גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
לוקח לו כל פעם משהו כמו 3 דקות עד שהוא מוצא לווינים, והורדתי את תוכנת הGPS החינמית WAZE וכל פעם שאני פותח אותה דבר ראשון הוא רוצה חיבור לאינטרנט, ואם אין אינטרנט אלחוטי אז הוא רוצה להתחבר לאינטרנט של המפעיל הסלולארי (וזה עולה לא מעט כסף) ואם אין לי מחבר אותו לאינטרנט אז הוא פשוט מוציא אותי מהתוכנה, וזה בעצם לא שווה כלום.. וחוץ מWAZE יש לי עוד אפשרויות לתוכנות GPS שלא יעלו לי כסף? ועוד שאלה בנושא אחר לN95 8GB יש כרטיס הרחבה?? כי חיפשתי בכל הטלפון ולא מצאתי חריץ להוספה של כרטיס זיכרון תודה
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יום הולדת של חברה שלי מתקרב ואני רוצה לקנות לה לוח ציור דיגיטלי\אלקטרוני שתוכל לצייר מול המסך של הטלוויזיה או בלוח עצמו, מחפש משהו מדוייק עד 100$ כמובן שאיכות הפרטים חשובה ואני לא יודע מאיפה להתחיל, מישהו יכול להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ממה שראיתי מדובר בקבל רגיל שמחבר כל נגן למערכת (aux), רק במקום שיהיה מורכב מ2 קבלים הוא מורכב מ3 (יציאה אחת לוידאו). לא שזה משנה באיזושהי צורה, פשוט יש לי כבר קבל כזה ולא בא לי להוציא סתם עוד 100 שקל. אז אם אתם מכירים את הקבל אני ישמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אייפד 2 חדש עם פתק החלפה וברצוני לשאול האם כדאי לי להחליפו באייפד 3 תמורת תוספת של כ350ש"ח. אנא שקלו הצעותיכם. האם האייפד 3 חזק בצורה משמעותית מה2 או שנתווספו לו כמה דברים לא משמעותיים? תודה ולילה טוב!
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אמי מתבאסת מאוד מהמכשיר הנייד שלה, כיוון שהסוללה נגמרת מהר מאוד. (לאחר שעתיים-שלוש.) ראיתי שההספק של סוללות נוקיה מקוריות הוא סביב 970mAh. האם יש טעם לקנות את אחת מהסוללות הבאות? (הן תואמות ל-BP-6M של המכשיר שלה.) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260516290884 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110447966393 כלומר, האם זה יעבוד? (בתקווה שהנתונים נכונים ולא מונפצים.) נוסף לכך, האם ישנה סכנת בטיחות בסוללות כאלה? כלומר, האם ההספק הענקי הזה (2200mAh לעומת 970mAh של נוקיה.) הוא על חשבון בטיחות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מעונינת לקנות את ה asus a696, ויש לי כמה שאלות על האביזרים הנילווים. החנויות מוכרות חבילה של זיכרון +נרתיק + מגן מסך רציתי לשאול האם המכשיר מגיע עם מגן מסך, או שכדאי לקנות מגן מסיליקון או משהו כזה שבחבילה ? מה באמת צריך ?? הבנתי שיש נרתיק שמגיע עם המכשיר אבל פשוט (לפי הסקירה http://www.pocketpcfreak.com/archive/00006735.htm). יש נרתיק עור, יש נרתיק אלומיניום, מה ההבדל ואיך זה נראה בכלל ? האם יש נרתיק ספציפי לכל דגם, לכל חברה, או שזה אוניברסלי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי אני מחפש סמארטפון זול בשביל אחותי הקטנה, למשחקים בסיסיים.. מצאתי באיביי את ה-HTC Dream במחיר של 115$ http://www.ebay.com/itm/NEW-HTC-DREAM-GOOGLE-G1-ANDRIOD-3G-GPS-WIFI-BLK-PHONE-/170614041363?pt=Cell_Phones&hash=item27b963ab13 הביצועים שלו סבירים? אפשר להתקין עליו עברית?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות gps בתקציב של 1000 ש"ח התיעצתי עם כמה מחברי ורק יצאתי מבולבל.האחד הציע לי לקנות gps רגיל השני אמר שעדיף לקנות כבר מחשב כף יד משולב gps . איזו מהאופציה עדיפה ואם אפשר גם קישור לקניית המכשיר. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מעוניין במכשיר שייתן מענה לצרכים הבאים: 1) אינטרנט אלחוטי עם תמיכה בפלאש לצורך גלישה ביוטיוב 2)מצלמה סבירה , כל אחת עם 5 מגה פיקסל תענה לדרישה 3)חיבור אוזניות 3.5 שכמו שהבנתי נמצא בכל מכשיר כמעט 4)רמת קרינה סבירה. הקנייה תעשה בחנות פרטית. דבר שמדאיג אותי, הוא עניין האחריות, שלפי מה שהבנתי לא תקיפה ברגע שמתחילים לשחק עם המכשיר. לא שיש לי צורך בהתקנות כלשהן, אבל ארצה כמובן עברית במכשיר וראיתי שכל חברה לוקחת המון כסף על ההתקנה הפשוטה הזאת. התקציב בעקרון בין 1500 עד ל2200 שקלים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.thestreet.com/story/10418052/1/gamestop-to-stop-zune-sales.html GameStop שאומנם מתמחה בעיקר במשחקי ווידיאו תפסיק למכור את נגן המולטימדיה Zune בהתחשב שזה רשת של מאות חנויות מיקרוסופט קבלה מכה רצינית גם פורסמו נתונים שעד היום נמכרו רק 2 מיליון Zune שזה נתון מאוד נמוך
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי תקיעות מדי פעם כן העמסתי עליו די הרבה אפליקציות הגרסא של המכשיר היא 4.0.3 יש איזה תוכניות שמוחקות ומטפלות במכשיר? ושאלה נוספת כדאי לי לשדרג לגירסא החדשה?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אהלן שמתי לב שהרטט באס 4 שלי מרגיש שונה מכל אס 4 אחר שיצא לי לראות. אני מדבר על הרטט פידבק בזמן שלוחצים על כפתור הBACK לדוגמא.. הוא מרגיש בדיוק כמו שהיה באס 3. קצר וחד כזה בזמן שבאס 4 הוא אמור להרגיש כאילו יש שם איזה "קפיץ משוחרר" שנותן ויברציות דואכות כאלה.. קצת קשה להסביר במילים אבל זה הרעיון בכללי.. קניתי אותו בE-LINE בחיפה לפני שבועיים בערך.. יש לכם מושג? גם לא קיבלתי מטען 2.0A כמו שכולם מקבלים.. רק כבל סנכרון לבן ומטען 0.7A שחור ואיטי. כמו כן כל ההוראות והדפים שהיו בקופסא היו בצרפתית.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887 צירפתי וידאו לאיך עושים ROOT לסלולר LG G2 יש לי שאלות : 1. לא ברור איך הוא עשה CMD למכשיר 2. נתקעתי בממשק מהמחשב לסלולר 3. לא הבנתי איך תמונה הסלולר הגיע למחשב שלו ? 4. את התוכנה הורדתי לא נתן לי כלום http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482750
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחבר שלי מחו"ל טלפון sony ericsson w810i, שאים עליו עברית. הבנתי שזו לא בעיה לצרוב עברית על הפלאפון, רק צריל ללכת לחנות פרטית שתשים לי עברית ואני אהיה מסודר. הבעיה שנשארתי איתה היא עם שהמקשים הם באנגלית, בלי עברית (תמונה למטה). האם ניתן ללכת לחנות מסויימת שמוכרת מקשים בעברית לדגם הספציפי הזה? תודה גדולה לעוזרים. עוד תמונה:
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון זמן אוזניות in ear שיענו לדרישות חובב באס שכמוני. ובכל ביקורת, סיקור או דעה אישית אני מוצא את האוזניות שכבר הזלתי עליהן ריר, מאכזבות בעניין הבאס.. אני מוכן להשקיע עד כ-800 שקל על אוזניות IN EAR טובות. עדיפות ל- SHURE או Sennheiser ... כמובן שאם יש משהו אחר להציע, אני אשמח!
