גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את הפלאפון JIAYU G4 Advanced אך אני לא יודע מאיזה אתר,אך אני יודע שהוא עוד לא יצא והוא יצא בסוף החודש.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אז, מכיוון שהאייריבר h40 שלי הוא גם שמן יתר על המידה וגם הסוללה שלו מתחילה לגסוס (אגב מישהו יודע על אתרים שבהם מראים איך אפשר להחליף אותה?) אני חושב לשדרג את עצמי בנגן. בעקרון הייתי קונה את האייפוד 120 ג'יגה אבל שמעתי שהוא תומך בממש מעט פורמטים ואי אפשר להשתמש בו בתור הארדיסק נייד ובכלל שיש לו כל'מני הגבלות מטופשות. הדרישות שלי זה מינימום 32 ג'יגה (עם מקום לחריץ הרחבה) כשרצוי יותר. לא איכפת לי להזמין מחול כל עוד יש אתר שישלח לי את זה לארץ. חשבתי לקנות את הקריאטיב zen x-fi. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? ואיך הוא? התקציב שלי אגב הוא בסביבות ה-1500 שקל תודה
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב. שתהיה פשוטה משהו באיזור ה -200 שקלים (הבנתי שיש ב aliexpress) שתתאים לניסאן מיקרה שנת 2017. מה שחשוב שיהיה בה CARPLAY של אפל. (אני רוכש את המערכת נטו בשביל שיהיה וויז במסך) למישהו יש המלצה? והאם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב חברים אני מתלבט בין otc one לבין htc butterfly s חשוב לי זמן סוללה איכות מסך רמקול חזק ומכשיר קל לתחזוקה ( במקרה של תיקון שיהיה קל לפירוק והרכבה) אודה לכם עם תעזרו לי בבחירה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש נגן טוב... אני עוד 3 ימים בארה"ב... לא חייבים לנצל את כל התקציב, אפשר גם קצת פחות. יש לי אוזניות CX300 שינצלו את הנגן... אני מחפש נפח 4GB מינימום. אופציות שאני מעדיף שיהיה: הרחבת זיכרון, תמיכה בניגון מתיקיות. (לא חובה, אבל אם יש תציינו) אם אפשר להביא לינק מחנות בארה"ב (מציאותית לא באינטרנט), כדי שאני יוכל לקנות שם. זה די דחוף, אשמח לעזרה מהירה. תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.cracked.com/article_19268_5-ways-your-telecom-company-screwing-you.html מה שהכי עיצבן אותי במאמר הוא המקטע של עלות הSMS למפעילה - אפס. אני לא מרבה להשתמש בהודעות טקסט אך אני זוכר זמנים ששליחת הודעה עלתה יותר מדקת שיחה, פשוט מרגיז.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לפתע פתאום החליט המכשיר SAMSUNG S6703 להציג את ההודעה לגבי כרטיס הזיכרון "אתחול אינו מזוהה, אתחול מחדש ימחק את הנתונים" האם יש אפשרות לגבות את המידע (תמונות, אנשי קשר וכו') לפני האתחול? אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע.. תודה ושבוע טוב, אפיק.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אתמול אפסיק לפעול לי הרמקול של המכשיר הכוונה יהיא שכשאני רוצה להפעיל רמקול הוא לא עובד. וכשאני רוצה לשמוע שירים הוא לא עובד בקיצור אין שמע בכלל אלא רק דרך הרמקול הרגיל .(מאיפה ששומעים שמחגים רגיל) עכשיו עשיתי איפוס מלא ואפילו פירמוט והבעיה נמשכת. אני חייב לציין שהמכשיר חדש יש לי אותו שבוע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום קניתי נגן MP4 של חברת BROSS JAPAN והתפריט בעברית עכשיו יש בפנים קובץ של וידאו שמקבלים עם הנגן זה טריילר לסרט טומב ריידר עכשיו הקובץ הוא AVI כשאני מנסה להוסיף קובץ AVI לנגן הוא מעביר אותו אבל שאני בא לצפות בו בנגן הוא רשום לי שגיאה לא תומך בפורמט עכשיו בתוך הדיסק של הדרייבר יש תוכנה שדוחסת את הקובץ אבל משום מה זה ההתקנה והתפרטי של התוכנה בסינית! מי שמבין בנגן הזה שיגיב אני מבואס!
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
יש אפשרות החלפה ONE X על GALAXY S3 שווה? אשמח גם לדעת למה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להעביר שירים http://img174.imageshack.us/img174/9611/srerz3dm0.jpg חיפשתי בגוגל ומצאתי את זה http://www.ipodhacks.com/forums/showthread.php?t=1271 נראה לי שפה הפיתרון לבעיה אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות I was having the same problem. What happened, in my case, is ITunes 7 and XP and my ipod didn't play well together. Went looking for all sorts of help, no one had any, so I simply uninstalled itunes and downgraded back to itunes 6 and have had 0 problems. If you do this, google itunes 6, find a download site that is NOT apple. dl it. Uninstall your current itunes (that is IF you are using the new 7) completely. There is a folder for i…
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם אירוע ה-Unpacked הבא של חברת הענק יזמן לנו מפגש עם חמישה מוצרי דגל חדשים? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
בע"ה אני מקבל בקרוב נקסוס 4, כרגע אני עם נוקיה E72 שיש לו אופציה שלי אישית מאוד חשובה והיא צלצול בודד, כשהטלפון מקבל שיחה הוא מצלצל פעם אחת. האם מישהו מכיר אפליקציה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי את הנגן אתמול ....ואני חייב לציין : SOUND כזה לא שומעים כל יום !!! בא לי לבכות על כל אחד שאני רואה עם איזה נגן סיני או אחר שהוא לא IRIVER באיזה 150 ...200 שקל כולה להוסיף עוד כמה ג'וברות בשביל איכות מעולם אחר ! (הרי מכירו היום כ360 שקל במקום 700 שהיה לפני 3 חודשים אז....) בכל מקרה זהו טרד המלצה וטרד שאלות 1) מומלץ ביותר !! 2)על איזה EQULIZER אתם שומעים ? שמתי לב שכולם על הפנים חוץ מ USER EQ ...LIVE ...ו JAZZ ... 3)מזה בדיוק ה SRS הזה ...? זה השם החדש ל "3D היקפי" שלהם שתמיד היה בנגנים הקודמים ? כי הרי זה ממש לא נשמע היקפי ולא משפר כלום . 4) איזה דגם האוזניות שמגיעות עם הT10 בדיוק !?!? יש על זה המון ויכוחים ! חלק אומרים זה כן SENHEIZER ....חלק לא ..... (למ…
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום,יש לי IAUDIO G3 ויש אפשרות לLYRICS.סבבה,שמתי מילים איפה שצריך בהגדרות של השיר.עכשיו השאלה איך אני רואה אותם לעזעזל? את הספרון הדרכה אין לי,כי אמא שלי זרקה אז בבקשה תעזרו לי תודה גל
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%9e%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הוא מראה לי את השגיאה הזאת עשיתי לו restore ונמחק לי כל המידע מה אני צריך לעשות להבא אחרי שאני מפרמט בשביל לא לאבד מידע.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי מעוניינת לקנות טלפון חדש (שלה דפוק לגמרי ומתקלקל כל שבועיים) והיא שאלה אותי מה אני חושב על הטלפון סוני אריקסון W705. אני לא כל כך מבין בזה אז אני שואל פה. איך הטלפון הזה (כל הפאשלות וכל היתרונות)? ואיך הוא לעומת נוקיה 6500S? (אולי אני אתן לה את שלי במקום לקנות אחד חדש) נ.ב. אם אני כבר פה אז מה אתם אומרים על נוקיה 5800 EXPRESS MUSIC??? מצד אחד רוב הביקורות שמצאתי באינטרנט הם דיי טובות אבל רוב התגובות של אנשים הם לא משהו... אנשים לא אוהבים בו הרבה דברים. מה אתם אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מקלדת ומחשב ביחד! המעבד אטום של אינטל 1.6 SSD 16 גיגה כמו מקלדת רק עם מין מסך מולטי טאץ בצד מערכת הפעלה של וינדוס XP ועם מלא יציאות לטלוויזיה!
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a7%d7%a8%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%a8-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%9f-%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a9-%d7%9c%d7%90-%d7%97/
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הכירו את השבב השני של המפתחת הנודעת אשר מיועד למוצרים לבישים חכמים בסיסיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מדבר הרבה בטלפון ואני רוצה לקנות אוזניית בלוטוס טובה מבקש המלצה על חברה ועל דגם טוב מה שהכי חשוב לי שישמעו אותי כמו שצריך תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש אותו בבאג במבצע ב-419 ש"ח האם הוא נחשב לנגן איכותי ? והאם הוא משתלם במחיר זה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לפלפון. אני יכול לקבל כמעט כל פלפון מהקטלוג של סלקום (כל חברה) למעט היקרים באמת כמו ה N95 ומקביליו. היה לי בעבר N73 שנגנב לי והוא היה די נחמד , היום אני מסתובב עם NOKIA 6300 , שהוא דק וחמוד. רציתי להזמין את ה 6500 הסליידר הדק אבל בסלקום הבנתי שיש להם את הדגם המעפאן שהוא לא סליידר וללא מצלמה לשיחות וידאו כך שאני לא רואה הרבה הבדל בינו למה שיש לי היום. אודה להמלצתכם על פלפון נחמד, אל אף שכל הפלפונים שהיו לי בעבר היו NOKIA שאני חושב שהממשק שלהם הכי נוח (למרות שלא התנסתי באחרים)
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
ראיתי את זאת בEBAY. נראית לי די מפוקפקת. למישהו יצא להתנסות עם אחת שעובדת טוב עם סאונד חזק ומיקרופון טוב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-