עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. משחקים מעידן ה-Xbox המקורי בדרכם לדור החדש, ואולי גם למחשבים האישיים - ואיתם גם בקר המשחק המקורי והמאסיבי שקיבל את הכינוי Duke לכתבה

2. Started by omri_ro,

אני מנסה להרשם לאתר הנ"ל אבל הוא דוחה כל EMAIL שאני רושם לו (ניסיתי לפחות שלושה דומיינים שונים). מישהו יודע אולי מה קורה שם, אולי יוכל לעשות רישום בשבילי?

3. שלום וברכה, נרשמתי במיוחד בכדי לשאול את השאלה, מכיוון שלא מצאתי על זה מידע ברחבי הרשת. אני נתקל בבעיה בהעתקת טקסטים בגלקסי 3: להעתיק כמה מילים או שורה אחת - הכל בסדר, אבל משורה שנייה והלאה, במקום להעתיק מההתחלה לסוף, הוא מעתיק מהסוף להתחלה. למשל, אם אני מעתיק טקסט ארוך מהמייל ורוצה להדביק בווטסאפ, במקום לקבל: שורה ראשונה שורה שנייה שורה שלישית אני מקבל: שורה שלישית שורה שנייה שורה ראשונה זה נראה כמו שההעתקה מתבצעת מהשורה האחרונה לראשונה ולא הפוך. הבעיה קיימת גם אם אני מעתיק את כל הטקסט במכה אחת על ידי "בחר הכל" האם מישהו נתקל בבעיה זו? והאם ישנה אופציה לפתור את זה? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  4. סמארטפון ה-Homtom HT17 Pro, עם 2GB של RAM ומערכת אנדרואיד מרשמלו, מוצע למכירה בעבור 70 דולר בלבד, רק למשך היומיים הקרובים לכתבה

5. Started by PuG3o6,

שלום רב קניתי לפני שבועיים שלוש מכשיר MOTOROLA K1M מפלאפון ובטח לקחתי איתו ביטוח הבעייה שאני צרבתי גירסה וא מהחברה והוא פשוט נדלק ונכבה נדלק ונכבה (כלומר נהרס) עכשיו אני לא רוצה שידעו ששיניתי תגירסה אז הם לא יתנו לי אחריות או ביטוח מה אני יכול לעשות במכשיר כדי ללכת אליהם והם יחליפו לי אותו בחינם ? אם אעלה עליו במכונית ואהרוס אותו ? או עוד דעות בבקשה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by m_g,

מה זה כל הפריצות האלה שיש באינטרנט? כל הCYDA האלה שאני שומע עליהם מה זה נותן בדיוק? זה מבטל אחריות?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by bla7,

מתי הוא אמור להגיע לארץ? לאורנג'?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  8. בניגוד ללנובו, יצרנית סינית אחרת הבטיחה לנו מכשירים שבהם פאנל התצוגה תופס אחוז חסר תקדים מחזית המוצר הכללית - וגם עמדה בכך לכתבה

9. האם רק אני חווה את התופעה? או שגם אתם שמתם לב (אלה ששידרגו, כמובן) לכך? גירסה 2.53 היתה אמורה לפתור את העניין, אך עושה רושם שהמכשיר נוטה לבלוס מהר יותר את הסוללה עם הקושחות הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  10. ראיתי בעיתון מבצע של נגן silver line פשוט 2GB ב70 שקל, קניתי אחד בשביל שיהיה לי לריצה. הוא חמוד ביותר, חיקוי מושלם של האייפוד שאפל (קליפס) עם איכות בניה ושמע מעולים למחיר. אמהמה? אין לנגן שאפל וזה די מעצבן, יש דרך לסדר לו? אולי עדכון גירסא או אולי איזה קובץ הגדרות שכל פעם יפעיל שיר אחר? או שאני פשוט אחזיר את הנגן ואקנה איזה סנסה קליפ (חבל על הכסף, זה בדיוק חצי מחיר)

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  11. שלום. העברתי שירים מהמחשב למכשיר. השמות שלהם היו בסדר במחשב אבל מופיע לי בג'יבריש במכשיר. האם אני יכול לערוך את שם השיר? אם כן איך? תודה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  12. Started by אביטלתל,

שלום, אני רוצה להתקין ברכב שלי דיבורית למכשיר Nokia 6070 זה מכשיר ללא bluetooth אשמח לקבל המלצה לדיבורית מתאימה. תודה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  13. Started by חן מ,

היי,שבת שלום דבר ראשון כדי לשים משחקים על המכשיר מה אני צריך לעשות? ואיך האיכות של הסרטים על מסך כזה?הוא קורא תירגומים?איפשר לראות איתו סרט אחד בנסיעה ארוכה בלי שתיגמר לו הסוללה? והאייפוד טאץ מוגדר כנגן מולטימדיה או כמחשב כף יד?כי בעצם יש לו את כל הפונקציות של מחשב למשל מייל ואינרנט,ויש לו גם מוסיקה וסרטים והכל ומשהו בקשר לחנות FNAC צריך לדעת כתובת ספציפית של החנות או שהולכים בצרפת שם איפושה באחת הערים בצרפת ברביירה הצרפתית ואני אראה שם את החנות FNAC? ובכלל היא נמצאת בכל צרפת החנות או שרק בפריז? חוץ מFNAC יש עוד חנויות? בכל החנויות מוכרים באותו מכיר את המכשיר? ומה צריך לעשות כדי לפרוץ אותו?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות טאבלט אנדרואיד למטרת משחקים, בעיקר clash of clans אבל גם משחקים יותר גרפיים בעתיד כשיצאו. התקציב הוא בין 1500-2000, חשוב לי שיהיה מסך 10 אינץ' איכותי, מעבד חזק וראם, סוללה חזקה, חיבור לאינטרנט כמובן. אני לא מבין בזה אבל צריכה להיות אופציה לשיחות ומקום ל-sim. וצריכה להיות אחריות לטאבלט עם הוא נקנה מחברה איכותית, לא ? העדיפות היא לקנות בארץ רק בגלל שאני לא מנוסה בהזמנות בחו"ל ולא רוצה להסתבך עם דברים שאני לא מבין. יעזור לי מאוד עם ניתן יהיה לראות פיזית את הטאבלט ולהתנסות בו לפני שאני קונה, רק שאני לא יודע באיזה חניות יש תצוגה של טאבלטים טובים. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  15. חברה סינית אלמונית מצליחה להקדים את סמסונג ומציגה לנו מכשיר מובייל עם מסך גמיש ומתקפל באמת - שעוזר להמחיש מדוע לוקח כל כך הרבה זמן להפוך את החזון הזה למציאות לכתבה

16. היי חברים, מקווה שבפרסם במקום נכון, מחפש מישהו שקנה בשבוע אחרון גלקסי S8/+ ביבוא רשמי. יצא לסאני תקשורת מבצע למי שקנה את המכשיר מגיע שעון GEAR S3 ב1000 ש"ח והייתי מעוניין לקנות דרכו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  17. סרטון טיזר חדש שמגיע אלינו מהאתר האינדונזי של סמסונג מציג בצורה ברורה את המכשירים החדשים של סמסונג, כולל יכולת טעינה אלחוטית, הגנה ממים והבטחה למצלמה עם ביצועים טובים במיוחד בחושך יום ראשון הגדול, ה-21 בפברואר, נמצא ממש מעבר לפינה – וזה משהו שניתן להרגיש אותו כמעט בכל פינה של הרשת. באינדונזיה עלה לאוויר אתר טיזר ייעודי עבור ספינות הדגל החדשות מבית סמסונג, עם סרטון של דקה אשר מציג אותם באופן ברור (ומאשר שהשינויים הויזואליים לעומת דור ה-Galaxy S6 הם מינימליים), אם כי מבלי לקרוא להם בשמם באופן רשמי, ומאשר את קיומם של כמה מהמאפיינים המסקרנים ביותר שנקשרו בהם בחודשים האחרונים. בסרטון מוצגת תמיכה בטעינה אלחוטית, ללא צורך בכיסוי מיוחד כלשהו – וכמו כן הפעל…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by כנרת,

אני מעוניינת לקנות sidekick של t-mobile מארצות הברית והשאלה שלי אם סים ישראלי יעבוד בטלפון הזה ואני אוכל להשתמש גם בטלפון וגם באינטרנט שהמכשיר מספק. מי שיכול לתת לי מידע על המכשיר הזה זה יהיה נהדר. ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by Idan_S,

אהלן חבר'ה, ברשותי הנגן COWON D2 שקניתי לפני כחודש. גרסת הקושחה שבאה איתו היא 2.57 העברתי שירים לנגן, ומשום מה הוא מציג עברית הפוכה. מה הדרך לפתור זאת? גיגלתי ולא ממש מצאתי תודה לעוזרים, עידן.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  20. אני תוהה האם המכשירים מבוססי z2760 שווים בכלל את הכסף. השאיפה היא למכשיר לגלישה באינטרנט, אבל הוא בהחלט עלול למלא תפקיד של נייד לכל דבר ועניין. עדיף 11.6". אם יש גם אפשרות למקלדת שמתפרקת עדיף. עדיפות ל4gb זיכרון ומעבד i3. מחיר עד 750 דולר. מומלץ פחות. גודל קשיח לפחות 64 gb. יש יתרון למצלמה איכותית.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  21. http://img329.imageshack.us/img329/1143/picture348of.jpg

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by 2Fluffy4U,

לאחר שקראתי את הכתבה באתר על המכשיר הזה, וביחד עם העובדה שאני בקרוב טס לארה"ב.. אני שוקל לקנות אותו. רציתי להבין כמה דברים - המחיר שלו יקר מאד - 250 דולר, אבל אני מבין שזה "כמעט" מכשיר אנדוראידי שיכול להסתנכרן עם האנדוראיד שלי ב - WIFI. כמו כן יש לו קישוריות Bluetooth. בכל מקרה - רציתי לשאול - האם יש דרכים נוספות מעבר לרכישות אוזניות במעל 100 דולר בשביל לסנכרן אותו עם מד דופק כלשהו? קראתי באתר הזה: http://www.dcrainmaker.com/2011/10/motorola-motoactv-thoughts-and-analysis.html אבל לא ממש הצלחתי להבין את הדקויות בין BTLE ל - Ant+. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי פה מה בדיוק המכשיר הזה מסוגל לעשות ואילו אפשרויות עומדות בפני. תודה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  23. יש לי אפשרות לקנות את אחד מ2 הנגנים האלה בלבד אז נא לא להמליץ לי על אף נגן אחר תודה הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד!!! אני יודע שמדובר בהשוואה בין נגן פלאש לנגן הארד דיסק אבל בכל זאת אנא נתמקד בסאונד בלבד ולא בשום דבר אחר אני יודע של D2 יש עוצמת ווליום מטורפת ומגבר של 74W שזה פי 2 יותר עוצמה מלH10 אבל מי יותר איכותי מבחינת איכות הסאונד?

24. נתתי כותרת עם כמה מילים שיגדירו את מצבי קניתי כפינוק עצמי לפניי כמה ימים סאן דיסק 4 גגה הגעתי הביתה חיברתי למחשב נתקע המסך לא זז אי אפשר לעשות המכשיר כלום לא זז כלל או בכלל חזרתי אמרו לי להוסף עוד 100 וככה אני יכל לקנות את ה 8 בגלל כל עוגמת הנפש קיצר אך מחשב לא זיהה אותי חזרתי לשם נתתי את המכשיר באמת שום מחשב גם שם לא זיהה אותו התקשרו אליי ואמרו לי ...שמע יש עוד אוציות אנחנו מצטערים אנחנו הפסקנו את הייבואה של 4 וה 8 גגה יש באגים מסויימים , אנחנו ניתן לך אייפוד וידאו 30 גגה ב 1200 העם זה שווה לי לקחת ?...?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by marlboro,

מדבקות בכל מני צבעים, השאלה היא איך לקנות את זה ??? http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=A01&category=&no=809&bmenu=C&category=4

• 1 תגובה
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים