עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Monstalicious,

כמו בכותרת :> האם יש אופציה לעברית בD2?

2. אוקיי. אז ככה... אני מחפש פלאפון פשוט וזול בעדיפות למשומש שיש לו רמקולים חזקים וכו'. סטייל "מירס צבאי". אבא שלי צריך פלאפון לצרכי עבודה והוא כבר בן 60 ויש לו בעיות שמיעה (לא משהו רציני אבל עדיין עדיף לי אחד עם רמקולים חזקים). עד 300 ש"ח, אלא אם כן יש משהו שעדיף להגדיל את התקציב בשבילו.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by silas91,

מה אתם חושבים שעדיף לקנות את הנוקיה N76 או את האייפון ?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

שלומות, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי המזדקן שלי לLG Viewty(KU 990). אתמול, בחוכמתי כי רבה, איבדתי את הכבל USB שלו. הייתי בדוכן של "דינמיקה"(אני בסלקום) בקניון רמת אביב וביקשתי כבל חלופי, שלא היה בנמצא. השאלה שלי היא - איפה אני יכול למצוא כבל חלופי? כמובן שאני לא יכול סתם לקנות כבל MINI USB כי לViewty יש חיבור מיוחד. איזה כיף לי. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  5. שלום יש לי את הMP3 של סאן דיסק מדגם M240 ואני לא יודע אך אני יוצר שם רשימת השמע(אמרו לי שזה צריך להיות כמו תיקיות וזה עוזר בסידור של השרים) ואני כבר משתגעה אני לא מצליח.... חיפשתי באתר שלהם לא רשום אך יוצרים את זה למשהו יש את הדגם הזה ויודע או שמשהו סתם ככה יודע זה יכול מאוד לעזור לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by fistuk29s,

שלום אני רוצה לקנות גלאקסי s3 בניו יורק השאלה שלי היא אם יש גרסא ספציפית שאני צריך לקנות שהיא תתאים לארץ ואני גם פתוח להצעות אם אתם חושבים שעדיף לי לקנות מכשיר אחר באותו מחיר פחות או יותר אני מכיר שהמחיר אמור להיות 1500 שקל בערך, תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה חן

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  7. ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות. מעניין אותי צריכה של מסך מסוגי TFT ,AMOLED, וSAMOLED כמה הם צורכים ב100% בהירות עם רקע לבן ? תודה.

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by roi200050,

טלפון עם שירים תמונות wifi בלי הרבה באגים

9. Started by eran256,

שלום לכולם. לפני שבוע בערך שאלתי אותכם על איזה טלפון אתם ממליצים לי, בסופו של דבר בחרתי את הN73 הלכתי לסלקום וגיליתי שהם הפסיקו למכור אותו. אז עכשיו אני לא יודע איזה טלפון לקחת, האפשרויות הם: w910i c6120 E65 K770 W660 הצרחים של הם (לפי הסדר): 1)מוזיקה ומשחקים (מעדיף את שניהם באותה מידה). 2)מצלמה. 3)מצלמת וידיו. 4) רצוי מסך גדול. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a0%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-lumia/

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by joniar,

שלום הנגן העכשוי שלי הוא SANSA E280 שקניתי לפני 5 שנים בערך ושירת אותי נאמנה כל התקופה הזאת מאד נהניתי ממנו אלא.. שהגיע זמנו והוא נסדק רציני במסך והמסך נצבע בשחור אני עוד מצליח לתפעל אותו ושמוע בו מוזיקה בצורה כזאת או אחרת אבל זה דיי קשה.. ולכן החלטתי לפנק את עצמי בנגן חדש לא צריך MP4 רק שיהיה איכותי ביותר {אם הוא יקרא FLAC זה יהיה מגניב אבל לא צריך את זה כמעט} אז כמה שנפח יותר גדול יותר טוב תודה ...

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  12. אז אחרי מעבר על אינספור ת'ראדים בנושא, הגענו לשאלת מליון הדולר (שלי לפחות).. איזה נגן היום הכי משתלם למוסיקה וקצת סרטים?? העדפות: = כמה שיותר קטן ביחס לגודל המסך = מסך בגודל של 3 אינצ' לפחות (2.5 נראה לי קטן מדי לסרטים.. ועקב כך ה-ZVM לא מתאים) = איכות שמיעה עדיפה על איכות וידאו = תמיכה בפורמטים -יתרון = מחיר זול גם הוא יתרון שישקל בינתיים השניים שנראים לי הם הארקוס 404 והזיון של MS, מי מהם עדיף? יש לכם הצעות נוספות? (עדיף לא יותר גדולים מה-404)

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  13. אהלן, היתה לי בעיה שגרמה לי לבצע פורמט בדיסק, אחרי שהעברתי 2 גיגה ועצרתי באמצע ע"י ניתוק הכבל בטעות, נעלמו 2 גיגה במייזו. בכל מקרה QUICK FORMAT סידר את הבעיה, אבל בהגדרות ראיתי שיש אפשרות לעשות פורמט למערכת NTFS במקום ה FAT32 שהיתה בה. שיניתי ל NTFS, האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי במכשיר? להחזיר ל FAT32?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  14. עברו לא מעט שנים מאז מפתחת השבבים מטאיוואן התיימרה להתמודד על כתר הביצועים של עולם האנדרואיד כולו, אך כעת נראה כי הבשילו התנאים לקאמבק מסקרןלכתבה

15. Started by xyo,

אני צריך נגן שיש בו רק רדיו אבל בגודל של mp3 ניסיתי להביא לאמא שלי mp3 שיש בו שירים ורדיו אבל זה היה לה מסובך להשתמש אז יש דבר כזה נגן עם רדיו בלבד בלי הרבה כפתורים ?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by b007,

האם Mio P550 בעל אנטנט GPS פנימית? ועוד שאלה.... לגבי תוכנת ניווט. איזו תוכנת ניווט הכי ממולצת לרכישה עבור מפות ישראל בלבד ללא שטח. קלוט שימוש. גרפיקה ומפות נוחות... ועוד שאלה לגבי חיבור באוטו.. האם האנטנה (במידה וקיימת...) מספיקה בתמיכה בתוך האוטו או שהקליטה ככה חלשה ויש צורך באנטנה חיצונית?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  17. השמועות על רכישה התבררו כנכונות וגם לא נכונות בעת ובעונה אחת: ענקית הטכנולוגיה תשלם 1.1 מיליארד דולר ליצרנית הטאיוואנית בעבור חלק מאנשיה והידע שלה בעולם פיתוח הסמארטפונים לכתבה

18. הנציגה המקומית הרשמית של היצרנית הסינית השאפתנית מביאה לארץ את מוצר הדגל מתחילת השנה - זמן קצר לפני ההכרזה המיועדת על הדור הבא לכתבה

19. Started by AaronShwartz,

שלום לכולם, שכחתי את הפלאפון ואני לא מצליח לאתר אותו. (כרגע אני משער שהוא נלקח) הטלפון מועבר לתא קולי - כנראה שהוא הוציא את הסים החשבונות גוגל לא מסונכרנים יותר עם המכשיר (כנראה התנתק). Find My Device - כנראה כבוי גם הוא. האם יש דרך לגלות / למצוא את הפלאפון ? תודה רבה. ובמידה וכן, אילו הוכחות אפשר להביא אל האדם שלקח בטענה שהפלאפון שלי ? (אני לא מבין כל כך בפלאפונים במיוחד סינים) והאם המשטרה יכולה לעזור בנושא ? אני משער שהוא מחק את כל הנתונים ואין זכר לנתונים שלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by bennyye1,

מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  21. היי לכולם. חברה שלי רוצה להחליף את המכשיר שלה, שהפך לאיטי ובאגי לדבריה ( Meizu m2 note בן כשנתיים וחצי). אני אנסה לעשות לו איפוס לראות אם זה עוזר אך בלי קשר, אנחנו מסתכלים על מכשיר חדש. היא משתמשת מאוד לייט, רוב השימושים שלה הם גלישה באינטרנט, פייסבוק, צפייה בסרטונים ביוטוב, שמיעת מוזיקה, מעט צילום, ולחפור לי בווטסאפ בגלל השימוש הבסיסי שלה היא מעדיפה לא לקנות טלפון יקר במיוחד, ולכן חשבנו שתקציב של כ800 שקלים נוכל לקנות לה מכשיר שבכל זאת ירגיש כמו שדרוג לעומת המכשיר שלה. התקציב הוא יחסית גמיש, אפשר לחרוג קצת מעליו אם יש הצדקה, או לא לנצל את כולו. הבנתי שהטלפון המומלץ בסכום זה הוא ה redmi note 4 כר…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by hezi508,

הנייד הישן של LG G3 מת צריך חדש ההתלבטות בין סמסונג S8 או S8+ לבין הסינים ONEPLUS 5 או XIAOMI MI 6 על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  23. השאלה בכותרת ואני מתכוון שהוא יהבהב כל כמה שנית או לפי לחיצה על מקש כל שהוא אני מקווה שזה הפורום המתאים! תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by X_Dror,

הי, אני שוקל לקנות איפון מחו"ל במחיר של 400$~ אבל לא מצאתי בשום מקום אפשרות לקנות אותו. אפילו ב- Ebay אין כלום. מישהו יודע? ולא אין לי קרובי משפחה בחו"ל או משהו בסגנון. עריכה: לא משנה, איכשהו פתאום אני כן מצליח למצוא ב- EBay.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by tood24,

כותרת, נא לכתוב אימייל בהודעה פרטית ההזמנות מוגבלות בימים ספורים בין 3-6 ימים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.