עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by The Dom,

אהלן. אני מחפש תוכנה של שעון מעורר (חינמי) שאני יכול להגדיר לו שעה ובאיזה ימים להעיר אותי. שיהיה יותר מאפשרות אחת לתזכורת. ושתהיה אופציה ל"נודניק" (שאחרי כמה דקות זה מצלצל שוב),ואם יש אפשרות לכוון גם כול כמה דקות שזה יצפצף- מה טוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  2. כמה ימים אחרי שהחליטה להחזיר למסלול את כל 42 המיקומים שלה במדינת הענק עם התמתנות היקפי ההדבקה בנגיף הקורונה - מחזירה אפל על צעד הפוך על החנויות שלה בכל שאר המדינות לכתבה

3. Started by Jesper,

דודה שלי מגיע לארץ מארה"ב בעוד מס' שבועות, מה שאומר שיש לי הזדמנות לקנות טלפון מארה"ב. אני עדיין ממש לא סגור על איזה טלפון אני רוצה לקנות, וברור שבראש ובראשונה התשובה לשאלה תלויה בהפרש המחיר בין הטלפון בארץ למחיר בארה"ב. בדקתי את ההפרשים עבור מס' דגמים. למשל עבור נוקיה 6288 יוצא הפרש של 150 ש"ח בין המחיר לארץ למחיר בארה"ב, עבור הפרש כזה ברור שעדיף כבר לקנות בארץ, אבל עבור k800i או N80, יש כבר הפרש של כמעט 500 ש"ח, כך שכאן בהחלט כדאי לשקול את העניין. רציתי לדעת האם באופן כללי אתם ממליצים/לא ממליצים לקנות בארה"ב טלפון? כמה יעלה לעשות לטלפון "עליה"? איך מטמיעים בטלפון מארה"ב FIRMWARE בעברית? האם אפשר לעשות זאת דרך המחשב בבית? האם זה יגרום לאובדן אחריות? כמו כן צריך גם לקנות …

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. Started by tuli13,

vהאם מישהו יוכל לומר לי יאזה נגן כדאי לקנות בלי להתייחס למחיר.אני מחפש נגן שיתן לי מענה הן ברמת האינטרנט והן ברמת קבצי הוידאו והמוזיקה. תודה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by 1qaz2wsx,

http://www.youtube.com/watch?v=kMSmfycAzRQ כנסו לפרופיל שלו לעוד... אותי קרע האחרון

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  6. שלום רב, ברשותי נגן MP4 של fujicom חדש. חיברתי אותו למחשב ע"י הכבל USB שהיה באריזה, והעתקתי מהמחשב שירים למכשיר. אחרי שמיעת מוסיקה בנגן הסוללה התרוקנה. ניתן לטעון אותה ע"י חיבור למחשב בלבד. חיברתי את הנגן למחשב, וסמל הסוללה מופיע ולא זז במקום שיהבהב. כאשר אני מחבר את הנגן למחשב, מתקבלת ההודעה הבאה. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  7. שלום! אני רוצה לשמוע חוות דעת על נוקיה 6500S איך המצלמה המוזיקה הערכה שלו המלאה ואם זה המחיר שנע סביבו תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by ccc,

ויש לי כמה שאלות... שאלה רשאונה ודי מטומטמת, איך הוא לפי דעתכם ? קניתי ממישהו, יד שנייה, לדעתי ממש נחמד חוץ מהגודל הכל בסדר ! עלה לי 500 שקל. ועכשיו לשאלות החשובות 2. כשמשמיעים MP3 בווליום הכי גבוה יש איכות חרא כזאת ואי אפשר להקשיב, האם זה רק אצלי 3. אני מבין שזה פועל על סימביאן, איפה אני יכול למצוא אתר עם תוכנות נחמדות להורדה לפלאפון ? כמו MSN וכו' 4. עוד המלצוות לדברים נחמדים שאני לא יודע על הפלאפון הזה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  9. מחפש נגן מוזיקה קטן (לא יותר גדול מ ipod classic), קומפקטי, שיהיה ק-ל לתפעול (למי שלא מבין כלום במחשבים גם), תומך בעברית ה IPOD TOUCH קורץ לעין, אבל קצת מבאס הצורך לפרוץ אותו בשביל עברית, בכל זאת, איך התמיכה שלו לאחר פריצה בעברית (למשל האם אפשר בעמוד הגלילה, לראות בצד את האותיות של הא"ב וכו') ?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by simla101,

שלום אני עובר לחול לאיזו תקופה מסויימת ורוצה לקנות שם טלפון עכשיו אני מבין שיש מיסוי כאשר אני מייבא פלאפון לארץ, השאלה, האם המיסוי יחול גם אם אני מביא את הטלפון עליי (סתם יהיה בכיס שלי נאמר)... שאלה נוספת היא, האם צריכה להיות בעיה של תאימות לארץ? במקרה אני עובר לטיוואן אז אני מניח שאני אקנה איזה HTC כלשהו, השאלה האם גרסאות מכשירים של המזרח שונות במשהו מכאלה אירופאיות? תדה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. אם זה משנה אז זה איפוד נאנו דור 3

12. Started by dddddd,

שלום אז ככה אני מעוניין לרכוש סלולרי ואני רוצה לדעת כמה דברים אני מתלבט בין כמה מכשירים k850'w960 z10 g800 n95 8g אז ככה רציתי לדעת לאיזה מהמכשירים יש את המצלמה האיכותית ביותר ולאיזה יש את הסאונד החזק והאיכותי ביותר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  13. קודמו לא יצא מגבולות סין בשנה שעברה - אבל יש לנו סיבה טובה לצפות לכך שהפעם מכשיר הדגל המתקדם ביותר מהיצרנית ינחת באירופה ואולי גם בארצנו הקטנהלכתבה

14. תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  15. צמד ה-R9 וה-R9 Plus של היצרנית הסינית אשר משלב מראה יוקרתי וחומרת ביניים זוכה להצלחה בלתי מבוטלת עם תחילת השיווק בשוק המקומי Oppo היא אולי לא שם שנמנה עם אריות עולם המכשירים החכמים, אך זה לא מונע ממנה לקצור הצלחות ולשבור שיאים אישיים משלה תודות לצמד הסמארטפונים החדשים אותם חשפה לאחרונה, ה-Oppo R9 וה-Oppo R9 Plus – אשר כבר זכו לתיאור כמי שהצליחו להידמות הן למכשירי ה-Galaxy S העדכניים והן למכשירי ה-iPhone העדכניים בו זמנית. לפי דיווח עדכני, צמד הסמארטפונים צבר מכירות בהיקף מרשים של כ-180,000 יחידות ביום הראשון שבו החל להימכר באופן מקוון ובאופן פיזי ברחבי סין – לא רע בכלל, בהתחשב בכך שתגי המחיר שלהם עומדים על סכומים בלתי מבוטלים של כ-2,800 יואן וכ-3,300 יואן לדגם ה…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  16. יש אפשרות לעשות עידכון גירסה למכשיר בלי לגשת למוקד שירות כי הפלאפון לא מחברה החלפתי עם חבר זה מכשיר טוקמן עם סים פרי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  17. דגמי הביניים החדשים של החברה היפנית עתידים לעבור לשימוש בשבבי ה-Snapdragon של קוואלקום, וזה יהפוך אותם לרלוונטיים הרבה יותר בשווקים המערביים לכתבה

18. מכשיר הדגל Nokia 9 היה אחד המבטיחים ביותר אך מסתמן כמאכזב מכולם - ולצד בעיות מערך המצלמות המיוחד גם סורק טביעות האצבע שלו הופך כעת למושא לעג לכתבה

19. Started by House M.D.,

היי אני עוד מעט נוסע לחו"ל. בדקתי ועלות הגלישה בנדידה במדינה שאני נוסע אליה היא 1 ש"ח ל MB. שזה אמור להספיק אם אני רוצה לדוגמא רק להתכתב ב whatsapp, כי הרי הודעות טקסט לא שוקלות הרבה. האם יש דרך לבטל את כל הדברים האחרים שהמכשיר עושה בזמן חיבור לאינטרנט (סנכרון עם שרתי גוגל, בדיקת עדכונים ועוד)? זאת אומרת שחוץ מ whatsapp לדוגמא, שום אפליקציה כולל אפליקציות מערכת לא תקבל גישה לאינטרנט? מדובר באנדרואיד 4.2.2 תודה.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by chims,

Apple iPhone 6s Plus runs on iOS and is driven by Apple's A9 processor. This smartphone features 12 megapixel camera so you can capture images and videos. Store photos, videos, and other digital content on 16 GB of storage. It supports Wi-Fi and 4G networks, allowing you to access the Internet, download applications, and share files online. What's more, it runs on a reliable lithium-ion battery available in gold.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by Idan_S,

אהלן חבר'ה, ברשותי הנגן COWON D2 שקניתי לפני כחודש. גרסת הקושחה שבאה איתו היא 2.57 העברתי שירים לנגן, ומשום מה הוא מציג עברית הפוכה. מה הדרך לפתור זאת? גיגלתי ולא ממש מצאתי תודה לעוזרים, עידן.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  22. Started by medic_29,

רציתי לדעת האם שווה לקנות מחשב כף יד מארה"ב יש לי אפשרות לבקש מקרוב משפחה שמגיע בעוד שבועיים ואם כן מישהו מכיר אתרים שאפשר להזמין מהם ?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by Sma1,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן Mp3. כרגע אני נוטה לרכוש את ה- Sansa E280.חשובה לי מאוד איכות הסאונד, בעיקר מאחר ואני משתמש באוזניות איכותיות (shure E2c). רציתי לדעת האם הנגן הנ"ל יוכל לתת מענה ראוי בשימוש עם אוזניות אלו, ואם לא, אילו נגנים אחרים יתאימו (טווח מחירים ופיצ'רים דומים ל- Sansa.יש אפשרות לחריגה בתקציב). תודה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  24. שלום וברכה, נרשמתי במיוחד בכדי לשאול את השאלה, מכיוון שלא מצאתי על זה מידע ברחבי הרשת. אני נתקל בבעיה בהעתקת טקסטים בגלקסי 3: להעתיק כמה מילים או שורה אחת - הכל בסדר, אבל משורה שנייה והלאה, במקום להעתיק מההתחלה לסוף, הוא מעתיק מהסוף להתחלה. למשל, אם אני מעתיק טקסט ארוך מהמייל ורוצה להדביק בווטסאפ, במקום לקבל: שורה ראשונה שורה שנייה שורה שלישית אני מקבל: שורה שלישית שורה שנייה שורה ראשונה זה נראה כמו שההעתקה מתבצעת מהשורה האחרונה לראשונה ולא הפוך. הבעיה קיימת גם אם אני מעתיק את כל הטקסט במכה אחת על ידי "בחר הכל" האם מישהו נתקל בבעיה זו? והאם ישנה אופציה לפתור את זה? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  25. מספר מינימלי של מכשירים חכמים יקבלו את העדכון האחרון של מערכת ההפעלה, במה שנראה כמו עוד מסמר בארון הקבורה של המיזם המתקשה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.