גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
האם אנחנו עומדים לקבל סמארטפון דגל חדש של המותג הפיני לפני סוף החודש? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! זכיתי להיות בארהב לכמה חודשים והיתי רוצה להתחדש בפלאפון ומחשב נייד. לגבי הפלאפון - איזה בידיוק טכנולוגיות מתאימות ומה בכלל כדאי ושווה? אתרים זולים במיוחד? חברות זולות? יש לציין שאני בסלקום. כמו כן מה עם תמיכה בעיברית? נייד - אני הכי בור בזה! אין לי מושג מה הטכנולוגיות מה כדאי ומה טווח המחירים. אני פשוט צריך מחשב נייד טוב שיוכל לשמש אותי גם בלימודים וגם למולטימדיה עם זמן סוללה סביר וביצועים טובים. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה יש לי N95 של אורנג' (לא ה 8GB) בקיצור יש לי ראוטר בבית ואני מתחבר אליו עם המחשב הנייד שלי עכשיו אני מצליח להתחבר גם עם הפלא פון אבל כאשר אני מתרחק למרחק של אולי 10 מרחק ממש אפסי ואז הוא מתנתק ולא קולט. מה המרחק כזה אפסי או שיש לי איזה בעייה או שיש איזה הגדרה? כי זה ממש לא לעניין זה לא שימושי בכלל כי לפי מה שקורה אצלי אני צריך לשבת ממש ליד הראוטר. תודה רן
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
תוצאת מבחן הביצועים Antutu מציבה את הדור הבא של היצרנית הסינית הצעירה במיקום מחמיא ומבטיח עד מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז ככה אני עוד מעט מתגייס ואחי קונה לי מתנה...נגן... אז ככה...מה לקנות... מצד אחד יש את הנגן של סנדיק...סנסה E250.... ומהשני יש את הנגן הזה... דגם: 600s1gb. מסך 2.5" 260k tft, תפריט בעברית. של חברת יורוטק דגם: 600s1gb מסך 2.5" 260k tft, תפריט בעברית, מצלמה דיגיטלית 1.3mp עם צילום וידאו, נגן סרטים mpeg4- mp3, wma, wav, asf, מיקרופון מובנה, אפשרות להרחבת זיכרון עד 2gb, יציאת ntsc/pal-av, לוח שנה ויומן, רמקול פנימי, כולל טטריס וסנייק, מסופק עם מטען לחשמל. שירות ואחריות ע"י היבואן * תמונה להמחשה בלבד
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם: 1. זה באמת עמיד במים\זיעה 2. אין ניתוקים בזמן הליכה,נסיעה, או כל זמן שהטלפון לא נמצא במצב נייח. 3. זה עובד על SONY ERICSSON ? תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, שמעתי שאם הפלאפון נמצא תחת טעינה הרבה אחרי שהסוללה המתלאה, הסוללה נפגעת כתוצאה מכך וחיי הסוללה מקצרים משמעותית עקב כך. יש אמת בדבר?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
תקציב עד אזור ה 2000 - 2500. מצלמה מהירה וטובה עדיף עם ois חיישן אינפרא אדום כרטיס זכרון, עדיפות לאחד עם יציאה 3.5 וסוללה נשלפת.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי מטען בטריות+בטריות 2500MH כתוב לפני השימוש CHARGE ואחר כך DISCHARGE מלא -- 3-- פעמים ! CHARGE או קיי ..אחכה עד שיסתיים לטעון אותם אבל מה הכוונה שלהם ל DISCHARGE איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
ה cowon s9 שלי מחשב את קיצו לאחור. אחרי שהכפתור הדלקה נשבר המכשיר קצת התחיל להשתגע ומגיע הזמן לחפש לו מחליף. בגדול נורא אהבתי את הcowon במיוחד עם המסך שלו (נוח לי מסך יחסית גדול ואיכותי יחסית גם אם אני לא צופה בו הרבה בוידאו). הזמן סוללה המדהים שלו גם אחרי 3 שנים הוא שומר מספיק לי ליומיים בעבודה על רדיו בלי טעינה. אז מה שחשוב לי בגדול זה זמן סוללה מעולה, רדיו, אפשרות להרחבה עם כרטיס זיכרון וזהו בגדול. ורציתי לדעת האם הנגנים המבוססים על אנדרואיד שווים משהו?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
תגידו איך הlg prada 3 ?שווה לgalaxy s2 ? ועוד שאלה יש איזה רום לנצ'ר או משהו כזה שמשנה את העיצוב המשעמם של הממשק?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://real2112.co.il/?num_of_cart_items=1 חבר רוצה לקנות טלפון סלולרי מהאתר הזה, האתר אמין? הוא לא מופיע בזאפ ודומיו...
