גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
נהרס לי המכשיר מוטרולוה v3 אחרי שנתיים של שימוש. מחוסר ברירה אני צריך לקנות אחד חדש. אני מחפש מכשיר טוב, וזול ( לא דור 3) עם מצלמה סבירה ( לא חובה) וזהו... עדיף שיהיה צדפה כי אני כבר רגיל, אך אתפשר גם על בלוק טוב. תקציב: עד 500 שקל. 700 שקל רק אם באמת מדובר במכשיר בעל יתרונות בולטים על הזולים. אה אני באורגנ', אבל המכשיר אני קונה מחנויות פרטיות. זהו.
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה בשל הטעיות הרבות בכביש אשר הובילו אותי לאזור מסוכן, אבא שלי ואני החלטנו שעליי לקנות GPS. חשבתי לעצמי שאם אני כבר מוציא סכום כסף נכבד, יהיה נחמד אם לGPS יהיו יכולות של נגן PMP ואוכל לצפות בו בסרטים ולנגן שירים, גם כשהוא לא מחובר לרכב. אשמח לדעת האם קיים סוג כזה של מכשיר. תודה מראש אלברט.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הנה קישור להורדה של הקשוחה החדשה: http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=A02&category=&no=237&bmenu=support&category=0 ולשאלה העיקרית! הקשוחה החדשה תומכת בעברית? ואם יש לכם עצות לפני שאני עושה את זה בפעם הראשונה...
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כך אני מחפש נגן.. תקציב: 600 ש"ח יש מצב לחריגה? כן, ב-150 ש"ח חברת הנגן: לא משנה העיקר שתיהיה מוכרת ואמינה זיכרון: ++8GB גודל הצג: מעל 2.3 אינצ' מעדיף מסך מגע (אבל שיהיה כפתורים להעברת שירים ולהגביר (מתי שזה בכיס לא נוח להוציא כל פעם)) גודל הנגן: לפי המסך בערך תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה + רמקולים מובנים + תומך עברית + תומך בהוספה של משחקים. כרגע המליצו לי בפורום אחר על cowon d2 והייתי שמח לשמוע גם מה דעתכם עליו? תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מכשיר GPS של חברת ASUS דגם R300 מכשיר נחמד מאוד ביקשתי שלא ישימו לי בו תוכנה כשקיבלתי את המכשיר התחלתי לחפש באינטרנט תוכנה האופציה הראשונה שמצאתי היא התקנת תוכנה של מיו שממירה כביכול את הFRIMWARE למשהו של מיו נכנסתי לאתר של ASUS ושם ביצעתי עדכון תוכנה אך לצערי לא שמתי לב שאין תמיכה בעיברית ואין מפות לישראל הבעיה כרגע איך להתקין עברית שוב או למצוא איזשהו עידכון בעיברית אשמח אם למישהו יש פתרון בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
היי 2 דברים שאתם צריכים לדעת לגבי יבוא מכשיר סלולארי מחו"ל דבר ראשון אם המכשיר עומד בתקנים של משרד התקשורת,במידה והם לא נמצאים ברשימה המותרת מצפה לכם כאב ראש של טפסים. לכן לפני שאתם שוקלים להביא פלאפון מחו"ל בהזמנה כנסו לפה ותראו אם המכשיר הזה נמצא ברשימה. http://www.moc.gov.il/new/documents/frequences/mexes/alef.pdf דבר שני לגבי עמלת מכס ישנו אחוז מסוים מערך המכשיר שמחוייב מכס,כרגע המדד עומד על 32.8% מערך המכשיר תציצו לקישור הזה ותראו את ערך המכס (מתעדכן כול יום שלישי לערך) http://62.219.95.10/MisimMeruk/TaxesConc.aspx במקרה המכשיר שלכם אינו ברשימה יצטרך למלא את הטופס הבא http://www.moc.gov.il/new/documents/frequences/mexes/gimel.pdf מקווה שזה יעזור פה לאחרים…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
פלאפון סמסנוג i600 black jack עוד בעיה משומה הוא לא נותן לי לפתוח קבצי SIS... הוא רושם שחסר קובץ
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן בקרוב שידרוג מה6120 שלי לE65 (אלא אם יש לכם הצעה יותר טובה) מעניין אותי מה שונה?מה זהה?... מה שחשוב לי הכי הרבה זה גלישה באינטרנט! (אופרה מיני!) ז"א מהירות גבוהה (דור 3.5), מסך טוב, מקשים נוחים... גם חשוב לי המערכת הפעלה, אני אוהב את הs60v3 שיש לי ויש לי אוסף נכבד של תוכנות מתאימות...רק מוודא שהמערכת זהה ב65? סוללה, איך היא בE65? התחממות המכשיר..(אחד הסיבות שאני מחליף)..? תודה רבה יצחק
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך עזרה בקניית נגן. תקציב: 1000 ש''ח. יש מצב לחריגה? אין. חברת הנגן: לא משנה , הכל יהיה סבבה חוץ מאפל [יענו, אייפוד]. זיכרון: 16 - 30 GB, עדיפות ל30. גודל הצג: מעל 2.3 אינצ', ואם יש משהו טוב עם מסך קצת יותר קטן אני מוכן להתפשר. חשוב שלא יהיה מסך מגע. גודל הנגן: לפי המסך בערך, אבל חובה שיצליח להכנס לי לכיס ולא יהיה יותר מדי מסורבל [נגיד האייפוד וידאו 30 ג'יגה סבבה אבל זה דיי גג]. תכונות מיוחדות: רצוי רמקולים מובנים אבל ממש לא חובה. תודה חבר'ה, שבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כותרת. זה השיקול היחיד שלי לאחד קריאת ביקורות עליו האם לקנות אותו או לא [32 ג"ב]. לפי הבנתי יש לו צ'יפ דאק של אולפסון איכותי מאוד, דבר שהעלה דרסטית את איכות השמע בטאץ' - מה שהופך אותו למאוד אטרקטיבי. [לפי אנשים רבים כולל האד-פי איכות הסאונד של הטאץ' החדש משתווה ל-סנסה קליפ|קואון די-2|סדרת אס של סוני|סוני איי-829 ועוד רבים נחשבים אחרים].
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סלולרי, אבל כנראה שלא דרך ספקית סלולר אלא בחנות.. נתקלתי תוך כדי חיפושים אחרי סלולרי בבלק ברי ואני ממש לא יודע עליו כלום... בקשר לתכונות שלו, אני כן מצאתי מידע, אבל איך הסלולרי הזה מתפקד בארץ? הרשת מתאימה? כל הפונקציות עובדות בארץ? יש תמיכה בעברית? אחריות? בקיצור מה שאפשר מעבר לנתונים הטכניים היבשים. בכלל איך הוא ביחס למכשירים אחרים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש מחשב כף יד - יד שניה אני מעוניין לקנות את המחשב ASUS 696 אשר מגיע בשני גרסאות WM5 ו- WM6 יש הרבה שמתלוננים על WM6 שהוא לא תואם לתוכנות וכ"ו ....האם נכון הדבר??? האם אפשר להתקין על גרסה WM6 איי גו 8 ?? האם עדיף לרכוש את המכשיר בגרסתו הקודמת?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אין צורך לנעול את הנושא, אני רוצה את זה למטרות ביטחון אישי. חשוב לי בעיקר שזה יוכל לשדר למישהו שאני יקבע את המיקום שלי ושהתוכנה תעבוד ברקע. אם לא שמעתם על דבר כזה אשמח אם תפנו אותי למקום שאני יוכל למצוא בו את זה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.phonegg.com/compare/23/Sony-Ericsson-C902-vs-Sony-Ericsson-W902.html - ביקורת בסה"כ שני המכשירים לגמריי אותו דבר חוץ מהדברים הבאים: למרות שרשום שלC902I יש 2.2" מסך, יש לו למעשה פחות מזה, האייקונים של המצלמה תופסים גודל ולמעשה - יש לו מסך יותר קטן משל הW. נאמר שיש לו יותר אופציות למצלמה - מה שאי אפשר לדעת, אי אפשר לדעת אם האופציות האלה אותן אופציות פשוט שהן בW באפשרויות ובC הן פשוט במסך עם נגיעה. לW יש סאונד יותר טוב וגירסאת 3.0 WALKMAN עם אופציות כמו SENSE ME משהו כזה ו3D מוזיקה, לC אין את האופציות האלה נראה לי שיש לו את ה3.0 WALKMNA אבל אין לו 3D. המצלמה של שניהן 5MP. וזהו =] תעשו את הבחירה לדעתכם.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש יש לי אייפוד 30 גיגה של אפל והוא עבד לי טוב עד היום אין לי מושג מה קרה לו אבל שבאתי להדליק אותו הוא פשוט נדלק ונכבה ושחיברתי למחשב זה עשה סימן של טעינה והכל היה בסדר(הנחתי שנגמר הבטריה) ורציתי רק לראות שהכל בסדר אז אחרי כמה דקות הוצאתי אותו מהמחשב ושניסיתי להדליק האייפוד רשם שאין בטריה אז חיברתי שוב ואחרי 5 דקות שוב ניתקתי והאייפוד פשוט נתקע (רשום על האייפוד do not dissconect עם תמרור אין כניסה כזה ) והייפוד עצמו כבוי וושם כפתור לא עובד ושאני מחבר אותו עכשיו למחשב במחשב לא מזהה את התקן ה usb עזרה בקששששה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
