גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אם כן, מה צריך להוריד? עוד שאלה אחת - יש סרטון ביוטיוב /שאני ממש רוצה להעביר לN95 שלי- עכשיו אני יודע פחות או יותר איך לשמור את הסרטון על המחשב - אבל אין לי מושג איך להמיר אותו כך שהוא יעבוד בפלאפון.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש מושג האם ה-IPhone יצא גם בגירסת CDMA :s05: עודד
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הוא יוצא באהר"ב אחרי חנוכה או לפני... ומתי תהיה תמיכה בעברית... מישהו יודע? מישהו יכול לשער את המחיר באהר"ב?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
האיפון- מגיע בעוד כחודש פאלם פרי-? HTC MAGIC-? N97-? HTC HERO- מגיע בכלל לארץ?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר נוקיה 1208 שרכשתי לביתי בהום סנטר. המכשיר נפל ולא רואים מסך , פשוט המסך נמחק. הבעיה שהצילצול של המכשיר כבוי ואו על רטט , ולא ניתן לשמוע אותו ומכיוון שאין מסך אין באפשרותי למצוא את ההגדרות לשינוי הצילצול. למי שיש ברשותו מכשיר כזה ויכול לעזור לי ולומר לי היכן ללחוץ במקשים על מנת לשנות את הצילצול , אשמח מאוד לקבל עזרה. בעת הרכישה זרקתי את החוברת ולכן אין באפשרותי להסתכל בה. תודה מראש יפית
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
בהתאם להדלפות, מיקרוסופט השיקה סמארטפון אולטרה זול חדש העונה לשם Lumia 435, בנוסף לגירסה מעודכנת ומוזלת ל-Lumia 535. האם אלו המכשירים שיצעידו את Windows Phone קדימה? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%a2%d7%93-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-lumia-%d7%a9%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
הכירו את ה-Xperia L4 שמאמץ את המסכים האולטרה-ארוכים של אחיו לבית היצרנית היפנית - אך עושה זאת בשילוב עם שבב בסיסי מאוד מבית Mediatek לכתבה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הדרישות הן: -16 ג"ב -איכות סאונד מצויינת -זמן סוללה רציני -קנייה בארץ. כל השאר (וידאו, רמקולים, משחקים) לא חשוב. חשבתי על שתי אפשרויות: iAudio i7 16gb או iRiver e100 4gb עם כרטיס זיכרון 16gb (האם הוא תומך בו? אין לי בעיה להתקין rockbox אם יש צורך) מה דעתכם? תודה, עדי.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני קונה את הפלאפון בקנדה. רוצה את הפלאפון הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה (אפשר לחרוג טיפה). מעדיף מסך מגע גדול ועם WIFI. אם שווה לחכות לפלאפונים חדשים תציינו בבקשה. תודה לכל המגיבים!
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן... עשיתי פורמט לאייפוד החדש שקניתי שלשום.. 80ג'יגה... באמצע הפורמט התכבה לי המחשב.. בלי שום סיבה.. ועכשיו האייפוד שלי פשוט מהבהב עם הסימן של התפוח... מה אפשר לעשות?.. דודה שלי קנתה לי אותו מארצות הברית.. ככה שלהחזיר אותו לשם יהיה בעדיפות אחרונה.. מקווה לטוב...
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
עד לפני כמה חודשים הNokia PC Suit היה רואה את הפלאפון בלי שום בעיה כשהייתי מחבר אותו למחשב. יום בהיר אחד, הוא החליט שהוא לא רואה פלאפון (שהיה מחובר גם עם כבל, וגם BT) וזהו. מאז אני נאלץ להשתמש במצב של העברת נתונים רגילה. יש איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני אהיה בהונג קונג בעוד חודש ושוקל לקנות שם פלאפון, יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לדעת אם המכשיר ייתמך ברשת שיש בארץ, מה צריך לבדוק, כרגע אני באורנג'. (ממה שהבנתי עד עכשיו אני רק צריך לבדוק שהתדר הוא אחד מהבאים- 2100, 1800,900) 2. מה עוד אני לבדוק לפני הקנייה. 3. קיבלתי המלצה לקנות אחד מהבאים: nexus-s lg-star - עדיין לא הושק milestone2 אני אשמח לקבל כל טיפים שיש ובפרט אם מישהו מכיר חנות מומלצת בהונג קונג. תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
-
אני ואח שלי קונים MP3 בערך ב-300-250$ אני מתלבט בן ה-ZVM לבין ה-ZUNE. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מדובר בחנות שגם מתקנת מכשירים . בהתחלה היה לי בעיה ברמקול שמע והחליפו לי לרמקול חדש.לאחר מכן היה בעיה בצבעים כשאני פותח חצי סליידר הצבעים במסך משתבשים ונמחקים .ואכן גם זה סודר וכנראה זה מה שיצר את הבעיה עכשיו שמקשי הניווט לא עובדים רק כשהסלידר פתוח על החצי וזה מוזר. אשמח לקבל יעוץ מה אוכל לעשות .המכשיר נקנה לפני שבוע באחריות של שלושה חודשים ונמאס לי ללכת אליו שוב שיסדר
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מכשיר עמיד ותכליתי כמו שהמוטו G היה לפני שנתיים וחצי. כלומר סוללה טובה, עמיד, ושיוכל להריץ אפליקציות סנטדרטיות (ווייז, וואטסאפ, וכו') בשנתיים הקרובות לפחות. עדיף מסך לא גדול מדי ואם יש כזה שבו הממשל הסיני לא מאזין מה טוב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכיסוי עבור אייפון 3gs, בסביבות 200 שקל. אני מעוניין שהכיסוי יגן על המכשיר מנפילות ומשריטות, ובכלל שתהיה הגנה כמה שיותר טובה. בנוסף אני אולי אקנה גם דוק לאייפון אז אני לא מעוניין בכיסוי שיש להסיר את החלק התחתון שלו בשביל לחבר למחשב. אשמח לשמוע המלצות, יש כל כך הרבה כיסויים שכבר יצאתי ממש מבולבל ואשמח אם תעזרו לי להבין איזה כיסויים נחשבים הכי טובים ומומצלים. בנוסף, אני מעוניין לעשות סיבוב בחנות של idigital האם יש שם מבחר וכדאי לקנות שם? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה זהה לכל המכשירים הנל: איזה מכשיר עדיף יותר? (לי באופן אישי אין שימושים מיוחדים או העדפות, סתם לשמוע את דעתכם מניסיון) E72, Milestone, N86, W995
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כן כן אני יועד לא אוהבים את סימביאן בכל מקרה הOS של פלאפון ואני רוצה לשים את הג'נרית איך?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הודעה באייפון שלי שבגלל שיש לו פריצה גיילבייק אז המכשיר ינעל עוד 48 שעות , פרצתי מחדש את המכשיר באותה גירסה (4.3.1). השאלה אם זה הסתדר או לא, ואם המכשיר ננעל לי האם אפשר לאפס אותו דרך האי טיונס ( שעשיתי בתוכו גיבו לגירסא הראשונה) . בלי קשר לבעיה הנ״ל האם יהיה כדאי לעדכן ל4.3.3. או שזה ימחוק לי את המידע שבמכשיר . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי נוקיה n73 me. לפני כשבוע הורדתי משחקים לפלאפון. חיברתי את הפלאפון למחשב דרך הUSB. נפתח לי חלון עם 10 תיקיות, שמתי את המשחקים באזה סתם תיקיה. כשבאתי להתקין את המשחקים היה לידם סימן שאלה. לחצתי וכתב לי שאין אפשרות לפתוח. לידיעתכם המכשיר שלי לא פרוץ. לכן השאלה שלי היא כזאת האם כדי לשים משחקים אני צריך לפרוץ את המכשיר או שפשוט המשחק לא מתאים למכשיר?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני באורנג' חבילה עסקית עם כול המשפחה שלי וברשותי טלפון מסוג SAMSUNG 855. קניתי את המכשיר דרך אורנג'. המכשיר עובד כמה שבועות נורמאלי לגמרי וביום אחד הוא פשוט מפסיק לעבוד וכותב על המסך "אין שרות"- ניסיתי לשחק עם התדרים והרשתות ובפעמים הראשונות זה הצליח... אחרי 3 פעמים בערך זה הפסיק לעבוד ורק פעם ב יש לי שרות בפלאפון. ניסיתי להחליף כרטיס סים וזה לא עזר ניסיתי להחליף מכשיר (אותו סוג) וזה גם כן לא עזר. אני לא רוצה בנתיים להחליף מכשיר (עד שייצא הN95). מה לעזאזל מפריע לטלפון לקבל קליטה? (אף אחד מהמשפחה שלי לא סובל מהבעייה הזו בפלאפון שלו)
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
https://www.diamondshield.co.il/
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: 1000-1500 רגיל (לא סלידר ולא נפתח) מסלקום או מאורנג' מעדיף נוקיה או SE תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עשיתי ריסטור ועדכון גירסא לאייפון ואחרי שהוא עשה את הריסטור והעדכון זה מראה לי את המסך הזה באייטונס: האייפון עבד לפני זה על כרטיס sim של אורנג' עכשיו אני יכול לעשות רק שיחות חירום ואייפוד בכלל באיזה ספרדית או משו כזה בבבבקשההה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-