עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Pc1ko,

מי מהבנגנים הבאים הכי טוב? הקריטריונים היחידים הם: סאונד ופרקטיות (כמה שיותר לא שביר) המחיר שלהם נע סביב 550-700, אם מישהו מוצא משהו זול במיוחד שילח לי לינק בבקשה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  2. כמה ימים אחרי שהחליטה להחזיר למסלול את כל 42 המיקומים שלה במדינת הענק עם התמתנות היקפי ההדבקה בנגיף הקורונה - מחזירה אפל על צעד הפוך על החנויות שלה בכל שאר המדינות לכתבה

3. Started by Tal11,

מה הולך HW? רציתי להתייעץ איתכם לגבי מכשיר חדש + דילמה מול אורנג' ורמי לוי. בתור סמארטפון ראשון, ה-HTC SENSATION נראה לי מצוין - גם לא מצאתי התקדמות משמעותית בינו לבין ה-SENSATION החדשים (ה-ONE X וה-EVO 3D זה כבר משהו אחר), וגם יש לי אופציה לרכוש אותו ב1800 ש"ח (מחיר חסר תקדים בהשוואה למחירים שראיתי בארץ). אשמח שתתייחסו לנקודה הזו. נקודה חשובה נוספת - למכשיר הזה אין החזרים אצל אף מפעילה (ניתוק זיקה), כי אף אחת לא מוכרת אותו. מצד שני, יש לי אופציה לרכוש אותו ולעשות חבילה אצל רמי לוי. תראו כמה יוצא לי סה"כ בחודש ותגידו מה דעתכם. עלות המכשיר - 1800/36 (פרישת תשלומים) = 50 ש"ח חבילת 5GB גלישה = 55 ש"ח דמי שימוש חודשי = 15 ש"ח 300 דק' שיחה, 15 אג' לדקה = 60 ש"ח 100…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by Or ei,

כמו שרשום בכותרת , אני מתכנן להזמין מאייביי ככה שעל המחיר אני עוד לא סגור אבל לא צריך להגזים בוא נגיד באזור\עד 200 ש"ח אני לא מכיר כל כך אוזניות ואין לי חברים שמשתמשים בהם הייתי משתמש תקופה קצרה באוזניה גדולה ומסורבלת של מוטרולה עד שהיא נשבר ונעלמה (לא חיפשתי יותר מידי אחריה) האוזנייה ההיא הייתה על הפנים לא היו שומעים אותי היה מלא רעש רקע וזמן סוללה קצר יחסית אני מחפש אוזנייה שאני אוכל לנהוג ולדבר בשקט (בלי רעשי רקע מכיווני) הוא יתחבר לHERO ... תודה!

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  5. אחרי לנובו, מגיע תורה של ZTE הסינית להציג סמארטפון חדש אשר דומה באופן מחשיד למכשירי הדגל מבית המפלצת מקופרטינו, עם שבב Snapdragon מתומן ליבות, אנדרואיד לוליפופ ותג מחיר של כ-250 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%98%d7%a8-%d7%9e%d7%9e%d7%a0%d7%95-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95/

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by Bear Cub,

אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO G3 רק מספר שאלות: 1. האם דגם האוזניות המתקבל הינו אכן סנהייזר MX500 כמו שפורסם פה? http://hwzone.co.il:80/reviews/iaudio_flash/3/ 2. איזה אוזניות כדאי לי לרכוש עד 150 ש"ח?. חשוב אוזניות כפתור שלא יפלו מהאוזן במהלך ריצה, ואיכותיות כמובן.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by Shtupel,

הורדתי מישחק שבא בRAR. אני פותח אותו יש שם מלא קבצים....איך אני שם בפלא?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by D,

אני רוצה הצעה לנגן MP4 קניתי לא מזמן אוזניות אולטרהסון אייקנס ממש טובות ואני רוצה לנצל את האיכות שלהם הכי חשוב לי שהאיכות הסאונד של הנגן תיהיה טובה ככל האפשר המסך לא כזה חשוב לי ובכלל כל דבר חוץ מאיכות הסאונד לא קריטי ואני לא רוצה משהו שעולה אלפים אלא משהו סביר תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a9-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1/

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by ShrekHunter,

שלום אני מחפש לקנות נגן אני שמתי עין על zen tuch של creative אבל אשמח לעוד הצעות דרישות: 20 גיגה או קרוב לזה ועד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by gkman,

שלום. רציתי לדעת אם החיבור מיקרו USB שיוצא למתאם MHL שונה מחיבור מיקרו USB רגיל. העיניין הוא שקניתי לא מזמן מתאם MHL אבל החיבור מיקרו USB שלו לא טוב- ורציתי לנסות להחליף אותו- אז לפני רציתי לדעת אם החיבור הוא מיקרו USB רגיל או משהו מיוחד. (חשוב לי להדגיש שאני מדבר על ה"תקע" של הUSB מהמתאם ולא על השקע של הפלאפון) תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  12. דור 5 איפוד וידאו אולי זה קשור לתוכנת המרה? במחשב הכל בסדר בכל אופן שאני מעביר את זה לאיפוד אחרי לא הרבה זמן הסרט נתקע וממשיך וגם מאבד סאונד (לא שומעים אחרי שזה נתקע)

