גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם bluetooth. רציתי לחבר את המחשב לסטראו דרך הbluetooth. רציתי לדעת א. יש כזה רכיב לקנייה או מוצר מוגמר? אם אין אז אולי יש אוזניות bluetooth שמתחבר למחשב בלי לחבר לשקע האוזניות? בקיצור למישהו יש רעיון איך אוכל לחבר את המחשב ךסטראו אלחוטי? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי! אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לחנויות שמתקנות G900 של SONY מאחר ונהרס לי המסך מגע. אשמח בעיקר אם יש חנות של היבואן למרות שלא הצלחתי למצוא... תודה!!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות נגן MP3 מארה"ב. הדרישות שהכי חשובות לי הן כפי שכתוב בכותרת, ובנוסף גודל נורמאלי ולא לבנה מבית ארקוס למשל. שטח אחסון גדול מבחינתי זה 80GB לפחות. זמן סוללה ארוך מבחינתי זה לפחות 25 שעות של נגינת מוזיקה רציפה. תמיכה במגוון פורמטי וידיאו גם תתקבל בשימחה. האם יש חיה כזאת? תקציב אזור 400$ עדיף פחות. תודה לעוזרים וחג עצמאות שמח.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 3 מכשירים של סוני אריקסון הם נמצאים תחת אותה קטגוריה ואין בינהם כמעט הבדל מהותי Sony-Ericsson C902 Sony-Ericsson G900 Sony-Ericsson W760i אשמח לקבל המלצה מי מבין השלושה יותר ממולץ ההתלבטות הגדולה יותר היא בין G900 ל C902 תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
Uniden SK-ZA7A http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718002 לבין Apex DPF-230 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728248 בכלליות ראיתי בזאפ במחירים האלו עוד מספק חברות אבל שאני ממש לא מכיר. לכן אני מעדיף לא לקנות אותם. בנוסף, היבואן של אפקס הוא יורוקום ויונידן זה ברימאג. שאלתי היא מה לדעתכם עדיף? לפי הנתונים השונים בחנויות שני המכשירים הם בעלי אותם נתונים, בנוסף לעבודה ששניהם באותה רמת מחיר.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לום לכולם וחג שמח יש לי שאלה בנושא מודם סלולארי למחשב נייד כדי שיהיה אינטרנט:האם אני יכול לקנות כזה מודם לא באחת מחברות הסלולאר(אורנג'\סלקום\פלאפון),וכך לא להתחייב לשום חברה לתשלום חודשי עבור המודם,ולחסוך את העלות הזו? כי אני מתלבט אם ללכת על העיסקה של אורנג' שכוללת מחשב נייד אינטרנט וכו',או לקנות מחשב בנפרד ומודם סלולארי בנפרד,במידה וזה יוצא יותר משתלם תייעצו לי מה עדיף חג שמח ותודה רבה
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אמי מתבאסת מאוד מהמכשיר הנייד שלה, כיוון שהסוללה נגמרת מהר מאוד. (לאחר שעתיים-שלוש.) ראיתי שההספק של סוללות נוקיה מקוריות הוא סביב 970mAh. האם יש טעם לקנות את אחת מהסוללות הבאות? (הן תואמות ל-BP-6M של המכשיר שלה.) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260516290884 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110447966393 כלומר, האם זה יעבוד? (בתקווה שהנתונים נכונים ולא מונפצים.) נוסף לכך, האם ישנה סכנת בטיחות בסוללות כאלה? כלומר, האם ההספק הענקי הזה (2200mAh לעומת 970mAh של נוקיה.) הוא על חשבון בטיחות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום! אחרי 5 שנים שאני עם אותו מכשיר החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. ראיתי את הנתונים של ה6500 סליידר ונראה שהוא עונה לצרכים שלי. בעיקר מה שחיפשתי זה מכישר עם נגן mp3, מצלמה טובה ואפשרות הרחבה לזיכרון. מישהו מכיר את המכשיר או שיש לו אותו ויכול לתת חוות דעת לחיוב או לשלילה?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני יודע שזה חרא של חברה פשוט יש לי שם חבילה טובה 36 אגורות לכל היעדים ועוד 200 דקות חינם ב10 שקל לחודש אז אני מעדיף חבילה טובה וזולה תודה רבה תביאו לי שם של הפלא הכי טוב שלהם אבל אתם יודעים פלאפון לא כל המחשבי כף יד האלה שיש להם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן IRIVER 10S ויש לי בו עברית והיא מופיעה הפוך? איך ניתן לסדר זאת? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בלי כבל אפשר לשלוח תמונה מהסלולרי למייל שבמחשב ?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בכל הנוגע לסלולר אני לא ממש מעודכן כבר שנים, ואני פונה שוב לחברי הפורום בבקשה לעזרה. אני מחפש smartphone (מבוסס אנדרואיד כמובן) שמיועד להינתן כמתנה. הדרישות לא דיי ממוצעות: - מחיר של עד 2000 שח. - מבוסס אנדרואיד. - שלא יהיה גדול מדיי (לא משהו בגודל של ה-galaxy 2). - שיהיה מכשיר אמין. - שיחזיק סוללה לפחות יום שלם של שימוש סביר. מבחינת ביצועים אין צורך במפלצת, הוא לא ישמש ליישומים כבדים מדיי. לי יש Motorola Defy ואני מאוד מרוצה ממנו בדיוק עבור אותם הצרכים. אופציה אחת שעלתה בראש היא ה-Defy+ שנראה לי כמו אופציה טובה לאור החיבה שיש לי ל-Defy המקורי. עם זאת כיוון שאני לא באמת מעודכן בכל הדגמים שקיימים בשוק אשמח להצעות נוספות. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם לצד דגמי ה-Redmi Note 9 Pro ו-Redmi Note 9 Pro Max, שעברו להתבסס על שבבי קוולאקום, נראה דגם בסיס מוזל יותר במשפחה שיעשה את הדרך ההפוכה ויעבור מ-Snapdragon ל-Helio? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
קמפיין מימון המונים מצליח בצורה מרשימה מאפשר למכשיר החכם שבכיס שלכם לתפקד במקביל גם כטאבלט לכתבה
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הבשורה הגדולה ביותר של מכשירי ה-Pixel 2 היא בעצם קריאת תיגר על המתחרות בשוק האנדרואיד, אשר תכריח אותן לשפר את עדכוני האבטחה ועדכוני התוכנה שלהן? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
- 3 followers
-
-
שנה אחרי שהוצגו הדגמים החדשניים הראשונים במשפחת ה-Zephyrus - ניידי הגיימינג הדקים עומדים להיות זמינים לרכישה גם במחצית מן העלות המקורית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
- 2 followers
-
-
היי הרבה כתבות טובות והמלצות אין. מחפש טלפון בתקציב של עד 1200 ש"ח כנראה בכרטיס אשראי. לא מפריע לי שיהיה סיני. אשמח אם תהיה בו אפשרות לאיחסון חיצוני. שיאפשר הפעלה של משחקים (לא משהו רציני) רצוי עמיד לנפילות ומים (בסיסי כזה, לא טנק) כרגע אני חושב על סמסונג S5 (אמנם הוא ב- 300 ש"ח מעל התקציב אבל זה מה שאני מכיר) קיצר טלפון ב- 1200 ש"ח תודה מראש למי שיכול להמליץ ולעזור.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מקווה שאני לא עוברת על חוקי הפורום... שלום לכולם אני רוצה לקנות מכשיר חדש תקציב עד 1300 (עדיף פחות...) אני חייבת הקלטת שיחות (בלי להוריד רום, לשנות משהו וכו') מכשיר אנדרואיד יש לי שיאומי ואני מאוד מרוצה כך ששיאומי זה מצוין מבחינתי, או סמסונג כלשהו (כמובן שלא אלו ב3,000 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
מנכ"ל היצרנית הסינית מאשר כי הסמארטפון הטרי מכיל גומיות אוטמות בכל הפתחים החיצוניים שלו ואף יעבור מספר בחינות פנימיות שנועדו להבטיח עמידות טובה יותר מפני נוזלים מאשר ברוב הדגמים באותה רמת מחירים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם. אני קונה מתנת גיוס לאחי ומחפש לו נגן MP3 איכותי בתקציב המצויין בכותרת שינעים את זמנו בין פגז לפגז. מבחינת מאפיינים - עדיפות לרק MP3 אבל אם נכנס משהו איכותי בתקציב עם MP4,אפשרי. מבחינת נפח שיהיה לפחות 1 ג'יגה וכמובן כל המוסיף הרי זה משובח. בעל USB2 כמובן. מבחינת בטריות,לא כ"כ מבין בזה,ראיתי שיש בטריה נטענת מקורית או בטריות אחרות שצריך לקנות חד פעמיות או נטענות,בקיצור מה שטוב. איכות סאונד שתהיה טובה,לא גרועה,הוא לא כזה אודיופילי - כל עוד המכשיר יעשה את העבודה זה מה שחשוב. אם אפשר למצוא משהו בעל אופ' להרחבה ע"י כרטיס זה יהיה מצויין. רדיו מובנה גם יהיה מצויין. וכמובן שיהיה מפירמה מוכרת ואיכותית בעלת אחריות - איך הולכת האחריות בMP3,שנה או 3 או אחרת? מבחינת דגמים…
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
צהריים טובים , אני מחפש דרך לשמור על הE65 שלי נקי ללא שריטות בכלל... יש איזה מגן מסיליקון או משהו כזה לסלולרי שהוא סליידר?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
צריך המלצה למכשיר GPS (אין צורך במחשב כף יד, המכשיר ישמש לניווט בלבד). התקציב הוא עד 1,000 שקל. על המכשיר לעבוד בארה"ב ובישראל (הוא נקנה למען טיול בארה"ב לכן חשוב שיעבוד מעולה בארה"ב). עדיף שיגיע עם תוכנה מותקנת עליו, אבל אם יש משהו שעדיף בהרבה ומגיע בלי תוכנה אז נשיג את התוכנה בדרכים אחרות . תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי שאלה לגבי מכשיר נוקיה N86. ראיתי שבאורנג' כבר התחילו לשווק אותו, וניתן להשיג אותו דרך חנויות של יורוקום וחנויות סלולאר אחרות שמוכרות רק מכשירים. שתי שאלות: 1. מישהוא יודע אם המכשיר אמור להיות משווק גם בסלקום בקרוב או בכלל? 2. אם אני קונה את המכשיר מחנות של יורוקום או כל חנות סלולאר אחרת שמוכרת רק את המכשירים, האם יש אפשרות להטמיע בו את מערכת ההפעלה והתפריטים של סלקום? תודה וסופ"ש נעים לכולם!
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT (רק GPS ולא מחשב כף יד). איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מידע חינוי לפני קניה יעזור, מידע מניסיון על חיי הסוללה, הספיקר, המסך, ההרגשה, המצלמה... לינקים לחנויות אמינות, כמה אמור לעלות לו ביטוח? תודה רבה, AviKo
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-