גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
כמה עולים מגנים לSANSA E250? (הכוונה הקשיחים האלה שיגנו על המסך ועל המכשיר במקרה של נפילה וכד'. איפה משיגים?
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מתכננים לרכוש את היצירה העדכנית של חברת OnePlus? כעת תוכלו למצוא אותה גם בצבע לבן ובגימור מחוספס, עם נפחים מירביים של זכרון דינאמי ואחסון מובנה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שאפשר באנדרואיד? ובכלל - אפשר להתעסק עם הסימביאן הזאת?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות בלוטוס סטריאופוניות. השימוש העיקרי שלהן יהיה למכון הכושר, נמאס לי לקשור סביב הגוף כל מיני נגנים ולהתעסק עם כבלים. מבחינתי התקציב יכול להיות יותר גבוהה אם ההשקעה שווה את זה. האוזניות צריכות להיות הכי קטנות שאפשר (לא המפלצת הזאת של מוטורולה), וגם כמובן שאפשר יהיה לנהל איתן גם שיחה רגילה בפלאפון. ד"א האם מניסיונכם הם עמידות במים - לא בריכה אלא הזעה וכו'. כי חבל שאני אקנה אותן רק בשביל שיהרסו לי מקורוזיה או משהו אחרי שבוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
רכשתי סמארטפון אינפינטי אורנג ואני לא מצליח להוריד תמונה מהגלריה להיות תמונת נושא ב ווטאס אפ או ב וייבר כל פעם שאני מנסה להוריד יש הודעה נסה מאוחר יותר ב ווטאס אפ ו בוייבר יש הודעה המראה שיש בעיה בחיתוך התמונה תודה על עזרה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נכון שיש בשבועות האחרונים בלאגן בכל הרשת על המסך של הפיקסל 2 XL (הגירסה המוגדלת), אבל עד שלא רואים את זה בעיניים קשה להבין מהטקסט בכתבות ברשת עד כמה המצב באמת גרוע. LG (שמייצרת את גירסת ה-XL, בניגוד לגירסה הרגילה שמיוצרת ע"י HTC) הצליחה לתחמן את גוגל ולמכור להם מסך גרוע כלכך, שלדעתי הם הרגו את הפיקסל 2 XL. רק עיוור יקנה אותו עכשיו... הדגמה של אריקה גריפין של שני (!) פיקסל XLים שמראה את המסך המזעזע ש-LG דחפה למכשיר הזה:
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב כף יד עד 1800 שקל. חשוב שיהיה בעל מסך איכותי,וGPS. כמו כן יש לי מספר שאלות: 1-מה איכות המוסיקה שמחשבי כף יד מציעים? 2-בגלל שרוב המסכים הם 64K זה לא קצת כדי לראות עליהם סרטים?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי התלבטות קטנה והיא גם דיי דחופה עבוריי. אני מתלבט אם לקנות LG G 3, גלאקסי 5S או כל פלאפון אחר עד 2,500 ש"ח. אני באמת רוצה פלאפון שיעבוד לי, עם מצלמה טובה (לא חייב מצלמה מצויינת, העיקר שתהיה טובה), והכי חשוב שלא יהרס לי תוך חצי שנה. אני רוצה שישאר אצלי הרבה זמן. אני שומע הרבה ביקורות טובות על הLG G3, שמעתי גם על ה-Z3 ביקורות טובות, אבל אני לא מכיר את הפלאפון ולא מכיר מישהו מהמשפחה\חברים שיש לו את הפלאפון הזה ככה שקשה לי לבחור. אני אשמח לעצות טובות מה לקנות, התקציב שלי הוא עד 2,500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של כ 2,200 למכשיר סמארטפון. עשתי סקר ואני מתלבט בין HTC One S או HTC Sensation XL או samsung galaxy s2 אשמח להמלצות בין שלושת הדגמים הללו... ומה ההיתרונות של כל מכשיר ? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
