גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחי שגר בלאס וגס קנה טלפון חדש ושלח לי את הטלפון הקודם שלו. אשמח לקבל מדריך כיצד אני משחרר את הסים לפרי. בתודה מראש אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
משתמש כרגע בסים רמי לוי לנט סטיק ב-70 ש"ח לחודש. גולן מציעים סים הכולל גלישה ב-10 ש"ח לחודש. משהו ניסה להכניס סים של גולן לנטסטיק?? תודה, ניצן.
-
- 11 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני לא כל כך מבין בזה וזה די דחוףף... אני מנוי ברשת סלקום ואבא שלי הולך לשדרג את הפלאפון שלו (נוקיה ישן) לאייפון 4 עם תוכנית של דקות ואסמסים (בלי אינטרנט). עכשיו הוא לא ממש צריך את האייפון 4 והוא מעדיף לתת לי אותו רק שאני מחוייב כבר על תוכנית וגם לא סיימתי את שילום התשלום על הפלאפון (סוני ארקיסון W705). עכשיו הרעיון שלי הוא כזה: הבנתי שבאייפון 4 זה מיקרו סים ולא סים רגיל אז חשבתי להחליף את הסים שלי למיקרו סים וברגע שאבא שלי מקבל את האייפון להחליף איתו מכשירים וגם סים הכוונה שהסים שלי (אחרי שאני יחליף למיקרו סים) יהיה באייפון והסים שלו יהיה בסוני אריקסון שלי וככה שנינו נסתדר עם הפלאפונים וגם נשאר עם אותם מספרים.. השאלה זה איפה אני יכול לשנות את הסים שלי למיקרו ס…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נוקיה סי 7, ובמקרה ניתקלתי בכך שלפני כמעט חודש יצא העדכון לסימביאן הנוכחי שכולל הרבה שיפורים. אבל משום מה אני לא מקבל את העדכון באובי סוט. למישהו יש מושג למה? מה שעוד יותר מעצבן, שעוד מעט אמורה לצאת סימביאן בל ועדיין אין פה אנה בישראל? מה מנסים להרוג את נוקיה סופית כאן?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לפעמים כשעושים חיפוש של WIFI יש רשתות אם עיגול וחצים ליד, מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אתם מכירים תוכנה שמאפשרת לשים סמניות בקבצי אודיו(בעיקר נוח לספרי אודיו ופודקאסטים). עוד היום השתמשתי באפליקציה הזאת: http://itunes.apple.com/us/app/ibookmark/id361985804?mt=8 אבל היא כל הזמן קורסת. תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מוטורולה תעניק לכם זוג יחידות של המכשיר החכם המתקפל שלה אם תסכימו לרכוש אחד - ואילו בצפון אמריקה ניתן להשיג כעת את ה-Pixel 4 במחיר התחלתי של 450 דולר בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שמרתי את האתר בסינון מחירים וחברות לסמארטפונים וזה לא שמר תשלחו לי קישור בבקשה
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קצת אחרי שהושקו רשמית, ה-Le Pro 3 וה-Le S3 זמינים לרכישה באמאזון האמריקאית בעלות תחרותית במיוחד, גם עבור הצרכנים הישראלים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי שני מכשירים 1)K800I - רשת אורנג 2)nokia 6210 navigator - רשת פלאפון כל אנשי הקשר נמצאים ב K800i ואני רוצה להעביר אותם לנוקיה נסיתי דרך ה BT אבל הוא מוכן רק שם אחד כל פעם. נייסיתי דרך התוכנה של סוני לשמור את אנשים הקשר אבל לא מצאתי אפשרות לשמור אותם בקובץ אוניברסלי. חשבתי על להעביר את הסים עם השמות ל NOKIA אבל הוא sim locked אני די מיואש, זה מעל 120 אנשים קשר אין לי כוח\ חשק להעביר אחד אחד תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לי בהודו את ה BH-800 של NOKIA, אבל איבד את המדריך. (כנראה יותר מדי ...) מישהו יודע איפה אפשר למצוא את המדריך? או לחילופין איך אני מסנכרן את האוזניה מול הטלפון (6280)? הטלפון רואה את האוזניה, אבל כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש קוד הפעלה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשיצרתי איש-קשר חדש וגם אירוע לוח-שנה חדש, רק האירוע היה מיסתנכרן לג'ימייל ואת את איש-הקשר החדש מצאתי ב-CONTACTS של האאוטלוק....אז פתרתי הבעייה, (בערך...), ביצירת האירוע בסמארטפון LG-OPTIMUS-L3 שלי עם האנדרואיד, יש שורת תיבת-דואר שהיה בה shaulXXXX@gmail.com, החלפתי לאופצייה השנייה "טלפון" ועכשיו גם אירוע חדש וגם איש-קשר חדש מיסתנכרנים שניהם לאאוטלוק.... הבעייה עם האאוטלוק היא, שכדי לסנכרן צריך להפעיל את תוכנת הגיבוי/שיחזור LG-PC-SUITE ואז יש סינכרון, זה לא כמו הג'ימייל שמיסתנכרן לבד.... אבל זה לא פותר את בעיית הגיבוי של הדברים החשובים האלה....מה יקרה אם יתחרבן לי הסיסטמ ואני אשחזר גיבוי מלפני חודשיים?, כול אנשי-הקשר החדשים ותיזכורות ששמתי בחודשיים האחרונים ילכו לאבדון...…
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אייפון 4s מערכת הפעלה 8.01אנשי הקשר לא סונכרנו מעולם לג'ימייל-שלא הוגדר בכלל במכשיר...הגדרתי את הג'ימייל דרך -הוסף חשבון-gmail-סינכרון אנשי קשר ,יומן - לא הסתנכרן כלום...הגדרתי את הג'ימייל דרך הוסף חשבון - אקסציינג' (מצאתי כאן בפורום...) - לא סינכרן כלום...האם צריך למחוק את החשבון שהוגדר דרך ה gmail ולהשאיר את החשבון שהוגדר דרך האסציינג'?מחקתי את החשבון שהוגדר דרך כפתור ה gmail , השארתי רק את הג'ימייל שהוגדר דרך האקסציינג'-לא מסתנכרן ולא מגיע לשם מיילים...מה קורה כאן?תודהערן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סינכרתי את האנשי קשר במכשיר ל Outlook 2003 זה העתיק אותם אך קיימים רווחים לא רצויים שמחליפים אותיות למשל: במקום "אבי" רשום "א י" החלטתי לותר על ה Outlook וכעת אני רוצה שלפחות ב Gmail הם יהיו קיימים כמו שצריך יש אפשרות?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לאחי הקטן קנו סמארטפון מסוג wave 2 והוא שכח את הסיסמא /: עכשיו בחנות רוצים 200 שקל בשביל לאפס את הפלאפון... מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה בעצמי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפליקציית "סיפור בהמשכים" מבוססת על המשחק האהוב שכולנו שיחקנו בילדותינו, והיא מיועדת לשני שחקנים או יותר. התנהלות המשחק: השחקן הראשון בוחר אם ברצונו להתחיל סיפור עם התחלה מקורית משלו, או להיעזר במשפט מוכן מהמאגר הקיים באפליקציה. לאחר מכן, כותב השחקן טקסט (מקורי או בהתאם למשפט שבחר), ומעביר אותו לשחקן הבא. השחקן השני ממשיך את הסיפור מהמקום בו עצר השחקן הראשון, וכך הלאה. השחקנים רואים בכל פעם רק את המילים האחרונות מהטקסט שכתב השחקן הקודם, וזאת כדי שיוכלו להמשיך בכתיבה. לאחר שהשחקן האחרון יבחר לסיים את הסיפור, יופיע הסיפור המלא כשהוא כולל את החלקים שכתבו כל המשתתפים. שימו לב שכל קטע צבוע אחרת, וזאת כדי שתוכלו להבחין בין החלקים השונים. כל הסיפורים שכתבתם נשמרים בספרייה ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמאת שנה קניתי SAMSUNG I8910 בחנות GOMOBILE המכשיר במהרה התברר לי כפגום בגלל כמה בעיות: *פיקסל מת\תקוע על המסך *כתמי תאורה (על המסך יש פיקסלים שפשוט לא מוארים מין כתמים שחורים דומים לצורת מפת כדור הארץ בולט במיוחד בכאשר המסך שחור והמכשיר טוען משהו..) *טאץ לא עובד באזור העליון הימני של המסך והאזור התחתון השמאלי המכשיר במצב טוב מאוד יש שריטות על מסדרת המתכת בגלל המפתחות בכיס שקע אחד בקוטר חצי מ"מ בגלל נפילה זה הכול. כאשר הבאתי לGOMOBILE את המכשיר (לאחר קרוב לחצי שנה מאז שקניתי אותו לא יכולתי למסור לפני בגלל היותי בחו"ל) צירפתי מכתב עם תאור כול הבעיות והוכחות לכך היו גם בעיות תוכנה רבות לכן ביקשתי עדכון תוכנה וציינתי לאיזה עדכון אפילו. שירות האחריות התעקב וקיבלתי…
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ב 26 לחודש, בשעות הבוקר עברתי להוטמובייל - האינטרנט עובד יופי, קליטה לא רעה.. מרוצה בסה"כ אמרו לי שתוך 3 שעות, עד הצהריים, הניוד יעבור ואקבל את המספר הישן שלי. צהריים יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש עומס, זה יקרה בערב. ערב יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש תקלה במערכות שלהם, מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיעבירו את הבדיקה ועד הצהריים יהיה ניוד. צהריים יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיש בעיה עם אורנג, שאני צריך לסדר את זה מולם. נסעתי לאורנג, אין שום בעיה מצידם. ערב יום רביעי - התקשרתי אמרו לי שטעות שלהם, באמת אין שום בעיה עם אורנג. מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום חמישי - לא קרה, התקשרתי, אמרו לי שנציגה של הניוד תחזור אלי בדקות…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי אייפון 3GS שהתקלקל במסגרת האחריות.והוחלף למחודש! לאחר שבועיים של שימוש שוב התקלקל .הלכתי למרכז שירות 6 פעמים ולא עזר.התקשרתי ואמרו שהם בודקים החלפת מכשיר לחדש.במשך חודש שלם לא חזרו אליי.והתקשרתי לשירות כל יום והם אמרו שיחזרו אך לא חזרו.היום חזרה אליי נציגה של סלקום ואמרה לי שוב אין לנו מכשרים במלאי. אני אמרתי לה אז תנו לי משהו אחר לא איכפת לי גם סמסונג גלגסי וגם זה אין היא אמרה.לאחר בדיקה באתר של סלקום מתברר שיש מלאי.אבל לא לי רק ללקוחת חדשים.אני אמרתי זהו תשלחי טופס ניתוק אמרה לי אני לא שולחת תחכה נבדוק לך ונחזור אלייך כרגיל מה שאני רוצה לומר לכם אני כבר חודש וחצי מטורטר מהם.אני לא יודע כבר מה לעשות
-
- 41 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות חיפוש שירים ב sansa e270 על פי איך שאני בניתי את התיקיות בכרטיס הזיכרון ולא רק על פי שם הלהקה, אלבום וכו'?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
בלי יותר מידי הקדמה, פשוט תהנו, ;D Click Here עדכון#1 תמונות ממצלמת הN95 [נא לא לשכוח שזאת גירסאת בטא, בגירסא בגמורה, vתוצאות יהיו הרבה יותר טובות (כמו שהיה בN93)] עדכון#2 מנכ"ל יורוקום-נוקיה מבסס את השמועה שהN95 ינחת בארץ בסביבות אפריל. http://www.thecom.co.il/article.php?id=2814
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תשארו מחוברים, עדכונים חיים ברגעים אלו ממש! http://www.icell.co.il/article_110.html אני רוצה את ה-W960 הזה!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הסמארטפונים האלה. שניהם טאבלטים משולב סמארטפון? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20025 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23303
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-