עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן חבר'ה, אז ככה, אני כבר הרבה זמן מחפש נגן שיהיה טוב ואיכותי, חיכיתי שיגיעו מסכי הטאצ' ויתקדמו קצת, שקלתי לקנות Iphone/Ipod Touch אבל אם יקרה להם משהו אכלתי אותה כי לתקן אותם בארץ זה כאב ראש, בנוסף המחירים שלהם די גבוהים ולא ממש יש בארץ את הדור החדש. אז מה צריך להיות בנגן/פאלם: קודם כל העדיפות היא לנגן איכותי ופחות לפאלם. 1. איכות סאונד טובה 2. מסך מגע 3. גודל לפחות של 16GB 4. ניגון סרטים זה + אבל לא חובה 5. WIFI אם יש בנגן זה מעולה, אם לא לא נורא, בפאלם חובה WIFI זהו לדעתי, קראתי ביקורות טובות על הנגן Cowon S9 שנראה לי כבחירה טובה אבל אני אשמח לעוד הצעות... תודה.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  2. האם אפשר לשנות את צליל השעון המעורר במכשיר נוקיה 6085?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי מכשיר סלולארי מסוג SAMSUNG I410 של סלקום. כשקניתי אותו (לצערי..אין על נוקייה..) לא ידעתי שאי אפשר להגדיר קבצי MP3 כצלצול. בפורום אחר נאמר שאם ממירים את ה MP לקובץ ACC זה יעבוד. אצלי זה לא עובד ואני מקבל הודעה כי הקובץ לא נתמך. יש פורמט אחר שאפשר להמיר אליו כדי שזה יעבוד? יש פתרון? תודה!!

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by Sma1,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן Mp3. כרגע אני נוטה לרכוש את ה- Sansa E280.חשובה לי מאוד איכות הסאונד, בעיקר מאחר ואני משתמש באוזניות איכותיות (shure E2c). רציתי לדעת האם הנגן הנ"ל יוכל לתת מענה ראוי בשימוש עם אוזניות אלו, ואם לא, אילו נגנים אחרים יתאימו (טווח מחירים ופיצ'רים דומים ל- Sansa.יש אפשרות לחריגה בתקציב). תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  5. רוב התוכנות שניסיתי חוץ מלדבר לא עושות כלום. מישהו מכיר תוכנה שבאמת עובדת?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by bluemail,

מתי ההשקה שלו ?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  7. Started by kintush,

ברצוני לקנות את SanDisk Cruzer Pattern 8GB כרגע מה שעוצר אותי מלקנות היא העובדה שלא ניתן להבין מהתמונה האם ישנה אפשרות להצמיד את הכונן לצרור מפתחות (כמו לדוגמא את ה-TITANIUM) מקווה שתוכלו לתת לי תשובה.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by slip,

http://www.dailymotion.com/video/x2x3br_preview-cowon-a3-par-generationmp3_tech מי שלא יודע אז הנה קצת פרטים על A3 A3 Specs: * Video: AVI(DivX, XviD), ASF, WMV, MPG, DAT, MKV, MP4, OGM, VOB (without Transcoding) * Audio: MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC, APE, AC3 * High Quality TV Out : COMPONENT, S-VIDEO, COMPOSITE * Display: 4 inch WVGA(800X480) 16M Color TFT LCD * High Processing Performance up to 1280X720 HD Video * MPEG4 Recording from TV, VCR or Camcorder * Voice recording and MP3 Recording from Line-in Audio * Image Format : JPEG, GIF, BMP, PNG * MS Office and PDF(transcording needed) and Text * USB 2.0 High-Speed Host * 30GB/40GB/60GB of HDD Stora…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91-1-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5/

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by id3232,

שלום רב אני מחפש דפדפן לאנדרואיד שיכול לפתוח קבציpdf ישירות בטאבים ללא צורך בהורדת הקבצים למכשיר. ראיתי שקיים בכרום לאייפון. יעזור מאוד לסטודנטים. תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  11. שלום לכולם שמח למצוא אתר פורה ופעיל אשמח לקבל את עזרתכם בנושא חיבור הטאבלט שלי לרשת לאחר אין ספור ניסיונוות וקריאת מדריכים באתר עדיין לא הצלחתי יש לי טאבלט סיני קניתי עבור הילדים לא מצליח למצוא מדריך לחיבור לרשת הנתונים של המכשיר הם CPU Processor Vimicro VC0882, 1 GHz + GPU Mali-400 @ 400MHz Operating System Google Real Android 4.0 ICE Cream Sandwich Size 10.1" TFT LCD Screen Resolution 1024*600 HD Touch Screen Resistive Touchscreen RAM Real 1G DDR3 Nand Flash 8GB Camera 0.3M Pixels-Front Android Market Yes. You can download thousands of APPS from the Google Android Market Output Device Built-in Loud speakers Input Device Built-in Microphone LAN External Fa…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  12. Started by shai87,

אחרי שהתלבטתי המון, ירדתי מהאנדרואידים וכל המכשירים היקרים. הבנתי שלי זה לא מתאים, יש לי מחשב נייד צמוד אליי ואין לי באמת צורך בכל המכשור המתקדם. הדרישות שלי הם אמינות, מצלמה יחסית סבירה , זכרון שאוכל לשים בו מוזיקה (בין אם זה פנימי או בעזרת הרחבה) ויציאת 3.5. שמתי עין על הנוקיה X2 שעולה כ500 ש"ח. ראיתי קצת ביקורות עליו ואומרים שהמצלמה לא משהו, למרות שבמחיר הזה אני לא יכול לצפות למשהו איכותי באמת. האם מבחינת זכרון מול המכשיר צפויים בעיות? אני הולך לשמוע במכשיר כמעט כל יום. אם למישהו יש הצעה טובה אשמח לשמוע, אולי פלאפון שקיים כמה שנים אבל ידוע באמינותו ולא מתקשה בקריאת קבצים מכרטיס זכרון.. בברכה, שי

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by bhaim6,

שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל(דרך אמזון) שיעבוד בארץ ברשת אורנג', ושמתי לב שיש שני דגמים למכשיר I9000 ו I9000T. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם (פרט למחיר). http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354270402_7?ie=UTF8&node=2407749011&brand=samsung&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0AWC7MAY7Q8J2H6YWHGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1279425422&pf_rd_i=2407749011#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A2335752011%2Cn%3A%212335753011%2Cn%3A2407749011%2Cp_4%3Asamsung%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&bbn=2407749011&ie=UTF8&qid=1304295762&rnid=2491153011 כמו כן שמתי לב שבביקורות על המכשיר באתרים שונים המכשיר נקרא לפעמים Vibran…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by computers-man,

אחרי 10 חודשים שאני סובל עם הקליטה הלא משהו שיש לי עם האייפון 4(זה לא רק אצלי יש לנו עוד מכשיר אייפון שנקנה כחצי שנה אחרי וגם הוא סובל מבעיות קליטה באזור שלנו) החלטתי ליצור הגברה לאייפון שלי, הזמנתי אנטנה מחו"ל עכשיו ממה שאני יודע אלומיניום זה החלק שיש באנטנה? זאת אומרת שאם אני מוסיף עוד כמה חתיכות אלומיניום אז האייפון יקלוט יותר טוב לא? איך האלומיניום יגיב עם הלחמה של בדיל הוא מסוגל לשבש לגמרי את הקליטה או שאינו מזיק?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  15. יש לי מכשיר סלולרי נוקיה 6700 שקניתי לפני 8 חודשים. תמיד כשהייתי מטעין אותו היה שלב שסימול הטעינה היה מראה שהוא טעון ואז הייתי מנתק אותו מהמטען. בימים האחרונים הוא נטען ונטען ולא מגיע לידי סיום. אם אני מנתק אותו מהמטען הוא מראה לי שהוא טעון, וכמו כן הסוללה לא מתרוקנת מהר יותר מהרגיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by hannan2,