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר שמקליט את האות שהוא מקבל ושומר על אחסון USB (מחשב, קשיח חיצוני, DOK.. לא משנה איך). חיבורי RCA רגילים (כמובן עדיף סטריאו ולא מונו..) = (אין צורך באיכות HD, אלא אם יש בהפרש קטן ואז בכיף.) חיפשתי קצת באיביי אבל הרוב עלה בסביבות ה75$ (לHD).. מישהו מכיר משהו פשוט וזול? אפשר מהאינטרנט (מאתרים אמינים כמובן). תקציב - הכי זול שתמצאו אני מניח.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מיקרוסופט משיקה סמארטפון מתכתי חדש עם חומרה שמרגישה כאילו הגיעה היישר משנת 2013 חלונות 10 למובייל אולי עדיין חיה ובועטת, על אף המלצותיהם ותקוותם של משתמשים מסויימים ברחבי הרשת, אך בינתיים נראה שהיא ממש לא מצאה את הדרך הנכונה אל המיינסטרים, אם לשפוט לפי דגם ה-Lumia 650 התמוה. הסמארטפון החדש של מיקרוסופט מיועד באופן בולט לשוק העסקי, עם אפליקציות האופיס הניידות של החברה שמגיעות מותקנות מהקופסה במערכת ועם מעטפת מתכתית (מראה נדיר בהחלט במשפחת ה-Lumia) מעוצבת ועובי קורץ של פחות מ-7 מילימטרים. עד כאן הכל נשמע לא רע, אך מתחת לפני השטח מסתתרים להם שבב Snapdragon 212 מרובע ליבות חלש מאוד של קוואלקום, זכרון RAM של 1GB בלבד, 16GB של נפח אחסון מובנה, מצלמת 8 מגה פ…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c-huawei-%d7%a0%d7%9e%d7%90%d7%a1-%d7%9e-windows-phone/
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המכשיר לטובת שקט נפשי של ההורים (אני טס לטיול בדרום מרכז אמריקה ל7 חודשים..) רציתי לדעת האש יש מניעה לקנות את המכשיר בחול? כאילו האם צריך רישון כל שהוא כי הבנתי שהוא שולחל מייל והודעת SMS של מיקומך . -מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים על המכשיר יתרונות חסרונות.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מחפש אנרואיד 4.1 ל SGS2 שלי אפשר לקבל המלצות על מערכות יציבות וטובות ? ומדריך איך עושים את ההתקנה והכול .... תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן חברה, לא שיחחרתי פוסט כמעט שנה נראה לי. זה עדיין הפורום הכי סבבה שאני מכיר אז יש לי כמה שאלות בקשר לZUNE שקניתי לא מזמן (680 שקל, שחור חדש מ-EBAY). אגב זה מכשיר מושלם, השתמשתי הרבה זמן בIPOD VIDEO דור 5, ואני הרבה יותר מרוצה מהZUNE מבחינת איכות בניה, ממשק וסכ"ה מגניבות וביחד עם הAKG K81DJ שלי הוא מפיק עוצמה ואיכות מצוינות. ואם יום אחד יפרצו את הWIFI והפכו את המכשיר לדפדפן הוא יהיה בכלל מושלם, החסרון העיקרי היא התוכנה שלו. דבר ראשון אני רוצה לדעת עם יש עוד בעלי ZUNE בארץ, ואם כן מאיפה אתם, אולי נראה אתכם בWIFI (: אולי זה רק המחשב העתיק שלי אבל התוכנה של הZUNE כבדה ואיטית בצורה מעצבנת, גם לכם יש בעיות איתה? ואני רוצה לדעת איך אתם מכניסים ווידאו למכשיר, כי כשאני מש…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מתעניין לגבי סלולרי של נוקיה לאבא שלי במחיר זול (200-400 ש"ח מקסימום) תכונות: - מקשים רגילים (לא טאצ') - מבנה רגיל או צדפה - עמיד לזעזועים שלא יתפרק בקלות - מסך כמה שיותר עמיד שלא ייהרס/יישבר בקלות - אטום כמה שאפשר נגד מים (בגלל ההזעה) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
iDROID מגיע 8) http://blog.gsmarena.com/android-ported-to-the-iphone-steve-jobs-looses-his-sleep/ * גם פרוייקט JETDROID מתקדם יפה מאוד ואם הוא יצליח ניתן יהיה להתקין אנדרויד על כמעט כל מערכת מבוססת TOUCHWIZ UI. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן התקנתי על הגלאקסי הראשון מערכת הפעלה שדומה למערכת של גלאקסי 3. בכל מקרה, אני מחפש נגן מוזיקה (אפליקציה) שיהיה ניתן לראות את התיקיות שפתחתי
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חברים שלום, רציתי להתייעץ אתכם האם יש אפשרות להתקין על מכשיר Xaomi M1 MIUI רום אחר? הפלאפון עם הרום שתורגם לעברית מסינית נתקע כמה פעמים ביום ורק הוצאת הסוללה מאתחלת אותו. הבטרייה נגמרת מהר ואי אפשר לענות תמיד לשיחות. הייתי רוצה את עזרתכם במציאת רום אמין ונוח, לא בהכרח הכי מטריף, אבל אחד שייתן למכשיר הבאמת חזק לתת עבודה טובה. בתודה ענקית מראש.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת (רומים רישמיים של המפעילות), ואין סיבה לדיבורים על רומים אחרים, זה לא הנושא כרגע.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי 2 דברים שאתם צריכים לדעת לגבי יבוא מכשיר סלולארי מחו"ל דבר ראשון אם המכשיר עומד בתקנים של משרד התקשורת,במידה והם לא נמצאים ברשימה המותרת מצפה לכם כאב ראש של טפסים. לכן לפני שאתם שוקלים להביא פלאפון מחו"ל בהזמנה כנסו לפה ותראו אם המכשיר הזה נמצא ברשימה. http://www.moc.gov.il/new/documents/frequences/mexes/alef.pdf דבר שני לגבי עמלת מכס ישנו אחוז מסוים מערך המכשיר שמחוייב מכס,כרגע המדד עומד על 32.8% מערך המכשיר תציצו לקישור הזה ותראו את ערך המכס (מתעדכן כול יום שלישי לערך) http://62.219.95.10/MisimMeruk/TaxesConc.aspx במקרה המכשיר שלכם אינו ברשימה יצטרך למלא את הטופס הבא http://www.moc.gov.il/new/documents/frequences/mexes/gimel.pdf מקווה שזה יעזור פה לאחרים…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-