עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ראיתי באיזה תוכנית שיש תוכנה שמדמה מכשיר סלולרי על המחשב הביתי. נדמה לי שזו הייתה תוכנה שמדמה מכשיר htc. מישהו יודע על תוכנה כזו? :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, אני מחפש אתרים של חנויות שמוכרות סוללות לפלאפונים, תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by popop,

האפליקציה הנ''ל החלה לעשות בעיות בשבוע האחרון (לא טוענת את כל השירים בפלייליסטים או שלא מציגה את הפלייליסט כלל). האם יש אפליקציה אחרת לאנדואיד שמשמשת כנגן סרטוני יוטיוב אך ללא הפרסומות המעצבנות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. חרשתי בכל האתר ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oppo-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by smisrael,

מה אתם אומרים על זה? אני מתלבט אם זה מתאים לפה או לגדג'אטים. אבל יש פה בודק מתח = טסטר בלשון העם כלומר שלא צריך להכניס את המברג לשקע ולראות אם יש חשמל, מספיק רק לקרב אותו ויודעים אם יש חשמל או לא. זה דבר סביר שניתן לסמוך עליו? מישהו התנסה/מכיר מוצר שכזה?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by yakir4u,

צריך טאבלט ללימודים חשוב לי שהמסך יהיה חד וניתן לקריאה וסוללה חזקה שתחזיק לי לפחות ל4 שעות שימוש עדיפות לאנדרואיד אפשרי גם dual boot ואם אפשר אחד שמגיע גם עם מקלדת מה טוב תודה מראש ☺

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. שלום לכולם! היום הזמנתי מארה"ב את ה6120 קלאסיק של נוקיה. אני מעונין לדעת האם ואיך אני יכול לשים עליו עברית, אני מודע לכך שהדבר אפשרי , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה מספקת ולכן אני פונה אליכם. כל הפורומים בחו"ל לא נותנים מענה לאיך לשנות. לכן אשמח לדעת איך אעשה זאת אם אני יכול לעשות זאת לבד , האם אני צריך לגשת לחנות או מעבדה שיעשו לי זאת , במידה וכן כמה זה יעלה לי ? האם יש סיכונים בהוספת העברית? תודה מראש לכל העונים! גל נ.ב. אם עולה לכם סוגיות נוספות או אנקדוטות שאני צריך לדעת אל תהססו ותציינו אותן!

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by pocket,

ככה: אני מחפש כמה שיותר זול ושאני יכול לשים בו כרטיס זיכורן כמה שיותר גדול ושתהיה אפשרות לצילום ווידאו תודה :]

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. הכותרת דיי מדברת בעד עצמה... קיבלתי מכשיר GPS איתוראן. אני לא בטוח אבל על פי התמונות באינטרנט יש לי את ה350. שאני מסתכל בתפריט איפה שרשום את הגרסא של התוכנה או של המפות זה מ2007 ולא מצאתי באינטרנט מאיפה אפשר להוריד תוכנה עדכנית למכשיר. אם מישהו יודע איפה אני יכול להוריד עדכון תוכנה אני אודה לו מאוד. דרך אגב גם אין לי מושג איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. המכשיר הכי דק שיצרה סמסונג נחשף רשמית, עם כל הפרטים להם ציפינו וגם תג מחיר שעדיין נותר אפוף מסתורין לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הכי-דק-בקוריאה-סמסונג-חשפה-את-ה-galaxy-a8/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לסמסונג יש זוג טאבלטים חדשים שמתיימרים לנצל את נקודות החוזק של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy Note 4 בכדי לקרוא תיגר על האייפד והאייפד מיני בפעם המי יודע כמה לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-דק-הכי-חזק-סמסונג-מכריזה-מלחמה-על-ה/

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם לאחר כמה ניסיונות של הגדרות שונות ובראשן הגדרת APN כפי שמופיע באתר שלהם internet.golantelecom.net.il אני עדיין לא מצליח לגלוש דרך הסלולר יש לי כרגע מכשיר HTC HD2 עם רום של אנדרויד באורנג הייתי צריך להגדיר ב APN שדות נוספים מה שבגולן טלקום לא מפרסמים אשמח לעזרה עריכה הצלחתי למצוא קובץ אינטרנט להגדרות באתר של גולן טלקום אך אני לא מבין איך מתקינים אותו http://‬www.golantelecom.co.il/web/GTelAPN.mobileconfig

• 6 תגובות
    • 20.3k צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לקנות סמארטפון עד 1000 ש״ח, קראתי ברשת כבר על סוגי מכשירים אבל עדיין לא מצאתי תגובות של אנשים לגבי אותם מכשירים. הייתי שמח לשמו תגובות והמלצות ממכם על סוגי מכשירים. אני מחפש דברים בסיסיים, כמו whatsapp, waze ומשחקים בסיסיים כרגע אני ממש חושב על galaxy gio או פלוס.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. סמארטפון עם 3GB של זכרון RAM בפחות מ-550 שקלים וסמארטפון מתכתי בפחות מ-700 שקלים. אלה הם ההצעות העדכניות של היצרנית הסינית Elephone, וקשה מאוד להתעלם מהן לכתבה: http://hwzone.co.il/סיבה-למסיבה-הסמארטפונים-של-elephone-זמינים-ב/

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  16. לאחר ההכרזה הראשונית לפני מספר חודשים, נחשף הסמארטפון הראשון של היצרנית שמתיימרת לקרוא תיגר על OnePlus. האם יש לה סיכוי? אתם מוזמנים להיכנס ולהביע את דעתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-zuk-z1-האלטרנטיבה-המוזלת-ל-oneplus-2-מבית/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הצד שמקבל ממני את ההודעה מקבל מלא סימני שאלה, במקום את ההודעה שכתבתי. הופיעה אצלי הודעה "הגדר קלט על מצב אוטומאט" לא יודע איך מגיעים לזה מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by עוד אחד,

הגלריה שלי מתמלאת בטונה תמונות מיותרות. סמנים, album art, memo... איך אני מונע מדברים להופיע שם ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום חברים, אני מתעתד לטוס לברלין בעוד כחודש ומעוניין לדעת מה האופציות העומדות לפני בעניין הגלישה הסלולארית. האם הגלישה הסלולארית בחול במהירות סבירה? אני לקוח חברת פלאפון ויש להם כל מני חבילות לחול במחיר נסבל, השאלה האם האינטרנט יסחוב?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by blackorder,

איך מסדרים את האפליקציות בסדר שאני רוצה עם האפליקציה nova launcher prime

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. מישהו יודע כמה עולה להחליף את המסך בפלאפון הזה? הוא שבור ולא רואים כלום.. זה דחוף לי מאוד אז אני יודה מאוד לעוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  22. תמונות של צמד הסמארטפונים החדשים בגירסתם הסופית והרשמית וכשהם מופעלים מצאו את דרכן לרשת, ומעלות את סף ההתעניינות שלנו לרמתו המירבית קשה מאוד לשמור סודות בעידן האינטרנט, ונראה שגם סמסונג לא בדיוק צלחה את המשימה: יום לפני ההשקה החגיגית של, נראה שאנחנו כבר יודעים את כל מה שרק אפשר לדעת אודות ספינות הדגל החדשות של הענקית הקוריאנית. והן נשמעות מרשימות ביותר. צילומים אמיתיים של צמד המכשירים, ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge, כשהם פועלים ומאפשרים לנו להבין את היחס שבין גודל המסך לגודל כל החלק הקדמי (שלכאורה השתפר מהדור הקודם) ולהבין את הבדלי הגדלים הבלתי מבוטלים בין צמד הדגמים, עלה לרשת תודות לאתר androidheadlines.com – ובמקביל, עלון מידע מודלף מאשרר, כך נראה, את כל הפרטי…

23. Started by kobi_sion,

מעוניין לקנות IPAD AIR 2 יש לי התלבטות לגבי הגודל 64 או 128 שימושים התקנת משחקים לילד בן 6 - שהוא הצרכן העיקרי של המכשיר וצפיה בסרטני YOUTUBE כרגע ברשותי איייפד 2 בגודל 16 שאין בו מקום להתקין כלום עצות ?

24. Started by mashas,

היי, רכשתי לפני כחודשיים נגן cowon d2 מאוד מרוצה ממנו בינתיים. רכשתי גם כן נרתיק בשבילו מעור שנסגר מלמעלה. ראיתי שיש המלצות על מגן מסך בנוסף לנרתיק. אז אני מחפשת המלצה על מגן מסך כזה, ראיתי שיש של cowon בבאג הוא עולה 60 ש"ח. השאלה אם אין אותו במקום אחר זול יותר? וראיתי שיש ב dealextreme במשהו כמו 2 דולר, האם למישהו היה ניסיון איתם? זה תוצרת סין אמנם זול אבל אולי עלול לפגוע איכשהו במסך.... כמו כן ראיתי אתרים של רק מגני מסך ושם יש טווח מחירים החל מ 25 דולר , 15 , 10 וכו'. עוד, מה צריך לחפש במגן מסך שיהיה במפורש רשום נגד שריטות מה עם נגד השתקפות? איזה סוג רצוי אחד דביק או מהסוגים ששמים עם מים וסבון? מדובר כמובן על מסך מגע.... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by brighi,

מדובר בטלפון מדהים (אותו דבר לגבי הסמארטפון החדש של HTC), הבעיה היחידה היא שהוא מיועד רק לשוק היפני ובגלל זה יש לי כמה שאלות: 1. האם הוא יעבוד בישראל? 2. האם יש אתר אמין יפני שממנו ניתן להזמין לארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.