גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
דגמי הביניים החדשים של החברה היפנית עתידים לעבור לשימוש בשבבי ה-Snapdragon של קוואלקום, וזה יהפוך אותם לרלוונטיים הרבה יותר בשווקים המערביים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
לכל קהילת סלולר אני שמח ונרגש להודיעם כי נפתח אתר התוכן הסלולרי המתקדם בישראל! www.peleshare.co.il נמאס לכם מאתרים לא מעודכנים? רוצים מקום אמין להעלות את התוכן שלכם? בפלאשייר הפתרון! - רק בפלאשייר קיים שיתוף תוכן סלולרי ללא הגבלת נפח! - רק בפלאשייר תוכלו לשתף את חבריכם בתוכן שלכם! - רק בפלאשייר תוכלו להוריד את הקבצים יש מהסלולר חינם! - רק בפלאשייר גם אתם תוכלו לקחת חלק פעיל באתר! בואו להיות הראשונים החווים במהפכה הקרבה! www.peleshare.co.il *האתר עדין בגירסאת הבטא ולכן צפויים להיות חלקים לא פעילים, עימכם הסליחה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
מכשיר הדגל Nokia 9 היה אחד המבטיחים ביותר אך מסתמן כמאכזב מכולם - ולצד בעיות מערך המצלמות המיוחד גם סורק טביעות האצבע שלו הופך כעת למושא לעג לכתבה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
- 2 followers
-
-
-
הענקית מקוריאה פותחת שנה עם הסתערות על שוק ה-PC בו חוותה הצלחה חלקית בלבד בתקופה האחרונה - עם המותג המוכר ביותר שלה שמקורו בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
http://img329.imageshack.us/img329/1143/picture348of.jpg
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הכתבה באתר על המכשיר הזה, וביחד עם העובדה שאני בקרוב טס לארה"ב.. אני שוקל לקנות אותו. רציתי להבין כמה דברים - המחיר שלו יקר מאד - 250 דולר, אבל אני מבין שזה "כמעט" מכשיר אנדוראידי שיכול להסתנכרן עם האנדוראיד שלי ב - WIFI. כמו כן יש לו קישוריות Bluetooth. בכל מקרה - רציתי לשאול - האם יש דרכים נוספות מעבר לרכישות אוזניות במעל 100 דולר בשביל לסנכרן אותו עם מד דופק כלשהו? קראתי באתר הזה: http://www.dcrainmaker.com/2011/10/motorola-motoactv-thoughts-and-analysis.html אבל לא ממש הצלחתי להבין את הדקויות בין BTLE ל - Ant+. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי פה מה בדיוק המכשיר הזה מסוגל לעשות ואילו אפשרויות עומדות בפני. תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ניסיון העבר שלי עם סוני אריקסון (K800, W880 ועוד כל מיני דגמים נוספים אצל חברים) הביא אותי למסקנה שהמכשירים שלהם מעולים, חוץ מדבר אחד - בכל הנוגע לרמקולים שלהם (אפילו במכשירים שמיועדים לסאונד, מסידרת "Walkman" לכל הרוחות!) הם פשוט תקועים אי שם בשנת 1992, פשוט רמקולים מזעזעים באיכותם ועוד יותר מזעזעים בעוצמתם. הרבה פעמים מצאתי את עצמי למשל במקומות קצת (!) רועשים מפעיל את הספיקר ומצמיד אותו לאוזן כמו שיחה רגילה בשביל להצליח לשמוע משהו.. ספיקר במהלך נסיעה ברכב למשל - פשוט בלתי אפשרי. חלש מידי. ברוב הזמן זה לא מפריע לי כי אני במילא עם אוזניה, ובכל הנוגע לצלצול - אני מעדיף שהטלפון במילא יהיה על רטט בלבד (אולי בתת מודע בגלל שהצלצול כלכך צורם ומגעיל). אני מחפש מחליף ל-W880 שלי. …
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
