גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות אחד מהנגנים, ההתלבטות שלי היא בין שלושתם, כשאני נוטה לכיוון ה7 מהסיבה שהוא הכי קטן השאלה היא כזאת, האם הגודל משמעותי בין הd2 ל7, (כי באיכות סאונד וסוללה הם דומים...) והאם ניתן להשיג בארץ את ה7 בגרסת ה16 ג'יגה (כי אם כן אז זה נראה לי די סוגר את העניין) את הקליקס הכנסתי כי הוא נראה מדהים, וקראתי פה קצת שהוא גם סבבה מבחינת פיצ'רים, השאלה היא איך הזמן סוללה והגודל\משקל שלו יחסית לאחרים? (איכות וידאו לא מאוד חשובה לי, לא בטוח בכלל שאני אצטרך את זה יש בPSP...), והאם יש לו חריץ לכרטיס הרחבה (יתרון לD2)? שאלה אחורנה, איך הD2 מבחינת השבירות שלו? אני מפחד נורא שהוא יהיה נורא שביר ושאני אצטרך לקנות מגן מסך פאוץ וכל מיני דברים מסביב שנורא אין לי כוח להתעסק א…
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה לתת שם לאומן של השיר לשם השיר ולאלבום...(לא לשנות רק שם של הקובץ אלא שיופיע כמו שצריך בנגן) ולהעלות את אייכות השמע של הקובץ..)kbps או משו כזה אני חושב? איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני חורש פה על GOOGLE ולא מוצא אתר אחד אפילו של פלאפונים ביפן שמרה גם את המחיר של המכשיר.... מישהו אולי יודע?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 sansa m240 ושאני מחבר אותו למחשב אז אני רואה כמה תיקיות אבל את התייקיה של המוסיקה אני לא רואה ואני לא יכול להעביר שירים ובמחשב אחר זה כן מראה... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום, ההורים מתכננים לרכוש לאחותי מכשיר סלולרי חדש,התקציב הוא 1600 ש"ח ואין בעיה של רכישה מהאינטרנט לא מהספקיות. דרישות : *מצלמה טובה - לא הדגש החשוב ביותר אבל רצוי מצלמה באיכות סבירה *נגן - חיבור אוזניות 3.5 ונוחות שימוש בזמן האזנה למוזיקה * נפח איחסון - רצוי מעל 2 גיגה בייט *זמן סוללה - רצוי למעלה מיומים של שימוש ללא טעינה *לא מסך מגע - הדגש החשוב ביותר,היא לא מוכנה להתנסות במסך מגע אלא אם זה מסך מגע שמגיב כמו אייפון (הגדרה שלה) המכשיר מיודע לילה בת 16 כך שאין צורך בפיצ'רים כמו GPS,משדר רדיו ודומיו תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ובכלל, MIO או ASUS? מה עדיף ולמה !! ? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן! רציתי לשאול עם איזה כרטיס כדאי להרחיב את ה-D2? הכוונה מבחינת מהירות, גודל, חברה וכו' (מהירות הכרטיס בכלל רלוונטית כשמדובר בנגן?) ועל אילו אוזניות אתם ממליצים? או שהD2 בא כבר עם אוזניות טובות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי את התוכנה שהופכת את העברית לכמות גדולה של שירים ביחד !! איפה ניתן להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
מקצוענים יקרים שלום! הייתי רוצה נגן MP$ לצורך: 1) ראיית פרקים (של אבודים בעיקר) בשעות הפנאי (בי"ס) 2)שמיעה באיכות בסדר, אך לא גרועה!!!! 3) העברת שירים מהירה חובה (כמו בIPOD שיש גלגלת) 4) יכול לשמש גם כדיסק נייד ולכך אני צריך זיכרון יותר גדול מ-4G 5) רדיו יהיה נקודה טובה אך אם יש רדיו אז חייב להיות מקליט לרדיו. אם אין אז אפשר לוותר עליו. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- SANSA E280של SANDISC, אם שזה סתם בזבוז כסף על שם המותג??? *** האם המסך שם קטן מדי? *** מהו הגדול מסך המינימלי לראיית סרטים??? המשך של הSANSA הוא 1.8 אינץ' אני חושב שזה ממש קטן מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מכשיר GPS של חברת ASUS דגם R300 מכשיר נחמד מאוד ביקשתי שלא ישימו לי בו תוכנה כשקיבלתי את המכשיר התחלתי לחפש באינטרנט תוכנה האופציה הראשונה שמצאתי היא התקנת תוכנה של מיו שממירה כביכול את הFRIMWARE למשהו של מיו נכנסתי לאתר של ASUS ושם ביצעתי עדכון תוכנה אך לצערי לא שמתי לב שאין תמיכה בעיברית ואין מפות לישראל הבעיה כרגע איך להתקין עברית שוב או למצוא איזשהו עידכון בעיברית אשמח אם למישהו יש פתרון בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לזה. 1) האם הוא שווה את המחיר (באופן כללי)? 2) האם יש לו GPS? 3) איך איכות הגלישה באינטרנט באופן כללי (פתיחת אתרים, ממשק נוח לשימוש וכו'...)? (יש במכללה שאני לומד בה אינטרנט אלחוטי). 4) האם שווה להוסיף כסף ולקנות כבר iPhone? 5) לקנות משומש או חדש (אחריות וכדומה...)? 6) האם יש לו חסרונות שכדאי להיזהר מהן? כעיקרון התקציב שלי הוא סביב ה-1000 ש"ח (אם תמליצו לי להתקדם לאייפון אז אני אחכה עם הקנייה). כמובן שמעבר לשאלות אתם יכולים להעיר על כל מיני דברים עליו.