עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by psychuil,

בגדול חשבנו על ה6120c שיש לי ואני ממש מרוצה ממנו, אבל קצת מציקה לה בעיית ההתחממות (כי אנחנו מדברים המון למדי). דרישות מהפלאפון: * איכות שמע טובה * אמין * שיהיה אפשר להרחיב את הזכרון * היא מעדיפה נוקיה * שיראה יחסית מכובד (היא הולכת להיות עו"ד עוד רגע) התקציב שלנו הוא מקסימום 1000 ש"ח, בין אם זה בקניה בחנות או ברשת, אין לנו הדעפה מיוחדת אם כי נזדקק לסים חדש שזה איזה 100 ש"ח וממה שראיתי יוצא כבר פחות כאב ראש לקנות ברשת (אורנג') עם הבדל של 50-100 ש"ח וזה נחמד שזה חוזר קצת בשיחות.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by dd7,

הוא מראה לי את השגיאה הזאת עשיתי לו restore ונמחק לי כל המידע מה אני צריך לעשות להבא אחרי שאני מפרמט בשביל לא לאבד מידע.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Uniden SK-ZA7A http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718002 לבין Apex DPF-230 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728248 בכלליות ראיתי בזאפ במחירים האלו עוד מספק חברות אבל שאני ממש לא מכיר. לכן אני מעדיף לא לקנות אותם. בנוסף, היבואן של אפקס הוא יורוקום ויונידן זה ברימאג. שאלתי היא מה לדעתכם עדיף? לפי הנתונים השונים בחנויות שני המכשירים הם בעלי אותם נתונים, בנוסף לעבודה ששניהם באותה רמת מחיר.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  4. הנגן פתאום הפסיק להגיב. אני רוצה לפתוח אותתו לראות מה קורה איתו. אם איזה מברג אני יכול לפתוח אותו?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by id3232,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לשתף ולהעלותאת ה)התקנה לחיי גן אנדרואיד סטוק 4.12/41.1 שיכול לעבוד על הnote2 שלי. החייגן של סמסונג פשוט איטי להחריד תודה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by gjook,

שלום , היום התחדשתי בfuze 8 gb! בכל מקרה התפריט מופיע בעברית , אבל המכשיר מציג את שמות השירים והאמנים בג'יבריש. אשמח להמלצה לגירסא לעידכון עיברית , שמאוד מאוד חשוב שלא יעשה בעיות למכשיר (זכור לי פשוט מקרה מעצבן , מהסאנסה e260 שהייתי צריך להחליף את כל המכשיר בגלל עידכון דרך האתר של סאנדיסק) אם מישהו כבר הוריד עידכון שרץ לו על המכשיר כבר הרבה זמן ולא עושה בעיות אני אשמח לקישור (או שישלח לי את זה באימייל או משהו) תודה רבה חברה.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  7. אני רוצה היום או מחר לקנות פלאפון חדש ולהיפטר מה מוטורולה V980 הישן שלי... אני הולך לקנות פלאפון בסלקום ואין לי מושג מה הולך היום בשוק ומה כדאי בכלל... שמעתי שסוני אריקסון טובים.. אז ככה התקציב שלי הוא באזור ה 1000-1100 שקל באזור פלוס מינוס המטרות שלי מהפלאפון שיהיה בו הכל... משחקים - אם אפשרות הורדת משחקים נוספים לפי בחירתי - חשוב לי למה בעבודה אני משתעמם ברמותתתת מוזיקה - גם כן הורדה של מוזיקה לטעמי ושיהיה איכות טובה וידיאו - לא צריך להסביר יותר מזה מצלמה - שתהיה איכות טובה ושמעתי שיש כזה דבר שאני משלם 10 שקל ויכול לגלוש במסנג'ר ובאיסי לכל החודש בסכום של 10 שקל אם תוכנה זה נכון? מעוניין מאוד בזה מה יש עוד? קיצור פלאפון =P

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  8. ראיתי את זאת בEBAY. נראית לי די מפוקפקת. למישהו יצא להתנסות עם אחת שעובדת טוב עם סאונד חזק ומיקרופון טוב? תודה!

9. Started by arik89,

אני מחפש נגן ,לא כ"כ משנה לי אם הוא מנגן ווידאו ומציג תמונות. חשוב שיהיה לו לפחות 8 ג'יגה (אם יש אפשרות להרחבה זה מעולה) וממשק פשוט,שיהיה קל וקטן ועדיפות גבוהה למבוסס על פלאש ולא על HD. חשבתי על הסנסה E280 אבל אחרי חיפוש בפורום המון אמרו שאין לו איכות שמע טובה יחסית לנגנים אחרים. תודה.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/tegra-k1-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  11. לאחר שמעט ידיעות לאחרונה סובבות סביב ניסיונה של מוזילה להיכנס לשוק הסמארטפונים הזולים עם מערכת ההפעלה \"Firefox OS\", מכשיר שקוף ומעניין מתוצרת LG לשוק היפני מעורר עניין רב באינטרנט לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-fx0-%d7%93%d7%95%d7%92%d7%9e%d7%9f-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-firefox-os/

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  12. Started by CyberBot,

איך אני יודע שזה מקורי מיוצר בפינלנד ולא איזה ילד בן 6 מסין הרכיב אותו?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by anatoli,

שלום לחברי הפורום, בכל הנוגע לסלולר אני לא ממש מעודכן כבר שנים, ואני פונה שוב לחברי הפורום בבקשה לעזרה. אני מחפש smartphone (מבוסס אנדרואיד כמובן) שמיועד להינתן כמתנה. הדרישות לא דיי ממוצעות: - מחיר של עד 2000 שח. - מבוסס אנדרואיד. - שלא יהיה גדול מדיי (לא משהו בגודל של ה-galaxy 2). - שיהיה מכשיר אמין. - שיחזיק סוללה לפחות יום שלם של שימוש סביר. מבחינת ביצועים אין צורך במפלצת, הוא לא ישמש ליישומים כבדים מדיי. לי יש Motorola Defy ואני מאוד מרוצה ממנו בדיוק עבור אותם הצרכים. אופציה אחת שעלתה בראש היא ה-Defy+ שנראה לי כמו אופציה טובה לאור החיבה שיש לי ל-Defy המקורי. עם זאת כיוון שאני לא באמת מעודכן בכל הדגמים שקיימים בשוק אשמח להצעות נוספות. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by DUDEnamE,

אני לא מצליח להבין איך למעזר תוכנה ?! יש לי N95 8 gb

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by זהלטלפון,

אני רוצה סלולאר טוב חשבתי על G2 או גוגל צריך רדיו מובנה GPS מובנה איכות קול מדהימה מחפש קישור לסלולאר בארה"ב עם SIM חופשי

16. Started by איציק36,

ברשותי HTC One S ולא ניתן להפעיל המצלמה. שלושת הצילומים האחרונים יצאו מטושטשים ולאחריהם המצלמה הושבתה. כיצד ניתן להתגבר על התקלה?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by bennash,

יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?

18. כל 5 דקות הפלאפון שלי מצלצל בגלל איזה שטות בפוקר, יש דרך להפסיק את זה בלי להסיר את התוכנה? תודה.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by LIgor86,

שלום, יש לי מכשיר LG KU990 רציתי לשאול עם מישהו מכיר אופצייה לסוג של פתיחת המכשיר לגלישה חופשית בכל האתרים. היות וסלקום חסמו את הגשיה לאתרי מפות דרכים וכך צריך בעצם לרכוש את ערכת הניווט שלהם. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by mwalker03,

צריך המלצה לטלפון עד 800 שקל, שיהיה קודם כל טלפון(סוללה חזקה, קליטה טובה, איכות שמע ורמקול חזקים) ורק אח"כ מרכז מולטימדיה .... בעיקרון אני לא ממש משתמש באפליקציות וכאלו ... אולי אני אשתמש ב VIBER אם אפשר שיהיה מכשיר אנדרואיד ושיהיה עם GPS ו WIFI ... יש דבר כזה ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  21. סדרות ה-Redmi Note 9 וה-Mi Note 10 מוסיפות לתפוח עם סוללות ענקיות ומחירים מלהיבים לכתבה

22. ע"פ הדיווחים ב-GSMARENA היום יצא עדכון רישמי לפרויו- 2.2! http://www.gsmarena.com/google_releases_froyo_update_for_nexus_ones_opensources_code-news-1762.php סוף סוף! כמה חיכיתי לו! רץ לעדכן!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  23. Started by dj_horse,

הסקר גם נועד בשבילי, לדעת מה כדאי יותר.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by iakovl,

טוב... הנוק הגיע, כרגע בהטענה. הגיע עם גרסה 1.2.0 אחרי ההטענה יועבר ל CM7 קצת תמונות

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  25. אני מתכנן לקנות נגן MP3 מארה"ב. הדרישות שהכי חשובות לי הן כפי שכתוב בכותרת, ובנוסף גודל נורמאלי ולא לבנה מבית ארקוס למשל. שטח אחסון גדול מבחינתי זה 80GB לפחות. זמן סוללה ארוך מבחינתי זה לפחות 25 שעות של נגינת מוזיקה רציפה. תמיכה במגוון פורמטי וידיאו גם תתקבל בשימחה. האם יש חיה כזאת? תקציב אזור 400$ עדיף פחות. תודה לעוזרים וחג עצמאות שמח.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.