גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר להשתמש בסלולר רגיל כמטען לסלולר אחר? בסלולר 1 יש 1%100 בטריה ובשני נגמרה הבטריה. ישנה אפשרות להטעין מאחד לשני באיזשהי אופן?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום. עברתי בזאפ על מחירי ה PSP בארץ ושמתי לב שישנן כמה גירסאות כשהבדלי המחירים בנהם מאוד גדולים. היגרסאות הן 1000K, 1004K ו 1006K - מישהו יודע מה ההבדלים? למה ההבדל בתמחור כ"כ גדול?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אייפון יש הבדל גדול בין הגרסא הישנה לחדשה גם ככה אין לי דור 3 ואני לא מתכוון לעשות ולgps בטח לא יהיו מפות לישראל יש עוד טעם לקנות את האייפון החדש או שעדיף את הישן שזול יותר?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היום התקשרו אלינו מסלקום ורוצים שנעבור אליהם (מפלאפון), ואבא שלי קבע איתם פגישה היום. רוב הסיכויים שנעבור, אם המחיר יהיה משתלם יותר, וכמו כן, יש גם מבחר פלאפונים נורמלי, בניגוד לפלאפון. אני לא יודע אילו פלאפונים יציעו לי, אבל אני רוצה לדעת על מה כדאי לי לשים לב מתוך מבחר הפלאפונים שלהם. חשוב לי הגודל, אני לא יודע עם הN95 ישב לי בנוחות בכיס. סוללה, כל עוד תחזיק יום שלם (אפילו אחד) עם דיבורים אינטנסיביים וכו', מספיק. מצלמה, עדיפות לאיכותית. פחות חשוב לי עניין הרמקול. גם אינטרנט אינו קורץ לי. חשוב שהטלפון יהיה עם כמה שפחות תקלות ידועות וממשק נוח. מקווה לתשובות זריזות, תודה, סטס.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב נייד ודור 3.5, על איזה מהירות אני יכול לגלוש? האם זה יכול להחליף לי את התשלום שאני משלם לספק תשתית האינטרנט שלי?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב, בשישי הזה קיבלתי פלאפון נוקיה 5800XM חדש ונוצץ , הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד , הסטונד המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו עם אוזניות הוא יחסית נמוך לכל נגן או פלאפון אחר שבו השתמשתי עד עכשיו. כמובן שיחקתי עם הגדרות ועם האקוולייזר אבל זה בקושי עזר. האופציה היחידה שלי זה כרגע או לנסוע לאורנג' \ נוקיה כדי לתת להם את הפלאפון , אבל לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת אם למישהו הייתה בעיה דומה שהוא הצליח או לפחות יודע איך לפתור. כי בתור טלפון שמשווקים אותו בתור יכולות המוזיקה שלו , עם ווליום מקסימלי כזה .... אני יכול לחזור למכשיר בן 3 השנים שלי. אז למישהו יש פתרון ? אולי אני יכול להחליף נגן שנותן בוסט ? או אולי אוזניות אחרות שנותנות output גבוהה יותר ? כל טיפ יתקבל בברכה .
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ה-Portege X30D מציע מעבדים עדכניים במשקל מינימלי בהחלט לכתבה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ברשותי אייפד 2 חדש עם פתק החלפה וברצוני לשאול האם כדאי לי להחליפו באייפד 3 תמורת תוספת של כ350ש"ח. אנא שקלו הצעותיכם. האם האייפד 3 חזק בצורה משמעותית מה2 או שנתווספו לו כמה דברים לא משמעותיים? תודה ולילה טוב!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אחרי שהתלבטתי המון, ירדתי מהאנדרואידים וכל המכשירים היקרים. הבנתי שלי זה לא מתאים, יש לי מחשב נייד צמוד אליי ואין לי באמת צורך בכל המכשור המתקדם. הדרישות שלי הם אמינות, מצלמה יחסית סבירה , זכרון שאוכל לשים בו מוזיקה (בין אם זה פנימי או בעזרת הרחבה) ויציאת 3.5. שמתי עין על הנוקיה X2 שעולה כ500 ש"ח. ראיתי קצת ביקורות עליו ואומרים שהמצלמה לא משהו, למרות שבמחיר הזה אני לא יכול לצפות למשהו איכותי באמת. האם מבחינת זכרון מול המכשיר צפויים בעיות? אני הולך לשמוע במכשיר כמעט כל יום. אם למישהו יש הצעה טובה אשמח לשמוע, אולי פלאפון שקיים כמה שנים אבל ידוע באמינותו ולא מתקשה בקריאת קבצים מכרטיס זכרון.. בברכה, שי
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת הפלא פון לא מזהה את הרצועות בנגן מדיה אבל הוא כן מזהה אותם בגלריה. אצל אח שלי יש תיקיה נוספת שאין לי שלשם הוא מכניס את הרצועות ולא עושה לו בעיות. מה לעשות ?? לפתוח תיקיה נוספת? לשחזר הגדרות יצרן? אני לא טוב בדברים האלה הפלאפון הקודם שלי היה nokia 3010
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני עושה ADD TO LIST אבל כלום לא קורה וזה לא מעביר את זה לפלייליסט שלי... פשוט הPLAYLIST לא נפתח אז מכן הנחתי שפשוט אין בתיקיה כלום ובגלל זה היא לא נפתחת. וד"א אגב מה זה ה BOOKMARK שיש שם?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב, המסך של הטלפון שלי ניסדק אז אני די בדחיפות רוצה לתקן אותו. מישהוא יכול להמליץ לי בבקשה על חנויות באיזור חיפה שיוכלו לעזור לי וכמה זה צריך לעלות. אם לחילופין מישהוא מכיר חנות שתמכור לי מסך אני ישמך להחליף אותו בעצמי. המון תודה אני
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
Apple iPhone 6s Plus runs on iOS and is driven by Apple's A9 processor. This smartphone features 12 megapixel camera so you can capture images and videos. Store photos, videos, and other digital content on 16 GB of storage. It supports Wi-Fi and 4G networks, allowing you to access the Internet, download applications, and share files online. What's more, it runs on a reliable lithium-ion battery available in gold.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=kMSmfycAzRQ כנסו לפרופיל שלו לעוד... אותי קרע האחרון
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דפדפן לאנדרואיד שיכול לפתוח קבציpdf ישירות בטאבים ללא צורך בהורדת הקבצים למכשיר. ראיתי שקיים בכרום לאייפון. יעזור מאוד לסטודנטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מספר מינימלי של מכשירים חכמים יקבלו את העדכון האחרון של מערכת ההפעלה, במה שנראה כמו עוד מסמר בארון הקבורה של המיזם המתקשה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
- 2 followers
-
-
האם אפשר לשנות את צליל השעון המעורר במכשיר נוקיה 6085?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות אחד מהנגנים, ההתלבטות שלי היא בין שלושתם, כשאני נוטה לכיוון ה7 מהסיבה שהוא הכי קטן השאלה היא כזאת, האם הגודל משמעותי בין הd2 ל7, (כי באיכות סאונד וסוללה הם דומים...) והאם ניתן להשיג בארץ את ה7 בגרסת ה16 ג'יגה (כי אם כן אז זה נראה לי די סוגר את העניין) את הקליקס הכנסתי כי הוא נראה מדהים, וקראתי פה קצת שהוא גם סבבה מבחינת פיצ'רים, השאלה היא איך הזמן סוללה והגודל\משקל שלו יחסית לאחרים? (איכות וידאו לא מאוד חשובה לי, לא בטוח בכלל שאני אצטרך את זה יש בPSP...), והאם יש לו חריץ לכרטיס הרחבה (יתרון לD2)? שאלה אחורנה, איך הD2 מבחינת השבירות שלו? אני מפחד נורא שהוא יהיה נורא שביר ושאני אצטרך לקנות מגן מסך פאוץ וכל מיני דברים מסביב שנורא אין לי כוח להתעסק א…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אחרי מלא מלא זמן שאני מחפש ומלבט הוא הגיע.. ZVM חדש מארה"ב במכיר של 220 דולר.. אני שמח להגיד שאני לא מתחרט אפילו לא שנייה.. המכשיר מדהים!!!!!!! איכות הוידיאו שלו מטורפת !יותר טובה מהטלוויזיה שלי חח והוא גם לא כזה גדול אפילו לא גדול בכלל כמו שחשבתי.. יש בוא הכל! החלתתי שכשימציאו לו חור או משהו כדי לעשות איתו אהבה אנחנו אפילו מתחתנים. חח קיצר ממליץ בחום.....................ותודה שעזרתם לבחור. נ.ב אם מישהו מבין או יודע או מכיר את תפעול הנגן.. אפשרי לצפות שם בתיקיות? כי כמו שאני רואה זה לא ממש אפשרי לסדר בתיקיות אלה רק בPLAY LISTS .. ועוד דבר אם מישהו מכיר מישהו שמוכר או חנות או מקום שאפשר לקנות מימנו נרתיק פלסטיק אם מגן מסך שידבר איתי בקשר לזה........ תודה.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מעוניין לרכוש סלולרי ואני רוצה לדעת כמה דברים אני מתלבט בין כמה מכשירים k850'w960 z10 g800 n95 8g אז ככה רציתי לדעת לאיזה מהמכשירים יש את המצלמה האיכותית ביותר ולאיזה יש את הסאונד החזק והאיכותי ביותר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
העידן הטכנולוגי מתחיל לחלחל גם לשורשי עץ משפחתי, כאשר אבי השתדרג עם סלולארי חדיש ומחודש, המסוגל לנגן שירים, סבתי שתחיה החליטה שגם היא רוצה. טלפון כבר יש לה, ואני חושב שעדיף לקנות לה נגן MP3, מכמה סיבות. הדרישות לנגן הן: 1. זול 2. 1GB זיכרון, הרחבה לא חובה 3. תפעול קל, הדלק ונגן (בלי דפדפוף בתיקיות) 4. רמקול חובה ראיתי את הנגן הבא, יש בו מלא דברים שאני לא צריך, אבל המחיר שלו אחלה, אבל אני לא יודע כמה יהיה נוח לתפעל אותו, אני מעונין בנגן שיתחיל לזמר ישר לאחר ההדלקה (או לאחר לחיצה על PLAY), והיא לא תצטרך לדפדפף בין תפריטים במסך פצפון. מה דעתכם? יש לכם המלצה לנגן אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
צמד ה-R9 וה-R9 Plus של היצרנית הסינית אשר משלב מראה יוקרתי וחומרת ביניים זוכה להצלחה בלתי מבוטלת עם תחילת השיווק בשוק המקומי Oppo היא אולי לא שם שנמנה עם אריות עולם המכשירים החכמים, אך זה לא מונע ממנה לקצור הצלחות ולשבור שיאים אישיים משלה תודות לצמד הסמארטפונים החדשים אותם חשפה לאחרונה, ה-Oppo R9 וה-Oppo R9 Plus – אשר כבר זכו לתיאור כמי שהצליחו להידמות הן למכשירי ה-Galaxy S העדכניים והן למכשירי ה-iPhone העדכניים בו זמנית. לפי דיווח עדכני, צמד הסמארטפונים צבר מכירות בהיקף מרשים של כ-180,000 יחידות ביום הראשון שבו החל להימכר באופן מקוון ובאופן פיזי ברחבי סין – לא רע בכלל, בהתחשב בכך שתגי המחיר שלהם עומדים על סכומים בלתי מבוטלים של כ-2,800 יואן וכ-3,300 יואן לדגם ה…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי שלום לכולם מתכנן לקנות Oneplus 8 pro באילת שבוע הבא לפי בדיקה ב GSMarena הוא תומך ב 5G אך לא הבנתי אם יש את כל רצועות התדרים שמשתמשים בארץ לא הבנתי מהמפעילים בארץ פרטנר , סלקום ,פלאפון האם הם תומכים מקבל מענה מבוטים האם מישהוא התנסה עם המכשיר בדור 5 ובאיזו רשת נא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-