גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי פלא דור 3 ואני לא משתמש בשיחות וידיאו. עדיו הקרינה בפלא שלי יותר גבוהה?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עומד בקרוב לעבור מאייפון לאנדרואיד (כנראה ל-LG G2) ואני לא יודע איך להעביר את אנשי הקשר כדי שאני לא אאבד אותם. ניסיתי להעביר לסים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת באייפון. למישהו יש דרך נוספת לעשות זאת?
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום רב קניתי לפני שבועיים שלוש מכשיר MOTOROLA K1M מפלאפון ובטח לקחתי איתו ביטוח הבעייה שאני צרבתי גירסה וא מהחברה והוא פשוט נדלק ונכבה נדלק ונכבה (כלומר נהרס) עכשיו אני לא רוצה שידעו ששיניתי תגירסה אז הם לא יתנו לי אחריות או ביטוח מה אני יכול לעשות במכשיר כדי ללכת אליהם והם יחליפו לי אותו בחינם ? אם אעלה עליו במכונית ואהרוס אותו ? או עוד דעות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אבקש פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי, דקה אחת אני צריך בדחיפות בקובץ PDF או תמונה את דף האינטרנט הזה https://www.playbuzz.com/hotvod10/a-10-7-2015-8-57-58-am אני ממש ממש אודה למי שיכול להעלות כקובץ מצורף תודה ובוקר טוב! (מנהלים יקרים, פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי! זה דחוף לי להיום בערב לעבודה)
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הוספתי כמה דברים לתוכנה שכתבתי מלפני שנתיים ואני זקוק לבודקים. כל מי שמעוניין נא להשאיר מייל כאן או בפרטי או שניתן גם להוך לבודק דרך הקישור הזה קישור לגרסה הקודמת:
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באפליקציית PVSTAR+ לניגון הפלייליסטים של הטיויוב שלי. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.asbit.pvstar אני רוצה לשלוט על האפליקציה בעזרת כפתור ההפעלה של האוזניות, אבל לצערי אין שום אפליקציה שמוצאת בPVSTAR כאפליקציה לניגון מוסיקה. מישהו מכיר אולי אפליקציה שכן מזהה אותה כאפליקציה לניגון מוזיקה? או שאולי מכיר אפליקציה אחרת שמנגנת פייליסטים של יוטיוב?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי אייפון X ופשוט נמאס לי מ FaceID, וגם נמאס מה Passcode שצריך לשים קוד עוד מישהו כיבה FaceID בגלל שנמאס לו? כשהיה Touch ID זה היה עובד מושלם כל הזמן, אבל FaceID עובד רק ב 50% מה הסכנות להיות עם טלפון בלי נעילה?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיים אפליקצייה לאייפון כמו בבילון שאני יסמן טקסט מתוך אתר ויופיע לי תרגום מאנגלית לעברית. ולא האפליקצייה tap-translate שם יש הגבלה על אורך הטקסט לתרגום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט קטן. השימושים- קריאת PDFים, גלישה, מיילים כמעט ולא משחקים וכו' דרישות- שיהיה מעבד סביר ולא מגמגם, מסך איכותי. יש לי התנסות עם הASUS MEMO PAD HD 7 ומבחינתי הוא אופציה לא רעה, אני מחפש משהו בין 400 ל600 שקל עוד אופציה היא הנקסוס 7 אם כי מחירו גבוה במקצת. אשמח לעוד המלצות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שהגלאקסי טאב 10.1 3G כבר הגיע לאירופה,אבל בארה"ב יש רק את גרסת הwi-fi. מתי הוא אמור לצאת בארה"ב? והאם אפשר להכניס כל כרטיס SIM למכשיר כדי לגלוש באמצעותו? יש לי נטסטיק של פלאפון,ובתוכו כמובן יש כרטיס SIM,אם אכניס את הכרטיס לטאבלט אוכל לגלוש באמצעות חבילת הגלישה שלי? ומה בנוגע לכרטיס הסים של המכשיר הסלולרי שלי(דור שלישי כמובן)? ועוד שאלה - יש סיבה להשקיע הון תועפות בגרסת 32GB? הרי כרטיסי SD של 32GB עולים גרושים,אז אפשר להסתפק ב16GB,לא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולם אותו מחיר ויש לי התלבטות קשה בין הN80 לKJAM אני מודע לכל היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמכשירים. מה שמעניין אותי זה על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע מדוע בסטרימר שיאומי מי בוקס פרטי לא ניתן לקבל את היס פלוס לייב (ללא דיליי)? יש לי מנוי ליס פלוס והאפליקציה מותקנת אצלי אך להפתעתי גיליתי שבסטרימר פרטי לא ניתן לקבל את הלייב לכן הדיליי אצלי בשידורי כדורגל ארוך. הפיצ'ר קיים רק בסטרימרים ששייכים ליס. מישהו יודע מה ההבדל? תודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מי שלא שמע על זה, אז בגדול זה טאבלט 7" עם כל הפיצ'רים של Kindle, מעבד כפול ליבה, מסך IPS עם רזולוציה 1024X600, ו7 וחצי שעות צפיה רצופות בווידאו כל עוד הWIFI מכובה, וכל זה, ב-999 ש"ח או $200 בחו"ל! מחיר מדהים. כמובן שהמכשיר מבית אמאזון, הוא יהיה עם הגרסא האחרונה של מערכת ההפעלה אנדרואיד לטאבלטים ויתמוך מן הסתם בכל הפיצ'רים של הקינדל. המכשיר יצא בנובמבר 15, וכבר ניתן לבצע הזמנה מוקדמת. מהאתר הראשי: http://www.amazon.com/Kindle-Fire-Tablet-Amazon-Tablet-Color/dp/B0051VVOB2 מהאתר הישראלי שמוכר ב999 ש"ח כולל מיסים ומשלוח עד הבית: https://www.ushops.co.il/product/1262 האתר מומלץ ע"י ויזה cal ככה שהוא אמין. אני מצטער אם כבר פירסמו, לא ראיתי. סה"כ אני מאוד מתלהב מהעניין …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפשת מכשיר עד בערך 1000 ש"ח. מה שחשוב לי: מצלמה (לא סלפי..האחרות), סוללה, *עמידות יחסית* כי אני שוברת הכל בערך.. שלא יהיה מהמכשירי ענק הכבדים שכואב להחזיק. מבחינת זיכרון שיהיה גדול או אופציה שתהיה להוספת זיכרון בעתיד. ראיתי שיש את הOPPP, רמבלה והשיאומי 10 והפוקו.. התבלגן לי השכל מהגרסאות של כל אחד (S, PRO, XXX וכו'.. לא מבינה מה ההבדלים ומה כדאי בתכלס (לא מחפשת הסבר, אלא המלצה מהמומחים והמנוסים כאן גיליתי שיש דבר כזה תמיכה ב5G. לא ברור לי האם זה משמעותי או לא.. מתנצלת על החפירה תודה רבה על הסיוע בתקווה שתצילו אותי *אציין שברור לי שאין מכשיר מושלם שיענה על כל הדברים במחיר כזה ויש צורך בפשרות:) לכן פונה לעזרתכם- להבין אילו אופציות קיימות שהכי מומלצות ומה החול…
-
- 0 תגובות
- 356 צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה להפוך את הסלון כולו לנשלט עי שלט חכם . על המכשירים הרגילים כגון טלוויזיה, ממיר, רסיבר אפשר לשולוט בלי בעיה. אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום מפסקים ושקעים ( בשביל תאורה, טריסים, וילון.....) הנשלטים עיי שלט חכם. אם למשהו יש מושג איפה אפשר להשיג כאלו, או המלצה על שלט חכם בסביבות 1000 שח אשמח לשמוע. בתודה מראש מתי
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום רב, כבר שנה וחצי עברה מאז שרכשתי Note 20 Ultra. לפני חצי שנה הטלפון נפל, ונשברו שני הפנאלים. לאחר התלבטות רבה, החלטתי לתקן אותו בעלות מוגזמת של 1200 ש''ח פחות או יותר (מסכים יקרים), צעד שהיום אני קצת מתחרט עליו. שבוע שעבר, המסך ה"חדש" הפסיק לעבוד, עדיין שומעים שעון מעורר, והטלפון מתחבר בבלוטוס למכשרים מוכרים, אבל לא רואים כלום. ניסיתי את כל הטריקים שמצאתי ביוטיוב, לפרק ולהרכיב מחדש את כל כבלי ה-Flex שמאחורה, וגם לקחת אותו למעבדה שיבדוק אולי משהו פשוט, אבל נראה שאין מה לעשות. קניתי טלפון חדש, והמטרה שלי כרגע זה להעביר את המידע מהישן, אך זה בעייתי מאוד ללא המסך. ממש לא בא לי לשלם על עוד מסך רק בשביל המידע,…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