בכול מקום ניסיתי לברר,אבל משהו לא מסתדר לי,מדוע אני לא מצליח להוריד משחקים לפיליפס 530 שלי האם בכלל הוא תומך במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי את הe71, פלאפון עם נתונים מדהימים ללא באגים. מהר מאוד הרגשתי אי נוחות נוכח גודל המכשיר ותשומת הלב הרבה שהוא מושך בשל הרוחב שלו, והתחלתי לחשוב על החלפת המכשיר. נכנסתי למספר אתרים אם כי לא מצאתי מכשיר באיכותו באותו טווח מחירים, ואף ישנם מכשירים נחותים ממנו אשר הם יותר יקרים כדוגמה sony erricson w995, אשר חשבתי שיכול להיות תחליף ראוי. יש לציין כי אני לא בנאדם שנוהג להחליף מכשירים כל יומיים (עד לפני חודשיים היה לי nokia 6230I בערך שלוש שנים אך הרגשתי שהגיע הזמן לשדרוג), לכן אם מישהו מכיר מכשירים איכותיים באותו טווח מחיר אני אשמח לקבל הצעות. חשבתי אולי על אייפון סיני אבל אני לא ידוע עד כמה הם אמינים.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם שמח למצוא אתר פורה ופעיל אשמח לקבל את עזרתכם בנושא חיבור הטאבלט שלי לרשת לאחר אין ספור ניסיונוות וקריאת מדריכים באתר עדיין לא הצלחתי יש לי טאבלט סיני קניתי עבור הילדים לא מצליח למצוא מדריך לחיבור לרשת הנתונים של המכשיר הם CPU Processor Vimicro VC0882, 1 GHz + GPU Mali-400 @ 400MHz Operating System Google Real Android 4.0 ICE Cream Sandwich Size 10.1" TFT LCD Screen Resolution 1024*600 HD Touch Screen Resistive Touchscreen RAM Real 1G DDR3 Nand Flash 8GB Camera 0.3M Pixels-Front Android Market Yes. You can download thousands of APPS from the Google Android Market Output Device Built-in Loud speakers Input Device Built-in Microphone LAN External Fa…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
מחפש נגן מוזיקה קטן (לא יותר גדול מ ipod classic), קומפקטי, שיהיה ק-ל לתפעול (למי שלא מבין כלום במחשבים גם), תומך בעברית ה IPOD TOUCH קורץ לעין, אבל קצת מבאס הצורך לפרוץ אותו בשביל עברית, בכל זאת, איך התמיכה שלו לאחר פריצה בעברית (למשל האם אפשר בעמוד הגלילה, לראות בצד את האותיות של הא"ב וכו') ?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת.. בקשר לנגן חשבתי על sansa clip, יש המלצות אחרות? בקשר לאוזניות.. כרגע יש לי razer moray.. זה סבבה והכול אבל נופל מהאוזן.. ובכן, המלצות? תקציב.. בין 300-1000שח.. בטח אזמין מEBAY.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אם זה משנה אז זה איפוד נאנו דור 3
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בהמשך לכתבה שדיווחה על אפשרות שאפל תרכוש את אנוביט: http://hwzone.co.il/hardware/news/136651 נציגים של אפל, ובראשם סגן הנשיא, מסיירים בימים אלה בארץ ובוחנים את הקמת מרכז מחקר ופיתוח בארץ וכמו כן את רכישתה של אנוביט ואולי חברות סטארט-אפ ישראליות נוספות. לכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4161827,00.html
