עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מחפשת מכשיר עד בערך 1000 ש"ח. מה שחשוב לי: מצלמה (לא סלפי..האחרות), סוללה, *עמידות יחסית* כי אני שוברת הכל בערך.. שלא יהיה מהמכשירי ענק הכבדים שכואב להחזיק. מבחינת זיכרון שיהיה גדול או אופציה שתהיה להוספת זיכרון בעתיד. ראיתי שיש את הOPPP, רמבלה והשיאומי 10 והפוקו.. התבלגן לי השכל מהגרסאות של כל אחד (S, PRO, XXX וכו'.. לא מבינה מה ההבדלים ומה כדאי בתכלס (לא מחפשת הסבר, אלא המלצה מהמומחים והמנוסים כאן גיליתי שיש דבר כזה תמיכה ב5G. לא ברור לי האם זה משמעותי או לא.. מתנצלת על החפירה תודה רבה על הסיוע בתקווה שתצילו אותי *אציין שברור לי שאין מכשיר מושלם שיענה על כל הדברים במחיר כזה ויש צורך בפשרות:) לכן פונה לעזרתכם- להבין אילו אופציות קיימות שהכי מומלצות ומה החול…

• 0 תגובות
    • 336 צפיות
  2. Started by MatiKipod,

שלום חברים! אני רוצה להפוך את הסלון כולו לנשלט עי שלט חכם . על המכשירים הרגילים כגון טלוויזיה, ממיר, רסיבר אפשר לשולוט בלי בעיה. אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום מפסקים ושקעים ( בשביל תאורה, טריסים, וילון.....) הנשלטים עיי שלט חכם. אם למשהו יש מושג איפה אפשר להשיג כאלו, או המלצה על שלט חכם בסביבות 1000 שח אשמח לשמוע. בתודה מראש מתי

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by Ace-of-spade,

שלום רב, כבר שנה וחצי עברה מאז שרכשתי Note 20 Ultra. לפני חצי שנה הטלפון נפל, ונשברו שני הפנאלים. לאחר התלבטות רבה, החלטתי לתקן אותו בעלות מוגזמת של 1200 ש''ח פחות או יותר (מסכים יקרים), צעד שהיום אני קצת מתחרט עליו. שבוע שעבר, המסך ה"חדש" הפסיק לעבוד, עדיין שומעים שעון מעורר, והטלפון מתחבר בבלוטוס למכשרים מוכרים, אבל לא רואים כלום. ניסיתי את כל הטריקים שמצאתי ביוטיוב, לפרק ולהרכיב מחדש את כל כבלי ה-Flex שמאחורה, וגם לקחת אותו למעבדה שיבדוק אולי משהו פשוט, אבל נראה שאין מה לעשות. קניתי טלפון חדש, והמטרה שלי כרגע זה להעביר את המידע מהישן, אך זה בעייתי מאוד ללא המסך. ממש לא בא לי לשלם על עוד מסך רק בשביל המידע,…

4. Started by netkilleril,

בעיקר גלישה, קריאת מסמכי PDF, אי-בוקס ואולי קצת משחקים אבל לא משהו רציני. האם זה עדיין המכשיר הכי משתלם בתחום מחיר של 1000 ש"ח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני יודע שזה מסוג השאלות שהתשובה אליהן היא אי אפשר לרקוד על שתי חתונות אך אנסה. אני מחפש המלצה לסללור- תקציב עד 1500. איזה מכשיר בתקציב הנ"ל יש לו את יכולות הצילום הכי טובות. לא חייב להיות מכשיר מהשנה האחרונה. אני מניח מכשיר קצת יותר ישן שפעם היה יקר ייתן תמורה עדיפה על מכשיר חדש שהוא מלכתחילה LOW BUDGET

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by lev-27,

לפני שנתיים עשיתי את טעות חיי והחלפתי מכשיר פשוט בדור 3. שנתיים, כל חודש, סלקום עושקים ממני 30 שקלים "חבילת גלישה" שאני לא מנצל 0.0000000001% ממנה. ניסיתי לבטל אותה, צעקות, מנהל, שימור לקוחות, אמרו שאין מה לעשות, חבילת גלישה היא חלק בלתי נפרד מהמכשיר (ב-ס-ד-ר) והדרך היחידה להיפרד ממנה היא להחליף קו. אין לי חשק להחליף. א. כי הצלחתי להוציא תעריף מעולה דרך שימור לקוחות (שעה וחצי צעקות על היחס המגעיל שהם נותנים לנו אחרי 15 שנים בחברה). ב. אין לי חשק לעדכן את כל העולם במספר החדש. ג. יש לי אחלה מספר. יש דרך לבטל את הדבר הנוראי הזה? אם למשל אני קונה מכשיר כמו Nokia 1208 הם חייבים לבטל את החבילה כי כבר לא מדובר בדור 3, נכון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by liran324,

במידה ואני קונה את המכישר דרך אפסטור של אפל הוא עולה 649 לסים פרי, השאלה היא כמה מכס ומיסים מתווסיפים על זה והאם זה עדיין משתלם או שעדיף כבר לקנות מהארץ? או שבכלל עדיף לחכוץ חודש חודשיים והמחירים בארץ יירדו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן חבר'ה, רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של זיכרונות פלאש ודיסקים קשיחים בנגנים? כרגע אני יודע ש: *פלאש מגיע ל-8G ודיסק ל-80 *דיסק קשיח רגיש לטלטלות, פלאש לא רגיש בכלל *נגנים מבוססי דיסק קשיח יותר כבדים אשמח אם תתקנו/תוסיפו תודה

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by eSLC,

אהלן, לאחר שהאייפון 4s חוגג יומולדת 3 ומראה סימני גסיסה מתקדמים הגיע הזמן למצוא יורש. התקציב הוא עד 1000 שח, מסך מקסימום 5'. חשוב עמידות המכשיר והסוללה בפרט. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי לשתי אופציות הmoto g והנקסוס 4. רציתי לדעת מה עדיף מבניהם והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר שפספסתי בדרך. תודה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by talisman,

שלום המכשיר שלי מסרב להיפעל מכפתור ההפעלה הדרך היחידה להפעילו היא על ידי ביצוע reset... יש הצעות לתיקון? תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  11. אשמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by yuvalm2,

אני מחפש לקנות מכשיר שיאפשר לי להשתמש בסלולרי לטובת הטלפון הביתי. ביתר פירוט, אני חושב על מכשיר שאחבר אליו את הסלולרי שלי / את כרטיס הסים שלי, ויתחבר לשקע הטלפון בבית שלי, ויאפשר לכל הטלפונים בבית שלי לקבל ולהוציא שיחות דרך ה-SIM. אני חושב (לא בטוח עדיין) שמכשיר כזה נקרא gsm gateway. מישהו משתמש בדבר כזה, ויודע לתת המלצות?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  13. טאבלטים הם מחשבים ניידים לכל דבר. העובדה שהמקלדת שלהם היא וירטואלית ולא מכנית לא משנה את העובדה הזו. לכן הייתי מצפה שטאבלטים יהיו בפורום מחשבים ניידים. אז מה ההגיון שהם יהיו כאן?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מישהו מהעבודה רוצה לקנות אחד מהם, מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ממשלת סין עשויה לסייע באיחוד בין שתי מפתחות השבבים, אשר יעניק לנו מתחרה רצינית חדשה בעולם ארכיטקטורת ה-ARM לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/דיווחים-allwinner-ו-rockchip-בדרך-לאיחוד-ויצירת-מעצמת/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by omri_ro,

התקנתי את גרסת הניסיון ולמרות שהתפריטים מופיעים בעיברית ההוראות הקטליות באנגלית ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את זה, בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, עברתי להוט מובייל מפלאפון יחד עם 2 מכשירי סמסונג s6703 שרכשתי בזמנו מפלאפון. המכשירים נפתחו לסים פרי אצל פלאפון לפני המעבר. כרגע יש לי תקלה מוזרה ומעצבנת ביותר: כל שיחה שאני מוציא או מקבל למכשיר, הטלפון כבה ונדלק אחרי 4 דקות של שיחה בדיוק, ב- 2 המכשירים. למותר לציין שעם סים של חברות אחרות כגון אורנג' סלקום ופלאפון הכל עובד חלק וגם הסים של הוט מובייל עובד חלק במכשירים אחרים. בקיצור משהו מוזר לחלוטין ואני אובד עצות! אם למישהו יש רעיון לפתרון הבעיה אשמח אם ישתף! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. שלום, רציתי לדעת אם קיימת אפיקציה שמזהה מספר חסוי בשיחה נכנסת.

19. יצרנית הטלפונים HTC עוברת למסכי Super LCD חוסכים והולכים אחורה או אולי בלעדיות של סמסונג?! AMOLED עדיין זו המילה האחרונה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3925774,00.html כמו שציינתי בעבר, קיים הבדל בין ה-AMOLED של מכשירי סמסונג ל-AMOLED של מכשירי HTC http://www.unwiredview.com/2010/02/14/display-wars-samsung-wave-super-amoled-vs-google-nexus-one-nokia-x6-samsung-s8000/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היצרנית הטאיוואנית חשפה את שעון ה-Zenwatch 2 שלה שיעלה לכם פחות ממחצית מהשעון של אפל, וגם מחשב דמוי כונן USB נאה בהתבסס על דור האטום החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/אסוס-מציגה-שעון-בזיל-הזול-וננו-מחשב-עדכ/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. עם הרום המקורי שלי (סטוק של אורנג' 2.2) זה עבד. שדרוג ל: update-cm-9.0.0-RC0-GalaxyS-KANG-BUILD16-signed כבר לא עבד שדרגתי היום ל: cm-9-20120710-NIGHTLY-galaxysmtd גם לא.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Revolution3z,

יש ברשותי אייפון 5S ואני מריץ כרגע את הגרסה האחרונה של IOS8, מרוצה בסך הכל.. המכשיר עובד רגיל והכל טוב ויפה אני כעצמי אוהב כל הזמן שדרוגים ומן הסתם מעוניין לעדכן ל-IOS9 למרות היישור לימין, אך אשמח לדעת אם יש שינוי בביצועים ובסוללה (לטובה / לרעה) ממה שהבנתי מבעלי האייפון 5S לחלקם יש שיפור ולחלקם המכשיר הפך איטי יותר תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bati6,

שלום, מצטער מראש על החפירה, יש לי שלוש שאלות מקווה שתוכלו לענות לי, תודה.קניתי את הטלפון אתמול, אחר כך הסתכלתי באינטרנט עליו, ראיתי שאומרים שהחברה מביאה את הפלאפון עם קצת טעינה ואם אין לי פלאפון שהוא קצת טעון אז יכול להיות שנונות שקניתי ממנה, הביאו לי פלאפון מהתצוגה. אני באתי הביתה וישר הטענתי אותו כך שלא שמתי לב אם הוא היה טעון. יש מצב שהוציאו לי מהמחסן מכשיר שהיה בתצוגה? הוא היה ארוז כמו חדש. דבר שני, אחרי התעסקות עם הפלאפון הוא טיפה מתחמם, לא משהו רציני, ובטעינה הוא ממש חם.לא לוהט, אבל חם. זה תקין? דבר שלישי, זה רק אני או שהמצלמה קצת מאכזבת? התמונה לא הכי חדה, אפילו טיפה מטושטשת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן התקנתי את הIOS4 כשקניתי את האייפוד והיום רציתי לרדת לגירסא 3.1.3 עשיתי איפוס מלא כולל מחיקה של הכל ועכשיו כשאני מנסה להדליק את האייפוד הוא נתקע במסך הזה http://i36.tinypic.com/b3qs74.jpg אם אני לא יכול לסדר את הבעיה יש איזשהו מרכז תמיכה למוצרי אפל במרכז?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by KFL,

היי חבר'ה טוב אז ככה יש כמה שאלות בנוגע לskype לפלאפון: 1. אם אני מדבר עם חבר שלי דרך הskype והוא לא מחובר לskype כמה זה בדיוק יעלה לי? יותר משיחה רגילה או פחות? 2. האם דרך הskype אפשר לשלוח הודעות טקסט בחינם? תודה רבה לכל העוזרים!!!!!

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.