עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מעוניין להחליף את הטלפון שלי לטלפון חדש, ואני מקבל הרבה פרסומות מאתר http://www.focalprice.com/ המציע למכירה טלפון Feiteng H9500 5.0" Android 4.2 Quad Core MTK6589 1.2GHz 3G Smartphone with 4GB ROM, 13MP Camera, Capacitive IPS Touch (White) במחיר של 190$ המשלוח חינם לכל מקום בעולם.ההצעה: http://www.focalprice.com/MH0562B/Feiteng_H9500_50_Android_42_Quad_Core_MTK6589_12GHz_3G_Smartphone.html?gclid=CJrtyLaHsrcCFYFY3goduGcA4g השאלות: המחיר זול מאוד, אבל, האים יש למישהו בארץ את הטלפון הזה? האם החברה הזו מוכרת? האם העיסקה הזו כדאית? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by AmitDanan,

שלום אני מחפש סמרטפון עבור אמא שלי תקציב עד 1000 ש"ח תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by anatoli,

שלום לחברי הפורום, בכל הנוגע לסלולר אני לא ממש מעודכן כבר שנים, ואני פונה שוב לחברי הפורום בבקשה לעזרה. אני מחפש smartphone (מבוסס אנדרואיד כמובן) שמיועד להינתן כמתנה. הדרישות לא דיי ממוצעות: - מחיר של עד 2000 שח. - מבוסס אנדרואיד. - שלא יהיה גדול מדיי (לא משהו בגודל של ה-galaxy 2). - שיהיה מכשיר אמין. - שיחזיק סוללה לפחות יום שלם של שימוש סביר. מבחינת ביצועים אין צורך במפלצת, הוא לא ישמש ליישומים כבדים מדיי. לי יש Motorola Defy ואני מאוד מרוצה ממנו בדיוק עבור אותם הצרכים. אופציה אחת שעלתה בראש היא ה-Defy+ שנראה לי כמו אופציה טובה לאור החיבה שיש לי ל-Defy המקורי. עם זאת כיוון שאני לא באמת מעודכן בכל הדגמים שקיימים בשוק אשמח להצעות נוספות. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by SinMaker,

היי, עדכנתי את ה-ROM במכשיר שלי. איך אני יכול להתקין את האפליקציות שלי מ-google play? זה מראה שהם כבר מותקנות אבל הם לא למרות שעשיתי sync לחשבון google שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  5. יש לי Sony Ericsson Satio שמסונכרן עם האאוטלוק (אנשי קשר, יומן ומטלות) באמצעות ה PC Suite של Sony Ericsson. אני לא מצליח למצוא תוכנה רשמית שתוכל לסנכרן את ה Samsung Galaxy S החדש שקיבלתי עם האאוטלוק באותו אופן. מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה כזאת בבקשה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by liav12,

אהלן אהלן. יש לי דברים שאני רוצה לעשות סנכרון כמו רשימת אנשים מ GMAIL אל תוך הטלפון וההיפך. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה! ברגע שאני מחבר את המכשיר ראיתי שיש אפשרות לעשות SYNC ככה אבל משום מה האופציה של סנכרון PEOPLE אצלי חסומה.. העברת שירים תמונות וכו' לא חסום. מישהו יודע את הסיבה? הנה תמונה סתם שתראו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום , אני משתמש היום ב N95 ו ב OUTLOOK 2010 . המיילים מגיעים לטלפון מחשבון GMAIL דרך IMAP4 את אנשי הקשר, יומן פתקים וכו' אני מסנכרן בעזרת תכנת PC SUITE . אני שוקל לשדרג ל GALAXY S3 , מה שאומר שאני צריך לסנכרן מול GMAIL אבל לא הצלחתי למצוא תכנה חינמית טובה שתבצע את הסינכרון . גם קראתי שהחל מסוף ינואר 2013, google כבר לא תומכים ב Calendar sync שהיה עושה את העבודה לפחות בקטע של היומן . אשמח לדעת איך אתם עושים את הסינכרון ? תודה , יניב

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by gkman,

אני בטוח שזה נושא שנחרש כאן- אבל דרך חיפוש באתר לא מצאתי כלום. אז ככה- אני רוצה לסנכרן את כל האנשי קשר שלי (שהם כבר בסנכרון עם גוגל) יחד עם פייסבוק. הורדתי את האפליקציה של פייסבוק ובהגדרות סימנתי את האפשרות רק לסנכרן עם אנשי קשר קיימים. מאיזו סיבה שלא ברורה לי כל החברים של פייסבוק הובאו לי למכשיר. (שיניתי חזרה לאל תסנכרן - ומחק את כל המידע מפייסבוק) מה שגם החברים שיובאו מפייסבוק לא באו יחד עם התמונות שלהם. שימו לב שהרבה מהאנשי קשר שלי הם לא באותו שם כמו בפייסבוק דבר שאני בטוח שמשפיע על הסנכרון. יש דרך לקשר אנשים לחשבונות פייסבוק ספציפית ובאופן ידני? הכי חשוב לי לייבא את התמונות פרופיל שלהם אבל האפשרות הזאת לא מופיע לי כשאני לוחץ על התמונה שלהם בעריכה של אנשי קשר. גם ממש ח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by GaLmgnT,

שלום. בזמן האחרון התחלתי להשתמש הרבה יותר ב-Google Calendar, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לסנכרן בינו לבין ה-W705 שברשותי. אין לי חבילת גלישה לפלאפון, אז הכוונה שלי היא שאוכל לחבר את הפלאפון למחשב ובעזרת תוכנת צד שלישי או משהו בסגנון לעדכן את הפלאפון לפי Google Calendar. זה אפשרי...?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. התקנתי היום CyanogenMod 7 על הדיזייר שלי, אחרי שעד כה עבדתי רק עם סנס. כידוע, לסנס יש לוח שנה שמסוגל להסתנכרן ישירות עם הפייסבוק ולהציג את כל האירועים הקרובים, ובפרט ימי הולדת. למרבה ההפתעה, ב-Cyanogen לא קיים לוח שנה כזה וגם לא מצאתי אפליקציה שיודעת לעשות את זה בעצמה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לעשות Export ל-Events מהפייסבוק דרך fbcal ולייבא את זה לג'ימייל, אלא ש-fbcal לא עובדת... מישהו מכיר דרך שעובדת? :-\

• 8 תגובות
    • 6.9k צפיות
  11. Started by liiight,

יש איזה פתרון יותר טוב כדי לסנכרן SANSA מMEDIA PLAYER? אני ממש לא אוהב את זה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום יש לי נגן MEIZU M6 בעל 8GB אני ממיר סרטים בתוכנה שנתנו לי בתמיכה של באג שנקראית סופר SUPER וההמרה עובדת טוב ושאני רואה את הסרט במחשב אז הקול מסונכרן לכתוביות אבל בנגן הקול מגיע כמה שניות אחרי הכתוביות(אחרי מה שקורה בסרט בעצם..)איך מסדרים את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  13. התקנתי Windows 7 אחרי פרמוט ועכשיו לצערי כשאני מנסה לסנכרן בין האייפוד ל-iTunes, האייטונס רוצה למחוק לי את כל האייפוד... אני לא מצליח להעתיק את השירים מהאייפוד למחשב כי זה מוחבא וגם 'Show Hidden Files' לא עוזר, יש תוכנה טובה שיכולה לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by integral,

אני מתכנן על ה SG2, אבל סנכרון עם OUTLOOK קריטי בשבילי והבינותי שיש לא מעט בעיות עם הסמסונג KIES. למישהו יש ניסיון עם זה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by it4chi,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן מהדגם הנ"ל ולהתקין עליו רוקבוקס, אך הבנתי שניתן לעשות זאת רק על דגמים מסוג V1 ולא V2 החדשים. לדעתכם, האם ישנו סיכוי שאקבל דגם V1 בהנחה שאקנה נגן חדש ולא יד שנייה? תודה.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by Chamuelm,

התחדשתי בסנסה קליפ... יש אפשרות שהשמות והטאגים של השירים יהיו בעברית אבל המערכת עצמה באנגלית? תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 3emi,

הכנסתי עכשיו בפעם הראשונה באפליקציה GO LOCKER אפשרות של נעילה עם ססמא של PATTERN שמושכים קו בין 9 נקודות בחרתי ציור חזרתי עליו פעמיים לאישור ועכשיו שאני נועל את הטלפון ופותח הוא בכלל לא נותן לי אפשרות לצייר את הציור אלא הוא מראה לי מסך אחר ומבקש ממני PIN רגיל של מספרים !! אני ניסיתי להכניס את המספרים לפי המיקום של שלהם שיהיה שווה לציור שעשיתי אבל זה לא עבד מה זה החרא הזה לעזאעזל עכשיו אני נעול מחוץ לטלפון למה הוא לא מראה לי את המסך נעילה של GO ומאיפה אני יקריץ לו PIN שהוא לא חיבור קווים

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  18. לא ממש התרשמתם מה-Note 7? המתחרה של LG עבורו עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  19. דגם ה-Xiaomi 13 Ultra יוצג לעולם בתוך פחות משבוע, כאשר הפעם הוא אמור להיות זמין באופן בינלאומי נרחבלכתבה

20. מכשיר חכם משוכלל עם מסך בגודל של פחות מ-6 אינץ'? אסוס תנסה להוכיח לנו שיש סיבות טובות לקיומו ב-28 ביולילכתבה

21. שלום לכולם, מחפש ספק סלולרי עם אינטרנט אמין ומהיר, לא יקר,( רצוי עם שירותי (GPS.אני לא מרוצה מנטויז'ן כ-ספק אינטרנט ביתי. הוטמובייל מציעים לי באם אהיה לקוח סלולרי שלהם- לקבל ללא תשלום אינטרנט ביתי ADSL עד 100 מגה ע"י חברת בת שלהם-"הוט.נט" א. איך הם כ-ספק סלולרי? כולל קליטה ברחבי הארץ, אמינות ושירות ב. איך הם כ-ספק אינטרנט ביתי,כולל אמינות ושירות? ג.ממי אתה מרוצה כספק סלולרי זול ד.ומאיזה ספק אינטרנט ביתי ADSL בפחות מ-70 ש"ח את/ה מרוצה? תודה

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by danker,

בארץ יש לנו 3 ספקיות עיקריות: אורנג',סלקום,פלאפון וגם מירס(שהיא ממש קטנה) לעומת זה בארה"ב יש כ4 ספקיות(ממה שידוע לי): AT&T,Verzion,Sprint,T-mobile. עכשיו הסתכלתי פחות או יותר על החוזים שם של המכשירים,וגליתי לתדהמתי שמשך ההתחייבות שם הוא שנתיים והסכום החודשי שמשלמים על סמרטפונים נע בין 69 דולר ל100+ דולר. יש מצב שהמצב בארץ יותר טוב מבחינה זו מארה"ב? זה די מפתיע אני שואל בתור אחד שלא התנסה ומעולם לא חי בארה"ב.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by com,

היי. רצה העולם, ואני סטודנט למשפטים, שקורא הרבה, מהמחשב. והתחילו לכתוב לי העיינים, אני חושד שזה מהמחשב. האם הספרים האלקטרונים לא מאמצים את העיניים? האם הקריאה הרבה יותר בריאה איתם? ואיזה ספרים אלקטרונים זמינים בארץ? (או שכדאי להזמין מאיבי?) אשמח לקבל אינפורמציה על המוצרים.. על המחירים... וכאלה וכאלה. אני כבר לא יכול לקרוא מהמסך של הלפטופ... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שיקנה בארה"ב או בקנדה. חשוב לי שידע לקרוא PDF תודה וחג שמייח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Hacker1221,

החלטתי להתחיל ללמוד תכנות באנדרואיד, אבל אני לא מוצא ספר/אתר ללמוד. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.