עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tmpusr,

אני מחפש לבתי טאבלט שמה שהכי חשוב בו שיהיה... צבעוני ולא שחור/לבן/כסף. כמובן שאני לא מתכוון לקחת זבל במחיר מופקע וכמינימום אני מחפש כפול ליבה עם מסך IPS ברזולוציה נורמאלית, 1G זיכרון ובטריה סבירה. לשם השוואה, יש לנו בבית שני טאבלטים AINOL AURORA2 (לאחיות הגדולות) ומכל הבחינות הם מספקים בהחלט לכל השימושים שלהם. ראיתי בארץ את ה- ASUS MeMO Pad ME172V-1G023A בצבע ורוד ב-550 ש"ח ב-KSP אילת. לצערי הוא יקר ב~50% מטאבלטים סיניים, ליבה בודדת חלושה, ללא HDMI ומסך TN רגיל. ראיתי את ה-Ainol Novo 8 Dream אבל עדיין לא יצאו צבעים מלבד שחור ולבן והמסך TN ולא IPS: יש רעיונות נוספים? אם אין, בלית ברירה אבחר משהו כסוף או לבן - יש המלצות? * הכי בטוח מבחינתי לפי הניסיון המצויין שלי עם AINOL …

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  2. טוב אז יצא לי לחקור באינטרנט מידע לגבי אופן טכנולוגית ה GPS הסלולרי,ומצאתי את הלינק הבא: http://www.n2yo.com/?s=34661|32384|32260|28129|27704|27663|26690|24320|23833|23027|22657|20830 למישהו יש מושג אם אנטנת הלויין שמובנת במכשירים כיום בעצם משתמשים בלווינים שנמצאים באתר הזה? למחשבי כף יד יש את אותם לווינים לשימוש ניווט? יש באתר מיקומים חיים של כל מיני סוגי לווינים מעל כדור הארץ, וזה גרם לי קצת לחשוב, ואם למישהו יש מידע מעניין.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך תוכנה לעריכת הפלאפון (אולי קוראים לזה צריבה או משהו כזה) אני רוצה לערוך שאני אוכל להגביר את הווליום, שהשיחות נכנסות ויוצאות יהיו יותר מ10 שיחות אחרונות וכו'... בקיצור אפשרות לשחק עם הגדרות המכשיר. פלאפון SK 6100 MP3 Music Slider תודה רבה.

4. מצאתי פה משהו אני לא יודע אם זה טוב אבל.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2646 או http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5511 אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה אז תציעו... תודה..

5. Started by The Dom,

אני באורנג' חבילה עסקית עם כול המשפחה שלי וברשותי טלפון מסוג SAMSUNG 855. קניתי את המכשיר דרך אורנג'. המכשיר עובד כמה שבועות נורמאלי לגמרי וביום אחד הוא פשוט מפסיק לעבוד וכותב על המסך "אין שרות"- ניסיתי לשחק עם התדרים והרשתות ובפעמים הראשונות זה הצליח... אחרי 3 פעמים בערך זה הפסיק לעבוד ורק פעם ב יש לי שרות בפלאפון. ניסיתי להחליף כרטיס סים וזה לא עזר ניסיתי להחליף מכשיר (אותו סוג) וזה גם כן לא עזר. אני לא רוצה בנתיים להחליף מכשיר (עד שייצא הN95). מה לעזאזל מפריע לטלפון לקבל קליטה? (אף אחד מהמשפחה שלי לא סובל מהבעייה הזו בפלאפון שלו)

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by Pc1ko,

שלום לכולם. אני מחפש נגן Mp3 איכותי, איכות סאונד טובה, והעיקר שיהיה פרקטי ולא שביר - שיחזיק מעמד. הווידיאו לא חשוב בכלל, וגם גודל המסך לא עקרוני יותר מידי. הנגן צריך להיות מינימום 5gb ולא משנה אם הארד דיסק או פלאש (העיקר שיהיה יציב, גם הארד יכול להיות יציב), עוד דבר חשוב, שיהיה ניתן לבנות playlists בתוך הנגן. המחיר אולי טיפה יאכזב, אבל בערך 600-800 שקל. הזמנה רק בארץ, ואפ אפשר אז חנויות בקריות. נגן טוב שחשבתי עליו זה Rio Carbon 6GB הבעיה היא שאני חושב ש Rio פשטה רגל (וחבל מאד כי היא חברה מעולה עם איכות סאונד נדירה), אם אתם מכירים עוד נגנים דומים לו או אחרים שטובים כמוהו או יותר, שימו קישור בבקשה. תודה רבה. עוד משהו, אל תתחילו להגיד Sansa כי אין לי כח לשמוע עליו יותר, אני …

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a7%d7%a8%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%a8-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%9f-%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a9-%d7%9c%d7%90-%d7%97/

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by naamani3,

שלום לכולם,אני מחפש טלפון עד 1500 שקל ( אם יש שדרוג משמעותי אפשר לעגל ב-100-200 כלפי מעלה).הכי חשוב לי שיהיה אמין ולא יתקלקל, לא מחפש את הטלפון עם הביצועים הכי טובים (כמובן שלא נכנס בטווח מחיר) סך הכל רוב השימוש הוא סטנדרטי - מצלמה, וואטסאפ אפליקציות רגילות לא משהו שדורש טלפון חזק במיוחד.שיכיל את הטגנולוגיות החדשות (טביעת אצבע, דור 4 וכ'ו...), עמידות במים ואבק יכול להיות נחמד, ומערכת הפעלה אנדרואיד.חשבתי על ה-A5 אבל קראתי קצת ביקורות ובחלק מהמקומות אומרים שיש לו בעיות ולא ממש נותן תמורה מלאה למחיר (בחלק אומרים שכן).אשמח לשמוע המלצות על הטלפון הזה או\ו המלצות על טלפונים דומים לו במחיר הזהתודה רבה

