עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dor444,

אני רוצה לעשות הזמנה גדולה מהמוצרים הבאים: המוצר הראשון: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2724 המוצר השני: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6497 המוצר השלישי: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24 המוצר הרביעי: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24 אני צריך לקנות כמות רצינית של שלט אוניברסלי ומיני בלוטוס שאפשר לשלוח/לקבל מהם ל/מהמחשב (כמובן שאני רוצה רק סוג אחד מכל אחד) אני חייב שכל המוצרים יהיו תקינים ואני מוכן לשלם גם יותר אם יבטיחו לי אמינות ושירות טוב, כי עשיתי הזמנה של שלט אוניברסלי (המוצר הראשון) ואחד מהשלטים (מתוך 2) לא היה תקין, קניתי גם מיני בלוטוס (המוצר הרביעי) וגם הוא לא היה תקין, אולי כדאי כבר לקנות מוצר אחר, או בכלל לקנות מאתר…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by D-M-X,

כשאני מדליק אותו נדלקת הנורה בצבע אדום ונכבית כשאני מכניס להטעין מUSB הוא נטען בסדר כשאני מעביר למצב LCD ומחבר למחשב הנורה מהבהבת בצבע אדום כל זה קרה אחרי שהוא יהה מחובר למחשב ופתאום התנתק (לא ממחסור בחשמל...) למישהו יש מושג מה זה ומה לעשות אם אין ברירה אני אנצל את האחריות אבל ממש אין לי כוח להתעסקויות האלה...

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by Moon-Mage,

אין לי כל כך מה להוסיף, רק צריך שיהיה GPS ורצוי שתהיה יציאה 3.5מ"מ לאוזניות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by CyberBot,

איך אני יודע שזה מקורי מיוצר בפינלנד ולא איזה ילד בן 6 מסין הרכיב אותו?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  5. דגם מעודכן למכשיר האולטרה-משתלם של היצרנית הסינית מביא עימו שבב קוואלקום עדכני וחסכוני יותר, ובמקביל דיווחים עדכניים מצהירים שגירסה עתידית שלו תספק לנו שבב בן עשר ליבות מבית Mediatek שיאומי (Xiaomi) ממשיכה להתקיף אותנו בסמארטפונים חדשים ומשתלמים בקצב מסחרר, והפעם בתפריט זהו דגם ה-Redmi 3S, שמהווה תחליף הן עבור ה-Redmi 3 והן עבורה-Redmi 3 Pro הקומפקטיים והמתשלמים עד מאוד. הבסיס של הדגם המעודכן נשאר זהה כמעט לגמרי, עם מעטפת מתכתית שמאכלסת מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, בתוספת למצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד מהיר מבוסס זיהוי פאזה, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק MIUI 7.0 (שמהווים אכזבה מסויימת בהתחשב בכך שגירסת MIUI 8.0 עם …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אני מחפש סמארטפון ע מצלמה 5 מגה פיקסל וגודל מסך סביב 3.7" במחיר סביב 1000-1500 ש"ח. חשבתי על: htc aria htc 7 galaxy y wave y LG c900 LG TP509 LG ME p350 Motorolla Defy Motorolla Atrix מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בשוק הסמארטפונים, כי למי יש זמן. בכל מקרה, היה לי HTC Desire ממנו התאכזבתי והחלפתי לאייפון 4S. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמכשיר, הוא זורם ולא נתקע ולא מרגיש כמו משחק עם 15 FPS בדומה ל Galaxy Nexus שיצא לי לעבוד איתו ול Desire שהיה לי, ואני אוהב את הטון הטבעי של המסך. הדבר היחיד שמאוד מפריע לי ויכול להיות שהוא דיל ברייקר זה הקטע שלהיות עם טלפון של אפל זה בערך כמו להיות כלוא. אני משועבד ל iTunes המטופש הזה, ובגלל שאני על מק, גם ל iPhoto למשל. הגלקסי S III פשוט ענקי מדי, וממש לא בא לי להחזיק טלפון עם שתי ידיים. גם צבעי המסך שלו לדעתי מזעזעים, אבל ניחא. איזה עוד חלופות יש? הדרישה העיקרית היא שהמכשיר יזרום לחלוטין, כי בנפילת פריימים הראשונה אני אזרוק אות…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by biodome,

