גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... השאלה שלי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני שמחובר למחשב? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם...
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 המכשרים. הבדלים א. האריה יותר קטן, ואני אוהב מכשירים קטנים ובגלל זה כל החדשים סטייל SGS נפסלים על הגודל, הדזייר גדול ב1.5 ס"מ ולא יודע כמה עקרוני ב. הדזייר יותר חדש, מעבד, זכרון וכו', עד כמה זה באמת עקרוני? אני לא מתכוון לראות סרטי HD בפלאפון או להריץ דברים מוזרים, לשימוש סטנדרטי האם גם האריה יספיק? ג. עדכונים וקהילה, הדזייר עבר עליה בצורה יותר פפולארית ומסודרת ד. פלאש במצלמה ה. $$$$- אני לא במצב של כסף פנוי, והאריה זול בכ30% (מביאים לי מחו"ל), מצד אחר אני אגרד עוד 150$ במקום להתחרט על זה בהמשך אה וגם ו. רזולוציה וגודל מסך, מצד אחד פה זה 3.7 עם רזולוציה יותר גדולה, ומצד שני גם 3.2 יספיק לי ונראה לי שהרזולוציה הזאת יכולה להספיק (או שלא?), במיוחד שאני חובב מכשיר…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב. שתהיה פשוטה משהו באיזור ה -200 שקלים (הבנתי שיש ב aliexpress) שתתאים לניסאן מיקרה שנת 2017. מה שחשוב שיהיה בה CARPLAY של אפל. (אני רוכש את המערכת נטו בשביל שיהיה וויז במסך) למישהו יש המלצה? והאם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כיום אני משתמש בנגן מוזיקה מיושן (מאוד) של Sandisk עם נפח של ג'יגה... יש לי אותו כבר כמה שנים אז החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, אז אני מחפש נגן מוזיקה חדש...! למען האמת אין לי מושג מה הכי כדאי ומה בכלל השוק מציע, ולכן אני שואל פה... הנגן צריך להיות בעל נפח גדול (8 ג'יגה מינימום - ראיתי נגן עם 80 ג'יגה?! מה נסגר עם זה?!?), במחיר של מקסימום 800 שקל. לא חייב אפשרות להצגת תמונות וכאלה (אבל בונוס אם כן). יותר מהכל, הוא צריך להיות נוח להחזיק ביד או בכיס, ובעל ממשק נוח. מעדיף לא לקנות נגן שצריך "להתאמץ" עוד יותר כדי שהוא יעבוד עם כל הפיצרים שלו, אבל אם ההצעה הכי כדאית היא נגן שכזה, אז למה לא... כמו כן, נא לא לפרט על נגנים שיצאו בעתיד - אני צריך משהו במיידי, ולא לעוד ח…
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הטלסקופ הכי טוב שאפשר למצוא עד מחיר של 600 שח, אני לא מבין בנתונים טכניים ודברים כאלה אז אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
ערב טוב. יש לי כמה שאלות על המכשיר הנחמד הזה, אולי מישהו יכל עזור. אני לא מוצא דרך לראות על המחשב את הקבצים שבמכשיר שהם לא קבצי אודיו (תמונות ווידאו), אני רוצה לראות מה יש על המכשיר ולמחוק דברים ממנו, איך אני עושה את זה. ניסיתי בWMP\WINAMP ואפילו Rhapsody\Sansa Media Converter - התוכנות שהגיעו עם המכשיר. ועוד שאלה, איך אני עושה שלשיר שאני מנגן במכשיר תוצמד תמונה של האלבום שלו (את התמונות כבר יש במחשב). תודה, ושבת שלום. היתה לי בעיה בXP, עכשיו הוא מזהה את הנגן ואפשר פשוט להיכנס לתיקיות. שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טאבלט אנדרואיד למטרת משחקים, בעיקר clash of clans אבל גם משחקים יותר גרפיים בעתיד כשיצאו. התקציב הוא בין 1500-2000, חשוב לי שיהיה מסך 10 אינץ' איכותי, מעבד חזק וראם, סוללה חזקה, חיבור לאינטרנט כמובן. אני לא מבין בזה אבל צריכה להיות אופציה לשיחות ומקום ל-sim. וצריכה להיות אחריות לטאבלט עם הוא נקנה מחברה איכותית, לא ? העדיפות היא לקנות בארץ רק בגלל שאני לא מנוסה בהזמנות בחו"ל ולא רוצה להסתבך עם דברים שאני לא מבין. יעזור לי מאוד עם ניתן יהיה לראות פיזית את הטאבלט ולהתנסות בו לפני שאני קונה, רק שאני לא יודע באיזה חניות יש תצוגה של טאבלטים טובים. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תודה מראש. אם יש חשיבות לעניין אז היא מיועדת לחיילת (נדיר שהיא נמצאת בשטח)
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עיתוי ההשקה הרשמית לצמד מכשירי העל החכמים החדשים מבית סמסונג בארץ הקודש לא יכל להיות מוצלח יותר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
היורש של ה-Snapdragon 845 יוכל לצמצם משמעותית את הפער מה-Apple A12 וגם להתחרות ישירות ב-Kirin 980 של Huawei, כך נראה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
Brand New, Get Quotation Offer For information, international shipping, please, contact us salesperson ... Email: infoelectronics0@gmail.com All good
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש אפליקציה שתיתן לי ליצור מין גלריה לפי נושאים ושתהיה אפשרות לרשום תיאור לכל תמונה. למשל: חיות מקומות צמחים ואז שיבחרו חיות--->כלבים--->לברדור----> תיאור על הכלב+תמונה. ושכדי לצאת ממנה יהיה צורך בסיסמא. יש משהו בסגנון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האם חייב מקלט GPS או שאפשר ע"י GPRS בלבד..? האם צריך לשלם על התוכנה או שמספיק ללכת אליהם והם מתקינים אותה ומשלמים רק על מפות?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מכשיר LG 8300 שמתה לו הסוללה. עכשיו עוד חודשיים נגמרת ההתחייבות, ויש מכשירים חדשים ותכננתי להחליף - מה שאומר שממש לא מתאים לי לשלם 150 שקל על איזה משהו מקורי (האמת שבכל מקרה לא מתאים לי... גנבים בפלאפון). עכשיו באינטרנט אני רואה בכל מקום רק LG-VX8300 והוא נראה בדיוק כמו שלי, עם אותן תכונות בדיוק. גם באתר של LG רק הוא מופיע - http://www.lgmobilephones.com/phone.aspx?id=334. שלי נראה בדיוק ככה, אבל משום מה קוראים לו פשוט LG 8300 גם פלאפון, וגם ככה כתוב בבר קוד של המכשיר פיזית. איך אני יכול לדעת אם הסוללה תתאים?? בשום מקום אין סוללות ל-8300, יש רק ל-VX. הן נראות ממש בדיוק כמו שלי, אבל הדגם הוא LGLP-A1000E. ועל הסוללה שלי (זו שמתה) כתוב LGIP-A1100. מישהו מבין בזה? יכול …
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ניסיון העבר שלי עם סוני אריקסון (K800, W880 ועוד כל מיני דגמים נוספים אצל חברים) הביא אותי למסקנה שהמכשירים שלהם מעולים, חוץ מדבר אחד - בכל הנוגע לרמקולים שלהם (אפילו במכשירים שמיועדים לסאונד, מסידרת "Walkman" לכל הרוחות!) הם פשוט תקועים אי שם בשנת 1992, פשוט רמקולים מזעזעים באיכותם ועוד יותר מזעזעים בעוצמתם. הרבה פעמים מצאתי את עצמי למשל במקומות קצת (!) רועשים מפעיל את הספיקר ומצמיד אותו לאוזן כמו שיחה רגילה בשביל להצליח לשמוע משהו.. ספיקר במהלך נסיעה ברכב למשל - פשוט בלתי אפשרי. חלש מידי. ברוב הזמן זה לא מפריע לי כי אני במילא עם אוזניה, ובכל הנוגע לצלצול - אני מעדיף שהטלפון במילא יהיה על רטט בלבד (אולי בתת מודע בגלל שהצלצול כלכך צורם ומגעיל). אני מחפש מחליף ל-W880 שלי. …
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום רב קניתי לפני שבועיים שלוש מכשיר MOTOROLA K1M מפלאפון ובטח לקחתי איתו ביטוח הבעייה שאני צרבתי גירסה וא מהחברה והוא פשוט נדלק ונכבה נדלק ונכבה (כלומר נהרס) עכשיו אני לא רוצה שידעו ששיניתי תגירסה אז הם לא יתנו לי אחריות או ביטוח מה אני יכול לעשות במכשיר כדי ללכת אליהם והם יחליפו לי אותו בחינם ? אם אעלה עליו במכונית ואהרוס אותו ? או עוד דעות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי xperia z5.לפני שעדכנתי למרשמלו הסוללה של הפלאפון שלי הייתה מחזיקה כיום וחצי עם מצב סטמינה.מאז שעדכנתי למרשמלו הסוללה מחזיקה לפעמים אפילו פחות מיום...השאלה שלי היא כזאת , האם העדכון מגיע אוטומטית עם google doze או שצריך להוריד את האפליקציה?ואם אכן הdoze מגיע באופן אוטומטי עם העדכון מה עוד יכולה להיות הסיבה לירידת משך הזמן שהסוללה מחזיקה?תודה!
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האם יש נגן נייד התומך בהשמעת פורמט AACPLUS? מחיפוש יש תמיכה לרוב ב MP3 WMA וOGG אולי יש איזה נגן שמאפשר דרך עידכון תמיכה בפורמט?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תואם קנדי קראש שעמוס בפוקימונים, עוד משחק עבור סדרת המתים המהלכים, יורש ל-Crossy Road ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. Pokemon Shuffle חברת Pokemon החליטה להכנס לשוק המובייל, והנסיון הראשון שלה הוא Pokemon Shuffle, משחק פאזלים חביב שהתחיל את דרכו כמשחק חינמי לנינטנדו 3DS וכעת קיבל גם גרסא לסמארטפונים. המטרה שלכם במשחק היא לנסות ולתפוס את כל הפוקמונים. בכל שלב תלחמו מול פוקמון אחר בעזרת אלו שכבר תפסתם בשלבים הקודמים, ב…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אבא שלי מאוד רוצה GPS הוא לא צריך או רוצה מחשב כף יד הוא רוצה רק GPS אני צריך שהוא יתמוך ברוסית ושיוכל לעבוד גם בארצות אחרות
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני חושב על להחליף את המכשיר שלי. הבקשות שלי הן : - אנדרואיד - מצלמה סבירה - אינטרנט - מוזיקה - יש לי בעיה עם כל המכשירים החדשים שיש להם מסכי ענק... המקסימום שלי הוא באזור ה- 4.3in (כמו ה- S2) התקציב הוא עד 500$ (למרות שלא סגור על זה) מביאים לי מארה"ב. חשבתי על : galaxy s2 - שאני חושב לרדת ממנו כי הוא ישן והוא לא מקבל אפילו ICS htc one s / one v אשמח לשמוע על המכשירים הללו \ אחרים שעונים לדרישות... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום רב, בשישי הזה קיבלתי פלאפון נוקיה 5800XM חדש ונוצץ , הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד , הסטונד המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו עם אוזניות הוא יחסית נמוך לכל נגן או פלאפון אחר שבו השתמשתי עד עכשיו. כמובן שיחקתי עם הגדרות ועם האקוולייזר אבל זה בקושי עזר. האופציה היחידה שלי זה כרגע או לנסוע לאורנג' \ נוקיה כדי לתת להם את הפלאפון , אבל לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת אם למישהו הייתה בעיה דומה שהוא הצליח או לפחות יודע איך לפתור. כי בתור טלפון שמשווקים אותו בתור יכולות המוזיקה שלו , עם ווליום מקסימלי כזה .... אני יכול לחזור למכשיר בן 3 השנים שלי. אז למישהו יש פתרון ? אולי אני יכול להחליף נגן שנותן בוסט ? או אולי אוזניות אחרות שנותנות output גבוהה יותר ? כל טיפ יתקבל בברכה .
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי סמסונג S4 והמטען שלי עושה בעיות. אחרי כמה נסיונות גיליתי שמדובר בכבל ככל הנראה. אני מחפש לקנות כבל data איכותי שמתאים לקצב גבוה ויטעין מהר. כמובן שגם יהיה עמיד לקיפולים ושאר התעללויות. איזה סוג כבל צריך לחפש? איך אני מזהה שהוא "מהיר"? לגבי השנאי עצמו, לא יודע אם הוא בעייתי אבל אם יש המלצות לאיזה מטען קיר מהיר (2A) חלופי ואמין, אשמח לשמוע. כנ"ל לגבי מטען רכב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-