גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניינת לקנות sidekick של t-mobile מארצות הברית והשאלה שלי אם סים ישראלי יעבוד בטלפון הזה ואני אוכל להשתמש גם בטלפון וגם באינטרנט שהמכשיר מספק. מי שיכול לתת לי מידע על המכשיר הזה זה יהיה נהדר. ממש תודה!
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין את תוכנת בבילון על מחשב כף יד או שלמחשב כף יד אמורה להיות תוכנה מיוחדת שמותאמת לו?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך דחוף נרתיק לסאנסה E250 שלי אני צריך כזה http://ec1.images-amazon.com/images/P/B000MMC2KW.01-A2IHZFOHOQ0WG8.PT01._SS400_SCLZZZZZZZ_.jpg אבל לא מצאתי אותו בחנוייות בארץ ,מצאתי כזה אבל בצבע לבן כזה... http://www.e-buy.co.il/sg_product~sandisk~5037~0.htm ואם למישהו יש חנות או אתר ישראלי עם הנרתיק הזה בצבע שחור בבקשה תביאו לי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הי יש לי מטען אלחוטי חדש של RAVPOWER אתמול הטעין טוב אבל היום כותב CHARGING SLOWLY. יש לכם רעיון למה זה ככה? תודה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אחרי הרבה סיקורות ובדיקות מצאתי אתר אמריקאי בשם DBA cases http://www.dbacases.com/ יש להם שרות מצויין והמוצרים שלהם מעולים ויחודיים אומנם לא הכי זולים אבל שווים כל שקל. (ניתן לקבל מהם גם הנחות/קופונים פשוט לדבר באימייל עם Scott Weiner) המוצרים שרכשתי מהם עבור גלקסי S3 שלי : אישית רכשתי מהם מדבקת מגן מסך -just like glass screen protector ולאחר שימוש של כשבוע פשוט תענוג ,המגן הכי טוב שיצא לי להרגיש נותן אותה תחושה של זכוכית מבלי לאבד את הרגישות של המגע ואף האצבע מחליקה יותר נעים מאשר הזכוכית המקורית ומבלי להתפשר על הגנה נגד שריטות ואף יותר : כיסויים - רכשתי מהם שני כיסויים שונים : 1. THIN GRIP -כיסויי מאוד יפה דק קל ואלגנטי ומתלבש על המכשיר כמו כפפה ליד ולא פ…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
המכשיר האולטרה-תקציבי החדש של היצרנית הסינית שומר על אותו שבב העיבוד - אך משפר את כל שאר המאפיינים הטכנולוגיית שמסביב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה הופיעה לאחר שעדכנתי מגירסה 2.54 ל2.59. מתרחשת בכל הקליפים, כאשר כולם עברו המרה באמצעות תוכנת JetAudio 7.5.3.15 המסופקת עם המכשיר. לא גיליתי בעיות נוספות. יש לציין שאני לא מעוניין לחזור ל2.54 מאחר וגירסה זו, מסיבה כלשהי, לא מנגנת קבצי ogg (לפחות אצלי זה ככה).
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
תקציב:200 יש מצב לחריגה? כן, 50. יד ראשונה\שניה: ראשונה. חברת הנגן: לא משנה, שתהיה איכותית. זיכרון: 2GB או יותר. גודל הצג: כמה שיותר קטן. מסך מגע/או לא: לא. גודל הנגן: הכי קטן שאפשר. תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה,תומך עברית. (לא כ"כ חשוב לי). אני רוצה אחד לריצה, אז הכי קטן שאפשר עם ווליום גבוה ואיכותי. עדיף אחד עם איזה קליפס שאני יוכל לחבר לחולצה או משהו, כי אני לא רוצה להחזיק ביד ואין לי כיס במכנסיים. תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי משפקיים שמתאימות ל SAMSUNG S7
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב נייד ודור 3.5, על איזה מהירות אני יכול לגלוש? האם זה יכול להחליף לי את התשלום שאני משלם לספק תשתית האינטרנט שלי?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ההתחייבות שלי של ה3 שנים נגמרת בינואר ככה שאני משאר שיתנו לי לשדרג עכשיו טלפון. כרגע יש לי NOKIA S6500. לאישתי יש אייפון ואני נורא נהנה לשחק איתו. 2 מרכיבים שנורא חשובים לי הם מצלמה ואינטרנט, האמת אני דיי מכור לאינטרנט ועושה בו שימוש רוב היום. יש טעם לקנות כבר היום איזה סמרטפון או לחכות כמה חודשים לאיפון החדש או לדגם חדש אחר של משהו שאמור לצאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בהמשך לכתבה שדיווחה על אפשרות שאפל תרכוש את אנוביט: http://hwzone.co.il/hardware/news/136651 נציגים של אפל, ובראשם סגן הנשיא, מסיירים בימים אלה בארץ ובוחנים את הקמת מרכז מחקר ופיתוח בארץ וכמו כן את רכישתה של אנוביט ואולי חברות סטארט-אפ ישראליות נוספות. לכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4161827,00.html
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום. העברתי שירים מהמחשב למכשיר. השמות שלהם היו בסדר במחשב אבל מופיע לי בג'יבריש במכשיר. האם אני יכול לערוך את שם השיר? אם כן איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אחרי שהתלבטתי המון, ירדתי מהאנדרואידים וכל המכשירים היקרים. הבנתי שלי זה לא מתאים, יש לי מחשב נייד צמוד אליי ואין לי באמת צורך בכל המכשור המתקדם. הדרישות שלי הם אמינות, מצלמה יחסית סבירה , זכרון שאוכל לשים בו מוזיקה (בין אם זה פנימי או בעזרת הרחבה) ויציאת 3.5. שמתי עין על הנוקיה X2 שעולה כ500 ש"ח. ראיתי קצת ביקורות עליו ואומרים שהמצלמה לא משהו, למרות שבמחיר הזה אני לא יכול לצפות למשהו איכותי באמת. האם מבחינת זכרון מול המכשיר צפויים בעיות? אני הולך לשמוע במכשיר כמעט כל יום. אם למישהו יש הצעה טובה אשמח לשמוע, אולי פלאפון שקיים כמה שנים אבל ידוע באמינותו ולא מתקשה בקריאת קבצים מכרטיס זכרון.. בברכה, שי
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי,שבת שלום דבר ראשון כדי לשים משחקים על המכשיר מה אני צריך לעשות? ואיך האיכות של הסרטים על מסך כזה?הוא קורא תירגומים?איפשר לראות איתו סרט אחד בנסיעה ארוכה בלי שתיגמר לו הסוללה? והאייפוד טאץ מוגדר כנגן מולטימדיה או כמחשב כף יד?כי בעצם יש לו את כל הפונקציות של מחשב למשל מייל ואינרנט,ויש לו גם מוסיקה וסרטים והכל ומשהו בקשר לחנות FNAC צריך לדעת כתובת ספציפית של החנות או שהולכים בצרפת שם איפושה באחת הערים בצרפת ברביירה הצרפתית ואני אראה שם את החנות FNAC? ובכלל היא נמצאת בכל צרפת החנות או שרק בפריז? חוץ מFNAC יש עוד חנויות? בכל החנויות מוכרים באותו מכיר את המכשיר? ומה צריך לעשות כדי לפרוץ אותו?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי מאיזה חברת טלפון אני יכול להשיג טלפון מהדור הנוכחי (אייפון 4 או מקביל אנדרויד) ככה שאני ישלם עליו בתשלום חודשי אבל הכי זול שיש, כלומר מעוניין לשלם כמה שפחות על המסלול. יש לציין שאני סטודנט! תודה למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני עושה ADD TO LIST אבל כלום לא קורה וזה לא מעביר את זה לפלייליסט שלי... פשוט הPLAYLIST לא נפתח אז מכן הנחתי שפשוט אין בתיקיה כלום ובגלל זה היא לא נפתחת. וד"א אגב מה זה ה BOOKMARK שיש שם?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חשבתי על N97, למרות שיש עוד כמה שאני מתלבט ביניהם. אני לא כ"כ מכיר מכשירים, אם תוכלו להכיר לי/להמליץ לי על עוד אז אחלה זה מה שאני מכיר ורוצה פחות או יותר: N97 HTC HD2 (למרות שאני לא בטוח בגלל מספר בעיות לפעמים) מכשיר של Sony Ericson שאמור לצאת ואני לא זוכר איך קוראים לו.. חוץ מזה יש למישהו הצעות? אני מעדיף שתהיה לו מערכת הפעלה (שיהיה יותר לכיוון המחשב ולא לכיוון הטלפון, כמו מחשב עם טלפון על הדרך). תודה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח. רצוי ממשק נוח עם עיצוב גראפי עשיר, ועם אפשרות לסדר את השירים תחת להקות/אלבומים/סידור-עצמאי. עדיפות לסוללה נטענת, שמסוגלת לפעול במשך מספר שעות (לפחות 15) ללא טעינה. כמובן שדרושה איכות סאונד טובה, ואם אפשר אז גם אוזניות סבירות מצורפות לנגן (אבל זו רק אופציה). אין כל צורך בתמיכה בוידאו (מכל סוג שהוא). רצויה תמיכה בעברית, אך זו רק אופציונלית.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לTablet בעל מקלדת מלא פיזית ראיתי כמה כאלה אבל אני לא כול כך מבין בנושא זה ואני פתוח להמלצות כאמור התקציב הוא עד 3000. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
דודה שלי מגיע לארץ מארה"ב בעוד מס' שבועות, מה שאומר שיש לי הזדמנות לקנות טלפון מארה"ב. אני עדיין ממש לא סגור על איזה טלפון אני רוצה לקנות, וברור שבראש ובראשונה התשובה לשאלה תלויה בהפרש המחיר בין הטלפון בארץ למחיר בארה"ב. בדקתי את ההפרשים עבור מס' דגמים. למשל עבור נוקיה 6288 יוצא הפרש של 150 ש"ח בין המחיר לארץ למחיר בארה"ב, עבור הפרש כזה ברור שעדיף כבר לקנות בארץ, אבל עבור k800i או N80, יש כבר הפרש של כמעט 500 ש"ח, כך שכאן בהחלט כדאי לשקול את העניין. רציתי לדעת האם באופן כללי אתם ממליצים/לא ממליצים לקנות בארה"ב טלפון? כמה יעלה לעשות לטלפון "עליה"? איך מטמיעים בטלפון מארה"ב FIRMWARE בעברית? האם אפשר לעשות זאת דרך המחשב בבית? האם זה יגרום לאובדן אחריות? כמו כן צריך גם לקנות …
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
לאחר ההצלחה הנאה של משפחת ה-Galaxy S10 המשולשת, נראה כי סמסונג מוכנה לקחת את הרעיון צעד נוסף קדימה במחצית השנייה של השנה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להרשם לאתר הנ"ל אבל הוא דוחה כל EMAIL שאני רושם לו (ניסיתי לפחות שלושה דומיינים שונים). מישהו יודע אולי מה קורה שם, אולי יוכל לעשות רישום בשבילי?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום וברכה, נרשמתי במיוחד בכדי לשאול את השאלה, מכיוון שלא מצאתי על זה מידע ברחבי הרשת. אני נתקל בבעיה בהעתקת טקסטים בגלקסי 3: להעתיק כמה מילים או שורה אחת - הכל בסדר, אבל משורה שנייה והלאה, במקום להעתיק מההתחלה לסוף, הוא מעתיק מהסוף להתחלה. למשל, אם אני מעתיק טקסט ארוך מהמייל ורוצה להדביק בווטסאפ, במקום לקבל: שורה ראשונה שורה שנייה שורה שלישית אני מקבל: שורה שלישית שורה שנייה שורה ראשונה זה נראה כמו שההעתקה מתבצעת מהשורה האחרונה לראשונה ולא הפוך. הבעיה קיימת גם אם אני מעתיק את כל הטקסט במכה אחת על ידי "בחר הכל" האם מישהו נתקל בבעיה זו? והאם ישנה אופציה לפתור את זה? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Homtom HT17 Pro, עם 2GB של RAM ומערכת אנדרואיד מרשמלו, מוצע למכירה בעבור 70 דולר בלבד, רק למשך היומיים הקרובים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-