היי! האישה מתחדשת באייפון 4S לבן (כן כן i know it sucks). אשמח לקבל המלצות מאיביי עם כאלו שהתנסתם איתםן על: מגן מסך מט נורמלי מגן סיליקון (או פוליקרבונט משולב) סביר+ שלא מכביד מדי (עד 20-30 דולר). מחזיק שמשה לרכב שיכול להחזיק אותו ביחד עם המגן הנ"ל. אולי איזה DOCK חביב? למרות שבטח לא יתאים עם המגן - במקרה זה אין צורך. פורום ייעודי מומלץ לאייפון? אני יודע שיש iandroid אבל לא מכיר את גירסת האפל.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלושה דיווחים לכל הפחות אודות פאבלטים חלופיים של סמסונג שעלו ברשת מעידים על משבר כואב במיוחד עבור החברה הענקית לכתבה

10. רוצים לנחש מה יהיה מחירה של ההרפתקאה הרשמית הראשונה של השרברב האיטלקי הכי מפורסם בעולם במכשירים חכמים? לכתבה

11. עדיין נשאר לכם כסף אחרי הבלאק פריידי הגדול? ברשת ממתינות לכם עוד מגוון הצעות מרשימות לכתבה

12. התלהבתם מהקונספט של מחשבי ה-Yoga Book אבל לא מהמחיר שלהם? גירסת האנדרואיד החדשה Yoga A12 תוכל להיות התשובה בשבילכם לכתבה

13. Started by summer69,

אימרו לי נא.... אני בקרוב מחליף פלאפון, למה זמן הבטריה של המוטורלה E1000 שלי גורם לי למרוט שיערות...... הבלוק הזה לא מחזיק יותר מ8 שעות וזה רק אם הוא על מצב שקט שמתי לב באורנג' התחילו לשווק את הN73 מה אומרים, נראה לכם שווה?

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. היי קיבלתי היום את הAV500 100GB (מדהים ד"א) ואני מחפש דחוף מגן מסך למה דחוף: כי אני טס עוד שבוע וחצי ואני ממש מפחד על המסך שיפגע או משהו אני יודע שהמגן מסך של הA2 אמור להתאים אבל בBUG אמרו לי שהמגן שיש להם מגן גם על המקשים מה שעושה אותו לא מתאים לארקוס אפילו שלשניהם מסך 4" אז אם מישהו יודע איפה יש לקנות (בזאפ לא מצאתי) או אפילו אם מישהו מוכר אחד (חדש) תגיבו בבקשה ועוד דבר אחד... מי שקנה את הנגן בארץ הבנתי שקיבל הוראות בעברית (על דיסק או בחוברת) אז למי שיש יכול ליצור איתי קשר? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני לא מבין איך מגיעים לקבצים שבתוך הזיכרון....במכשיר NOKIA701 הקודם שלי עם מערכת SYMBIAN-BELL, היה לי אייקון "קבצים", שכשהייתי לוחץ עליו הייתי מקבל את הזיכרון הפנימי של המכשיר ואת הזיכרון החיצוני וכשהייתי לוחץ על הזיכרון החיצוני, הייתי מקבל את כול התיקיות של הזיכרון, (מוזיקה, הקלטות וכו'), ואז הייתי יכול להגיע לשיר מסוים שיש לי שם ולישמוע אותו, או להגיע להקלטה של שיחה מסוימת שעשיתי ולישמוע אותה.... איך זה באנדרואיד אין אייקון כזה ואיך מגיעים לשיר מסוים או להקלטה, או לכול קובץ מסוים שנימצא במכשיר? ------------- בתודה מראש על העזרה! - ד'0650 - שאול

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום חברים. אני זקוק לאפליקצייה שתאפשר לי לדעת היכן נמצאים 3-4 מכשירי אייפון שבבעלותי בכל זמן נתון בעזרת ה GPS שבהם. אני מודע לכך שיש את ה FINDMYPHONE המובנה אבל בכל מכשיר יש חשבון אחר ולא נראה לי שהפונקציה הזו מעשית לניהול כמה מכשירים בו זמנית. מישהו מכיר פתרון מתאים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי את המכשיר הנ"ל, ויש לי בעיה. המכשיר אצלי קרוב ל3 שנים. לפני כ3 חודשים הייתה לי בעיה עם הבטריה, הטענתי אותה כל הלילה ואחרי שיחה אחת היא פשוט מתה. החלפתי אותה בחדשה ומקורית. בחודשיים הראשונים אחרי ההחלפה הבטריה עוד הייתה סבירה, היום באמצע שיחה של 2 דקות המכשיר נכבה. אני מדליק והסוללה כאילו טענה את עצמה מחדש. מישהו יכול לכוון אותי לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. באחד הפוסטים פה העלו שם של שירות אינטרנטי,שמאפשר להעלות אליו את כל תוכן הסלולרי שלך,ואז להעביר למכשיר אחר. מה שחשוב לי זה רק אנשי הקשר,כי את ה-SMSים אני לא שומר,וכל קובץ סאונד או תמונה אני יכול להעביר למחשב. בתודה מראש, יוחאי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שמעתי שיצא רום רשמי לHTC EVO 3D אנדרואיד 4 ICE CREAM

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by jorgito,

אהלן! רציתי לשאול אם למישהו יש לינק לאיזור יש השוואה עדכנית )לפחות מ-2017( בין הספריות עם התשתית הפיזית? אני כרגע בפרטנר (012) ומקבל 50 מגה הורדה, מציעים לי בעבודה קו אבל זה אומר שאצטרך להץניייד לפלאפון ורציתי לדעת איך הם משתווים מבחינת תשתיץ- מהירות ופריסה. אשמח לתגובות מלומדות ומבוססות מידע תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by cloudead,

שלום, אתמול קניתי W595 חדש מאורנג', והמוכר אמר לי שחשוב שהטעינה הראשונה תהיה כזאת : קודם כל שאני ארוקן את הפלאפון לגמרי עד שהוא נכבה, ואז יטען לילה.. אז אתמול חיכיתי שהוא יתרוקן.. ואז חיברתי אותו למחשב בשביל לבדוק משהו וקלטתי שזה טוען. מהר ניתקתי ואז חיכיתי שיתרוקן וטענתי נורמלי כל הלילה.. יש מצב שהטעינה הקצרה הזאת (משהו כמו 30 שניות ) הרסה לי את הטעינה הראשונה ? כי המוכר אמר משהו שהסוללה זוכרת עד כמה מילאו אותה בפעם הראשונה ואז זה המקסימום שלה.. יכול להיות שהדקה הזו שהוא היה מחובר למחשב הרסה משהו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. היי, מי שבעניין לשלוח לי הודעה פרטית, תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב, לחבר שלי התפגר האייפוד קלאסיק 120 ג'יגה שקנה בחו"ל,מחו"ד שקיבל בכמה מעבדות באזור המרכז הרושם הוא שהלך הHD(יש תקתוקים והאייפוד נדלק ונכבה). מעבר לאופצייה של אפשרות לקנות HD באיביי ולהרכיב לבד,אני מנסה לעזור לו בבחירת נגן חלופי. הדגש הוא על איכות סאונד,נפח 80-160 ג'יגה,אין צורך במסך גדול כמו הPMP למיניהם או ביכולות וידאו משובחות אלא רק לשמיעת מוסיקה ומבוסס HD על בסיס רצון לנפח אחסון גדול במיוחד. אישית,לא מצאתי באמת אופצייה טובה יותר מהאייפוד קלאסיק,האם למישהו יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  24. השמועות על מותו בטרם עת של מותג ה-Redmi Note אכן היו מוקדמות ומוגזמות, לשמחתנו לכתבה

25. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לי Motorola V3X ולאחרונה כל פעם שאני מקבל שיחה או מוציא שיחה, הוא נכבה. לפעמים הכל בסדר, ולפעמים הוא פשוט נכבה, ואין לי מושג מה גורם או עשוי לגרום לזה. למישהו יש אולי איזה רעיון שיכול להחזיר את השפיות לסלולרי שלי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.