עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מדבר על חריץ הרחבה, האם ניתן להכניס כרטיס 4GB ? או שהנגן מוגבל עד 2GB ?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by dsane,

אני יכול לקנות כל אחד משלושת המכשירים הללו באותו המכיר. מה מהם כדי לי? הכי חשוב לי עמידות, זמן סוללה ואיכות שיחה אח"כ מכשיר אמ פי שלוש נורמלי ומצלמה סבירה בסוף הגודל והמשקל לא פקטור בכלל. מה כדאי לי לקנות? תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  3. זוכרים את ה-Zenfone AR האימתני? החל משבוע הבא תוכלו לרכוש אותו, עם כמות שיא של זכרון RAM ונפח אחסון מובנה לכתבה

4. Started by simla101,

שלום אני עובר לחול לאיזו תקופה מסויימת ורוצה לקנות שם טלפון עכשיו אני מבין שיש מיסוי כאשר אני מייבא פלאפון לארץ, השאלה, האם המיסוי יחול גם אם אני מביא את הטלפון עליי (סתם יהיה בכיס שלי נאמר)... שאלה נוספת היא, האם צריכה להיות בעיה של תאימות לארץ? במקרה אני עובר לטיוואן אז אני מניח שאני אקנה איזה HTC כלשהו, השאלה האם גרסאות מכשירים של המזרח שונות במשהו מכאלה אירופאיות? תדה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  5. לכל מי שראה מסע בין כוכבים , הם היו משתמשים במין PALMים גדולים כאלה, לקרוא את הדברים שלהם, עם הטכנולוגיה של היום, וכמות ספרי הPDF שקיימים, חייב להיות דבר כזה... אני מצאתי בעיקר בחו"ל כל מיני פטנטים , די יקרים... אין דבר כזה בארץ (זול אם אפשר).. זה מוזר שמחשב כף יד הכי פשוט יש לו 192MB או 32MB שיש היום DISKONKEY של 100 שקל של 1 ג'יגה... לא מחפש מערכת הפעלה רק משהו שתומך ב PDF..

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by bluemail,

מתי ההשקה שלו ?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  7. Started by Avivo,

שלום כולם אני רוצה לקנות אחד מהנגנים, ההתלבטות שלי היא בין שלושתם, כשאני נוטה לכיוון ה7 מהסיבה שהוא הכי קטן השאלה היא כזאת, האם הגודל משמעותי בין הd2 ל7, (כי באיכות סאונד וסוללה הם דומים...) והאם ניתן להשיג בארץ את ה7 בגרסת ה16 ג'יגה (כי אם כן אז זה נראה לי די סוגר את העניין) את הקליקס הכנסתי כי הוא נראה מדהים, וקראתי פה קצת שהוא גם סבבה מבחינת פיצ'רים, השאלה היא איך הזמן סוללה והגודל\משקל שלו יחסית לאחרים? (איכות וידאו לא מאוד חשובה לי, לא בטוח בכלל שאני אצטרך את זה יש בPSP...), והאם יש לו חריץ לכרטיס הרחבה (יתרון לD2)? שאלה אחורנה, איך הD2 מבחינת השבירות שלו? אני מפחד נורא שהוא יהיה נורא שביר ושאני אצטרך לקנות מגן מסך פאוץ וכל מיני דברים מסביב שנורא אין לי כוח להתעסק א…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by sdsd,

אני עומד לקנות את 6288 של אורנג, עכשיו, יש לי sim מנוקיה ישן של אורנג, מכשיר בעל מסך שחור לבן (לא צבעוני), עכשיו, אם אשים את הסים שלו ב-6288 שהוא דור 3 זה יפגע בו או ישנה אותו,או לא יוכל לתת לי להכנס לתוכנות מסויימות של המכשיר?כלומר המצלמה תעבוד והאמפי והכל רק חוץ משיחות וידאו...או שבסים יש רק את מספר הפלאפון ספר הטלפונים וההודעות ואז הוא לא ישנה כלום. ואפשר גם להעביר את ספר הטלפונים וההודעות לזיכרון הפנימי של הפלאפון? תודה

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by KFL,

יש לי נוקיה n73 me. לפני כשבוע הורדתי משחקים לפלאפון. חיברתי את הפלאפון למחשב דרך הUSB. נפתח לי חלון עם 10 תיקיות, שמתי את המשחקים באזה סתם תיקיה. כשבאתי להתקין את המשחקים היה לידם סימן שאלה. לחצתי וכתב לי שאין אפשרות לפתוח. לידיעתכם המכשיר שלי לא פרוץ. לכן השאלה שלי היא כזאת האם כדי לשים משחקים אני צריך לפרוץ את המכשיר או שפשוט המשחק לא מתאים למכשיר?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  10. Started by אביטלתל,

שלום, אני רוצה להתקין ברכב שלי דיבורית למכשיר Nokia 6070 זה מכשיר ללא bluetooth אשמח לקבל המלצה לדיבורית מתאימה. תודה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. היי חברים, מקווה שבפרסם במקום נכון, מחפש מישהו שקנה בשבוע אחרון גלקסי S8/+ ביבוא רשמי. יצא לסאני תקשורת מבצע למי שקנה את המכשיר מגיע שעון GEAR S3 ב1000 ש"ח והייתי מעוניין לקנות דרכו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by McMerc,

אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  13. מוכן להתגמש גם ל-1500 ש"ח, חשוב לי שיהיה מסך גדול - 10 אינץ' לפחות, אם אפשר גם GPS - אשמח, לא חובה. מה כדאי ואיפה הכי כדאי לקנות? בחו"ל? תודה.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  14. לא חייב משהו איכותי אבל התקציב גמיש יש לי E250 אם זה משנה...

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  15. סמארטפון ה-Xplay 7 של חברת Vivo נשמע כמו פנטזיה מרחיקת לכת - אך עשוי להתחיל להימכר הלכה למעשה כבר בעוד מספר חודשים לכתבה

16. Started by m_g,

מה זה כל הפריצות האלה שיש באינטרנט? כל הCYDA האלה שאני שומע עליהם מה זה נותן בדיוק? זה מבטל אחריות?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  17. יצרנית המחשבים האישיים השנייה בגודלה בשוק עשויה לשדרג את המגוון שלה עם שבב ומערכת הפעלה חדשים ובלתי סטנדרטיים לכתבה

18. Started by nosterdmus,

שלום. עברתי בזאפ על מחירי ה PSP בארץ ושמתי לב שישנן כמה גירסאות כשהבדלי המחירים בנהם מאוד גדולים. היגרסאות הן 1000K, 1004K ו 1006K - מישהו יודע מה ההבדלים? למה ההבדל בתמחור כ"כ גדול?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  19. דיווח חדש מגלה לנו מי הם הדגמים הנמכרים ביותר בעולם כולו - ובאופן לא ממש מפתיע שתי השחקניות הכי גדולות בשוק הן אלו שמככבות כאן לכתבה

20. Started by BloodFist,

המכשיר שיש לנו כיום הוא מחשב כף יד שכבר עושה בעיות והוא מבוגר ואנחנו מעוניינים להחליפו. היינו רוצים לקנות מכשיר GPS חדש שמריץ IGO בגרסא הכי חדשה (והכי מתקדמת 8?) ומאוד מעניין אותנו עניין הTMC האם זה עובד כמו שצריך בארץ? במידה וכן היינו מוכנים להשקיע גם בזה. מבחינת התקציב לא מוגבל (בגבול הטעם הטוב שזה נניח 1500 שקלים במידה וצריך להשקיע יותר בגלל משהו ספציפי אני אבדוק את זה) תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  21. ה-Portege X30D מציע מעבדים עדכניים במשקל מינימלי בהחלט לכתבה

22. Started by J0n1,

העידן הטכנולוגי מתחיל לחלחל גם לשורשי עץ משפחתי, כאשר אבי השתדרג עם סלולארי חדיש ומחודש, המסוגל לנגן שירים, סבתי שתחיה החליטה שגם היא רוצה. טלפון כבר יש לה, ואני חושב שעדיף לקנות לה נגן MP3, מכמה סיבות. הדרישות לנגן הן: 1. זול 2. 1GB זיכרון, הרחבה לא חובה 3. תפעול קל, הדלק ונגן (בלי דפדפוף בתיקיות) 4. רמקול חובה ראיתי את הנגן הבא, יש בו מלא דברים שאני לא צריך, אבל המחיר שלו אחלה, אבל אני לא יודע כמה יהיה נוח לתפעל אותו, אני מעונין בנגן שיתחיל לזמר ישר לאחר ההדלקה (או לאחר לחיצה על PLAY), והיא לא תצטרך לדפדפף בין תפריטים במסך פצפון. מה דעתכם? יש לכם המלצה לנגן אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by julbo,

אז כמו שציינתי בכותרת הפלא פון לא מזהה את הרצועות בנגן מדיה אבל הוא כן מזהה אותם בגלריה. אצל אח שלי יש תיקיה נוספת שאין לי שלשם הוא מכניס את הרצועות ולא עושה לו בעיות. מה לעשות ?? לפתוח תיקיה נוספת? לשחזר הגדרות יצרן? אני לא טוב בדברים האלה הפלאפון הקודם שלי היה nokia 3010

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש דיבורית BT לרכב עד 300 שיהיה עיצוב טוב ושתהיה טובה באיכות.. תודה..

דיונים חדשים בפורומים