גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הנגן יצא כבר ממש מזמן בחו"ל , לא מתכוונים לשווק אותו פה?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש למישהו השערה מתי ה- iphone החדש יגיע לארץ ביבוא אפור? האם יש אופציה לעברת אותו בכלל ולהתקין מפות של ישראל?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתי הhtc diamond וה xpedia יוצאים לשיווק? האם ל XPEDIA יש OFFICE קל כלשהו? מה ההבדלים מלבד המקלדת? אני יודע שהמידע על השאלות מועט... אבל אני ישמח לתשובות... תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הוא יוצא באהר"ב אחרי חנוכה או לפני... ומתי תהיה תמיכה בעברית... מישהו יודע? מישהו יכול לשער את המחיר באהר"ב?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי פלאפון או אורנג ישיקו את הנוקיה X6? הוא נראה מכשיר מדהים לא כן?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מתי המכשיר גלקסי אס 2 החדש אמור לצאת לשוק פה בארץ? ובסביבות כמה הוא יעלה?
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יגיע עברית ל Samsung I8910 OMNIA HD ??? כי אני כבר רוצה לקנות אותו! אני שמעתי הוא הכי טוב ומספק בהחלט בינתיים מכל הפלאפונים! תיידעו אותי ברגע שתשמעו משהו על עברית לפלאפון הנ"ל בבקשה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון... אבל שמעתי שכדי לחכות לדגמים החדשים. איזה מין הפלאפונים יגיעו? אני יודע שיגיע ה N73 האם גם יגיעה ה N93? או אם יש לכם מאמר על ההגעה לארץ אם אפשר בבקשה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי יגיעו הפלאפונים של נוקיה עם ה5 מגה פיקסל לארץ מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קראתי את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505686,00.html השאלה שלי היא מתי הם יגיעו לארץ לרשתות הסלולריות (אורנג,סלקום) והאם כדי לחכות ולא לקנות פאלפון חדש. אותי אישית יותר מעניין הn78 כי הn96 אם יגיע יהיה יקר.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מאחר שהמלאי שלהם אזל ציק צק משהו יודע מתי אמורים לקבל בארץ מלאי חדש (בפלאפון) ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נו מה יהיה?! כמה זמן אפשר כבר לחכות שיגיעו הדגמים החדשים של ה Moto G או ה Moto X של שנת 2014.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני עכשיו בקנדה ומנסה לקנות IPHONE ובכל מקום חייב התחייבות לחברת סלולר ל3 שנים. מתי יהיה אפשר לקנות אותו בלי התחייבות? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מתי יהיה בארץ DESK ON KEY 8 ג'יגה שיש בו גם מקום לכניס כרטיסי זכרון?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
ומישהו יודע באיזה איכות השיחות ווידאו מהמכשיר הזה? (כמה תמונות לשניה, כמה מגה פיקסל/רזולוציה?)
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש למישהו מושג לגבי מתי סמסונג הולכת לשחרר את JB בין היתר למכשירים בישראל ובכל העולם? מצאתי כתבה שבה מציינים תאריך יציאה בדצמבר אבל הכתבה עצמה בת חודשיים ואני לא יודע אם היא עדיין רלוונטית. למישהו יש מידע בעניין?
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תאריך השקה רישמי\ לא רישמי של הדגם המדובר בחו"ל\ בארץ?. ..אשמח לתשובות. שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מתי יוצא הW850 בארץ והאם הוא טוב...ומה המחיר הצפוי שלו אם הוא יוצא..???? תודה לעונים....!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הכתבה על הסמארטפון ש-YAHOO! מפתחים, ורציתי לדעת מתי בערך תהיה השקה (אם תהיה ?)? ומה המחיר שלו ? __________________________________________________________________________ טוב כרגע, אני מחפש סמארטפון / גאדג'ט (כמו איפוד 4) שישרת אותי לסביבות השנתיים הקרובות אני רוצה שיהיה טאצ', עם WIFI, אם יש אפשרות גם ל-3G אז שיהיה אני מקציב בסביבות ה- 400$ > אין לי בעיה להזמין מחו"ל. רק דבר אחד: אני לא רוצה להתחייב על המכשיר. אני רוצה לקנות אותו ושיהיה שלי ולשלם הכל במכה אחת.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כבר LG חדש G4 או G3, אני שמעתי שיוצא עוד מעט LG חדש ואז ירדו המחירים. אין לי כוח לחכות 10 שבועות או קצת פחות.. זה מאוד דחוף לי, אין לי סמרטפון בכלל ויש לי אייפון מקולקל (הלך הלוח אם אולי) חיפשתי כתבתו באינטרנט היום ולא ראיתי כלום. מישהו יודע אם אמור לצאת שבוע הבא LG חדש? (ואז ירדו המחירים), ואני אקנה G3/G4 בזול יותר (דחוף) תודה לכם מקווה שתענו מהר.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן חדש, לבנתיים אני רוצה את הcreative zen vision w אבל אח שלי שצריך להביא לי את המכשיר עדיין לא חוזר לארץ אז אם יצאו מכשירים אחרים טובים יותר מהקריאייטיב אז אני רוצה לקנות אותם. אז אם מישהו יודע מתי מושקים המכשירים הבאים זה יעזור לי מאוד. טוב אז המכישירים הם: iphone iaudio Q5 ipod video (כאילו האמיתי עם המסך הגדול והגלגלת עם המסך או מה שלא יהיה) וזה כל מה שאני יודע שצריך לצאת, אבל אם אתם יודעים על עוד מכשיר PMP שצריך לצאת ושווה קנייה אז תרשמו...
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-