גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מיקרוסופט מנסה את מזלה עם מקלדת אנדרואיד המיועדת לשעונים חכמים ומופעלת על ידי ציור במקום הקלדה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי ASUS EEEPAD TF101,למטיב הבנתי יש אפשרות לחברת מקלדת יעודית למכשיר. היכן אפשר להשיג את המקלדת בארץ\להזמין במחיר שפוי? בנוסף,יש עוד אביזרים שכדאי לדעת עליהם \ להזמין על הדרך ?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מקלדת לטאבלט Smasung Galaxy Tab S 8.4 T700 חיפשתי קצת ברשת וראיתי שיש מקלדות שמגיעות עם כיסוי ייעודי לטאבלט המסויים הזה, ויש מקלדות אוניברסליות שונות. השאלה העיקרית שיש לי היא לגבי התאמה לעברית - האם כל מקלדת תומכת אנדרויד תאפשר שימוש בעברית ? וכמובן שאשמח להמלצה מנסיון על מקלדת רלוונטית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי טאבלט של ONDA מדגם V101W יחד עם המקלדת המקורית שלה. הבעיה היא שאי אפשר להשתמש בטבלט יחד עם המקלדת במצב ישיבה כי יש לה צורת עמידה מאוד ייחודית והיא חייבת להיות על עמדה קשיחה כדי לעמוד. אני מחפש לקנות מקלדת מגנטית שתתחבר למקלדת שלי ושיהיה אפשר להשתמש בה בכל מצב (כמו מחשב נייד רגיל), יש למישהו הצעות? אפשר גם הצעות למקלדת בלוטוט שתעשה את העבודה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי אתמול בדיימונד 2 , החנות התקנתי עליו כבר עברית של PDAC וחשבתי שהכול פנאן. אבל המקלדת בעברית שבאה עם PDAC או ה איירון לא מתאימה לי בכלל. יש דרך לעשות מקלדת בעברית שתיהיה כמו המקלדת באנגלית בדיימונד 2 ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש המלצה לאפליקציית מקלדת בפריסה העברית הישנה ללא הפסיק והנקודה בצד שמאל למעלה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מכשיר SGS. התקנתי את anysoftkeyboard עם חבילת העברית. מתפקדת היטב, אך כשאני שולח הודעה, ההודעה מתקבלת בסימני שאלה במקום בעברית תקינה. יש תוכנה מומלצת? באותו עניין - לפני שהפעלתי את anysoft, עלתה לי הודעה שדרך התוכנה יכולים לקלוט כל מה שאני כותב כולל ססמאות וכו', יש סיבה לפחד? תודה רבה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מצאתי את המקלט הנ"ל, מקלט פשוט וזול שמתאים למה שאני צריך, השאלה שלי היא מה ההבדל בין: http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=45468654&Cat2Cat1ID=2994&Cat2ID=5143&aff=Zap〈=he ל - http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=176 כשהמחיר בשני הוא כפול מהראשון ועל פניו מדובר באותו מכשיר, מה פיספסתי? תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל הכל מקרה. יש בארץ מכשיר שמעביר מידע מקלטת אודיו פשוטה לCD?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
דגם ה-Realme 7i החל להימכר בחנויות בתור הקדמה אפשרית להשקות של מכשירי ה-Realme 7 וה-Realme 7 Pro - עם מסך בקצב רענון משופר וסוללה גדולה במחיר משתלם עבור כל הצרכנים שלא סומכים על שבביה של חברת Mediatekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
- 1 follower
-
-
אנחנו לא משוכנעים שהם אכן אלו שיגיעו לישראל - אבל שלושת דגמי ה-Redmi החדשים הם הוכחה טובה לכך שה-Snapdragon 888 (או ה-Snapdragon 870) לא חייב לקרוע לצרכנים את הכיסיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם החדש מבית ZTE מציע שבב Snapdragon 855 Plus, מסך 90 הרץ וסוללת ענק במחיר מפתיע לטובה של 2,200 שקלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל, אני לא שם את הנגן על מקסימום ווליום עם אוזניות! יש לי נגן Iaudio i7 של Cowon וכשאני שומע עם אוזניות הווליום בערך על 15-22 מתוך 40 . כשאני רוצה לחבר את הנגן ברכב דרך חיבור ה AUX שמתי לב שרצוי להרים את הווליום של הנגן עד המקסימום (או ממש קרוב למקסימום) בשביל שישמעו טוב. השאלה היא האם זה עלול לעשות נזק לנגן (בטווח הקצר או הארוך) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיאומי, מאחוריך? ה-Galaxy A30 וה-Galaxy A50 נראים כמי שמתיימרים לספק תחרות ישירה עבור משפחת ה-Redmi Note המצליחה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבר ממסך 13.3 אינץ' מסורתי למסך 13.4 אינץ' גבוה יותר תוך צמצום המסגרת סביבו מעניקים לנו מכונה יוקרתית מעניינת בהחלט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הנייד החדש של היצרנית הטאיוואנית מתפאר במסך שמהווה 97 אחוזים ממימדיו הכוללים - והמחיר יוקרתי בהתאם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון חדש שני במשפחת ה-Poco נחשף בפנינו באותו שבוע - עם פוטנציאל לספק אחסון מהיר מרשים של 256GB בפחות מ-1,000 שקלים, ממש כמו אחיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לבדיקה את גרסת האדג\' של מכשיר הדגל של סמסונג כדי לראות האם מסך שמגיע עד לצדדים שווה תוספת מחיר לא מבוטלת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a7%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%a6%d7%94-galaxy-s6-edge-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית השבבים מציגה ארבעה דגמי ביניים חדשים - ללא חידושים מרחיקי לכתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה הזמן להיפרד מה-MacBook Air, ולהתחיל להתרגל לעובדה שה-MacBook Pro הוא המרכז החדש של הענקית מקופרטינו? לכתבה
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי איפה אני משיגה בארץ מקרופון ומתאם (ללא אוזניות) לסאמרטפון, ואם אין בארץ אז איזה מומלץ באיביי...תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במדור חדשות באתר ישנה כתבה מתאריך 16.09.2008 על מקרן יד http://hwzone.co.il/news/1221587348/75259/ 'פיליפ' מתגובה מספר שלוש הציג קישור ביוטיוב למקרן יד לייזר בגוף הכתבה (כאן באתר) לא הייתה התייחסות למקרן הנ"ל, בכתבה ביוטיוב (הועלה לפני כשמונה חודשים) נאמר שהמכשיר אמור להיות משווק בעוד כשנה (כלומר, בעוד כארבעה חודשים) ועלותו כ-60 דולר כמכשיר המובנה בטלפון סלולרי, וכפריט בודד כ-200 דולר. האם יש למישהו מידע מעודכן לגבי המכשיר הנ"ל? מתי ישווקו אותו באופן סופי יחד עם מחיר סופי? אני לא מפסיק לפנטז על המקרן הזה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למקרן פיקו, האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחבר שלי מחו"ל טלפון sony ericsson w810i, שאים עליו עברית. הבנתי שזו לא בעיה לצרוב עברית על הפלאפון, רק צריל ללכת לחנות פרטית שתשים לי עברית ואני אהיה מסודר. הבעיה שנשארתי איתה היא עם שהמקשים הם באנגלית, בלי עברית (תמונה למטה). האם ניתן ללכת לחנות מסויימת שמוכרת מקשים בעברית לדגם הספציפי הזה? תודה גדולה לעוזרים. עוד תמונה:
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-