גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לרכוש את הנגן: אני רוצה סיקורים וביקורות עליו כדי לקבל תמונה יותר מלאה, גם מידע מכן מאוד יעזור. רציתי לדעת גם, מתי (אם בכלל), הכוונה לזמן הקרוב, תהיה ירידת מחיר לנגן, בערך 100-200 שקל אפילו יעזרו... אילו אוזניות באות איתו? האם הם טובות?? באיזה צבעים הוא בא?? מה האריזה שלו מכילה?? תודה, Aviko
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש ברשותי מכשיר 6280 ואני רוצה לרכוש עוד אחד מסוג 6288 איך הוא ומה השוני בינו לבין ה6280 והאם השוני מצדיק מעבר או לא??כי לפי דעתי כן. ועוד חוות דעת שאני צריך שתתנו לי היא על N73 שאומרים שהוא מעולה ורציתי לראות האם הבאגים עד כדי כך מפריעים או שיש כבר עידכוני תוכנה מסיביים שהעבירו אותו..תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אני מעלה לפניכם את הצרכים שלי ואת האפשרויות שאני חושב לקנות, ואשמח לקבל את עזרכתם בתחום. הצרכים שלי מהמכשיר שאני רוצה לקנות הם: -שמיעת מוזיקה באיכות ללא פשרות. -ראיית פרקים של סדרות (איש משפחה וכו') ואפשרות לראיית כתוביות בעברית. -ראיית וידאו של הופעות של להקות. (אני לא חושב שאני באמת אראה סרטים על המכשיר) -ממשק נוח וקל להעברת שירים/וידאו. -מכשיר שיכול להכנס לכיס. אלו הדברים שעולים לי עכשיו בראש שאני רוצה מהנגן שלי. אני מתלבט בין המכשירים האלו: 1. Creative Zen Vision M 30GB 1200 ש"ח 2.iAudio/Cowon iAudio A2 30G 1700 ש"ח 3. Archos 404 30GB 1550 ש"ח 4.Creative Zen Vision 30GB 1300 ש"ח (מה ההבדל בינו לבין Creative Zen Vision M 30GB ?) אז הנה כל ההתלבטויות שלי, אשמח לקבלת עז…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום קניתי נגן MP4 של חברת BROSS JAPAN והתפריט בעברית עכשיו יש בפנים קובץ של וידאו שמקבלים עם הנגן זה טריילר לסרט טומב ריידר עכשיו הקובץ הוא AVI כשאני מנסה להוסיף קובץ AVI לנגן הוא מעביר אותו אבל שאני בא לצפות בו בנגן הוא רשום לי שגיאה לא תומך בפורמט עכשיו בתוך הדיסק של הדרייבר יש תוכנה שדוחסת את הקובץ אבל משום מה זה ההתקנה והתפרטי של התוכנה בסינית! מי שמבין בנגן הזה שיגיב אני מבואס!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
באתר של K800I כתוב שאפשר להרחיב את הזיכרון באמצעות כרטיס M2 עד 1 ג'יגה בלבד. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=he&ver=4000&template=pip2&zone=pp&pid=10407&tid=14 באתרים שמוכרים כרטיסי זיכרון M2 בגודל 2 ג'יגה כתוב שהכרטיס מתאים ל -K800I. למי להאמין? יכול להיות שב- K800I אפשר להרחיב את הזיכרון עד ג'יגה אחד בלד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אחרי שהמיו מת ... מחפש מחשב כף יד עם GPS שיתמוך בהרבה דברים כמו BT' WI FI, נגן ועוד חשוב שיהיה אמין מאד תודה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להעביר שירים http://img174.imageshack.us/img174/9611/srerz3dm0.jpg חיפשתי בגוגל ומצאתי את זה http://www.ipodhacks.com/forums/showthread.php?t=1271 נראה לי שפה הפיתרון לבעיה אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות I was having the same problem. What happened, in my case, is ITunes 7 and XP and my ipod didn't play well together. Went looking for all sorts of help, no one had any, so I simply uninstalled itunes and downgraded back to itunes 6 and have had 0 problems. If you do this, google itunes 6, find a download site that is NOT apple. dl it. Uninstall your current itunes (that is IF you are using the new 7) completely. There is a folder for i…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_42.html מהמם!
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ידיד מאמריקה הביא את הZUNE שלו. קודם כול ממבט ראשון על מכשיר - הוא יפה ואפילו יותר מהאייפוד. מסך 3 אינץ' ( ) כפתורי שליטה (אין גלגלת) כפתור חזרה וכפתור של PLAY. אין מה להשוות המכשיר יפה יותר מכל מכשיר בשוק לטעמי. המכשיר לא נשרט בקלות ונראה עמיד. כשמפעילים את הZUNE מופיעה הרשימה ההתחלתית של MUSIC VIDOES וכו' אפשר למיין את האומנים לפי איך שרוצים (במחשב) אבל הWMP מזהה כבר את האומנים והכול לפי מאגר הנתונים שיש לו. ז"א אם הורדת מאלבום אוסף שיר אחד- הWMP יזהה וישים בZUNE תמונה של האלבום. הצלחתי לסחוט בדיוק את הזמן שמוצג באתר של זיון(14 שעות) אפשר להעביר סרטים והכול בין מכשיר אחד לשני (WI-FI)אבל כמובן אחרי 3 ימים זה נעלם. איכות שמע: ניסיתי להשוות בין הZUNE לבין הIAUDIO…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש מושג האם ה-IPhone יצא גם בגירסת CDMA :s05: עודד
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הוא יוצא באהר"ב אחרי חנוכה או לפני... ומתי תהיה תמיכה בעברית... מישהו יודע? מישהו יכול לשער את המחיר באהר"ב?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי SANSA e270 של SanDisc עם 6 GB, ולפני כמה זמן התחילו לי בעיות עם הגלגלת (זו שזוהרת בכחול, למי שלא מכיר). בהתחלה חשבתי שאולי נתפס שם אבק, אבל זה לא זה. הדבר מקשה מאוד על העבודה עם הנגן כי כל פעם שמסובבים את הגלגלת או שזה קופץ קדימה יותר מידי או שזה בכלל מסובב אחורה. מה אפשר לעשות? יש לי את הנגן מנובמבר 2006 והאחריות נגמרה ואני לא יודע אם שווה לפתוח את זה ולראות מה הולך, לשלוח לתיקון או לא לעשות כלום. חבל, הוא נגן מעולה ואני ממליץ עליו! אם זה קרה לעוד מישהו שיגיב. תודה מראש: TMRider
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לחברה ודגם של מחשב כף יד ממוצע, קנייה כנראה בסינגפור (עם סיכוי קטן לאוסטרלייה). המחשב הוא לאחותי והיא לא צריכה משהו מוגזם או כוחני. המטרה היא שהוא יהיה פשוט, נוח ומובן לשימוש, אמין ולא שברירי. לא צריך עוצמות עיבוד חזקות או יכולות מולטימדייה מטורפות, חשוב שהוא יהיה נוח לקריאת ספרים וחומרים מקצועיים שונים ואולי יישומים רפואיים שונים שאני מניח שאין להם דרישות מטורפות. מה שכן - תמיכה בWIFI ואינטרנט אלחוטי אני חושב שזה יתרון גדול. וכמובן דרושה אופצייה לתמיכה בעברית (אני מניח שאפשר לעשות זאת). אני לא כלכך מבין בתחום הזה ובדגמים השונים ולא יודע כמה כדאי להשקיע בדבר כזה אבל מן הסתם היא מחפשת משהו בתקציב כמה שיותר סביר, אין לה מושג כמה דבר כזה צריך לעלות ואת ה…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני קונה את הפלאפון בקנדה. רוצה את הפלאפון הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה (אפשר לחרוג טיפה). מעדיף מסך מגע גדול ועם WIFI. אם שווה לחכות לפלאפונים חדשים תציינו בבקשה. תודה לכל המגיבים!
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות נגן MP3 באזור ה 200~. אין לי שום צורך שינגן וידאו. הדרישות שלי לנגן הן: - 1-2GB (או יותר כמובן, אבל אני לא צריך). - קטן, קומפקטי ועמיד (ולכן אני לא רוצה MP4 שיהיה גדול ומגושם). - חייב שיהיה לו ממשק נוח, כלומר שאני אוכל בלחיצה יחידה להעביר שיר, להגביר/להנמיך את הווליום, ולהשהות את השיר. - כדאי מאוד שתיהיה בו אפשרות להשמיע את השירים בסדר רנדומלי (כמו האפשרות שבמדיה פלייר), בלי שאצטרך לערבב את רשימת השירים, כי אם ארצה למצוא שיר ספציפי תיהיה לי בעיה. - איכות צליל טובה (ביחס למה שאפשר לצפות ממכשיר במחיר הזה). תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש נגן טוב... אני עוד 3 ימים בארה"ב... לא חייבים לנצל את כל התקציב, אפשר גם קצת פחות. יש לי אוזניות CX300 שינצלו את הנגן... אני מחפש נפח 4GB מינימום. אופציות שאני מעדיף שיהיה: הרחבת זיכרון, תמיכה בניגון מתיקיות. (לא חובה, אבל אם יש תציינו) אם אפשר להביא לינק מחנות בארה"ב (מציאותית לא באינטרנט), כדי שאני יוכל לקנות שם. זה די דחוף, אשמח לעזרה מהירה. תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
שלום רב, לחבר שלי התפגר האייפוד קלאסיק 120 ג'יגה שקנה בחו"ל,מחו"ד שקיבל בכמה מעבדות באזור המרכז הרושם הוא שהלך הHD(יש תקתוקים והאייפוד נדלק ונכבה). מעבר לאופצייה של אפשרות לקנות HD באיביי ולהרכיב לבד,אני מנסה לעזור לו בבחירת נגן חלופי. הדגש הוא על איכות סאונד,נפח 80-160 ג'יגה,אין צורך במסך גדול כמו הPMP למיניהם או ביכולות וידאו משובחות אלא רק לשמיעת מוסיקה ומבוסס HD על בסיס רצון לנפח אחסון גדול במיוחד. אישית,לא מצאתי באמת אופצייה טובה יותר מהאייפוד קלאסיק,האם למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אין לי בעיה גם עם ג'נרי ואין לי בעיה עם הזמנה מחול. זה כולה הולך לנגן פרקים של סדרות/סרטים ב SD על הטלוויזיה העתיקה שלי במעונות תודה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש לבתי טאבלט שמה שהכי חשוב בו שיהיה... צבעוני ולא שחור/לבן/כסף. כמובן שאני לא מתכוון לקחת זבל במחיר מופקע וכמינימום אני מחפש כפול ליבה עם מסך IPS ברזולוציה נורמאלית, 1G זיכרון ובטריה סבירה. לשם השוואה, יש לנו בבית שני טאבלטים AINOL AURORA2 (לאחיות הגדולות) ומכל הבחינות הם מספקים בהחלט לכל השימושים שלהם. ראיתי בארץ את ה- ASUS MeMO Pad ME172V-1G023A בצבע ורוד ב-550 ש"ח ב-KSP אילת. לצערי הוא יקר ב~50% מטאבלטים סיניים, ליבה בודדת חלושה, ללא HDMI ומסך TN רגיל. ראיתי את ה-Ainol Novo 8 Dream אבל עדיין לא יצאו צבעים מלבד שחור ולבן והמסך TN ולא IPS: יש רעיונות נוספים? אם אין, בלית ברירה אבחר משהו כסוף או לבן - יש המלצות? * הכי בטוח מבחינתי לפי הניסיון המצויין שלי עם AINOL …
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במצלמה של גלקסי אייס. כל פעם שאני מנסה לצלם אובייקט, המצלמה מכוונת את המיקוד כך שהאובייקט נראה חד, ואז ברגע שהתמונה נלקחת המיקוד חוזר לברירת מחדל והתמונה יוצאת מטושטשת. כלומר המצלמה משנה את המיקוד כך שבתצוגה המקדימה הכל נראה חד, אך ברגע שהיא לוקחת את התמונה היא לא משתמשת במיקוד שמצאה. אני אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אני טועה. בתודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות סמארטפון ראשון, אנדרואיד, ל-3 שנים לפחות, ואני ממקם בעדיפות גבוהה מכשירים שיקבלו תמיכה רשמית ועדכונים לאורך זמן. עדכוני החומרה לא יגרמו לי לקנות מכשיר בשנים הקרובות, אבל אם יפסיקו להוציא עדכוני תוכנה, זה עלול לאכזב. 1. האם יש יתרון לאחת היצרניות הגדולות בתמיכה לאורך זמן והוצאת עדכונים בזמן סביר? 2. האם יש יתרון בעניין זה לסדרות מסויימות של מכשירים או לדגמים מסויימים? למרות שמבחינתי זה הקריטריון הראשון לסינון, אשמח לשמוע גם על יתרונות וחסרונות שאינם חלק מהמפרטים הסטנדרטיים, ובעיקר עד כמה הפעולה חלקה כשרצים כמה דברים במקביל, ועד כמה המערכת יציבה וצפוייה לתפקד טוב לאורך זמן. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אם יש לכם חבר שמטייל בהודו - זה הזמן לנצל את המצב. הזמנה מוקדמת דרך Amazon הודו: http://www.amazon.in/dp/B01DDP7UQ0 המחיר בהמרה גסה: 416 דולר - מדובר בגרסת ה-6 גיגה בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אייפון SE. זכור לי שכשאייפון 6 יצא, דובר על כך שהוא נוטה להתעקם כשמופעל עליו לחץ בתוך הכיס. חפרתי באינטרנט על הדבר הזה בהקשר של אייפון SE, והמסקנה שלי היא שאמנם המצב טוב יותר מאשר בגרסאות המוקדמות של אייפון6, הוא עדיין לא ממש קשיח. נטען שהגרסאות החדשות של אייפון 6 עמידות יותר מSE. לא הצלחתי למצוא טענות חד משמעיות לגבי סבירות התעקמותו בתוך הכיס הקדמי. מישהו בעל נסיון יכול לשפוך אור על הנושא? האם יש מקום לדאגה לכך שהמכשיר ייפגע בתוך הכיס הקדמי?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-