גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
לא משנה לי חברה חשובה לי מאד רמת הקרינה ונוחות השימוש (לכן אני יכול לוותר על דור 3 כל עוד יש wi-fi). נחמד שיש MP3 ומצלמה אבל זה שולי יחסית, חשוב יותר שישמעו טוב, שיהיה צילצול מספיק גבוהה למקומות רועשים, וספיקר איכותי. יש גם משקל לזמן סוללה ולגודל הפלאפון (כרגע אני עם נוקיה 6100). ובנוסף, פרט לכפתורים ויכולת שליחת SMS בעברית, הממשק עצמו יכול להיות באנגלית. אני מכיר שני טלפנים שיש להם wi-fi: N95 - יותר מדי פונקצויות על חשבון זמן בטריה ואני פוחד שיהיה מסורבל בכיס המכנסיים. אם כי הוא בעל קרינה נמוכה של 0.58 E65 - קצת יותר קטן פחות פונקצויות אבל קרינה גבוהה של 0.87, לפי אתר נוקיה - למרות שטוענים בחברת הסלולר על 0.74. בטח יש עוד כמה... למרות השם של נוקיה מבחינת ממשק, לא…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מכשיר האנדרואיד הראשון והייחודי של היצרנית הקנדית זוכה להצגה רשמית, וגם מחיר ותאריך השקה מיועדים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-היכרות-רשמית-עם-סמארטפון-ה-priv-של-בלאק/
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הפילטר הייחודי של הסמארטפון המתקדם שאיפשר להציץ אל תוך מוצרים אטומים למראה מתברר כבאג ולא כפיצ'ר אחרי הכל - ועתיד להיעלם בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
לכל מי שראה מסע בין כוכבים , הם היו משתמשים במין PALMים גדולים כאלה, לקרוא את הדברים שלהם, עם הטכנולוגיה של היום, וכמות ספרי הPDF שקיימים, חייב להיות דבר כזה... אני מצאתי בעיקר בחו"ל כל מיני פטנטים , די יקרים... אין דבר כזה בארץ (זול אם אפשר).. זה מוזר שמחשב כף יד הכי פשוט יש לו 192MB או 32MB שיש היום DISKONKEY של 100 שקל של 1 ג'יגה... לא מחפש מערכת הפעלה רק משהו שתומך ב PDF..
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
צמיד הכושר החכם החדש של היצרנית הסינית החל להימכר בחנויות הסיניות הבינלאומיות המרכזיות, עם תג מחיר שיקר משמעותית מזה הקיים עבור השוק המקומי אך עדיין משתלם מאוד צמיד ה-Mi Band 2 המינימליסטי החדש של שיאומי(Xiaomi), עם מסך ה-OLED הזעיר ומגוון יכולות כימות הכושר והספורט המפתיע לטובה, הצליח להרשים גם אתכם? כעת הוא זמין לרכישה מוקדמת, בדרך למשלוחים אשר יחלו ביום שלישי הקרוב. האתר Geekbuying, כמו מספר חנויות סיניות מקוונות אחרות, החל להציע את צמיד הכושר לרכישה עם ממשק בשפה האנגלית, צבע שחור (צמידים רשמיים להחלפה במגוון צבעים אחרים נמכרים בעלות של 5 דולר האחד), ותמיכה הן במכשירי iOS מגירסה 7 ומעלה והן במכשירי אנדרואיד מגירסה 4.4 ומעלה – בעלות של 40 דולר, כולל שילוח חינמ…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היום התקשרו אלינו מסלקום ורוצים שנעבור אליהם (מפלאפון), ואבא שלי קבע איתם פגישה היום. רוב הסיכויים שנעבור, אם המחיר יהיה משתלם יותר, וכמו כן, יש גם מבחר פלאפונים נורמלי, בניגוד לפלאפון. אני לא יודע אילו פלאפונים יציעו לי, אבל אני רוצה לדעת על מה כדאי לי לשים לב מתוך מבחר הפלאפונים שלהם. חשוב לי הגודל, אני לא יודע עם הN95 ישב לי בנוחות בכיס. סוללה, כל עוד תחזיק יום שלם (אפילו אחד) עם דיבורים אינטנסיביים וכו', מספיק. מצלמה, עדיפות לאיכותית. פחות חשוב לי עניין הרמקול. גם אינטרנט אינו קורץ לי. חשוב שהטלפון יהיה עם כמה שפחות תקלות ידועות וממשק נוח. מקווה לתשובות זריזות, תודה, סטס.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אחרי שקניתי פלאפון מחנות פרטית ואני יודע שהוא תואם לסלקום, מה אני אמור לעשות איתו?, האם יעלה יותר כסף ממה שצריך? קצת מידע יעזור לי לסדר ת'מחשבות. תודה, Aviko
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי. חשבתי לקנות טאבלט למטרת עבודת שטח, סרטים וקצת משחקים (קלילים פלוס לא משהו עצבני). עבודת השטח לא מתבטאת בהעברת מידע אלא עידכון ורישום במסמכי אקסל ווורד. אני לא יכול לחרוג מהתקציב כי הוא מבוסס על קנייה ב- 10 תשלומים מקסימום, כולל משלוח. דברים שהייתי רוצה במכשיר. מצלמה טובה WIFI (אני מניח שזה בסיסי) Bluetooth זיכרון 16GB לפחות מסך 10.1 כמה שאלות: כדאי שתהיה מקלדת? זה משנה איזו מערכת הפעלה והאם זה משנה עבור הדרישות שלי. כדאי לקנות בארץ או בחו"ל יש משהו שלא ציינתי? אגב אם אין חיה כזו ארצה לדעת איפה אני צריך להתפשר. אשמח לכל עזרה המלצה או טיפ. עריכה: אהלן שוב. הייתי בטוח שמישהו יוכל לעזור. הסתכלתי קצת פה ושם וראיתי 3 מכשירים שנראה לי הכי מתאימים: Archos 101 G9 16GB Acer I…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן, אז המכשיר בן שנה וחצי בערך +- לא זוכר במדויק ולא עשיתי בו שום דבר מעבר לשיחות טלפון, SMS וקצת שיחות וידאו. אז גיליתי שמגיע לי אינטרנט חינם מאורנג', ובין היתר החלתטתי להתעלל במכשיר במידת האפשר כל עוד אפשרי היהי לנהל בו שיחות. אז, 1. קראתי באיזה אתר שאפשר לשדרג את המחשב בגרסת FIRMWARE לגרסה של הSE K850i , פרקטי? נותן משהו? כדאי? 2. ראיתי מודים נחמדים באינטרנט שמשנים את הממשק משתמש, מכירים משהו כזה? 3. המלצות לתוכנות צד ג שאפשר להתקין על המכשיר יהיה נחמד. 4. ובאופן כללי כל המלצה על כיוון מחשבה של מה שאפשר לשדרג/להוסיף/לנסות על המכשיר מבלי להרוס אותו טוטאלית יתקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
או wifi, זה לא צריך להיות באיכות גבוהה, סבירה בסטריאו, ועדיף כמובן זול וכמובן רכיב שיקלוט את זה. המטרה היא לחבר רמקולים למחשב, ולחסוך בסיבוכיות החוטים תודה משהו כזה יתאים? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27212
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אמא שלי טסה השבוע לפראג וביקשתי ממנה שתקנה לי i-phone משם כי שם זה אמור ליהיות סימפרי וגם זה יותר זול בהרבה מבארץ... בקיצור אני צריך למצוא חנות שתיהיה קרובה למלון שהיא תיהיה בו, היא תיהיה במלון Clarion Congress. אני צריך למצוא חנויות באזור ואם אפשר את הכתובת המדויקת של החנות ואת האתר...
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
עיתוי ההשקה הרשמית לצמד מכשירי העל החכמים החדשים מבית סמסונג בארץ הקודש לא יכל להיות מוצלח יותר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי את האיפוד טאץ' גרסה 1.1.2 ואני רוצה להוסיף עברית למכשיר מבקש שתעזרו לי תודה.......
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אהלן , אני מתלבט להחליף את הנגן Creative ZVP 2GB שלי שהוא דיי סבבה האיכות סאונד מעולה אך העוצמה שלו פשוט נמוכה , אני משתמש בו במכון הכושר ולפעמים שומע את הסביבה , ניסיתי המון אוזניות , איכותיות של סנייזר , אלטק (ב500 שקל - האוזניות קשת עורפית הכי איכותיות שקיימות בשוק) , מכל הסוגים in ear , קשת עורפית , מעל הראש , פשוט חלש. אני מתלבט עכשיו על הנאנו החדש של ה8GB ב150$ , רציתי לשאול איך האיכות סאונד שלו ביחס ל ZVP והאם תמליצו לי על משהו אחר למכון כושר (במיוחד לאופניים וכו' שיהיה בעל פוטנציאל לעוצמה גבוה) בסכום הנ"ל. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
: 1920*1080 רמת קרינה 0 סוללה מעל 4000 mAh אם יש כזה דבר או דומה לזה אתם מוזמנים להעלות כנראה שאין כזה בארץ מצאתי 4000 mAh אבל רזולוציה נמוכה רמת קרינה אני מחזיק בפלא עם 0.12 שואף ליותר נמוך רזולוציה 1920*1080 ומעלה אם יש תודה רבה רבה רבה לעוזרים אשמח להששתתף בדיון על הנתונים הבאים
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
היורש של ה-Snapdragon 845 יוכל לצמצם משמעותית את הפער מה-Apple A12 וגם להתחרות ישירות ב-Kirin 980 של Huawei, כך נראה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות את המכשיר, אם אפשר חוות דעת על המכשיר וקישור לקנייה קישור למכשיר http://www.gsmarena.com/vivo_xplay5_elite-7970.php תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מתלבט בין אוזניות לנגן Creative Zen V Plus Sennheiser CX300 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 Creative EP630 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=401958 Sony MDREX51LP http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=35860 Creative EP635 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472643 אם יש לכם עוד הצעות לאוזניות שנכנסות בתוך האוזן ואוטמות את הרעשים מהסביבה תרשמו כאן, התקציב הוא כמו של האוזניות פה 100-200 תודה למי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט לאמא שלי. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט ויו טיוב. דברים שחשובים לי : מסך כמה שיותר גדול ואיכותי 7-9 (עדיפות ל 9) קישוריות ווי פיי אנדרואיד 4.0 (לא חובה) ,מעמד הטענה (לא חובה) דברים שלא חשובים לי : מצלמה. סוללה (הטאבלט לא יוצא מהבית והשימוש בו הוא לא יותר משעתיים רצוף.) תודה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לא חייב משהו איכותי אבל התקציב גמיש יש לי E250 אם זה משנה...
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין לרכוש mp3 שיכלול את הדברים הבאים 1.נגן איכותי 2.זכרון של מקסימום של-2g 3.רדיו בעל מספר רב של תחנות קבועות גם עבריות וגם לועזיות 4.מחברה ידועה ואיכותית 5.עד סכום של-300 ש"ח 6.רצוי תמיכה בעברית אך לא חייב להיות 7.יכולת שמיעת מוזיקה ורדיו של לפחות כ-10 שעות רצוף 8.אחריות של שנה לפחות רצוי יותר מכך 9.יכולת תפעול קלה ופשוטה קראתי בעיתון the marker על המלצה חמה על נגן של חברת סנדיסק בדגם סנסה קליפגן בעל זכרון של2g +רדיו+נגן+טייפ מנהלים שמחירו הוא כ190 ש"ח לכן ברצוני לשאול אתכם מה דעתכם על נגן זה? האם המחיר הוא הוגן? האם-הנגן באמת איכותי? כמה זמן אחריות אקבל עליו? האם יש בו תמיכה בעברית? כמה זמן אוכל לשמוע מוזיקה ברציפות? אודה לכם אם תשיבו לי בהקדם בתודה …
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אפליקציה איכותית לצילום לאנדרואיד, יש לי HTC ONE X, והמצלמה שלו טובה מאוד, הייתי שמח אם הייתה אפשרות כלשהי לנצל את המצלמה בצורה טובה יותר. הכי חשוב לי שתהיה אפשרות לצילום עם HDR ואיחוד כמה תמונות לתמונה אחת בכמה חשיפות שונות. אין לי בעיה גם לשלם על אפליקציה עם היא איכותית. מישהו מכיר משהו ?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אם כן מה יחדשו בו?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אשמח לשמוע ממשהו שמפעיל את המכשיר בישראל חוות דעת על המכשיר.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום וברכה, הנגן שלי (סנסה קליפ- של סנדיסק) מראה לי גי'בריש כשיש שיר בעברית בתצוגה. רציתי לדעת אם יש עדכון שמסדר את המצב? וגם בכל מקרה אם אפשר בבקשה קישור למקום שממנו אני יכול להוריד עדכון לנגן. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-