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  9. אין לי בעיה גם עם ג'נרי ואין לי בעיה עם הזמנה מחול. זה כולה הולך לנגן פרקים של סדרות/סרטים ב SD על הטלוויזיה העתיקה שלי במעונות תודה

10. סמסונג השיקה את דגמי הפאבלט החדשים שלה עם עיצוב מלבני מעודכן - ומספר החלטות תמוהות שגורמות לדגם הסטנדרטי להחוויר אל מול אחיו הגדול לכתבה

11. Started by Asaf.Y,

צהריים טובים , אני מחפש דרך לשמור על הE65 שלי נקי ללא שריטות בכלל... יש איזה מגן מסיליקון או משהו כזה לסלולרי שהוא סליידר?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  12. ^ לא מחפש אחד עם קליטה טובה, מחפש אחד עם יכולת קליטה מדהימה. אם מישהו נתקל או התנסה באחד כזה, אשמח שימליץ. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  13. שלום לכולם אנ יצריך מסגרת דיגיטלית שתיהיה בגודל של 7 אינץ במחיר של עד 500 שקל (עדיף פחות אבל שיהיה משהו איכותי לא סתאם זבל) ודבר שהייתי רוצה שיהיה בה זה מסך מגע אם אפשר תביאו לי המלצה למשוה אם מסך מגע וסבלי מסך מגע. אשמח ללשמוע תגובות והמלצות תודה רבה ושבת שלום שקד

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by proja44,

הוריי היקרים בסין וזה המחיר הטוב ביותר בו הם נתקלו שנגחאי, אני צריך להחזיר תשובה ב4 שעות הקרובות. מה אתם אומרים חברים?

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  15. http://www.cracked.com/article_19268_5-ways-your-telecom-company-screwing-you.html מה שהכי עיצבן אותי במאמר הוא המקטע של עלות הSMS למפעילה - אפס. אני לא מרבה להשתמש בהודעות טקסט אך אני זוכר זמנים ששליחת הודעה עלתה יותר מדקת שיחה, פשוט מרגיז.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  16. הי אני לפני הכנסת מכשיר חדש למעבדה של אורנג (לצורך בדיקה והכנסת המכשיר לחברה) מה אני צריך לבדוק/ לרשום לעצמי לפני שאני מכניס אותו לשם כלומר מה הרכיבים שאני יכול לראות ולבדוק שלא החליפו לי?! או אילו תפריטים אני יכול לראות ולבדוק שלא השתנו לאחר מכן כבר שמעתי על מעבדות בהן גנבו/ החליפו רכיבים... (אנא בלי להכנס לנושא של האם כדאי או לא כדאי להכניס למעבדה של אורנג')

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by pringles,

שימוש יומיומי האוזניות שלי הם MX500 של סנהייזר פרמטרים: *איכות שמע מצויינת עם האוזניות *יכולת לנגן קליפים *עדיף שיהיה תמיכה בעיברית (שמות של השירים) *אורך חיי סוללה ארוך (עדיפות) *שיהיה דק יחסית תודה ראש *ערתי על תראדים בפורום אך לא מצאתי תשובה ספציפית למה שאני מחפש אשמח לתגובות ועזרה בנושא אלכס.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by Amit BL,

אמא שלי משתמשת ברדיו ואנחנו פשוט לא מצליחים למצוא APK, הרום שלה הוא CM10.1 נקי, אם צריך להחליף רום אני אבצע זאת אבל מעדיף שלא. תודה. נ.ב זה גאלאקסי S2

19. Started by alonpartuk,

אתמול אפסיק לפעול לי הרמקול של המכשיר הכוונה יהיא שכשאני רוצה להפעיל רמקול הוא לא עובד. וכשאני רוצה לשמוע שירים הוא לא עובד בקיצור אין שמע בכלל אלא רק דרך הרמקול הרגיל .(מאיפה ששומעים שמחגים רגיל) עכשיו עשיתי איפוס מלא ואפילו פירמוט והבעיה נמשכת. אני חייב לציין שהמכשיר חדש יש לי אותו שבוע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  20. משפחת ה-Moto ממשיכה להתרחב ולהשתדרג במאפיינים החיצוניים שלה לכתבה

21. Started by The Dom,

אם כן, מה צריך להוריד? עוד שאלה אחת - יש סרטון ביוטיוב /שאני ממש רוצה להעביר לN95 שלי- עכשיו אני יודע פחות או יותר איך לשמור את הסרטון על המחשב - אבל אין לי מושג איך להמיר אותו כך שהוא יעבוד בפלאפון.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  22. היי, כתבתי תוכנית בג'אווה עם שימוש בGUI(בעזרת נטבינס). האם יש אפשרות להריץ אותה גם באנדרואיד? או שיש צורך לשנות את הקוד ? תודה

23. שיחקתי בפיפא 12 באייפד בעזרת הגיימפאד וזה היה ממש נחמד וחשבתי שאולי יהיה דבר כזה רק כללי, לא למשחק או אפליקציה מסוימת. חיפשתי קצת באפ סטור ומצאתי תוכנות ששולטות רק במוזיקה באייטיונס ובטלוויזיות. אתם יודעים אם יש אפליקציה כזאת? תודה.

24. Started by Alex89,

אני צריך אתר להורדת אייקונים בשביל התפריט הראשי של הפל' דגם: נוקיה 5610 מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  25. דגם ה-Latitude 9510 החדש יהיה זמין בתצורה קלאסית או בתצורת 360 מעלות היברידית לבחירתכם - ויש גם מודם 5G מובנה שניתן להוסיף לכתבה

דיונים חדשים בפורומים