גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש המלצה לTablet בעל מקלדת מלא פיזית ראיתי כמה כאלה אבל אני לא כול כך מבין בנושא זה ואני פתוח להמלצות כאמור התקציב הוא עד 3000. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי לכולם לאחרונה השגנו דיל דרך סלקום לעסקה משתלמת. אני מבקש את עזרתכם בבחירה של מכשיר חדש מחברת סלקום. כל מגוון המכשירים עומדים לרשותי, המכשירים שהכי מעניינים אותי כרגע הם: N95 8GB LG KU990 אבקש את עזרתכם מבחינה מקצועית, מה עדיף משני הפלאפונים האלה, או שיש מכשירים אחרים מומלצים בארסנל של סלקום. אם זה יעזור למישהו לעזור לי אז אני חייל קרבי על סף שחרור, ככה שצריך שהפלאפון יהיה זמין לחול, יהיה עמיד, וגם מבחינת זמן (עם הפלאםון הקודם שלי 6230 אני כבר מעל 3 שנים, ככה שאיזה מהמכשירים להערכתכם יהיה שימושי יותר בעתיד הקרוב/רחוק) תודה רבה על העזרה זהר
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש רעיונות (אני יודע שהתקציב די רחב אבל אם המכשיר מספיק טוב אז אפשר גם אחד ב-500 וזהו). לא משהו מסובך, עדיף שתהיה אופציה להטעין אותו באוטו. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון k610i ואני לא יודע אייך מעבירים קובץ MP4 צריך להאמיר את זה או משהו ועם כן תנו לי את התוכנה ^ נכתב ע"י חבר שלי שהוא זה שזקוק לעזרה.. =] תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אם למישהו יש מדריך בעיברית או שמישהו יכול להסביר לי אני אשמח מאד . הורדתי את הרוקבוקס יוטילטי והוא לא מאתר לי את הנגן , מוזר
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הדגם התקציבי המודרני של היצרנית הסינית יהווה את הבכורה המקומית עבור שבב ה-Snapdragon 765G של קוואלקום - וילחם על תואר הסמארטפון הזול ביותר שכולל 256GB לאחסון ו-12GB של זכרון דינאמילכתבה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
- 2 followers
-
-
לכל מי שראה מסע בין כוכבים , הם היו משתמשים במין PALMים גדולים כאלה, לקרוא את הדברים שלהם, עם הטכנולוגיה של היום, וכמות ספרי הPDF שקיימים, חייב להיות דבר כזה... אני מצאתי בעיקר בחו"ל כל מיני פטנטים , די יקרים... אין דבר כזה בארץ (זול אם אפשר).. זה מוזר שמחשב כף יד הכי פשוט יש לו 192MB או 32MB שיש היום DISKONKEY של 100 שקל של 1 ג'יגה... לא מחפש מערכת הפעלה רק משהו שתומך ב PDF..
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי. חשבתי לקנות טאבלט למטרת עבודת שטח, סרטים וקצת משחקים (קלילים פלוס לא משהו עצבני). עבודת השטח לא מתבטאת בהעברת מידע אלא עידכון ורישום במסמכי אקסל ווורד. אני לא יכול לחרוג מהתקציב כי הוא מבוסס על קנייה ב- 10 תשלומים מקסימום, כולל משלוח. דברים שהייתי רוצה במכשיר. מצלמה טובה WIFI (אני מניח שזה בסיסי) Bluetooth זיכרון 16GB לפחות מסך 10.1 כמה שאלות: כדאי שתהיה מקלדת? זה משנה איזו מערכת הפעלה והאם זה משנה עבור הדרישות שלי. כדאי לקנות בארץ או בחו"ל יש משהו שלא ציינתי? אגב אם אין חיה כזו ארצה לדעת איפה אני צריך להתפשר. אשמח לכל עזרה המלצה או טיפ. עריכה: אהלן שוב. הייתי בטוח שמישהו יוכל לעזור. הסתכלתי קצת פה ושם וראיתי 3 מכשירים שנראה לי הכי מתאימים: Archos 101 G9 16GB Acer I…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מתכוננת לחגוג את יום ההולדת השמיני שלה באופן גרנדיוזי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מכשיר נוקיה 6230I ברשת אורנג. רציתי לדעת איך אפשר לפתוח נעילה של החברה ? (לא סים פריי).! כשאני מכניס סים של אורנג למכשיר אני רואה שהו מקבל קליטה והכל אבל אי אפשר להוצאי שיחות או לקבל . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
במהלך שכמעט אף אחד לא ציפה לו, סוני הציגה שלושה מכשירים חכמים חדשים בתערוכת MWC 2016, כולל אחד שעוצמתי יותר מה-Xperia Z5 וה-Xperia Z5 Premium אנחנו אוהבים הפתעות טכנולוגיות, ובתערוכה הנוכחית בברצלונה מי שסיפקה לנו את ההפתעה המשמעותית ביותר היא סוני, שאיכשהו הצליחה לשמור בסוד את קיומם של לא פחות משלושה סמארטפונים חדשים, שהם חלק מסדרה טרייה שמקבלת את השם Xperia X ותוכל להיות התגשמות חלום לכל מי שעדיין מעדיפים סמארטפונים כמה שיותר קטנים וקומפקטיים. שלושת הדגמים החדשים הם ה-Xperia X Performance המוביל, Xperia X שהוא דגם הביניים בחבורה וה-Xperia XA שמהווה דגם לשוק הביניים. כפי שכנראה כבר הבנתם, בסוני לא בדיוק מכוונים לשוק התקציבי, אלא לאיזור שלא רחוק מתחום מכשירי הדג…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת נייד אנדרואיד עד עתה רכשתי תמיד ניידים סיניים אני ובמי משפחתי Xiamoi כרגע משתמש ב Meizu 6 PRO לפפחות כ שנתיים וחצי עד שלוש נהנה מהמסך של 2K בקיצור הנייד מגע'גע וחייב חדש. הכי חשוב לי יותר מהמצלמה זה איכות המסך שתעמוד לפחות על 2K כמעט כל הניידים בעים עם מסך של FHD. חשבתי לששנות כיוון וללכת על Samsung S10 Plus בגלל המחיר יבואן מקבילי באילת 2180 בערך יש לכם הצעות \ אפשרויות אחרות במסגרת התקציב הזה ??\ תודה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
פרטים נוספים אודות דגמי ה-Meizu 15 המסקרנים של היצרנית הסינית השואפת לשדרג מעמדה בשוק העמוס דולפים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
- 2 followers
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי מאיזה חברת טלפון אני יכול להשיג טלפון מהדור הנוכחי (אייפון 4 או מקביל אנדרויד) ככה שאני ישלם עליו בתשלום חודשי אבל הכי זול שיש, כלומר מעוניין לשלם כמה שפחות על המסלול. יש לציין שאני סטודנט! תודה למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם ניתן להתחבר עם לפטופ לאיטנטרנט דרך ה-HTC Desire בעזרת Wifi? איזה פונקציה צריכה להיות למכשיר כדי לתמוך בזה?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות sidekick של t-mobile מארצות הברית והשאלה שלי אם סים ישראלי יעבוד בטלפון הזה ואני אוכל להשתמש גם בטלפון וגם באינטרנט שהמכשיר מספק. מי שיכול לתת לי מידע על המכשיר הזה זה יהיה נהדר. ממש תודה!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אחרי סיום עתודה וגיוס לצבא אני נאלץ לעבור מהמערכת האיכותית שהתה לי באוטו שנמכר לנגן איכותי. דיפדפתי קצת באינטרנט ושמתי עין על IPOD NANO 4TH שנראה נחמד ויש לו יכולת של וידאו. אני מחפש נגן לא יותר מדי גדול ולא יותר מדי קטן שאני אוהב שיש מסך טוב... לא צריך יותר מ8 גיגה ותקציב עד 1000 שקל בערך עם אפשרות לעוד עוד כמה מאות תודה
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט לאמא שלי. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט ויו טיוב. דברים שחשובים לי : מסך כמה שיותר גדול ואיכותי 7-9 (עדיפות ל 9) קישוריות ווי פיי אנדרואיד 4.0 (לא חובה) ,מעמד הטענה (לא חובה) דברים שלא חשובים לי : מצלמה. סוללה (הטאבלט לא יוצא מהבית והשימוש בו הוא לא יותר משעתיים רצוף.) תודה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם חייב מקלט GPS או שאפשר ע"י GPRS בלבד..? האם צריך לשלם על התוכנה או שמספיק ללכת אליהם והם מתקינים אותה ומשלמים רק על מפות?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אוקיי, משימוש קצר במכשיר (לא שאני קניתי), המסך באמת בגודל מתאים ולא נראה גדול מדי. חדות וצבעים מרשמים ביותר, יכולת צילום מרשימה גם כן . אבל.................... איך מכשיר שמתיימר להיות "ספינת הדגל" של סמסונג לא מצליח לתת לצרכן "חווית" גלישה כמו במכשירי האייפון? הדפדפם נפתח ובסוף רואים טוב, אבל כאשר גוללים את המסך יש סוג של תקיעות כאלה. הבעיה הזאת קיימת גם במכשירים בגרסת "נקסוס" או שזה שככה בכל מכשירי האנדרואיד. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, הפוסט הקודם שלי (http://www.netcheif.com/blog/?p=1285), על התכונות החדשות והלא מקוריות של iOS 5, עורר כנגדי לא מעט מעריצים של חברת Apple. חלקם טענו שחוסר ההכרות שלי עם ה-iPhone מונע ממני את הזכות להעביר עליו ביקורת. כמענה לאותם כותבים, פרסמתי לפני מספר דקות את הפוסט המצ"ב. בפוסט אני מפרט את ההתנסות הארוכה שלי עם מכשיר ה-iPhone 3G שהחלה לפני שנתיים וחצי. קריאה מהנה. סופ"ש נעים. CHEIF -- אתם יכולים למצוא אותי בפורום רשתות ואינטרנט - http://hwzone.co.il/community/index.php?board=11.0 http://www.netcheif.com/blog/?p=1300
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר צילצול לקבוצה ב"אנשי קשר" ושומר את בחירתי אולם הצלצול או השיר אינו משתנה ומופיע כל הזמן ב "ברירת מחדל".מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יצרנית המחשבים האישיים השנייה בגודלה בשוק עשויה לשדרג את המגוון שלה עם שבב ומערכת הפעלה חדשים ובלתי סטנדרטיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-