עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. איזה טאבלטים מקבלים לדגם של אפל iPad 2 16GB Wi-Fi שניתן להשיג אותם במחיר יותר זול בשביל ילד בכיתה א (גיל 7) תודה מראש, =

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  2. חברת LG משוכנעת כי תוכל לשבור את כל הסטנדרטים והמוסכמות באמצעות מחשבי ה-Gram החדשים שלה לכתבה

3. Started by yudad,

רכשתי את המכשיר htc hd2 שכולל את התוכנה הלא שימושית בשבילי איך נפתרים ממנה(היא לא מופיע בתוכנות מותקנות) ??? :

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  4. יש לי את ה COWON D2 ואני רוצה לשים סרט אבל הכתוביות שלו הם בקובץ נפרד ,אז איך אני גורם לגנן להפעיל את שניהם יחד? אני יכול בכלל??

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  5. אני מתלבט איזה נגן לקנות ואני רוצה לדעת את דעתכם מה יותר טוב הArchos 604 (לא גרסת הWiFi) לעומת הiAudio-CowoniAudio A2 30G מה יותר טוב מבחינת איכות שמיעה איכות ווידאו זמן בטריה וכול שאר הדברים בקיצור אני רוצה לדעת איזה נגן יותר טוב ?! נ.ב אני רוצה לדעת מה הגודל של הiAudio-CowoniAudio A2 30G (גובה רוחב אורך וכו') תודה מראש לכול העוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  6. מכשיר חדש וורדרד תועד ומצא את דרכו אל הרשת. האם זה ה-Xperia C6 המיועד? זה כמעט בלתי אפשרי למצוא אותם כאן בארץ, אך שנת 2015 בכל זאת סיפקה לנו שני מכשירי ביניים מסקרנים בהחלט מבית סוני – ה-Xperia M5 חסין המים והאבק, וה-Xperia C5 Ultra בעל המסך הגדול ומעטפת המסך הזערורית. אם להתבסס על תצלומים חדשים שהופצו במרשתת כעת, בשנת 2016 מצפה לנו המשכיות, לכל הפחות עבור אחד מהדגמים. בתמונות ניתן לראות מכשיר בעל מעטפת ורודה ומסך שנמתח מקצה אחד עד לקצה השני, באופן שמעלים למעשה את כל המעטפת הדקה שאנחנו רגילים לראות מצידי מסך הסמארטפון שלנו. החסכון במקום אינו משמעותי לכאורה, אך מדובר במראה ייחודי ונאה למדי אשר ללא ספק מזכיר את מה שראינו ב-Xperia C5 Ultra, וגורם לרבים להאמין כי מד…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by triple_maxim188,

אני מחפש נגן איפוד או משהו בסגנון אבל אם נפח גדול 20-30 גיגה מה היתם ממליצים לי תודה

8. המכשיר האולטרה-תקציבי החדש של היצרנית הסינית שומר על אותו שבב העיבוד - אך משפר את כל שאר המאפיינים הטכנולוגיית שמסביב לכתבה

9. אני מחפש אוזנית סטריאו טובה לשמוע מוזיקה מהנייד שתומכת ב A2DP המלצות בבקשה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by R0112,

אני חושב לקנות iRiver E30 8GB. חשובה לי מאוד איכות ההקלטה של המכשיר, שמעתי שהוא נגן טוב עם סוללה חזקה, אבל מה איכות ההקלטה שלו?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  11. שלום כולם, יש לי IPAQ עם BT ורציתי לרכוש מקלט GPS BT וכך לעבוד עם שניהם יחד. הדרישות שלי מהמכשיר - שימצא לווינים מהר - ושישמור איתם על קשר גם אם הוא לא דבוק לשמשה. ושיהיה זול. אשמח לשמוע מי הם המקלטים המומלצים/פופולאריים. ראיתי את ה GlobalSat BT338 הוא פופולארי לפי מה שהבנתי. אבל הוא עולה איזה 500 ש"ח (http://zap.co.il/model.aspx?modelid=132555) ראיתי את Holux M1000 שעולה 270 שקל. מה אומרים עליו? בקיצור אשמח לקבל המלצה למקלט עם יחס איכות מחיר טוב. תודה!

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/arch-%d7%94%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%98-%d7%94%d7%a7%d7%9e%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  13. כלומר, כשאני לוחץ פעמיים על C זה יפתח לי נגן מסויים. תודה.

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by joniar,

שלום. אני עם הפון הנ"ל תקופה קצרה.. וניתקלתי בכמה בעיות שאת חלקם פתרתי לבד.. המכשיר היה נכבה ונדלק מעצמו כל כמה ד נפתר ע"י ריסט למערכת הבעי עכשיו שיש שורה במסך שלא עובדת. כלומר יש במקלדת 4 שורות סה"כ אז שניה מלטה לא מגיבה ואני לא יכול להישתמש בשום אות שקיימת שם. זה לא קורה רק בכתיבה גם כשאני פותח את הפון אז צריך להחליק למעלה או למטה אי אפשר לצד... מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by avi112211,

האם ניתן לעשות חיפוש שירים ב sansa e270 על פי איך שאני בניתי את התיקיות בכרטיס הזיכרון ולא רק על פי שם הלהקה, אלבום וכו'?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  16. על פניו נראה לי בדיוק מה שאני מחפש - סימביאני עם רדיו ונגן MP3 וגם תומך בכרטיס זיכרון של 2G - כול זה במחיר שפוי(בהנחה שאני גורם להם להוריד לי את החבילת גלישה), למישהו יש ניסיון עם המכשיר ?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  17. קניתי מטען בטריות+בטריות 2500MH כתוב לפני השימוש CHARGE ואחר כך DISCHARGE מלא -- 3-- פעמים ! CHARGE או קיי ..אחכה עד שיסתיים לטעון אותם אבל מה הכוונה שלהם ל DISCHARGE איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  18. Started by Ghtm,

אהלן אני צריך נגן נייד במחיר של מקסימום 1500 שקלים. הוא חייב להיות קטן כמה שיותר (נכנס לכיס לפחות...), איכות סאונד כמה שיותר טובה, וכמה שיותר מקום, לא מתחת ל-20GB. הנגן לא חייב לבוא עם אוזניות טובות או אוזניות בכלל ואין לי צורך בוידאו ושטויות, נגן למוזיקה נטו. אנא אל תשלחו אותי לחיפוש כי כבר עברתי שם ולא מצאתי כ"כ נגן העונה על הדרישות האלו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by sir f,

למורה שלי יש PALM חדש, שהוא צריך לפרוץ(הערב). הוא נעול לחברת TMOBILE. דגם:handspring treo. אם יש צורך בעוד פרטים אני אשאל אותו, רק בבקשה מהר. מחר הוא יוצא למילואים והוא צריך אותו.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by Psy,

לא ידעתי איפה בדיוק לשים את ההודעה הזאת, אבל אני אנסה פה.... איזה צ'יפ הכי מומלץ לקנות (שלא שורט את העינית וכ'ו) לפלייסטיישן 2 (הדק) ? שמעתי על קריסטל ועל מאטריקס שהם טובות, מה התכונות של כל אחת ומה עדיף לקנות ? תודה!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by m1ke,

https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_08_27_SeasonEndSale?feature=banner#?t=W10

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. שלום יש לי את האיפוד טאץ' גרסה 1.1.2 ואני רוצה להוסיף עברית למכשיר מבקש שתעזרו לי תודה.......

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  23. אהלן חברה, רציתי לדעת איזה נגן יותר טוב מבחינת איכות הסאונד creative zen vision:m 30gb או iaudio i7 4gb תודה לכל העוזרים

24. Started by Markis,

1. ללא gps או wi-fi 2. עם gps 3. עם wi-fi 4. עם שניהם ומה דעתכם על ה- HP iPAQ hw6915 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=6719

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  25. יעניין את בעלי המכשיר. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2404946,00.asp

• 0 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.