גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ויש לי כמה שאלות... שאלה רשאונה ודי מטומטמת, איך הוא לפי דעתכם ? קניתי ממישהו, יד שנייה, לדעתי ממש נחמד חוץ מהגודל הכל בסדר ! עלה לי 500 שקל. ועכשיו לשאלות החשובות 2. כשמשמיעים MP3 בווליום הכי גבוה יש איכות חרא כזאת ואי אפשר להקשיב, האם זה רק אצלי 3. אני מבין שזה פועל על סימביאן, איפה אני יכול למצוא אתר עם תוכנות נחמדות להורדה לפלאפון ? כמו MSN וכו' 4. עוד המלצוות לדברים נחמדים שאני לא יודע על הפלאפון הזה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ההפסקה של מפתחת השבבים הטאיוואנית מהשוק הגבוה עשויה להיות קצרה מהמתוכנן - כשהחזרה תהיה שאפתנית במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, יש לי xperia z5.לפני שעדכנתי למרשמלו הסוללה של הפלאפון שלי הייתה מחזיקה כיום וחצי עם מצב סטמינה.מאז שעדכנתי למרשמלו הסוללה מחזיקה לפעמים אפילו פחות מיום...השאלה שלי היא כזאת , האם העדכון מגיע אוטומטית עם google doze או שצריך להוריד את האפליקציה?ואם אכן הdoze מגיע באופן אוטומטי עם העדכון מה עוד יכולה להיות הסיבה לירידת משך הזמן שהסוללה מחזיקה?תודה!
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה במכשיר DIMPHONEשקניתי מ? עשיתי לו UNROOT ועדיין הוא לא מצליח להתעדכן... יש לי עוד אחד זהה שקניתי מחנות אחרת והוא עובד מצויין (ELINE)
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הטלפון שלי לטלפון חדש, ואני מקבל הרבה פרסומות מאתר http://www.focalprice.com/ המציע למכירה טלפון Feiteng H9500 5.0" Android 4.2 Quad Core MTK6589 1.2GHz 3G Smartphone with 4GB ROM, 13MP Camera, Capacitive IPS Touch (White) במחיר של 190$ המשלוח חינם לכל מקום בעולם.ההצעה: http://www.focalprice.com/MH0562B/Feiteng_H9500_50_Android_42_Quad_Core_MTK6589_12GHz_3G_Smartphone.html?gclid=CJrtyLaHsrcCFYFY3goduGcA4g השאלות: המחיר זול מאוד, אבל, האים יש למישהו בארץ את הטלפון הזה? האם החברה הזו מוכרת? האם העיסקה הזו כדאית? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אבא שלי מאוד רוצה GPS הוא לא צריך או רוצה מחשב כף יד הוא רוצה רק GPS אני צריך שהוא יתמוך ברוסית ושיוכל לעבוד גם בארצות אחרות
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הי לכולם מישהו יודע אם יש אפשרות לשלוט על הממיר של יס באמצעות האייפון? הממיר כבר מחובר לרשת באמצעות כבל רשת אז ככה שתיאורטית צריכה להיות אופציה לשליטה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
-
האם ניתן להתחבר עם לפטופ לאיטנטרנט דרך ה-HTC Desire בעזרת Wifi? איזה פונקציה צריכה להיות למכשיר כדי לתמוך בזה?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שבב עיבוד ומערך צילום משופרים באותו תג מחיר התחלתי שווה ערך לכ-105 דולר בלבד מצפים לכם בדגם ההמוני הטרי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי טאבלטים, IPHONE או IPOD אבל אני צריך אמצעי טעינה למכשירים כגון סמארטפון HTC DESIRE S ונגן SANSA CLIP+ שנטענים בUSB ראיתי אלו בIVORY: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6978 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6982 ראשון הוא 1000 מיליאמפר ויציאה אחת. שני הוא עם 2 יציאות USB עם 2100 מיליאמפר (לכל יציאה או שתי יציאות?) הנה כזה של SOSHINE עולה כמעט 4$ בDX אבל מעובדה שהוא מיוצר בסין אני לא אוהב ועדיף לקנות של HAMA שזה יותר יקר אבל לפחות HAMA הם חברה אירופאית: http://www.hama.de/index.hsp;jsessionid=279E8694F582F36D09BCFFAED0A64654.node_de_lin28 הגיונית מה יותר עדיף? במקרא שיציאה ראשונה תהיה פגומה אחר-כך אוכל להשתמש בנוספת?