גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
התקנתי Windows 7 אחרי פרמוט ועכשיו לצערי כשאני מנסה לסנכרן בין האייפוד ל-iTunes, האייטונס רוצה למחוק לי את כל האייפוד... אני לא מצליח להעתיק את השירים מהאייפוד למחשב כי זה מוחבא וגם 'Show Hidden Files' לא עוזר, יש תוכנה טובה שיכולה לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתכנן על ה SG2, אבל סנכרון עם OUTLOOK קריטי בשבילי והבינותי שיש לא מעט בעיות עם הסמסונג KIES. למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן מהדגם הנ"ל ולהתקין עליו רוקבוקס, אך הבנתי שניתן לעשות זאת רק על דגמים מסוג V1 ולא V2 החדשים. לדעתכם, האם ישנו סיכוי שאקבל דגם V1 בהנחה שאקנה נגן חדש ולא יד שנייה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
הכנסתי עכשיו בפעם הראשונה באפליקציה GO LOCKER אפשרות של נעילה עם ססמא של PATTERN שמושכים קו בין 9 נקודות בחרתי ציור חזרתי עליו פעמיים לאישור ועכשיו שאני נועל את הטלפון ופותח הוא בכלל לא נותן לי אפשרות לצייר את הציור אלא הוא מראה לי מסך אחר ומבקש ממני PIN רגיל של מספרים !! אני ניסיתי להכניס את המספרים לפי המיקום של שלהם שיהיה שווה לציור שעשיתי אבל זה לא עבד מה זה החרא הזה לעזאעזל עכשיו אני נעול מחוץ לטלפון למה הוא לא מראה לי את המסך נעילה של GO ומאיפה אני יקריץ לו PIN שהוא לא חיבור קווים
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לא ממש התרשמתם מה-Note 7? המתחרה של LG עבורו עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
דגם ה-Xiaomi 13 Ultra יוצג לעולם בתוך פחות משבוע, כאשר הפעם הוא אמור להיות זמין באופן בינלאומי נרחבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר חכם משוכלל עם מסך בגודל של פחות מ-6 אינץ'? אסוס תנסה להוכיח לנו שיש סיבות טובות לקיומו ב-28 ביולילכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש ספק סלולרי עם אינטרנט אמין ומהיר, לא יקר,( רצוי עם שירותי (GPS.אני לא מרוצה מנטויז'ן כ-ספק אינטרנט ביתי. הוטמובייל מציעים לי באם אהיה לקוח סלולרי שלהם- לקבל ללא תשלום אינטרנט ביתי ADSL עד 100 מגה ע"י חברת בת שלהם-"הוט.נט" א. איך הם כ-ספק סלולרי? כולל קליטה ברחבי הארץ, אמינות ושירות ב. איך הם כ-ספק אינטרנט ביתי,כולל אמינות ושירות? ג.ממי אתה מרוצה כספק סלולרי זול ד.ומאיזה ספק אינטרנט ביתי ADSL בפחות מ-70 ש"ח את/ה מרוצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בארץ יש לנו 3 ספקיות עיקריות: אורנג',סלקום,פלאפון וגם מירס(שהיא ממש קטנה) לעומת זה בארה"ב יש כ4 ספקיות(ממה שידוע לי): AT&T,Verzion,Sprint,T-mobile. עכשיו הסתכלתי פחות או יותר על החוזים שם של המכשירים,וגליתי לתדהמתי שמשך ההתחייבות שם הוא שנתיים והסכום החודשי שמשלמים על סמרטפונים נע בין 69 דולר ל100+ דולר. יש מצב שהמצב בארץ יותר טוב מבחינה זו מארה"ב? זה די מפתיע אני שואל בתור אחד שלא התנסה ומעולם לא חי בארה"ב.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. רצה העולם, ואני סטודנט למשפטים, שקורא הרבה, מהמחשב. והתחילו לכתוב לי העיינים, אני חושד שזה מהמחשב. האם הספרים האלקטרונים לא מאמצים את העיניים? האם הקריאה הרבה יותר בריאה איתם? ואיזה ספרים אלקטרונים זמינים בארץ? (או שכדאי להזמין מאיבי?) אשמח לקבל אינפורמציה על המוצרים.. על המחירים... וכאלה וכאלה. אני כבר לא יכול לקרוא מהמסך של הלפטופ... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שיקנה בארה"ב או בקנדה. חשוב לי שידע לקרוא PDF תודה וחג שמייח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להתחיל ללמוד תכנות באנדרואיד, אבל אני לא מוצא ספר/אתר ללמוד. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שמתי לב שהוא לא נותן לי להכניס יותר מ-700MB של שירים http://img521.imageshack.us/img521/8291/ipodia2.jpg לאן אפשר לשלוח אותו ?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה כל-כך קשור לכאן, אך בכל זאת אשאל. לא מזמן יצא עידכון סקייפ למכשירי האנדרואיד. כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט (סלולרי או WIFI) הסקייפ אוטומטי מתחבר. איך אני מבטל את זה? (ההפעלה האוטומטית במכשיר, יש לי גלאקסי). עריכה:הסתדרתי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הודיעה חברת סקייפ שתשתף פעולה עם האייפון. בנוקיה n97 גם יהיה סקייפ. השאלה שלי: האם יהיה סקייפ גם בנוקיה n86?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העולם של סמארטפוני האנדרואיד Doogee, יצרנית הטלפונים החכמים הסינית, ידועה באיכות שלה, במחיר סביר ובפלאפונים חזקים מאוד. החברה הצליחה במהירות לקבל בסיס משתמשים עקבי אפילו יותר משובח משוק הסמארטפונים בבריטניה ובארה"ב. אחד הטלפונים החכמים החזקים ביותר שלהם הוא בהחלט הטלפון החכם החדש שלהם, Pro Doogee F3. בעל מסך 5 אינץ' , 8 ליבות עוצמתיות שפועל על הגרסה האחרונה של אנדרואיד 5.1. רק 159 $, ויהיה לך סמארטפון גדול שיספק את הצרכים שלך בכל דרך אפשרית. כעת נציג בפניכם את התכונות, המפרטים והסיבות למה זה הוא אחד מהטלפונים החכמים הסיניים החדשים הטובים ביותר בשוק כרגע. תכונות ומפרט טכני העיצוב של Pro Doogee F3 הוא מרהיב. עם שולי קריסטל, קווים מעודנים וקומפקטיים ועיצוב אלגנטי, הפלאפ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
החלטתי לכתוב סקירה על מכשיר הטבלאט שרכשתי לא מזמן, איך הכל התחיל? גלשתי באתר וראיתי כתבה על מכשיר טבלאט שמריץ ICS ועולה פחות מ100 דולר, בהתחלה חשבתי בך עוד טבלאט סיני שבקושי יצליח להריץ מחשבון, וייהרס אחרי היום הראשון, חיפשתי עוד קצת באינטרנט וגליתי עוד ביקורות לא רעות על המכשיר, החלטתי שאני אקח את הסיכון ואזמין את המכשיר , בחרתי באתר http://pandawill.com/ - שנראה לי הכי רציני מבין האתרים שחיפשתי, הזמנתי את הטבלאט , והתחלתי לחכות שישלחו לי, אחרי כמעט 30 יום של ציפייה מתמשכת ובדיקה יומית של הדואר, החלטתי שאני מדבר עם שירות הלקוחות של האתר ובודק מה קורה עם המשלוח, אחרי ברור קצר מסתבר שהם שכחו לשלוח לי את הטבלאט ומהאנגלית הלא ברורה של אותו עובד בשירות לקוחות הבנתי שזה בגלל …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשתף אותכם בסקירה קצרה שהכנתי למכשיר החדש ASUS Zenfone 2. תרגישו חופשי לצפות או להגיב ואפילו לשתף , מקווה שתהנו : https://youtu.be/yB9CdpTpcGU
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי חברים הייתי שמח לשתף אותכם בסקירה חדשה שהעלתי על הסמסונג גלקסי אס 7 החדש שיצא לא מזמן.. אני עדיין בתחילת דרכי בנושא הסקירות ( משהו שהוא לא פשוט לעשיה כמו שהוא נראה), אז אנא היו סבלניים אתי מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום ומקווה שתהנו מהסקירה :
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי חברים, בימים האחרונים סקרתי את הDoogee X5 Pro שקניתי כטלפון גיבוי. בזמן הסקירה שמתי לב לאפליקציות שמקבלות הרשאות יתר (וזה לא רק במכשיר הזה). כתבתי את כל המידע בבלוג כאן: http://dannysolutions.tech/doogee-x5-pro-%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%AA-285-%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/ אני חושב שגם אם הDoogee עצמו לא כ"כ מעניין אתכם - כדאי לכם לקרוא את הקטע בקטגוריית "מע' הפעלה, חווית משתמש ואזהרת ריגול" שנוגע לשלל מכשירים סיניים מבוססי Mediatek. אשמח לתגובות והערות, המשך סוף שבוע מעולה! - דני
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי שה8GB (מוזיקה/תמונות ואפלקציות בעיקר) הדלדל במהירות, החלטתי להגדיל את הנפח, אם כבר אז כבר לכן הלכתי על המקסימום גם מבחינת הנפח וגם מבחינת הדירוג של הכרטיס,מה גם שביצועי המכשיר כאשר הזיכרון מדלדל בכרטיס הSD די נפגעים, ורואים את זה בעבודה לא הכי חלקה (לי אישית זה התחיל באזור ה150 מגה+- פנוים ומטה). אחרי חיפושים קריאת ביקורות החלטתי ללכת על הכרטיס הזה: Lexar 32GB Class 10 microSDHC Memory Card הכרטיס נרכש מEBAY במחיר של 44 דולר (בעיגול למעלה) זהי יוצא כ165+- שקלים (כולל משלוח חינם). הכרטיס הגיע מפורמט כבר (רק כרטיס בלי מתאם),העברתי את כלל התוכן מהכרטיס של ה8GB וביצעתי בדיקה עם SD TOOLS, על מנת באמת לראות שכן העסק אמין ביצעתי את הבדיקה 3 פעמים, אותו תוכן/גודל ולקח…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שאני לא חורג מחוקי הפורום, החלטתי לשטף אותכם בסרטון סקירה שלישי שעשיתי, והפעם ב APPLE WATCH אומנם באיחור של כמה חודשים, אבל אולי ישנם עוד אנשים שירגישו שזה עזר להם. פתוח להערות ושאלות בנושא. זה עדיין רק סרטון שלישי שיצא לי לעשות, אז הוא רחוק מלהיות מושלם. מקווה שתהנו : https://youtu.be/ExWO0Drtg-c
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-