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון אני וחברים יוצאים להרבה טיולים ועושים על האש ומבאס שהרבה פעמים אין מוזיקה אז אני אשמח להמלצה על רמקולים שפועלים על כל דבר חוץ מחיבור לשקע, מצידי אפילו לסובב איזה ידית אנעארף... ושלא יעלו הרבה בבקשה, בנוסף הם יחוברו לאייפוד אם זה משנה, כמובן שעדיף אם ישמעו טוב.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ברשותי הנגן COWON D2 שקניתי לפני כחודש. גרסת הקושחה שבאה איתו היא 2.57 העברתי שירים לנגן, ומשום מה הוא מציג עברית הפוכה. מה הדרך לפתור זאת? גיגלתי ולא ממש מצאתי תודה לעוזרים, עידן.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנגן מספר שנים נגן מעולה עם סוללה מעולה לפני כמה זמן התחילו לי בעיות באוודיו ובמסך החיצוני אחרי שגררתי את זה כמה חודשים נמאס לי ופתחתי אותו גיליתי שהקונקטור התחיל להתנתק לי מהלוח שהוא מחובר עליו זה ממש לוח מודפס קטן שיושב בראש הנגן שעליו יש את הקונקטור לאוזניות ולצג החיצוני. אני מחפש מקום לקנות את החלק הנ"ל או מישהו שיש לו נגן כזה דפוק ומוכן למכור אותו במחיר סמלי. שלחתי גם מייל לאתר החברה למרות שלא נראה שיוכלו לעזור לי כי הנגן דיי ישן... צירפתי 2 תמונות עם החלק השבור מסומן בירוק כל המעגל המודפס שאני רוצה לקנות מסומן בצהוב החלק של הקונקטור שההלחמות שלו התנתקו לי. למישהו יש מושג איך אפשר להשיג? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שיתריע לי כאשר אני עובר את הדופק שהגדרתי. זהו. . ניסיתי את הסמסונג גיר 3 ומאוד התאכזבתי, אין שם אפילו אפליקציה אחת שמבצעת את מה שאני צריך, (אם מישהו מכיר אשמח שייתקן אותי), רק גימיקים של ילדים. טווח מחיר - בערך עד 800. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כשמישהו מתקשר אלי לפלאפון והמספר שלו לא שמור אצלי בזיכרון, אני לא יכול לראות אחרי השיחה את המספר שלו אלא אני רואה את המספר האחרון שהתקשר אלי שכן שמור אצלי במכשיר. לדוגמא אם מישהו מתקשר אלי ממספר שלא שמור אצלי בזיכרון, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין את המספר שלו בשיחות נכנסות אצלי. אותו דבר אם מישהו שאין לי אותו בזיכרון התקשר אלי ולא עניתי לו, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין לי את המספר שלו. למי שיש K800I גם יש את הבעיה הזו? מה לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מנוי טלפון סלולרי בסלקום וטלפון גלאקסי S4. כרגע הניהול של המשיבון מאוד מסורבל, יש מספר שאני צריך לחייב אליו בשביל לראות הודעות, אין לי שום יכולת להפנות את הטלפון למשיבון שאני לא זמין ואין לי שום שליטה על המשיבון. יש מישהו שיודע האם יש דרך טובה יותר לנהל את החשבון בצורה הבאה: 1) יכולת לשנות פתיח בקלות 2) יכולת לשנות מספר צלצולים עד להגעה למשיבון (או להפנות את המחייג למשיבון כאשר אני לא זמין) 3) יכולת לשמוע את ההודעות בממשק פשוט בלי כל הכאב ראש של חיוג למספר ייעודי וכל פעם לשמוע את ממשק הפתיחה אם יש כאן מישהו שיכול לייעץ מה אפשר לעשות תוך כדי שמירה על המספר שבו אני משתמש אודה לכם על הסיוע תודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום רב קניתי לפני שבועיים שלוש מכשיר MOTOROLA K1M מפלאפון ובטח לקחתי איתו ביטוח הבעייה שאני צרבתי גירסה וא מהחברה והוא פשוט נדלק ונכבה נדלק ונכבה (כלומר נהרס) עכשיו אני לא רוצה שידעו ששיניתי תגירסה אז הם לא יתנו לי אחריות או ביטוח מה אני יכול לעשות במכשיר כדי ללכת אליהם והם יחליפו לי אותו בחינם ? אם אעלה עליו במכונית ואהרוס אותו ? או עוד דעות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-