בעיקר גלישה, קריאת מסמכי PDF, אי-בוקס ואולי קצת משחקים אבל לא משהו רציני. האם זה עדיין המכשיר הכי משתלם בתחום מחיר של 1000 ש"ח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שזה מסוג השאלות שהתשובה אליהן היא אי אפשר לרקוד על שתי חתונות אך אנסה. אני מחפש המלצה לסללור- תקציב עד 1500. איזה מכשיר בתקציב הנ"ל יש לו את יכולות הצילום הכי טובות. לא חייב להיות מכשיר מהשנה האחרונה. אני מניח מכשיר קצת יותר ישן שפעם היה יקר ייתן תמורה עדיפה על מכשיר חדש שהוא מלכתחילה LOW BUDGET
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לפני שנתיים עשיתי את טעות חיי והחלפתי מכשיר פשוט בדור 3. שנתיים, כל חודש, סלקום עושקים ממני 30 שקלים "חבילת גלישה" שאני לא מנצל 0.0000000001% ממנה. ניסיתי לבטל אותה, צעקות, מנהל, שימור לקוחות, אמרו שאין מה לעשות, חבילת גלישה היא חלק בלתי נפרד מהמכשיר (ב-ס-ד-ר) והדרך היחידה להיפרד ממנה היא להחליף קו. אין לי חשק להחליף. א. כי הצלחתי להוציא תעריף מעולה דרך שימור לקוחות (שעה וחצי צעקות על היחס המגעיל שהם נותנים לנו אחרי 15 שנים בחברה). ב. אין לי חשק לעדכן את כל העולם במספר החדש. ג. יש לי אחלה מספר. יש דרך לבטל את הדבר הנוראי הזה? אם למשל אני קונה מכשיר כמו Nokia 1208 הם חייבים לבטל את החבילה כי כבר לא מדובר בדור 3, נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במידה ואני קונה את המכישר דרך אפסטור של אפל הוא עולה 649 לסים פרי, השאלה היא כמה מכס ומיסים מתווסיפים על זה והאם זה עדיין משתלם או שעדיף כבר לקנות מהארץ? או שבכלל עדיף לחכוץ חודש חודשיים והמחירים בארץ יירדו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של זיכרונות פלאש ודיסקים קשיחים בנגנים? כרגע אני יודע ש: *פלאש מגיע ל-8G ודיסק ל-80 *דיסק קשיח רגיש לטלטלות, פלאש לא רגיש בכלל *נגנים מבוססי דיסק קשיח יותר כבדים אשמח אם תתקנו/תוסיפו תודה
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן, לאחר שהאייפון 4s חוגג יומולדת 3 ומראה סימני גסיסה מתקדמים הגיע הזמן למצוא יורש. התקציב הוא עד 1000 שח, מסך מקסימום 5'. חשוב עמידות המכשיר והסוללה בפרט. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי לשתי אופציות הmoto g והנקסוס 4. רציתי לדעת מה עדיף מבניהם והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר שפספסתי בדרך. תודה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום המכשיר שלי מסרב להיפעל מכפתור ההפעלה הדרך היחידה להפעילו היא על ידי ביצוע reset... יש הצעות לתיקון? תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מכשיר שיאפשר לי להשתמש בסלולרי לטובת הטלפון הביתי. ביתר פירוט, אני חושב על מכשיר שאחבר אליו את הסלולרי שלי / את כרטיס הסים שלי, ויתחבר לשקע הטלפון בבית שלי, ויאפשר לכל הטלפונים בבית שלי לקבל ולהוציא שיחות דרך ה-SIM. אני חושב (לא בטוח עדיין) שמכשיר כזה נקרא gsm gateway. מישהו משתמש בדבר כזה, ויודע לתת המלצות?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-