גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים קטנים לMP3, שעובדים על 4 בטריות AAA, או חיבור כבל USB למחשב. אני רוצה לחבר את הרמקולים לקיר דרך מטען USB של אייפד. הבעייה שכתוב על הרמקולים 6V, 350mA ועל המטען USB כתוב 5V ,150-2000ma. האם המטען יכול לשרוף את הרמקולים, או שזה בסדר, כי זה דרך כבל USB?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי מאיזה חברת טלפון אני יכול להשיג טלפון מהדור הנוכחי (אייפון 4 או מקביל אנדרויד) ככה שאני ישלם עליו בתשלום חודשי אבל הכי זול שיש, כלומר מעוניין לשלם כמה שפחות על המסלול. יש לציין שאני סטודנט! תודה למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ובכן, ה Cowon C2 שלי חטף מכה והחליט להתפגר, אין לי עליו אחריות ואני בספק אם שווה לשלם על התיקון (אמרו שיכול להגיע ל-300 ש"ח) במקום לקנות אחד חדש. האם יש נגן בשוק שמגיע גם לאיכויות הסאונד של הנגן הנ"ל, גם לזמן הסוללה שלו, גם לפשטות וגם למחיר? או שאולי כדאי לי לקנות C2 חדש וזהו? או אולי ללכת בכיוון של ה D20 הטרי שיצא לשוק, אם יגיע לארץ? חוות דעתכם תתקבל בברכות!
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חשבתי micro אבל ראיתי הודי באיזה סירטון אומר שצריך nano sim כמו של האיפון אז איזה צריך? ולמה יש 2 כניסות לסים קארד תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
במהלך שכמעט אף אחד לא ציפה לו, סוני הציגה שלושה מכשירים חכמים חדשים בתערוכת MWC 2016, כולל אחד שעוצמתי יותר מה-Xperia Z5 וה-Xperia Z5 Premium אנחנו אוהבים הפתעות טכנולוגיות, ובתערוכה הנוכחית בברצלונה מי שסיפקה לנו את ההפתעה המשמעותית ביותר היא סוני, שאיכשהו הצליחה לשמור בסוד את קיומם של לא פחות משלושה סמארטפונים חדשים, שהם חלק מסדרה טרייה שמקבלת את השם Xperia X ותוכל להיות התגשמות חלום לכל מי שעדיין מעדיפים סמארטפונים כמה שיותר קטנים וקומפקטיים. שלושת הדגמים החדשים הם ה-Xperia X Performance המוביל, Xperia X שהוא דגם הביניים בחבורה וה-Xperia XA שמהווה דגם לשוק הביניים. כפי שכנראה כבר הבנתם, בסוני לא בדיוק מכוונים לשוק התקציבי, אלא לאיזור שלא רחוק מתחום מכשירי הדג…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
תמיד שיוצא סמארטפון, מצלמה או גאדג'ט חדש שמעניין אותי, הוא היוטיובר הראשון ולרוב היחידי שאני צופה בסקירות המעולות שלו. למה הם מעולות? ובכן, הבחור הצעיר הזה מאוד חכם, רהוט, ואובייקטיבי. תמציתי מאוד ומדבר לעניין, לא הולך סחור סחור. תוסיפו לזה עריכה יפה ונקייה לעין ולאוזן. לא סתם יש לו את הערוץ השני בגודלו ביוטיוב בתחום, עם 3.6 מליון מנויים. אגב, הבחור הזה חובב-אוהד מכשירי אנדרואיד ידוע, אבל עדיין בכל סיקורי מכשירי אפל שהוא עושה, הוא מאוד מאוד אובייקטיבי ונותן קרדיט שצריך.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מציגה דגם ביניים חדש נוסף - ומשתלם ביותר, כמיטב המסורת שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לבקש המלצה לשעון חכם הכי משתלם ביחס עלות תועלת. תקציב בסביבות ה-1000 לאנדרואיד
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לא משנה לי חברה חשובה לי מאד רמת הקרינה ונוחות השימוש (לכן אני יכול לוותר על דור 3 כל עוד יש wi-fi). נחמד שיש MP3 ומצלמה אבל זה שולי יחסית, חשוב יותר שישמעו טוב, שיהיה צילצול מספיק גבוהה למקומות רועשים, וספיקר איכותי. יש גם משקל לזמן סוללה ולגודל הפלאפון (כרגע אני עם נוקיה 6100). ובנוסף, פרט לכפתורים ויכולת שליחת SMS בעברית, הממשק עצמו יכול להיות באנגלית. אני מכיר שני טלפנים שיש להם wi-fi: N95 - יותר מדי פונקצויות על חשבון זמן בטריה ואני פוחד שיהיה מסורבל בכיס המכנסיים. אם כי הוא בעל קרינה נמוכה של 0.58 E65 - קצת יותר קטן פחות פונקצויות אבל קרינה גבוהה של 0.87, לפי אתר נוקיה - למרות שטוענים בחברת הסלולר על 0.74. בטח יש עוד כמה... למרות השם של נוקיה מבחינת ממשק, לא…
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אם למישהו יש מדריך בעיברית או שמישהו יכול להסביר לי אני אשמח מאד . הורדתי את הרוקבוקס יוטילטי והוא לא מאתר לי את הנגן , מוזר
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
נגיד והיה ואני מחבר לו כרטיס כזה, ונגיד ועל הכרטיס יש שירים, האם המכשיר מחבר את השירים ביחד לרשימה אחת (כלומר גם את השירים שנמצאים בזיכרון הפנימי של המכשיר וגם את השירים שנמצאים על הכרטיס) או שצריך לגשת בנפרד לשירים שנמצאים על הכרטיס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה-Creative Zen Vision M 60 gb אבל הגרסה החדשה והדקה שלו, שלפי מה שאני יודע הוא באותו עובי של ה-Creative Zen Vision M 30 gb. ואני רוצה לשאול אתכם אם אתם יודעים מתי הוא אמור להגיע לארץ אם בכלל הוא יגיע? עריכה: במקרה שהנגן לא יגיע יש המלצות לגבי קניית האייפוד החדש של ה-60 ג'יגה במקום ה-ZVM 60 ג'יגה?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם חייב מקלט GPS או שאפשר ע"י GPRS בלבד..? האם צריך לשלם על התוכנה או שמספיק ללכת אליהם והם מתקינים אותה ומשלמים רק על מפות?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את המכשיר ואני לא ממש מסתדר יש אולי איזה מדריך שימוש, מדריך עם כל הטריקים הקטנים? איך אפשר להוסיף כתוביות לסרטים? איך להוסיף תמונה לאמן מסויים כשאני מפעיל את השיר? איך להקליט עם המכשיר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות את המכשיר הזה...מה מיוחד בו?יש לו 8 ג'יגה זיכרון?איך המסך מגע שלו? איך המשחקים שלו?מה הקטע עם החיישני תנועה? מה עוד יש בו מיוחד ששווה להשקיע בו?זה כמו אייפון בתכלס? המסך מגע שלו מגיב לאט כזה או מהר? וזה מסוג הפלאפונים שיהיה לי נמאס ממנו מהר או שאני ארצה כל הזמן להשתמש בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
האם ניתן להתחבר עם לפטופ לאיטנטרנט דרך ה-HTC Desire בעזרת Wifi? איזה פונקציה צריכה להיות למכשיר כדי לתמוך בזה?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ניתקלתי במכשיר שנקרא myphone easyphone. משוטטות בגוגל לא הצלחתי למצוא את אתר הבית של החברה. יכול להיות משהו פה יותר מקצוען ממני? ;D תודה על העזרה מראש!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לTablet בעל מקלדת מלא פיזית ראיתי כמה כאלה אבל אני לא כול כך מבין בנושא זה ואני פתוח להמלצות כאמור התקציב הוא עד 3000. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט לאמא שלי. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט ויו טיוב. דברים שחשובים לי : מסך כמה שיותר גדול ואיכותי 7-9 (עדיפות ל 9) קישוריות ווי פיי אנדרואיד 4.0 (לא חובה) ,מעמד הטענה (לא חובה) דברים שלא חשובים לי : מצלמה. סוללה (הטאבלט לא יוצא מהבית והשימוש בו הוא לא יותר משעתיים רצוף.) תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, חג שמח. לאמא שלי יש מכשיר LG OPTIMUS BLACK, עם מערכת אנדרואיד כמובן. המערכת של מפעילת הסלולר מאוד מאוד איטית ומעצבנת (עם כל מיניי אפליקציות שדחפו שם שלא באמת משתמשים בהם). רציתי לדעת איזה רום הכי מתאים למכשיר, רום פשוט ומהיר. אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יום הולדת של חברה שלי מתקרב ואני רוצה לקנות לה לוח ציור דיגיטלי\אלקטרוני שתוכל לצייר מול המסך של הטלוויזיה או בלוח עצמו, מחפש משהו מדוייק עד 100$ כמובן שאיכות הפרטים חשובה ואני לא יודע מאיפה להתחיל, מישהו יכול להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הטלפון שלי לטלפון חדש, ואני מקבל הרבה פרסומות מאתר http://www.focalprice.com/ המציע למכירה טלפון Feiteng H9500 5.0" Android 4.2 Quad Core MTK6589 1.2GHz 3G Smartphone with 4GB ROM, 13MP Camera, Capacitive IPS Touch (White) במחיר של 190$ המשלוח חינם לכל מקום בעולם.ההצעה: http://www.focalprice.com/MH0562B/Feiteng_H9500_50_Android_42_Quad_Core_MTK6589_12GHz_3G_Smartphone.html?gclid=CJrtyLaHsrcCFYFY3goduGcA4g השאלות: המחיר זול מאוד, אבל, האים יש למישהו בארץ את הטלפון הזה? האם החברה הזו מוכרת? האם העיסקה הזו כדאית? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אוקיי, משימוש קצר במכשיר (לא שאני קניתי), המסך באמת בגודל מתאים ולא נראה גדול מדי. חדות וצבעים מרשמים ביותר, יכולת צילום מרשימה גם כן . אבל.................... איך מכשיר שמתיימר להיות "ספינת הדגל" של סמסונג לא מצליח לתת לצרכן "חווית" גלישה כמו במכשירי האייפון? הדפדפם נפתח ובסוף רואים טוב, אבל כאשר גוללים את המסך יש סוג של תקיעות כאלה. הבעיה הזאת קיימת גם במכשירים בגרסת "נקסוס" או שזה שככה בכל מכשירי האנדרואיד. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%93-46-%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%94-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-