ראיתי מדריך באתר(לא יודע אם מותר להזכיר את שמו....) אשר מראה כיצד ניתן להחליף או להאריך את אנטנת ה GPS למכשיר N95. כמובן שזה מסיר אחריות וכו'. האיש אומר שהGPS לאחר המוד שהוא עשה, קולט אפילו בתוך הכיסים,בתוך הרכב, בתוך מאפרת הרכב ובבית. בקיצור, זה שיפור עצבני ביותר לאיכות הקליטה של אנטנת ה GPS. לשימושכך (אם אתם מעיזים!): 1. מסירים את האנטנה המקורית, וגם את 3 הפינים שמחברים אותה ללוח. (אני בטוח שתמצאו היכן נמצאת האנטנה לפי התמונות). 2. מלחימים לשם חוט דיי עבה(הבחור אומר 3" אני חושב שכדאי יותר דק ויותר ארוך). 3. לאחר המוד הזה, מקבלים FIX ללווינים תוך 5-10 שניות! וזה בתוך הבית ביום מעונן! 4.בבדיקה שהבחור עשה, יש קליטה של 50% מתחת ל 2 גגות, ו4 קירות. שזה מעולה! …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בפעם הקודמת הבאתי מדריך לשיפור אות הGPS שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388901.msg3341066#msg3341066 ועכשיו מדריך (אם אפשר לקרוא לו כך...) לצילום סופר מאקרו או לצילום וידאו במאקרו. גם המדריך הזה כמו קודמו לא מומלץ מכיוון שיתכן והוא יגרום נזק למכשיר. שימו לב לתמונות. תמונה מספר 1 זו תמונה במקרו ממרחק של 10cm תמונה מספר 2 זו תמונה מ 3cm -כאן ניתן לראות כי ה N95 לא מצלם טוב ממרחק של 3cm. ותמונה מספר 3 זו תמונה מ3cd אבל שימו לב לאיכות! איך עושים את זה? פשוט נותנים מכה חלשה היכן שנמצאת המצלמה. כשעושים זאת, כנראה משהו (לדעתי ניתוק של אחד המגעים) נותן פקודה לתוכנה לתת לנו פוקוס שונה. כנראה שנוקיה ריסנה את המכשיר והוא יכול לצלם מקרו באיכות…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם מישהו מכם שמע או יודע משהו האם אפל מתכננת להוציא עוד פלאפון? אם כן, אשמח לפרטים... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שמועות חדשות שעוד כמה חודשים יצא אייפון נאנו. התמונות שמצאתי בינתיים באינטרנט מראים שאין הבדל בין האייפון נאנו לאייפו חוץ מהגודל, המחיר כמובן יהיה בהתאם. עדיין אפל לא יצאה בהודעה רשמית על כך אבל יש המון דיבורים על זה. רוצים לראות אותו. הנה הקישור: (להגדלה לחצו על התמונה שבאתר) http://www.macrumors.com/2008/12/22/iphone-nano-concept-photo/ מה הייתם קונים אייפון נאנו או אייפון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אולי למישהו מכם יש רעיון היכן ניתן לקנות דיבורית לרכב לנוקיה 3100? אני יודע, זה מכשיר ישן אז בכל זאת, אם מישהו יודע, אשמח לקבל עצה. לא, לא מהסוג של "לך תחליף את המכשיר".
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי, התקנתי וינדוס 7, אך הפלאפון לא מסתנכרן לי עם הוינדוס והוינדוס פשוט אומר לי שהמכשיר Unplagged. הדרייברים הותקנו דרך הדיסק המקורי של ה HD, הסתיים בהצלחה אך עדיין לא מתעדכן (גם הפעלה מחדש לא עזרה) יש לכך פיתרון? מישהו יכול לעזור? תודה רבה. עריכה: טוב, באמצע כתיבת ההודעה פתאום הוינדוס נזכר להודיע לי שהוא הצליח לסנכרן את המכשיר תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://reltronics.shopy.co.il/products/95321 http://www.navitech.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=957 יש את שניהם פלאפון סמסונג 600I מה עדיף? מישו מכיר את השניים?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לכם משהו? זה יכול להיות אגב נראה לי כל ערכת נושא של SE של כל פלאפון, תנו במה שאתם משתמשים
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אתר/ים לערכות נושא לנוקיה S40 ? (בגוגל מצאתי רק "דרק" ) וגם תוכנות java אני בעיקר מחפש תוכנה לMSN messenger או ICQ. ניסיתי JIMM ללא תוצאות. המכשיר המדובר הוא נוקיה 6288. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-