עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by TicTacToe,

אשמח לשמוע חוות דעת ממשתמשים שכבר התניידו. שוקל מעבר בעצמי בקרוב ורציתי לשמוע את דעתכם.

• 18 תגובות
    • 13.1k צפיות
  2. היי, אשמח לקבל המלצות לאפליקציה לניגון וידיאו לאנדרואיד. תודה !

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום אני טס לחו"ל עוד כמה ימים ורציתי להתקין סקייפ על המחשב כף יד.. מסתבר שסקייפ כבר לא תומכים בWM אז אני צריך למצוא חלופה.. כזאת שגם יכולה להיות מותקנת על המחשב המטרה היא לבצע שיחות דרך WIFI מהמחשב כף יד למחשב בבית. יש תוכנה שמסוגלת לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Biatch,

מה ההבדל בין Mobile ל Plus ? לחבר שלי יש 6230i והיה לו כרטיס זכרון של גיגה של kingston mobile מתאילנד חח קיצר הוא לא יכול למחוק דברים ולהעביר הוא יכול רק לשמוע שירים שיש בכ. זכרון הכרטיס נדפק ?

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by watch out,

הי אני רוצה לקנות סמארטפון במחיר בין 1500-2000 ש"ח קראתי כמה ביקורות ברשת. על LG 3 קראתי שהמסך שלו זולל את הסוללה על galaxy 5 קראתי שהוא לא מחדש הרבה והעיצוב שלו פשוט אני מחפש סמארטפון מהיר חזק בעל מצלמה טובה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. סמארטפון ה-Rome החדש של Umi הסינית הוא בינוני וסביר מבפנים ויוקרתי מבחוץ, בשילוב עם תג מחיר תחרותי במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-הסמארטפון-המתכתי-הקשוח-שיעלה/

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  7. Started by yoavbd123,

אני כותב בדולרים כי אני בארה"ב עכשיו ואני ממש אעדיף לקנות את זה בארהב שמשמעותית יותר זול. הMP3 שלי SANA E280 של SANDISK כבר חצי מת, המסך גמור והאיכות כבר לא משהו, אז אני אשמח לשדרוג אני מחפש MP3 פשוט וגם לא גדול במיוחד (לא צריך יותר מ8GB וגם 4 נראה לי מספיק) אני אשמח לנגן קטן יחסית עם ממשק נח ואיכות שמע טובה. אני לא מחפש לראות סרטים או כל דבר אחר, רק לשמוע מוזיקה... ואני לא רוצה שום דבר שקשור לAPPLE כי אני לא רוצה להשתמש בITUNES ... גם אוזניות אני מחפש, כי אם כבר MP3 חדש, אז למה לא גם אוזניות נורמאליות אני לא אוהב אוזניות שנכנסות לתוך האוזן(IN EAR) ככה שזו פחות או יותר הדרישה היחידה שלי, לא הסוג הזה התקציב הוא סדר גודל של עד 200$ אבל מקצת התעניינות ראיתי שאפשר ג…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. זה כמו להיות בחנות ממתקים שאתה ילד בן 6 ששוקל 50 קילו ואתה לא יודע מה לבחור יש כל כך הרבה מכשירים היום טובים ואין לי מושג איזה טלפון לבחור אני נדלקתי קצת על הN97 ולפי מה שקראתי באינטרנט זה כנראה הפאלפון בשבילי אבל לא יודע חשבתי לבדוק אופציות אחרות כשראיתי את המחיר בחברת פלאפון(החברה שלי) בכל מקרה אני רוצה לוח מקשים אינטרנט עדיפות ענקית לWIFI מסך מגע אפשרות לראייה של סרטםי אל אכפת לי רזולוציה או שמע טוב רק שיהיה אפשר לראות מצלמה פצצתית באיכות מעולה בנוסף לזה אני רוצה גם וידיאו באיכות מעולה שיהיה אפשר להתקין עליו מערכות הפעלה שונות או שלפחות יוציאו עידכונים כל הזמן למערכת הפעלה ולטלפון הזה בכלליות והכי חשוב לי מוזיקה! אני רוצה מוזיקה באיכות הכי טובה שיש עם כל התוס…

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום לכולם חג שמח ושנה טובה! אני רוצה לקנות כמה דברים מהמרקט באנדרואיד ויש לי ויזה נטען. מה אני עושה? כשאני מגיע ל-google checkout אז הוא מבקש ממני פרטי משלם, כתובת, וכו' וכו' ויש לי רק את המספר של הויזה, תוקף ו-CVC. אין פרטי משלם כי זה ויזה נטען ואני לא יודע מה לרשום שם בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. לאחרונה רכשתי חצובה לצילום עצמי של XSHOT ובכדי לחבר את ה-PIXON12 לא צריך פתרון יצירתי. מצאתי ב-EBAY התקן לחיבור מכשיר סלולרי. ההתקן נשלח מסין, עלה 9 דולר אוסטרלי, הגיע תוך שבוע. איתו מקבלים גם חצובה קטנה(ראה תמונה) ניתן לחבר כמעט כל מכשיר, מאוד פרקטי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by EyEOnE,

מה ההיתרונות של גרסא 2.2 על פני 2.1?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. גלקסי 3 של חזר מתיקון, החליפו לו המסך, רק עכשיו שמתי שהוא הגיע בלי המגן מסך המדבקה הזאת למרות שנתתי להם אותו עם, מהם גם קניתי אתהמגן . הסתכלתי על המסך ושמתי לב למטה לשריטה קטנה, זה לא מוזר שעל גוריל גלאס 2 אחרי יומיים תופיע שריטה?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by davidreznic,

שלוםץ יש לי מחשב כף יד של DELL מדגם AXIM X50. עם מערכת WINDOWS MOBILE 5 בויסטה, אין את התוכנה ACTIVESYNC,, כשמחברים מחשב כף יד, מותקנת באופן אוטומטי התוכנה , Windows Mobile Device Center ואחרי שהיא מתקינה את המכשב במערכ, הסנכרון אמור להתבצע דרך SYNC CENTER. הבעיה היא שהתוכנה הראשונה לא פועלת, היא מראה לי שהמכשיר מחובר, שאולת אם אני רוצה להירשם לנויזלטר, ואחרי שאני בוחר כן או לא, היא נסגרת ואין ממנה שום זכר. ב SYNC CENTER המכשיר לא מופיע. בXP צריך להוריד את התוכנה ACTIVESYNC, הורדתי אותה ובXP הכל ובד כמו שצריך. מה צריך לעשות? להוריד עדכונים לPDA? תודה מראש http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/f611d649-a80f-4172-bb98-ade6b6cf62801033.mspx#E3C לינק לאתר של MS …

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. המליצו לי בבקשה על מכשיר חדש. דרישות: הכי חשוב שהוא יהיה FOLD. כלומר, אלה שמתקפלים. מצלמה 2 מגה פיקסל לפחות. נגן מולטימדיה (סרטים ומוזיקה) עדיפות לנוקיה. המכשיר יקנה מיד שנייה ולכן אין רלוונטיות למחיר. כל עזרה תתקבל בברכה!

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by spitzi,

היי, יש אפליקציית אנדרואיד להקלטת שיחות Voice רגילות על גבי המכשיר ? רצוי כזאת שמופעלת אוטומטית לכל שיחה נכנסת ו/או יוצאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אני מדבר על הדגם הזה: http://zap.co.il/fs.asp?PID=311612915&sog=C-MP3Player תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  17. בעיקר בשביל OUTLOOK, WORD אני לא ממש צריכה GPS. עדיף שיהיה קטן ולא שוקל הרבה, כי אני לוקחת אותו בתיק שלי כל הזמן וגם שלא יעשה לי HARD RESETS (זה היה קורה לי עם ה MIO הישן, אם לא הייתי טוענת אותו זה היה מפרמט אותו ועצבים)... וגם מאד מאד רצוי שיהיה בו אפשרות לעשות GOOGLE SYNC לOUTLOOK שלי... כי אני לא מביאה אותו לבית כל פעם בשביל לעשות סינכרון, אני הרבה לא נמצאת בבית אניי המלצות? תודה רבה גאונים שכמותכם! :D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by itaic,

שלום... קניתי סנסה קליפ, ועשיתיי עדכון לקושחה שלו כעת הנגן מציג תפריטים בעברית ואת שמות הקבצים בעברית לגבי קבצי WMA, אך לא לגבי קבצי MP3. לא בא לי להפוך את כל ה MP3 שלי WMA.... האם יש איזו אפשרות שהוא יציג את העברית גם ל MP3? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלומות חברים, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי שלי לE71 חדש דנדש. אחרי זמן רב עם טלפון סגור ונעול(LG Viewty, אני לא רוכש יותר סלולארי של LG בחיים). לE71 כידוע, מערכת הפעלה סימביאן S60 3rd. אני נוב גמור בכל נושא הסימבאין, הבנתי שיש מערכות פרוצות/לא פרוצות, תוכנות חתומות לא חתומות ועוד ועוד. בינתיים, הורדתי לי Opera Mini(כי הדפדפן המובנה די מעפן) ומשחק טטריס חביב. מה שאני צריך כרגע("בדחיפות") היא תוכנת הקלטת שיחות(אני ממש זוכר שזה היה מובנה בכל מיני טלפונים, אפילו של נוקיה אם אני לא טועה, לאן זה נעלם?) ותוכנת פנקס נורמלית(התוכנה הנוכחית די מעפנה ושקולה לכתיבת עשרות "Notepad חדש" על הדסקטופ, לא נוח ולא כ"כ מועיל. אודה לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לפי מה נקבע מתי העידכון ל-4.1 יופץ למכשיר שלי - גלקסי S3 שנקנה בחנות פרטית (לא חברת סלולר) לפי מדינה? כלומר יופץ מתישהו (מתי??) לכל ישראל? ואם כן - לפי מה המכשיר יודע (כלומר שרת העידכון שאני מניח שמפעילה סמסונג) מאיזה מדינה אני? לפי חברת הסלולר שאני מחובר אליה (גולן)?

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. העדכון החדש לדפדפן של גוגל באנדרואיד מוקדש לניגון יעיל יותר של תכני וידאו לכתבה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  22. שלום, אני מתכנן לרכוש (מחר) את הנוט 2 לאחר שנתיים וקצת עם האייפון 4. אשמח לעזרה בנושאים הבאים: כיצד להעביר את אנשי הקשר? הגירסה שמגיעה ב-KSP לא תומכת בעברית בשימוש עם העט. במידה וקיימת גירסה שכן תומכת (או תתקיים בעתיד) - כיצד ניתן לעדכן? (משהו בסגנון של עדכון iOS?) כיצד ניתן לצפות בקבצי וידאו במכשיר - האם המכשיר מזוהה כ-DOK ופשוט מעתיקים אליו את הקובץ? תודה מראש לעוזרים. הערות/הארות נוספות יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שארפ חושפת את טיפוס למכשיר חכם בעל מסך שאינו מרובע, וללא שוליים כלל משלושה כיוונים לכתבה

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by בר52,

רכשתי סמארטפון אינפינטי אורנג ואני לא מצליח להוריד תמונה מהגלריה להיות תמונת נושא ב ווטאס אפ או ב וייבר כל פעם שאני מנסה להוריד יש הודעה נסה מאוחר יותר ב ווטאס אפ ו בוייבר יש הודעה המראה שיש בעיה בחיתוך התמונה תודה על עזרה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  25. שלום! כתבתי כבר בפורום אחר,אך הם לא ממש ידעו לענות לי על השאלות שלי לצערי. אז אני מפנה זאת אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי: אני מעוניין לקנות מכשיר הקלטה קטן שלא יראו אותו או שלא ישימו לב לנוכחותו. ראיתי עט הקלטה מעניין. השאלה שלי היא,איך אני יכול לדעת מה יותר טוב? ראיתי 2 סוגים שאחד מהם הוא 4G שכתוב שהוא עד 8 שעות הקלטה,ויש עוד אחד שהוא 2G ועד 130 הקלטה. זה נראה לי ממש אבסורד! שאלתי את ההוא עם ה-130 שעות והוא אומר לי שאצלו זה מקליט בWAVE שזה עוד יותר אבסורד.... זה ה-8G http://www.step-up.co.il/Product.asp...ff=Zap〈=HE וזה ה-2G http://www.electrosale.co.il/Product.asp?productid=237 מאחד הפורומים ענו לי שזה עניין של איכות.אוקי... וגם אם כן,אז איך ההוא מכניס 130 שעות ל2G? וא…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.