גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי איתו את הקבל התקנתי את הדריבר חיברתי את הכבל חיברתי את הפלאפון הפלאפון מזוהה אבל מה? הוא לא נימצא ככונן במחשב האם מישהו מכיר את הבעיה? ד"א מחר הסאנסה נישלח לת"א פתחתי אותו הוצאתי את הבטריה והבחור עדיין באותו מצב מיסכן=/ בנתיים אני מיסתפק באיזה נגן סיני מגעיל אם איכות של מגהפון
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
ברשותי הנגן בגירסת ה2GB אני לוחץ על כפתור ההדלקה של הנגן אבל לא קורה שום דבר הוא לא מגיב המכשיר לא תקין או שאני עושה משהו לא נכון?? תודה לעוזרים *עריכה: זה הסתדר פשוט לקח לזה המון המון זמן משום מה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם התוכנה הנ"ל עובדת על הPDA הזה: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/FA979AA%2523ABA? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
למי שלא יודע זה המכשיר פלאפון + GPS החדש שאורנג' התחילו למכור. האם לתוכנת ניווט יש גם ניווט קולי ?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה-Creative Zen Vision M 60 gb אבל הגרסה החדשה והדקה שלו, שלפי מה שאני יודע הוא באותו עובי של ה-Creative Zen Vision M 30 gb. ואני רוצה לשאול אתכם אם אתם יודעים מתי הוא אמור להגיע לארץ אם בכלל הוא יגיע? עריכה: במקרה שהנגן לא יגיע יש המלצות לגבי קניית האייפוד החדש של ה-60 ג'יגה במקום ה-ZVM 60 ג'יגה?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//2561220 אגב, באופן מוזר לא מצאתי את הידיעה בעמוד הראשי. האם פספסתי?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
דגמי ביניים מעודכנים במחירים מעניינים מאת סמסונג נוחתים בישראל - ומצטרפים אל ה-Galaxy Note 10 Lite לכתבה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב, יש ברשותי קובץ תמונה שאני רוצה שהיה לו קיצור דרך על שולחן העבודה ובלחיצה אחת יפתח לי את התמונה במלואה (מערכת שעות...) לא הצלחתי לאתר שום אפליקציה שיודעת לעשות את זה, האייפון jailbreak אם זה רלוונטי. הצעות?!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב. בגדול, התלבטתי בין fujitsu n560 ל asus 639 וה- mio 550. זאת לאחר שהחלטתי שמכשיר משולב סלולארי זה בזבוז כסף ומקום בכיס. לפני שהחלטתי לכתוב בקהילה, חיפשתי טופיקים שיעזרו לי אך למרות שהיו כאלה שדיברו על הנושא, הרגשתי מבולבל יותר. לפני הכל- תודה רבה מראש אני חושב שהשאלות שלי יכולות לסכים שאלות רבות בהן נתקלתי ונשארו ללא מענה מספק. שאלות כלליות: 1. האם ההבדל היחיד בין VGA ל QVGA הוא חדות התמונה? אין הבדל בשטח הפיסי שניתן לראות (למשל בגלישה)? 2. איך שירות האחריות של רונלייט? ושל מעבדות fujitsu? 3. מבחינתי, כמשתמש במחשב כף יד, מה ההבדל בין bluetooth גרסה 1.2 ל- 2? 4. מבחינת המוניטין והאמינות של החברות ביצור Pocket pcs, מי מומלצת? 5. מבלי להיכנס ל"איך ולמה", האם כדאי לרכ…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר הזה MP3\MP4 של SILVER LINE SERIES 402 וניסיתי להפעיל עליו סרטים וראיתי שרק קבצי AMV עובדים עליו. חיפשתי על הקופסא של ה MP4 ולא רשום באיזה פורמט של סרטים הוא תומך (רק של השירים רשום) איך אני יכול לדעת באיזה פורמטים ה MP4 שלי תומך? ניסיתי אפילו קבצי MP4 ואיכשהו ה MP4 לא הצליח לקרוא את זה,הייתי בטוח שהוא יקרא את זה כי זה MP4. יכול להיות ש MP4 תומך רק בקבצי AMV? ???
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
תקציב עד 700 ש"ח קיבולת של לפחות 4GB כזה שיוכל לעבוד עם אובונטו לינוקס (הכי טוב שיהיה אפשר פשוט להעביר ולמחוק ממנו שירים כמו DoK רגיל) כמה שיותר זמן סוללה - יותר טוב אשמח לשמוע המלצות.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אנשי מבחן הביצועים הנפוץ למכשירי אנדרואיד מספקים לנו טבלה המאפשרת השוואה קלה בין שבבי העיבוד השונים הזמינים במכשירים חכמים כיום - בכדי שיהיה לכם קצת יותר נוח להתלבט ולהחליט במה לבחור לכתבה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
רוצה לדעת אם קיים שעון "חכם" (הוא לא צריך להיות יותר מידי חכם) שכל המטרה שלו זה רק גיוון בתצוגת סוג השעון. כלומר שכל יום נגיד יופיע סוג אחר של שעון על המסך. אם קיים משהו כזה (או קרוב לזה) אז עדיף שלא יהיה יותר מידי יקר (עד נגיד 700 שקל), ושיהיה איכותי.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כן, לשיאומי יש עוד דגם ביניים משתלם להציע לנו - עם שבב NFC מובנה בתור החידוש העיקרי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לאחרונה להביא N95 מאוסטרליה ומצאתי כבר ב3000 שקל אבל בסוף וויתרתי כי יקר לי מדי.. חשבתי אח"כ איזה מכשירים אפשר להביא (זה מישהו שחוזר עוד כמה ימים..) והם לא יהיו יקרים כמו הN95.. כמה לדעתכם אפשר להשיג N93I? יש לכם הצעות למכשירים אחרים טובים ולא יקרים מדי? חשוב המצלמה,חברה מוכרת ועדיף כמה שיותר פונקציות כמו WIFI או מסך טוב או אני לא יודע מה.. יש לכם הצעות? ד"א בכמה אפשר להשיג בחו"ל N73 או K800 או אחרים שנמכרים באורנג' וסלקום והם טובים? נ.ב - מישהו מכיר מכשירים טובים ולא יקרים מדי של O2 ושל VODAPHONE?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.thestreet.com/story/10418052/1/gamestop-to-stop-zune-sales.html GameStop שאומנם מתמחה בעיקר במשחקי ווידיאו תפסיק למכור את נגן המולטימדיה Zune בהתחשב שזה רשת של מאות חנויות מיקרוסופט קבלה מכה רצינית גם פורסמו נתונים שעד היום נמכרו רק 2 מיליון Zune שזה נתון מאוד נמוך
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת , אני מתכנן להזמין מאייביי ככה שעל המחיר אני עוד לא סגור אבל לא צריך להגזים בוא נגיד באזור\עד 200 ש"ח אני לא מכיר כל כך אוזניות ואין לי חברים שמשתמשים בהם הייתי משתמש תקופה קצרה באוזניה גדולה ומסורבלת של מוטרולה עד שהיא נשבר ונעלמה (לא חיפשתי יותר מידי אחריה) האוזנייה ההיא הייתה על הפנים לא היו שומעים אותי היה מלא רעש רקע וזמן סוללה קצר יחסית אני מחפש אוזנייה שאני אוכל לנהוג ולדבר בשקט (בלי רעשי רקע מכיווני) הוא יתחבר לHERO ... תודה!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אם כן מה יחדשו בו?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מתנה לאבא שלי,תקציב עד 2500 מה שחשוב שה GPS יהיה טוב דבר ראשון..
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כבר יש לי סמארטפון משוכלל וטוב לענינים פרטיים אבל עכשיו אני צריכה סמארטפון נוסף רק לצרכי עבודה. דרישות: - עמיד מאוד. זה מאוד חשוב. שלא יתפרק וישבר מכל נפילה. - זמן סוללה - מצלמה לא חשובה בכלל - אני מתכוונת להשתמש בו לשיחות+ סמס+ וואטסאפ בלבד -שיעבוד עם רשת פלאפון (קיבלתי סים מהעבודה) - רצוי משהו שיחזיק לפחות 3 שנים יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר של SANDISK הורידו את העדכון תמיכה בעברית בטענה שהוא אינו יציב... האם ניתן להשיג את העדכון במקום חלופי?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מציגה דגם ביניים חדש נוסף - ומשתלם ביותר, כמיטב המסורת שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה של שעון מעורר (חינמי) שאני יכול להגדיר לו שעה ובאיזה ימים להעיר אותי. שיהיה יותר מאפשרות אחת לתזכורת. ושתהיה אופציה ל"נודניק" (שאחרי כמה דקות זה מצלצל שוב),ואם יש אפשרות לכוון גם כול כמה דקות שזה יצפצף- מה טוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
1. הסוללה של המכשיר כל כך נוראה? אמרו לי שהיא מחזיקה בקושי חצי יום. 2. הכרטיס זיכרון שניתמך הוא רק עד עד 2 גיגה? מישהו ניסה 4 גיגה ויכול לומר אם זה אפשרי או לא? 3. הGPS שלו כל כך נוראי? או שניתן להתפשר עליו אם משתמשים בו פעם פעמיים בשבוע? תודה על התגובות.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-