יש לי MP3, Sansa 240c. כשאני מחבר את הכבל מ-MP3 למחשב הוא רק טוען אותו אך לא מזהה אותו (מבחינת הופעת הכונן במחשב), זאת אומרת שאי אפשר להעביר שירים וכו'.... יש דרך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת אם החיבור מיקרו USB שיוצא למתאם MHL שונה מחיבור מיקרו USB רגיל. העיניין הוא שקניתי לא מזמן מתאם MHL אבל החיבור מיקרו USB שלו לא טוב- ורציתי לנסות להחליף אותו- אז לפני רציתי לדעת אם החיבור הוא מיקרו USB רגיל או משהו מיוחד. (חשוב לי להדגיש שאני מדבר על ה"תקע" של הUSB מהמתאם ולא על השקע של הפלאפון) תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? 2800 כולל מיסים יש היום את הנקסוס החדש , שהוא נחשב יותר חזק ויותר זול . אבל המכשיר הזה נראה טוב. ה T מה לגבי עברית? יהיה אפשרי לסדר בו ?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Extended-Battery-2000mAh-Samsung-Galaxy-S-II-S2-I9100-/280878390335?pt=PDA_Accessories&hash=item4165a81c3f מישהו מכיר את החברה? התנסה עם הבטריה הספציפית הזאת?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
דגמי הביניים החדשים של החברה היפנית עתידים לעבור לשימוש בשבבי ה-Snapdragon של קוואלקום, וזה יהפוך אותם לרלוונטיים הרבה יותר בשווקים המערביים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מכשיר GALAXY I7500. בחבילה שלי עם גולן טלקום יש לי גלישה ללא הגבלה אם אני מחבר את הגלקסי למחשב אני יכול לגלוש דרך הסמארטפון? והאם צריך איזה שהוא דרייבר או תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
Brand New, Get Quotation Offer For information, international shipping, please, contact us salesperson ... Email: infoelectronics0@gmail.com All good
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
העברתי את ערכות הנושא לפלא וכשאני מנסה להתקין אותם(קיבצי SIS) הפלא רושם לי שזה לא מתאים לגירסה שלי... **אלה ערכות נושא שמיועדות לnokia 5800 -לפחות זה משרשום באתר בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני כבר ים זמן משתמש ב IPODHE בשביל שהאיפוד יוכל לקרוא שמות שירים בעברית, אבל בגרסא החדשה פתאום שמתי לב שבתפריט שפות יש גם עברית, באמת מתרגם את רוב התפריט. א. לידיעתכם (: ב. האם מישהו מצא כבר באגים בעיברות התפריטים? איטיות? צריכת סוללה מופרזת? משהו?... תודה (:
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ברשת אורנג' , וכמו שאמרתי יש לי עד 1K . דברים שחשובים לי בפלאפון זה איכות שמע טובה , אפשרות לMP3 נורמאלי שיכיל 2GB או יותר(עם כרטיס זיכרון כמובן) יכול להיות נחמד וזהו גודל לא הכי מפריע לי יש לי עכשיו V3X (ואני צריך להחליף אותו) והגודל לא ממש הציק לי. חשבתי על Motorola V6 maxx או K3 למשל אבל לא ממש יודע מה יהיה הכי טוב .
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שלום, לפעמים אני מבלה בנסיעות או בהמתנה ואני רוצה לעבוד על פרוייקטים "on the go".. אני מחפש כתבן נטו.. בסגנון של Notepad++ (אין צורך בקומפיילר) שיאפשר לי לערוך קוד ואם יש תמיכה ב-C, C++, VHDL זה יהייה מעולה! תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון סלולרי E325 עם מצלמה מובנית.צילמתי מספר תמונות שלא ניתן לשמור על כרטיס זיכרון,רק על הזיכרון של המצלמה,בנוסף לא ניתן להעביר את התמונות למחשב. התקנתי את התוכנה של מוטורולה,מתקבלת תשובה על שגיאה. התקשרתי למוטורולה ושם צחקו ממני "כאילו איזה פרייר" המכשיר עלה לי בסביבות 700 ש"ח, לטענת החברה ממוטורולה לא ניתן בשום אופן לשמור תמונות בכרטיס זכרון. שאלתי היא האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שתאפשר לשמור את התמונות בכרטיס הזכרון ולהעביר למחשב כמו כל טלפון נורמלי.אגב המכשיר אצלי כבר למעלה משנתיים.יצויין כי שירים כן ניתן לשמור בכרטיס הזכרון תודה לכל המשיבים וחג פסח שמח שימי71
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-