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  13. דגמי הביניים החדשים של החברה היפנית עתידים לעבור לשימוש בשבבי ה-Snapdragon של קוואלקום, וזה יהפוך אותם לרלוונטיים הרבה יותר בשווקים המערביים לכתבה

14. אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות בלוטוס סטריאופוניות. השימוש העיקרי שלהן יהיה למכון הכושר, נמאס לי לקשור סביב הגוף כל מיני נגנים ולהתעסק עם כבלים. מבחינתי התקציב יכול להיות יותר גבוהה אם ההשקעה שווה את זה. האוזניות צריכות להיות הכי קטנות שאפשר (לא המפלצת הזאת של מוטורולה), וגם כמובן שאפשר יהיה לנהל איתן גם שיחה רגילה בפלאפון. ד"א האם מניסיונכם הם עמידות במים - לא בריכה אלא הזעה וכו'. כי חבל שאני אקנה אותן רק בשביל שיהרסו לי מקורוזיה או משהו אחרי שבוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  15. הסמארטפונים החדשים מבית Xiaomi זכו להשקה זריזה במיוחד כולל כאן בישראל - במחירים שקרובים מאוד לאלו הרשמיים המומלצים עבור מדינות אירופהלכתבה

16. Started by Ding Ding Dong,

יש לי מכשיר GALAXY I7500. בחבילה שלי עם גולן טלקום יש לי גלישה ללא הגבלה אם אני מחבר את הגלקסי למחשב אני יכול לגלוש דרך הסמארטפון? והאם צריך איזה שהוא דרייבר או תוכנה?

17. מותקן לי בסנסה הגרסאת בטא שיצאה בעברית ואחכ הורדה מהאתר בשל אי יציבות ובאגים עכשיו שאני מנסה לעדכן עם התוכנת אפדייטר מהאתר שלהם הוא לא נותן עדכונים חדשים בגלל שהבטא בעקרון יותר מתקדם מהגרסאות האחרונות באנגלית. איך אני יכול להחזיר אחורה לגרסא אנגלית יציבה ללא באגים? ואגב, מה הסטטוס של רוקבוקס לסנסות? תודה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  18. Started by ggg456,

שלום לכולם, קיבלתי מחבר שלי מחו"ל טלפון sony ericsson w810i, שאים עליו עברית. הבנתי שזו לא בעיה לצרוב עברית על הפלאפון, רק צריל ללכת לחנות פרטית שתשים לי עברית ואני אהיה מסודר. הבעיה שנשארתי איתה היא עם שהמקשים הם באנגלית, בלי עברית (תמונה למטה). האם ניתן ללכת לחנות מסויימת שמוכרת מקשים בעברית לדגם הספציפי הזה? תודה גדולה לעוזרים. עוד תמונה:

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ברשת אורנג' , וכמו שאמרתי יש לי עד 1K . דברים שחשובים לי בפלאפון זה איכות שמע טובה , אפשרות לMP3 נורמאלי שיכיל 2GB או יותר(עם כרטיס זיכרון כמובן) יכול להיות נחמד וזהו גודל לא הכי מפריע לי יש לי עכשיו V3X (ואני צריך להחליף אותו) והגודל לא ממש הציק לי. חשבתי על Motorola V6 maxx או K3 למשל אבל לא ממש יודע מה יהיה הכי טוב .

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה תותחים באמת שאני לא יודע אם אני מפרסם במקום הנכון אבל אני מאוד מקווה שכן בכל מקרה...יש לי gps עם תוכנת igo 8 ברצוני לעדכן את המפות אך אני נדרש לרישיון מתאריך 3.2009 איך אני משיג את הרשיון הזה?...מה אפשר לשנות או לעשות כדי שהמפות החדשות יפעלו תודה רבה לעוזרים מצטער אם עברתי על חוקים כלשהם...באמת שלא ידעתי.

21. מה חשוב לי? שלא יהיה יותר מדי ענק. נגן MP3 - חובה. BT - חובה נוח לשימוש ולתפעול - חובה. שיחות וידיאו - חובה. איכות כללית טובה עדיפות לפלאפונים של NOKIA. אני כרגע חשבתי על NOKIA 6280

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  22. Started by McMerc,

אני מנוי בחברת אורנג', ותמיד בצד שמאל יש את שם הרשת שלהם IL ORANGE, ואני מנסה כבר שעות להעיף את הדבר הזה, אבל ללא הצלחה. המכשיר שלי הוא V3x, ומצאתי את הדריך הבאה: http://www.moto-il.net/moto/index.php?option=com_content&task=view&id=568&Itemid=28 במדריך כתוב שצריך לערוך את הקובץ plmn_text_table.bin, אבל יש בעיה אחת... אני לא מוצא את הקובץ! :-[ חיפשתי בכל התיקיות ולא מצאתי. משהו יכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by shimon16,

שלום, עדכנתי את הסנסה e250 שלי לפני כמה ימים ומאז רק בעיות יש לי איתו. בהתחלה הוא היה נתקע בעת ההפעלה אח"כ הוא היה נתקע כאשר אני הייתי עושה לו חיפוש אוטומטי של תחנות רדיו אבל זה הסתדר. הבעיה האחרונה שיש ל איתו שעכשיו המחשב לא מזהה אותו הוא רק מטעין אותו. ניסיתי על 2 מחשבים שונים, מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים