עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Aviko,

יש לי את הN73... כמה שאלות: - איך אני פותח אותו, מוציא את המגן מסך כדי שאוכל לנקות את הליכלוכים שנכנסו בפנים, בין המגן למסך עצמו..? - המכשיר איטי ונוטה להיתקע, האם ישנה דרך בה אוכל לעדכן את גרסאת המכשיר בבית?, אמרו לי שזה פותר הרבה בעיות כאלו. - האם כבר יצאה התוכנה של השלט רחוק לסימביאן 9.1? - האם מומלץ להתקין עלי את הME?, מה זה נותן והאם זה ימגר את התקיעות והאיטיות שלו? - האם ישנה איזושהי חנות באינטרנט שמוכרת את ההאוסינג השחור שלו.? (זה ששיך לME). תודה רבה, אליאב Dont Spam Plz Aviko

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by BloodFist,

אז ככה אבא שלי רוצה פלאפון נוקיה 6230I או פלאפון דומה של נוקיה, עכשיו השאלה היא האם עדיף לקנות חדש או משומש? (בתנאי שהוא במצב טוב) מה אתם מציאים לעשות? עד ה 1000 שקל בערך.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  3. Started by menihen16,

שלום לכל באי הפורום. יש לי נגן דגם Sansa E280 (8GB) מבית SanDisk. לעניין, פירמטתי את הנגן ובטעות פירמטתי במצב NTFS..וכמו שאומרים, נדפקתי! כשאני מחבר את הנגן הוא לא מראה את הכונן שלו, הוא לא מזהה את הזיכרון שלו באפשרות "פרטים" בנגן... איך אני יכול לפרמט את הנגן מהנגן עצמו ולא מהמחשב? תודה לעוזרים, מני חן.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by Or ei,

כמו שרשום בכותרת , אני מתכנן להזמין מאייביי ככה שעל המחיר אני עוד לא סגור אבל לא צריך להגזים בוא נגיד באזור\עד 200 ש"ח אני לא מכיר כל כך אוזניות ואין לי חברים שמשתמשים בהם הייתי משתמש תקופה קצרה באוזניה גדולה ומסורבלת של מוטרולה עד שהיא נשבר ונעלמה (לא חיפשתי יותר מידי אחריה) האוזנייה ההיא הייתה על הפנים לא היו שומעים אותי היה מלא רעש רקע וזמן סוללה קצר יחסית אני מחפש אוזנייה שאני אוכל לנהוג ולדבר בשקט (בלי רעשי רקע מכיווני) הוא יתחבר לHERO ... תודה!

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by pav,

מתנה לאבא שלי,תקציב עד 2500 מה שחשוב שה GPS יהיה טוב דבר ראשון..

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by Proww,

אהלן, חג שמח. לאמא שלי יש מכשיר LG OPTIMUS BLACK, עם מערכת אנדרואיד כמובן. המערכת של מפעילת הסלולר מאוד מאוד איטית ומעצבנת (עם כל מיניי אפליקציות שדחפו שם שלא באמת משתמשים בהם). רציתי לדעת איזה רום הכי מתאים למכשיר, רום פשוט ומהיר. אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  7. שלום לכולם בעזרת השם מגיע היום המיוחל של צאתי להודו לכמחצית שנה.. טיול שייכלול נופים רבים והמון תרבות ולא "טיול מרפסות" בכל מקרה אני זקוק להמלצה על מצלמה בסביבות ה1000 שח ולהמלצה על נגן אםפי3 בנפח של 20 ג'יגה לפחות שיהיה בעל תיקיות וניווט כמה שיותר נוח. גם הוא בסביבות ה1000 שח כל המלצה תתקבל בברכה, תודה.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  8. Started by shimon16,

שלום, עדכנתי את הסנסה e250 שלי לפני כמה ימים ומאז רק בעיות יש לי איתו. בהתחלה הוא היה נתקע בעת ההפעלה אח"כ הוא היה נתקע כאשר אני הייתי עושה לו חיפוש אוטומטי של תחנות רדיו אבל זה הסתדר. הבעיה האחרונה שיש ל איתו שעכשיו המחשב לא מזהה אותו הוא רק מטעין אותו. ניסיתי על 2 מחשבים שונים, מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  9. האם מישהו יודע אם התוכנה הנ"ל עובדת על הPDA הזה: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/FA979AA%2523ABA? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by roncohe4,

היי שוקל לרכוש מכשיר אייפון בסין. הבנתי שאני צריך לבקש גרסא מסוימת ומהאתר של אפל לא הצלחתי להבין כלום. אם מישהו יוכל לעזור לי בדגם הספציפי שצריך לבקש שם ממש אודה :-) מתכנן לרכוש את אחד הדגמים הבאים: iphone 6s plus 64gb iphone 6s plus 128gb בנוסף, אם אפשר לדעת אם קיימת בעיה עם האחריות בארץ. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by ShrekHunter,

שלום אני מחפש לקנות נגן אני שמתי עין על zen tuch של creative אבל אשמח לעוד הצעות דרישות: 20 גיגה או קרוב לזה ועד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by Providel,

אני מעוניין לקנות את ה-Creative Zen Vision M 60 gb אבל הגרסה החדשה והדקה שלו, שלפי מה שאני יודע הוא באותו עובי של ה-Creative Zen Vision M 30 gb. ואני רוצה לשאול אתכם אם אתם יודעים מתי הוא אמור להגיע לארץ אם בכלל הוא יגיע? עריכה: במקרה שהנגן לא יגיע יש המלצות לגבי קניית האייפוד החדש של ה-60 ג'יגה במקום ה-ZVM 60 ג'יגה?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by TUCG,

תקציב עד 700 ש"ח קיבולת של לפחות 4GB כזה שיוכל לעבוד עם אובונטו לינוקס (הכי טוב שיהיה אפשר פשוט להעביר ולמחוק ממנו שירים כמו DoK רגיל) כמה שיותר זמן סוללה - יותר טוב אשמח לשמוע המלצות.

14. אנשי מבחן הביצועים הנפוץ למכשירי אנדרואיד מספקים לנו טבלה המאפשרת השוואה קלה בין שבבי העיבוד השונים הזמינים במכשירים חכמים כיום - בכדי שיהיה לכם קצת יותר נוח להתלבט ולהחליט במה לבחור לכתבה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  15. אני מחפש חנות בישראל ממנה אפשר לקנות מכשיר לאיתור RFID ו תגי RFID

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by smulikon,

1. הסוללה של המכשיר כל כך נוראה? אמרו לי שהיא מחזיקה בקושי חצי יום. 2. הכרטיס זיכרון שניתמך הוא רק עד עד 2 גיגה? מישהו ניסה 4 גיגה ויכול לומר אם זה אפשרי או לא? 3. הGPS שלו כל כך נוראי? או שניתן להתפשר עליו אם משתמשים בו פעם פעמיים בשבוע? תודה על התגובות.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

אני כבר ים זמן משתמש ב IPODHE בשביל שהאיפוד יוכל לקרוא שמות שירים בעברית, אבל בגרסא החדשה פתאום שמתי לב שבתפריט שפות יש גם עברית, באמת מתרגם את רוב התפריט. א. לידיעתכם (: ב. האם מישהו מצא כבר באגים בעיברות התפריטים? איטיות? צריכת סוללה מופרזת? משהו?... תודה (:

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  18. היצרנית הסינית Elephone מכינה, לכאורה, סמארטפון מבוסס שבב של קוואלקום בעלות חסרת תקדים של כ-300 ש\"ח בלבד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-snapdragon-%d7%91-80-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9f/

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  19. Started by meni12321,

יצא לשיווק מכשיר הנוקיה E65

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  20. מה חשוב לי? שלא יהיה יותר מדי ענק. נגן MP3 - חובה. BT - חובה נוח לשימוש ולתפעול - חובה. שיחות וידיאו - חובה. איכות כללית טובה עדיפות לפלאפונים של NOKIA. אני כרגע חשבתי על NOKIA 6280

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  21. קיבלתי איתו את הקבל התקנתי את הדריבר חיברתי את הכבל חיברתי את הפלאפון הפלאפון מזוהה אבל מה? הוא לא נימצא ככונן במחשב האם מישהו מכיר את הבעיה? ד"א מחר הסאנסה נישלח לת"א פתחתי אותו הוצאתי את הבטריה והבחור עדיין באותו מצב מיסכן=/ בנתיים אני מיסתפק באיזה נגן סיני מגעיל אם איכות של מגהפון

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  22. שלום לכולם. ההורים שלי טסים לניו יורק שבוע הבא לשלושה שבועות ורציתי להתייעץ ולקבל המלצות בנוגע ל-מה כדאי לקנות, מאיפה כדאי לקנות וכדומה. הם יתארחו אצל חברים ככה שאין בעיה להזמין פריטים באינטרנט ולשלוח לחברים. בגדול אני מעוניין לרכוש גאדג'טים/רכיבי חומרה למינהם. החנות המקוונת היחידה שאני מכיר היא Newegg.com. האם יש לכם עוד המלצות לחנויות מקוונות או חנויות בניו יורק שמומלץ לקנות מהן ? חשבתי על רכישה של מספר פריטים. 1. אוזניות+מיקרופון eDimensional AudioFX Pro http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826504004 השימושים יהיו בעיקר גיימינג, מוזיקה, שיחות VoIP וכו'... 2. חשבתי על רכישה של כרטיס מסך HD4870 מ Newegg שעולה 300$ אבל ממה שהבנתי מדובר במחיר לפני מיסים כ…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  23. Started by zolder,

למי שלא יודע זה המכשיר פלאפון + GPS החדש שאורנג' התחילו למכור. האם לתוכנת ניווט יש גם ניווט קולי ?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום הנכבד! בשבוע הבא, ביום שני, אני יוצא לאבט"ש של שבועיים ואין מצב שאני עולה לשמירות בלי להנעים את זמני במוזיקה. לכן, אני זקוק להמלצה של MP3 שיענה על הדרישות הבאות: 1. חשוב מאוד מאוד שהנגן יתמוך בשמות קבצים בעברית או שיהיה עתיד לתמוך (שיצא בעתיד עדכון קושחה לנגן). 2. רצוי שהנגן יהיה קטן. 3. שהסוללה תחזיק הרבה זמן בנגינה. 4. רצוי שיהיה בנפח של ג'יגה ומעלה. 5. אפשרות הרחבה - בונוס. 6. כמובן חברה אמינה וטובה. עריכה: הציעו לי נגן MP3 חדש של SANSUI בנפח 2 ג'יגה עם תמיכה מלאה בעברית ב-200 ש"ח ו-3 שנים אחריות. מה אתם אומרים כדאי ללכת על ההצעה? אני מכיר את המותג, אבל אין לי שמץ איך הם בנגנים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by Yakim Peled,

http://news.walla.co.il/?w=//2561220 אגב, באופן מוזר לא מצאתי את הידיעה בעמוד הראשי. האם פספסתי?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.