גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
חבר בעבודה המליץ בחום על משקפי Gunnar לעבודה מול מחשב. לי זה נראה כמו חרטא-ברטא - מישהו התנסה איתם ויכול לתרום קצת מניסיונו?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום שבת, קיבלנו חוברת של החנות BIGBOX עם העיתון, וראיתי שם מוצר שסיקרן אותי, משקפי itrix, לפי מה שכתוב בחוברת מוצגת תמונה בגודל של 50 אינץ. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המוצר ? יודע עליו עוד פרטים טכניים ? או כל חבת דעת אחרת עליו ? מצאתי באתר הבא גם את משקפי ה-itrix : http://www.odafimcenter.co.il/product.asp?product=1305 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי משקפי תלת מימד של חברת סמסונג שקיבלנו יחד עם טלוויזיות סמסונג שרכשנו. בכל זוג משקפיים יש סוללה, ואת החלקים של המשקפיים, אז זהו, חיברתי את החלקים, הכנסתי את הסוללה למקומה, ולחצתי על כפתור ההפעלה שמעל המשקפיים, אך דבר לא קרה, התוכלו לעזור לי עם כך? אולי זה קשור לסוללה (צורת הכנסתה) או למשהו אחר. אשמח שתכתבו לי בנוסף איך משתמשים בהם עם טלוויזיות של סמסונג וגם אם זה משנה בין דגם (שנה) של טלוויזיה מסויימת.(צירפתי צילומים של המשקפיים).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8663&perur=2&t=45&c=600 מישהו משתמש בזה, מכיר? אני מדבר על אנשים שעובדים 6 שעות ומעלה על המחשב רצוף וניסו...
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מאז שהשתחררתי ואני שומע שירים כל היום ישירות מהitunes שמתי לב שהshuffle בכלל לא רנדומלי, המון שירים חוזרים על עצמם וזאת על אף שיש לי אלפי שירים ברשימה. לא מצאתי שום אפשרות לשנות הגדרות או לעשות משהו כמו "RANDOMIZE" (מקווה שהבנתם). חיפשתי קצת בגוגל, ואכן ראיתי שזה לא קורא רק לי (איזה כיף אני לא משוגע). אין לי פשוט כל כך זמן להתעסק עם זה בגלל הלימודים, אז אני ישמח אם מישהו יתן פה איזה עצה קטנה, או פתרון יצירתי שהוא עשה בשביל שהשירים באמת יהיו רנדומלים. תודה
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
העדכון של תוכנת המסרים הפופולרית ביותר מביא איתו חידוש שעשוי להיות שימושי מאוד, אך גם מעצבן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מתכננים לרכוש את היצירה העדכנית של חברת OnePlus? כעת תוכלו למצוא אותה גם בצבע לבן ובגימור מחוספס, עם נפחים מירביים של זכרון דינאמי ואחסון מובנה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
- 2 followers
-
-
עם כל המכס ומשלוח ? למשל יש מישהו שמוכר ב 350 דולר פלוס 50 דולר משלוח שזה יוצא 1600 יש מכס ? עוד משהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בבעלותי סמרטפון ישן יחסית, HTC SENSATION הוא עדיין עובד סבבה כי אני דואג לו ומחליף לו רומים מידי פעם. אבל בזמן האחרון אני מרגיש שהוא לא עומד בקצב אז אני מחפש פאלפון חדש אני עכשיו בצבא ואין לי כל כך הרבה כסף לבזבז על פאלפון חדש. יש לי באיזור ה1000 שקל לבזבז על פאלפון חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות פאלפון של בחרה מוכרת מהארץ או לקנות משהו סיני מחו"ל וגם אם אפשר אז תביאו לי את הדגמים הכי טובים במחיר הזה, תודה. TL;DR : כדאי לקנות פלאפון של חברה מוכרת מהארץ או משהו סיני ואיזה פאלפון, עד 1000 שקל.
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש והמעניין של Redmi ו-Xiaomi מסתפק בהגנת IP53 בסיסית באופן רשמי - אך בפועל תוכנן ועוצב על מנת לשרוד אתגרים רבים שונים בהם עלול להיתקל לאורך מחזור החיים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון המרשים מבית שיאומי מתחיל את מסע ההופעות הבינלאומי שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם תמיד אני עם טלפונים מבוססי אנדרואיד, ולאחרונה אני רוצה לנסות בפעם הראשונה מכשיר של אפל - אייפון. האמת שטוב לי עם אנדרואיד, טוב לי עם החופש שזה נותן, ואפילו יש לי על הטלפון תוכנה שנקראת Termux, שנותנת לי בעצם Command-Line Linux כמעט מלא, מה שמאפשר להריץ הרבה מאד תוכנות וסקריפטים שימושיים, וכמו כן לכתוב גם כמה. למרות זאת, בא לי לנסות עוד משהו, ולקנות לראשונה אייפון. יש היום אייפונים במחירים סבירים, באיזור 1500שח, ואחרי הסתכלות בזאפ, יש לי כמה שאלות לפני קנייה: השאלה הראשונה: אני מעוניין במכשיר חדש, לא משומש ולא מוצר שהוחזר ("מחודש"). אם מסתכלים בזאפ על ד…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
מקור - XDA ממש "באג" במערכת הוא טוען שאחרי 5 ימים היא פתאום הופיעה! ממש מוזר, אני לא חשוב שנמלה יכולה להכנס לדבר כזה, אז.. כנראה היא הגיעה ביחד איתו מהמפעל http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2041804
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נפטר לי האייפון 4 קצת נשבר לי ממערכת ההפעלה שלהם שחונקת ולמרות שלל חומרת אפל שברשותי (כולל אייפד 2) החלטתי לערוק. הכיוון המתבקש היה כמובן מכשיר מבוסס אנדרוייד אלא שבבדיקות גב אל גב שערכתי לסאמסונג גלאקסי S מול אייפון 4 התאכזבתי קשות מרמת ליטוש ממשק המשתמש של מערכת האנדרוייד (2.3). ייתכן ולרבים תצוגה קופצנית בהגדלת/הקטנת תוכן הדפדפן, פונטים שאינם מלוטשים דיו לאחר הגדלה או ארגון מסכים שלדעתי סובל מחוסר סדר וארגון אינם מהווים סיבה טובה להדיר אצבעותיהם ממערכת הפעלה שעל פניו נראית לא רעה אולם לי חוסר הבשלות בנקודת זמן זו של המוצר הנוכחי הביאה אותי לשקול מכשיר מבוסס WP7. סירטונים שראיתי ברשת מציגים מערכת הפעלה ממוקדת וברורה שנראה כי רמת הליטוש והתצוגה בה קרובה יותר לרמת iOS4…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפל החליטה להרחיב את טרנד המגרעות במסך אל מחשבי ה-MacBook Pro העדכניים שלה - וסמסונג מציגה עשויה לחתוך את המסך בטאבלט הגדול הבא מתוצרתהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי טאבלט עם תמיכה בחיבור כבל otg לחיבור מתאם 3g. ויש לי כרטיס מיקרו sim שאני רוצה לחבר למתאם. ויש לציין שזה טאבלט חלונות 8. איזה בדיוק מתאם אני צריך שמתאים לטאבלט שלי?. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם bluetooth למחשב ויש כל-כך הרבה ואין לי מושג איך בוחרים. אז הבקשה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה למחשב בתקציב של 100-150 ש"ח. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מתאם BLUETOOTH למחשב ל- N73 מצאתי כמה בזאפ, מחפש משהו זול וטוב על מה אתם ממליצים ?? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, קבלתי מהעבודה טלפון ללא בלוטות'. מכיוון שיש לי כבר דיבורית בלוטות' לאוטו אני רוצה שיהיה לו בלוטות' ולכן חשבתי על לרכוש מתאם. ראיתי שיש דגם של ג'ברה ודגם של קארדו. מישהו השתמש בזה פעם? זה עובד? עד כמה זה מסורבל? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי one plus 6t שמעולה בשבילי, החיסרון שלו זה שאין לו טעינה אלחוטית, שוקל לקנות מתאם? כדאי? חברות מומלצות? למה לשים דגש?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מתאם אלחוטי שיתחבר לפלא שלי בעזרת הBT , ובצידו השני תהיה יציאה לאוזניות , חשוב אבל שיפיק את טווח התדרים המקסילמי 20HZ-20KHZ וחשוב מאוד שיהיה בעל הגברה גבוהה כמה שיותר !!!! אני אוהב לשמוע חזק ואיכותי מישהו מכיר ? תקציב - תלוי במוצר
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה..לכל המשפחה המצומצמת יש סמסונג 555 של סלקום. תהיתי לי האם יש מתאם בלוטות' שמתחבר לפתח האוזניה של המכשיר (או כל מקום אחר) ושיאפשר לי להשתמש באוזניית בלוטות' כאילו המכשיר מגיע עם זה באופן טבעי..
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי נגן IAUDIO X5. כידוע, על מנת להטעין את הנגן או לחברו למחשב דרך USB, נדרש מתאם מיוחד שמתחבר לנגן ואליו מתחברים המטען וה-USB. לצערי, אבד לי המתאם ועכשיו אני לא יכול להשתמש במכשיר!! פניתי לבאג (היבואנים של IAUDIO) בארץ והם אמרו שהנגן כבר לא נמכר ברשת שלהם ושאין להם את המתאם וגם לא יהיה. חיפשתי ב-EBAY ולא מצאתי. מצאתי רק ב-AMAZON אבל הם לא שולחים לארץ. ככה הוא נראה: http://www.amazon.com/Subpack-iAUDIO-X5-X5L-M5/dp/B000G2HJ1A/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266262828&sr=8-3 אני תקוע... למישהו יש רעיונות איך משיגים את זה??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, (פרסמתי את השאלה במספר אתרים ונראה כאילו אין כזה מתאם) לפני זמן מה קניתי כזה מתאם בלוטוט להעברת שמע מהמחשב לרמקולים: http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-V2...item33806cfdf0 אני מחבר אותו לכל מקור מתח : שנאי רשת עם יציאה USB , מארז בטריות עם יציאה USB, שקע USB במחשב וכד' , ויכול לשמוע ברמקולים או אוזניה ללא כבלים. המתאם הזה הוא חד כיווני ,כלומר מקלט בלבד. שאלתי היא : האם מישהו מכיר כזה מתאם בלוטוט , שהוא דו כיווני ,כלומר משדר ומקלט (כמו דיבורית לרכב) שיכול להתחבר לסמרטפון\טלפון סלולרי? (עם שקע של 3 או 4 טבעות או עם חיבורים לדוגמה כמו שכאן : http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-To-3...item1e7607db5b) חיפשתי ברשת אולם לא מצאתי ,יכול להיות גם שאינני יודע איך…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המתאמים האלו שניתן לקנות ב 50 שקל איכותיים מבחינת מהירות העברה? האם י שטעם לקנות אותם? איזו אופציה אחרת ישנה?
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-