גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש הרבה זמן מכשיר סמרטפון זול עם סים כפול, ראיתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Gsmart-G1310-Dual-SIM-Android-2-2-3G-Phone-GSM-/300584284117?pt=Cell_Phones&hash=item45fc382fd5#shId מפרט: http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_g1310-3720.php ב 280$ + 50 $ משלוח לארץ = 330$ ורציתי לדעת: איך המכשיר מבחינת התמורה למחיר? שווה להשקיע את זה? האם הוא יתמוך בעברית (הרי הוא מגיע עם אנדרואיד 2.2) או אולי יש מכשיר אחר שתוכלו להמליץ עליו מכאן. כמו כן, המקום היחיד שמצאתי אותו לקניה היה באיביי, מישהו מכיר מקום אחר זול יותר לקנות אותו? (אפשרי בארה"ב או בארץ) תודה! כמו כן הבנתי שאפשר לקנות תוספת לאייפון שמוסיפה עוד חריץ ל SIM, יש כזה דבר גם למכשירי אנדרו…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
הפאבלט החדש של היצרנית הסינית מבטיח איכות צילום משופרת וחיי סוללה אגדיים תודות לקיבולת של 5,300mAh - רק אל תצפו ממנו גם לשיפור ביכולות העיבוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי i9100 בן שנתיים וחצי. הסוללה משתגעת ולא מחזיקה. ניסיתי כמה סוללות מקוריות וזה כנראה לא הבעיה. מתחמם מאוד באיזור המצלמה (זה כנראה נורמלי לדגם) אבל מתרוקן תוך שעות בודדות. כולל לעיתים אתחולים לא מוזמנים. כרגע ב-CM-10.2 אבל ניסיתי גם גרסאות אחרות של CM, עד לפני שבועיים הייתי עם 10.1 stable. בכל אופן רעיונות יתקבלו בברכה, נא להסתכל בתמונה לפני שמגיבים. הרעיון להחליף סוללה (שוב) בביצוע. סוללה צריכה להגיע בקרוב אבל היות ויש לי 4 סוללות למכשיר כולל שתיים שלא עבדו הרבה הסיכוי שזאת הסוללה נמוך מאוד.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, נפל לי הטלפון לאסלה. שתי הכפתורים למטה הפסיקו לעבוד. יש אפליקציה ששמה את הכפתורים האלה על המסך? בברכה,
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני יודע שיש חיישן תנועה בW910 ורציתי לשאול איזה משחקים תומכים בזה.. תודה D:
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אהלן, היתה לי בעיה שגרמה לי לבצע פורמט בדיסק, אחרי שהעברתי 2 גיגה ועצרתי באמצע ע"י ניתוק הכבל בטעות, נעלמו 2 גיגה במייזו. בכל מקרה QUICK FORMAT סידר את הבעיה, אבל בהגדרות ראיתי שיש אפשרות לעשות פורמט למערכת NTFS במקום ה FAT32 שהיתה בה. שיניתי ל NTFS, האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי במכשיר? להחזיר ל FAT32?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-מענה לטלפון דרך מודם קווי- שלום כולם, אני רוצה לענות לטלפון קווי שלי דרך המחשב, ז"א לבצע שיחות עם אוזניות ומקרופון, משהו מכיר תוכנה שכזו? מה שמצעתי עד עכשיו בגוגל זה תוכנה שמזהה מי מתקשר אלי. אשמח לתשובה משה
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישהו עבד איתו? האם יש מכשירים מומלצים יותר (קחו בחשבון גם את איכות השרות)?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אהלן מותקן אצלי דפדפן גוגל כרום גם במחשב וגם בHTC, איך אני מעביר את כל הסימניות שלי מהמחשב לטלפון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן מוזיקה חדש. הקודם שלי (iaudio X5L- מיושן למדי), הפסיק לעבוד. כמובן שמבחינת המחיר אני אשמח למחיר נמוך מזה, אבל זה הגבול העליון. האמת היא שאני גם לא מעודכן לגבי השוק היום- אם כל הנגנים כבר באים עם יכולות וידאו גבוהות או לא, אבל אני מניח שאם יהיה בנגן ההוא יכולות וידאו גבוהות, זה יהיה ממש טוב. כמובן שאני צריך שיהיה נפח אחסון גדול מאוד. במידה ויש PMP שעולה יותר מ3500 ש"ח, אבל שווה את ההשקעה, אני אשמח לשמוע גם עליו. כמו כן, אני צריך שיהיה זמן בטריה ארוך במיוחד, ואם אפשר, אני ארצה לשמוע הסבר לגבי הנגן, ולמה כדאי אותו. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי... אני מתכנן לקנות אפילו עוד מחר את האייפוד טאץ'. אני קונה דור שני כמובן, אפילו שעדיין אין לו פריצה- אני לא יודע עד כמה מותר לדבר על זה פה אז אני לא ארחיב... עכשיו, אני מתלבט בין הגרסא של ה8 ג'יגה לזאת של ה16. ההבדל במחיר הוא 400 שקל, ורק להשיג את ה1200 שקל האלה לגרסאת ה8 ג'יגה זה דבר מאוד קשה בשבילי... רציתי לשאול אותכם מנסיון... אני לא אחד עם מליון שירים, אני שומע הרבה שירים אבל אני לא מהמטורפים האלה עם 300 ג'יגה בייט... אני חושב שכל המוזיקה על המחשב שלי זה בערך 5 ג'יגה... אז רציתי לשאול, האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לאחד כמוני? כמובן שאני לא אדחוף לאייפוד את כל השירים שאיי פעם שמעתי, אני רק אשים את האהובים עלי יותר... אז האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לי לשירים וג…
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מה המצב אנשים, אני רואה שעכשיו לכל מפעלה יש חבילות ללא הגבלה שמשתנות בנפח הגלישה, אני לקוח סלקום אם התחיביות למכשיר BB9700 שבקרוב ימכר ב EBAY עקב מסך שבור שאיני מעוניין לתקן. השאלה היא העצם כמה נפח גלישה צריך אם אני ישתמש רק במיילים וגלישה באתרים שונים 20-30 דקות ביום? בלי שום קשר לחבילת הגלישה, עלות החבילה עצמה היא 200 שקל. אם חבילת גלישה של 500MB בזיכוי מלא, או חבילות גדולות יותר אם זיכוי חלקי, בנוסף אני ינצל את חוק ניתוק הזיקה כדי להוזיל עוד יותר, בסופו של דבר אני יכול לקבל חבילה ללא הגבלה אם נפח גלישה של 500MB ב170 שקל אחרי כל הזיכויים, הם לא מגבילים מהירות ז"א אז כמה שתקבל זה מה יש. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי יש לי N86 ולטלפון שלי יש שתי כרטיסי זיכרון, אחד זיכרון של המכשיר שהוא 78MB והשני זיכרון חיצוני שהוא 8GB, הבעיה היא שהזיכרון של הטלפון שלי תפוס כמעט עד 0 מקום ואני לא מצליח לראות את הקבצים שמתוקנים בו, בזיכרון החיצוני עדיין נשאר לי מקום לעומת זאת.. אני כרגע רוצה לעדכן וואטס אפ אבל לא יכול כי הוואטס אפ חייב להיות מותקן על הטלפון. יש רעיונות איך ניתן לראות את הקבצים למחיקה?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין את הנקסוס 4 16G ממהחנות לכתובת ב ניגרזי , חברה שלי בטיול באמריקה ובן דוד שלה גר שם, הבעיה כשאני מזמין הכול טוב ויפה עובד אני מכניס כתובת מתוך ה GOOGLE WALLET ואז הוא בקש אישור עם פרטי כתובת לחשבונית גם פה הכנסתי את אותם פרטים אבל הוא רוצה מספר מתאים לניו גרזי , כמה זה משמעותי? אני לא רוצה שהתקשרו ויצקו להם הבנתי שאם אין אף אחד בבית הם משאירים פתק על הדלת , אני יכול להכניס סתם תספר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מנסה לקנות שיר מסויים(עולה דולר) כדי שאוכל לשים אותו על הפלאפון שלי בתור RING TONE. אבל נראה שAMAZON וGOOGLE "מתעקשות" שלא תהיה לי אפשרות לקנות את השיר הזה... החנות שירים של GOOGLE לא זמינה בישראל, ובAMAZON פשוט יש בעיה לבצע את התשלום... ניסיתי כל מיני דרכים אבל כלום לא עבד... הצלחתי להוסיף כסף לכרטיס GIFT CARD של אמאזון אבל עדיין לא הצלחתי לבצע רכישה. אז לא סגור אם הבעיה בכרטיס אשראי שלי או אצל אמאזון. לא מזמן קניתי מוצר פיסי מאמזון אבל אף פעם לא קניתי שיר מאמזון... איך אפשר לקנות שיר ולשים על הפלאפון המזורגג הזה?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
1)איזה עוד נגנים יש חוץ מאייפוד שמוציאים ליין אאוט ללא התערבות של המגבר הפנימי שיש בנגן עצמו? 2)איזה נגן נחשב בעל ה-dac הכי איכותי?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
דגם הדגל העסקי של סמסונג עשוי להגיע בעוד פחות מחודשיים עם זוג גדלים שונים, מצלמת בעלת מפתח צמצם חדשני בשלוש דרגות - וללא חריץ הרחבה ל-microSD בגרסה הבסיסית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
לצד עוד צפי לרבעון שובר שיאים, חברת הענק נאלצת להתמודד עם משבר הנהלה משמעותי כשאחד משלושת המנכ"לים שלה בוחר להתפטר, ויושב הראש לשעבר נמצא בדרכו לתקופה בבית הכלא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני מחפש נגן MP4 שגם ישמש אותי כהארד דיסק נייד, חשוב שיוכל לנגן סרטים, ושיהיה מעל 20 גיגה, עזבו תקציב תגידו לי תכלס מה הנגן שעומד בדרישות שלי שהכי שווה, אני מוכן לשלם יותר על משהו איכותי, חיפשתי קצת בפורום ולא ממש מצאתי איזה נגן הכי שווה היום מבחינת התכונות שאני צריך. ועוד משהו חשוב לא חשוב לי איך הוא נראה, לא מעניין אותי שיש לו מסך מגע, או לא, העיקר שמבפנים יהיה טוב.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ואני מתכוון שהוא יהבהב כל כמה שנית או לפי לחיצה על מקש כל שהוא אני מקווה שזה הפורום המתאים! תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
היי אנשים בוקר טוב לכם! חשבתי לקנות לי נגן שיהיה לי, עכשיו התקציב שלי זה עד 400 שקל, וזה לנגן MP3/MP4 סביר ונורמלי, לא אכפת אם יש וידאו או תמונות, שהאוזניות יהיו באיכות טובה ושהנגן לא יתפרק אחרי חודש. ועכשיו חשבתי גם לקנות נרתיק/רצועה נישאת שתהיה על הזרוע, כפי שראיתי שיש אצל הרבה בחדר כושר... הבנתי שזה נוח, למישהו יש המלצות? הנגן שחשבתי עליו הוא: E250 2GB של סנסה. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=410905 מה אתם אומרים? תודה (:
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
העברתי אותו מהצב MTP בהגדרות למצב השני ששכתי את שמו... המכשיר היה מחובר למחשב ואז נתקע.. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש אבל המכשיר מסרב להדלק .. ???
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אבל אני חדש בעולם הסמארטפונים. מה פספסתי? מה קורה לי מתחת לאף? מיקום ואיכון? אפליקציות סוררות? קריוס ובקטוס? Galaxy Nexus Maguro ICS 4.0.2
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MPM או MINI-PMP, ראיתי את הARCHOS 404 ומאוד אהבתי אותו, הוא קטן ויש לו מסך יחסית גדול. אז השאלות שלי על הנגן הם: 1. איך איכות הסאונד של ה404? ואיך בהשוואה לIaudio G3? אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוה : 2. איך האיכות של הסרטים והמסך של ה404? 3. הבטריה שלו לא ממש חזקה (4 לוידיאו שזה סביר אבל רק 12 למוזיקה..), אלא נתונים מהיצרן איך הזמן במעשי? הצעות על נגנים יתקבלו בברכה ;D תודה רבה למגיבים! גיל קדוש
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-