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אני מנסה להרשם לאתר הנ"ל אבל הוא דוחה כל EMAIL שאני רושם לו (ניסיתי לפחות שלושה דומיינים שונים). מישהו יודע אולי מה קורה שם, אולי יוכל לעשות רישום בשבילי?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש עריסה לאייפון שאני אוכל דרכה לחבר את האייפון למחשב, לטעון אותי, ולחבר אותו לתצוגה (טלוויזיה) ורמקולים ושלט. אני יודע שהתקציב שלי לא הכי רחב אבל ניתן להזמין מחו"ל אני מקווה שהתקציב מספיק אבל אם לא תוכלו בבקשה לאמר לי מה התקציב ההתחלתי לכזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מכשיר GPS של חברת ASUS דגם R300 מכשיר נחמד מאוד ביקשתי שלא ישימו לי בו תוכנה כשקיבלתי את המכשיר התחלתי לחפש באינטרנט תוכנה האופציה הראשונה שמצאתי היא התקנת תוכנה של מיו שממירה כביכול את הFRIMWARE למשהו של מיו נכנסתי לאתר של ASUS ושם ביצעתי עדכון תוכנה אך לצערי לא שמתי לב שאין תמיכה בעיברית ואין מפות לישראל הבעיה כרגע איך להתקין עברית שוב או למצוא איזשהו עידכון בעיברית אשמח אם למישהו יש פתרון בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום רב קניתי לפני שבועיים שלוש מכשיר MOTOROLA K1M מפלאפון ובטח לקחתי איתו ביטוח הבעייה שאני צרבתי גירסה וא מהחברה והוא פשוט נדלק ונכבה נדלק ונכבה (כלומר נהרס) עכשיו אני לא רוצה שידעו ששיניתי תגירסה אז הם לא יתנו לי אחריות או ביטוח מה אני יכול לעשות במכשיר כדי ללכת אליהם והם יחליפו לי אותו בחינם ? אם אעלה עליו במכונית ואהרוס אותו ? או עוד דעות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה זה כל הפריצות האלה שיש באינטרנט? כל הCYDA האלה שאני שומע עליהם מה זה נותן בדיוק? זה מבטל אחריות?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה דבר ראשון זה לא לgps בכלל חשוב שיהיו כל הקישוריות העדכניות (wifi bluetooth וכו') השימושים הם אינטרנט יומן כל השטויות הבסיסיות והתוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו זה אופיס אבל רצוי שתרוץ כמו שצריך... ה3000 ש"ח זה מספר שנזרק,אשמח להוציא כמה שפחות כסף במיוחד בגלל שהשימושים הם דיי בסיסיים אז יש למישהו המלצות? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
תקציב:200 יש מצב לחריגה? כן, 50. יד ראשונה\שניה: ראשונה. חברת הנגן: לא משנה, שתהיה איכותית. זיכרון: 2GB או יותר. גודל הצג: כמה שיותר קטן. מסך מגע/או לא: לא. גודל הנגן: הכי קטן שאפשר. תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה,תומך עברית. (לא כ"כ חשוב לי). אני רוצה אחד לריצה, אז הכי קטן שאפשר עם ווליום גבוה ואיכותי. עדיף אחד עם איזה קליפס שאני יוכל לחבר לחולצה או משהו, כי אני לא רוצה להחזיק ביד ואין לי כיס במכנסיים. תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עברתי על החנויות שמופיעות בזאפ ולצערי לא נתקלתי בחנות כזאת. למשהו יצא לקנות לעצמו/הורים/קרובי משפחה?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה להתקדם לסמארטפון ראשון, ולכן אני לא רוצה לטעות בקניה כדי שהוא לא התאכזב. חשבתי להזמין לו את הגאלקסי נקסוס עקב מחירו הנוח באמזון, 433$, והמסך הגדול שלו. את המכשיר יביא דוד שלי שמגיע לארץ במהלך אוגוסט כך שאין צורך להתחשב במחיר המשלוח/מיסים. מה דעתכם על המחיר של אמזון האם הוא נמכר במחיר זול יותר בחנות אחרת? הדגם המדובר הוא 16GB. אבא שלי לא גיימר, ולא הולך להריץ אפליקציות כבדות. המכשיר ישמש אותו בעיקר לבדיקת מיילים בעבודתו, GPS, ואולי פה ושם איזה משחק להעביר את השיעמום. בגלל השימושים הקלים שלו אני בטוח שמבחינת מפרט המכשיר הזה הוא די והותר בשבילו וישמש אותו אם הוא ישמור עליו בשלוש שנים הקרובות ללא בעיה. הדאגה היחידה שלי כרגע היא מבחינת הממשק, האם הממשק הנקי של גוג…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
רק קניתי וזה שאל אותי על חיפוש עדכונים וכדי לבצע זאת צריך לעשות פרופיל חדש עכשיו כשאני עושה תפרופיל הוא שואל סוג התחברות אז יש CS ויש PS מה לבחור ?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום אני חייל ובדרך לבסיס ובבסיס אני רוצה לראות סדרות/סרטים אני צריך טאבלט לא גדול במיוחד עמיד עם הרבה מקום איכות הסאונד לא משנה לי אני עם אוזניות שיהיה מספיק ראם ולא יתקע מצלמה לא משנה לי ואולי כניסת usb לדיסק און קי לתוספת מקום ולהעביר סרטים מהמחשב סוללה חזקה שתספיק לפחות ל4 שעות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
החברה היפנית הוותיקה מחליטה לפנק אותנו במנה הגונה של נוסטלגיה מתוקה עם מיזם חדש שמקבל את השם Sega Forever לכתבה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טאבלט אנדרואיד למטרת משחקים, בעיקר clash of clans אבל גם משחקים יותר גרפיים בעתיד כשיצאו. התקציב הוא בין 1500-2000, חשוב לי שיהיה מסך 10 אינץ' איכותי, מעבד חזק וראם, סוללה חזקה, חיבור לאינטרנט כמובן. אני לא מבין בזה אבל צריכה להיות אופציה לשיחות ומקום ל-sim. וצריכה להיות אחריות לטאבלט עם הוא נקנה מחברה איכותית, לא ? העדיפות היא לקנות בארץ רק בגלל שאני לא מנוסה בהזמנות בחו"ל ולא רוצה להסתבך עם דברים שאני לא מבין. יעזור לי מאוד עם ניתן יהיה לראות פיזית את הטאבלט ולהתנסות בו לפני שאני קונה, רק שאני לא יודע באיזה חניות יש תצוגה של טאבלטים טובים. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
סרטון טיזר חדש שמגיע אלינו מהאתר האינדונזי של סמסונג מציג בצורה ברורה את המכשירים החדשים של סמסונג, כולל יכולת טעינה אלחוטית, הגנה ממים והבטחה למצלמה עם ביצועים טובים במיוחד בחושך יום ראשון הגדול, ה-21 בפברואר, נמצא ממש מעבר לפינה – וזה משהו שניתן להרגיש אותו כמעט בכל פינה של הרשת. באינדונזיה עלה לאוויר אתר טיזר ייעודי עבור ספינות הדגל החדשות מבית סמסונג, עם סרטון של דקה אשר מציג אותם באופן ברור (ומאשר שהשינויים הויזואליים לעומת דור ה-Galaxy S6 הם מינימליים), אם כי מבלי לקרוא להם בשמם באופן רשמי, ומאשר את קיומם של כמה מהמאפיינים המסקרנים ביותר שנקשרו בהם בחודשים האחרונים. בסרטון מוצגת תמיכה בטעינה אלחוטית, ללא צורך בכיסוי מיוחד כלשהו – וכמו כן הפעל…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-