גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכם, האם זה שיש לי אפשרות לBT בסלולרי מאפשר לי לחבר מקלט GPS אליו ובצורה זאת להשתמש בסלולרי כמערכת ניווט לוויני? אם כן איפ האפשר למצוא כזה?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות נגן MP3 יש לי מספר דרישות אין לי תקציב מסויים. הדרישות: 1.יכולת הקלטה של הרצעות לימודיות. 2. נפח של לפחות 8GB 3. הפשרות לקלוט בהמצעותו רדיו. מה דעתכם על אחד משני הנגנים האלה האם הם מספיק איכותיים ועונים לי על הדרישות? http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=469251 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=473743 האם יש עוד המלצות לנגנים אחרים?? חשוב שהוא היה אמין בעל שעות הקלטה ארוכות (הקלטת הרצאות בלימודים) בתודה מראש עמיר
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתדרג בסמארט פון פשוט יחסית ושיהיה עמיד בתנאים קשים אך ברמת חומרה יחסית טובה בתמורה למחיר. היחיד שעלה לי לראש כרגעה זה המוטרולה דיפי פלוס אך אין עליו חוות דעת מספיק טובות וחד משמעיות. השימוש בעיקר טלפון, אינטרנט ומעט משחקים וגיפיאס. הסכום למכשיר הוא בסביבות ה1500 ש'ח. אשמח להמלצות, דעות ומאיפה הכי כדאי לקנות מחו'ל או חנויות בארץ? תודה! נוספו לבטים לגבי מס' נוסף של מכשירים, אמנם לא עמידים כלל לעומת הDEFY אך הם קורצים לי..העניין שאני לא מבין גדול בסמארטפונים אז אשמח להצעות ודעות אישיות וניסיוניות עם שני המכשירים: טלפון סלולרי Samsung Galaxy S III mini I8190 8GB סמסונג לבין טלפון סלולרי Samsung Galaxy S Advance I9070 סמסונג http://www.zap.co.il/…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני יחגוג לאייפון 4 אס, 4 וחצי שנים. לרגל החגיגות, אני מחפש פלאפון חדש לרכוש, הבעיה היא שלפני האייפון 4S היה לי במשך 4 שנים את האייפון של הדור הראשון. השאלה שלי, אם אני מעוניין להפסיק לרכוש אייפונים כמו שעשיתי עד עכשיו איזה פלאפון אפשר להמליץ לי? כי חוץ מאייפונים לא יודע כל כך על פלאפונים אחרים... תודה, על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום וברכה, יש לי בעיה של גי'בריש במכשיר עדכנתי לגרסה האחרונה אבל זה לא עוזר. יש אולי איזה פתרון לזה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים!! קניתי נגן SANSA- SAN-DISK עם 2 מגה (הפשוט בלי מסך רחב...בצבע שחור-לבן) ולא הצלחתי לפענח איך עושים תיקיות\ ספריות (אם זה אפשרי) - לא נראה שאין אופציה כזאת נגיד יהיו לי 350 שירים ואצטרך להעביר אותם אחד אחד?.... PLEAS HELP!!!
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז ככה, לאט לאט הנושא מתחיל לזרום, מתחילים לגייס כספים, כדי להביא את היצור הזה אלינו לישראל חחח... אז, אחרי שקצת ריפרפתי באינטרנט, הבנתי שיש כמה גירסאות של זה, יצאה עכשיו חדשה ELITE שזה הכל שחור, ויש עוד גרסאות אחרות של XBOX 360... אני מעוניין לקנות את הגירסה עם השני שלטים (ניראה לי זה הפרימיום). בכל מקרה, אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בעניין, להגיד לי את ההבדלים בין כל הגרסאות, אם זה טכני או משו אחר, וגם לרשום מחירים של כל דבר, זה ממש יהיה מצויין... וכמובן, אם צריך פריצה למשחק בכדי לשחק עם צרובים, וגם כמה זה עולה לעשות את זה... אה ונקודה חשובה, אני מתכנן לקנות אותו בארהב, אז אם יש לזה השלכות (הבנתי שנאי או משהו כזה) תירשמו גם על זה...ואיזה אפשרות יש למשלוח, אם במשלוח רג…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי יד שניה מחשב כף יד של HP ipaq דגם HP H19XX הוא משנת 2002 ואין לו מערכת הפעלה Windows Mobile 2003 אפילו השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג למערכת הפעלה Windows Mobile 2003 למרות שבאתר של HP כתוב "Why isn't the H1910 upgradeable to Microsoft's Pocket PC 2003? We are focusing our upgrades on the h5450, h3900 and h3800 families since these products target our enterprise customers that typically require these upgrades. (Additional information: The H1910 product line only has a 16MB ROM which does not fit Microsoft Pocket PC 2003 Premium version." והאם אני יכול להשתמש בו כGPS למרות הכל? תודה רבה לעונים זה חשוב לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] היי פתחתי הראשות רוט ואני מנסה להתקין משהו חמוד בגלאקסי 3 ינטו שהמכשיר עולה זה יעבוד מערכת הפעלה כזאת עם סאונד אני לא מצליח להתקין דרך cwm. תמונה: [/TD] [/TR] [/TABLE] קישור גם להורדה למי שרוצה מ xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2102572&highlight=bootanimation תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אוקיי הביאו לי טאבלט סיני אנדרואיד (כנראה זיוף)עכשיו הוא הגיע ללא עברית במקלדת אז לאחר שהורדתי חבילה של עברית והתקנתי והכל בסדר גמור.הבטריה התרוקנה המכשיר כבה.חיברתי למטען אני מנסה להדליק, המכשיר אמנם נדלק ומופיע הרובוט הירוק של האנדרואיד אבל הוא עושה תנועות משונות לא כמו ההדלקה הרגילה.תנועה כזאת שהוא קופץ למעלה וחללית יורדת מלמעלה כאילו חוטפת אותו.. וכמובן המערכת הפעלה לא עולה וזה נתקע ככה.יש למישהו מושג מה הבעיה? לחצתי על הכפתור ריסט וכלום לא קורה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לכם מושג למה : http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/profile-widget_jbgx.html לא עובד לי כשאני מתקין את ה-Launcher Pro?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מגן מסך (LCD Protective Film) לנגן iAudio D2, ואין לי מושג איך שמים אותו (ההוראות בקוריאנית). אשמח לעזרה ממישהו שקנה את המגן מסך. בתודה מראש, קובי.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המכשיר, לאחר השימוש הראשוני חיברתי אותו למטען שקיבלתי באריזה, והטעינה הייתה ארוכה - מאוד. משהו כמו 6-7 שעות מ0 ל100. הנחתי שזאת הטעינה הראשונית, וגם מישהי שיש לה את המכשיר הרגיעה אותי שככה זה בטעינה הראשונית. אבל - כרגע המכשיר נמצא בטעינה השנייה שלו, וגם היא בקושי מתקדמת. כבר כמעט שעה והוא עלה 6% בערך. אני די מודאג.. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין ROM חדש ולא מוצא בשום מקום הוראות או מדריך, אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אתמול כשחיברתי את הטלפון שלי מסוג w380i sony ericsson למחשב כדי להעביר קבצים התוכנה שלו (Sony Ericsson PC Suite 6.0) הקפיצה לי הודעה שיש עדכון לטלפון. אני לחצתי אישור לאחר שהטלפון עודכן והפעלתי אותו מחדש הוא לא קולט את הsim (של אורנג') ורושם לי insert correct SIM card . את הפלאפון קניתי לפני איזה שלושה שנים לא מהחברה (הוא היה sim free לכל הרשתות) וכבר אין לי אחריות עליו . האם יש דרך כל שהיא לתקן את זה אשמח לתשובה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת על האפשרות לקלוט בחינם דרך האנטנה של הטלפון הסלולארי קליטה של GPS אם אין אפשרות כזו אז על האפשרות של קליטה דרך לווין וכמה זה עולה וכמובן קליטה דרך האינטרנט ?איך זה מתבצע ?מה?למה?וכמה הנושא ממש חשוב לי ואשמח לכל עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום בשעה טובה קיבלתי את ה-D2 שהוט פשוט מכשיר מצויין ושבאמת עולה על כל הציפיות, מה שכן אני לא כל כך מצליח לסדר את השירים והפלייליסטים. ואני אשמח עם תעזרו לי עם זה: 1.איך אני בכלל יוצר פלייליסט? 2. איך אני גורם לזה שהשירים בפלייליסט\תיקייה יסודרו לפי הסדר שהם נוספו לנגן, זאת אומרת שהשיר הראשון שינוגן כאשר אני בוחר תיקייה\פלייליסט יהיה השיר האחרון שהועתק לנגן? 3.יש איזה תחליף פחות מסורבל ל-JETAUDIO? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קיבלתי שילשום תמכשיר וכשאני מנסה להעביר למכשיר אחר של אותו דגם זה כותב לי שעברת הקובץ נכשלה וניסיתי כמה פעמים לשלוח ולא עוזר משהו אולי יודע למה זה ואיך מעבירים קבצים במכשיר הזה למכשיר אחר? כי גם שמנסים לשלוח לי כתוב שהשליחה נכשלה למה זה?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם יש מכשיר נוקיה 6230 הרגיל לא ה6230i אני חייב איכשו למשוך את הסינכרון שבוצע לאאוטלוק הועתק לשם כול הספר טלפונים .. עכשיו אני צריך איכשהו להעתיק את הספר טלפונים הזה בחזרה למכשיר הזה ! חברה HELP : תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי סנסה קליפ + 2 GB והעברתי את כל שירי אל המכשיר. הבעיה היא שלא מעט שירים אשר כתובים בעברית מופיעים בגיבריש. אבל מתוך 400 שירים בעברית רק 150 בגיבריש איך אני יכול לסדר את זה? בברכה, גל
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום חברים אני קבלתי במתנה ספר אלקטרוניי של אנזון KINDLE ראיתי באתרים שהוא קוראה קבצים מסוגים PDF ,DOC, TXT, ועוד כמה עכשיו שאני מוריד אותם למחשב (אתרים ספרים בחינם) ואחרי זה מעלה אותם למכשיר הוא לא מראה לי אותם רק את קובץ PDF הוא מראה. ואת קובץ DOC ואחרים לא מראה. יש מצב שמכשיר דפוק? או שאני איפה שהוא טעיתי? מה אני צריך לעשות עכשיו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קניתי גלקסי אס חדש שהגיע עם android 2.2 אבל ללא עברית. הייתי שמח לקצת עזרה בהתקנת מקלדת עברית (הוא מציג אתרים בעברית). נסיתי לחפש בגוגל אבל זה נראה דיי מסובך. אשמח לקצת עזרה או מאיפה להתחיל. תודה רבה! עריכה: הצלחתי בנתיים להתקין anysoftkeyboard עם תמיכה בעברית. יש למישהו עוד רעיונות? זו תוכנה טובה ואמינה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סרטונים בדפדפן של הפלאפון הוא אומר שהflash ישן איך אני מעדכן אותו?אם אפשר מדריך מפורט זה יעזור לי מאוד. הורדתי opra לפלאפון וכשאני רוצה לראות סרטון הוא מפעיל את נגן הrealplayer אבל הנגן אומר שאי אפשר להתחבר אז אם אפשר עזרה גם בזה. תודה רבה כפיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-