גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
איך לעזאזל אין עדיין עידכון מאז 6.60 כאשר בחול הם הגיעו כבר ל 9+???? נגיד יש אצלי באג בטלפון שכאשר אני מפעיל וידיאו בפעם הראשונה הפלפון מדליק את עצמו מחדש... אני בטוח שאפשר לעשות עוד הרבה שיפורים אולי מישהו מקיר קושחה בקוד פתוח לטלפון הזה?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הוא יוצא באהר"ב אחרי חנוכה או לפני... ומתי תהיה תמיכה בעברית... מישהו יודע? מישהו יכול לשער את המחיר באהר"ב?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה זהה לכל המכשירים הנל: איזה מכשיר עדיף יותר? (לי באופן אישי אין שימושים מיוחדים או העדפות, סתם לשמוע את דעתכם מניסיון) E72, Milestone, N86, W995
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה שהוציא לו את התמונות מהמכשיר כשאני מחבר למחשב רושם UNKNOWN DEVICE ולא מוכן לקבל אותט התכנתי את ה-PC SUITE אך לא עזר. משהו רוצה לעזור או שנוותר?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מכשירי הדגל החדשים של היצרנית הסינית הגדולה מביאים איתם חומרה מרשימה, אך נאלצים להתמודד גם עם אתגרים בלתי צפויים בשל החרם האמריקאי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-snapdragon-810-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a4/
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן... עשיתי פורמט לאייפוד החדש שקניתי שלשום.. 80ג'יגה... באמצע הפורמט התכבה לי המחשב.. בלי שום סיבה.. ועכשיו האייפוד שלי פשוט מהבהב עם הסימן של התפוח... מה אפשר לעשות?.. דודה שלי קנתה לי אותו מארצות הברית.. ככה שלהחזיר אותו לשם יהיה בעדיפות אחרונה.. מקווה לטוב...
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ועברתי על דיונים שונים בפורום אבל לא הצלחתי לקבל החלטה. מעוניין בעזרתכם בטאבלט שישמש בעיקר לסרטים ולכן צריך להיות בגודל 10 לפחות ועם זמן סוללה ארוך. ממה שהבנתי יש טאבלטים מעולים סינים של AINOL וכו'. אני מעוניין שהטאבלט יציג ויריץ סרטים באיכות טובה ללא בעיה, ויפיק סאונד טוב. אשמח להצעות ספציפיות לדגמים שיתנו לי מענה. כמובן עם העדפה למחירים נמוכים אך ללא פשרה על איכות.(בנוסף, ראיתי שיש לינקים ישירים שמעניקים הנחות) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני אהיה בהונג קונג בעוד חודש ושוקל לקנות שם פלאפון, יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לדעת אם המכשיר ייתמך ברשת שיש בארץ, מה צריך לבדוק, כרגע אני באורנג'. (ממה שהבנתי עד עכשיו אני רק צריך לבדוק שהתדר הוא אחד מהבאים- 2100, 1800,900) 2. מה עוד אני לבדוק לפני הקנייה. 3. קיבלתי המלצה לקנות אחד מהבאים: nexus-s lg-star - עדיין לא הושק milestone2 אני אשמח לקבל כל טיפים שיש ובפרט אם מישהו מכיר חנות מומלצת בהונג קונג. תודה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות מאורנג' את הGALAXY יש משהו שאני צריך לדעת על המכשיר? (בעיות וכאלה...)
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר W595 שנקנה מאורנג', ובהתאם יש לו את האייקונים המכוערים של אורנג' בתפריט הראשי ולא ניתן להפטר מהם - כל ערכת נושא מופעלת על כל הפלאפון חוץ מהתפריט הראשי בו אני סתם רואה את האייקונים של אורנג' על רקע מסויים. האם יש דרך לשנות את האייקונים בלי לעשות פלאש לקושחה שיעלים לי את האחראיות? :-\
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
נתוני שוק הסלולר החדשים מציירים תמונה מסקרנת עם איום משמעותי של Huawei על מיקומה המכובד של אפל וחזרה של יצרנית סינית נוספת אל החמישיה המובילה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
היי , חבר עשה בטעות ריסטור לאיפון 3g גרסא 4.1 שהיה פרוץ עם ג'יילברייק - הריסטור נכשל, קיבלנו ארור 1015. הבנתי שמאחר והמכשיר נפרץ עם ג'יילברייק וכנראה עודכנה הגרסאת מודם - לא אוכל לבצע ריסטור דרך הITUNES עם הגרסא של אפל. הורדתי ipsw התואמת למכשיר והתקנתי אותה באמצעות itunes, כעת המכשיר עולה אך מבקש ממני לבצע להכניס סים ולבצע אקטיבציה - אך המכשיר לא מקבל את הסים שלי. ניסיתי לפרוץ עם jb/redsnow אך ללא הצלחה - הרדסנואו נתקע באמצע, הJB פשוט לא מזהה שהמכשיר ב DFU. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
דרישות מהנגן 1. לפחות 20 גיגה 2. אפשרות הקלטה מובנית 3. לא חייב וידאו 4. צפייה בתמונות 5. רוצה משהו אמין וטוב (לא חייב את המילה האחרונה) 6. לא חייב תמיכה בעיברית.
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
סמסונג ממשיכה את סבבי החידוש המהירים למכשירי הביניים שלה, הפעם עם צמד הדגמים שזכו לפופולריות גדולה בשוק המקומי שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכיסוי עבור אייפון 3gs, בסביבות 200 שקל. אני מעוניין שהכיסוי יגן על המכשיר מנפילות ומשריטות, ובכלל שתהיה הגנה כמה שיותר טובה. בנוסף אני אולי אקנה גם דוק לאייפון אז אני לא מעוניין בכיסוי שיש להסיר את החלק התחתון שלו בשביל לחבר למחשב. אשמח לשמוע המלצות, יש כל כך הרבה כיסויים שכבר יצאתי ממש מבולבל ואשמח אם תעזרו לי להבין איזה כיסויים נחשבים הכי טובים ומומצלים. בנוסף, אני מעוניין לעשות סיבוב בחנות של idigital האם יש שם מבחר וכדאי לקנות שם? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש מושג האם ה-IPhone יצא גם בגירסת CDMA :s05: עודד
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שיחקתי בפיפא 12 באייפד בעזרת הגיימפאד וזה היה ממש נחמד וחשבתי שאולי יהיה דבר כזה רק כללי, לא למשחק או אפליקציה מסוימת. חיפשתי קצת באפ סטור ומצאתי תוכנות ששולטות רק במוזיקה באייטיונס ובטלוויזיות. אתם יודעים אם יש אפליקציה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. יש לי YP-P2 של סאמסונג, הכניסה של הסאונד נידפקה ואני צריך להזיז את החיבור טיפה כדי שאני אוכל לשמוע כל הזמן... מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר עם סלולרי ישן כבר כמה שנים והחלטתי לקנות חדש אני רוצה ממנו הרבה תכונות: GPS- כן + הסבר איך בכלל מתקינים את זה WIFI- כן מוזיקה- שהנגן יהיה טוב מאוד, איכותי עם הרבה מקום איחסון מסך טאץ'- כן בלותות- אפשרי, לא חשוב לי כל כך מצלמה- באיכות טובה רדיו- כן תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני באורנג' חבילה עסקית עם כול המשפחה שלי וברשותי טלפון מסוג SAMSUNG 855. קניתי את המכשיר דרך אורנג'. המכשיר עובד כמה שבועות נורמאלי לגמרי וביום אחד הוא פשוט מפסיק לעבוד וכותב על המסך "אין שרות"- ניסיתי לשחק עם התדרים והרשתות ובפעמים הראשונות זה הצליח... אחרי 3 פעמים בערך זה הפסיק לעבוד ורק פעם ב יש לי שרות בפלאפון. ניסיתי להחליף כרטיס סים וזה לא עזר ניסיתי להחליף מכשיר (אותו סוג) וזה גם כן לא עזר. אני לא רוצה בנתיים להחליף מכשיר (עד שייצא הN95). מה לעזאזל מפריע לטלפון לקבל קליטה? (אף אחד מהמשפחה שלי לא סובל מהבעייה הזו בפלאפון שלו)
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן Mp3 איכותי, איכות סאונד טובה, והעיקר שיהיה פרקטי ולא שביר - שיחזיק מעמד. הווידיאו לא חשוב בכלל, וגם גודל המסך לא עקרוני יותר מידי. הנגן צריך להיות מינימום 5gb ולא משנה אם הארד דיסק או פלאש (העיקר שיהיה יציב, גם הארד יכול להיות יציב), עוד דבר חשוב, שיהיה ניתן לבנות playlists בתוך הנגן. המחיר אולי טיפה יאכזב, אבל בערך 600-800 שקל. הזמנה רק בארץ, ואפ אפשר אז חנויות בקריות. נגן טוב שחשבתי עליו זה Rio Carbon 6GB הבעיה היא שאני חושב ש Rio פשטה רגל (וחבל מאד כי היא חברה מעולה עם איכות סאונד נדירה), אם אתם מכירים עוד נגנים דומים לו או אחרים שטובים כמוהו או יותר, שימו קישור בבקשה. תודה רבה. עוד משהו, אל תתחילו להגיד Sansa כי אין לי כח לשמוע עליו יותר, אני …
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים למניהם! יש לי מוטורולה V3X ורציתי לדעת האם יש מתאם בין חיבור האוזניות של המכשיר לחיבור של אוזניה רגילה. תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
^ לא מחפש אחד עם קליטה טובה, מחפש אחד עם יכולת קליטה מדהימה. אם מישהו נתקל או התנסה באחד כזה, אשמח שימליץ. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בלעשות רוט לסמסונג גלאקסי אס3, מכיוון שלא הצלחתי (או שאולי אני לא יודע איך לעשות את זה) עם SuperOneClick. המכשיר שברשותי הוא סמסומג גלאקסי אס3 (gt-i9300), עם רום מקורי של סמסונג בגרסה 4.1.1 (XXDLID). מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-