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
מה קורה תותחים באמת שאני לא יודע אם אני מפרסם במקום הנכון אבל אני מאוד מקווה שכן בכל מקרה...יש לי gps עם תוכנת igo 8 ברצוני לעדכן את המפות אך אני נדרש לרישיון מתאריך 3.2009 איך אני משיג את הרשיון הזה?...מה אפשר לשנות או לעשות כדי שהמפות החדשות יפעלו תודה רבה לעוזרים מצטער אם עברתי על חוקים כלשהם...באמת שלא ידעתי.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר של SANDISK הורידו את העדכון תמיכה בעברית בטענה שהוא אינו יציב... האם ניתן להשיג את העדכון במקום חלופי?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מנוי בחברת אורנג', ותמיד בצד שמאל יש את שם הרשת שלהם IL ORANGE, ואני מנסה כבר שעות להעיף את הדבר הזה, אבל ללא הצלחה. המכשיר שלי הוא V3x, ומצאתי את הדריך הבאה: http://www.moto-il.net/moto/index.php?option=com_content&task=view&id=568&Itemid=28 במדריך כתוב שצריך לערוך את הקובץ plmn_text_table.bin, אבל יש בעיה אחת... אני לא מוצא את הקובץ! :-[ חיפשתי בכל התיקיות ולא מצאתי. משהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, מדובר על טאבלט שנקנה מסלקום לפני כשנה כולל מודם סלולרי. המחיר בזאפ 2580 שימוש: אינטרנט ומעט סרטים לנסיעה ארוכה ברכבת (באר שבע- תל אביב) האם כדאי? לתשובתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ההורים שלי בארה"ב, הם אמורים כבר לקנות לי A3 תוך כמה ימים, רק שעכשיו חבר של אח שלי טוען שיש לו תA3 והוא נהרס הרבה (ככה שזה בעייה לשלוח אותו מחדש לארה"ב כל פעם שיתקנו) ובQ5 תיקנו הכל. עכשיו אין לי ממש מושג מה ההבדלים ביניהם (ובשביל זה אני פותח תדיון הזה..), מישהו יכול להגיד לי מהם? גם שמעתי שעד עכשיו הQ5 מאוד מאכזב ושיש עליו ביקורות רעות, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי, לצערי בתחום של מכשירים חכמים אני לא מעודכן בכלל. אני מעוניין במכשיר טלפון (שלי כבר בן 4) ומכשיר PDA. וחשבתי לשלב בינהם. האם ה IPHONE הוא תשובה טובה? לא מעניין אותי דברים אחרים כמו מצלמה ושטויות אחרות. אני רוצה רק לדבר, לשלוח ולקבל SMS ומכשיר שיוכל להחזיק יומן ומשימות (אם הוא גם יסתנכרן מול ה OUTLOOK אז בכלל עשיתם אותי מאושר) הבעיה שלי היא שאני צריך שזה יהיה נוח בצורה סבירה ומעלה. הרי יש יומן בכל טלפון נייד היום אבל המידע מוצג בצורה לא נוחה לקריאה (מסך קטן) ודי קשה להכניס מיידע באופן רציף. האם 2 הגרסאות יתאימו לי או רק החדשה? במידה ויש פיתרון יותר מוצלח של חברה אחרת אשמח לשמוע על כך.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה הצעה לנגן MP4 קניתי לא מזמן אוזניות אולטרהסון אייקנס ממש טובות ואני רוצה לנצל את האיכות שלהם הכי חשוב לי שהאיכות הסאונד של הנגן תיהיה טובה ככל האפשר המסך לא כזה חשוב לי ובכלל כל דבר חוץ מאיכות הסאונד לא קריטי ואני לא רוצה משהו שעולה אלפים אלא משהו סביר תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר הזה MP3\MP4 של SILVER LINE SERIES 402 וניסיתי להפעיל עליו סרטים וראיתי שרק קבצי AMV עובדים עליו. חיפשתי על הקופסא של ה MP4 ולא רשום באיזה פורמט של סרטים הוא תומך (רק של השירים רשום) איך אני יכול לדעת באיזה פורמטים ה MP4 שלי תומך? ניסיתי אפילו קבצי MP4 ואיכשהו ה MP4 לא הצליח לקרוא את זה,הייתי בטוח שהוא יקרא את זה כי זה MP4. יכול להיות ש MP4 תומך רק בקבצי AMV? ???
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-