גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
כמו הכותר...... ועוד שאלונת: ככל הנראה עובר מאורנג' לסלקום עקב אין-ספור בעיות איתם. קיבלתי הצעה סבירה מסלקום. השאלה היא כזו: יש לי היום iPhone 3gs והסיבה שחשבתי בכלל על לשדרג ל-4S היא בגלל ההפרשים המינוריים. בפריסה לשלוש שנים (ממוצע חודשי), ללא שידרוג מכשיר - 284 ש"ח לחודש. עם שידרוג מכשיר - 318 ש"ח לחודש. האם ההשקעה החודשית של ה-34 ש"ח שווה שידרוג מ-3GS ל-4S? (למי ששואל - אמרו לי שככל הנראה המחירים ישארו זהים לכשייצא 4S). כאמור, כ-1200 ש"ח לשידרוג סה"כ (ואני נשאר כמובן עם שני המכשירים). תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999 הנגן נראה אטרקטיבי במיוחד וכולל חריץ לכרטיס SD
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה-5800 ואני מעוניין לשדרג לאייפון. העניין הוא שאם הדור הבא ייצא בזמן הקרוב זה יכול להוריד את המחירים של הדורות הקיימים אז אולי כדאי לחכות עם זה. בכל אופן אני גם מתלבט אם כדאי להשקיע ב-3GS או שאפשר להסתפק ב-3G. מצד אחד אני לא רוצה להשקיע סכומים מטורפים על פלאפון מצד שני, אם אני כבר קונה אייפון, אני רוצה לקנות אחד איכותי שיהיה יציב, שלא יקרטע בתוכנות או משחקים שונים ובגדול - שלא יאכזב! אז מה אתם אומרים על ה-3GS? השקעה כדאית או תמורה מזערית?
-
- 49 תגובות
- 7k צפיות
-
-
-
נמאס לי כבר מה6085. מתי אמורים להגיע ה6600 (סליידר + צדפה) לארץ? ואולי גם מישהו יודע אם בבולגריה (ורנה) הפלאפונים האלו זמינים, והאם המחירים שם זולים משמעותית מהמחירים בארץ?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מתי אמורים לצאת הטאבלטים החדשים של סמסונג ? (10.1" ) אני לא מצליח למצוא
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
מסך איכותי, מעטפת מתכתית, שבב Snapdragon יעיל ותג מחיר הגיוני הופכים את המוצר החדש של היצרנית הקוריאנית לרלוונטי במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הסיני המתקדם והמשתלם עובר להילוך גבוה עם ביטול של גירסת ה-16GB הבסיסית והוזלה של 40 דולר במחיר הרשמי של גירסת ה-64GB המובילה חדשות משמחות, עם כוכבית, מגיעות אלינו מחברת OnePlus הסינית כעת – שמכריזה כי מכשיר הדגל שלה, ה-OnePlus 2, יוצע מעתה אך ורק בגירסת ה-64GB המתקדמת ביותר שלו, ובמחיר מומלץ חדש של 350 דולר, אשר מהווה הוזלה של 40 דולר מהמחיר הקודם והפרש של 10 דולר בלבד ממחירה של גירסת ה-16GB הבסיסית, אשר כאמור כבר לא תהיה זמינה (כנראה משום שהוזלה דומה שלה הייתה עתידה לפגוע בדגם ה-OnePlus X המוזל העדכני). למי ששכחו, נזכיר כי ה-OnePlus 2 מספק מסך 5.5 אינץ' מבוסס פאנל IPS ברזולוציה של 1080p, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות, זכרון LPDDR4 בנפח 4GB, נפח אחסון…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מציגה סמארטפון שמזכיר לנו מאוד את ה-Zenfone 2 Laser, אך גם מחליף את הגוף הפלסטיקי במתכת בוהקת ומעוגלת לכתבה: http://hwzone.co.il/מתי-בישראל-ה-huawei-g7-plus-הוא-מכשיר-ביניים-יוקרת/
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אנחנו ממשיכים להמתין ליום בו ה-Black Shark יצא מגבולות השוק הביתי שלו, ובינתיים רואים השקה של צבע חדש נאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
הנגן יצא כבר ממש מזמן בחו"ל , לא מתכוונים לשווק אותו פה?
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש למישהו השערה מתי ה- iphone החדש יגיע לארץ ביבוא אפור? האם יש אופציה לעברת אותו בכלל ולהתקין מפות של ישראל?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתי הhtc diamond וה xpedia יוצאים לשיווק? האם ל XPEDIA יש OFFICE קל כלשהו? מה ההבדלים מלבד המקלדת? אני יודע שהמידע על השאלות מועט... אבל אני ישמח לתשובות... תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הוא יוצא באהר"ב אחרי חנוכה או לפני... ומתי תהיה תמיכה בעברית... מישהו יודע? מישהו יכול לשער את המחיר באהר"ב?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי פלאפון או אורנג ישיקו את הנוקיה X6? הוא נראה מכשיר מדהים לא כן?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מתי המכשיר גלקסי אס 2 החדש אמור לצאת לשוק פה בארץ? ובסביבות כמה הוא יעלה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יגיע עברית ל Samsung I8910 OMNIA HD ??? כי אני כבר רוצה לקנות אותו! אני שמעתי הוא הכי טוב ומספק בהחלט בינתיים מכל הפלאפונים! תיידעו אותי ברגע שתשמעו משהו על עברית לפלאפון הנ"ל בבקשה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון... אבל שמעתי שכדי לחכות לדגמים החדשים. איזה מין הפלאפונים יגיעו? אני יודע שיגיע ה N73 האם גם יגיעה ה N93? או אם יש לכם מאמר על ההגעה לארץ אם אפשר בבקשה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי יגיעו הפלאפונים של נוקיה עם ה5 מגה פיקסל לארץ מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קראתי את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505686,00.html השאלה שלי היא מתי הם יגיעו לארץ לרשתות הסלולריות (אורנג,סלקום) והאם כדי לחכות ולא לקנות פאלפון חדש. אותי אישית יותר מעניין הn78 כי הn96 אם יגיע יהיה יקר.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מאחר שהמלאי שלהם אזל ציק צק משהו יודע מתי אמורים לקבל בארץ מלאי חדש (בפלאפון) ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-