גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, ידידה שלי מחפשת נגן MP3\MP4 שמסוגל להקליט צלילים באיכות טובה ומובנת ושימשך כמה שיותר זמן, חשוב שלא יהיה יקר מדי. המטרה של ההקלטה זה להקליט שיעורים שהיא לומדת.
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש MP4 נחמד שיש לי כמה דרישות ממנו: -לא עולה על 1000 שקלים -אני לפעמים ארוץ איתו, אז הוא לא יכול להיות גדול מידיי. אבל לא מהקטנים מאוד. -8gb -אני צריך ממנו שיפעיל שירים,רדיו. כל השאר לא משנה במיוחד -זמן סוללה ארוך -שתהייה אופציה להרחבת זיכרון תודה לעונים (:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, עקב גסיסתו של הCowon X5 שלי אני מעוניין להתחדש בנגן חדש. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות סאונד שלא תרד מהרמה שהתרגלתי אליה עד עכשיו. בנוסף גם אשתמש בו לסרטים/סדרות בנסיעות אז איכות הוידאו (והמסך) ותאימות הפורמטים חשובה גם כן. לא כך כך חשוב לי שטיקים כמו משחקים, אפליקציות וכו' (ע"ע ipod touch), למרות שWIFI יכול להיות נחמד. בתכלס אני צריך נגן מולטימדיה איכותי, עם נפח גדול יחסית (יש לי כיום 15 ג'יגה של מוזיקה בלי סרטים..) אפשר להעלות תקציב אם נדרש. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם : חבר שלי יוצא לחו"ל והוא מחפש נגן MP4 בנפח גבוהה במחיר של עד 2000 שקל . מה שחשוב הוא שהוא יהיה איכותי ואמין ותומך עיברית וכמובן שאפשר יהיה לצפות בו בוידאו בצורה ברורה . תודה לכל העוזרים !
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לי ב500 ש"ח נגן MP4 שתיהיה איכות סאונד טוב ומינימום 2 ג'יגה...(או ג'יגה 1 +אפשרות הרחבה) יש משהו או לחסוך עוד?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מוצא עצמי עובד עצות. חברה שלי נוסעת לטיול בחו"ל לכמה חודשים, ובלי קשר לזה - יש לה יומולדת בעוד חודש. חשבתי לקנות לה נגן MP4 לטיול, שמטרתו תהיה למעשה MP3, אבל יכולת הסרטים היא כדי שאני אוכל לשים לה שם סרטים שלי ושל המשפחה שלה, למקרה שהיא מתגעגעת (והיא מהמתגעגעות . אני מתבלט קצת. אין לי כ"כ בעיה תקציבית. מה שכן - הנגן מוכרח להיות קל, קטן. משהו כמו ה Sansa החדשים או ה iPod nano. בנוסף, חברה שלי אינה חברה טובה של הטכנולוגיה. זה אומר שאי אפשר להפיל עליה משהו כמו iPod, כאשר בשניה שהיא תגיע למחשב של מישהו היא תעשה synch ל itunes שלו והכל ילך קאפוט. אני בעקרון רוצה נגן קל, מתאים לטיול. שיהיה איכותי. שיהיה אפשר דרך ה copy and paste להעתיק אליו mp3, קבצי avi …
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי נגן MP4 אחותי הביאה לי ככה בדיוק נראה הנגן: http://www.menstech.com/UserFiles/Image/August%20mid/082906diablotek2.JPG רק שהוא של חברת ATIVA הדגם שלו זה HM-1093 הבנתי שהנגן אמור להטען בזמן החיבור USB בן המחשב לנגן , הוא מראה לי כאילו זה טוען את הבטריה אבל לאחר שהוצאתי את ה-MP מהטענה באתי לפתוח אותו והוא אומר לי "אין סוללה" ונסגר... מישהו התנסה בו פעם ? מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הסנסה E250 שלי הלך לעזאזל בגלל בעיות בINPUT שלו, ואני מחפש נגן חדש. הנפח שלו חייב להיות 2 ג'יגה ומעלה, מסך צבעוני וגדול מ1 אינטש, ממשק נוח, איכות השמעה גבוהה ושלא יעבור את ה600 ש"ח. קנייה מהארץ, עדיף שהנגן יתמוך בעברית (לא חובה). תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מיועד לצפיה בסרטים+שירים חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה בכבל ולא על ידי תיבת עגינה למשל כמו בGMINI400 בטריה חזקה איכותי ועם הרבה מקום 30GB לפחות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מסך סביר עדיפות שיהיה אפשרות להרחבה יציאה למחשב-סטנדרט בין 4-8 GB עמיד עברית בשירים יהיה טוב. תודה לכל העוזרים. הציעו לי תנגנים האלו מה אתם אומרים? http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5394&perur=2&t=12&c=373 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6014&perur=2&t=12&c=365 ואוזניות http://djshop.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הוצע לי הנגן הבא: bross , דגם ma2181gb פיצ'רים עיקריים מאתר החברה: - מסך ענק "2 - נפח 1GB. - אפשרות הרחבה בעזרת כרטיס זיכרון SD 2 חיבורי אוזניות. - רמקול פנימי. - עברית מלאה. - אפשרות לקריוקי. - מציג שמות שירים. מה ששמתי לב בחנות : - סוללה פנימית. - עברית הפוכה - וידאו בפורמט AMV . מה זה ? - המסך באמת גדול מאד , אבל לא איכותי. - ללא אזניות ניתן לשמוע כמו בטרנזיסטור . - איכות שמע עם אזניות ממש גבוהה. כל הסיפור הזה ב-369 ש"ח. בחנות אמרו שניתן לקבל בנוסף כרטיס SD של 1GB בתוספת 49 ש"ח. מה אתם אומרים ? מה זה הנגן הזה :s05:? מישהו מכיר ? על פי הפיצ'רים נשמע כמו עסקה סבירה פלוס. עפ"י השם ? וואלה , לא יודע . ??? עוצו עיצה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נגן MP4 של fujicom חדש. חיברתי אותו למחשב ע"י הכבל USB שהיה באריזה, והעתקתי מהמחשב שירים למכשיר. אחרי שמיעת מוסיקה בנגן הסוללה התרוקנה. ניתן לטעון אותה ע"י חיבור למחשב בלבד. חיברתי את הנגן למחשב, וסמל הסוללה מופיע ולא זז במקום שיהבהב. כאשר אני מחבר את הנגן למחשב, מתקבלת ההודעה הבאה. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קיבלתי נגן של סוני מתילאנד (לא חיקוי). נגן של 1GB עם אפשרות להוספת כרטיס זיכרון. צבא שחור.. הכול עובד כמו שצריך שמתי שירים וזה. עכשיו בנגן יש רמקול מאחורה לא מי יודע מה איכותי אבל עדיין רמקול.. עכשיו שמגבירים עד סוף הוויליום עם הרמקול שומעים גרוע (הווליום עד 40) שמתי רמקול הגברתי עד הסוף ופתאום השיר ניהיה מקוטע ולא שמעו יותר מהרמקול שחיברתי את האוזניות הכול עבד מעולהה!! אחרי כזה זמן חיברתי אותו ל USB מפני שהסוללה הייתה חלשה.. מההתחלה עוד היא הייתה ככה. אחר כך רציתי לבדוק אולי ה רמקול עובד וכן הוא עבד... ושוב כמו אידיוט הגברתי עד הסוף ושוב זה קרהה ועכשיו זה בנתיים לא מסתדר.. אולי זה ביגלל שהסוללה חלשה? אבל לא ניראה לי כי ככה זה היה גם שהוא עבד הרמקול. אולי יש אפשרות שכיבי…
-
- 54 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הולה חברים! אני מעוניין לרכוש נגן MP4 ואני די מתלבט. מחיפוש שערכתי בפורום, יש קרב ראש בראש של iPod ו- Sansa. יש מספר שאלות שמעניינות אותי: - מהם ההבדלים העיקריים בין נגן איכותי (כמו הנ"ל) לעומת נגן זול מחברה קטנה? (ברור שאיכות סאונד פחות טובה ואולי מוצר שברירי יותר, אך מה עוד?) - מהו הסטנדרט מבחינת גודל מסך לנגן? האם זה 1.5 אינץ'? - האם יש המלצה לנגן איכותי עם מסך גדול יותר? - המלצותיכם לנגן MP4 התקציב הוא עד 600 שקל. כמובן שאני שואל האם שווה להשקיע את מלוא הסכום?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את הנגן (Sansa M250) הוא נתקע במסך הפתיחה, ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות אותו. כשאני מחבר אותו למחשב זה בכלל לא מזהה שהוא התחבר. אתמול הוא פעל, והוא לא קיבל אף מכה מאז. מישהו יודע איך לסדר דבר כזה? או שחייבים לממש אחריות?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש נגן אודיו עד 350 שקל. חשוב לי שתהייה אפשרות להוסיף סימניות לקבצים(יותר מאחת לקובץ) ואם אפשר גם רמקול. תודה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש נגן אודיו/וידאו לקנות, ההורים נמצאים בארה"ב ולכן המבחר גדול יותר, והמחירים נמוכים יותר. חשוב לי ווליום גבוה, זמן בטריה מכובד ונוחות, החל מהשימוש במכשיר עצמו עד להעברת קבצים אליו. אשמח לקבל המלצות, עד עכשיו ראיתי את ה IRIVER CLIX, שנראה ממש חמוד וקיבל ביקורות טובות, עולה 150-170 דולר בארה"ב, ואני אוסיף את ACCESSORIES KIT, עוד 20 דולר ואולי גם את הCRADLE. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מכשיר אחר, או לתת ביקורת על המכשיר הזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן שגם מציג ווידאו ובעל איכות סאוונד טובה,מה עדיף את הזן : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=598024 שהוא 16 ג'יגה וחוץ מזה אני לא מכיר אותו או את הD2 8 ג'יגה עם כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה? את הD2 אני מכיר פחות או יותר ואני יודע שהוא מומלץ ואיכותי. הנגן ביעקר יחובר למערכת ברמה גבוהה ברכב אז הדגש על האיכות. המחיר אותו דבר פחות או יותר ,מה יותר מומלץ? עד 1300 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בוקר! לפני כמה ימים החלטתי שה-iPod Touch 2G שלי מיצה את עצמו עם חצי מסך עובד וג'ק אוזניות רעוע ובכך הגעתי למסקנה שאני צריך נגן חדש. מה אני לא רוצה: - עוד מוצר של חברת התפוח. - מסך מגע מגניב עם טריליון אפליקציות. מה אני כן רוצה: - מחיר זול יחסית לסדרת ה-Pod. - שיהיה נוח לשימוש (שיקטלג הכל לאומנים ושאר ירקות כמו ה-iPod). - מהיר (מה שכנראה כולל זכרון פלאש). - חיי סוללה ארוכים. - אם אפשר קומפקטי. - סינכרון עם אייטיונס (אפציונלי). אני יודע שאני מחפש אייפוד שלא יהיה כתוב עליו Apple וציור של תפוח. אבל אני יודע שאני לא מכיר כמעט נגנים אחרים כמו iRiver ו-Creative ועוד מתחרות רבות בשוק. הצעות לפה! תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל רכישה של נגן אפל ואני רוצה לעשות בו מוד קטן בתוכנה. ידוע לי שיש לאיפוד מערכת הפעלה אלטרנטיבית שפותחת בו אופציות נוספות בתוכנה ומשפרת את הממשק עבודה איתו. אשמח לדעת מה השם שלה ומאיפה מורידים אותה.התוכנה היא קוד פתוח על בסיס לינוקס ומתעדכנת מעת לעת.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי sansa 8 ג'יגה עם רוקבוקס. מבחינת פיצ'רס הוא מספק לי את כל צרכי. עברית מלאה, העברת קבצים באקספלורר (כלמר לגרור לתוך החלון של הנגן), והוא גם מראה את הקבצים לפי התקיות, ולא צריך שום database וid tag, שזה מאד חשוב בשבילי. הבעיה היא שהנפח שלו כבר לא כל כך מספיק לי. יש לי h120 ישן (מאד) של אייריבר שכבר בקושי עובד, בעיקר בהעברת קבצים. יש היום נגן בנפח של 20 ג'יגה ומעלה שעונה על הדרישות האלה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגנים ( לא ג'נריים חבר'ה ) ראיתי דגמים של SANDISK SANSA - C100 C200 איזה מהם יותר טוב.....הבנתי שהC200 הוא עם סוללה מובנית ( מה שמהווה בעיה כי אי אפשר להטעין בטיולים.משהו שאני עושה הרבה מאוד במידה וההטענה היא דרך USB).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קיימים נגני "כיס" חוץ מהאייפוד בעלי נפח גדול מ 100GB? (הארכוסים לא באים בחשבון, גדולים מדי ויקרים מדי)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-