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 זול עד 300שח נפח של 1\2 GB.. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, מציעים לי בפלאפון את המסלול הבא: דמי שימוש:268.90 1000 דקות ז"א חינם לכל היעדים 500 בין מנויי המשפחה ללא עלות (תחת אותו מספר לקוח) 500 SMS ללא עלות. ש"ת ללא עלות (19.90 ¤) NAVIGATOR ללא עלות (19.90) מכשיר E71: החזר מלא על המכשיר השדרוגים לא כוללים חבילת גלישה, חובה שיהיה חבילת גלישה בשדרוג המכשירים מה אתם אומרים, זה באמת הכי טוב שאני יכול לקבל או שהגיע הזמן לעבור חברה?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין 2 נגנים. meizu m6 או Iriver clix2 u20 מספיק לי 2GB והשימוש הוא למוזיקה ופחות לסרטים אם בכלל. מה היתרונות של אחד על פני השני מה בתכלס עדיף? המחיר מתגלגל בין 300 לIriver ב2GB לבין 400 של המייזו ב4GB אבל לא משנה לי 2 או 4 כבר. עוד שאלה, מישהו יודע מה לגבי עברית בתפריטים של הIriver?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנגן מספר שנים נגן מעולה עם סוללה מעולה לפני כמה זמן התחילו לי בעיות באוודיו ובמסך החיצוני אחרי שגררתי את זה כמה חודשים נמאס לי ופתחתי אותו גיליתי שהקונקטור התחיל להתנתק לי מהלוח שהוא מחובר עליו זה ממש לוח מודפס קטן שיושב בראש הנגן שעליו יש את הקונקטור לאוזניות ולצג החיצוני. אני מחפש מקום לקנות את החלק הנ"ל או מישהו שיש לו נגן כזה דפוק ומוכן למכור אותו במחיר סמלי. שלחתי גם מייל לאתר החברה למרות שלא נראה שיוכלו לעזור לי כי הנגן דיי ישן... צירפתי 2 תמונות עם החלק השבור מסומן בירוק כל המעגל המודפס שאני רוצה לקנות מסומן בצהוב החלק של הקונקטור שההלחמות שלו התנתקו לי. למישהו יש מושג איך אפשר להשיג? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
עד עכשיו הסתפקתי בנגן די עלוב, מחברה ג'נרית. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, לא חייבים לנצל את הכל (אפילו פחות עדיף) אני חושב שהכסף יספיק למשהו איכותי, אם יש בפחות אני אעדיף. הנפח צריך להיות בין 2 ל-4 ג'יגה, רצוי שיהיה נגן פלאש (ושיהיה קל וקומפקטי). רצוי גם שיהיה אפשר לשמוע על פי תיקיות, ולא רק טאגים. ממשק קל ונוח לניווט יהיה מצוין. אני עוד לא סגור אם אני ארצה וידאו, אז תציעו שני אופציות- אחד עם דגש לוידאו ואחד בלי. זהו, חשובה איכות טובה במוסיקה (יש לי אוזניות Cx300). פיצ'ירים שיכולים להיות נחמדים, אבל לא חובה- 1) משחקים קטנים 2) הרחבת זיכרון תודה לעוזרים מראש נ"ב רצוי לציין אם בקרוב תהיה ירידת מחירים לנגן המומלץ או דגם אחר יותר טוב.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! יש לי NOKIA 6230 , הביאו לי לפלאפון הזה 512MB זיכרון! ויש לי כמה שירים , כשאני מעביר אותם יש לי סימן שאלה עליהם וכתוב , שהפורמט לא תומך,אז איך אני יכול להפוך את זה לתומך MP3?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
באסה, היו כמה מספרים חשובים
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך אני מעלה סרטים ומוזיקה ל-gps שלי? יש לי gps novogo בעל התוכנה igo8
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
האם ישנו מחשב כף יד שכולל בתוכו את כל האפשרויות של מחשב רגיל ומחשב נייד. אני מתכוון מבחינת תוכנה. הכי חשוב שיהיה שם אינטרנט הכי נוח ומהיר שאני לא ארגיש שינוי ממחשב רגיל. האם יש דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1 שאני מצרף תמונה לאיש קשר שמתי לב שהיא ממוזערת,האם אפשר שהיא תוצג כשאותו איש קשר מתקשר בצורה גדולה יותר ? 2 איך אני מגיע לשעון מעורר 3 איך אני בוחר צילצול להודעה נכנסת תודה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ראיתי בעיתון מבצע של נגן silver line פשוט 2GB ב70 שקל, קניתי אחד בשביל שיהיה לי לריצה. הוא חמוד ביותר, חיקוי מושלם של האייפוד שאפל (קליפס) עם איכות בניה ושמע מעולים למחיר. אמהמה? אין לנגן שאפל וזה די מעצבן, יש דרך לסדר לו? אולי עדכון גירסא או אולי איזה קובץ הגדרות שכל פעם יפעיל שיר אחר? או שאני פשוט אחזיר את הנגן ואקנה איזה סנסה קליפ (חבל על הכסף, זה בדיוק חצי מחיר)
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני וחברים יוצאים להרבה טיולים ועושים על האש ומבאס שהרבה פעמים אין מוזיקה אז אני אשמח להמלצה על רמקולים שפועלים על כל דבר חוץ מחיבור לשקע, מצידי אפילו לסובב איזה ידית אנעארף... ושלא יעלו הרבה בבקשה, בנוסף הם יחוברו לאייפוד אם זה משנה, כמובן שעדיף אם ישמעו טוב.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-