עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shlomishlomi,

התחלתי לפי המדריך באתר של SONY ולא הצלחתי לעבור את מס 13 (http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions) כשאני צריך לבחור את התיקיה עם הדריבר הוא רושם לי שהוא לא מזהה כלום אשמח לעזרה תודה

2. Started by oren12,

שלום לכם, יש לי tv box מסוג CS918 הוא בגירסת 4.2.2 אני מעוניין לעדכן אותו, מישהו במקרה יכול לעזור לי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by The_magament,

שלום, ברצוני לעדכן את גירסת ה-MP3 שלי. יש לי MP3 שרשום עליו DJ (לא יודע מאיזו חברה) ויש לי איתו כמה בעיות, ונראה לי שעדכון גירסה יפתור אותן. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? או יודע את החברה של הנגן ומשם אני יכול להוריד את העדכון? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by mj23,

היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  5. Started by pooki_1,

שלום, השאלה היא די פשוטה איך אני עושה שהמסך יהיה אופקי ולא אנכי כשאני בונה את העיצוב שלו באקליפס? הכוונה היא לפני ההרצה. נזכרתי בעוד דבר - יש סיבה שהוא לא נותן לי להריץ משהו שהרגע יצרתי? לא הוספתי שום קוד, פשוט פרויקט חדש, למה זה לא רץ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לפי כמה ימים נכנסתי לעניין של פיתוח אפליקציות למכשיר ובתור התחלה אני מנסה להכין סתם אפליקציה ששולחת לעצמך SMS מזוייף כמו אפליקציות רבות שיש כבר באייפון ובמכשירי אנדרואיד... השאלה שלי היא בכלליות איך אני יכול לשלוח את הSMS לעצמי ונגיד לשנות את שם השולח? אין צורך בקוד רק בכלליות אני חושב שאצליח להבין...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by bennnn,

שלום יש לי פלאפון אריקסון ל 750 i מלונדון. מספר שאלות. 1.איך אני מעביר משחקים לפלאפון?יש לי מלא משחקים שהבאתי במחשב ואני לא מצליח להעביר כי אין תיקייה 2.אני יודע להעביר אם פי 3 וכל מיני רקעים דרך המחשב אבל לא משחקים 3.איך משתמשים בבלו טו'ת? 4.הסים קארד שלי לא מזהה את השמות למרות שהפלאםון פתוח רק את מה שהיה באנגלית ולאחי למשל מזהה את כל השמות שהיו לו בעברית. אודה לעזרה יש לי עוד מלא שאלות אבל אתחיל בזה חח תודה לכם!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by יוסי21,

יש ברשותי נוקיה5630 של סלקום וברצוני לפתוח אותו לשאר החברות אך מכיוון שאיני הבעלים ואין לי קשר איתם אני לא יכול לפתוח את המכשיר בחברה.מישהו מכיר חנות או תוכנה שפותחת בודאות את המכשיר?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by hwMiller,

אני מבין שכדי שלא יופיע השם הפרטי שלי בחנות אני צריך להרשם לתכנית חברות. נרשמתי בהתחלה כפרופיל פרטי ועכשיו אני מתכתב עם אפל כדי לשנות את זה. הם ביקשו הוכחה שאני חברה. רצו שאשלח "Please email a Copy of Certificate of Registration with the company's registry and an English translation of the document." שלחתי להם אישור מרואה החשבון שלי עם שם העסק שלי, זה לא מספיק להם אבל הם לא מסבירים לי מה צריך לשלוח. אשמח לסיוע.

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by xtract1,

לפני שכולם צועקים שיש מדריך, ידוע לי, השתמשתי בזה : http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=209588 התקנתי NSS והכל טוב ויפה, רק שאני לוחץ תחת לשונית PHONE INFO על READ זה רושם לי למטה EROR. ניסיתי גם עם WIN7 אצלי וגם ב-XP והמצב אותו הדבר. [attachment deleted by admin]

11. Started by ישראל ברקו,

הגלקסי 3 של זוגתי החוקית ואם בני מזייף עשיתי לו data wipe / factory rese ורייפ קאש והתקנתי מחדש את האפליקציות הרוב גוגל היו נחמדים והתקינו לבד השאר זניח יש לי גיבוי לאנשי הקשר להודעות SMS וגם את התיקיה של whatup אני מגבה לכרטיס זיכרון ולאחר מכן מחזיר למקום ובעניין הזה אני מסודר התמונות גם שמורות על כרטיס זיכרון sd + גיבויים כאלה ואחרים על עננים שונים..... ככה שלא מורגש אפילו שאני עושה לו מחיקה. אני אפילו טורח לצלם את הדפים כפי שהם מסודרים במכשיר לפי טעמה ואחר כך מחזיר הכל בדיוק כמו שהיה. העניין הוא שהמכשיר שלה נתקע בלופים אין סופיים של אתחולים מחדש לפני שעשיתי לו שיחזור להגדרות יצרן המצב היה בלתי נסבל התופעה קרתה כל כמה דקות ורק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הייתה מר…

12. אז קיבלתי את האנדרואיד הראשון שלי, מדובר בDOOGEE X5 PRO שנראה בינתיים ממש סבבה. בתור משתמש אייפון 4 ותיק, נורא מפריע לי כל הבלאגן באנדרואיד. הכל צועק לי. אני עם גרסה 5.1.1, נראה לי זה לוליפופ. הטלפון הגיע עם גרסה ממש נקיה, יאמר לזכותם. הפרסומות בכל האפליקציות זה זוועה! בחיים לא היה לי משהו דומה באייפון. החייגן די מגעיל, וגם המערכת SMS. הכל כל כך לא מסודר, לא אסתטי, לא לעניין. ניסיתי לקסם דברים ולהתקין חייגנים אחרים, מערכות SMSים אחרים וכו' וכו', לא מצאתי משהו שנותן לי שקט נפשי עדיין... אני חושב שאצטרך להחליף את כל הרום הזה. העניין הוא שאני בקושי יודע מה זה רום. הבנתי שיש רום של IOS לאנדרואיד, אבל הלאנצ'רים שהורדתי ע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם.., אני חדש כאן.. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה, וידאו ותמונות.. עכשיו ראיתי שני דברים בבאג שדי מצאו חן בעיני.. 1. Ipod Touch 8GB הדור השני 2. מבוסס זיכרון פנימי iAudio/Cowon O2 16GB עכשיו שניהם עולים 1,199 ¤. - המחיר שאותו אני מוכן להוציא.., לא אגורה יותר. עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב ומה יותר איכותי או נוח לשימוש, אני לא מדבר על יופי!!.. בעיקרון בשניהם מסך מגע, באייפוד הזיכרון יותר נמוך ומסך יותר קטן.., אבל יש בו אינטרנט ומשחקים (-שאני לא יודע מה האיכות שלהם ועד כמה הם יהיו בשימוש). בקיצור על מה אתם ממליצים מבין השתיים, או שאם אתם מכירים משהו יותר טוב באותה סביבת מחירים גם עם מסך מגע. אז על מה אתם ממליצים, מה אתם הייתם קונים?.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. מה קורה? חג שמח ושבת שלום לכולם? אחרי שנתיים וחצי של שימוש בנוקיה 5800, הוא שבק חיים ולכן אני רוצה להחליפו. אני קצין בצה"ל ויש לי את המירס הידוע, אך בנוסף אליו אני מחפש פלאפון עם מסך גדול וטאצ' טוב, אינטרנט, מוסיקה עם ספיקרים חזקים ואיכותיים, אפשרות להריץ עליו משחקים, מצלמה סבבה וכל הפיצ'רים שמסביב. התקציב שלי הינו עד 2000 שקל, אך אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול. (אם יהיה פלאפון יקר שבאמת אתלהב ממנו אני אקנה אותו). הייתי אתמול (שישי) באורנג', והציעו לי את המיילסטון 2 ב-29 שקלים לחודש + 110 חבילה (500 שיחות והודעות ואינטרנט ללא הגבלה). מה שכן שכחתי לשאול את הבחורה בקבלה אם העסקה כוללת החזר חודשי על המכשיר בשיחות - מה שמאפשר לי לקחת פלאפון יקר יותר אם אני מדבר דקות. אופציה שנ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by bezadon,

אני יודע מה אני רוצה : זרוע + מטען לרכב הסתנכרנות מהירה מול לווין. דיוק קליטה טובה (אנטנה ומקלט מובנה) רמקולים חזקים פשוטות בשימוש מוצא רחובות עם שמות דומים (חשמונאים/ החשמונאים, עצמאות / דרך העצמאות). מביא מסלולים מהירים כולל כביש 6 או אפשרות לבטל כביש 6 / כבישי עפר. מציע מסלול הכי מהיר / מסלול הכי קצר. אפשרות לעדכן מפות . וזה סתם נחמד אם יהיה, אבל ממש לא חובה - אפשרות לחפש אטרקציות (בתי מלון, בנקים, פארקים, מסעדות וכו'). זה באמת סתם. חשבתי על זה, מה אתם אומרים : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713700

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kuBBia,

סבתא שלי (אל תצחקו ) ביקשה ממני לחפש לה GPS, עכשיו אני לא מבין בזה כמעט.. התקציב בערך 2000-1500 (אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי) חשוב שיהיה מסך גדול וקריא ושיהיה פשוט להפעלה אמא שלי נוסעת לארה"ב האם כדאי לקנות שם? ואם כן האם אפשר לגייר את המכשיר או להתקין לו תוכנה בעברית? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by danidino,

אהלן, אני מעוניין לקנות מכשיר GPS לא יקר שעליו אוכל להקתין גם תוכנת ניווט רגילה לכביש וגם תוכנה לניווט בשטח. שמתי עין על ה-mio moov black שגם זול, גם מחברת Mio הנחשבת איכותית וגם כולל מאפיינים טובים כמו אפשרות להכניס כרטיסי זיכרון. כיוון שאיני מתמצא בתחום מכשירי ה-GPS אשמח לדעת האם מכשיר הנ"ל או לצורך העניין כל מכשיר GPS תומך בהתקנת תוכנות ניווט מגוונות. האם רק מכשירים מסוימים תומכים בניווט שטח? או שמא זה פשוט עיניין של להתקין את התוכנה המתאימה? והאם להתקין תוכנת ניווט לפי בחירתי היא עיניין מורכב? או שכל המכשירים תומכים בהתקת תוכנות ניווט? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by Eshhar24,

אהלן לכולם. אני רוצה לקנות HTC HD 7, ובגלל שלא קיים ברשתות הסלולריות, אני כנראה אקנה אותו מ-Eline. במידה ואני קונה אותו משם, מה קורה עם התוכנית הסלולרית שלי? יש לי תוכנית חיילים בסלקום, אבל לא של סמארטפון, אז אני אצטרך לקנות SIM חדש ולא תהיה לי תוכנית חיילים שמתאימה לסמארטפון? או שאצטרך לעשות תוכנית שמתאימה לסמאטפון, אבל לא משתלמת כלכלית? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  19. Started by h.misha,

שלום לכולם! ברצוני לקנות נגן מוזיקה חדש בנפח 30 עד 40 G. אני צריך את הנגן רק כדי לשמוע מוזיקה לא חובה שיראה סרטים אבל הבנתי שרוב הנגנים החדשים בנפח הזה כן מראים סרטים. בכל מקרה אני לא זקוק לזה. מה שאני כן חייב זה שני דברים עיקריים: 1. איכות שמע הכי טובה שאפשר למצוא! 2. בטריה איכותית עם הרבה שעות עבודה! תודה מראש. אשמח לקבל המלצות לדגמים ומקורות מידע נוספים!

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by omer1789,

אני מחפש MP3 עד 300 שקל של 1 GB (לא פחות). על איזה נגן אתם ממליצים לי? חשוב לי שתיהיה איכות שמע טובה+, וגם אפשרות לסדר שירים בתיקיות. תודה וחג סוכות שמח!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Galos,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש SGS2 מארה"ב, ספציפית להזמין אותו למכר שלי אשר נמצא בניו-יורק ויביא לי אותו ארצה, לכן אני זקוק לעזרתכם בהקדם האפשרי, אני מוגבל בזמן. בדקתי ב2 מקומות לקניה , האחד http://www.expansys-usa.com/samsung-galaxy-s-ii-android-smartphone-unlocked-16gb-209554/ והשני - http://www.amazon.com/gp/product/B004QTBQ2C/ref=s9_simh_gw_p107_d7_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1TVBQEQNM05C3PCQJG09&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 הבעיה היא כך, שמתי לב שבהזמנה מאמזון הפלאפון הוא ללא אחריות, ובעיה משנית יותר אך לא רצינית שאיני יכול להשתמש בפייפאל. האם ישנה חנות אשר מומלצת לקנות ממנה? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי. (מתכוון…

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by boazj,

הי, לאור העבודה שהבטחתי לשדרג את אשתי וילדי לטלפון חכם, מדובר בהוצאה רצינית. רוצה להגביל את המחיר ל 1000 ש"ח עדיף פחות (לכל מכשיר). מתלבט בין ה extremer שצריך להגיע לבאג, לבין טלפוניים סיניים במחיר דומה או נמוך יותר. יש את ה Newman שמישהו כבר שאל עליו. מהסתכלות בפורומים נוספים ראיתי המלצות גם על Jiayu G3 או G2 אם אני רוצה לחסוך עוד או יצרן סיני אחר בשם ZOPO. חבר אחר המליץ על זה http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14692-mtk6577-star-9300.html בגדול מחפש טלפון עד גודל 5" מעדיף סביב 4.5 " , שיכנס בקלות בכיסים של הילדים. כמובן שלא מדובר בפלאפון שהוא המילה האחרונה, אבל משהו ברמה של ה S1 שיש לי, עם מסך סביר, ואמינות טובה (זו של ה S1 שלי היא ככה ככה ) יספיק. אשמח להמלצ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sgt_flippy,

שלום לכם אני רוצה לקנות אמ פי 3 שהיה טוב ובסביביות ה400 ש"ח מה ההמלצות? בכבוד רב ותודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם. מחפש לקנות גלאקסי s6 בארהב (מישיגן - מיקוד 48104). עשיתי חיפוש ברשת ולא הצלחתי למצוא חנות כלשהי שמוכרת מכשיר ללא חוזה וסים פרי, כולל הרשתות הגדולות כמו ווריזון וכדומה…. אציין שאין צורך בעזרה לגבי הדגמים שעובדים אצלנו בארץ (ידוע לי) מישהו יודע באיזה חנות ניתן לקנות את המכשיר ללא חוזה וכמובן סים פרי ? זה די דחוף כי יש לי יומיים לקנות אותו. אשמח לעזרתכם…. אם מישהו יודע את המחיר של 64 ו 32 גיגה אז גם יעזור. תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם. מחפש לקנות גלאקסי s6 בארהב (מישיגן - מיקוד 48104). עשיתי חיפוש ברשת ולא הצלחתי למצוא חנות כלשהי שמוכרת מכשיר ללא חוזה וסים פרי, כולל הרשתות הגדולות כמו ווריזון וכדומה…. אציין שאין צורך בעזרה לגבי הדגמים שעובדים אצלנו בארץ (ידוע לי) מישהו יודע באיזה חנות ניתן לקנות את המכשיר ללא חוזה וכמובן סים פרי ? זה די דחוף כי יש לי יומיים לקנות אותו. אשמח לעזרתכם…. אם מישהו יודע את המחיר של 64 ו 32 גיגה אז גם יעזור. תודה רבה !!!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.