גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני צריך נגן נייד במחיר של מקסימום 1500 שקלים. הוא חייב להיות קטן כמה שיותר (נכנס לכיס לפחות...), איכות סאונד כמה שיותר טובה, וכמה שיותר מקום, לא מתחת ל-20GB. הנגן לא חייב לבוא עם אוזניות טובות או אוזניות בכלל ואין לי צורך בוידאו ושטויות, נגן למוזיקה נטו. אנא אל תשלחו אותי לחיפוש כי כבר עברתי שם ולא מצאתי כ"כ נגן העונה על הדרישות האלו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יעניין את בעלי המכשיר. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2404946,00.asp
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד שמועות, ב-Mediatek הציגו באופן רשמי את שלושת השבבים החדשים שלהם עבור הסמארטפונים של המחר - עם ייצור ב-10 ננומטר וליבות עיבוד מדור חדש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בימים אלו אני שוקל להחליף את הניידים של בנות הבית 3 מכשירים (לי יש מכשיר מהעבודה) במסגרת "ההטבות" של חברת אורנג הם מציעים לעשוק אותי בכמה אלפי שקלים על החלפת שלושה מכשירים כולל התחייבות ל 36 חודש והעיקר שאהיה מרוצה בדפדוף בeBay ראיתי מכשירים שעלותם 100-200$ מכל החברות כמובן לא כולל משלוח וכעת לשאלה איזה דגמים הייתם ממליצים בגדול הדרישות הן מוסיקה מצלמה הרחבת זכרון וכמובן עברית במיוחד לשתי הבנות לאשתי אולי הייתי שוקל נייד שהו פאלם עד היום לבנות שלי יש מכשירים מתאילנד שלשניהם אין עברית קצת מציק להן הייתי מבקש את עזרתכם בדגמים שאוכל להוסיף עברית תודה על המאמץ אבנר
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c-huawei-%d7%a0%d7%9e%d7%90%d7%a1-%d7%9e-windows-phone/
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אוזנית סטריאו טובה לשמוע מוזיקה מהנייד שתומכת ב A2DP המלצות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום חצי שנה בערך אחרי שהMEIZU M6 התקלקל לי, החלטתי שאני זקוק לMP3 חדש. עשיתי קצת קריאה באינטרנט ובפורום. אני יודע שרובכם ממליצים פה על הCOWON D2. אך יש בו כמה דברים שמרתיעים אותי. ראשית, הMP3 צריך לדעת להקליט באיכות סבירה לפחות (שניתן יהיה להקליט שיחות), ואני לא מעוניין לחבר לו מיקרופון חיצוני. קראתי שלD2 יש בעיה שמה שהוא מקליט נוסף לו צליל בטון מאוד גבוה שמפריע לשמיעה. שנית, לפי מה שהבנתי הממשק של הD2 מסורבל ובתוספת זה שהוא מסך מגע הממשק בעייתי עוד יותר. אני לא מדובר על עקומת הלמידה שלו אלא כמה נוח לעשות פעולות. בכל מקרה, אני אהבתי את הMEIZU (על כל הבאגים שלו), ולכן אני לא בהכרח מחפש משהו דומה אבל כן משהו שלפחות יעמוד בסטנדרטים שלו (כמובן שעם שיפורים, בכל זאת עברו שנתי…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן לכל חברי הפורום אני רגע לפני שדרוג המכשיר שלי לאייפון אך לא יודע היכן עדיף לקנות אותו שייצא הכי משתלם והכי זול. ישנם מספר אפשרויות שביררתי אני אציג לכם אותם ואת היתרונות והחסרונות שלהם: אפשרות ראשונה-לקנות את המכשיר בחבילה עם מסלול מחברת הסלולר הבעיה היא שכרגע הם מוכרים רק את גרסת ה8GB ולא את ה16GB ו8 לא מספיק לי. אפשרות שניה-לקנות את המכשיר מחברה פרטית זה עולה בערך כ3000 שקל ואם מחלקים את זה ל36 חודש זה בערך 70 שקל, אפשר להביא את הקבלה לחברת הסלולר ולקבל זיכוי על המכשיר. אפשרות שלישית-לקנות את המכשיר מחו"ל שזה יוצא הכי זול-בערך כ1800 שקל. עכשיו לכל אפשרות יש את היתרונות והחסרונות... אפשרות ראשונה זה יוצא יקר מאוד כי חברות הסלולר מוכרות את המכשיר במחיר מפציץ של 4000 …
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן חברה, לא שיחחרתי פוסט כמעט שנה נראה לי. זה עדיין הפורום הכי סבבה שאני מכיר אז יש לי כמה שאלות בקשר לZUNE שקניתי לא מזמן (680 שקל, שחור חדש מ-EBAY). אגב זה מכשיר מושלם, השתמשתי הרבה זמן בIPOD VIDEO דור 5, ואני הרבה יותר מרוצה מהZUNE מבחינת איכות בניה, ממשק וסכ"ה מגניבות וביחד עם הAKG K81DJ שלי הוא מפיק עוצמה ואיכות מצוינות. ואם יום אחד יפרצו את הWIFI והפכו את המכשיר לדפדפן הוא יהיה בכלל מושלם, החסרון העיקרי היא התוכנה שלו. דבר ראשון אני רוצה לדעת עם יש עוד בעלי ZUNE בארץ, ואם כן מאיפה אתם, אולי נראה אתכם בWIFI (: אולי זה רק המחשב העתיק שלי אבל התוכנה של הZUNE כבדה ואיטית בצורה מעצבנת, גם לכם יש בעיות איתה? ואני רוצה לדעת איך אתם מכניסים ווידאו למכשיר, כי כשאני מש…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כי אני לא יודע מה איתם קיימים פשטו רגל לא פשטו
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי משפקיים שמתאימות ל SAMSUNG S7
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי מגן מסך מאיביי בהמלצתכם. אני מאוד לא מרוצה עכשיו מהצפייה במסך הדגם שקניתי זה מגן מאט אני החלטתי לקנות מגן מסך בארצ לאור הקנייה האחרונה איפה אתם ממלחצים לקנות מגן מסך?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום, האם יצא למישהו להתקל במכשיר הזה http://www.ebay.com/itm/4GB-Google-Android-4-0-WIFI-WLAN-Smart-Media-TV-Box-Internet-TV-Player-1080P-HD-/110991329389?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item19d799486d וגם אם לא, אז תוכלו לחוות דיעה על המפרט שלו (במיוחד המעבד) תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הי, מחפש פלאפון יד שניה, פשוט, אמין, שעושה את הדברים הבסיסים (שיחות, ספר טלפונים, רמקול) בצורה טובה. היה לי מוטורולה e398 שהיה לדעתי מצוין (חוץ מספר טלפונים מעצבן) ולצערי הוא נגנב. נתנו לי מכשיר זמני מאורנג' - nokia 2610 שהוא די על הפנים. מה דעתכם על המכשירים הבאים: 200 ש"ח - Nokia 6070 200 ש"ח - Motorola e770 250 ש"ח - Motorola v3 300 ש"ח - Sony Ericsson k530i 300 ש"ח - Sony Ericsson k610i איזה מהם מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יצירת קווי תקשורת ונקודות חיבור מדוייקות יותר תוכל להעניק למוצר הדגל העתידי מבית סמסונג סוללה נדיבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
- 2 followers
-
-
בחברת הטאיוואנית לא ממש מתרשמים מהמגמה להפוך את ניידי הגיימינג לקומפקטיים יותר, ומשיקים את ה-GT75VR המאסיבי והמתקדם עם המקלדת המכאנית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
- 2 followers
-
-
לילה טוב, מחפש נגן שיהיה עם 20G לפחות וחיי סוללה סבירים ומעלה, והכי חשוב, ואת זה כנראה רוב היצרנים לא מבינים, שהמסך יהיה 16X9. תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הSE שלי... בכל אופן האייפון תפס את תשומת ליבי - במיוחד עקב המחיר - חשבתי שאוכל לבקש מחבר(שגר בארצות הברית ומנוי לAT&T) לרכוש את האייפון כשדרוג למכשיר הנוכחי שלו, במקום לשדרג שפשוט יביא לי את האייפון - אך מבדיקה קלה הבנתי שכנראה זה לא יעבוד ככה (או שאולי כן?). האם יש אולי דרכים אחרות להתחמק מהתחייבות של האייפון? (אני לא מתכנן נסיעה לארה"ב בזמן הקרוב) אם לא אצליח להתחמק מהתחייבות אז אני אזמין את הPRE של פאלם ויש לי עליו כמה שאלות: 1.האם יש עליו איזה התחייבות או משהו? 2.איזה גרסאות של המכשיר קיימות? 8GB 16GB? וכמה כל גרסא עולה? 3.ראיתי בקליפ של UNBOXING שהוא מגיע תקע שמותאם לשקעים האמריקאים איך מתמודדים עם זה? 4.כיצד הוא בתור נגן? 5.האם סים דור 3 של אורנג…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי את ה COWON D2 ואני רוצה לשים סרט אבל הכתוביות שלו הם בקובץ נפרד ,אז איך אני גורם לגנן להפעיל את שניהם יחד? אני יכול בכלל??
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הורדתי משחקים מאימיול ואני לא יודע איך להעביר אותם.. ניסיתי לגרור לפלאפון אבל אז המשחק לא פועל.. ובתוכנה אין התקנת ישומיים.. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש נגן, והנגנים שיש ביניהם התלבטות הם: Sandisk clip 2GB Sandisk Sansa e250 2GB השימוש בנגן הוא מן הסתם שמיעת מוזיקה , אך גם חשוב שההקלטה תהיה ברמה טובה. התקציב הוא 300¤ +-. איזה מהמכשירים עדיף? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות gps טוב עד 700 שקל אם יש הבדלל גדול אפשר לחרוג אני רוצה שתיהיה לו קליטה מעולה תוכנה שתוכל להגיד לי איפה יש מצלמות מהירות ואור אדום וכל זה בקיצור צריך המלצה למכישר gps אם אפשר להשיג מכשיר gps טוב ללא תוכנה כי אחותי יכולה להשיג לי רק את התוכנה בזול אבל תמליצו לי על תוכנה הכי טובה לדעתכם אין בעיה להזמין מחול ודברים כאלה בתודה עמית
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
נראה לי תפסתי אותם באמצע עדכון כי הם לא מילאו את כל הפרטים עוד ;D 48 שקל לחודש...
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-