עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. זה תמיד נשמע לי כמו אגדה מפגרת בצבא, שבתדריכים וכדומה אומרים שאסור להכניס טלפונים מחשש להאזנות גם אם הטלפון לא בשיחה... יש בזה אמת?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by yigael_o,

היי, לצערי בתחום של מכשירים חכמים אני לא מעודכן בכלל. אני מעוניין במכשיר טלפון (שלי כבר בן 4) ומכשיר PDA. וחשבתי לשלב בינהם. האם ה IPHONE הוא תשובה טובה? לא מעניין אותי דברים אחרים כמו מצלמה ושטויות אחרות. אני רוצה רק לדבר, לשלוח ולקבל SMS ומכשיר שיוכל להחזיק יומן ומשימות (אם הוא גם יסתנכרן מול ה OUTLOOK אז בכלל עשיתם אותי מאושר) הבעיה שלי היא שאני צריך שזה יהיה נוח בצורה סבירה ומעלה. הרי יש יומן בכל טלפון נייד היום אבל המידע מוצג בצורה לא נוחה לקריאה (מסך קטן) ודי קשה להכניס מיידע באופן רציף. האם 2 הגרסאות יתאימו לי או רק החדשה? במידה ויש פיתרון יותר מוצלח של חברה אחרת אשמח לשמוע על כך.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  3. אהלן! אני משתמש כבר המון זמן ב-duobletwist ושמתי לב לאחרונה שכאשר המכשיר מחובר בבלוטות' לאוזניות סטריאו אז שלוחצים על מקשי התפעול על האוזניה (פללי/סטופ/קדימה/אחורה) הוא מבצע את הפעולה בנגן הסטוק ולא בדאבל טוייסט. עשיתי clear defaults לנגן סטוק ושמתי שדבאל טוייסט יהיה בחירת מחדל- וזה לא עוזר. משהו יודע מה הפתרון?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  4. יום הולדת של חברה שלי מתקרב ואני רוצה לקנות לה לוח ציור דיגיטלי\אלקטרוני שתוכל לצייר מול המסך של הטלוויזיה או בלוח עצמו, מחפש משהו מדוייק עד 100$ כמובן שאיכות הפרטים חשובה ואני לא יודע מאיפה להתחיל, מישהו יכול להמליץ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  5. Started by shloogy,

הי לכולם מישהו יודע אם יש אפשרות לשלוט על הממיר של יס באמצעות האייפון? הממיר כבר מחובר לרשת באמצעות כבל רשת אז ככה שתיאורטית צריכה להיות אופציה לשליטה. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  6. אבא שלי רוצה להתקדם לסמארטפון ראשון, ולכן אני לא רוצה לטעות בקניה כדי שהוא לא התאכזב. חשבתי להזמין לו את הגאלקסי נקסוס עקב מחירו הנוח באמזון, 433$, והמסך הגדול שלו. את המכשיר יביא דוד שלי שמגיע לארץ במהלך אוגוסט כך שאין צורך להתחשב במחיר המשלוח/מיסים. מה דעתכם על המחיר של אמזון האם הוא נמכר במחיר זול יותר בחנות אחרת? הדגם המדובר הוא 16GB. אבא שלי לא גיימר, ולא הולך להריץ אפליקציות כבדות. המכשיר ישמש אותו בעיקר לבדיקת מיילים בעבודתו, GPS, ואולי פה ושם איזה משחק להעביר את השיעמום. בגלל השימושים הקלים שלו אני בטוח שמבחינת מפרט המכשיר הזה הוא די והותר בשבילו וישמש אותו אם הוא ישמור עליו בשלוש שנים הקרובות ללא בעיה. הדאגה היחידה שלי כרגע היא מבחינת הממשק, האם הממשק הנקי של גוג…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by Zambar,

ובכן, ה Cowon C2 שלי חטף מכה והחליט להתפגר, אין לי עליו אחריות ואני בספק אם שווה לשלם על התיקון (אמרו שיכול להגיע ל-300 ש"ח) במקום לקנות אחד חדש. האם יש נגן בשוק שמגיע גם לאיכויות הסאונד של הנגן הנ"ל, גם לזמן הסוללה שלו, גם לפשטות וגם למחיר? או שאולי כדאי לי לקנות C2 חדש וזהו? או אולי ללכת בכיוון של ה D20 הטרי שיצא לשוק, אם יגיע לארץ? חוות דעתכם תתקבל בברכות!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by Yakim Peled,

http://news.walla.co.il/?w=//2561220 אגב, באופן מוזר לא מצאתי את הידיעה בעמוד הראשי. האם פספסתי?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by Elvis Amir,

איך לסנכרן עם הטלפון והמשחק בשביל ללכת כאשר אתה לא נמצא שם? האם חייב חובה לחשבון שלי בגוגל בשביל לסנכרן?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by dad11223,

