גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ממה שראיתי מדובר בקבל רגיל שמחבר כל נגן למערכת (aux), רק במקום שיהיה מורכב מ2 קבלים הוא מורכב מ3 (יציאה אחת לוידאו). לא שזה משנה באיזושהי צורה, פשוט יש לי כבר קבל כזה ולא בא לי להוציא סתם עוד 100 שקל. אז אם אתם מכירים את הקבל אני ישמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר הזה MP3\MP4 של SILVER LINE SERIES 402 וניסיתי להפעיל עליו סרטים וראיתי שרק קבצי AMV עובדים עליו. חיפשתי על הקופסא של ה MP4 ולא רשום באיזה פורמט של סרטים הוא תומך (רק של השירים רשום) איך אני יכול לדעת באיזה פורמטים ה MP4 שלי תומך? ניסיתי אפילו קבצי MP4 ואיכשהו ה MP4 לא הצליח לקרוא את זה,הייתי בטוח שהוא יקרא את זה כי זה MP4. יכול להיות ש MP4 תומך רק בקבצי AMV? ???
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לאחר מספר דיווחים על תאריך האירוע ותוכנו, אפל מזמינה אותנו לראות על מה היא עובדת חוץ מהאייפון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עד סכום של 250 יורו ראיתי את HTC ONE V בסכום הזה האם כדאי? המלצות אחרות תודה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
דגם ה-W2018 האיזוטרי של חברת הענק מושק רשמית, ומפתיע עם מצלמה בעלת צערך אופטי מסקרן מאוד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לאחרונה להביא N95 מאוסטרליה ומצאתי כבר ב3000 שקל אבל בסוף וויתרתי כי יקר לי מדי.. חשבתי אח"כ איזה מכשירים אפשר להביא (זה מישהו שחוזר עוד כמה ימים..) והם לא יהיו יקרים כמו הN95.. כמה לדעתכם אפשר להשיג N93I? יש לכם הצעות למכשירים אחרים טובים ולא יקרים מדי? חשוב המצלמה,חברה מוכרת ועדיף כמה שיותר פונקציות כמו WIFI או מסך טוב או אני לא יודע מה.. יש לכם הצעות? ד"א בכמה אפשר להשיג בחו"ל N73 או K800 או אחרים שנמכרים באורנג' וסלקום והם טובים? נ.ב - מישהו מכיר מכשירים טובים ולא יקרים מדי של O2 ושל VODAPHONE?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים! עבר לא מעט זמן מאז הגרסה האחרונה שהוצאנו. כעת חנות המחשבים ויקטוריה פיסי גאה להציג את הרום החדש בגרסה 2.3.4-JVP. ביצענו בו שינויים רבים שלקחו לא מעט זמן ואנחנו שמחים לשתף אתכם במדריך הוידאו. לסרטון הוידאו וקישור ההורדה כנסו ללינק הבא: http://www.vicpc.co.il/Article.aspx?id=42 בהצלחה ותתחדשו!
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן, חג שמח. לאמא שלי יש מכשיר LG OPTIMUS BLACK, עם מערכת אנדרואיד כמובן. המערכת של מפעילת הסלולר מאוד מאוד איטית ומעצבנת (עם כל מיניי אפליקציות שדחפו שם שלא באמת משתמשים בהם). רציתי לדעת איזה רום הכי מתאים למכשיר, רום פשוט ומהיר. אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לא צריך וידאו או רדיו במקרה ואין העיקר סאונד ונפח.{עדיף שיהיה קטן אבל זה העיקר}
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כבר יש לי סמארטפון משוכלל וטוב לענינים פרטיים אבל עכשיו אני צריכה סמארטפון נוסף רק לצרכי עבודה. דרישות: - עמיד מאוד. זה מאוד חשוב. שלא יתפרק וישבר מכל נפילה. - זמן סוללה - מצלמה לא חשובה בכלל - אני מתכוונת להשתמש בו לשיחות+ סמס+ וואטסאפ בלבד -שיעבוד עם רשת פלאפון (קיבלתי סים מהעבודה) - רצוי משהו שיחזיק לפחות 3 שנים יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, לפעמים אני מבלה בנסיעות או בהמתנה ואני רוצה לעבוד על פרוייקטים "on the go".. אני מחפש כתבן נטו.. בסגנון של Notepad++ (אין צורך בקומפיילר) שיאפשר לי לערוך קוד ואם יש תמיכה ב-C, C++, VHDL זה יהייה מעולה! תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מציגה דגם ביניים חדש נוסף - ומשתלם ביותר, כמיטב המסורת שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי איתו את הקבל התקנתי את הדריבר חיברתי את הכבל חיברתי את הפלאפון הפלאפון מזוהה אבל מה? הוא לא נימצא ככונן במחשב האם מישהו מכיר את הבעיה? ד"א מחר הסאנסה נישלח לת"א פתחתי אותו הוצאתי את הבטריה והבחור עדיין באותו מצב מיסכן=/ בנתיים אני מיסתפק באיזה נגן סיני מגעיל אם איכות של מגהפון
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
טוב ישלי בעיה, אני קיבלתי את הטלפון מאח שלי והוא לא זוכר תסיסמה של הפאלפון, יש סיסמה לאנשי קשר הודעות תמונות בקיצור להכל!! עכשיו אני לא יודע איך לגלות תסיסמה ואמרו לי שאני יכול לעשות לו פירמות כאילו להתקין תתוכנה של הפאלפון מחדש. יש מישהוא שיכול לעזור לי בנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מספר חסר תקדים של מתעניינים ביצעו רישום בתקווה לקבל הזדמנות לרכוש את הסמארטפון המוביל של היצרנית העולה לפני כל השאר סמארטפון ה-Mi 5 החדש מבית שיאומי הוא ללא ספק אחד מהמסקרנים והתחרותיים ביותר בעולם כולו, ונראה שגם בשוק הסיני הביתי של החברה מבינים זאת היטב – עם כ-16.8 מיליון צרכנים שבחרו להירשם בצורה מקוונת בתקווה לקבל הזדמנות לרכוש אותו במכירת הבזק (Flash Sale) הראשונה והבלעדית לתושבי המדינה, אשר באופן די טבעי נסגרה בתוך דקות ספורות עם גמר המלאי הקיים. הרשמות חינמיות ברשת כמובן לא מעידות באופן ישיר על המכירות הצפויות, אך המספר המאסיבי של המתעניינים במקרה הזה בכל זאת אומר משהו על הפוטנציאל הגדול שיש למוצר – גם אם רק מחצית מאותם צרכנים מתעניינים תרכוש את ה-Mi 5, ה…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חברת Circular Devices הפינלנדית מפתחת את סמארטפון ה-PuzzlePhone עם חלקים שניתן להחליף ולשדרג (אם הם תקולים וגם אם לא), בדומה לקונספט שראינו בעבר בפרוייקט Ara של גוגל וב-Blocks לשעונים מודולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/puzzlephone-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%a1%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
איתי כבר שנתיים וחצי, כנראה נכנס ללופ המוות שקורה ללא מעט מהם.. בכל מקרה הסתדרתי איתו טוב ולא היית לי בעיית נפח מקום. מחפש מחליף סביר במחיר זול גג 1200 ש"ח. אני לא משתמש כבד, לא משחק בכלל וגולש רק אם חייבים (כשאני בדרכים), לא רואה סרטים ושאר שטויות. נטו שימושיות לשמוע מוזיקה ברכב, וויז, וואטסאפ וכאלו. מצלמה זה נחמד אך ממש לא משהוא עקרוני, כל אחת שתהייה תהייה מעל ומעבר. הדבר העיקרי שחשוב לי הוא ממשק USB-C בלבד ומשהו שזמין כאן ועכשיו בארץ. לא חוזר אחורה ולא יכול לחכות למשלוחים מחול שאולי יגיעו ואולי לא בעוד שבוע+... לא רוצה מכשיר גדול מדי, 5.5 זה בסדר (כרגע עם 5.2 וזה מעולה מבחינתי) מעבר לזה גדול לי מדי. בטח לא 6+. כרגע מסתכל על נוקיה …
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פלאפון חדש. אני ממש לא בקטע של הHTC וכל הגאדג'טים המגניבים. מבחינתי רצוי שהמכשיר יהיה קודם כל עמיד יחסית, עם מצלמה פשוטה (לצלם דברים יומיומיים),חיי בטריה נורמליים ואם אפשר אז נגן MP3 גם יעזור. חשוב כמובן שיהיה נוח לתפעול ולניווט ולא פלצני ועדיפות כמובן למחיר זול יותר. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
המכשיר הראשון הוא nokia 6230 עם מטען, של חברת סלקום. המקשים קצת מלוכלכים והכפתור האדום די מחוק, את המכסה של הסוללה קשה להוציא יש איזה משהו עם הזה שתופס את המכסה. השני הוא nokia 6500 classic עם מטען, של חברת סלקום. במצב מצוין חוץ מהמסגרת של הכפתורים שנשברה וצריך לתקן (אולי יש אחריות אני צריך לבדוק) אחריות לסוללה נגמרה ביוני 2009 והשלישי מוטורולה V3C עם מסך קדמי מנופץ (לא הראשי, המסך של הפליפ) המסך הראשי עם קרע שלא מפריע אם לא מעבירים עליו ציפורן. תודה רבה רבה למי שיעזור!!
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בעוד כחודש בערך, אתם חושבים שהמחיר ירד בצורה משמעותית לפי ניסיון עבר עם S3 לדוגמה? אני שם לב שהמחיר יורד במעט מיום ליום, כרגע הוא עולה כ- 2814 ב-VMOBILE. מה דעתכם? והיכן הכי משתלם לבצע רכישה של המכשיר? האם יהיה משתלם לרכוש אותו בתשלומים?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תקיעות מדי פעם כן העמסתי עליו די הרבה אפליקציות הגרסא של המכשיר היא 4.0.3 יש איזה תוכניות שמוחקות ומטפלות במכשיר? ושאלה נוספת כדאי לי לשדרג לגירסא החדשה?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום. יש לי נגן דגם Sansa E280 (8GB) מבית SanDisk. לעניין, פירמטתי את הנגן ובטעות פירמטתי במצב NTFS..וכמו שאומרים, נדפקתי! כשאני מחבר את הנגן הוא לא מראה את הכונן שלו, הוא לא מזהה את הזיכרון שלו באפשרות "פרטים" בנגן... איך אני יכול לפרמט את הנגן מהנגן עצמו ולא מהמחשב? תודה לעוזרים, מני חן.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כחובב מוזיקה נמאס לשמוע שירים באוזניות המעפנות של נוקיה. אני מחפש את המוצר הזה http://www.aftermarketcellular.com/ic/NOK7210HFA.html מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אחד כזה בארץ (ירושלים)?? ברשותי נקויה 6280
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-