עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. נו מה יהיה?! כמה זמן אפשר כבר לחכות שיגיעו הדגמים החדשים של ה Moto G או ה Moto X של שנת 2014.

2. אני עכשיו בקנדה ומנסה לקנות IPHONE ובכל מקום חייב התחייבות לחברת סלולר ל3 שנים. מתי יהיה אפשר לקנות אותו בלי התחייבות? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מתי יהיה בארץ DESK ON KEY 8 ג'יגה שיש בו גם מקום לכניס כרטיסי זכרון?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  4. הבנתי שניתן יהיה לרכוש את הגרסא החדשה במהלך החודש הזה, מישהו יודע תאריך יציאה מדויק?

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by papoose,

ומישהו יודע באיזה איכות השיחות ווידאו מהמכשיר הזה? (כמה תמונות לשניה, כמה מגה פיקסל/רזולוציה?)

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by indescrimonous,

רציתי לשאול האם יש למישהו מושג לגבי מתי סמסונג הולכת לשחרר את JB בין היתר למכשירים בישראל ובכל העולם? מצאתי כתבה שבה מציינים תאריך יציאה בדצמבר אבל הכתבה עצמה בת חודשיים ואני לא יודע אם היא עדיין רלוונטית. למישהו יש מידע בעניין?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by gjook,

רציתי לדעת האם יש תאריך השקה רישמי\ לא רישמי של הדגם המדובר בחו"ל\ בארץ?. ..אשמח לתשובות. שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by alexxx2005,

מתי יוצא הW850 בארץ והאם הוא טוב...ומה המחיר הצפוי שלו אם הוא יוצא..???? תודה לעונים....!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, ראיתי את הכתבה על הסמארטפון ש-YAHOO! מפתחים, ורציתי לדעת מתי בערך תהיה השקה (אם תהיה ?)? ומה המחיר שלו ? __________________________________________________________________________ טוב כרגע, אני מחפש סמארטפון / גאדג'ט (כמו איפוד 4) שישרת אותי לסביבות השנתיים הקרובות אני רוצה שיהיה טאצ', עם WIFI, אם יש אפשרות גם ל-3G אז שיהיה אני מקציב בסביבות ה- 400$ > אין לי בעיה להזמין מחו"ל. רק דבר אחד: אני לא רוצה להתחייב על המכשיר. אני רוצה לקנות אותו ושיהיה שלי ולשלם הכל במכה אחת.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by RonCohen,

כותרת ומתי יוצא בכלל ווינדוס 8???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה לקנות כבר LG חדש G4 או G3, אני שמעתי שיוצא עוד מעט LG חדש ואז ירדו המחירים. אין לי כוח לחכות 10 שבועות או קצת פחות.. זה מאוד דחוף לי, אין לי סמרטפון בכלל ויש לי אייפון מקולקל (הלך הלוח אם אולי) חיפשתי כתבתו באינטרנט היום ולא ראיתי כלום. מישהו יודע אם אמור לצאת שבוע הבא LG חדש? (ואז ירדו המחירים), ואני אקנה G3/G4 בזול יותר (דחוף) תודה לכם מקווה שתענו מהר.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות נגן חדש, לבנתיים אני רוצה את הcreative zen vision w אבל אח שלי שצריך להביא לי את המכשיר עדיין לא חוזר לארץ אז אם יצאו מכשירים אחרים טובים יותר מהקריאייטיב אז אני רוצה לקנות אותם. אז אם מישהו יודע מתי מושקים המכשירים הבאים זה יעזור לי מאוד. טוב אז המכישירים הם: iphone iaudio Q5 ipod video (כאילו האמיתי עם המסך הגדול והגלגלת עם המסך או מה שלא יהיה) וזה כל מה שאני יודע שצריך לצאת, אבל אם אתם יודעים על עוד מכשיר PMP שצריך לצאת ושווה קנייה אז תרשמו...

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  13. מישהו יודע מתי יושק בארץ nokia n8 ובאיזה חברה סלולרית זה יקרה? עד כמה שאני יודע הוא כבר יצא לשוק אבל אני לא מוצא אותו בארץ גם לא בחנויות פרטיות

• 25 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by RonCohen,

משהו יודע מתי יפתח מחדש השרת של אפלנט

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gal651,

היי, אני מתכנן לקנות אייפד חדש בקרוב. עכשיו השאלה שלי היא: מה תאריך היציאה של אייפד 2 מיני ואייפד אייר ואם שווה לחכות ליצאתם או שעדיף לקנות אייפד 4? מהו טווח המחירים הצפוי לאייפד 2 מיני ולאייפד אייר? אשמח לעזרה!

• 22 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by redead,

זה רק אני או שחבורת הסלולר הבינו את הטעות בחתימת החוזים המפלצתיים מול אפל ומנסים לצאת מהם כרגע?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. שלום, אני עם SGS2 חדש מחנות פרטית כסמארטפון ראשון. וארצה לשמוע את דעתכם, מתי כדאי להכנס לנושא של החלפת רומים: האם להתחיל מייד? או להשתמש בסטוק עד "שימאס"? אני מבין שזה עניין אישי אבל אינני יודע את היתרונות והחסרונות במלואם. תודה מראש, עומר

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by bomba90,

כרגע אני בהוט מובייל, מעוניין לעבור לגולן טלקום לפני יולי (כדי להיות זכאי למבצע של חודשיים חינם). מתי הכי כדאי לעבור מבחינת מחזור החיוב בגולן?

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. מתי לדעתכם הוט תכנס לשוק הסלולרי כפי שזה נראה עכשיו?

20. Started by orel13orel,

יש לי אפשרות לקנות עד סוף החודש מארהב IPOD 4G ב205$ או לחכות עוד חודש ומשו ולקנות בארץ 5G מה לדעתכם כדאי לעשות?????

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  21. לפי מה שהבנתי - LG כבר התחילו להפיץ את עדכון המרשמלו בפולין ותמשיך הלאה לארצות אחרות. לא שחסר לי משהו בטלפון כרגע שאני חייב מרשמלו- אני סתם מעוניין לדעת איך אני יכול לגלות מול מי הטלפון שלי מתעדכן? קניתי אותו מחנות ביהוד והם לא ידעו לומר לי... הדגם שלי הוא H815

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dlogan,

הבנתי ששר התקשורת רוצה להכניס חוק שיקל על ייבוא פלאפונים מתי זה יכנס לתוקף ואיך זה ישפיע על שוק הפלאפונים?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by חבל..,

מתי סוני פליסטישיין יגיע לארץ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מתי סוני פליסטשיין 3 יהיה בכל חנות בארץ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ofirr,

שבת שלום. לפני כחודשיים היה ניתן למצוא מכשיר סמסונג גלקסי S2 בכ 2300-2400 ש"ח. כיום המחיר של המכשיר בסביבות המחיר 2800 ש"ח ומעלה. כלומר עליה של כ400 ש"ח. השאלה שלי היא מתי עשוי לרדת המחיר? סמסונג התחייבו להוציא מכשיר אחר ברבעון הראשון של שנת 2012.

• 13 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.