עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by mDs,

בדקתי בכל הפורום והרבה מאוד אנשים לא ממש אוהבים את הנגן הזה, ודווקא בעיני הוא ממש אחלה.. עכשיו לא שמעתי ממש נימוקים למה הם לא אוהבים את זה ורציתי לשאול אותכם.. מה כל כך רע בוא? הוא כזה לא טוב? ואם חלק יגידו שהA3 שווה יותר מה אם נגיד אני יכול להשיג אותו במחיר 1800? אז הוא כן יהיה שווה? (הA3 עולה 1500) תודה רבה מראש לכולם! :-)

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by HumanFly,

שלום רב, מזה זמן רב שאני מחפש מקום שמוכר אייפון 3G 16 GB בישראל במחיר הגון ולא בסברת ה 3600 שקל. איני יודע מה הפרוצידורה בכלל על מנת להחזיק מכשיר אייפון בארץ והאם כל המחירות האלו נחשבות כעברה על החוק. במידה ומישהו מכיר מקום שמוכר אייפונים חדשים במחיר הגיוני כגון 2700-2900 שקל אשמח להמלצות. טיפים, הסברים והבהרות בכל הנוגע לנושא האמופרי הזה "IPHONE" ועוד בישראל יתקבלו יותר מבברכה. שבת שלום, עודד.

• 39 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. אני צריך נגן טוב עד 600 ש"ח סוללה חזקה נטענת כמובן וידאו לא ממש מענין אותי כמה שיותר קטן איכות שמע כמה שיותר גבוהה אם הוא יוכל להראות את ה-COVER של השיר שמתנגן אז אני אשמח מחיפושים שלי חשבתי על ה-IAOUDIO7 יש נגנים יותר טובים שאתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by Wideblade,

נהרס לי ה6288 הישן שלי, שאגב ממש אהבתי אותו... אני מחפש פלאפון באותה רמה, ושלא יהיה יקר- בסביבות ה1200 שקל מפרטי בארץ... ראיתי את הפלאפון הזה בזאפ, והיו עליו ביקורות שנויות במחלוקת (חלק ממש אהבו, חלק לא המליצו).. אז מה דעתכם עליך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

שלום. קראתי בעיתון לא מזמן על מדבקה שהופכת את המסך שלך למסך מגע... אז חיפשתי מעט... ו http://www.wallaby.co.il/sap.aspx?xip=444611 אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה? ואם יש את זה בגדלים שיתאימו למסכים רציניים יותר? תודה....

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מכשיר GPS מסוג TELEFUNKEN , במכשיר מערכת הפעלה מסוג WINDOWS CE CORE 5 , ברצוני להתקין בו IGO 8 קראתי את ככל השרשור וניסיתי הכל ללא הצלחה - הורדתי את התוכנה שמתאימה לPNA, לפי מה שהבנתי ברגע שאני מעתיק אותה לSD CARD ומפעיל את המכשיר, אמורהלהתחי התקנה, אז זהו שלא קורה כלום , וכשאני נכנס לSD אני רואה שם רק 3 קבצי טקסט וזהו. אין שום קבצים אחרים שאני מסוגל לראות עם המכשיר עצמו. רק כאשר אני מסנכרן את המכשיר עם המחשב אני יכול לראות את כל הקבצים שהעתקתי ואת שאר התיקיות שבמכשיר. במכשיר עצמו לא מצאתי שום אפשרות לסייר או משהו כזה. ניסיתי גם להעתיק את הקבצים דרך הACTIVE SYNC , כשכביכול הם עוברים המרה וללא כל תוצאות , רואה במכשיר רק קבצי טקסט פשוטים מה עושים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by S2DON,

אני גולש להנאתי בזאפ ופתאום רואה את הנגן ,בשלושה חנויות ו2 מכרזים למכירה, המחיר הוא 1300 ¤ האם סוף סוף הנגן הקטן הגיע לארצנו ?! , וסוף סוף משתלם לקנות אותו (מבחינת התמורה) (ה8 ג'יגה גם לא רע אבל אין שם WI-FI הנפח יותר קטן והמחיר כמעט זהה) מה דעתכם? נ.ב מה נסגר עם הS9 ? , כבר יצא למכירה בארה"ב ובחו"ל וכמו שהבנתי המחיר תותח 200 יורו בערך לגרסת ה32 ג'יגה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by אריה7,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בנפח 8GB ומתלבט בין 3 דגמים: 1. Sansa Fuze 2. Sansa E300 3. Iriver E100 על איזה דגם אתם ממליצים? מה ההבדלים העיקריים ביניהם? האם יש דגם אחר שכדאי לחשוב עליו? תודה רבה,

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by aviaderi,

שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את האסוס r300. על פניו לא מצאתי בו חסרונות (חוץ ממסך קטן, אולי). ברשת מצאתי המון תגובות חמות על המכשיר, דבר שרק מחזק את הרצון לקנות אותו. לפני הקנייה יש לי מספר שאלות: איזה תוכנות חוץ מ IGO ניתן להתקין על המכשיר? איך התפעול השוטף? איך עובד הקטע עם הרדיו? ראיתי שיש לו משדר FM. האם המכשיר נתקע הרבה? בכלל? כמה זמן לקבלת פיקס והאם הוא נשאר קבוע ויציב? ובכלל, כל מידע שתתנו יתקבל בברכה, תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. הכותרת דיי מדברת בעד עצמה... קיבלתי מכשיר GPS איתוראן. אני לא בטוח אבל על פי התמונות באינטרנט יש לי את ה350. שאני מסתכל בתפריט איפה שרשום את הגרסא של התוכנה או של המפות זה מ2007 ולא מצאתי באינטרנט מאיפה אפשר להוריד תוכנה עדכנית למכשיר. אם מישהו יודע איפה אני יכול להוריד עדכון תוכנה אני אודה לו מאוד. דרך אגב גם אין לי מושג איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by yuvalg,

האם יש דגמים שכבר מסוגלים לתמוך במשלוח SMS?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מכשיר GPS שקניתי בארה"ב אני יכול לפרמט את התוכנה ולהשים אחת משלי ?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by Posford,

ואם קיים אשמח לקישור אודותיו ומה סביבת המחירים שלו ? תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. פלאפלון מציעים אוזניית BT חינם לכל מי שמזמין את אחד ממכשירי ה-GSM שלהם דרך האינטרנט. אפשר לבחור אחת מאלו: LG HBM-760 או Motorola H375 איזו עדיפה?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי אפשרות להחליף עכשיו פלאפון מהעבודה. הדרישה העיקרית לטלפון היא שקודם כל יהיה טלפון טוב, כלומר- נוח ופונקציונלי, שעון מעורר טוב וכו'. הדרישה המשנית היא שתיהיה מערכת הפעלה נורמלית, די נמאס לי מהנוקיות המתקדמים עם מערכות ההפעלה המוגבלות, יהיה יתרון לוינדוס. לאחר סריקה קצרה של המוצרים, הגעתי למסקנה שיש 2 מועמדים ל"אוסקר": הHTC, מסך מגע, טלפון יפיפה וכו'. האופציה השניה היא הסמסונג החדש שזה עתה הגיע לאורנג', המכשיר נקרא WIZ או אומניה, אני כבר לא סגור על זה. גם לו יש וינדוס, אך היה לי את הקודם לכמה ימים (הדור הקודם של הטאץ' הזה) והוא היה זבל זבלים, אני מקווה שזה לא ככה. השאלה היא, איזה לדעתם מומלץ ולמה? מצד אחד ראיתי את הHTC והוא קסם לי. מצד שני אולי הסמסונג טוב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avivshaia,

