עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. http://www.gizchina.com/2013/10/01/xiaomi-mi3-review/ אין לי מושג איך המכשירים האלה עובדים בארץ אבל מגניב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. האם כדאי לקנות Samsung Galaxy S ב 1200 שח באריזה . או לקנות Samsung Galaxy S משומש ב 1000 שח או לחכות שהמחירים ירדו עוד קצת . מה יותר כדאי כי אני לא מבין במחירים ואם אני אקנה משומש יהיה לי בעיות כמו במסך המגע בסוללה וככה . מה עדיף ? והאם כדאי לחכות עוד קצת כי ראיתי בפורום שאתם כותבים שמחיר של ה Samsung Galaxy S II צפוי לרדת עוד קצת שזה אומר שגם המחיר של ה ה Samsung Galaxy S צפוי לרדת עוד קצת ? והאם המחיר 1200 שח של Samsung Galaxy S טוב או שאפשר למצוא פחות מזה . והאם המשומש נמכר בסביבות ה 1000 שח או פחות ? תודה .

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. שלום לכם, החלפתי את סיסמת הכניסה שלי בחשבון-גוגל במחשב הנייח שלי ופיתאום אני רואה שיש סימן קריאה אדום במסך הראשי של הנייד שלי LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 והסימן-קריאה-אדום יושב על חשבון הגוגל ב"סינכרון"... לא יכול לסנכרן את הנייד... ניסיתי בנייד להגיע למצב של החלפת סיסמה בחשבון הגוגל, אבל מצאתי רק אפשרות של "הסר חשבון", שעם זה הוא אומר שכול נתוני הנייד ייתאפסו להם ואני ממש לא צריך את זה.... ניסיתי ליכפות סינכרון גם בנייד וגם בנייח, אבל הוא רק מודיע בנייד שיש בעייה בסינכרון ולא נותן אפשרות להחליף את הסיסמה... מישהו יודע איך מתקנים את הסיסמה בחשבון הגוגל בנייד הזה, מבלי לאפס אותו לנתוני היצרן?....בתודה מראש למציל!

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by alex_188,

שלום, שוקל לרכוש את הטאבלט הזה של DELL DELL XPS 10 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659 רציתי לשמוע חוות דעת על טאבלטים של דל, וגם אולי במקרה מישהו יודע אם יש חנות באזור המרכז שיש את הטאבלט הזה לתצוגה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. ...אבל יותר טובה. אחותי רוצה להחליף את ה iPhone SE שלה במכשיר אנרואיד יש לה חנות וירטואלית והסטטיסטיקה שלה מראה שרוב הלקוחות שלה משתמשים במכשיר iPhone היא מעדיפה מכשיר אנדרואיד, אבל חשוב לה איכות התמונה ואיך הן ייראו ללקוחות שלה. לפני מה שמספרים לי השוואת מצלמות מסובכת אפילו יותר מהפרמטרים שמפרסמים (focal length וכו' למיטב זכרוני). באייפון SE, המצלמה האחורית היא 12 מגהפיקסל, f/2.2, 29mm, 1.22micro-meters, PDAF אז העדיפות הראשונה היא שמה שהיא תצלם ייראה כמה שיותר דומה למה שמישהו עם אייפון יראה כשהוא מצלם בעצמו. אני לא מבין בתחום, אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה יותר לא תזיק. אני יודע שבאנדרואיד אפשר תמיד …

6. חברת Mediatek מוסיפה עוד דגמים אל משפחת מוצרי ה-5G המודרנית שלה לכתבה

7. Started by The Dom,

חוץ מN73 ומN95 שעומד לצאת.. איזו עוד פלאפונים מהNSERIES יצאו באורנג'

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yotam360,

שאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. פלאפון שלא יהיה גדול מאוד(להשוואה nexus 4 שלי נחשב גדול בטיפה) המחיר 1500 שקל +- אם חריגות למשהו מאוד טוב פלאפון לאמא שלי השימוש שלה אינטרנט לפעמים קצת אפליקציות שאפשר יהיה לקרוא בצורה טובה וגדולה ולא יהיה קטן,מצלמה טובה(8 מגה פיקסל זה טוב) ויהיה לו קצת זיכרון לשירים ושטויות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, מחפש המלצה לאוזניות בלוטות', מחוברות בחוט בינהן, להחליף זוג JBL reflect mini 2 של שהפסיקו לעבוד בצד אחד. חשוב - שישבו טוב באוזן ולא יפלו (ל JBL reflect יש מן "אצבע" סיליקון כזו שנכנסת באפרכסת האוזן), שיהיו נוחות, ועם חיי סוללה ארוכים. השימוש העיקרי הוא להאזנה למוזיקה ולAudioBooks. אשמח לשמוע המלצות מנסיונכם.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. קניתי מכשיר יד"ש שלטענת המוכר הריץ אנדרו' וחבר שלו שהתקין לו הוציא את הכרטיס זכרון שעליו היה אנדרו' וכעת המסך המתקבל הוא- "software update failed! Please try again" (אם זה לא ברור אצרף בהמשך תמונה) על המכשיר מותקן לואדר והמוכר הראה לי כי המכשיר מגיע לכך ועכשיו אני מנסה להפעיל את הלואדר ולראות את הפרטים כדי לדעת איך להתקדם הלאה בהתקנת אנדרו'. השאלה היא האם קניתי מכשיר בריק? איך אני מגיע ללואדר טריקולד המפורסם? (אני חושב שאני לא מקיש את הצירוף הנכון. מקש ווליום מעלה עם כפתור כיבוי אדום למשך כמה זמן?) איך משם אני ממשיך הלאה בהתקנה של אנדרואיד? אני אשמח לעזרה בתחום ממי שיודע, כי בשונה ממכשיר עם אנדרואיד אורגינל זה קצת שונה בסיפורנו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם... אני מעוניין לקנות PSP אבל יש לי כמה שאלות: מה ההבדל בין הגירסאות? שמעתי שיש מספר גרסאות.... מה עדיפה ולמה? כיצד בנוי הקלט של המכשיר.... האם אלו CD'S קטנים שאפשר לצרוב אותם במחשב ואחרכך להכניס אותם לPSP... או שזו טכנולוגיה אחרת.... באיזה גירסה אפשר להוריד משחקים (חינמיים, כמובן... ;D כמובן!), מהמחשב? שמעתי שהאופציה הזו לא ניתנת בכל גירסה! זה די דחוף... אני מתכוון לקנות בקרוב... אז תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  13. Started by oran55,

שלום כלום, יש לי 2 שאלות בנוגע להבאת פלאפון מחו"ל: 1. מה אני אצטרך לבדוק בפלאפון לפני שאביא אותו לארץ? הכוונה היא- האם כולם מתאימים לרשתות שיש כאן בארץ? 2. אם אני אביא מכשיר שהוא דור 3 או דור 3.5, יחייבו אותי בחבילת הגלישה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by XMB,

אהלן, קניתיי לפני חודש בארה"ב נגן Iaudio I7 8GB נגן מעולה הייתי מרוצה והכל אך לצערי לאחר חודש ברוב טיפשותי שמתי על הרגל משקולת בחדר הכושר והוא היה בכיס ללא מגן ונשבר לו המסך (נסדק מבפנים ולא רואים כלום), הנגן עצמו עובד אך לא רואים כלום ועכשיו גם לא מצליח לשמוע כי אין לי מושג איך להפעיל לא רואים שום דבר. התקשרתי ליבואן הרישמי בארץ MPTech הם אמרו שהם לא מטפלים בנגנים שנקנו בחו"ל, השאלה האם שווה לי לתקן או לפנות בכלל לתיקון של דבר כזה לחנות פרטית או שכדאי כבר לוותר ולקנות אחד חדש? (עלה לי 110$ - כשהדולר היה 3.5) תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by duk4u,

כנראה שכן... http://www.youtube.com/watch?v=-p-RZAwQq0E&feature=player_embedded

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי לסבא שלי סמארטפון, כמו הרבה זקנים גם הוא איכשהו נפל להשתמש במייל של ספקית האינטרנט... את זה כבר לא אצליח לשנות... אני רוצה להגדיר לו בסמארטפון את המייל של 014 אך אין מספיק מידע באינטרנט. שירות הלקוחות של 014 רוצים כסף על השירות הזה. הם קוראים לזה תמיכה אל-חוטית, אבל זה כבר סיפור אחר. עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Roeebaeloha,

שלום לפני כשבוע קיבלתי nvidia shield. עם המכשיר קיבלתי 16 גיגה של זיכרון ורציתי להתקין הרבה משחקים כבדים כמו gta למינהם וסרטים ששוקלים הרבה קניתי כרטיס זיכרון 64 גיגה של adata פירמטתי אותו לntfs כמו שאומרים באתר של אנוידיה וכשאני רוצה להעביר אפליקציות דרך ההגדרות או אפליקציות כמו link2sd ואני מקבל את השגיאה couldn't move app המכשיר מריץ אנדוריאד 4.4.2... השאלה שלי זה איך אני יכול להתקין אפליקציות על הכרטיס זיכרון? וגם האם אני יכול להוריד יש מהפליי סטור לכרטיס ולא לזיכרון של המכשיר? זהו מכשיר האנדרואיד הראשון שברשותי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. Started by iem,

אני מריץ את ה-xcode עם vmworkstation אם זה משנה (לא נראה לי שקשור). כתבתי את הקוד הבא: #import <Foundation/Foundation.h> int main (int argc, char *argv[]){ @autoreleasepool { int age=0; NSLog(@"Please enter your age:\n"); scanf("%i",&age); switch (age){ case 1: NSLog(@"Great age is 1 !!"); break; case 2: NSLog(@"Great age is 2 !!"); break; case 3: NSLog(@"Great age is 3 !!"); break; case 4: NSLog(@"Great age is 4 !!"); break; default: NSLog(@"This also a great age"); break; } } } הבעיה היא שכשאני מריץ , אני מקבל עבור ערכים …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הוא עובד מעולה עד עכשיו וזהו. ;D

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by nissim segev,

שלום לכולם יש לי מכשרי LGG3 עשיתי את העידכון האחרון של התוכנה והעיברית נעלמה לי מהמכשיר מישהו יכול לתת פיתרון? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dans41,

מה עדיף חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי תשובה חד משמעית אשמח לחוות דעת ממישהו שניסה אחד מהם או את שניהם. למי שלא מכיר מדובר על 2 המותגים החחזקים ביותר בתחום מגני המסך למכשיר היקר שלנו. הנה האתרים שלהם: zagg: http://www.zagg.com/ wrapsol: http://www.wrapsol.com/ והנה סרטונים להראות למה הם ניהיו מותגים כל כך גדולים: zagg: invisibleSHIELD Regeneration Test invisibleSHIELD Strength Test - Pulling the ZAGG Bus wrapsol: תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by 34N1A1N79,

היי

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by alergic,

mp3 512 MB לא מחייב תמיכה בעברית ורוסית עדיף USB ישיר ולא כבל

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by mMmSaK,

שלום לכל מי שנכנס טוב אז ככה אני רוצה ממש כבר לשדרג את שלי כי הוא כבר נדפק לגמרי ואין לי כבר מזמן אחריות עליו והוא בקושי מתפקד וכל דבר קטן תוקע אותו ויש איתו מלא בעיות תוכנה והוא קורס כל הזמן יש לי התלבטות קשה בין LG G 4 לבין GALAXY S6 או בכלל גאלקסי EDGE או בכלל EDGE + לא כ''כ הבנתי מה ההבדל בין הפלוס ללא חוץ מגודל מסך אבל לא משנה. באתרים יש כ''כ הרבה נתונים וזה מבלבל לי את העיניים ואין לי מושג מה רוצים ממני. מישהו יכול לרשום לי השוואה נורמלית ומה שונה בפלאפונים האלה מכל הבחינות שיש בסמארטפונים במחירים האלה. אייפון לא בא בחשבון אפילו לשנייה, רק אנדרואיד. הרכישה תתבצע בעוד חודש וחצי מ KSP תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by night-fire,

שלום, בעקבות קניית מחשב חדש אין הרבה תקציב לכן רציתי לשאול מספר שאלות : 1.אם אני קונה מכשיר יד שניה (נגיד k610i ) פתוח לאורנג',אני יוכל לבטח אותו אצלם? (אצל אורנג') . 2.האם יש מכשיר מומלץ בסביבות 600-700 שקל (כמובן שיד שניה..)? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.