עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by meni12321,

יצא לשיווק מכשיר הנוקיה E65

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  2. שלום, לפעמים אני מבלה בנסיעות או בהמתנה ואני רוצה לעבוד על פרוייקטים "on the go".. אני מחפש כתבן נטו.. בסגנון של Notepad++ (אין צורך בקומפיילר) שיאפשר לי לערוך קוד ואם יש תמיכה ב-C, C++, VHDL זה יהייה מעולה! תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by שרון מהוד השרון,

שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שאני מתקין יישומים ומשחקים יש דף כה לפני אישור ההתקשנה על כל מיני דברים שהיישום יכול לעשות, כמו לדוגמה לקרוא את החשבונות שלי, להתחיל תמיד בסטארט אפ ובכללי פשוט כל מיני דברים שממש דופקים את הפרטיות ופשוט יכולים לשלוח מידע מהטלפון שלי ללא יודע לאן... קיצר מה אתם חושבים בנושא ? אתם מתייחסים לזה או שאתם פשוט עושים ומתקינים מה שאתם רוצים ? אשמח לדעות של אנשים.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  4. זה תמיד נשמע לי כמו אגדה מפגרת בצבא, שבתדריכים וכדומה אומרים שאסור להכניס טלפונים מחשש להאזנות גם אם הטלפון לא בשיחה... יש בזה אמת?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by Shtupel,

הורדתי מישחק שבא בRAR. אני פותח אותו יש שם מלא קבצים....איך אני שם בפלא?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by Nurit Cohen,

יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by bay,

שלום אני מתכנן לקנות LG KM900 בחו"ל בקרוב ורציתי לשעול אתכם מה היא נצמיגת LG או ספקית LG בארץ והאים הם מתחיבים לתקן מוצרי LG בתנאי שאחריות מהמפעל מצורפת אליהם???

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by ranyr,

אני מחפש נגן עם יציאת ווידאו משהו שגם אפשר להכניס לכיס....

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  9. שלום. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך, אמינות (שלא ישבר מכל מכה קטנה ושלא יפסיק לפעול אחרי שנה) ואיכות שמע טובה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by avnere,

ממה שראיתי מדובר בקבל רגיל שמחבר כל נגן למערכת (aux), רק במקום שיהיה מורכב מ2 קבלים הוא מורכב מ3 (יציאה אחת לוידאו). לא שזה משנה באיזושהי צורה, פשוט יש לי כבר קבל כזה ולא בא לי להוציא סתם עוד 100 שקל. אז אם אתם מכירים את הקבל אני ישמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  11. יש לי רמקולים קטנים לMP3, שעובדים על 4 בטריות AAA, או חיבור כבל USB למחשב. אני רוצה לחבר את הרמקולים לקיר דרך מטען USB של אייפד. הבעייה שכתוב על הרמקולים 6V, 350mA ועל המטען USB כתוב 5V ,150-2000ma. האם המטען יכול לשרוף את הרמקולים, או שזה בסדר, כי זה דרך כבל USB?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by ag43,

קיבלתי היום מיו P350M וגיליתי שלאחר כל הרד ריסט הMICROSOFT ACTIVE SYNC מזהה לי אותו בשם אחר ולא משחזר את מה שהיה בו. כיצד ניתן לשחזר נתונים לאחר הרד ריסט?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by fayev0,

^אפשרי?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  14. Started by EQliz24,

שלום, אני מחפש טאבלט שעיקר השימוש בו יהיה עבודה משרדים (Office, Adobe reader). מלבד זה אני רוצה גם יכולות מולטימדיה לא רעות (מסך טוב, רמקולים צלולים וחזקים). חשבתי שבגלל שהשימוש הגדול יהיה אופיס כדי ללכת על טאבלט מבוסס WIN8 אבל אני לא בטוח לגבי RT או PRO (הPRO יקר מאוד ואני לא יודע כמה באמת אני אצטרך את ההבדל ביניהם). או אולי לקחת android שהוא זול משמעותית אבל הוא טיפה פחות טוב בעבודה משרדית? מה שאני כן יודע שאני צריך זה: *מקלדת (חשבתי ללכת על סדרת הTF של אסוס כי זה נראה בדיוק מה שאני מחפש). *מסך איכותי עדיף FHD אבל 720P זה גם אחלה *סוללה ארוכה (לפחות 12 שעות בשימוש קצת פחות מסביר) *חיבורי HDMI ו OTG ( אני חייב אופציה לחבר דיסק קשיח חיצוני). *מולטי טאסקינג (מסך מגביל, חלו…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by chims,

