עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ההפסקה של מפתחת השבבים הטאיוואנית מהשוק הגבוה עשויה להיות קצרה מהמתוכנן - כשהחזרה תהיה שאפתנית במיוחד לכתבה

2. שלום מחפש לקנות בתקציב נמוך ככל האפשר (עד 500 ש"ח זה סביר?) מכשיר טאבלט שכל ייעודו - סקירת תמונות ממצלמת goPro לה אין מסך. באופן ספציפי: 1. מסך טוב. 7" 2. יכולת להריץ וידיאו בפורמט MP4, גם וידיאו slowmotion בקצב 60-120fps. 3. יכולת לחבר את המצלמה ישירות ב-USB או בכבל HDMI ולקלוט אותה ככונן נייד. לחלופין (פחות טוב) יכולת קריאת כרטיס SD. יכולת לטפל בקבצים כמו במחשב (מחיקה, שינוי שם, עריכה). 4. חיבור WiFi וגלישה נוחה באינטרנט, להעלאת התמונות לאתר אחסון. 5. יכולת להריץ תוכנת עריכת תמונות כגון snapseed. אני לא צריך הרצת משחקים, תוכנות כבדות. אני כן אשמח ליכולת לקריאת ספרים, whatsapp, facebook, mail. GPS הוא לא בגדר חובה. הקאץ': צריך לקנות תוך שלושה שבועות (קניית Ainol בעייתית)…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by Kolshamen,

מה יכולה להיות הבעיה במכשיר DIMPHONEשקניתי מ? עשיתי לו UNROOT ועדיין הוא לא מצליח להתעדכן... יש לי עוד אחד זהה שקניתי מחנות אחרת והוא עובד מצויין (ELINE)

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  4. תואם קנדי קראש שעמוס בפוקימונים, עוד משחק עבור סדרת המתים המהלכים, יורש ל-Crossy Road ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. Pokemon Shuffle חברת Pokemon החליטה להכנס לשוק המובייל, והנסיון הראשון שלה הוא Pokemon Shuffle, משחק פאזלים חביב שהתחיל את דרכו כמשחק חינמי לנינטנדו 3DS וכעת קיבל גם גרסא לסמארטפונים. המטרה שלכם במשחק היא לנסות ולתפוס את כל הפוקמונים. בכל שלב תלחמו מול פוקמון אחר בעזרת אלו שכבר תפסתם בשלבים הקודמים, ב…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  5. מערכת ה-Scorpio המתקדמת והמסקרנת מתקרבת להשקה, ואנחנו זוכים למבט על הדגם שאמור להעניק למפתחים את הכלים להפיק ממנה כל טיפת פוטנציאל לכתבה

6. פשוט השיאומי שהביאו לי עושה מלא אתחולים... אמרו שיביאו סטינס בוקס אבל אני תוהה לעצמי אם יש קופסת אנדרואיד טובה מומלצת עדיף לא שיאומי...

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by yaloner,

שלום לכולם, מציעים לי בפלאפון את המסלול הבא: דמי שימוש:268.90 1000 דקות ז"א חינם לכל היעדים 500 בין מנויי המשפחה ללא עלות (תחת אותו מספר לקוח) 500 SMS ללא עלות. ש"ת ללא עלות (19.90 ¤) NAVIGATOR ללא עלות (19.90) מכשיר E71: החזר מלא על המכשיר השדרוגים לא כוללים חבילת גלישה, חובה שיהיה חבילת גלישה בשדרוג המכשירים מה אתם אומרים, זה באמת הכי טוב שאני יכול לקבל או שהגיע הזמן לעבור חברה?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  8. שלום אני מחפש את הטלסקופ הכי טוב שאפשר למצוא עד מחיר של 600 שח, אני לא מבין בנתונים טכניים ודברים כאלה אז אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  9. תודה מראש. אם יש חשיבות לעניין אז היא מיועדת לחיילת (נדיר שהיא נמצאת בשטח)

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by dudidu08,

חברה אני מתכוון להתדרג למכשיר סלולרי חדש ומתקדם ואני מתלבט בין כמה מכשירים: -iphone 3gs -htc HD -nokia n900 -nokia n97 -sony ericsson satio **אם יש לכם עוד דגמים דומים שמומלצים אשמח לשמוע.... מה שאני מחפש במכיש הסלולרי שלי הם הדברים הבאים: הכי חשוב שנגן המוסיקה שלו יהיה הכי טוב כלומר ברגע שאני אחבר אוזניות אני אשמע הכי טוב והכי איכותי (באייפון יש אייפוד נראה לי הכי טוב), מצלמה טובה.., מסך גדול, מסך מגע, שלא יהיה מגושם מידי שיהיה מהיר קיצור אתם יודעיםהפלאפון הכי הכי טוב! אל תגידו לי רק שם של פלאפון שאתםממליצים תרשמו גם למה תסבירו למה הוא ולא מכשירים אחרים תודה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by raltal,

איך מוחקים קבצי שירים מהזיכרון החיצוני דרך המכשיר? תודה אחים..

