גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
חזרתי מארה"ב ולקראת נסיעות נוספות. במקום היותי בארה"ב (יוסטון/טקסס) אין אפשרות להסתדר בלי GPS. נזכרתי שקניתי בארץ לפני כמה שנים מכשיר של QUE דגם NQ503 ועליו תוכנת IGO עם מפות ישראל ואירופה. אני רוצה להפעיל המכשיר כ-GPS עם מפות יוסטון/טקסס ארה"ב.. כשביררתי ב-IGO בארץ הבנתי מהם שמעבר לעובדה שמחירי המפות שלהם מאוד גבוהים, אין להם את מפות יוסטון/טקסס בארה"ב בין בקניית המפות (300 ש"ח) ובין בהשכרתם (100 ש"ח לחודש) . איך ממשיכים בכל זאת ומגיעים למצב שיהיו לי את מפות ארה"ב (בדגש על יוסטון) על המכשיר? צריך לפרוץ את המכשיר ?(איך עושים את זה?) להוריד מפות של ארה"ב ולהתקין אותם על המכשיר? (ומאיפה מורידים? ואיך מתקינים?) כל עזרה תתקבל בברכה. יוסי
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום , באתר DEALEXTREME.COM מציעים פלאפונים למכירה עכשיו זה פלאפונים מקוריים או חיקויים סיניים? כי זה נראה לי חיקויים... תקנו אותי אם אני טועה... לדוגמא: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32689 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31556 וראשי פלאפונים: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
קניתי את הנגן הנ"ל, ולא קיבלתי איתו מטען לשקע, אלא רק למחשב...... ואני רוצה גם לשקע, אז מישהו יכול להמליץ לי על מטען טוב שיתאים למכשיר הזה+לינק לקנייה. ולא חובה שיהיה מטען רשמי של קרייטיב, כי הם קצת יקרים.... האם המטען הזה יתאים לי? http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=301 כי מטען של קרייטיב ראיתי רק ב-160 שקל....... תודה.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
טוב תראו, יש לי קרוב משפחה שעובד בפלאפון, והוא יכול לסדר לי מכשרי בזול... אז הייתי רוצה לדעת איזה מכשירים אתם ממליצים לי משם? (בלי הגבלה מסויימת... כמובן חוץ מה-Q וכל הסגנון PDA)... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? המוכר אמר לי שהוא לא יהיה אחראי אם זה ילך לאיבוד האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהוא אמר מראש שהוא לא אחראי במקרה כזה אני לא אקבל את החבילה ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לתת שם לאומן של השיר לשם השיר ולאלבום...(לא לשנות רק שם של הקובץ אלא שיופיע כמו שצריך בנגן) ולהעלות את אייכות השמע של הקובץ..)kbps או משו כזה אני חושב? איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ראיתי שתי סקירות על המסך של האייפון החדש, והמסקנה של שתיהן הוא שהוא מעולה. עכשיו מישהו יודע אם האייפוד טאצ' יקבל אותו דגם בדיוק של מסך, או דגם נחות כמו שהוא קיבל בדגמים הקודמים שלו (לא מבחינת רזולוציה, אלא מבחינת ניגודיות, צבע, דיוק וכד')?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מחפש טלפון שעונה לדרישות הבאות: -טלפון שאפשר למצוא בשבילו משחקים ברשת -בעל ספיקר טוב ואיכות שמע טובה, גם לניגון מוזיקה וגם לדיבור -לא עבה מדי(n95 נשמע נחמד, אבל הוא מקרר, ולא רוצה משו כזה גדול) -לא יקר מדי -לא טאצ' סקרין -בעל אפשרות להרחבת זיכרון(עם עדיפות למיקרוsd, אבל גם אם יהיה משהו אחר זה לא נורא) -wifi יהיה נחמד, אבל לא חובה. -שיעבוד עם כרטיס סים של אורנג'(אני מניח שזה לא ממש קשור לסוג הטלפון, אבל אני לא באמת מבין בזה...) דיי התרשמתי מהe71, בגלל התכונות הנוספות וגם זה שניתן למצוא אותו יחסית זול יד שניה, אבל ראיתי תגובות מעורבבות בקשר לאיכות שמע שלו וגם עושה רושם שאין הרבה משחקים, אז אני כבר לא יודע =\. יש טלפון שיכול להתאים לדרישות שלי? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לזה. 1) האם הוא שווה את המחיר (באופן כללי)? 2) האם יש לו GPS? 3) איך איכות הגלישה באינטרנט באופן כללי (פתיחת אתרים, ממשק נוח לשימוש וכו'...)? (יש במכללה שאני לומד בה אינטרנט אלחוטי). 4) האם שווה להוסיף כסף ולקנות כבר iPhone? 5) לקנות משומש או חדש (אחריות וכדומה...)? 6) האם יש לו חסרונות שכדאי להיזהר מהן? כעיקרון התקציב שלי הוא סביב ה-1000 ש"ח (אם תמליצו לי להתקדם לאייפון אז אני אחכה עם הקנייה). כמובן שמעבר לשאלות אתם יכולים להעיר על כל מיני דברים עליו.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
\ככה יש לי N70 שנשבר אני מחפש מכשיר חדש לא חייב מ אורנג סלקום וכאלה אפשר גם מחנויות פרטיות העיקר בארץ מה שאני מחפש במכשיר 1.בטריה חזקה 2.יפה 3.מצלמה טובה 4.שיהיה עם כמה שיותר פיצ'רים 5.עדיף נוקייה 6.שלא יהיה יקר קניתי ת N70 רק לפני שנה!!
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס סים של דור 2 אני חושב (בכל אופן לא דור 3) אם אני שם אותו בN95 אז לא תהיה לי אפשרות ל WIFI או שאין קשר בין הדברים... אם ישנו קשר ואין אפשרות ל WIFI מה אפשר לעשות ואיך אני רוכש סים דור 3 מבלי להתחייב או משהו כזה ? \\ והאם ישנו דפדפן שאפשר להוריד לN95 שאפשר לגלוש רגיל כמו באינטרנט במחשב או שצריך להיתקע עם התצוגה ה'מיניאטורית' של הדפדפן של הפלאפון ?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, האם יצא למישהו להתקל במכשיר הזה http://www.ebay.com/itm/4GB-Google-Android-4-0-WIFI-WLAN-Smart-Media-TV-Box-Internet-TV-Player-1080P-HD-/110991329389?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item19d799486d וגם אם לא, אז תוכלו לחוות דיעה על המפרט שלו (במיוחד המעבד) תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש רינגטון של התינוק שבוכה בדיכאון. אימייל:RONIABRAHAM@WALLA.COM. תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום! יש לי NOKIA 6230 , הביאו לי לפלאפון הזה 512MB זיכרון! ויש לי כמה שירים , כשאני מעביר אותם יש לי סימן שאלה עליהם וכתוב , שהפורמט לא תומך,אז איך אני יכול להפוך את זה לתומך MP3?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
נגיד עד 300 שקל..אבל שתיהיה שווה את המחיר...אני ישמח אם יהיה פחות..... ועוד שאלה....האם אפשר להישתמש עם שניי פלאפונים באוזנייה לא במקביל כמובן! תודה!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. אני מעוניין לקנות מכשיר מאתר מסויים ששולח רק באמצעות חברות שילוח כגון DHL . אם אשלח ישירות משם לארץ, אז 100 אחוז זה יעצר במכס. על מנת להימנע, יש לי אפשרות לשלוח את החבילה לאר"הב ניו- יורק ומשם חבר יביא את זה לארץ יחד עימו. השאלה האם אצטרך לשלם מס מסויים שם בארה"ב או שלא? אשמח לדעת ! תודה.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אהלן חברה, לא שיחחרתי פוסט כמעט שנה נראה לי. זה עדיין הפורום הכי סבבה שאני מכיר אז יש לי כמה שאלות בקשר לZUNE שקניתי לא מזמן (680 שקל, שחור חדש מ-EBAY). אגב זה מכשיר מושלם, השתמשתי הרבה זמן בIPOD VIDEO דור 5, ואני הרבה יותר מרוצה מהZUNE מבחינת איכות בניה, ממשק וסכ"ה מגניבות וביחד עם הAKG K81DJ שלי הוא מפיק עוצמה ואיכות מצוינות. ואם יום אחד יפרצו את הWIFI והפכו את המכשיר לדפדפן הוא יהיה בכלל מושלם, החסרון העיקרי היא התוכנה שלו. דבר ראשון אני רוצה לדעת עם יש עוד בעלי ZUNE בארץ, ואם כן מאיפה אתם, אולי נראה אתכם בWIFI (: אולי זה רק המחשב העתיק שלי אבל התוכנה של הZUNE כבדה ואיטית בצורה מעצבנת, גם לכם יש בעיות איתה? ואני רוצה לדעת איך אתם מכניסים ווידאו למכשיר, כי כשאני מש…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודש וחצי קניתי את הנגן המדור עם נפח של 4GB. תכונות: לוח שנה, שעון, כל מיני תצוגות של השירים (להלן רצועות== טראקים...), רדיו FM, יש אפשרויות מיון של הרצועות לפי כל מיני דברים, יש אפשרות להגביר באס וטראבל לפי איך שרוצים, יש איזה אפקט סאונד נוסף שאני אישית לא אהבתי, אבל זה עושה צליל הקפי, הד ועוד כל מיני- לפי דעתי מיותר, יש אפשרות הקלטה, הצגת תמונות, קריאת קבצי TXT, יש אפשרות לנגן וידאו, ועוד כמה ששכחתי איכות: הנגן יודע לנגן הרבה סוגי קבצים כולל FLAC, האיכות לא רעה בכלל לפי דעתי, אם כי לא עשיתי מבחן האזנה "מקצועי", כולל השוואה למקורות אחרים שיש לי, אבל עד כמה שאני מכיר את המקורות האחרים, האיכות של נגן לא פחות טובה (או לא יותר טובה) משל הSB LIVE שלי (שהוא ל…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
יש לי שאלה : *האם איפון 4 יכול להוציא שיחות עם 2.5G SIM - {חתוך כמובן} *וכיצד זה משפיע על האיפון אם כן זה פועל {חוץ מרשת 3G של השיחות שלא ניראה לי שכזה כזה משנה התדרים -תקנו אותי אם כן ומהירות גלישה ברשת סלולרית} תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום, קניתי גלקסי אס2 לפני כחודשיים, לא הבחירה הכי טובה בשביל 2000 ש"ח: מצלמה שלוקח לה 2 שניות להגיב, סוללה ככה-ככה וכו'. גלקסי אס3 ראיתי אצל אחרים ואני לא אוהב. מה הייתם ממליצים לי אם אני מעוניין בסוללה נדיבה ומצלמה שמגיבה בן רגע? בשאיפה משהו ששוקל יחסית מעט, ואם לא יותר מ-2500 ש"ח אז גם טוב. לאחר השוואה עם אייפון, הגעתי למסקנה שאין על אייפון מבחינת איכות החומרה והמגע, אבל אני די שונא את אפל ואת העולם הסגור שלהם. מאידך, אם הטלפונים שלהם היו מתומחרים באופן סביר, הם היו קולעים לצרכים הדי מצומצמים שלי והייתי סוגר על אייפון 5. אבל 4000 ומשהו ש"ח -- לא בא בחשבון.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהו קנה טלפון מEBUY? זה כדאי? מה הסיכונים? אני רוצה לקנות גלקסי 3..
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אז ככה אני עוד מעט מתגייס ואחי קונה לי מתנה...נגן... אז ככה...מה לקנות... מצד אחד יש את הנגן של סנדיק...סנסה E250.... ומהשני יש את הנגן הזה... דגם: 600s1gb. מסך 2.5" 260k tft, תפריט בעברית. של חברת יורוטק דגם: 600s1gb מסך 2.5" 260k tft, תפריט בעברית, מצלמה דיגיטלית 1.3mp עם צילום וידאו, נגן סרטים mpeg4- mp3, wma, wav, asf, מיקרופון מובנה, אפשרות להרחבת זיכרון עד 2gb, יציאת ntsc/pal-av, לוח שנה ויומן, רמקול פנימי, כולל טטריס וסנייק, מסופק עם מטען לחשמל. שירות ואחריות ע"י היבואן * תמונה להמחשה בלבד
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תקציב עד אזור ה 2000 - 2500. מצלמה מהירה וטובה עדיף עם ois חיישן אינפרא אדום כרטיס זכרון, עדיפות לאחד עם יציאה 3.5 וסוללה נשלפת.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור אבל מאלו שנכנסות לתוך האוזן אלו עם המתאמים בגדלים שונים מגומי אבל חשוב מאוד ששני האוזניות יהיו באותו האורך, זה ממש לא נוח לי אלו שבאות בשני אורכים שונים (אחד אמור לבוא מאחורי הראש) קניתי לא מזמן סנהייזר אבל התכאזבתי כשפתחתי את האריזה וראיתי שהם לא באותו האורך ואי אפשר לעכשיו להחזיר תקציב 150-200 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-