עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מכשיר האנדרואיד הראשון והייחודי של היצרנית הקנדית זוכה להצגה רשמית, וגם מחיר ותאריך השקה מיועדים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-היכרות-רשמית-עם-סמארטפון-ה-priv-של-בלאק/

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by shaypoi1,

שמעתי שיצא גירסא לפלאפון הזה איך מתקינים? האם כדי להתקין?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by h_yoav,

אני מעוניין לקנות אייפון יש הבדל גדול בין הגרסא הישנה לחדשה גם ככה אין לי דור 3 ואני לא מתכוון לעשות ולgps בטח לא יהיו מפות לישראל יש עוד טעם לקנות את האייפון החדש או שעדיף את הישן שזול יותר?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91-1-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5/

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  5. התגלגל ליידי MIO 558. אין לי מושג מה לעשות איתו >: מכירה לא באה בחשבון.. מה אפשר להתקין עליו? על אילו תוכנות אתם ממליצים? כיוון של רעיון של שימוש בו? תודה!

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by assaf990,

אם יש לי מחשב נייד ודור 3.5, על איזה מהירות אני יכול לגלוש? האם זה יכול להחליף לי את התשלום שאני משלם לספק תשתית האינטרנט שלי?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by שוקו,

מתלבט בין 2 המכשרים. הבדלים א. האריה יותר קטן, ואני אוהב מכשירים קטנים ובגלל זה כל החדשים סטייל SGS נפסלים על הגודל, הדזייר גדול ב1.5 ס"מ ולא יודע כמה עקרוני ב. הדזייר יותר חדש, מעבד, זכרון וכו', עד כמה זה באמת עקרוני? אני לא מתכוון לראות סרטי HD בפלאפון או להריץ דברים מוזרים, לשימוש סטנדרטי האם גם האריה יספיק? ג. עדכונים וקהילה, הדזייר עבר עליה בצורה יותר פפולארית ומסודרת ד. פלאש במצלמה ה. $$$$- אני לא במצב של כסף פנוי, והאריה זול בכ30% (מביאים לי מחו"ל), מצד אחר אני אגרד עוד 150$ במקום להתחרט על זה בהמשך אה וגם ו. רזולוציה וגודל מסך, מצד אחד פה זה 3.7 עם רזולוציה יותר גדולה, ומצד שני גם 3.2 יספיק לי ונראה לי שהרזולוציה הזאת יכולה להספיק (או שלא?), במיוחד שאני חובב מכשיר…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by Cyanide,

בזמן האחרון אני וחברים יוצאים להרבה טיולים ועושים על האש ומבאס שהרבה פעמים אין מוזיקה אז אני אשמח להמלצה על רמקולים שפועלים על כל דבר חוץ מחיבור לשקע, מצידי אפילו לסובב איזה ידית אנעארף... ושלא יעלו הרבה בבקשה, בנוסף הם יחוברו לאייפוד אם זה משנה, כמובן שעדיף אם ישמעו טוב.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  9. מחפש אפליקצייה לאייפון שאני יכול להגדיר בה אתר אינטרנט (אחד או יותר) שברגע שהאתר מתעדכן בלדוגמא כתבה חדשה היא תקפיץ לי על כך הודעה. יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  10. היורש של ה-Snapdragon 845 יוכל לצמצם משמעותית את הפער מה-Apple A12 וגם להתחרות ישירות ב-Kirin 980 של Huawei, כך נראה לכתבה

11. Started by AmL1,

שלום לכולם אני מחפש אפליקציה שתיתן לי ליצור מין גלריה לפי נושאים ושתהיה אפשרות לרשום תיאור לכל תמונה. למשל: חיות מקומות צמחים ואז שיבחרו חיות--->כלבים--->לברדור----> תיאור על הכלב+תמונה. ושכדי לצאת ממנה יהיה צורך בסיסמא. יש משהו בסגנון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by Jeka90,

כשמישהו מתקשר אלי לפלאפון והמספר שלו לא שמור אצלי בזיכרון, אני לא יכול לראות אחרי השיחה את המספר שלו אלא אני רואה את המספר האחרון שהתקשר אלי שכן שמור אצלי במכשיר. לדוגמא אם מישהו מתקשר אלי ממספר שלא שמור אצלי בזיכרון, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין את המספר שלו בשיחות נכנסות אצלי. אותו דבר אם מישהו שאין לי אותו בזיכרון התקשר אלי ולא עניתי לו, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין לי את המספר שלו. למי שיש K800I גם יש את הבעיה הזו? מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  13. מספר מינימלי של מכשירים חכמים יקבלו את העדכון האחרון של מערכת ההפעלה, במה שנראה כמו עוד מסמר בארון הקבורה של המיזם המתקשה לכתבה

14. Started by PuG3o6,

שלום רב קניתי לפני שבועיים שלוש מכשיר MOTOROLA K1M מפלאפון ובטח לקחתי איתו ביטוח הבעייה שאני צרבתי גירסה וא מהחברה והוא פשוט נדלק ונכבה נדלק ונכבה (כלומר נהרס) עכשיו אני לא רוצה שידעו ששיניתי תגירסה אז הם לא יתנו לי אחריות או ביטוח מה אני יכול לעשות במכשיר כדי ללכת אליהם והם יחליפו לי אותו בחינם ? אם אעלה עליו במכונית ואהרוס אותו ? או עוד דעות בבקשה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  15. מחפש נגן מוזיקה קטן (לא יותר גדול מ ipod classic), קומפקטי, שיהיה ק-ל לתפעול (למי שלא מבין כלום במחשבים גם), תומך בעברית ה IPOD TOUCH קורץ לעין, אבל קצת מבאס הצורך לפרוץ אותו בשביל עברית, בכל זאת, איך התמיכה שלו לאחר פריצה בעברית (למשל האם אפשר בעמוד הגלילה, לראות בצד את האותיות של הא"ב וכו') ?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  16. האם אפשר להשתמש בסלולר רגיל כמטען לסלולר אחר? בסלולר 1 יש 1%100 בטריה ובשני נגמרה הבטריה. ישנה אפשרות להטעין מאחד לשני באיזשהי אופן?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  17. Started by srulzucker,

שלום, קניתי דרך האינטרנט אוזניות Philips in ear עם הקשת מאחורי הצוואר. אחרי מספר שימושים לריצה אני כמעט לר שומע באוזן שמאל. רצוי לציין שאני מזיע מאד וגם ששמעתי טוב במהלך הריצה עם הזיעה הפסקתי לשמוע והייתי צריך להרחיק את האוזניה מהאוזן כדי לשמוע טוב יותר. ניקיתי מלכלוכים את יציאת האוזניה אבל גם בלי הכיסוי עדין לא שומעים. אשמח לרעיונות.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

נפח רצוי 8 עד 16 GB, אם אפשר יותר מזה בנגן איכותי יבוא בטוב, חשוב לי שיהיה קל, קל לתפעול (לא בא לי להתחיל להיזכר למה הוא לא עושה את מה שאני רוצה תוך כדי ריצה) וחובה שיהיה לו נרתיק לזרוע. חשבתי על איפוד נאנו דור 4 ו COWON I7. לא יודע מה לבחור (אם יש עוד הצעות אני אשמח) הנגן ישולב או עם האוזניות המקוריות שלו או עם AKG412P בחוץ או עם sennheiser hd280pro ומגבר cMOY בבית תודה

19. זוכרים את ה-Zenfone AR האימתני? החל משבוע הבא תוכלו לרכוש אותו, עם כמות שיא של זכרון RAM ונפח אחסון מובנה לכתבה

20. אם זה משנה אז זה איפוד נאנו דור 3

21. Started by Shoko,

כבר הרבה זמן אני חושב על להחליף את המכשיר שלי. הבקשות שלי הן : - אנדרואיד - מצלמה סבירה - אינטרנט - מוזיקה - יש לי בעיה עם כל המכשירים החדשים שיש להם מסכי ענק... המקסימום שלי הוא באזור ה- 4.3in (כמו ה- S2) התקציב הוא עד 500$ (למרות שלא סגור על זה) מביאים לי מארה"ב. חשבתי על : galaxy s2 - שאני חושב לרדת ממנו כי הוא ישן והוא לא מקבל אפילו ICS htc one s / one v אשמח לשמוע על המכשירים הללו \ אחרים שעונים לדרישות... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  22. יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... השאלה שלי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני שמחובר למחשב? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם...

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by Zipi-2,

שלום רב, בשישי הזה קיבלתי פלאפון נוקיה 5800XM חדש ונוצץ , הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד , הסטונד המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו עם אוזניות הוא יחסית נמוך לכל נגן או פלאפון אחר שבו השתמשתי עד עכשיו. כמובן שיחקתי עם הגדרות ועם האקוולייזר אבל זה בקושי עזר. האופציה היחידה שלי זה כרגע או לנסוע לאורנג' \ נוקיה כדי לתת להם את הפלאפון , אבל לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת אם למישהו הייתה בעיה דומה שהוא הצליח או לפחות יודע איך לפתור. כי בתור טלפון שמשווקים אותו בתור יכולות המוזיקה שלו , עם ווליום מקסימלי כזה .... אני יכול לחזור למכשיר בן 3 השנים שלי. אז למישהו יש פתרון ? אולי אני יכול להחליף נגן שנותן בוסט ? או אולי אוזניות אחרות שנותנות output גבוהה יותר ? כל טיפ יתקבל בברכה .

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by dddddd,

שלום אז ככה אני מעוניין לרכוש סלולרי ואני רוצה לדעת כמה דברים אני מתלבט בין כמה מכשירים k850'w960 z10 g800 n95 8g אז ככה רציתי לדעת לאיזה מהמכשירים יש את המצלמה האיכותית ביותר ולאיזה יש את הסאונד החזק והאיכותי ביותר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.