עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי פלאפון k610i ואני לא יודע אייך מעבירים קובץ MP4 צריך להאמיר את זה או משהו ועם כן תנו לי את התוכנה ^ נכתב ע"י חבר שלי שהוא זה שזקוק לעזרה.. =] תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  2. עשיתי כמה השוואות והגעתי למכשיר הזה של archos http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=470282 מה אתם אומרים?יש משהו יותר טוב להציע? יש למישהו ניסיון אישי איתו? תודה. עריכה: *חשוב לי שהמסך יהייה כמה שיותר גדול, הזיכרון לא כל כך חשוב לי

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  3. ההתחייבות שלי של ה3 שנים נגמרת בינואר ככה שאני משאר שיתנו לי לשדרג עכשיו טלפון. כרגע יש לי NOKIA S6500. לאישתי יש אייפון ואני נורא נהנה לשחק איתו. 2 מרכיבים שנורא חשובים לי הם מצלמה ואינטרנט, האמת אני דיי מכור לאינטרנט ועושה בו שימוש רוב היום. יש טעם לקנות כבר היום איזה סמרטפון או לחכות כמה חודשים לאיפון החדש או לדגם חדש אחר של משהו שאמור לצאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  4. או wifi, זה לא צריך להיות באיכות גבוהה, סבירה בסטריאו, ועדיף כמובן זול וכמובן רכיב שיקלוט את זה. המטרה היא לחבר רמקולים למחשב, ולחסוך בסיבוכיות החוטים תודה משהו כזה יתאים? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27212

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by yigael_o,

היי, לצערי בתחום של מכשירים חכמים אני לא מעודכן בכלל. אני מעוניין במכשיר טלפון (שלי כבר בן 4) ומכשיר PDA. וחשבתי לשלב בינהם. האם ה IPHONE הוא תשובה טובה? לא מעניין אותי דברים אחרים כמו מצלמה ושטויות אחרות. אני רוצה רק לדבר, לשלוח ולקבל SMS ומכשיר שיוכל להחזיק יומן ומשימות (אם הוא גם יסתנכרן מול ה OUTLOOK אז בכלל עשיתם אותי מאושר) הבעיה שלי היא שאני צריך שזה יהיה נוח בצורה סבירה ומעלה. הרי יש יומן בכל טלפון נייד היום אבל המידע מוצג בצורה לא נוחה לקריאה (מסך קטן) ודי קשה להכניס מיידע באופן רציף. האם 2 הגרסאות יתאימו לי או רק החדשה? במידה ויש פיתרון יותר מוצלח של חברה אחרת אשמח לשמוע על כך.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by ag43,

קיבלתי היום מיו P350M וגיליתי שלאחר כל הרד ריסט הMICROSOFT ACTIVE SYNC מזהה לי אותו בשם אחר ולא משחזר את מה שהיה בו. כיצד ניתן לשחזר נתונים לאחר הרד ריסט?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  7. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94/

9. Started by shaypoi1,

שמעתי שיצא גירסא לפלאפון הזה איך מתקינים? האם כדי להתקין?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by Yakim Peled,

ואולי גם לעכבר? ראו כאן. עכשיו רק נשאר לחבר לזה איזשהו ממשק שיגרום לנו לחוש משהו בקצה אצבעותינו (אולי משהו כזה) ונגיד להם שלום. או לא. מה אתם מעדיפים?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by Elvis Amir,

איך לסנכרן עם הטלפון והמשחק בשביל ללכת כאשר אתה לא נמצא שם? האם חייב חובה לחשבון שלי בגוגל בשביל לסנכרן?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  12. יצרנית המחשבים האישיים השנייה בגודלה בשוק עשויה לשדרג את המגוון שלה עם שבב ומערכת הפעלה חדשים ובלתי סטנדרטיים לכתבה

13. היצרנית הטאיוואנית הציגה שלושה מכשירי Desire חדשים, עם מראה מיוחד אבל גם חומרה שמגיעה אלינו היישר משנת 2014 בעוד שמשקפי ה-Vive למציאות מדומה שלה ממשיכות להוות את אחד מהמוצרים המבטיחים והמסקרנים ביותר בתחום, נראה שדווקא בעסקי הסמארטפונים מצבה של HTC הוא רעוע יותר מאי פעם. בחברה השיקו שלושה סמארטפונים חדשים מסדרת ה-Desire שהפכה למותג התקציבי של היצרנית הטאיוואנית, שמכילים שבבי עיבוד פשוט מביכים עבור מכשיר לשנת 2016. הדגם המתקדם ביותר הוא ה-Desire 825 שמציע מסך Super LCD בגודל 5.5 אינץ' עם רזולוציה של 720p, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון פנימי של 16GB בתוספת חריץ microSD להרחבה, מערכת אנדרואיד מרשמלו טרייה, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, צמד רמקולי…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  14. עברו לא מעט שנים מאז מפתחת השבבים מטאיוואן התיימרה להתמודד על כתר הביצועים של עולם האנדרואיד כולו, אך כעת נראה כי הבשילו התנאים לקאמבק מסקרןלכתבה

