גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
זקוק להמלצה למשחקים למכשיר HTC touch HD העובד על WM6.1 לפוקט פי.סי. רצוי גם כאלו שעובדים על GSENSOR תודה.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי מכשיר Sansa e280, התקנתי עליו RockBox (מומלץ!) שמתי לב שיש שם משחקים שבאים אם התוכנה. יש לי כמה שאלות: 1. האם יש אופציה להוריד משחקים נוספים המיועדים לרוקבוקס, אם כן מאיפה? 2. בדקתי קצת והסתבר לי שהתוכנה יכולה להריץ גם משחקים של גיימבוי וגיימבוי קולור שמתי כמה משחקים והם פועלים לאט, האם יש דרך לתקן זאת? 3. למשחק DOOM שבא עם התוכנה יש צ'יטים? LOL
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי שבאיזה דגם היה משחק שמשמיע לך 5 שניות משיר מסוים ואז צריך לנחש איזה שיר זה, באייפוד קלאסיק החדש אין את זה, מאיפה אפשר להשיג את זה? ובנוסף, מאיפה אפשר להשיג משחקים חינמיים לאייפוד? באתר של אפל מצאתי רק בתשלום.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בחינם ? והאם מישהו יודע איזה פורמט המשחיקים שה6280 קורא? זה די דחוף אז תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש משחקים למחשב כף יד אם מישהו מכיר אני מאוד ישמח תודה תודה תודה מראש יוגב.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אנשים אחרי שאת העיניין של סרטים באורך מלא חקרתי והצלחתי,וגם את העיניין של מוסיקה חקרתי באורך מלא...יש לי שאלות נוספות בקשר לנוקיה 5800: 1.כדאי לשים את נגן המוסיקה powermp3?הוא שונה במשהו מנגן המוסיקה הדיפולטי? 2.איפה יש אתרים שבהם אני אוכל למצוא כמות גדולה של משחקים להורדה,שלא צריכים החתמה?כי אני יודע להחתים אבל לא תמיד זה עובד,אז יכול להיות שזה בגלל הסיבה הפשוטה שהטלפון שלי לא פר** אבל אני לא רוצה לדבר על זה כאן... תודה לעונים לילה טוב
-
- 11 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש משחקים לנוקיה N85 חיפשתי משחקים שעובדים עם החיישן תנועה ולא מצאתי כלום... משחקים רגילים מצאתי אבל לא משחקים יפים כאילו משחקים ממש ישנים מישהו יכול למצוא לי משחקים טובים מאתר חינמי? אני מחפש את block breaker 2, asphalt 4 בעיקר כל משחק אחר יתקבל בברכה... תודה מראש לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 4.9k צפיות
-
-
על איזה משחקים אתם ממליצים למכשירים סלולריים(מכשירים של סוני בעיקר) ?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
Infinity Blade II מחיר: 6.99$ תיאור: זהו משחק פעולה-תפקידים בעל גרפיקה עוצרת נשימה (במשחק זה נעשה שימוש במנוע ה-Unreal), בו אתם מגלמים משפחה של לוחמים אשר יוצאים למסע לחסל את השד המרושע שמנסה להשתלט על העולם.אספו שלל, נצחו את אוייבכם בקרבות חרבות אל המוות ועלו ברמות. המשחק זכה באינספור פרסים ומומלץ בהחלט. Jetpack Joyride מחיר: חינם תיאור: במשחק זה תגלמו את ברי- איש עסקים כושל שמגלה מעבדה ובה מפותחת חליפת סילון סודית. ברי לא חושב פעמיים, פורץ למעבדה וגונב את החליפה. כאן המשחק מתחיל. במהלך המשחק הריצה, בעזרת חליפת הסילון עליכם יהיה להתחמק ממכשולים שונים (ע"י תזוזה מעלה ומטה- לחצו כדי להתרומם, עזבו כדי לנחות) ואיסוף מטבעות אשר עימם תוכלו לקנות עזרים בהמשך. בר…
-
- 5 תגובות
- 11k צפיות
-
-
תואם קנדי קראש שעמוס בפוקימונים, עוד משחק עבור סדרת המתים המהלכים, יורש ל-Crossy Road ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. Pokemon Shuffle חברת Pokemon החליטה להכנס לשוק המובייל, והנסיון הראשון שלה הוא Pokemon Shuffle, משחק פאזלים חביב שהתחיל את דרכו כמשחק חינמי לנינטנדו 3DS וכעת קיבל גם גרסא לסמארטפונים. המטרה שלכם במשחק היא לנסות ולתפוס את כל הפוקמונים. בכל שלב תלחמו מול פוקמון אחר בעזרת אלו שכבר תפסתם בשלבים הקודמים, ב…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי טאבלט Hyundai A7HD, מעבד CORTEX A8, ג'יגה זיכרון, מסך 1024X600, ליבה גראפית MALI400. עכשיו, ניסיתי להתקין כל מיני משחקים (Machinarium למשל) וזה נכנס אליהם, עושה מסך שחור ויוצא. לפעמים זה רושם גם שהמשחק הפסיק לפעול.. יש פיתרון? *מריץ אנדרואיד 4
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה קניתי n85 ובאתי להתקין כמה משחקים אבל זה לא נותן לי זה כותב "לא ניתן להתקין" מישו יודע איזה תוכנה אני יוכל לשים בפלאפון כדי שכל המשחקים יעבדו! תודה רבה לעוזרים!!!!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש למשיהו אולי מדריך או שבכללי יכול להגיע האם זה קשה להחליף פאנל ל N95? קדמי ואחורי כולל מקשים או שאולי ממישהו יודע כמה זה יעלה במעבדה לעשות את כל העסק הזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה, אני מתכוון לקנות בקרוב את הסמארטפון הראשון שלי. אני עוד לא סגור על דגם, אבל הוא יהיה אנדרואידי בוודאות. יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארה"ב, אבל מכיוון שעד עכשיו כל המכשירים שלי נקנו מחברת הסלולר, אני רוצה להבין את המשמעויות של קניה עצמאית: 1. האם למכשיר שנקנה בארה"ב יש איזושהי אחריות בארץ? האם הרעיון של אחריות בינלאומית קיים בכלל בתחום הזה? 2. כמה התעסקות נדרשת עבור שדרוג מערכת ההפעלה? האם זה כמו Windows Update, שמתבצע בקלות, או כמו התקנה של ROM על טלפונים ישנים, שבהם תקלה היתה יכולה להשבית את המכשיר? 3. האם כל מכשיר עם אנדרואיד 4 ומעלה תומך באופן מובנה בעברית, כך שכל מה שצריך לעשות הוא לשחק עם הגדרות השפה? אני לא כל כך חושש מההתעסקות עם מערכת ההפעלה (אנ…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יצרנית השבבים האמריקאית החליטה לשנות את שמותיהם של שבבי הביניים שלה לשנת 2016, ובצדק שנת 2015 לא הייתה שנת השיא של קוואלקום בתור יצרנית מערכות על שבב עבור סמארטפונים וטאבלטים, אך אם לשפוט לפי חלקיקי המידע שאנחנו מקבלים בשבועות האחרונים – שנת 2016 כבר נראית הרבה יותר מבטיחה וטובה מבחינתה. אולי במטרה להמשיך עם ההתנתקות הזאת מההווה הלא ממש מזהיר (אם כי הוא לא גרוע בשום אופן, כדאי לציין), בחברהמשיקים כעת מחדש את מעבדי הביניים החדשים ממשפחת ה-Snapdragon 600, עם שמות דגם מעודכנים. הכירו את ה-Snapdragon 650, שהוא ה-Snapdragon 618 לשעבר, וה-Snapdragon 652, שעד היום היה ידוע בשםSnapdragon 620. שינוי השמות הזה הוא צעד מתבקש בהחלט לטעמנו, אם להתבסס על כך שדגמי ה-Snapdragon…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אחד מהשעונים החכמים המוצלחים ביותר בגל האנדרואיד הראשון זוכה לשלושה דגמים שונים אשר מבקשים להמשיך את המומנטום לכתבה: http://hwzone.co.il/משפחת-360-השעון-החכם-של-מוטורולה-הפך-למגו/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלושה מכשירי ביניים חדשים מבית היצרנית הסינית הנודעת נחשפים - עם הרבה מאפיינים איכותיים ודרישה לבחירה בין טעינה מהירה מאוד לטעינה מהירה עוד יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
אירוע ההשקה של אפל עבור דגמי דור ה-iPhone 12 יתקיים בתוך קצת יותר מיממה - ואמור לספק לנו לא פחות מארבע גרסאות שונות להתלבט ביניהןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
מאוחר מדי ויקר מדי? ארבעת הסמארטפונים החדשים של סוני, שמגיעים תחת מותג ה-Xperia X המעודכן (ה-X Performance המתקדם מכולם, ה-X, ה-X הקומפקטי בעל שבב ה-Mediatek וה-XA Ultra גדול המימדים), זמינים סוף סוף לרכישה מוקדמת במספר רשתות בארצות הברית וכמו כן במגוון מדינות באירופה, בדרך לזמינות רשמית בסוף החודש הנוכחי ובתחילת החודש הבא. עם זאת, במחירים גבוהים יחסית שנעים בין 280 דולר ל-700 דולר ואיחור של כמה חודשים לעומת מכשירי הדגל של רוב המתחרות הבינלאומיות, האם באמת יש להם סיכוי כלשהולהפוך להצלחה הגדולה שלה זקוקה באופן נואש היצרנית היפנית? ספרו לנו מה דעתכם. https://goo.gl/a4IL8V
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית חשפה רשמית את מכשיר ה-Zenfone הבא שלה, שהוא בעצם שלושה דגמים שונים שינסו לקרוץ לכל המנעד של שוק הביניים, הפעם ללא עזרה מאינטל ידענו שתערוכת Computex 2016 תעניק לנו מכשירי דגל חכמים חדשים מבית אסוס, אך מה שקיבלנו בפועל הצליח להפתיע אותנו בכל זאת – שלושה סמארטפונים ששונים זה מזה בתכלית, וינסו לשפר את ההצלחה המשמעותית של דגמי ה-Zenfone הקודמים, אשר צברו מכירות כוללות של כ-30 מיליון יחידות בתוך שנתיים. דגם הבסיס שעליו נדבר בחדשה הזו ושכנראה יהיה הרלוונטי ביותר למרבית המתעניינים הוא ה-Zenfone 3 הפשוט, ששומר על מסך בגודל 5.5 אינץ' כמו ה-Zenfone 2 אך משתדרג בפאנל בטכנולוגיית SuperIPS+ ברזולוציית 1080p, שמבטיח להיות בהיר במיוחד (500 קנדלה למטר רבוע) ו…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
דגמים מיוחדים בנפחים גדולים גם ל-Zenfone Selfie, גירסת 6 אינץ' ל-Zenfone 2 Laser וגם השקה סוף כל סוף ל-Zenfone Zoom: משפחת המכשירים החכמים של אסוס ממשיכה להרשים אותנו גם בימים אלה זה היה נכון בתחילת השנה הנוכחית, ונראה כי זה נכון גם היום – ה-Zenfone 2 של אסוס הוא אחד הסמארטפונים הייחודיים והמשתלמים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם, וכעת מספר הנגזרות שלו הוא גדול עוד יותר מאי פעם בעבר. ה-Zenfone Selfie, שכבר הושק בתור אלטרנטיבה ל-Zenfone 2 הסטנדרטי שמחליפה את מצלמת ה-5 מגה פיקסל הקדמית ביחידת 13 מגה פיקסל איכותית ומתקדמת יותר ואת שבב האטום בשבב Snapdragon 615 פופולרי יותר,יהיה זמין מעתה גם בגירסאות משופרות עם 3GB של זכרון RAM (לעומת 2GB בדגמים הנוכחיים) ועם נפח אח…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המותג הצעיר שמתפתח במהירות מבית הענקית הסינית BBK החל את ההכנות שלו להשקה רשמית מקומית עם טיזרים בפייסבוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית מציעה צמד סמארטפונים עדכניים שעונים לשמות X6S וה-X6S Plus, ומשפרים את הנקודה הבעייתית ביותר בדגמיה הקודמים הרבה מכשירים חכמים בשוק העמוס של היום מנסים למצוא לעצמם נישה בלתי רגילה בה יוכלו לפרוח ולזכות להצלחה משודרגת, ואל הרשימה הזאת ניתן להוסיף עתה את הצמד החדש של Vivo הסינית, שעונה לשם X6S ומבטיח איכות אודיו משובחת במחיר תחרותי יחסית. המכשירים החדשים מהווים אחים תאומים למכשירי ה-X6 וה-X6 Plus שהשיקה Vivo בדצמבר 2015, אשר הציעו חבילה מתכתית דקה ומלוטשת עם שבבי MT6752 בינוניים יחסית מבית Mediatek. הפעם, עם ה-X6S וה-X6S Plus, המעטפת החיצונית נשארת דקה ומלוטשת כמו קודם – אך שבבי Sapdragon 652 מתומני ליבות חדשים של קוואלקום מעניקים יעילות וכו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי ברשת BUG משקפיים שאמורות להפחית לחץ בעבודה מול מחשב, יש למישהו אותם או אתם יודעים אם שווה לקנות??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8656&perur=2&t=45&c=600
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-