Apple iPhone 6s Plus runs on iOS and is driven by Apple's A9 processor. This smartphone features 12 megapixel camera so you can capture images and videos. Store photos, videos, and other digital content on 16 GB of storage. It supports Wi-Fi and 4G networks, allowing you to access the Internet, download applications, and share files online. What's more, it runs on a reliable lithium-ion battery available in gold.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  16. כמה ימים אחרי שהחליטה להחזיר למסלול את כל 42 המיקומים שלה במדינת הענק עם התמתנות היקפי ההדבקה בנגיף הקורונה - מחזירה אפל על צעד הפוך על החנויות שלה בכל שאר המדינות לכתבה

17. הענקית מקוריאה פותחת שנה עם הסתערות על שוק ה-PC בו חוותה הצלחה חלקית בלבד בתקופה האחרונה - עם המותג המוכר ביותר שלה שמקורו בסמארטפונים לכתבה

18. Started by New-Old User,

שלום, רציתי לאחרונה להביא N95 מאוסטרליה ומצאתי כבר ב3000 שקל אבל בסוף וויתרתי כי יקר לי מדי.. חשבתי אח"כ איזה מכשירים אפשר להביא (זה מישהו שחוזר עוד כמה ימים..) והם לא יהיו יקרים כמו הN95.. כמה לדעתכם אפשר להשיג N93I? יש לכם הצעות למכשירים אחרים טובים ולא יקרים מדי? חשוב המצלמה,חברה מוכרת ועדיף כמה שיותר פונקציות כמו WIFI או מסך טוב או אני לא יודע מה.. יש לכם הצעות? ד"א בכמה אפשר להשיג בחו"ל N73 או K800 או אחרים שנמכרים באורנג' וסלקום והם טובים? נ.ב - מישהו מכיר מכשירים טובים ולא יקרים מדי של O2 ושל VODAPHONE?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  19. http://www.thestreet.com/story/10418052/1/gamestop-to-stop-zune-sales.html GameStop שאומנם מתמחה בעיקר במשחקי ווידיאו תפסיק למכור את נגן המולטימדיה Zune בהתחשב שזה רשת של מאות חנויות מיקרוסופט קבלה מכה רצינית גם פורסמו נתונים שעד היום נמכרו רק 2 מיליון Zune שזה נתון מאוד נמוך

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  20. הענקית הקוריאנית לא מסוגלת להמתין לאירוע ה-Galaxy Unpacked הרשמי שקבעה לשעות הערב היום - ומעלה לאוויר סרטון מעניין עבור המכשיר הגמיש החדש שלה לכתבה

21. Started by Proww,

אהלן, חג שמח. לאמא שלי יש מכשיר LG OPTIMUS BLACK, עם מערכת אנדרואיד כמובן. המערכת של מפעילת הסלולר מאוד מאוד איטית ומעצבנת (עם כל מיניי אפליקציות שדחפו שם שלא באמת משתמשים בהם). רציתי לדעת איזה רום הכי מתאים למכשיר, רום פשוט ומהיר. אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by yuraxp,

אני מחפש מחשב כף יד עד 1800 שקל. חשוב שיהיה בעל מסך איכותי,וGPS. כמו כן יש לי מספר שאלות: 1-מה איכות המוסיקה שמחשבי כף יד מציעים? 2-בגלל שרוב המסכים הם 64K זה לא קצת כדי לראות עליהם סרטים?

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by yigael_o,

היי, לצערי בתחום של מכשירים חכמים אני לא מעודכן בכלל. אני מעוניין במכשיר טלפון (שלי כבר בן 4) ומכשיר PDA. וחשבתי לשלב בינהם. האם ה IPHONE הוא תשובה טובה? לא מעניין אותי דברים אחרים כמו מצלמה ושטויות אחרות. אני רוצה רק לדבר, לשלוח ולקבל SMS ומכשיר שיוכל להחזיק יומן ומשימות (אם הוא גם יסתנכרן מול ה OUTLOOK אז בכלל עשיתם אותי מאושר) הבעיה שלי היא שאני צריך שזה יהיה נוח בצורה סבירה ומעלה. הרי יש יומן בכל טלפון נייד היום אבל המידע מוצג בצורה לא נוחה לקריאה (מסך קטן) ודי קשה להכניס מיידע באופן רציף. האם 2 הגרסאות יתאימו לי או רק החדשה? במידה ויש פיתרון יותר מוצלח של חברה אחרת אשמח לשמוע על כך.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  24. האם מישהו יודע אם התוכנה הנ"ל עובדת על הPDA הזה: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/FA979AA%2523ABA? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by zolder,

למי שלא יודע זה המכשיר פלאפון + GPS החדש שאורנג' התחילו למכור. האם לתוכנת ניווט יש גם ניווט קולי ?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים