עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by vale,

שלום לכל חברי הפורום, רכשתי היום מסלקום פלאפון חדש של סוני אריקסון מדגם C902. הנציגה שעשתה איתי את העסקה לקחה את כרטיסי הSIM החדש והישן והעבירה אל החדש את הזכרונות ומספרי הטלפון השמורים מהישן. לפני שהלכתי היא אמרה לי שאני אקבל הודעות עידכון ואני צריך לשמור אותם . יצאתי משם, קיבלתי את ההודעות והיתה לי אופציה של להתקין ולחצתי על להתקין אבל אם אני זוכר נכון הופיעה הודעה שדיברה על בעיית אימות או תאימות ועכשיו אין לי זכרונות של מספרי טלפון בכלל, וזה דבר לא נעים בכלל. ניסיתי להוציא את הכרטיס SIM ולהכניס אותו מחדש אבל זה לא עזר. אני מתכוון לפנות אליהם שוב לסניף או לתמיכה הטכנית בטלפון(ביום ראשון) אבל עד אז אם תוכלו לעזור לי ותוכלו לחסוך לי את זה אני אשמח מאוד, תודה! הבהרה קטנה: …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by JeW BoY,

שלום, אני הולך היום לאורנג' לשדרג תוכנית ולרכוש מכשיר חדש רציתי לדעת איזה מכשיר הייתם ממליצים אני ממש לא רוצה את הNOKIA N93 וכאלה שממש מאיטים. אבל מצד שני אני מעוניין במכשיר התומך ב WIFI וגלישה סוללרית (עד כמה שאפשר) איזה מכשירים ישנם בשבילי? תודה נ.ב. Navigator 6210 שנראה נחמד. אבל אני ממש מעוניין בניסיון אישי שלכם תודה

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by yousux,

http://gizmodo.com/5088071/sony-ericsson-xperia-x1-review כמובן שיש לו גם יתרונות (זמן בטרייה מעולה, מצלמה טובה וממשק מולטימדיה טוב), אבל סה"כ לא נראה לי שזה מה שציפו ממנו. המסקנה העיקרית, Windows Mobile 6.1 זה חרא, לא משנה כמה הפלאפונים שישתמשו בו יהיו משוכללים.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. עכשיו אחרי כה פעמים עם הסנה קליפ והסוללה "החלשה" שלו הגעתי למסקנה שזה קשה לי כל פעם לבוא ולטעון את הנגן אחרי שבוע וזה מעצבן ואני אומר, אולי אני אטען את הנגן בכיתה? אבל אין מחשב! מה שחשבתי זה- נקח את המטען של מוטורולה שמטעין דרך שקע של מיני USB כמו במרבית הנגנים כיום וזה יכול לפתור לי את הבעיה. סך הכל המטען נותן 5 Vכמו כל שקע USB ולא צריכות להיות בעיות כלשהם למיטב ידיעתי, אבל אז נזכרתי שבעבר קראתי מספר רב של פעמים על כך שהנגנים של קראייטיב בעייתים בטעינה והם חייבים מטען מקורי של קראייטיב למרות שאפשר עם המטען של ה-PSP להטין אותם אבל זה מקצר את תוחלת החיים שלהם. השאלה היא אם אני אשתמש במטען של מוטורולה, זה לא יקצר את זמן הסוללה לזמן הארוך? הרבה תודה רבה והשאלה גם נשאלת בכ…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by gmoshiko,

אני מחפש mp3 טוב שהאיכות שמע שלו טובה מאוד ++++ זה הכי חשוב לי שלא יהיה ענק חשוב שיהיה נייד מממ בסביבות 4 ג'יגה ככה אשמח לקבל חוות דעת על מכשירים שיש לכם חשבתי על cowon d2 מה אתם אומרים? הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  6. Started by gal,

היי לכולם, ובכן אני קצת חדש בנושא הGPS ויש לי כמה שאלות:קיבלתי מתנה מההורים מכשיר GPS של HOLUX דגם GPSMILE 53 ונראה לי שיש בעיה איתו.קודם כל אמרו שהמכשיר מגיע עם תוכנת הניווט GPS2GO שאמורה להיות מותקנת על הזכרון הפנימי.הדלקתי את המכשיר וכאשר באתי ללחוץ על פונקציית הGPS קיבלתי הודעה שחסר קובץ התקנה EXE ,ובכלל נראה לי שלא התקינו את התוכנה בזכרון הפנימי של המכשיר.אני מפספס משהו? בכל אופן זה נקנה מערוץ הקניות ומחר אתקשר לברר מה פשר העניין ואבקש מכשיר חלופי.בלי קשר רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין תוכנת ניווט שונה על כרטיס חיצוני או שהמכשיר הזה הוא לא מכשיר כף יד אלא רק יעודי לGPS ולא ניתן להתקין ידנית תוכנת ניווט.אני מניח כמובן שאם רוכשים תוכנה כמו IGO על כרטיס חיצוני זה אמור …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Gwiz,

טוב אני מתלבט מה לקנות בין שני הנגנים האלו איזה נגון יותר איכותי? האיכות סאונד בו יותר טובה? וידיאו אני מאמין ב O2 בגלל המסך היוותר גדול .. ומה דעתכם על כל נגן? מה אתם הייתם בוחרים O2 או ITOUCH

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי GPS C520 עם IGO 6. יש לי שאלה, האם מישהו הצליח להכניס לשם מכונות מהירות? אם כן בבקשה תפרטו איזה קובץ שמתם ומאיפה? תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  9. אהלן. יש לי מחשב כף יד (acer a35) שמחובר תמיד למצת הרכב והסוללה בו גמורה, ובמעבדה של חנות די רצינית אמרו לי שרצוי להחליף סוללה כי במקרה הרע זה עלול להשפיע על הלוח ולשרוף משהו... האם זה נכון ? תודה מראש.

10. אהלן חברים, אני מחפש לאבא שלי מכשיר במקום המוטורולה הקשיש שמתחיל להתפרק. הוא לא צריך שום דבר חוץ מקישורית bluetooth, ייתרון לספיקר, תפריט בעיברית, ולהציג שיחות נכנסות ושיחות שלא נענו, ואם אפשר שיהיה מכשיר דק פיסית (זה כל מה שהוא צריך בדיוק). בגלל הדרישות המאוד בסיסיות, חבל לזרוק סכום כסף גדול. עם זאת, הוא כן רוצה מכשיר שייראה סולידי וכשהוא יוציא אותו לא יגידו "איזה קמצן". אז אני בא אליכם בעזרה. מכשיר בסיסי, ממשק נוח (אם יהיה של מוטורולה שהוא כבר רגיל אליו, מה טוב), ומחיר לא גבוה. עד כמה לא גבוה? לא להגיע ל-1000 שקלים, אחרת זה פשוט לא שווה את זה ואני ארכוש לו את ה-6230i כמו שיש לי ועושה את העבודה בסדר גמור ב-500 שקל (רק מפריע בו העניין שהוא נראה לא משהו). תודה, Anatoli.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אני כרגע עם K800i של SE, בזמנו היה חשוב לי מיכולות הצילום שלו, כיום זה פחות מעניין אותי, והטלפון כבר שרוט בצורה קשה. רכשתי לאחרונה אוזניות בלוטות' סטריאו של מוטורולה דגם S9, ואני משתמש בהן בספורט. כשהטלפון נייח ואני מסתובב לידו אין בעיה עובד מצויין. אבל אם אני זז והוא במכנסיים (בין אם הליכה או רכיבה על אופניים) אז לפעמים ישנם הרבה ניתוקים, לפעמים קצת פחות, אבל היום באופניים למשל היה ממש בלתי נסבל, גם להחזיק אותו ביד עדיין לא היה תקין לחלוטין. אני מעוניין במכשיר פחות מאסיבי מה-K800 השמן שישמש לי בעיקר כנגן מוזיקה מעל הכל, כך ששליטה נוחה ועוצמה גבוהה חשובים. משהו שאפשר לרכוש לו רצועה שתתלבש על הזרוע בזמן שאני רוכב. כמו כן אני לא מתכוון להוציא 2000 ש"ח על המכשיר, מעדיף למצוא…

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by lm007,

הי מישהו יכול להמליץ לי על נרתיק לנגן הנ"ל+אוזניות? לא מצאתי בשום מקום משהו נורמלי, אבל אני מניח שלא חסרים, כי הוא פופולרי. ד"א, הנרתיק יהיה רק לאיחסון ושהוא בתיק. אין צורך שיהיה מותאם לכפתורים ומסך (יכול להיות סגור לחלוטין). עדיף כמה שיותר זול. תודה לעוזרים.

13. מתלבט בין שניהם: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7705231 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7706809 מחירים די זולים השאלה אם זה שווה את ההבדל במחיר,300 שקל... יש משהו במחיר 400 יותר טוב מזה?אני מחפש עם מסך כמה שיותר גדול-חשבתי על הסינים אבל אני לא בטוח בבקשה עזרה דחוף אני משועמם כבר חודש בלי MP4

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by smood,

שלום לכולם, אני מחפש לחברה נגן MP4 פשוט, בעיקר לריצות. רצוי שיהיה בו רדיו וזמן סוללה ארוך ככל האפשר. נכון, הסכום נמוך ואין יותר מדי הבדלים בין הדגמים, אבל אשמח אם תזרקו מילה על דגם מומלץ בטווח הנ"ל. (עדיף משהו שהתנסתם בו) תודה לכל העוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by jayz0r,

אהלן, יש לי פה שלט לטלוויזית LCD של LG, שלט למערכת רמקולים Logitech Z5500 ושלט למזגן של LG. תוסיפו לזה את העכבר והמקלדת האלחוטיים, ותקבלו A REAL PAIN IN THE ASS. יש למישהו הצעה (עדיף מניסיון, אבל לא חייב) לשלט באמת פונקציונלי ונוח שייאחד את השלושה (ואם יוכל לפטור אותי מהעכבר/לשלוט גם על המחשב - מה טוב, אבל לא חובה)? מבחינת מחיר מובן שארצה את הסוג הזול ביותר שיהיה אמין ונוח. שאר הדגשים הם כאמור פונקציונליות - שיוכל למלא את כל התפקידים שהשלטים כרגע ממלאים על כלל הפונקציות שלהם, נוחות - שיהיה פונקציונלי בצורה נוחה (5 לחיצות באוניברסלי במקום לחיצה בודדת בשלט המקורי זה לאו דווקא כ"כ נוח. ככל שמורכבות השימוש עולה באיזשהו שלב זה נעשה כבר לא כדאי) ואמינות - לא צעצוע זוהר בחושך ע…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by S2DON,

כבר הרבה זמן שאני מתלבט בין איזה נגן לקנות , ו אף פעם לא לקחתי בחשבון את הקלסיק , הוא בערך באותם המחירים של הZEN 16 GB והD2 16GB אין מה לומר איפוד מבחינת נוחות היא במקום ה1 והוא גם בעל נפח אחסון ענקי ואלו הדברים שחשוב לי בנגן , אז כמה שאלות : * האם אפשרי לעשות איתו ריצות? כי זה הכי חשוב לי. (עקב זה שהוא נגנן HD אני יודע שאומרים שזה לא הכי מומלץ.) * האמת הדיילי בלחיצות , וטעינת קבצים באמת כה מורגש בנגן כיוון שהוא HD ?! * האם זה נכון שאין שום הבדל בין גרסת ה80 ג'גה הקודמת לגרסת ה120 הנוחכית?! (חוץ מה GUINUS) * איך הוא לאומת השניים האחרים? * איך איכות המסך שלו * והאם משתלם לקנות אותו!? תודה לעוזרים

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  17. דגש על דור שני! תודה רבה mz155

18. אני רוצה לקנות פאלפון הסכום שלי הוא בערך 1000+ אולי מקסימום 1400. שני הדברים שהכי חשובים לי בפאלפון זה רמקול טוב וחזק ומצלמה איכותית, חוץ מזה כדאי גם מסך ואיכות תמונה טובה...אממ אני לא הולך כל כך להיכנס לאינטרנט וכל מיני כאלה...

19. Started by Armageddon26,

שלום, לפלאפון צריך שיהיה Wi-Fi ומסך גדול ונוח לקריאת ספרים (כנראה בפורמט PDF) עם עדיפות למסך מגע. תודה רבה לכל המגיבים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה חבר שלי קנה לא מזמן פלאפון חדש מתאילנד וכבר הספיק לשבור ושכוח אותו באוטובוס ראינו כמה שהוא התבאס והוא חוגג יום חמישי יום הולדת , אז החלטנו להתארגן כמה חברה ולקנות לו פלאפון. הדברים שהכי חשובים הם נגן MP3 חזק תומך בלוטוס ומצלמה לפחות 2 מגה פיקסל. *לא חובה חדש אפשרי מחודש או ממישהו העיקר שיהיה באריזה ובמצב טוב עם כל העזרים הנלווים. על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by holy_cows,

אהלן, השימוש העיקרי שלי זה לכתוב משימות ותזכורות ניהול אנשי קשר וgps. חשוב לי שיהיה ויי פיי ובלוטוט במחשב. חשבתי על Mio P560, דעות/המלצות?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by QQQ,

יש לי כרטיס סים של אורנג' - ביג-טוק. איך אני בדיוק בודק כמה כסף נשאר לי בחשבון?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. כידוע לי יש עיזה שהיא בעיה עם מכשירי כף יד של ASUS עם הI-GO וצריך להוסיף לתוכנה איזה קובץ TXT בשביל שהתוכנה תעבוד על המחשב כף יד. משהו בבקשה יכול להביא לי את הקובץ TXT הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. המכשיר צריך להסתנכרן עם OUTLOOK, תוספת GPS, WIFI ושאר הצעצועים יהיו תוספת נחמדה גם כן, אבל הדגש הוא על מחשב+טלפון+מקלדת+סנכרון. המחיר יכול לעבור את ה4000 ש"ח. אני גמיש. התעניינתי ב וIPAQ HW6915וHP/Compaq . מישהו יכול לתת חוות דעת? או על מכשיר דומה? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by VoliSuS,

https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id...r=2&t=12&c=373 - זה בעיקרון שמעתי עליו רק דברים טובים אבל הבאסה שאין לו רמקול מובנה והוא נראה בתמונה דיי גדול.. ויש לי שאלה בקשר אליו.. אפשר להתקין לו רמקול?? לא עם כבל כאילו לשלם לא יודע אולי לחברה או לאיזה בן אדם והוא יתקין לי כזה רמקול מובנה?? -----------------------------------------------------------------------------------------http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....F70PF216200119 אחלה נגן לפי מה שראיתי ושמעתי הבעיה פה שאין עיברית וזה לא טאצ' לא שאני צריך את זה אבל אני ממש רוצה טאצ' אבל אם אין אין וגם ראיתי סירטון שלו האיכות תמונה והסירטונים ממש טובים!!! ---------------------------------------------------------------…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים