גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים (כרגע) ברשותי גלקסי i9000. הורדתי אתמול רום והאנטיוירוס שלי זיהה וירוס. בתגובות בפורום XDA הם טוענים שזה שום דבר וצריך לבטל את ההתראות ולהוריד בשקט. היתי רוצה לשמוע עוד דיעות? יכול להיות שהוירוס יושב על הקישור ולא בתוך הרום עצמו?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
\ככה יש לי N70 שנשבר אני מחפש מכשיר חדש לא חייב מ אורנג סלקום וכאלה אפשר גם מחנויות פרטיות העיקר בארץ מה שאני מחפש במכשיר 1.בטריה חזקה 2.יפה 3.מצלמה טובה 4.שיהיה עם כמה שיותר פיצ'רים 5.עדיף נוקייה 6.שלא יהיה יקר קניתי ת N70 רק לפני שנה!!
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מחפש כזה קאיס איפה מוכרים כזה בארץ למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
K800i k810i w850i כולם פחות או יותר אותו מחיר. מה לבחור?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי לכולם אני עוזרת לחבר שעומד לקנות לאשתו sgs3 כרגע מבחינת המכשיר עושה רושם שהיא נעולה ואין על מה לדבר ולכן זה מה שיהיה. השאלה היא האם הוא צריך לשים לב למשהו בקניית המכשיר בחנויות בארץ או שפשוט ילך על החנות שמציעה את המכשיר במחיר הזול ביותר? בנוסף, המלצות לחנויות בת"א וסביבתה תתקבלנה בשמחה. תודה ושבש.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי מטען בטריות+בטריות 2500MH כתוב לפני השימוש CHARGE ואחר כך DISCHARGE מלא -- 3-- פעמים ! CHARGE או קיי ..אחכה עד שיסתיים לטעון אותם אבל מה הכוונה שלהם ל DISCHARGE איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
על פי האתר http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5137 iPhone OS 3.1. ירידת מחירים ל IPOD TOUCH. מהאתר של אפל - http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?mco=Nzk2MDUxNQ מצלמת ווידאו ל IPOD NANO והגדלת המסך ל2.2. מהאתר של אפל - http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_nano?mco=Nzk2MDUyMg iTunes 9.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מישהו מהמשפחה שלי טס שבוע הבא לסינגפור, ושאל אותי אם אני רוצה משהו. אני כבר הרבה זמן חשבתי על לקנות PMP. קראתי את כל התגובות לגבי הנגנים של creative zen vision w, cowon a2, archos av500,archos 604 השאלה שלי האם בחו"ל(בדגש על סינגפור) שווה אולי לקנות דגמים יותר טובים/מתקדמים? והאם זה בכלל משתלם לקנות את זה בחו"ל בגלל בעיות אחריות, הפרשי מחירים לא כל כך משמעותיים וכו'? המון תודה, ניב..
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה בדיוק לשים את ההודעה הזאת, אבל אני אנסה פה.... איזה צ'יפ הכי מומלץ לקנות (שלא שורט את העינית וכ'ו) לפלייסטיישן 2 (הדק) ? שמעתי על קריסטל ועל מאטריקס שהם טובות, מה התכונות של כל אחת ומה עדיף לקנות ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
iDROID מגיע 8) http://blog.gsmarena.com/android-ported-to-the-iphone-steve-jobs-looses-his-sleep/ * גם פרוייקט JETDROID מתקדם יפה מאוד ואם הוא יצליח ניתן יהיה להתקין אנדרויד על כמעט כל מערכת מבוססת TOUCHWIZ UI. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איזה טאבלטים מקבלים לדגם של אפל iPad 2 16GB Wi-Fi שניתן להשיג אותם במחיר יותר זול בשביל ילד בכיתה א (גיל 7) תודה מראש, =
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חברים! זכיתי להיות בארהב לכמה חודשים והיתי רוצה להתחדש בפלאפון ומחשב נייד. לגבי הפלאפון - איזה בידיוק טכנולוגיות מתאימות ומה בכלל כדאי ושווה? אתרים זולים במיוחד? חברות זולות? יש לציין שאני בסלקום. כמו כן מה עם תמיכה בעיברית? נייד - אני הכי בור בזה! אין לי מושג מה הטכנולוגיות מה כדאי ומה טווח המחירים. אני פשוט צריך מחשב נייד טוב שיוכל לשמש אותי גם בלימודים וגם למולטימדיה עם זמן סוללה סביר וביצועים טובים. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
-
חברה סינית אלמונית מצליחה להקדים את סמסונג ומציגה לנו מכשיר מובייל עם מסך גמיש ומתקפל באמת - שעוזר להמחיש מדוע לוקח כל כך הרבה זמן להפוך את החזון הזה למציאות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
1. ללא gps או wi-fi 2. עם gps 3. עם wi-fi 4. עם שניהם ומה דעתכם על ה- HP iPAQ hw6915 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=6719
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
סליחה על הבורות. רק רוצה להיות בטוח שמדובר באותו סוג, כי איפשהוא במפרט של הלומיה 920 קראתי mini-Sim
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מכשירים חכמים חדשים של היצרנית הסינית המפורסמת שואפים להיות הזולים ביותר עד היום עם תמיכה בטכנולוגיות סלולר של הדור החדש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
מכשיר חדש וורדרד תועד ומצא את דרכו אל הרשת. האם זה ה-Xperia C6 המיועד? זה כמעט בלתי אפשרי למצוא אותם כאן בארץ, אך שנת 2015 בכל זאת סיפקה לנו שני מכשירי ביניים מסקרנים בהחלט מבית סוני – ה-Xperia M5 חסין המים והאבק, וה-Xperia C5 Ultra בעל המסך הגדול ומעטפת המסך הזערורית. אם להתבסס על תצלומים חדשים שהופצו במרשתת כעת, בשנת 2016 מצפה לנו המשכיות, לכל הפחות עבור אחד מהדגמים. בתמונות ניתן לראות מכשיר בעל מעטפת ורודה ומסך שנמתח מקצה אחד עד לקצה השני, באופן שמעלים למעשה את כל המעטפת הדקה שאנחנו רגילים לראות מצידי מסך הסמארטפון שלנו. החסכון במקום אינו משמעותי לכאורה, אך מדובר במראה ייחודי ונאה למדי אשר ללא ספק מזכיר את מה שראינו ב-Xperia C5 Ultra, וגורם לרבים להאמין כי מד…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חבוב אחד מחנות מכשירים סלולרים שאל אותי אם אני מעוניין לקנות מN95 מחודש ב1600שח... רציתי לשאול אותכם מה אני צריך לבדוק כדי לוודא שהמכשיר הוא לא זיוף ובכללי.... פשוט הרעיון הזה של N95 נדע בי כי בדיוק יום ראשון רציתי ללכת לקנות מחנות מכשיר חדש מקורי של N73 ME ב1600 שח... מה כדי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני או יותר נכון אבא שלי מחפש מחשב כף יד יותר למטרת GPS בסה"כ שיהיה ברכב. התקציב הוא בשיעור של 1300.... חשבתי\ חשבנו על MIO P350 אבל יש לו באמת לא מעט חסרונות...וגם שמענו הרבה ביקורות שטוענות כי המסך מאד שביר. בכל אופן מקווה שתתנו מספר המלצות למחשב כף יד|GPS לרכב. תודה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שיחקתי קצת עם המוטורולה razr החדש והחלטתי לכתוב פה את התרשמותי מהטלפון לטובת כל אלה שמתלבטים איזה סמארטפון לקחת. אז ככה - סופסוף מוטורולה נורמלי! כאחד שיש לו גלקסי 2, מאוד התאכזבתי להתעסק עם הdefy מהmilestone 2 ואפילו מהatrix, אמנם שלושתם זולים ממנו, אבל לא ציפיתי לכזה פער בהנאה מהשימוש במכשיר. שלושתם מאוד איטיים בתגובה שלהם, ומאוד מכוערים בתצוגה שלהם ביחס לסמסונג. אבל כאמור, לא עוד. נתחיל מזה שהמכשיר מרגיש ביד פשוט ממכר... הוא דק בטירוף למעט קטע טיפה עבה בחלקו העליון (בדומה לגלקסי 2 רק שפה זה למעלה במקום למטה), והוא קליל גם מבחינת המשקל. מבחינת המסך, הצבעים הרבה יותר עשירים מאשר בatrix, אחיו הקטן והמפגר, ובגדול לא נופלים מהסמסונג. מבחינת המגע - הד…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
סרטון קצרצר חדש מעניק לנו הצצה אל העתיד המסקרן של עולם אמצעי התצוגה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
- 2 followers
-