שלום לכולם. יש לי בעיה במכשיר אמפי3 שקניתי. המכשיר הגיע אליי אחרי שהזמנתי אותו מאייבי. זה מכשיר שדומה לאייפוד נאנו דור 3 מי שמכיר.... בכל מקרה העברתי אליו 2 שירים ואז רציתי לעשות עידכון לגרסת תוכנה אז ביצעתי את זה אבל לםני שהוא סיים לעדכן את הגרסת תוכה ניתקתי את הכבל כי חשבתי שהוא סיים לעדכן. עכשיו שאני מדליק את הנגן לא מופיע לי כלום רק מסך לבן שמופיע כל 10 שניות לשנייה בערך וככה זה ממשיך. המחשב לא מזהה את הנגן אפילו כי אני רוצה לפרמט אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה אני אשמח. תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום לכולם, מציעים לי בפלאפון את המסלול הבא: דמי שימוש:268.90 1000 דקות ז"א חינם לכל היעדים 500 בין מנויי המשפחה ללא עלות (תחת אותו מספר לקוח) 500 SMS ללא עלות. ש"ת ללא עלות (19.90 ¤) NAVIGATOR ללא עלות (19.90) מכשיר E71: החזר מלא על המכשיר השדרוגים לא כוללים חבילת גלישה, חובה שיהיה חבילת גלישה בשדרוג המכשירים מה אתם אומרים, זה באמת הכי טוב שאני יכול לקבל או שהגיע הזמן לעבור חברה?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by R0tem1,

ברדיו אני יכול להעביר רק תחנות בתדר אי-זוגי. לא ניתן לקלוט תחנות בתדר זוגי. התקנתי גם את הפיימוור הזו וזה לא עזר: http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=clip&thread.id=10534 מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  19. Started by KFL,

מישהו יודע האם אפשר לשלוח מסרים מידדים בפיסבוק ממכשיר שיש לו WIFI? למשל 5800

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם. תהיתי מה בדיוק ההבדל בשימוש בטלפון דור 3 עם סים ישן לעומת סים "חכם" של דור 3. למרות שכתוב בפירוש על הפלאפון שאין להפעיל אותו עם סים שאינו סים "חכם" של דור 3 הוא פועל עם סים ישן ואפשר לבצע אותי שיחות והכל. אז מה בעצם ההבדל ? לא יהיה ניתן לעשות שיחות וידיו ושאר ירקות של דור 3 בלבד ?

• 12 תגובות
    • 6k צפיות
  21. Started by yaloner,

שלום לכולם, שמעתי מישהו מספר שיש לו את ה-E71 של פלאפון. חוץ מזה שהוא נשמע מאוד מרוצה, הוא אמר שהוא מקבל פקסים ישר לפלאפון, כלומר שלוחים פקס למספר הסלולרי שלו והוא מקבל אותו וקורא בפלאפון. יש למישהו מושג איך זה עובד? זו פונקציה שיש במכשיר או שצריך להתקין לזה תוסף כלשהו? מבחינתי זו סיבה מספקת לעבור למכשיר הזה...

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by avihy,

אני צריך המלצה לפלאפון מ orange עד 3,000 ש"ח הפלאפון מיועד לאבא שלי.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by D-j-d,

שלום לכם שוב =] הפעם אני מחפש אוזניית BT שתוכל להתחבר למספר מכשירים. ברשותי שלושה מכשירי סלולר שאני מעוניין שהאוזניה תתחבר אל כולם כדי שאוכל לקבל שיחות מכל המכשירים לאוזניה אחת .. יש דבר שכזה או שאני מתאמץ לחינם? ואגב, יש מכשיר שיכול לקבל שתי כרטיסי SIM ? משהו לא סיני או חרטה? שאפשר להשיג פה בארץ אולי גם באנגלית... =] המון תודה למגיבים =]

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by XTZ-Mike,

שלום, כפי שרשום בכותרת , התחדשתי בN85 ואני מחפש עבורו ערכות נושא נוספות. תודה למי שיוכל להפנות לאתר שבו אוכל להוריד (באופן חוקי כמובן) ערכות נושא נוספות.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by braudeg,

שלום לכולם יש לי DVD נייד של LG, דגם DP271B. בכל מקרה, הוא יודע לקרוא כתוביות בעברית אבל צריך לשנות פונט עם השלט והשלט התקלקל לי. אני יודע שבדגמים שנמכרו יותר מאוחר המכשיר משנה את הפונט של האותיות אוטומטית, לא צריך את השלט. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד עדכונים למכרשירים כאלה ואם יש בכלל. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים