גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
http://img329.imageshack.us/img329/1143/picture348of.jpg
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דפדפן לאנדרואיד שיכול לפתוח קבציpdf ישירות בטאבים ללא צורך בהורדת הקבצים למכשיר. ראיתי שקיים בכרום לאייפון. יעזור מאוד לסטודנטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/LG-G2-D801-32GB-GSM-Unlocked-Android-Smartphone-Black-White-B/361376071270?hash=item5423b13e66 מישהו מכיר את המודל d801? מה זה אומר? האם זה מתאים לשימוש עם היצרנים פה. Comes packaged in after market box with compatible charger! Device unlocked for GSM Carriers (AT&T, T-Mobile, etc.) - Will NOT work with Carriers like (Sprint, Boost Mobile, etc) תודה
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל(דרך אמזון) שיעבוד בארץ ברשת אורנג', ושמתי לב שיש שני דגמים למכשיר I9000 ו I9000T. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם (פרט למחיר). http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354270402_7?ie=UTF8&node=2407749011&brand=samsung&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0AWC7MAY7Q8J2H6YWHGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1279425422&pf_rd_i=2407749011#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A2335752011%2Cn%3A%212335753011%2Cn%3A2407749011%2Cp_4%3Asamsung%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&bbn=2407749011&ie=UTF8&qid=1304295762&rnid=2491153011 כמו כן שמתי לב שבביקורות על המכשיר באתרים שונים המכשיר נקרא לפעמים Vibran…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בכול מקום ניסיתי לברר,אבל משהו לא מסתדר לי,מדוע אני לא מצליח להוריד משחקים לפיליפס 530 שלי האם בכלל הוא תומך במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי IPHONE 3G 8GB הבנתי שהוא פרוץ אני חושב כי אני יכול להתקשר ואפשר להתקשר אלי אם זה ההגדרה של פרוץ והוא בגירסא 1.1.4 אממ רציתי לשאול *איך מתעסקים עם העברות שירים אליו *האם לעדכן גירסא אם כן איך ולאיזה גירסא והאם זה יפגע לי בפריצה *אפשר אתר שמדריך את השימוש בו סרטונים וכו' זה ממש יעזור תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה במכשיר DIMPHONEשקניתי מ? עשיתי לו UNROOT ועדיין הוא לא מצליח להתעדכן... יש לי עוד אחד זהה שקניתי מחנות אחרת והוא עובד מצויין (ELINE)
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המפרט הטכני של הגירסה הקשוחה והקשיחה למוצר הדגל של סמסונג נחשף, אך האם גם הפעם הוא יהיה בלעדי למפעילה האמריקאית AT&T ובלתי ניתן להשגה בשום דרך אחרת? אחד המכשירים היחידים שהיה מרשים יותר מה-Galaxy S6 במהלך השנה שעברה היה האח הלא-ממש-תאום שלו,Galaxy S6 Active, שהציע מפרט טכני זהה בתוספת חיי סוללה כמעט חסרי תקדים תודות לסוללה בקיבולת גדולה משמעותית של 3,500mAh, וכמובן גם מיגון משמעותי עוד יותר מפני פגעי העולם החיצון עם עמידה בתקן ה-MIL-STD-810G הצבאי הבינלאומי. כעת, נראה שסמסונג מכינה אח דומה מאוד עבור ה-Galaxy S7 החדש – שיכונה, באופן לא מפתיע, Galaxy S7 Active. גם דגם ה-Active החדש צפוי להציע מפרט חומרתי זהה לגמרי לזה של הדגם המקורי (מסך QHD בגודל 5.1 אינץ', ש…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
האם יש נגן נייד התומך בהשמעת פורמט AACPLUS? מחיפוש יש תמיכה לרוב ב MP3 WMA וOGG אולי יש איזה נגן שמאפשר דרך עידכון תמיכה בפורמט?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקין במכשיר רדיו FM אמיתי? יש לי רום hebmiui מהגרסה האחרונה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי zvm 30gb creative האם כדאי לשדרג לcowon d2 או ל ipod classic מבחינת איכות סאונד וודיאו?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תואם קנדי קראש שעמוס בפוקימונים, עוד משחק עבור סדרת המתים המהלכים, יורש ל-Crossy Road ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. Pokemon Shuffle חברת Pokemon החליטה להכנס לשוק המובייל, והנסיון הראשון שלה הוא Pokemon Shuffle, משחק פאזלים חביב שהתחיל את דרכו כמשחק חינמי לנינטנדו 3DS וכעת קיבל גם גרסא לסמארטפונים. המטרה שלכם במשחק היא לנסות ולתפוס את כל הפוקמונים. בכל שלב תלחמו מול פוקמון אחר בעזרת אלו שכבר תפסתם בשלבים הקודמים, ב…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש נגן עם יציאת ווידאו משהו שגם אפשר להכניס לכיס....
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ברשותי D2 מעודכן לגרסה 2.50... שוטטתי לי באתרים ומצאתי גרסאות שונות וזה קצת הסתבך לי. יש את הגרסאות הרשמיות מהאתר 2X וראיתי שיש גם עדכוני 3X שהם קוריאנים בכלל.. (יש תמיכה לאנגלית?) ויש עדכונים לגרסת DMB (איך אני יודע אם יש לי כזאת?) בקיצור רציתי לדעתי אם אני יכול להתקין את העדכון הקוריאני (שיש בה יותר דברים) על המכשיר שלי והאם יש תמיכה באנגלית?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן! רציתי לשאול עם איזה כרטיס כדאי להרחיב את ה-D2? הכוונה מבחינת מהירות, גודל, חברה וכו' (מהירות הכרטיס בכלל רלוונטית כשמדובר בנגן?) ועל אילו אוזניות אתם ממליצים? או שהD2 בא כבר עם אוזניות טובות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את SanDisk Cruzer Pattern 8GB כרגע מה שעוצר אותי מלקנות היא העובדה שלא ניתן להבין מהתמונה האם ישנה אפשרות להצמיד את הכונן לצרור מפתחות (כמו לדוגמא את ה-TITANIUM) מקווה שתוכלו לתת לי תשובה.
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לאחותי יש נגן כזה http://hwzone.co.il/reviews/sansa_c250/ sansa c250בגרסת ה2GB אז עכשיו נאבדו לה האוזניות שהיא קיבלה איתו,וזה היו אוזניות סבבה לגמרי, והיא רוצה לקנות חדשות ושיהיו באותה רמה ולא ג'נריות ואם אפשר יותר טוב אז ברור,התקציב לא מוגדר במיוחד אבל לא משהו במאות שקלים,צריך אוזניות שיהיו באותה רמה ושיעלו בערך 100 שקל, ושיהיו קטנות לא כאלה שמכסות את כל האוזן.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי, יש לי את הנגן מזה כשנתיים. מאז אתמול, בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב מבוסס WIN7 מופיעה התקלה "USB device not recognized". Ubuntu 10.4 לא מזהה בכלל שהנגן מחובר. לעומת זאת, על Mac OS (לא זוכר איזו גירסה כרגע) הנגן מזוהה ועובד כרגיל. עדכנתי את הקושחה ל3.59 ושום דבר לא השתנה. מה לדעתכם הבעיה כאן?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נגן MP4 של fujicom חדש. חיברתי אותו למחשב ע"י הכבל USB שהיה באריזה, והעתקתי מהמחשב שירים למכשיר. אחרי שמיעת מוסיקה בנגן הסוללה התרוקנה. ניתן לטעון אותה ע"י חיבור למחשב בלבד. חיברתי את הנגן למחשב, וסמל הסוללה מופיע ולא זז במקום שיהבהב. כאשר אני מחבר את הנגן למחשב, מתקבלת ההודעה הבאה. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום! כתבתי כבר בפורום אחר,אך הם לא ממש ידעו לענות לי על השאלות שלי לצערי. אז אני מפנה זאת אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי: אני מעוניין לקנות מכשיר הקלטה קטן שלא יראו אותו או שלא ישימו לב לנוכחותו. ראיתי עט הקלטה מעניין. השאלה שלי היא,איך אני יכול לדעת מה יותר טוב? ראיתי 2 סוגים שאחד מהם הוא 4G שכתוב שהוא עד 8 שעות הקלטה,ויש עוד אחד שהוא 2G ועד 130 הקלטה. זה נראה לי ממש אבסורד! שאלתי את ההוא עם ה-130 שעות והוא אומר לי שאצלו זה מקליט בWAVE שזה עוד יותר אבסורד.... זה ה-8G http://www.step-up.co.il/Product.asp...ff=Zap〈=HE וזה ה-2G http://www.electrosale.co.il/Product.asp?productid=237 מאחד הפורומים ענו לי שזה עניין של איכות.אוקי... וגם אם כן,אז איך ההוא מכניס 130 שעות ל2G? וא…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את אחד מ2 הנגנים האלה בלבד אז נא לא להמליץ לי על אף נגן אחר תודה הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד!!! אני יודע שמדובר בהשוואה בין נגן פלאש לנגן הארד דיסק אבל בכל זאת אנא נתמקד בסאונד בלבד ולא בשום דבר אחר אני יודע של D2 יש עוצמת ווליום מטורפת ומגבר של 74W שזה פי 2 יותר עוצמה מלH10 אבל מי יותר איכותי מבחינת איכות הסאונד?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש Gps ולא מצליח לבחור איזה לקנות. מצד אחד ה Mio נראים אטרקטיביים, ומחיר סבבה. הדברים שאני צריך ב Gps זה שיהיה אפשרות לשפה רוסית ועברית (דיבור וממשק). עדיפות שיהיה דיבורית לסלולרי, אבל לא חובה. אפשרות לעדכן תוכנה חדשה,לדוג' מכשיר מיו עם Mio Map שאפשר יהיה לשים Igo כשצריך. חשבתי על לקנות את ה Mio Moov 360, אבל ראיתי ברשת שהדעות לגבי רונלייט לא משהו שירות לא טוב ואין עדכונים. אם למישהו יש המלצות שיענו על הקרטריונים שלי? בכללי שמתי לב שבארץ המבחר לא מי יודע מה גדול . בנוסף גם בדקתי את האופציה של ה C520, ששם אומרים שכשכתוב MIO MAP 08 משמעות הדבר זה שמותקן IGO 6 , האם מישהו יודע האם זה נכון? עוד משהו שמעניין זה האם לIGO יש מספר שפות דיבור וממשק? תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המכשירים הם : 1. GPS QUE NQ430 mio moov 360 .2 HP IPAQ 314 .3 ASUS R-700 GPS .4 תודה רבה לעורים אני רוצה לדעת איזה gps הכי טוב ובמה הוא יותר טוב מהאחרים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ההפסקה של מפתחת השבבים הטאיוואנית מהשוק הגבוה עשויה להיות קצרה מהמתוכנן - כשהחזרה תהיה שאפתנית במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 1 follower
-