עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by איציק36,

ברשותי HTC One S ולא ניתן להפעיל המצלמה. שלושת הצילומים האחרונים יצאו מטושטשים ולאחריהם המצלמה הושבתה. כיצד ניתן להתגבר על התקלה?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  2. מה עדיף נגן טוב בסביבות 700 שקל או שווה להוסיף כמו מאות ולקנות PSP גם ככה רציתי לקנות PSP משהו בסביבות 1000 ומשהו אין לי בעיה עם הניידות שלו אני מדבר על חיי סוללה איכות שמע של PSP וכו' ביחסית לנגן טוב לגבי משחקים יהיה לי בו שימוש רב

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by iakovl,

טוב... הנוק הגיע, כרגע בהטענה. הגיע עם גרסה 1.2.0 אחרי ההטענה יועבר ל CM7 קצת תמונות

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by picachu,

היי! אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לחנויות שמתקנות G900 של SONY מאחר ונהרס לי המסך מגע. אשמח בעיקר אם יש חנות של היבואן למרות שלא הצלחתי למצוא... תודה!!

5. שמועה חדשה, מגובה ברישומי פטנט רלוונטיים, מצהירה כי דגם ה-Nokia 10 יוכל להוות את מהפכת הצילום הנייד הראשונה של החברה בגלגול החדש שלה לכתבה

6. Started by Raul,

מצאתי מישהו שמוכר את המכשיר+ 512MB ב450.. שווה?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  7. עברו לא מעט שנים מאז מפתחת השבבים מטאיוואן התיימרה להתמודד על כתר הביצועים של עולם האנדרואיד כולו, אך כעת נראה כי הבשילו התנאים לקאמבק מסקרןלכתבה

8. מחירים שהופיעו בחנות הבריטית הרשמית של סוני עוזרים לנו להבין כמה עתיד לעלות לנו הטריו החדש והנוצץ של היצרנית לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטים-ראשונים-אודות-מחיריהם-של-מכשירי/

9. Started by sbwolf,

אני מחליף את הנוקיה הישן שלי בחינם דרך חברה ולכן רצוי שהמחיר לא יעלה על 2500 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד נוחות השימוש, עמידות,מצלמה איכותית עם פלאש ואם אפשר אז גם שיחות וידאו. N95 יקר מדיי ואני לא אוהב נפתחים כמו צדפה. אודה לכם מאוד על תשובותיכם. שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by yigael_o,

היי, המכשיר הישן שלי נוקיה 6085 התחיל לעשות בעיות (המסך מפסיק לעבוד שניה אחרי שפותחים אותו). אני רוצה מכשיר חדש. בעיקרון יש לי כמה דרישות ועדיפות אחת עדיפות: מכשיר של נוקיה דרישות: - מכשיר עם 1000 זיכרונות ומעלה (המכשירים ששומרים על זה בזיכרון הרגיל כמובן עדיפים, נראה לי שאפשר להכניס את כל המדינה ב 8MB) - המכשיר מסתנכרן עם OUTLOOK - ספיקר חזק - 0 תקלות (מבחינתי, אם יש אותו למישהו 4 חודשים ומעלה והוא לא הצריך RESTART או משהו דומה זה בסדר) אני מודה לכם על העזרה מראש. רמת התקלות מאוד חשובה לי. אם אין ברירה אני אקח אפילו נוקיה 6086 (דומה למה שיש לי עם שידרוג קטן) בעיקרון התוכנית לא חשובה. אני עם קו מהעבודה אבל בגלל שאני לא אוהב את המכשירים המוצעים אני קונה מכשיר לבד.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מטען לנגן שבכותרת משום ששלי נשבר..מה לעשות שיש לך אחים קטנים בבית. אם אפשרי לקבל מחיר ומקום ספציפי שאפשר לקנות ממנו במרכז..המון תודה למגיבים.

12. Started by shimon1,

יש לי את הפלאפון מוטו e1 והתקנתצי עליו את הדפדפן הנ"ל והוא כל הזמן מודיע על שגיאה שאי אפשר להתחבר לרשת. עקבתי אחרי הההראות בכל מיני אתרים ומדריכים ועדיין לא עליתי על הבעיה..איזה הגדרות מיוחדות צריך לשנות בתפריטים של הפלאפון? אם צריך בכלל..תודה למסייעים..

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  13. רשת באג החלה להציע למכירה את צמד המכשירים החדשים של היצרנית הסינית השאפתנית כפי שהיה די צפוי כבר מהרגע הראשון שבו הם נחשפו – המכשירים החכמים החדשים של חברת Meizu מגיעים אל ארץ הקודש כעת, במועד סמוך למדי להשקה בשוק הסיני הביתי ואל רשת חנויות 'Bug' תחילה, בתקווה שנראה תחרות מצד חנויות נוספות בהקדם. הדגם הראשון והמעניין ביותר שכבר זמין לרכישה הוא ה-m3 Note, שמהווה יורש ל-m2 Note המשתלם עד מאוד (שממשיך להימכר בארץ במחירים אשר מתחילים ב-760 ש"ח) ומתחרה לדגמי ה-Redmi Note 3 של שיאומי – עם מעטפת מבוססת אלומיניום מסדרה 6000, מסך 5.5 אינץ' ברזולוציית 1080p, שבב Helio P10 מתומן ליבות Cortex A53 של Mediatek, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB, מצלמת 13 מגה פיקסל, סו…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  14. הנגן פתאום הפסיק להגיב. אני רוצה לפתוח אותתו לראות מה קורה איתו. אם איזה מברג אני יכול לפתוח אותו?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  15. עם השקת שתי הגרסאות למכשיר הגלקסי נוט 4, אפשר סוף סוף לבדוק האם שבב ה-Exynos מתומן הליבות החדש של סמסונג יכול לעמוד על שלו כנגד שבב ה-Snapdragon 805 של קוואלקום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-snapdragon-805-%d7%a0%d7%92%d7%93-exynos-7/

16. Started by Pc1ko,

שלום לכולם. אני מחפש נגן Mp3 איכותי, איכות סאונד טובה, והעיקר שיהיה פרקטי ולא שביר - שיחזיק מעמד. הווידיאו לא חשוב בכלל, וגם גודל המסך לא עקרוני יותר מידי. הנגן צריך להיות מינימום 5gb ולא משנה אם הארד דיסק או פלאש (העיקר שיהיה יציב, גם הארד יכול להיות יציב), עוד דבר חשוב, שיהיה ניתן לבנות playlists בתוך הנגן. המחיר אולי טיפה יאכזב, אבל בערך 600-800 שקל. הזמנה רק בארץ, ואפ אפשר אז חנויות בקריות. נגן טוב שחשבתי עליו זה Rio Carbon 6GB הבעיה היא שאני חושב ש Rio פשטה רגל (וחבל מאד כי היא חברה מעולה עם איכות סאונד נדירה), אם אתם מכירים עוד נגנים דומים לו או אחרים שטובים כמוהו או יותר, שימו קישור בבקשה. תודה רבה. עוד משהו, אל תתחילו להגיד Sansa כי אין לי כח לשמוע עליו יותר, אני …

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. ע"פ הדיווחים ב-GSMARENA היום יצא עדכון רישמי לפרויו- 2.2! http://www.gsmarena.com/google_releases_froyo_update_for_nexus_ones_opensources_code-news-1762.php סוף סוף! כמה חיכיתי לו! רץ לעדכן!

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  18. Started by KrustyTheKlown,

היי מישהו מכיר את המכשיר הזה? יש לי הצעת שדרוג זולה יחסית בעקבות תקלה ב3100...איך הוא בנוחות ושאר הדברים הבסיסים? (פחות מעניין אותי כל הפונקציות המתקדמות) תודה!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  19. ראיתי את זאת בEBAY. נראית לי די מפוקפקת. למישהו יצא להתנסות עם אחת שעובדת טוב עם סאונד חזק ומיקרופון טוב? תודה!

20. Started by bay,

עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by Sparkle,

אני מעוניין לקנות GPS טוב, ידידותי- לא מסובך, שיתאים מצידי רק לישראל, שיתחבר להרבה לווינים, מהיר, איכותי, שיגיע עם מטען ביתי ועוד כמה תוספות, ושיהיה לו עיברית. מה דעתכם? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7327515

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by Burkey,

שלום חברים יש לי בעיה, חשבתי לאתגר אתכם, אולי מישהו נתקל בה בעבר. יש לי מכשיר מסוג LG OPTIMUS ONE עם מערכת הפעלה אנדרויד 2.2.1. עם רכישתו הכנסתי שמות ומספרים לזיכרון, וכאשר אחד מאנשי הקשר מתקשרים, אני רואה שם ומספר, כנדרש. אולם, לאחרונה כל איש קשר חדש שאני מכניס, כאשר הוא מתקשר אני רואה רק מספר ולא את השם, כמו כן בשיחות אחרונות, רק מספר ולא שם, אבל אם הוא שולח SMS, אני כן רואה שם. יש למישהו מידע לגבי הבאג הזה ואיך ניתן לפתור אותו, זה מוציא אותי מדעתי. תודה !

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/tegra-k1-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  24. אורח משה
    Started by אורח משה,

האם מישהו הצליח לסיים את המשחק 2SEC ?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by CyberBot,

איך אני יודע שזה מקורי מיוצר בפינלנד ולא איזה ילד בן 6 מסין הרכיב אותו?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.