גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתיי לפני חודש בארה"ב נגן Iaudio I7 8GB נגן מעולה הייתי מרוצה והכל אך לצערי לאחר חודש ברוב טיפשותי שמתי על הרגל משקולת בחדר הכושר והוא היה בכיס ללא מגן ונשבר לו המסך (נסדק מבפנים ולא רואים כלום), הנגן עצמו עובד אך לא רואים כלום ועכשיו גם לא מצליח לשמוע כי אין לי מושג איך להפעיל לא רואים שום דבר. התקשרתי ליבואן הרישמי בארץ MPTech הם אמרו שהם לא מטפלים בנגנים שנקנו בחו"ל, השאלה האם שווה לי לתקן או לפנות בכלל לתיקון של דבר כזה לחנות פרטית או שכדאי כבר לוותר ולקנות אחד חדש? (עלה לי 110$ - כשהדולר היה 3.5) תודה.
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כנראה שכן... http://www.youtube.com/watch?v=-p-RZAwQq0E&feature=player_embedded
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לסבא שלי סמארטפון, כמו הרבה זקנים גם הוא איכשהו נפל להשתמש במייל של ספקית האינטרנט... את זה כבר לא אצליח לשנות... אני רוצה להגדיר לו בסמארטפון את המייל של 014 אך אין מספיק מידע באינטרנט. שירות הלקוחות של 014 רוצים כסף על השירות הזה. הם קוראים לזה תמיכה אל-חוטית, אבל זה כבר סיפור אחר. עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע קיבלתי nvidia shield. עם המכשיר קיבלתי 16 גיגה של זיכרון ורציתי להתקין הרבה משחקים כבדים כמו gta למינהם וסרטים ששוקלים הרבה קניתי כרטיס זיכרון 64 גיגה של adata פירמטתי אותו לntfs כמו שאומרים באתר של אנוידיה וכשאני רוצה להעביר אפליקציות דרך ההגדרות או אפליקציות כמו link2sd ואני מקבל את השגיאה couldn't move app המכשיר מריץ אנדוריאד 4.4.2... השאלה שלי זה איך אני יכול להתקין אפליקציות על הכרטיס זיכרון? וגם האם אני יכול להוריד יש מהפליי סטור לכרטיס ולא לזיכרון של המכשיר? זהו מכשיר האנדרואיד הראשון שברשותי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מריץ את ה-xcode עם vmworkstation אם זה משנה (לא נראה לי שקשור). כתבתי את הקוד הבא: #import <Foundation/Foundation.h> int main (int argc, char *argv[]){ @autoreleasepool { int age=0; NSLog(@"Please enter your age:\n"); scanf("%i",&age); switch (age){ case 1: NSLog(@"Great age is 1 !!"); break; case 2: NSLog(@"Great age is 2 !!"); break; case 3: NSLog(@"Great age is 3 !!"); break; case 4: NSLog(@"Great age is 4 !!"); break; default: NSLog(@"This also a great age"); break; } } } הבעיה היא שכשאני מריץ , אני מקבל עבור ערכים …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מכשרי LGG3 עשיתי את העידכון האחרון של התוכנה והעיברית נעלמה לי מהמכשיר מישהו יכול לתת פיתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי תשובה חד משמעית אשמח לחוות דעת ממישהו שניסה אחד מהם או את שניהם. למי שלא מכיר מדובר על 2 המותגים החחזקים ביותר בתחום מגני המסך למכשיר היקר שלנו. הנה האתרים שלהם: zagg: http://www.zagg.com/ wrapsol: http://www.wrapsol.com/ והנה סרטונים להראות למה הם ניהיו מותגים כל כך גדולים: zagg: invisibleSHIELD Regeneration Test invisibleSHIELD Strength Test - Pulling the ZAGG Bus wrapsol: תעזרו לי.
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
mp3 512 MB לא מחייב תמיכה בעברית ורוסית עדיף USB ישיר ולא כבל
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס טוב אז ככה אני רוצה ממש כבר לשדרג את שלי כי הוא כבר נדפק לגמרי ואין לי כבר מזמן אחריות עליו והוא בקושי מתפקד וכל דבר קטן תוקע אותו ויש איתו מלא בעיות תוכנה והוא קורס כל הזמן יש לי התלבטות קשה בין LG G 4 לבין GALAXY S6 או בכלל גאלקסי EDGE או בכלל EDGE + לא כ''כ הבנתי מה ההבדל בין הפלוס ללא חוץ מגודל מסך אבל לא משנה. באתרים יש כ''כ הרבה נתונים וזה מבלבל לי את העיניים ואין לי מושג מה רוצים ממני. מישהו יכול לרשום לי השוואה נורמלית ומה שונה בפלאפונים האלה מכל הבחינות שיש בסמארטפונים במחירים האלה. אייפון לא בא בחשבון אפילו לשנייה, רק אנדרואיד. הרכישה תתבצע בעוד חודש וחצי מ KSP תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בעקבות קניית מחשב חדש אין הרבה תקציב לכן רציתי לשאול מספר שאלות : 1.אם אני קונה מכשיר יד שניה (נגיד k610i ) פתוח לאורנג',אני יוכל לבטח אותו אצלם? (אצל אורנג') . 2.האם יש מכשיר מומלץ בסביבות 600-700 שקל (כמובן שיד שניה..)? תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, מקווה שתענו לי בזמן (המכרז נגמר בעשר הלילה). יש כרגע במכרז הבטוח של ערוץ הקניות טאבלט של אגפה (ראו כותרת ולינק). האם זה כדאי? http://www.21.tv/pch-6/%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%96_%D7%94%D7%91%D7%98%D7%95%D7%97 תודה, ליז
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית הציגה שלושה מכשירי Desire חדשים, עם מראה מיוחד אבל גם חומרה שמגיעה אלינו היישר משנת 2014 בעוד שמשקפי ה-Vive למציאות מדומה שלה ממשיכות להוות את אחד מהמוצרים המבטיחים והמסקרנים ביותר בתחום, נראה שדווקא בעסקי הסמארטפונים מצבה של HTC הוא רעוע יותר מאי פעם. בחברה השיקו שלושה סמארטפונים חדשים מסדרת ה-Desire שהפכה למותג התקציבי של היצרנית הטאיוואנית, שמכילים שבבי עיבוד פשוט מביכים עבור מכשיר לשנת 2016. הדגם המתקדם ביותר הוא ה-Desire 825 שמציע מסך Super LCD בגודל 5.5 אינץ' עם רזולוציה של 720p, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון פנימי של 16GB בתוספת חריץ microSD להרחבה, מערכת אנדרואיד מרשמלו טרייה, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, צמד רמקולי…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מחבר בין החיבור AUX ברכב לMILESTONE שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון במתנה על כול השנים שעזרה לי ובכללי על כך שהיית אמא מדהימה וטובה. בכול אופן כיום יש לה נוקיה ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג אותה. עכשיו אני פסלתי את האייפון 4S ואייפון 5 כי אי אפשר להשיג אחד כזה ללא משכנתא. כמו כן יש לי אייפון 4 ככה שהיא לא מפסידה כלום. אני חושב על שני סוגים של סמארטפונים: סמארטפון בעל אנדרויד או אחד הפלאפונים מסדרת הLumia. תקציב:עד 2000 ש"ח אמא בת 45 לא פריקית של גאג'דטים. אפשרויות קניה: רצוי מהארץ(אם אפשר המלצה לחנות ספציפית),אפשר חו"ל בתנאי שתסבירו לי איך מאיזה חנות ואיזה כרטיס צריך להוציא כדי לרכוש בחו"ל. אני קונה את הפלאפון בתשלומים ואני לא עשיר. רצוי מכשיר עם חיי סוללה חזקים !!
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
ברשותי מטען USB המתחבר לחשמל עם יציאת USB אחת. האם ישנו מוצר דומה בעל מס' יציאות USB המאפשר לטעון מס' מכשירים בבת אחת? כמו כן האם חיבור USB HUB למטן שברשותי יצור את אותו האפקט והאם הסוללות יטענו עד הסוף?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לעבוד בקיץ ולקנות iPhone, אז יש לי כמה שאלות: 1) בקיץ (יולי אוגוסט) כמה יעלה ה iPhone2? 2) האם המחיר של ה iPhone "הרגיל" ירד בקיץ לאחר ההשקה של המכשיר החדש? אם כן, מה המחיר המשוער? 3) איפה כדאי לקנות אותו בחו"ל, והאם ה iPhone "הרגיל" יהיה במלאי. (לפי מה שהבנתי אין כמעט מלאי כרגע). תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי HTC One X (עם אנדרואיד 4), והשאלה שלי היא איפה זה בא לידי שימוש זה שיש לי ארבע ליבות ומולטי טאסקינג? אני יכול להפעיל כמה תוכנות במקביל? אני יכול לראות סרט ביו טיוב ובמקביל לעבור "לרגע" לבדוק מייל ולחזור בלי שהסרט יעצור? כל מעבר בין תוכנות "עוצר" לי את התוכנה הקודמת ו... אני תוהה לעצמי מה בעצם אמורים לעשות
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מתלבט לגבי קניית אנדרואיד חדש. הפרמטרים החשובים - 1. מחיר - 1000-1200 ש"ח, אפשרי להזמנה מחו"ל 1. מצלמה איכותית 2. זכרון מובנה 32/16 + אפשרות הרחבה 3. זמן סוללה ארוך, עדיפות לטעינה מהירה 4. מסך לא ענק (4.7-5.5 אינץ', בעדיפות ל5.2). 5. תמיכה באנדרואיד 6 6. לא משחק בפלאפון אז לא מחפש מפלצת חומרה, אופציונלי אך לא נדרש. 7. עדיפות ל- USB Type C אשמח ל-2-3 המלצות, אפשרות לקנות סיני.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
העדכון החדש לדפדפן של גוגל באנדרואיד מוקדש לניגון יעיל יותר של תכני וידאו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3986736,00.html האמת? אני לא מתפלא שהחברה לא הצליחה, אני לא רואה איך מכשיר כמו שלה היה מצליח בשוק הקיים ובדרישות הקיימות של האנשים בזמנינו.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש למישהו מושג לגבי מתי סמסונג הולכת לשחרר את JB בין היתר למכשירים בישראל ובכל העולם? מצאתי כתבה שבה מציינים תאריך יציאה בדצמבר אבל הכתבה עצמה בת חודשיים ואני לא יודע אם היא עדיין רלוונטית. למישהו יש מידע בעניין?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חובבי 'הארי פוטר' מושבעים? לעוזרת הדיגיטלית של ענקית הטכנולוגיה יש הפתעה עבורכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-