האם יש אפשרות להתקין במכשיר רדיו FM אמיתי? יש לי רום hebmiui מהגרסה האחרונה.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  17. אני תוהה האם המכשירים מבוססי z2760 שווים בכלל את הכסף. השאיפה היא למכשיר לגלישה באינטרנט, אבל הוא בהחלט עלול למלא תפקיד של נייד לכל דבר ועניין. עדיף 11.6". אם יש גם אפשרות למקלדת שמתפרקת עדיף. עדיפות ל4gb זיכרון ומעבד i3. מחיר עד 750 דולר. מומלץ פחות. גודל קשיח לפחות 64 gb. יש יתרון למצלמה איכותית.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  18. הפיתוח הטכנולוגי הבא של היצרנית הסינית יגיע אל השוק בתור מוצר אמיתי ברבעון השני של 2019 לכתבה

19. אחרי סמסונג ושיאומי מגיעה גם מוטורולה - הכירו את ה-Motorola One Zoom שינסה להביא צילום באיכות של מוצרי דגל לתגי מחיר עממיים לכתבה

20. זוכרים את ה-Zenfone AR האימתני? החל משבוע הבא תוכלו לרכוש אותו, עם כמות שיא של זכרון RAM ונפח אחסון מובנה לכתבה

21. אוקיי אז ככה דבר ראשון זה לא לgps בכלל חשוב שיהיו כל הקישוריות העדכניות (wifi bluetooth וכו') השימושים הם אינטרנט יומן כל השטויות הבסיסיות והתוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו זה אופיס אבל רצוי שתרוץ כמו שצריך... ה3000 ש"ח זה מספר שנזרק,אשמח להוציא כמה שפחות כסף במיוחד בגלל שהשימושים הם דיי בסיסיים אז יש למישהו המלצות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by Hellgrace,

אני צריך נגן עם איכות וידאו טובה,שיהיה ניתן לראות עליו סרטים,ולקרוא כתוביות (כלומר,שיהיה מסך גדול עם רזולוציה טובה) חיי בטריה לא מאוד חשובים לי,אני אשתמש בו רק כשעתיים שאני אסע ברכבת לבסיס בינתים creative zen נראה לי אחלה,וגם המחיר שלו ממש זול באמזון,אבל אני לא בטוח שהמסך גדול מספיק (2.5 אינץ מספיק טוב בשביל שכתוביות יהיו קריאות?) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  23. ניסיון העבר שלי עם סוני אריקסון (K800, W880 ועוד כל מיני דגמים נוספים אצל חברים) הביא אותי למסקנה שהמכשירים שלהם מעולים, חוץ מדבר אחד - בכל הנוגע לרמקולים שלהם (אפילו במכשירים שמיועדים לסאונד, מסידרת "Walkman" לכל הרוחות!) הם פשוט תקועים אי שם בשנת 1992, פשוט רמקולים מזעזעים באיכותם ועוד יותר מזעזעים בעוצמתם. הרבה פעמים מצאתי את עצמי למשל במקומות קצת (!) רועשים מפעיל את הספיקר ומצמיד אותו לאוזן כמו שיחה רגילה בשביל להצליח לשמוע משהו.. ספיקר במהלך נסיעה ברכב למשל - פשוט בלתי אפשרי. חלש מידי. ברוב הזמן זה לא מפריע לי כי אני במילא עם אוזניה, ובכל הנוגע לצלצול - אני מעדיף שהטלפון במילא יהיה על רטט בלבד (אולי בתת מודע בגלל שהצלצול כלכך צורם ומגעיל). אני מחפש מחליף ל-W880 שלי. …

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  24. לא מזמן קיבלתי IPHONE 3G 8GB הבנתי שהוא פרוץ אני חושב כי אני יכול להתקשר ואפשר להתקשר אלי אם זה ההגדרה של פרוץ והוא בגירסא 1.1.4 אממ רציתי לשאול *איך מתעסקים עם העברות שירים אליו *האם לעדכן גירסא אם כן איך ולאיזה גירסא והאם זה יפגע לי בפריצה *אפשר אתר שמדריך את השימוש בו סרטונים וכו' זה ממש יעזור תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  25. תודה מראש. אם יש חשיבות לעניין אז היא מיועדת לחיילת (נדיר שהיא נמצאת בשטח)

• 0 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.