15. Started by naamani3,

שלום לכולם,אני מחפש טלפון עד 1500 שקל ( אם יש שדרוג משמעותי אפשר לעגל ב-100-200 כלפי מעלה).הכי חשוב לי שיהיה אמין ולא יתקלקל, לא מחפש את הטלפון עם הביצועים הכי טובים (כמובן שלא נכנס בטווח מחיר) סך הכל רוב השימוש הוא סטנדרטי - מצלמה, וואטסאפ אפליקציות רגילות לא משהו שדורש טלפון חזק במיוחד.שיכיל את הטגנולוגיות החדשות (טביעת אצבע, דור 4 וכ'ו...), עמידות במים ואבק יכול להיות נחמד, ומערכת הפעלה אנדרואיד.חשבתי על ה-A5 אבל קראתי קצת ביקורות ובחלק מהמקומות אומרים שיש לו בעיות ולא ממש נותן תמורה מלאה למחיר (בחלק אומרים שכן).אשמח לשמוע המלצות על הטלפון הזה או\ו המלצות על טלפונים דומים לו במחיר הזהתודה רבה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by sim,

מישהו מכיר את המכשיר הנ"ל http://www.gadgety.co.il/157348/xiaomi-mi-max/

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  17. כן, לשיאומי יש עוד דגם ביניים משתלם להציע לנו - עם שבב NFC מובנה בתור החידוש העיקרי לכתבה

18. שלום לפי מה שאני קראתי הדגמים הכי מומלצים מבחינת איכות סאונד הם iaudio-u3,d2,i7 iriver-u10 creative zen-micro,v plus רציתי לדעת מהרשימה הזאת איזה נגן הכי איכותי מבחינת סאונד והעם יש יותר איכותיים מאלה בטווח של עד 650 ש"ח וגם המלצה על אוזניות במחיר עד 250 ש"ח לא משנה כפתור או קשת העיקר איכות

19. Started by menihen16,

שלום לכל באי הפורום. יש לי נגן דגם Sansa E280 (8GB) מבית SanDisk. לעניין, פירמטתי את הנגן ובטעות פירמטתי במצב NTFS..וכמו שאומרים, נדפקתי! כשאני מחבר את הנגן הוא לא מראה את הכונן שלו, הוא לא מזהה את הזיכרון שלו באפשרות "פרטים" בנגן... איך אני יכול לפרמט את הנגן מהנגן עצמו ולא מהמחשב? תודה לעוזרים, מני חן.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by rasta22,

היי הביאו לי את המכשיר מארצות הברית עכשיו בגלישה לאתרים ישראלים כל העברית היא בג'בריש איך מתקינים פונטים בעברית למכשיר \ לווינדוס CE . ?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by tamir245,

שלום רב. ברשותי המכשיר הנ"ל. רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף את השירים בצורה קלה דרך הסייר של חלונות ישירות לתוך הSTORAGE שהנגן מופיע ככזה?(כמו בנגנים אחרים) או שאין אופצייה אחרת אלא רק דרך הITUNES המעצבן?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by netanel1234,

שלום, מישהו יודע האם NOKIA 6233 תומך בזיכרון יותר גדול מ- 2GB?! תודה!

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by חן מ,

היי,שבת שלום דבר ראשון כדי לשים משחקים על המכשיר מה אני צריך לעשות? ואיך האיכות של הסרטים על מסך כזה?הוא קורא תירגומים?איפשר לראות איתו סרט אחד בנסיעה ארוכה בלי שתיגמר לו הסוללה? והאייפוד טאץ מוגדר כנגן מולטימדיה או כמחשב כף יד?כי בעצם יש לו את כל הפונקציות של מחשב למשל מייל ואינרנט,ויש לו גם מוסיקה וסרטים והכל ומשהו בקשר לחנות FNAC צריך לדעת כתובת ספציפית של החנות או שהולכים בצרפת שם איפושה באחת הערים בצרפת ברביירה הצרפתית ואני אראה שם את החנות FNAC? ובכלל היא נמצאת בכל צרפת החנות או שרק בפריז? חוץ מFNAC יש עוד חנויות? בכל החנויות מוכרים באותו מכיר את המכשיר? ומה צריך לעשות כדי לפרוץ אותו?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by XMB,

אהלן , אני מתלבט להחליף את הנגן Creative ZVP 2GB שלי שהוא דיי סבבה האיכות סאונד מעולה אך העוצמה שלו פשוט נמוכה , אני משתמש בו במכון הכושר ולפעמים שומע את הסביבה , ניסיתי המון אוזניות , איכותיות של סנייזר , אלטק (ב500 שקל - האוזניות קשת עורפית הכי איכותיות שקיימות בשוק) , מכל הסוגים in ear , קשת עורפית , מעל הראש , פשוט חלש. אני מתלבט עכשיו על הנאנו החדש של ה8GB ב150$ , רציתי לשאול איך האיכות סאונד שלו ביחס ל ZVP והאם תמליצו לי על משהו אחר למכון כושר (במיוחד לאופניים וכו' שיהיה בעל פוטנציאל לעוצמה גבוה) בסכום הנ"ל. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.