גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
יש למשיהו אולי מדריך או שבכללי יכול להגיע האם זה קשה להחליף פאנל ל N95? קדמי ואחורי כולל מקשים או שאולי ממישהו יודע כמה זה יעלה במעבדה לעשות את כל העסק הזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה, אני מתכוון לקנות בקרוב את הסמארטפון הראשון שלי. אני עוד לא סגור על דגם, אבל הוא יהיה אנדרואידי בוודאות. יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארה"ב, אבל מכיוון שעד עכשיו כל המכשירים שלי נקנו מחברת הסלולר, אני רוצה להבין את המשמעויות של קניה עצמאית: 1. האם למכשיר שנקנה בארה"ב יש איזושהי אחריות בארץ? האם הרעיון של אחריות בינלאומית קיים בכלל בתחום הזה? 2. כמה התעסקות נדרשת עבור שדרוג מערכת ההפעלה? האם זה כמו Windows Update, שמתבצע בקלות, או כמו התקנה של ROM על טלפונים ישנים, שבהם תקלה היתה יכולה להשבית את המכשיר? 3. האם כל מכשיר עם אנדרואיד 4 ומעלה תומך באופן מובנה בעברית, כך שכל מה שצריך לעשות הוא לשחק עם הגדרות השפה? אני לא כל כך חושש מההתעסקות עם מערכת ההפעלה (אנ…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יצרנית השבבים האמריקאית החליטה לשנות את שמותיהם של שבבי הביניים שלה לשנת 2016, ובצדק שנת 2015 לא הייתה שנת השיא של קוואלקום בתור יצרנית מערכות על שבב עבור סמארטפונים וטאבלטים, אך אם לשפוט לפי חלקיקי המידע שאנחנו מקבלים בשבועות האחרונים – שנת 2016 כבר נראית הרבה יותר מבטיחה וטובה מבחינתה. אולי במטרה להמשיך עם ההתנתקות הזאת מההווה הלא ממש מזהיר (אם כי הוא לא גרוע בשום אופן, כדאי לציין), בחברהמשיקים כעת מחדש את מעבדי הביניים החדשים ממשפחת ה-Snapdragon 600, עם שמות דגם מעודכנים. הכירו את ה-Snapdragon 650, שהוא ה-Snapdragon 618 לשעבר, וה-Snapdragon 652, שעד היום היה ידוע בשםSnapdragon 620. שינוי השמות הזה הוא צעד מתבקש בהחלט לטעמנו, אם להתבסס על כך שדגמי ה-Snapdragon…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אחד מהשעונים החכמים המוצלחים ביותר בגל האנדרואיד הראשון זוכה לשלושה דגמים שונים אשר מבקשים להמשיך את המומנטום לכתבה: http://hwzone.co.il/משפחת-360-השעון-החכם-של-מוטורולה-הפך-למגו/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלושה מכשירי ביניים חדשים מבית היצרנית הסינית הנודעת נחשפים - עם הרבה מאפיינים איכותיים ודרישה לבחירה בין טעינה מהירה מאוד לטעינה מהירה עוד יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
- 1 follower
-
-
אירוע ההשקה של אפל עבור דגמי דור ה-iPhone 12 יתקיים בתוך קצת יותר מיממה - ואמור לספק לנו לא פחות מארבע גרסאות שונות להתלבט ביניהןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
- 1 follower
-
-
מאוחר מדי ויקר מדי? ארבעת הסמארטפונים החדשים של סוני, שמגיעים תחת מותג ה-Xperia X המעודכן (ה-X Performance המתקדם מכולם, ה-X, ה-X הקומפקטי בעל שבב ה-Mediatek וה-XA Ultra גדול המימדים), זמינים סוף סוף לרכישה מוקדמת במספר רשתות בארצות הברית וכמו כן במגוון מדינות באירופה, בדרך לזמינות רשמית בסוף החודש הנוכחי ובתחילת החודש הבא. עם זאת, במחירים גבוהים יחסית שנעים בין 280 דולר ל-700 דולר ואיחור של כמה חודשים לעומת מכשירי הדגל של רוב המתחרות הבינלאומיות, האם באמת יש להם סיכוי כלשהולהפוך להצלחה הגדולה שלה זקוקה באופן נואש היצרנית היפנית? ספרו לנו מה דעתכם. https://goo.gl/a4IL8V
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית חשפה רשמית את מכשיר ה-Zenfone הבא שלה, שהוא בעצם שלושה דגמים שונים שינסו לקרוץ לכל המנעד של שוק הביניים, הפעם ללא עזרה מאינטל ידענו שתערוכת Computex 2016 תעניק לנו מכשירי דגל חכמים חדשים מבית אסוס, אך מה שקיבלנו בפועל הצליח להפתיע אותנו בכל זאת – שלושה סמארטפונים ששונים זה מזה בתכלית, וינסו לשפר את ההצלחה המשמעותית של דגמי ה-Zenfone הקודמים, אשר צברו מכירות כוללות של כ-30 מיליון יחידות בתוך שנתיים. דגם הבסיס שעליו נדבר בחדשה הזו ושכנראה יהיה הרלוונטי ביותר למרבית המתעניינים הוא ה-Zenfone 3 הפשוט, ששומר על מסך בגודל 5.5 אינץ' כמו ה-Zenfone 2 אך משתדרג בפאנל בטכנולוגיית SuperIPS+ ברזולוציית 1080p, שמבטיח להיות בהיר במיוחד (500 קנדלה למטר רבוע) ו…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
