עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by משתמש כבד,

אני צריך נגן MP4 בתקציב של 300-400 שיציג סרטונים.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  2. יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... השאלה שלי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני שמחובר למחשב? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם...

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by h_yoav,

אני מעוניין לקנות אייפון יש הבדל גדול בין הגרסא הישנה לחדשה גם ככה אין לי דור 3 ואני לא מתכוון לעשות ולgps בטח לא יהיו מפות לישראל יש עוד טעם לקנות את האייפון החדש או שעדיף את הישן שזול יותר?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by Idan_S,

אהלן חבר'ה, ברשותי הנגן COWON D2 שקניתי לפני כחודש. גרסת הקושחה שבאה איתו היא 2.57 העברתי שירים לנגן, ומשום מה הוא מציג עברית הפוכה. מה הדרך לפתור זאת? גיגלתי ולא ממש מצאתי תודה לעוזרים, עידן.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  5. Started by sgorg100,

שלום רב, המסך של הטלפון שלי ניסדק אז אני די בדחיפות רוצה לתקן אותו. מישהוא יכול להמליץ לי בבקשה על חנויות באיזור חיפה שיוכלו לעזור לי וכמה זה צריך לעלות. אם לחילופין מישהוא מכיר חנות שתמכור לי מסך אני ישמך להחליף אותו בעצמי. המון תודה אני

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  6. Started by Gilo2005,

בכול מקום ניסיתי לברר,אבל משהו לא מסתדר לי,מדוע אני לא מצליח להוריד משחקים לפיליפס 530 שלי האם בכלל הוא תומך במשחקים?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  7. שלום אני מחפש את הטלסקופ הכי טוב שאפשר למצוא עד מחיר של 600 שח, אני לא מבין בנתונים טכניים ודברים כאלה אז אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  8. יש אפשרות לעשות עידכון גירסה למכשיר בלי לגשת למוקד שירות כי הפלאפון לא מחברה החלפתי עם חבר זה מכשיר טוקמן עם סים פרי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by gal_zaken,

מישהו יודע אם הפלאפון הגיע לארץ ואם יש לו פריצה לעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  10. הבעיה הופיעה לאחר שעדכנתי מגירסה 2.54 ל2.59. מתרחשת בכל הקליפים, כאשר כולם עברו המרה באמצעות תוכנת JetAudio 7.5.3.15 המסופקת עם המכשיר. לא גיליתי בעיות נוספות. יש לציין שאני לא מעוניין לחזור ל2.54 מאחר וגירסה זו, מסיבה כלשהי, לא מנגנת קבצי ogg (לפחות אצלי זה ככה).

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  11. Started by Zipi-2,

שלום רב, בשישי הזה קיבלתי פלאפון נוקיה 5800XM חדש ונוצץ , הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד , הסטונד המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו עם אוזניות הוא יחסית נמוך לכל נגן או פלאפון אחר שבו השתמשתי עד עכשיו. כמובן שיחקתי עם הגדרות ועם האקוולייזר אבל זה בקושי עזר. האופציה היחידה שלי זה כרגע או לנסוע לאורנג' \ נוקיה כדי לתת להם את הפלאפון , אבל לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת אם למישהו הייתה בעיה דומה שהוא הצליח או לפחות יודע איך לפתור. כי בתור טלפון שמשווקים אותו בתור יכולות המוזיקה שלו , עם ווליום מקסימלי כזה .... אני יכול לחזור למכשיר בן 3 השנים שלי. אז למישהו יש פתרון ? אולי אני יכול להחליף נגן שנותן בוסט ? או אולי אוזניות אחרות שנותנות output גבוהה יותר ? כל טיפ יתקבל בברכה .

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  12. תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  13. שלום לכולם.. יש לי שאלה - יש לי מוטורולה אטריקס - אנדרואיד 2.2. רציתי לדעת האם זה אפשרי לשלוח מהמכשיר מסמכים להדפסה, כגון מיילים PDF וכו'.. ניסיתי להוריד כל מיני תוכנות מהמרקט אבל אף אחת לא מצליחה לבצע זיהוי של המדפסת. אני מחובר עם המכשיר ב - WIFI לרשת הביתית שלי, בה קיימות 2 מדפסות בשיתוף. האם זה בעיה תוכנתית? אנדוראיד? הגדרות מדפסת? שיתופיות וכו'? תודה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by coben,

היי מחפש מגן מסך כמה שיותר דומה לחווית השימוש בלי מגן. לפי סדר חשיבות: 1)מבחינת החלקת האצבע(לא דביק). 2)שקיפות. 3)השארת סימנים. תודה מראש למי שיחסוך לי חפירות בפורומים .

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  15. בהמשך לכתבה שדיווחה על אפשרות שאפל תרכוש את אנוביט: http://hwzone.co.il/hardware/news/136651 נציגים של אפל, ובראשם סגן הנשיא, מסיירים בימים אלה בארץ ובוחנים את הקמת מרכז מחקר ופיתוח בארץ וכמו כן את רכישתה של אנוביט ואולי חברות סטארט-אפ ישראליות נוספות. לכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4161827,00.html

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by Yakim Peled,

אני רוצה לבצע שיחה ולהקליט אותה. הטלפונים שיש לי בבית הם נוקיה 5110 ו-1280 (הם פשוטים אז אני מניח שזה לא אפשרי בהם) ומוטורולה Defy. חיפשתי באפשרויות של ה-Defy אבל לא מצאתי את האופציה הזו. האם זה אומר שאני צריך להוריד אפליקציה כדי שתהיה לי את האופציה הזו? אם כן, איזו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  17. Started by deluxe,

שלום חברים! יש לי סמסונג S4 והמטען שלי עושה בעיות. אחרי כמה נסיונות גיליתי שמדובר בכבל ככל הנראה. אני מחפש לקנות כבל data איכותי שמתאים לקצב גבוה ויטעין מהר. כמובן שגם יהיה עמיד לקיפולים ושאר התעללויות. איזה סוג כבל צריך לחפש? איך אני מזהה שהוא "מהיר"? לגבי השנאי עצמו, לא יודע אם הוא בעייתי אבל אם יש המלצות לאיזה מטען קיר מהיר (2A) חלופי ואמין, אשמח לשמוע. כנ"ל לגבי מטען רכב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  18. סולדים מהשבבים הניידים של אינטל? הסמארטפון הטרי מבית אסוס מציע לכם שבב של קוואלקום ומצלמה עם מיקוד מבוסס לייזר בעבור מחיר התחלתי של 200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-דיל-מפתיע-ה-zenfone-2-laser-הושק-במחיר-משתלם-מאו/

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  19. צמד ה-R9 וה-R9 Plus של היצרנית הסינית אשר משלב מראה יוקרתי וחומרת ביניים זוכה להצלחה בלתי מבוטלת עם תחילת השיווק בשוק המקומי Oppo היא אולי לא שם שנמנה עם אריות עולם המכשירים החכמים, אך זה לא מונע ממנה לקצור הצלחות ולשבור שיאים אישיים משלה תודות לצמד הסמארטפונים החדשים אותם חשפה לאחרונה, ה-Oppo R9 וה-Oppo R9 Plus – אשר כבר זכו לתיאור כמי שהצליחו להידמות הן למכשירי ה-Galaxy S העדכניים והן למכשירי ה-iPhone העדכניים בו זמנית. לפי דיווח עדכני, צמד הסמארטפונים צבר מכירות בהיקף מרשים של כ-180,000 יחידות ביום הראשון שבו החל להימכר באופן מקוון ובאופן פיזי ברחבי סין – לא רע בכלל, בהתחשב בכך שתגי המחיר שלהם עומדים על סכומים בלתי מבוטלים של כ-2,800 יואן וכ-3,300 יואן לדגם ה…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  20. שילוב בין שבב הביניים העדכני ביותר של קוואלקום לסוללה בקיבולת גדולה עשוי ליצור מוצר מנצח עבור לנובו לכתבה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  21. עיתוי ההשקה הרשמית לצמד מכשירי העל החכמים החדשים מבית סמסונג בארץ הקודש לא יכל להיות מוצלח יותר לכתבה

22. Started by Zedik,

לכל המגנים שקנינו עד כה יש את אותה בעיה - הם לא נדבקים למסך בהיקף, ככל הנראה בגלל שהמסך של המכשיר הזה מעט קמור. יש משהו מומלץ?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  23. ה-Portege X30D מציע מעבדים עדכניים במשקל מינימלי בהחלט לכתבה

24. דגמי הביניים החדשים של החברה היפנית עתידים לעבור לשימוש בשבבי ה-Snapdragon של קוואלקום, וזה יהפוך אותם לרלוונטיים הרבה יותר בשווקים המערביים לכתבה

25. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת נייד אנדרואיד עד עתה רכשתי תמיד ניידים סיניים אני ובמי משפחתי Xiamoi כרגע משתמש ב Meizu 6 PRO לפפחות כ שנתיים וחצי עד שלוש נהנה מהמסך של 2K בקיצור הנייד מגע'גע וחייב חדש. הכי חשוב לי יותר מהמצלמה זה איכות המסך שתעמוד לפחות על 2K כמעט כל הניידים בעים עם מסך של FHD. חשבתי לששנות כיוון וללכת על Samsung S10 Plus בגלל המחיר יבואן מקבילי באילת 2180 בערך יש לכם הצעות \ אפשרויות אחרות במסגרת התקציב הזה ??\ תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.