עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by uri007,

אני מבקש את חוות דעתכם על 4 טאלבטים אלו שמחירם נראה די מפתה... כמו כן האם אפשר להטמיע בהם עברית. בהנחה שלא יגבו מכס תודה מראש! http://www.ebay.com/itm/Google-Android-2-3-10-2-Touchscreen-Tablet-PC-4GB-GPS-/280734556201?pt=DE_iPad_Tablets_PCs_eReaders&hash=item415d156029 http://www.ebay.com/itm/10-2-ANDROID-2-2-TABLET-EPAD-APAD-WiFi-MID-GPS-HDMI-/190547817655?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item2c5d88f4b7 http://www.ebay.com/itm/8-LCD-Google-Android-2-2-Tablet-PC-MID-WM8650-WiFi-Camera-4GB-HDD-External-3G-/220855133263?pt=US_Tablets&hash=item336bfde44f http://www.ebay.com/itm/New-7-Android-2-2-ePad-WiFi-256MB-Flash-Camera-Tablet-/250884798605?pt=UK_iPad_Tablet…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  2. הגרסאות האירופאיות של ה-CC9 Pro כבר כאן עם כל הרעש והצלצולים - אך גם עם תגי מחיר גבוהים משמעותית מאלו שקיבלנו בהשקה הסינית לכתבה

3. אוזניה ראשונה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה שיהיה מתג הדלקה וכיבוי ולא כפתור שצריך להחזיק כמות מסוימת של שניות. קטנה ככל האפשר אוזניה שניה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה קשת לאוזן חובה. עדיף חיבור ללפחות 2 מכשירים בו זמנית - לא חובה. תודה רבה חברים

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by Phobus,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש 5800 xm ורציתי לשמוע את חוות דעתכם, מעבר לכל מה שקראתי עליו באינטרנט. אני מתכוון לרכוש את המכשיר לבדו בחנות, ויש לי כמה שאלות: 1) רציתי לדעת קודם כל מה אני צריך לדעת לגבי רכישה מחנויות רגילות, האם זו "חבילה מלאה" עם אחריות וכ'ו? אני צריך הכוונה וטיפים לגבי הרכישה. 2) הטלפון יהיה לרוב בשימוש בגרמניה, ליתר דיוק במינכן עם המפעילה O2, אם זה משנה משהו, ולפעמים גם בארץ. האם תאימות המכשיר היא בסדר? 3) המכשיר מיועד לשימוש קליל יותר, ז"א בעיקר מוזיקה, קצת משחקים ומולטימדיה כמו תמונות וסרטונים (צילום, צפייה ואכסון). האם אני בכיוון הנכון? בחרתי את המכשיר בגלל שאני ממש אוהב את כל הפיצ'רים שלו אך אשמח להצעות אחרות שממוקדות יותר בצרכים שציינתי ועדיין דומים…

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by ccc,

מחפש נגן כמה שיותר זול וקטן, איכות סבירה, ועם אפשרות לחיבור אוזניות BT. המלצות ? תודה !

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by eedanga,

היי, אני די חדש בכל הנושא של מחשבי כף יד ולאחרונה הובהר לי שרצוי שאקנה אחד במקום לקנות נגן MP3 ג'נרי שהיה לי עד היום ועומד לשבוק חיים. תחום המחירים שלי יחסית מוגבל (רצוי כמה שפחות) וכמו כן את רוב העיצובים של מחשבי כף היד עד היום אינני אוהב, לכן הגעתי בחיפוש (די מהיר) ל-HP iPaq rx4240. אני אוהב לשמוע מוסיקה ועושה זאת הרבה (לא טראנסים וHeavyMetal בלי להעליב אף אחד ) אך כמו כן לא יזיקו לי עוד אפשרויות במכשיר. איכות סאונד גבוהה די נחוצה (אוזניות יקנו בהמשך כנראה). משחקים על המכשיר הזה אינם נחוצים ממש, וכמו כן אין לי צורך בכמות מקום אכסון עצומה. אורך חיי סוללה גבוהים הם גם דרישה אבל נתון להתפשרות. עשיתי על הRX4240 מחקר כלשהו אך כמו שכבר ציינתי אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל…

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by yehonatan1234,

אני צריך סמארטפון עד 2000 שקל מה הכי כדאי אני צריך חיי סוללה ארוכים וביצועים מעולים

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  8. Started by Crash5,

שלום חברים, המכשיר הנ"ל אומנם תומך בניגון סרטי High Definition ברזולוציה מקסימלית של 1280X720 אך המסך של הנגן הינו ברזולוציה של 800X480 בלבד. האם הדבר מהווה למעשה צוואר בקבוק ומונע צפייה בתכני HD באמצעות מסך הנגן? חשבתי שאם קיים בנגן מנגון שיודע לבצע downscaling אז הבעיה נפתרת וניתן יהיה לצפות בתכני HD, האם דבר כזה אפשרי\קיים בנגן?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by haimiko84,

שלום, ברשותי GPS מסדרת MIO MOOV 200, שכלולה בו תוכנת ה-MIO MAP. ברצוני לשאול האם אפשר לשים את התכונה IGO במקומה? שמעתי שזה יוצר בעיות, ועדיף לא להתעסק עם זה. תודה רבה, חיים.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  10. עם שינוי נוסף לאסטרטגיה בתחום המכשירים הסלולארים של סוני, החברה תנסה להוזיל את עלות מכשיריה לשוק הגבוה ותוריד גם את צפי המכירות השנתי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%99%d7%a7-%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a0/

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by irounet,

ברשותי מכשיר IPOD SHUFFLE שעבד נהדר, לאחרונה כאשר אני מחבר אותו למחשב באמצעות כבל ה USB אני מקבל את ההודעה שהמחשב של מזהה את רכיב ה USB שחובר ומנהל התקנים אני רואה תחת קטגוריית ה USB הודעה של UNKNOWEN DEVICE אני כבר אובד עצות ועל סף לזרוק את המכשיר אם הוא באמת פגום תודה מראש

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  12. יש לי מכשיר dvd נייד שנקנה בארה"ב ואני רוצה להתאימו לנגן סרטים מהארץ. הדגם sony fx810. איך עושים זאת? האם יש מעבדה שיכולה לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by barry,

היי, אני רוצה להזמין את הנקסוס 4 16G ממהחנות לכתובת ב ניגרזי , חברה שלי בטיול באמריקה ובן דוד שלה גר שם, הבעיה כשאני מזמין הכול טוב ויפה עובד אני מכניס כתובת מתוך ה GOOGLE WALLET ואז הוא בקש אישור עם פרטי כתובת לחשבונית גם פה הכנסתי את אותם פרטים אבל הוא רוצה מספר מתאים לניו גרזי , כמה זה משמעותי? אני לא רוצה שהתקשרו ויצקו להם הבנתי שאם אין אף אחד בבית הם משאירים פתק על הדלת , אני יכול להכניס סתם תספר? תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by benor,

יש לי אותו כבר 3-4 חודשים אחרי שהקודם שלי C380 נהרס . הסוללה ממש לא מספיק לי לעומת הקודם, אני בקושי מדבר והוא מחזיק רק יום - יומיים גג והקודם ללא טעינה יכול היה להחזיק איזה 4- 5 ימים. (וזה ממש מעצבן) Orange סירבו להחליף לי אותו, האם יומיים זה בסדר או שמשהו בבטרייה לא בסדר? בדקתי באתר של Orange: זמן המתנה מירבי: עד 220 שעות אצלי אין סיכוי לזה, אני חושב שזה גג 40 - 50 שעות

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  15. יש לי מכשיר אנדרויד 6.0 סיני , שבכל פעם שאני מנסה לצלם תמונות מתוךWAZE או מתוך GMAIL כדי לצרפם , מתקבלת הודעה , לצערנו פעולת ... הופסקה, זה קרה לי בעוד שני סמארטפונים סיניים, אחד מהם עם אנדרויד 8. יש למישהו עוד רעיון, חוץ מלהחליפם ? תודה,

16. Started by KFL,

שני מכשירים חדשים יצאו לשוק. 1. nokia n86 8mp 2. nokia 5800. אם אלו היו המכשירים היחדים בשוק את מי היית לוקח? ולמה בחרת דווקא בזה?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  17. Started by approx,

אתמול היתחדשתי בW705 תמונות :

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by hezi508,

הנייד הישן של LG G3 מת צריך חדש ההתלבטות בין סמסונג S8 או S8+ לבין הסינים ONEPLUS 5 או XIAOMI MI 6 על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by gillk1,

אבא שלי טס חודש הבא לארה"ב לאחותי. היא מארגנת לי טלפון חדש ב-100$ מחברת at&t - htc inpire 4g אז 2 שאלות בנושא: 1. מה דעתכם על הטלפון? 2. מה צריך לעשות כדי שהוא יעבוד בארץ.. הבנתי שצריך קוד כדי לפתוח וכאלה אבל אני לא ממש מבין בזה.. אז אם אפשר עזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by haviv822,

העברתי אותו מהצב MTP בהגדרות למצב השני ששכתי את שמו... המכשיר היה מחובר למחשב ואז נתקע.. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש אבל המכשיר מסרב להדלק .. ???

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by Ovid,

בCLOVE הפסיקו למכור אותו, גם מי שרכש את המכשיר במכירה מוקדמת קיבל את הכסף בחזרה. ראיתי באתרים אחרים שמוכרים אותו ב500$ , ובחלק מהמקומות כתוב שהחברה הורידה את המחיר ל75$ . אני מבולבל...

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by MrAlex,

צריך עזרה בבחירת סמארטפון מתאים התקציב שלי עומד על 2400 ש"ח+- צריך סמארטפון עם ביצועים טובים נוח השאלה השנייה איפה יש חנות אמינה והשאלה השלישית מה אני אצטרך כשאני אקנה אותו יש כל מיני שטויות של מגנים ואני די חדש בתחום ואין לי מושג מה עוד צריך

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by mc_elad,

משחק במשחק ב גאלאקסי S2 כשאני מנסה להזמין חברים במשחק הפייסבוק רושם לי את זה : some content in this message has been reported as abusive by facebook ואין לי בעיה להיכנס לחשבון הפייס שלי דרך כל דפדפן שקיים... תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by yz101,

המכשיר מיועד לאחותי, הדברים החשובים: אמינות, ממשק משתמש פשוט יחסית לWINDOWS MOBILE.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by Asaf.Y,

שלום אני מחפש חלק שממיר את היציאה התחתונה של NOKIA E65 לפלאג של אוזניות. מישהו יכול לכוון אותי איפה ניתן להשיג חלק כזה בארץ ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים