גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מכשיר אנדרואיד, התקציב שלי הוא עד 1000₪. מה אתם אומרים באיזה מכשיר להתמקד?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מצלמה חדשה עדיין באריזה, מעולם לא נפתחה. 1800 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אפליקציה איכותית לצילום לאנדרואיד, יש לי HTC ONE X, והמצלמה שלו טובה מאוד, הייתי שמח אם הייתה אפשרות כלשהי לנצל את המצלמה בצורה טובה יותר. הכי חשוב לי שתהיה אפשרות לצילום עם HDR ואיחוד כמה תמונות לתמונה אחת בכמה חשיפות שונות. אין לי בעיה גם לשלם על אפליקציה עם היא איכותית. מישהו מכיר משהו ?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%93-46-%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%94-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
דרישות: פשוט לשימוש, מצלמה סבירה, לא גדול מדי, סוללה סבירה. חשבתי על 3120c. יש מכשיר עדיף ביחס עלות/תועלת ?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יותר ויותר דגמים עתידיים יבוססו על ה-Snapdragon 675 הטרי של קוואלקום - שנראה מבטיח מאוד במבחני ביצועים חדשים בהם נצפה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נגן של קריאייטיב מסוג ZEN TOUCH בעל 20 ג'יגה. נגן מצויין...שירת אותי כבר שנה וחצי כמו שצריך אבל מה..הוא מתחיל לעשות לי קצת בעיות מאוד מעצבנות קורה הרבה פעמים שכאשר אני לוחץ על הלחצן להעביר שיר קדימה או על הלחצן MENU הוא עושה לי ראנדום לכל הטראקים (שזה בכלל התפקיד של הלחצן RANDOM), ולפעמים גם כאשר אני לוחץ על לחצן זה הוא עושה לי PAUSE... התופעה של הבילבול הזה קוראת לפעמים גם בלחצן הפליי... ניתן לתקן את תופעת הבלבול הזאת?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום חברה, השאלה בעצם בכותרת. לא ממש מצאתי איך אפשר לראות תגובות חדשות להודעות שלי. מה אין פונקציה כזו?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
הי לכולם מישהו יודע אם יש אפשרות לשלוט על הממיר של יס באמצעות האייפון? הממיר כבר מחובר לרשת באמצעות כבל רשת אז ככה שתיאורטית צריכה להיות אופציה לשליטה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
קיבלתי היום מיו P350M וגיליתי שלאחר כל הרד ריסט הMICROSOFT ACTIVE SYNC מזהה לי אותו בשם אחר ולא משחזר את מה שהיה בו. כיצד ניתן לשחזר נתונים לאחר הרד ריסט?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ניתקלתי במכשיר שנקרא myphone easyphone. משוטטות בגוגל לא הצלחתי למצוא את אתר הבית של החברה. יכול להיות משהו פה יותר מקצוען ממני? ;D תודה על העזרה מראש!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כמה עולים מגנים לSANSA E250? (הכוונה הקשיחים האלה שיגנו על המסך ועל המכשיר במקרה של נפילה וכד'. איפה משיגים?
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש דבר כזה בשוק הישראלי? ובנוסף, יש חברות סלולר שמציעות חבילות אינטרנט ללא דקות וסמסים? הסיבה שאני שואל היא, כי אני לא זקוק לסלולר, ו WIFI אין בכל מקום (עדיין). אפשר כמובן להשתמש בנייד+נטסטיק, אבל זה גדול מדי.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מתכננים לרכוש את היצירה העדכנית של חברת OnePlus? כעת תוכלו למצוא אותה גם בצבע לבן ובגימור מחוספס, עם נפחים מירביים של זכרון דינאמי ואחסון מובנה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מחפש המלצה לTablet בעל מקלדת מלא פיזית ראיתי כמה כאלה אבל אני לא כול כך מבין בנושא זה ואני פתוח להמלצות כאמור התקציב הוא עד 3000. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי בDMO נגן MP3 ג'נרי, כשאני מכניס אותו למחשב הוא מראה לי אותו כ-UNKNOWN DEVICE. במחשב של החנות הוא מגלה אותו כמו שצריך. יש איזושהם דרייבירים כלליים לדברים הללו שאני יכול לנסות?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
?מישהו מכיר מדריך טוב לגרסת אנדרואיד 9 .אני רוצה את זה בעיקר לאפליקציות שמקליטות שיחות
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר את המכשיר הנ"ל http://www.gadgety.co.il/157348/xiaomi-mi-max/
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי מערכת לרכב אם שן כחולה ויש שם אופציה לחבר נגן mp3 ולישמוע מוזיקה אז אני מחפש נגן mp3 אם שן כחולה :jump:
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יצרנית המחשבים האישיים השנייה בגודלה בשוק עשויה לשדרג את המגוון שלה עם שבב ומערכת הפעלה חדשים ובלתי סטנדרטיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנוי בחברת אורנג', ותמיד בצד שמאל יש את שם הרשת שלהם IL ORANGE, ואני מנסה כבר שעות להעיף את הדבר הזה, אבל ללא הצלחה. המכשיר שלי הוא V3x, ומצאתי את הדריך הבאה: http://www.moto-il.net/moto/index.php?option=com_content&task=view&id=568&Itemid=28 במדריך כתוב שצריך לערוך את הקובץ plmn_text_table.bin, אבל יש בעיה אחת... אני לא מוצא את הקובץ! :-[ חיפשתי בכל התיקיות ולא מצאתי. משהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רציתי לבקש המלצה לשעון חכם הכי משתלם ביחס עלות תועלת. תקציב בסביבות ה-1000 לאנדרואיד
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי אני מחפש טאבלט לשימושים של צפייה בסרטים/גלישה/ משחקים יש לי 3 דגמים שאני חושב שהם שהם הכי הרבה יכולים לספק אותי זה ה 1. asus MeMO Pad Smart ME301T 2. samsung note gt-n8010 3. asus Transformer Pad Infinity 64GB TF700T אני יודע שבאסוס-ים יש את המעבד tegra 3 ובשניהם יש רק 1 ג'יג'ה ראם בסמסונג יש 2 ג'יג'ה ראם ומעבד cortex המחיר של memopad מאוד קורץ , ואין לי צורך במקלדת כמו בטרנספורמר. והרזולוציה הגבוהה ביותר זה דווקא בטרנספורמר. לכן בכל דגם יש לו את היתרון שלו. לכן אני לא יודע במי לבחור , יש דגמים אחרים שיש להם שילוב של היתרונות של כולם ? (אני יודע שבאייפד הרזולוציות הכי גבוהות אני לא כבר מעדיף לא להתעסק עם המערכת הפעלה הזו) *האם שווה לחכות ל tegra 4 ואם כן מתי נראה ט…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-