גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מתי יושק בארץ nokia n8 ובאיזה חברה סלולרית זה יקרה? עד כמה שאני יודע הוא כבר יצא לשוק אבל אני לא מוצא אותו בארץ גם לא בחנויות פרטיות
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
היי, אני מתכנן לקנות אייפד חדש בקרוב. עכשיו השאלה שלי היא: מה תאריך היציאה של אייפד 2 מיני ואייפד אייר ואם שווה לחכות ליצאתם או שעדיף לקנות אייפד 4? מהו טווח המחירים הצפוי לאייפד 2 מיני ולאייפד אייר? אשמח לעזרה!
-
- 22 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
זה רק אני או שחבורת הסלולר הבינו את הטעות בחתימת החוזים המפלצתיים מול אפל ומנסים לצאת מהם כרגע?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני עם SGS2 חדש מחנות פרטית כסמארטפון ראשון. וארצה לשמוע את דעתכם, מתי כדאי להכנס לנושא של החלפת רומים: האם להתחיל מייד? או להשתמש בסטוק עד "שימאס"? אני מבין שזה עניין אישי אבל אינני יודע את היתרונות והחסרונות במלואם. תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כרגע אני בהוט מובייל, מעוניין לעבור לגולן טלקום לפני יולי (כדי להיות זכאי למבצע של חודשיים חינם). מתי הכי כדאי לעבור מבחינת מחזור החיוב בגולן?
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מתי לדעתכם הוט תכנס לשוק הסלולרי כפי שזה נראה עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות עד סוף החודש מארהב IPOD 4G ב205$ או לחכות עוד חודש ומשו ולקנות בארץ 5G מה לדעתכם כדאי לעשות?????
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי - LG כבר התחילו להפיץ את עדכון המרשמלו בפולין ותמשיך הלאה לארצות אחרות. לא שחסר לי משהו בטלפון כרגע שאני חייב מרשמלו- אני סתם מעוניין לדעת איך אני יכול לגלות מול מי הטלפון שלי מתעדכן? קניתי אותו מחנות ביהוד והם לא ידעו לומר לי... הדגם שלי הוא H815
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי ששר התקשורת רוצה להכניס חוק שיקל על ייבוא פלאפונים מתי זה יכנס לתוקף ואיך זה ישפיע על שוק הפלאפונים?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
מתי סוני פליסטשיין 3 יהיה בכל חנות בארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום. לפני כחודשיים היה ניתן למצוא מכשיר סמסונג גלקסי S2 בכ 2300-2400 ש"ח. כיום המחיר של המכשיר בסביבות המחיר 2800 ש"ח ומעלה. כלומר עליה של כ400 ש"ח. השאלה שלי היא מתי עשוי לרדת המחיר? סמסונג התחייבו להוציא מכשיר אחר ברבעון הראשון של שנת 2012.
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ניראה לי שזה המכשיר הכי משתלם כרגע... רציתי לדעת מתי הוא מגיע לחברת פלאפון (אם מישהו יודע)
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו וכמה בערך הוא יעלה לי? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בע"ה השבוע ארכוש, NOKIA LUMIA 920 מישהו כבר רכש? המחיר הוא 4250 ש"ח חיכיתי לו כ"כ
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה להתקדם לסמארטפון ראשון, ולכן אני לא רוצה לטעות בקניה כדי שהוא לא התאכזב. חשבתי להזמין לו את הגאלקסי נקסוס עקב מחירו הנוח באמזון, 433$, והמסך הגדול שלו. את המכשיר יביא דוד שלי שמגיע לארץ במהלך אוגוסט כך שאין צורך להתחשב במחיר המשלוח/מיסים. מה דעתכם על המחיר של אמזון האם הוא נמכר במחיר זול יותר בחנות אחרת? הדגם המדובר הוא 16GB. אבא שלי לא גיימר, ולא הולך להריץ אפליקציות כבדות. המכשיר ישמש אותו בעיקר לבדיקת מיילים בעבודתו, GPS, ואולי פה ושם איזה משחק להעביר את השיעמום. בגלל השימושים הקלים שלו אני בטוח שמבחינת מפרט המכשיר הזה הוא די והותר בשבילו וישמש אותו אם הוא ישמור עליו בשלוש שנים הקרובות ללא בעיה. הדאגה היחידה שלי כרגע היא מבחינת הממשק, האם הממשק הנקי של גוג…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי כמה ימים לפני שאני צריך לקנות בפועל, המכשיר יגיע ארצה בכיס. יש משהו שאני צריך לברר מול המוכר לפני שאני מזמין?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון בזמן הקרוב בכ2000 שקל השימושים שלי הם אפליקציות ומשחקים אז חשוב שהוא יהיה מהיר חשוב מאוד שהוא יהיה מהיר ובלי כל מיני תקיעות.. כרגע יש לי N85 והדבר האחרון שאני רוצה זה עוד מכשיר שייתקע כמו הסימביאן הזה מצלמה ורמקולים לא קריטיים בשבילי כי אני כמעט ולא משתמש בזה חשוב שהמכשיר יהיה בגודל סביר כדי שיוכל להיכנס לכיס ולא להפריע יותר מדי רצוי מסך טוב (מבחינת מולטי טאץ' וכו') ואיכותי. עדיף גם שהוא יהיה טוב נגד שריטות שמעתי שהולך לצאת עדכון גדול לאנדרויד בזמן הקרוב, אז חשוב לי שהמכשיר יתמוך בו למישהו יש המלצות על מכשירים מתאימים?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מחיר משוער בארץ. אני לא מאמין שיהיה אותו בORANGE אז רציתי לדעת שאם אני אקנה אותו מחנות יהיה בו עברית? שווה בכלל לקנות אותו?
-
- 48 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
עד כמה הנגן הזה חזק? אני אוהב נגנים שלא מפחדים לפוצץ לי את האוזניות (אפילו אם הן בעלות התנגדות של 4908103921 אוהם), האם הוא אחד מהנגנים האלה? הנגן הקודם שלי, ה IPOD SHUFFLE דור ראשון, נכשל במשימה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום יש לי רעיון לאפלקציה חדשה שתחום השיווק. מחפש מתכנת שיכנס כשותף משהוא רציני שמוכן ללכת על עסק עד הסוף. יש מודל רווח חדשני השמח עם תצרו קשר tiltando@walla.com
-
הנפח לא מה שממש חשוב לי מה שחשוב לי בעיקר זה איכות סאוונד ללא פשרות ואיכות וידאו בקשר לגודל מסך מספיק לי 2.2 אם יש אפשרות זום בתמונות עוד יותר טוב
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני נוטה לכיוון של HTC Desire HD, אך מה שמפריע לי (תגובות בבקשה, אולי אני סתם נתפס לקטנות..) זה שהמסך העצום אינו Amoled, וצפיתי בהרבה סרטונים ב youtube ומתברר שאיכות השמע בהקלטת וידאו על הפנים. חוץ מזה הוא מושלם. אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לדעת. כאמור ללא הגבלת תקציב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-