גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי פלאפון 6230i נוקיה ובטעות שמתי לו סיסמא לכרטיס זיכרון כדי שלא כולם יכולו לראות מה יש לי שם ,בקיצור שכחתי את הסיסמא ואני רוצה לדעת מה הקוד שמשחרר אותו מזה. תודה,אם יש אפשרות אחרת אשמח לשמוע במהרה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO G3 רק מספר שאלות: 1. האם דגם האוזניות המתקבל הינו אכן סנהייזר MX500 כמו שפורסם פה? http://hwzone.co.il:80/reviews/iaudio_flash/3/ 2. איזה אוזניות כדאי לי לרכוש עד 150 ש"ח?. חשוב אוזניות כפתור שלא יפלו מהאוזן במהלך ריצה, ואיכותיות כמובן.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יותר ויותר דגמים עתידיים יבוססו על ה-Snapdragon 675 הטרי של קוואלקום - שנראה מבטיח מאוד במבחני ביצועים חדשים בהם נצפה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
אחותי נמצאת באיזה קורס והיא צריכה לעשות מצגת על אפליקציה שימושית שפועלת על אנדרואיד וiOS ועדיף שתעבוד על עוד מערכות נאמר בלאקברי וכולי. הקטע שהיא צריכה אפליקציה שימושית אבל לא משהו שנפוץ כל כך מכיוון שיש כמה תלמידים ושלא יתנגש האחד בשני. יש לכם המלצות? פשוט היא צריכה לבחור עד מחר... תודה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן נגן IAUDIO U3, ואני לא מרוצה מאיך שהוא נשמע.. לדעתי הצלילים לא מספיק מדויקים והרבה פשוט הולך לאיבוד. אני מחפשת משהו יותר טוב. האם נגני הדיסקשיח נותנים ביצועים טובים יותר מנגני הפלאש מבחינת איכות השמע? אני שוקלת את ה H10 של אייריבר, מכיוון שאין לי צורך בנפח גדול, והבנתי שהוא מגיע גם בנפח של 6GB. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חברת Circular Devices הפינלנדית מפתחת את סמארטפון ה-PuzzlePhone עם חלקים שניתן להחליף ולשדרג (אם הם תקולים וגם אם לא), בדומה לקונספט שראינו בעבר בפרוייקט Ara של גוגל וב-Blocks לשעונים מודולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/puzzlephone-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%a1%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי את הN73... כמה שאלות: - איך אני פותח אותו, מוציא את המגן מסך כדי שאוכל לנקות את הליכלוכים שנכנסו בפנים, בין המגן למסך עצמו..? - המכשיר איטי ונוטה להיתקע, האם ישנה דרך בה אוכל לעדכן את גרסאת המכשיר בבית?, אמרו לי שזה פותר הרבה בעיות כאלו. - האם כבר יצאה התוכנה של השלט רחוק לסימביאן 9.1? - האם מומלץ להתקין עלי את הME?, מה זה נותן והאם זה ימגר את התקיעות והאיטיות שלו? - האם ישנה איזושהי חנות באינטרנט שמוכרת את ההאוסינג השחור שלו.? (זה ששיך לME). תודה רבה, אליאב Dont Spam Plz Aviko
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום. יש לי נגן דגם Sansa E280 (8GB) מבית SanDisk. לעניין, פירמטתי את הנגן ובטעות פירמטתי במצב NTFS..וכמו שאומרים, נדפקתי! כשאני מחבר את הנגן הוא לא מראה את הכונן שלו, הוא לא מזהה את הזיכרון שלו באפשרות "פרטים" בנגן... איך אני יכול לפרמט את הנגן מהנגן עצמו ולא מהמחשב? תודה לעוזרים, מני חן.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חשבתי micro אבל ראיתי הודי באיזה סירטון אומר שצריך nano sim כמו של האיפון אז איזה צריך? ולמה יש 2 כניסות לסים קארד תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כחובב מוזיקה נמאס לשמוע שירים באוזניות המעפנות של נוקיה. אני מחפש את המוצר הזה http://www.aftermarketcellular.com/ic/NOK7210HFA.html מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אחד כזה בארץ (ירושלים)?? ברשותי נקויה 6280
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד. חשוב לי שהוא יהיה עם GPS, שיהיה נוח, קל לשימוש ויסתנכרן עם המחשב. תקציב: עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
פלאפלון מציעים אוזניית BT חינם לכל מי שמזמין את אחד ממכשירי ה-GSM שלהם דרך האינטרנט. אפשר לבחור אחת מאלו: LG HBM-760 או Motorola H375 איזו עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אם למישהו יש מדריך בעיברית או שמישהו יכול להסביר לי אני אשמח מאד . הורדתי את הרוקבוקס יוטילטי והוא לא מאתר לי את הנגן , מוזר
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אחרי לנובו, מגיע תורה של ZTE הסינית להציג סמארטפון חדש אשר דומה באופן מחשיד למכשירי הדגל מבית המפלצת מקופרטינו, עם שבב Snapdragon מתומן ליבות, אנדרואיד לוליפופ ותג מחיר של כ-250 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%98%d7%a8-%d7%9e%d7%9e%d7%a0%d7%95-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אוקיי תראו שאני עושה פלייליסט נגיד 14 שירים הוא לא עושה פלייליסט מלא אלה רק של נגיד פעם 10 פעם 7 אבל לא את כולם ניסיתי לשנות שמות ולא יוצא כלום מה לעשות??זה מטריף אותי תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה משש קשור לפה אם לא תעבירו אוקי קניתי את המחשבון הזה ,אני לומד אלקטרוניקה מישהו יכול לתת לי הסברים על התכונות החשבות בו גראפים וכ'ו כמו איך אני מסרטט בו גל סינוס למשל אני יודע עכשיו רק איך לחשב מספרים קומפלקסים אם אפשר לצרף מדריכים למי שיש תודה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר אנדרואיד זול. אז התקציב שלי די נמוך (באיזור ה-750), אבל אני גם צריך מכשיר מאוד פשוט. אנדרואיד שהמכשיר יעבוד חלק - בלי תקיעות ובלי לחכות המון זמן בין לחיצה למתי שקורה משהו. עם זאת - השימושים שלי במכשיר ממש דלים, אני רוצה שידע להתמודד עם פייסבוק רץ ברקע ואולי איזה אנגרי בירדס. זהו. דור שלישי (של גולן טלקום) עם כמה שאפשר - שיהיה חסכוני בסוללה מצלמה יכולה להיות זבל רמקול חזק - חובה מעדיף אנדרואיד 4 ולא 2.3 שלא יהיה גדול! הגלקסי 3 עצום בעיניי. אני רוצה משהו בגודל סביר שנכנס לכיס רגיל. אין לי בעיה לקנות מחודש, או מEBAY, אם זה יוזיל עלויות. לא מפחיד אותי לקנות מותגים סיניים אם אנשים כאן בפורום ניסו אותם ויודעים שהם טובים. יש משהו בסגנון? …
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות לנגן מפי 3 בתקציב הנ"ל בשביל לעשות ספורט וסתם שימוש יומיומי לפחות 1gb זיכרון ואיכות שמיעה טובה + (כמובן בהתאם לתקציב) תודה מראש. אלכס.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קיבלתי מכשיר hx2100 יחסית חדש 2003 SE והתקנתי עליו את העברית של איירון, משום מה ההתחל עדיין היה Start אבל אימליים וכו' ראיתי בעברית. אחרי משחק קצר עם המכשיר הוא נתקע ולא הצלחתי להפעילו על ידי soft reset לכן הוצאתי את הסוללה והחזרתי שוב. היום שהפעלתי אותו שוב הוא עלה אך ללא העברית (ריבועים במקום אותיות) האם הוצאת הסוללה גרמה לכך? כשהתקנתי את העברית של איירון אני זוכר שעלתה לי הודעה שאמרה משהו בנוגע לזה שכבר ישום אחר משתמש בזכרון, האם אני בטוח שברצוני להמשיך עם ההתקנה.. אין לי עדיין כרטיס למכשיר, האם זה בעייתי במידה ואני רוצה רק שיסתנכרן עם האימייל ושיהיה בו עברית? אולי לא התקנתי את העברית כמו שצריך? כמה עולה כרטיס זכרון שתואם למכשיר שלי ועל איזה גדלים מדובר? (סורי, אנ…
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות נגן אני שמתי עין על zen tuch של creative אבל אשמח לעוד הצעות דרישות: 20 גיגה או קרוב לזה ועד 800 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה-Creative Zen Vision M 60 gb אבל הגרסה החדשה והדקה שלו, שלפי מה שאני יודע הוא באותו עובי של ה-Creative Zen Vision M 30 gb. ואני רוצה לשאול אתכם אם אתם יודעים מתי הוא אמור להגיע לארץ אם בכלל הוא יגיע? עריכה: במקרה שהנגן לא יגיע יש המלצות לגבי קניית האייפוד החדש של ה-60 ג'יגה במקום ה-ZVM 60 ג'יגה?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לגבי מהירות mbps ניקח לדוגמא את הוט מובייל כי היא יותר רלוונטית כלפיי .. הנתונים : החברה תספק 42Mbps מהירות עד 3 GB ולאחר מכן תואט ל512 kbps וב tethering - 64kbps אני רוצה להבין מה זה אומר MBPS ? megabyte per second או מגה ביט ( מה שדומה לשיטת החישוב של ספקיות אינטרנט ואז מהירות הורדה יוצאת לי בערך 5 מגה לשנייה ) אם זאת השיטה אז יוצא שאני מוריד אחרי 3GB במהירות של 64 קילו לשנייה וכמודם סלולרי 8 קילו לשנייה זה נשמע לי איטי ביותר וקצת מוגזם אפשר להסביר לי בבקשה איך הולך כל הקטע הזה?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? 2800 כולל מיסים יש היום את הנקסוס החדש , שהוא נחשב יותר חזק ויותר זול . אבל המכשיר הזה נראה טוב. ה T מה לגבי עברית? יהיה אפשרי לסדר בו ?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד מזה שנתיים, אני מנוי בסלקום בחבילת גלישה של 300 מגה (וזה מספיק בהחלט - מטרת החבילה היא בעיקר מיילים), מעולם לא יצא שחרגתי אפילו ב-K אחד, אני מקפיד תמיד לוודא שאני נמצא במסגרת החבילה שכן חריגה ממנה גוררת חשבון של מאות שקלים. שלשום הייתי בשימוש של 148 מגה ומשום מה רוב היום לא היה לי אינטנט במכשיר, חשבתי שיש בסלקום תקלה והתעלמתי מזה, בערב אכן חזר האינטרנט ואיתו הודעה שאני גולש בתעריף מזדמן ושהחשבון עלול להגיע לאלפי שקלים. בדקתי את מצב החשבון שלי וראיתי שאכן יש לי חשבון של 600 ש"ח (שזה רק על הגלישה) ושצרכתי קרוב ל 500 מגה של גלישה. המכשיר שלי במוניטור עדיין מראה 170 מגה וחשבתי לעצמי שיש טעות. התקשרתי לסלקום, הם מתעקשים שהתבצעה גלישה בכמות המצ…
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש חנות בישראל ממנה אפשר לקנות מכשיר לאיתור RFID ו תגי RFID
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-