גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי בעיות חמורות במכשיר - * קונקטור ה-USB לא עובד * המסך התחיל להתקלקל, והאזור העליון שלו חשוך מדי האם יש טעם לתקן, או שעדיף לקנות חדש? אם כן כדאי, כמה לתקן, והאם תוכלו להמליץ על מעבדה באזור ת"א?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
תקציב : 700 חריגה : 300 רוכש בארץ תאריך רכישה: השבוע מפעילה סלולרית: פלאפון המכשיר: שיהיה לא גדול, עמיד, ושיהיה נוח למוסיקה וגם מצלמה נורמלית לא תזיק אבל לא חובה. לא חשוב לי ממש גלישה ומשחקים אפליקציות וכו... חברה אני לא מחפש להוציא הרבה כסף אם יש משהו זול יותר זה יהיה מצויין תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lumia-1330-%d7%94%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את האפליקציה על טלפון עם מסך קטן יחסית ומה שקורה שה edit text מתחיל כאילו מחוץ למסך(האובייקט יושב כולו בפנים אבל רק אחרי כעשר תווים רואים את מה שהמשתמש כותב..), איך תוחמים אותו שיהיה כולו במסך?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שיחקתי בפיפא 12 באייפד בעזרת הגיימפאד וזה היה ממש נחמד וחשבתי שאולי יהיה דבר כזה רק כללי, לא למשחק או אפליקציה מסוימת. חיפשתי קצת באפ סטור ומצאתי תוכנות ששולטות רק במוזיקה באייטיונס ובטלוויזיות. אתם יודעים אם יש אפליקציה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לאחרונה התגלתה בעיה עם הנגן שלי, לפעמים מפסיקה פעולת הסאונד (זו לא בעיה באוזניות כי בדקתי כמה על אותו מכשיר) ולפעמים ישנה בעיה עם הלחצנים,, בעיקרון הם לא "עושים מה שמבקשים מהם". אך מתי שאני מכבה את המכשיר לגמרי ופעיל מחדש אז זה בדר"כ מסתדר...... מה לדעתכם הבעיה בתודה מראש לעוזרים........
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כשאני מדליק את האוזנייה המנורה הכחולה מהבהבת פעמיים כל שתי שניות, לפי המדריך האוזנייה כבר מזווגת והיא במצב standby אבל היא לא מופיעה ב"התקנים שלי", מצב bluetooth פועל בחיפוש האוזנייה לא נמצאת כשאני לוחץ על כיבוי הוא שואל אותי האם להוסיף את האוזנייה להתקנים שלי אני לוחץ על כן ומכניס קוד גישה ואז כתוב: חיבור bluetooth נכשל, בדוק הגדרות bluetooth בהתקן האחר: פונקציית bluetooth מופעלת ההתקן ניתן לגילוי בטווח הקליטה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי מעוניינת לקנות טלפון חדש (שלה דפוק לגמרי ומתקלקל כל שבועיים) והיא שאלה אותי מה אני חושב על הטלפון סוני אריקסון W705. אני לא כל כך מבין בזה אז אני שואל פה. איך הטלפון הזה (כל הפאשלות וכל היתרונות)? ואיך הוא לעומת נוקיה 6500S? (אולי אני אתן לה את שלי במקום לקנות אחד חדש) נ.ב. אם אני כבר פה אז מה אתם אומרים על נוקיה 5800 EXPRESS MUSIC??? מצד אחד רוב הביקורות שמצאתי באינטרנט הם דיי טובות אבל רוב התגובות של אנשים הם לא משהו... אנשים לא אוהבים בו הרבה דברים. מה אתם אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש פלאפונים שיכולים לעבוד עם עד 7 מכשירי BT ויותר בו זמנית רציתי לדעת מה קורה אם אני מחבר 2 אוזניות BT (רגילות) לאותו פלאפון ואני מקבל שיחה ישמעו משניהם? זאת רק שאלה תאורטית כמובן כי לי בכל אופן אין אמצעי לנסות...
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי למישהו יש ניסיון טוב עם חנות אינטרנט או באזור המרכז לצורך רכישת גלקסי אס? ראיתי בזאפ החל מ- 1900 שח, יש בעיה לקנות מהחנויות האלו? בנוסף, אם יש לי תוכנית עם שירות תיקונים, האם הוא יהיה תקף לטלפון שלא נקנה דרך אורנג'? השירות תיקונים הוא חלק מהתוכנית. תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות : הראשונה היא, אני פשוט לא מצליח להחליט איזה מבין שני הסמארטפונים האימתניים האלה כדאי לי לקנות ואני אשמח להמלצה... הייתי רוצה לדעת איזה מהשניים נוח יותר להפעלה ואיזה מהם חזק יותר והשנייה היא, האם באחד משני הסמארטפונים האלה יהיה הבדל ביציבות של מערכת ההפעלה בין אם אני אקנה אותו בחברה שמשווקת דרך הייבוא הרשמי של סאני (חברות הסלולאר) ובין אם אני קונה אותו בחנות פרטית תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי מול העבודה בבאג ב-1000 שקל רציתי לדעת אם יש מקומות שמוכרים יותר בזול חיפשתי בזאפ כבר ולא ראיתי מתחת ל980 שקל תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קניתי מכשיר חדש ואני רוצה לשים לו את הצלצול שהיה לי במכשיר הישן איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי, לפני כחודשיים הsansa שלי התחיל לעשות בעיות. הכל תקין פרט לבעיה במגעים של הsound in , ככה שאני שומע רק בצד אחד. המכשיר נקנה ב 22.10.06 , ואני לא יודע אם יש אחריות מעבר לשנה אחת. מה לעשות עם המכשיר? כמה עולה תיקון במקרה שאין אחריות? ולמי לשלוח את המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי התפגר האייפוד קלאסיק 120 ג'יגה שקנה בחו"ל,מחו"ד שקיבל בכמה מעבדות באזור המרכז הרושם הוא שהלך הHD(יש תקתוקים והאייפוד נדלק ונכבה). מעבר לאופצייה של אפשרות לקנות HD באיביי ולהרכיב לבד,אני מנסה לעזור לו בבחירת נגן חלופי. הדגש הוא על איכות סאונד,נפח 80-160 ג'יגה,אין צורך במסך גדול כמו הPMP למיניהם או ביכולות וידאו משובחות אלא רק לשמיעת מוסיקה ומבוסס HD על בסיס רצון לנפח אחסון גדול במיוחד. אישית,לא מצאתי באמת אופצייה טובה יותר מהאייפוד קלאסיק,האם למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
משהו טוב ויציב שיעשה ת'עבודה , לא מכיר את העולם הזה של הנגנים
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
http://blog.iphone-dev.org/ target release date for the unlock is New Years Eve 2008 רק קחו בחשבון שזה רק לגרסת מודם 2.11.07 שזה גרסה 2.1 ומטה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אפל עשויה להשיק דגם 9.7 אינץ׳ חדש במחיר נמוך במיוחד בכדי לנסות ולבלום את מגמת הצטמצמות המכירות של קטגוריית הטאבלטים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%98%d7%a1%d7%90%d7%a4-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a6%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כמובן שעדיף כמה שיותר זול...
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לקנת טלפון חדש מבוסס אנדרויד, לאחר שבדקתי את האופציות בארה"ב וגיליתי שמרבית הטלפונים לא יתאימו לארץ, החלטתי שסבי יירכוש את הטלפון בברלין. ישנו טלפון אחד שמוצא חן בעיניי samsung galaxy s, המחיר שלו בברלין לאחר החזר tax free הוא 1962 ש"ח, אשמח להמלצות על טלפונים נוספים וחוות דעת על הטלפון הנ"ל בנוגע לאיכות הצילום בhd ולכמות המשחקים הראויים שניתן למצוא לאנדרויד.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, התחלתי לפתח אפליקציה לאנדרואיד ואני מתלבט לגבי הDESIGN הנכון. אני רוצה שכל משתמש יכניס בהתחלה העדפות אישיות (לדוגמה סוג ספורט מועדף) ואז בכל כניסה יקבל מהשרת רק את המידע הרלוונטי אליו (לדוגמה כתבות רק בסוג הספורט המסוים). אני מתלבט לגבי איך לממש את זה: איפה לשמור את המידע של כל משתמש? איך אני דואג שכל הזמן יהיה לו את המידע העדכני כך שברגע שיכנס לאפליקציה כבר יהיו לו הנתונים והוא לא יצטרך לחכות לקבל אותם אונליין? ובכלל, אני חדש בפיתוח אפליקציות אז אם למישהו יש קישור גם להסברים איך ממש לממש את הקוד הזה אני אשמח. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש ברשותי מכשיר 6280 ואני רוצה לרכוש עוד אחד מסוג 6288 איך הוא ומה השוני בינו לבין ה6280 והאם השוני מצדיק מעבר או לא??כי לפי דעתי כן. ועוד חוות דעת שאני צריך שתתנו לי היא על N73 שאומרים שהוא מעולה ורציתי לראות האם הבאגים עד כדי כך מפריעים או שיש כבר עידכוני תוכנה מסיביים שהעבירו אותו..תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
רשת באג החלה להציע למכירה את צמד המכשירים החדשים של היצרנית הסינית השאפתנית כפי שהיה די צפוי כבר מהרגע הראשון שבו הם נחשפו – המכשירים החכמים החדשים של חברת Meizu מגיעים אל ארץ הקודש כעת, במועד סמוך למדי להשקה בשוק הסיני הביתי ואל רשת חנויות 'Bug' תחילה, בתקווה שנראה תחרות מצד חנויות נוספות בהקדם. הדגם הראשון והמעניין ביותר שכבר זמין לרכישה הוא ה-m3 Note, שמהווה יורש ל-m2 Note המשתלם עד מאוד (שממשיך להימכר בארץ במחירים אשר מתחילים ב-760 ש"ח) ומתחרה לדגמי ה-Redmi Note 3 של שיאומי – עם מעטפת מבוססת אלומיניום מסדרה 6000, מסך 5.5 אינץ' ברזולוציית 1080p, שבב Helio P10 מתומן ליבות Cortex A53 של Mediatek, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB, מצלמת 13 מגה פיקסל, סו…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-