דגמים מיוחדים בנפחים גדולים גם ל-Zenfone Selfie, גירסת 6 אינץ' ל-Zenfone 2 Laser וגם השקה סוף כל סוף ל-Zenfone Zoom: משפחת המכשירים החכמים של אסוס ממשיכה להרשים אותנו גם בימים אלה זה היה נכון בתחילת השנה הנוכחית, ונראה כי זה נכון גם היום – ה-Zenfone 2 של אסוס הוא אחד הסמארטפונים הייחודיים והמשתלמים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם, וכעת מספר הנגזרות שלו הוא גדול עוד יותר מאי פעם בעבר. ה-Zenfone Selfie, שכבר הושק בתור אלטרנטיבה ל-Zenfone 2 הסטנדרטי שמחליפה את מצלמת ה-5 מגה פיקסל הקדמית ביחידת 13 מגה פיקסל איכותית ומתקדמת יותר ואת שבב האטום בשבב Snapdragon 615 פופולרי יותר,יהיה זמין מעתה גם בגירסאות משופרות עם 3GB של זכרון RAM (לעומת 2GB בדגמים הנוכחיים) ועם נפח אח…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
המותג הצעיר שמתפתח במהירות מבית הענקית הסינית BBK החל את ההכנות שלו להשקה רשמית מקומית עם טיזרים בפייסבוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית מציעה צמד סמארטפונים עדכניים שעונים לשמות X6S וה-X6S Plus, ומשפרים את הנקודה הבעייתית ביותר בדגמיה הקודמים הרבה מכשירים חכמים בשוק העמוס של היום מנסים למצוא לעצמם נישה בלתי רגילה בה יוכלו לפרוח ולזכות להצלחה משודרגת, ואל הרשימה הזאת ניתן להוסיף עתה את הצמד החדש של Vivo הסינית, שעונה לשם X6S ומבטיח איכות אודיו משובחת במחיר תחרותי יחסית. המכשירים החדשים מהווים אחים תאומים למכשירי ה-X6 וה-X6 Plus שהשיקה Vivo בדצמבר 2015, אשר הציעו חבילה מתכתית דקה ומלוטשת עם שבבי MT6752 בינוניים יחסית מבית Mediatek. הפעם, עם ה-X6S וה-X6S Plus, המעטפת החיצונית נשארת דקה ומלוטשת כמו קודם – אך שבבי Sapdragon 652 מתומני ליבות חדשים של קוואלקום מעניקים יעילות וכו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי ברשת BUG משקפיים שאמורות להפחית לחץ בעבודה מול מחשב, יש למישהו אותם או אתם יודעים אם שווה לקנות??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8656&perur=2&t=45&c=600
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר בעבודה המליץ בחום על משקפי Gunnar לעבודה מול מחשב. לי זה נראה כמו חרטא-ברטא - מישהו התנסה איתם ויכול לתרום קצת מניסיונו?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום שבת, קיבלנו חוברת של החנות BIGBOX עם העיתון, וראיתי שם מוצר שסיקרן אותי, משקפי itrix, לפי מה שכתוב בחוברת מוצגת תמונה בגודל של 50 אינץ. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המוצר ? יודע עליו עוד פרטים טכניים ? או כל חבת דעת אחרת עליו ? מצאתי באתר הבא גם את משקפי ה-itrix : http://www.odafimcenter.co.il/product.asp?product=1305 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי משקפי תלת מימד של חברת סמסונג שקיבלנו יחד עם טלוויזיות סמסונג שרכשנו. בכל זוג משקפיים יש סוללה, ואת החלקים של המשקפיים, אז זהו, חיברתי את החלקים, הכנסתי את הסוללה למקומה, ולחצתי על כפתור ההפעלה שמעל המשקפיים, אך דבר לא קרה, התוכלו לעזור לי עם כך? אולי זה קשור לסוללה (צורת הכנסתה) או למשהו אחר. אשמח שתכתבו לי בנוסף איך משתמשים בהם עם טלוויזיות של סמסונג וגם אם זה משנה בין דגם (שנה) של טלוויזיה מסויימת.(צירפתי צילומים של המשקפיים).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8663&perur=2&t=45&c=600 מישהו משתמש בזה, מכיר? אני מדבר על אנשים שעובדים 6 שעות ומעלה על המחשב רצוף וניסו...
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מאז שהשתחררתי ואני שומע שירים כל היום ישירות מהitunes שמתי לב שהshuffle בכלל לא רנדומלי, המון שירים חוזרים על עצמם וזאת על אף שיש לי אלפי שירים ברשימה. לא מצאתי שום אפשרות לשנות הגדרות או לעשות משהו כמו "RANDOMIZE" (מקווה שהבנתם). חיפשתי קצת בגוגל, ואכן ראיתי שזה לא קורא רק לי (איזה כיף אני לא משוגע). אין לי פשוט כל כך זמן להתעסק עם זה בגלל הלימודים, אז אני ישמח אם מישהו יתן פה איזה עצה קטנה, או פתרון יצירתי שהוא עשה בשביל שהשירים באמת יהיו רנדומלים. תודה
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
העדכון של תוכנת המסרים הפופולרית ביותר מביא איתו חידוש שעשוי להיות שימושי מאוד, אך גם מעצבן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מתכננים לרכוש את היצירה העדכנית של חברת OnePlus? כעת תוכלו למצוא אותה גם בצבע לבן ובגימור מחוספס, עם נפחים מירביים של זכרון דינאמי ואחסון מובנה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
- 2 followers
-
-
עם כל המכס ומשלוח ? למשל יש מישהו שמוכר ב 350 דולר פלוס 50 דולר משלוח שזה יוצא 1600 יש מכס ? עוד משהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בבעלותי סמרטפון ישן יחסית, HTC SENSATION הוא עדיין עובד סבבה כי אני דואג לו ומחליף לו רומים מידי פעם. אבל בזמן האחרון אני מרגיש שהוא לא עומד בקצב אז אני מחפש פאלפון חדש אני עכשיו בצבא ואין לי כל כך הרבה כסף לבזבז על פאלפון חדש. יש לי באיזור ה1000 שקל לבזבז על פאלפון חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות פאלפון של בחרה מוכרת מהארץ או לקנות משהו סיני מחו"ל וגם אם אפשר אז תביאו לי את הדגמים הכי טובים במחיר הזה, תודה. TL;DR : כדאי לקנות פלאפון של חברה מוכרת מהארץ או משהו סיני ואיזה פאלפון, עד 1000 שקל.
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש והמעניין של Redmi ו-Xiaomi מסתפק בהגנת IP53 בסיסית באופן רשמי - אך בפועל תוכנן ועוצב על מנת לשרוד אתגרים רבים שונים בהם עלול להיתקל לאורך מחזור החיים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון המרשים מבית שיאומי מתחיל את מסע ההופעות הבינלאומי שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם תמיד אני עם טלפונים מבוססי אנדרואיד, ולאחרונה אני רוצה לנסות בפעם הראשונה מכשיר של אפל - אייפון. האמת שטוב לי עם אנדרואיד, טוב לי עם החופש שזה נותן, ואפילו יש לי על הטלפון תוכנה שנקראת Termux, שנותנת לי בעצם Command-Line Linux כמעט מלא, מה שמאפשר להריץ הרבה מאד תוכנות וסקריפטים שימושיים, וכמו כן לכתוב גם כמה. למרות זאת, בא לי לנסות עוד משהו, ולקנות לראשונה אייפון. יש היום אייפונים במחירים סבירים, באיזור 1500שח, ואחרי הסתכלות בזאפ, יש לי כמה שאלות לפני קנייה: השאלה הראשונה: אני מעוניין במכשיר חדש, לא משומש ולא מוצר שהוחזר ("מחודש"). אם מסתכלים בזאפ על ד…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
מקור - XDA ממש "באג" במערכת הוא טוען שאחרי 5 ימים היא פתאום הופיעה! ממש מוזר, אני לא חשוב שנמלה יכולה להכנס לדבר כזה, אז.. כנראה היא הגיעה ביחד איתו מהמפעל http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2041804
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-