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by muam,

שלום,המכשיר Asus Zenfone 2 אצלי כבר חצי שנה ועד עכשיו לא הייתה בעיה, היום פתאום המכשיר הפסיק לקלוט את כרטיס הזיכרון החיצוני.בהגדרות כתוב שאין sd card מחובר ובסרגל ההתראות כתוב sd card preparing כל הזמן.כשאני מנסה לכבות ולהדליק את המכשיר כשהכרטיס בפנים המכשיר לא נדלק ונתקע במסך פתיחה, ורק בלי הכרטיס המכשיר נדלק.לא עשיתי שום שינוי במכשיר או בכרטיס .אשמח לעזרה,תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית לשליחת הודעות טקסט SMS מPC המחובר בכבל לסלולארי שלי, אני רוצה לשלוח SMS במחיר שאני מקבל בשליחה מהמכשיר ולא במחיר שהחברות נותנות בשליחה מאתר מסויים. אני רוצה לשלוח הודעות בעיקר בעברית ולקבוצות בתפוצה רחבה. על התוכנה להיות פשוטה ואם היא יודעת לעבוד עם בלוטות' מה טוב, אבל לא חובה. מלבד זאת, המכשיר בו אשתמש יהיה כנראה sony ericsson k610i אבל אולי תהיה אופציה לנוקיה פשוט. תודה,

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by ccc,

מה אתם חושבים על הנגן הזה ? האיכות והגודל מושלמים בשבילי הכי מפריע לי, מה אם אני רוצה להחליף ממטאל עצבני לראפ ? אין מסך... מה עושים ? ואם אני רוצה לדפדף 20 שירים אחורה ? להתחיל ללחוץ שעה ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3470119,00.html

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  15. יש לי מכשיר LG 8300 שמתה לו הסוללה. עכשיו עוד חודשיים נגמרת ההתחייבות, ויש מכשירים חדשים ותכננתי להחליף - מה שאומר שממש לא מתאים לי לשלם 150 שקל על איזה משהו מקורי (האמת שבכל מקרה לא מתאים לי... גנבים בפלאפון). עכשיו באינטרנט אני רואה בכל מקום רק LG-VX8300 והוא נראה בדיוק כמו שלי, עם אותן תכונות בדיוק. גם באתר של LG רק הוא מופיע - http://www.lgmobilephones.com/phone.aspx?id=334. שלי נראה בדיוק ככה, אבל משום מה קוראים לו פשוט LG 8300 גם פלאפון, וגם ככה כתוב בבר קוד של המכשיר פיזית. איך אני יכול לדעת אם הסוללה תתאים?? בשום מקום אין סוללות ל-8300, יש רק ל-VX. הן נראות ממש בדיוק כמו שלי, אבל הדגם הוא LGLP-A1000E. ועל הסוללה שלי (זו שמתה) כתוב LGIP-A1100. מישהו מבין בזה? יכול …

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  16. אחרי סמסונג ושיאומי מגיעה גם מוטורולה - הכירו את ה-Motorola One Zoom שינסה להביא צילום באיכות של מוצרי דגל לתגי מחיר עממיים לכתבה

17. Started by yonatan.mendelson,

הסמארטפון העדכני של השחקנית הפינית-סינית מצוייד בשבב ה-Snapdragon 710 ובמחיר שאפתני עד מאוד - במזרח הרחוק בלבד, לעת עתה לכתבה

18. Started by Black_eagle,

שלום, אני מחפש Gps ולא מצליח לבחור איזה לקנות. מצד אחד ה Mio נראים אטרקטיביים, ומחיר סבבה. הדברים שאני צריך ב Gps זה שיהיה אפשרות לשפה רוסית ועברית (דיבור וממשק). עדיפות שיהיה דיבורית לסלולרי, אבל לא חובה. אפשרות לעדכן תוכנה חדשה,לדוג' מכשיר מיו עם Mio Map שאפשר יהיה לשים Igo כשצריך. חשבתי על לקנות את ה Mio Moov 360, אבל ראיתי ברשת שהדעות לגבי רונלייט לא משהו שירות לא טוב ואין עדכונים. אם למישהו יש המלצות שיענו על הקרטריונים שלי? בכללי שמתי לב שבארץ המבחר לא מי יודע מה גדול . בנוסף גם בדקתי את האופציה של ה C520, ששם אומרים שכשכתוב MIO MAP 08 משמעות הדבר זה שמותקן IGO 6 , האם מישהו יודע האם זה נכון? עוד משהו שמעניין זה האם לIGO יש מספר שפות דיבור וממשק? תודה

19. Started by EyEOnE,

http://www.gsmarena.com/yahoo_launching_an_android_phone_in_japan-news-3024.php

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by computers-man,

אחרי 10 חודשים שאני סובל עם הקליטה הלא משהו שיש לי עם האייפון 4(זה לא רק אצלי יש לנו עוד מכשיר אייפון שנקנה כחצי שנה אחרי וגם הוא סובל מבעיות קליטה באזור שלנו) החלטתי ליצור הגברה לאייפון שלי, הזמנתי אנטנה מחו"ל עכשיו ממה שאני יודע אלומיניום זה החלק שיש באנטנה? זאת אומרת שאם אני מוסיף עוד כמה חתיכות אלומיניום אז האייפון יקלוט יותר טוב לא? איך האלומיניום יגיב עם הלחמה של בדיל הוא מסוגל לשבש לגמרי את הקליטה או שאינו מזיק?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  21. הפיתוח הטכנולוגי הבא של היצרנית הסינית יגיע אל השוק בתור מוצר אמיתי ברבעון השני של 2019 לכתבה

22. Started by Shoko,

כבר הרבה זמן אני חושב על להחליף את המכשיר שלי. הבקשות שלי הן : - אנדרואיד - מצלמה סבירה - אינטרנט - מוזיקה - יש לי בעיה עם כל המכשירים החדשים שיש להם מסכי ענק... המקסימום שלי הוא באזור ה- 4.3in (כמו ה- S2) התקציב הוא עד 500$ (למרות שלא סגור על זה) מביאים לי מארה"ב. חשבתי על : galaxy s2 - שאני חושב לרדת ממנו כי הוא ישן והוא לא מקבל אפילו ICS htc one s / one v אשמח לשמוע על המכשירים הללו \ אחרים שעונים לדרישות... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  23. היי, אחרי נפילה קטנה על השולחן אני לא רוצה שברים או שריטות בפינות של המכשיר, ראיתי שיש חיפוי סיליקון / אלומיניום למכשירים הנ"ל ואני רוצה להזמין אחד... כרגע אני משתמש בנרתיק מסוג DLO כמו שיש לאייפון, אבל אני לא יודע אם כשאני שם עליו את החיפוי סילקון אם הוא יכנס לנרתיק בכלל.. בכל מקרה, מה עדיף להזמין? ראיתי במכלוף את המוצר הזה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=465456&Cat2Cat1ID=3532&Cat2ID=5582&aff=Zap〈=he שווה?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

קיבלתי מכשיר hx2100 יחסית חדש 2003 SE והתקנתי עליו את העברית של איירון, משום מה ההתחל עדיין היה Start אבל אימליים וכו' ראיתי בעברית. אחרי משחק קצר עם המכשיר הוא נתקע ולא הצלחתי להפעילו על ידי soft reset לכן הוצאתי את הסוללה והחזרתי שוב. היום שהפעלתי אותו שוב הוא עלה אך ללא העברית (ריבועים במקום אותיות) האם הוצאת הסוללה גרמה לכך? כשהתקנתי את העברית של איירון אני זוכר שעלתה לי הודעה שאמרה משהו בנוגע לזה שכבר ישום אחר משתמש בזכרון, האם אני בטוח שברצוני להמשיך עם ההתקנה.. אין לי עדיין כרטיס למכשיר, האם זה בעייתי במידה ואני רוצה רק שיסתנכרן עם האימייל ושיהיה בו עברית? אולי לא התקנתי את העברית כמו שצריך? כמה עולה כרטיס זכרון שתואם למכשיר שלי ועל איזה גדלים מדובר? (סורי, אנ…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  25. חליפה חדשה שלובשים על החולצה ועל הידיים תוכל לספק רובד חדש של ריאליזם לחוויית ה-VR הביתית לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.