת מחיר הזו, אבל בדר"כ המצלמה לא להיט לפי מה שראיתי בביקורות (Galaxy A71, OnePlus 8...). חשבתי ללכת על Samsung Galaxy S10/S10e משנה שעברה. נראה לכם שזאת אופציה טובה? אולי עדיף לחכות למכשירי ביניים שהולכים …
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שבב הדגל החדש של קוואלקום מוצג מוקדם מהצפוי, ומצליח להפתיע אותנו במספר מישורים גם ללא פירוט טכני מלא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, בלאק פריידיי.. ואני רוצה להתחדש בפלאפון מבחינת מחיר, באמאזון האל ג'י זול יותר בכ-100 דולר גלקסי ב500$ - http://www.amazon.com/dp/B00U8KSUIG/ref=twister_B017B3823U?_encoding=UTF8&psc=1 וLG ב400$ - http://www.amazon.com/LG-5-5-Inch-Factory-Unlocked-Smartphone/dp/B00YA8308M/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1448644813&sr=1-3&keywords=lg+g4 מה ההבדל בין המכשירים בעצם? אני לא ממש מבין בפלאפונים יש המלצות אחרות אולי? או אתרים שעושים הנחות משתלמות יותר? עוד שאלה, אם אני מזמין נגיד מאיביי.. מה אני צריך לוודא כדי שהמכשיר יתאים לשימוש בארץ? מה אני צריך לחפש
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הרבה מאוד שמועות, ב-Mediatek הציגו באופן רשמי את שלושת השבבים החדשים שלהם עבור הסמארטפונים של המחר - עם ייצור ב-10 ננומטר וליבות עיבוד מדור חדש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפון 3gs של רשת פלאפון, אני טס לארה"ב לחודש ואני רוצה לעשות שם סים מקומי הבנתי שאני צריך להפוך את המכשיר ברשת פלאפון לסים פרי השאלה שלי היא לאיזה רשת בארה"ב המכשיר שלי יתאים הדרישה העיקרית שלי היא אפשרות לעשות שם חבילת גלישה של 2GB (הבנתי שאפשר למצוא חבילות כאלה בסביבות ה 50$) אשמח לשמוע איזו רשת בארה"ב יכולה להתאים לי
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן! קיבלתי לאחרונה מכשיר Motorola Atrix ללא מטען. קניתי לו כבל Micro USB ככה שאני יכול להטעין אותו מהמחשב, אבל אני רוצה להיות מסוגל להטעין אותו בחיבור לחשמל וגם ברכב. יש הרבה מתאמים כאלה (עם חיבור לחשמל ויציאת USB), אבל הבנתי שלא כולם בהכרח מתאימים ל-Atrix ויכול להיות שלא יטעינו אותו... מישהו יודע על מתאמים (כאמור, גם לבית וגם לרכב) שבטוח יעבדו?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום חברים, כפי שנכתב בכותרת . רוצה משהו טוב נניח עד 400+ שקל זה אמור להיות מתנה לאמא תודה לעוזרים.. govner
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש פה ובמקומות אחרים, החלטתי להתייעץ איתכם לגבי טאבלט שיתאים לי. אני מחפש טאבלט. המחיר הוא פונקציה משמעותית ולכן אני לא מכוון לאייפד החדש ולמקביליו באנדרואיד. הטאבלט ישמש בעיקר ל: - גלישה באינטרנט - הרצת אפליצקיות בינוניות (בעיקר Evernote ו- Gmail) - צפיה בסרטים (עם כתוביות) אשמח מאוד אם הוא יריץ אנדרואיד עם מרקט מלא. נפח האחסון לא קריטי - לא אכפת לי להרחיב עם כרטיס מצלמה (קדמית, אחורית) - לא חשובות בכלל. אם יש יבואן/חנות שמסוגלים לתקן אם יש תקלות (בתשלום) - זה מצוין. האם אתם מכירים מכשיר שיענו על הצרכים האלו ולא מתומחרים ברמות הגבוהות? אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות פשוט של גלקאסי ס3 זה בערך אותו גודל מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן מותקן אצלי דפדפן גוגל כרום גם במחשב וגם בHTC, איך אני מעביר את כל הסימניות שלי מהמחשב לטלפון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בא שלי קיבל אסוס טרנסופר פד אינפיניטי אז יש קצת שאלות 1.איך אני עושה שבSuperNote יהיה יישור לימין? גם כשאני כותב על המסך ולא משתמש במקלדת 2.ואיך אני מוסיף תמיכה של פלאש אני על ICS עדיין 3.יש דרך להתקין את האפליקציות של גלקסי נוט 10.1 של הS-pen האפליקציה של הNOTE נראת ממש טובה? 4.מתי האינפיניטי יקבל עדכון לJB? 5. איזה אפליקציות אתם ממליצים לשימוש בטאבלט הזה או כל טאבלט(אפליקציות שהייתם אומרים שהם חובה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%a9-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92/
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הנגן שירת אותי כבר שנה ואני מבסוט! לפני כמה חודשים רציתי להעביר אליו שירים חדשים ולא הצלחתי. הנגן כל פעם נתקע יחד עם המחשב. בפעם האחרונה שזה קרה אז גם נמחקה התוכנה של הנגן ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. אז נכנסתי לאתר של קריאייטיב והורדתי דברייבירים חדשים ועדכון לתוכנה (FIRMWARE) הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הנגן למחשב אז המחשב עדיין אכן מזהה שהנגן מחובר אבל תוכנת העדכון אינה מזהה ולכן לא ניתן לבצע עדכון. וינדוס מזהה שהנגן מחובר אבל התוכנה של הנגן לא. והנגן עדיין ללא תוכנה כי היא נחמקה כמו שהזכרתי למעלה ואולי זאת הבעייה שבגללה התוכנה של הנגן על המחשב לא מזהה אותו. יש לכם עצה? בנוסף אני מחפש את הקבצים שתוכנת העדכון לנגן מתקינה כדי שאוכל להעביר אותם לנגן ידנית. יש …
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מקווה שלמישהו פה יש ארכוס 5 כדי לענות לי על כמה שאלות.(אצלי גרסת ה250 ג'יגה). 1.מישהו מכיר את ממשק האימייל של המכשיר ? הוא נראה מסורבל מאוד ומבקש hostname וכל מיני ports... 2.האם מישהו יודע איך לעשות סריקת הארדיסק למכשיר כדי לבדוק שהוא תקין? ניסיתי את chkdsk אבל אין הגדרה לכונן כדי לסרוק אותו 3.כיצד קונים ג'יפיאס למכשיר והאם זה עובד בארץ? 4.במערכת של ווינדוס 7 יש קבצים שלא ניתן לראות או שרואים קבצים בתור 0bytes, אפשר לשנות את זה איכשהו? 5.יש אפשרות להתקין תוכנת Instant Messaging כמו מסנג'ר על הארכוס? 6.יש לי בעיות בחיבור הארכוס לטלוויזיה בAVIN-על הארכוס התמונה מחולקת ל9 תמונות שונות,אפורות ומעוותות באופן הזוי,רק הסאונד עוד איכשהו מקליט יופי,למישהו יש מושג מה עו…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כדאי לקנות? האם יש חלופות טובות יותר? http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36648
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
למה ב sansa c250 אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה כאשר הנגן מחובר למחשב באמצעות כבל ה USB ?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הוצג פה הSamsung "אוריגמי", מדובר על הדור היותר ישן, מהיכן אני יכול לקנות אותו, בארץ? בחו"ל? אם מחו"ל אז חייב משלוחים לארץ. תודה, Aviko
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהה!!! מסתבר שבאג המטומטמים האלה מוכרים את הD2 4GB רק בצבע לבן! כששאלתי את שירות הלקוחות שלהם מה לעזאזל נסגר איתם, התשובה הייתה שהם רוצים לעשות הפרדה מגירסת 2GB... אולי הם פוחדים שאנשים חלילה יתבלבלו ויקנו את הגירסה הלא נכונה! בנוסף, לא ידוע מתי הגירסה בצבע שחור תהיה זמינה למכירה. וכרגע זה הדבר היחיד שמונע ממני להזמין את הנגן הזה... לדעתי חייבים לעשות משהו בנידון... למשל חרם צרכנים על באג או משהו... מישהו עוד חושב כמוני ומתכנן לשלוח מכתבי נאצה/מעטפות אנטראקס למנהל השיווק של באג?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
תודה!
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן, אבל אני מטלבט מה יותר טוב: ה- Microsoft Zune 30GB MP3/4 או ה- CREATIVE ZEN VISION M 30GB. (אם אפשר לפרט על המוצר הטוב). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יעלה בין 599 ל-1,499 שקל והתחייבות של 18 חודשים לחבילות דקות/sms/data בסכומים של 200-300 ש"ח (150 sms ו 200 דקות) מכירי מכשיר "ברזל" יהיו 4,000 ו5,000 ש"ח לגירסאות ה16 וה32 ג'יגה בהתאמה. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20091001_1442112
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחפש המלצה? עדיף מטענים מהירים. וגם שיהיה מתאים ל4 סוללות טריפל AAA.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
בוקר טוב, מישהו יודע איכן ניתן לקנות נרתיק ל-iaudio 6/7 בארץ? ניסיתי להתקשר לכל חנות שמוכרת את הנגנים ושלאול אם יש להם, אבל לא מצאתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה זה בדיוק אנדרואיד נקי, הבנתי שזה עדיף...ואיך אני יכול לדעת לפני רכישה באיזה פלא האנדרואיד נקי יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי אייפון X ופשוט נמאס לי מ FaceID, וגם נמאס מה Passcode שצריך לשים קוד עוד מישהו כיבה FaceID בגלל שנמאס לו? כשהיה Touch ID זה היה עובד מושלם כל הזמן, אבל FaceID עובד רק ב 50% מה הסכנות להיות עם טלפון בלי נעילה?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
- 1 follower
-