מה עדיף יותר לקחת את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=4953642 או את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=5119810 מה יותר איכותי למוזיקה ולסרטים וממשק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש עריסה לאייפון שאני אוכל דרכה לחבר את האייפון למחשב, לטעון אותי, ולחבר אותו לתצוגה (טלוויזיה) ורמקולים ושלט. אני יודע שהתקציב שלי לא הכי רחב אבל ניתן להזמין מחו"ל אני מקווה שהתקציב מספיק אבל אם לא תוכלו בבקשה לאמר לי מה התקציב ההתחלתי לכזה דבר?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by natan805,

כשאני מפעיל waze פעמים קורה לי באמצע נסיעה שפתאום התוכנה משתבשת ואז האייקון של הwaze מהבהב-אין קליטה,האם האנטנה של הs3 כזאת דפוקה?כי באייפון של אחי זה לא קורה,או שאולי בגלל בעיות אינטרנט?(רימון).

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  13. Started by Proww,

אהלן, חג שמח. לאמא שלי יש מכשיר LG OPTIMUS BLACK, עם מערכת אנדרואיד כמובן. המערכת של מפעילת הסלולר מאוד מאוד איטית ומעצבנת (עם כל מיניי אפליקציות שדחפו שם שלא באמת משתמשים בהם). רציתי לדעת איזה רום הכי מתאים למכשיר, רום פשוט ומהיר. אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  14. אין לי בעיה להזמין מחול. אמ..יש בבאג אבל המחיר מוגזם לדעתי! 35~ ליחידה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  15. היצרנית הסינית מציגה דגם ביניים חדש נוסף - ומשתלם ביותר, כמיטב המסורת שלה לכתבה

16. מספר חסר תקדים של מתעניינים ביצעו רישום בתקווה לקבל הזדמנות לרכוש את הסמארטפון המוביל של היצרנית העולה לפני כל השאר סמארטפון ה-Mi 5 החדש מבית שיאומי הוא ללא ספק אחד מהמסקרנים והתחרותיים ביותר בעולם כולו, ונראה שגם בשוק הסיני הביתי של החברה מבינים זאת היטב – עם כ-16.8 מיליון צרכנים שבחרו להירשם בצורה מקוונת בתקווה לקבל הזדמנות לרכוש אותו במכירת הבזק (Flash Sale) הראשונה והבלעדית לתושבי המדינה, אשר באופן די טבעי נסגרה בתוך דקות ספורות עם גמר המלאי הקיים. הרשמות חינמיות ברשת כמובן לא מעידות באופן ישיר על המכירות הצפויות, אך המספר המאסיבי של המתעניינים במקרה הזה בכל זאת אומר משהו על הפוטנציאל הגדול שיש למוצר – גם אם רק מחצית מאותם צרכנים מתעניינים תרכוש את ה-Mi 5, ה…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%91%d7%93-mediatek-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99/

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by UrielZ,

יש לי נגן של קריאייטיב מסוג ZEN TOUCH בעל 20 ג'יגה. נגן מצויין...שירת אותי כבר שנה וחצי כמו שצריך אבל מה..הוא מתחיל לעשות לי קצת בעיות מאוד מעצבנות קורה הרבה פעמים שכאשר אני לוחץ על הלחצן להעביר שיר קדימה או על הלחצן MENU הוא עושה לי ראנדום לכל הטראקים (שזה בכלל התפקיד של הלחצן RANDOM), ולפעמים גם כאשר אני לוחץ על לחצן זה הוא עושה לי PAUSE... התופעה של הבילבול הזה קוראת לפעמים גם בלחצן הפליי... ניתן לתקן את תופעת הבלבול הזאת?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by pavelr,

יש דבר כזה בשוק הישראלי? ובנוסף, יש חברות סלולר שמציעות חבילות אינטרנט ללא דקות וסמסים? הסיבה שאני שואל היא, כי אני לא זקוק לסלולר, ו WIFI אין בכל מקום (עדיין). אפשר כמובן להשתמש בנייד+נטסטיק, אבל זה גדול מדי.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by pav,

מתנה לאבא שלי,תקציב עד 2500 מה שחשוב שה GPS יהיה טוב דבר ראשון..

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by שועל האש,

קניתי מערכת לרכב אם שן כחולה ויש שם אופציה לחבר נגן mp3 ולישמוע מוזיקה אז אני מחפש נגן mp3 אם שן כחולה :jump:

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by Nikiller,

היי! אני רוצה לקנות נגן חדש.. ואני ממש אוהב את IRIVER כי עד עכשיו כל הנגנים שלי היו שלהם ואני אוהב את הסאונד שלהם ואת האיכות.. אני מתלבט בין הU20 (או Clix Gen 2) : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c2379/10285.php ובין הE100: http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 תקציב של כ650-700 אוזניות אני לא צריך.. תודה מראש.. NIKILLER

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  24. אשמח לשמוע ממשהו שמפעיל את המכשיר בישראל חוות דעת על המכשיר.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.