גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שיראה לי את שמות השירים בעברים שיהיה קטן וקל ושיהיה אפשר לרוץ איתו - איזה רצועב או משהו זמן סוללה ארוך 1-2 ג'יגה וחשוב מאוד שיהיה בו רדיו איכותי
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הי, אני שוקל לקנות איפון מחו"ל במחיר של 400$~ אבל לא מצאתי בשום מקום אפשרות לקנות אותו. אפילו ב- Ebay אין כלום. מישהו יודע? ולא אין לי קרובי משפחה בחו"ל או משהו בסגנון. עריכה: לא משנה, איכשהו פתאום אני כן מצליח למצוא ב- EBay.
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה בנגן... הבעיה היא שכאשר אני מדליק את הנגן הוא מחליט אם בא לו להידלק או לא..זאת אומרת.. כאשר מדליקים את אותו אז הוא עושה refresh database אז לפעמים הוא נתקע באמצע הטעינה ולא קורה כלום..לא משנה כמה זמן נחכה... אז אני צריך לעשות לו איפוס.. (להחזיק את הכפתור כיבוי/הדלקה במשל 15 שניות ואז הוא נכבה..) עכשיו הקטע המוזר הוא שיש סוללה כמעט מלאה וזה לא קורה תמיד.. ניסיתי לשנות את ה-USB Mode ולא עזר.. אשמח לעזרה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי 6230i כבר בערך 3 שנים והגיע הזמן להתקדם. אני ממש לא בקיא בשוק הסוללרים ועד לא מזמן הייתי סגור על הN95 ועכשיו קצת ירד לי ממני. אני צריך המלצה למכשיר של נוקיה וחשוב שלא יהיה איטי מידי (הבנתי שלסימביאן יש בעיות עם זה), נגן טוב, מצלמה טובה אבל לא מטורפת ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעתיים של שימוש בפיצ'רים שלו. בקשר לתקציב.. זה די גמיש ואני מניח שאני אוכל להוציא באזור ה2000 ש"ח על מכשיר ממש טוב שעונה לדרישות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר נוקיה 1208 שרכשתי לביתי בהום סנטר. המכשיר נפל ולא רואים מסך , פשוט המסך נמחק. הבעיה שהצילצול של המכשיר כבוי ואו על רטט , ולא ניתן לשמוע אותו ומכיוון שאין מסך אין באפשרותי למצוא את ההגדרות לשינוי הצילצול. למי שיש ברשותו מכשיר כזה ויכול לעזור לי ולומר לי היכן ללחוץ במקשים על מנת לשנות את הצילצול , אשמח מאוד לקבל עזרה. בעת הרכישה זרקתי את החוברת ולכן אין באפשרותי להסתכל בה. תודה מראש יפית
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש mp3 טוב שהאיכות שמע שלו טובה מאוד ++++ זה הכי חשוב לי שלא יהיה ענק חשוב שיהיה נייד מממ בסביבות 4 ג'יגה ככה אשמח לקבל חוות דעת על מכשירים שיש לכם חשבתי על cowon d2 מה אתם אומרים? הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
היי, שידרגתי את הTouch Cruise שלי לWM6.1 ומאז הדברים לא עובדים הכי טוב.. כולל זה שהIGO8 לא עובד בכלל מישהו יודע איך אני יכול להתגבר על זה או איך אני חוזר לגרסת הWM6 שלי? אני דיי צריך את זה כי לא נוח לי בכלל להשתמש בזה ככה, בבקשה בבקשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD נייד קורא DIVX...קניתי בתאילד...לא משהו מטורף... עכשיו אני רוצה לקנות HD נייד של 160/250 בגודל 2.5 ולחבר לו....השאלה האם הוא קורא אותו?.... יש מצב שיש לו איזה הגבלה טכנולוגית לקרוא נפחים גדולים?? מה לגבי החשמל?....מאיפה הוא מושך אותו?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18934 מה דעתכם על המכשיר? האם האחריות טובה? האם מערכת ההפעלה תתעדכן בתדירות? והאם ניתן יהיה לשדרג לאנדרויד 6?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
HP ואייסר הן הראשונות להצטרף לחגיגה החדשה עליה הכריזה מיקרוסופט במסגרת מערכת ה-Windows 10 S שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
לצד עוד צפי לרבעון שובר שיאים, חברת הענק נאלצת להתמודד עם משבר הנהלה משמעותי כשאחד משלושת המנכ"לים שלה בוחר להתפטר, ויושב הראש לשעבר נמצא בדרכו לתקופה בבית הכלא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
הנייד הישן של LG G3 מת צריך חדש ההתלבטות בין סמסונג S8 או S8+ לבין הסינים ONEPLUS 5 או XIAOMI MI 6 על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הכירו את השבבים החסכוניים שיחליפו את דגמי Snapdragon 400 ו-Snapdragon 600 הפופולריים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
- 1 follower
-
-
עם שבב העיבוד העוצמתי מכולם, המסך הזריז ביותר, סוללה עצומה ואינספור אביזרים ותוספים - אסוס הולכת על כל הקופה בשוק המובייל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
- 1 follower
-
-
לכל מכשיר של חברה שונה שיש בו אנדרוייד,יש את אותו אנדרויינד או בגירסאות שונות? לדוגמא ב SAMSUNG וב HTC זה אותו תוכנת אנדרווינד בדיוק או טיפה שינויים ?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני עושה השווה לגבי מכשירים סלולריים וראיתי שיש פלאש מסוג led ופלאש מסוג xenon מה ההבדלים ביניהם? עד כמה זה משמעותי? איך איכות הצילום מושפעת מסוג הפלאש?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן חברים.. יש לי בעיה קטנה.. לא יודע איפה שיחקתי אבל זה נוגע לטפט: פתאום לא ניתן לגלול את הטפט ימינה ושמאלה במסך הראשי.. הוא בעצם קבוע כאילו מן תמונה.. איך מסדרים את זה ? בנוסף העברתי תמונה מהמחשב לפלאפון וכשאני מגדיר אותה כטפט היא ממש ענקית על הצג או חתוכה ולא ממורכזת.. איך זה קרה ? חשוב לציין שזה לא היה בעבר עם אותה התמונה.. תודה לכולם !
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
מי יותר טוב מבין שני הטלפונים? אתם גם יכולים לראות תגובות ולהוסיף תגובות בפורום זה בשם: "תעזרו לי!!! מי יותר טוב?"
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
האם הIpod Touch 2g יכול לקרוא PDF EBOOKS בצורה נוחה לעין, ומסודרת כמו FOXIT או ACROBAT ? האם שווה להשקיע את ה1000 שקל בPDF READER בלבד, או שעדיף כבר להסתפק בIPOD ? האם יש מכשיר אחר, באותו מחיר או יותר זול (נגן MP3, מחשב כף יד, משהו עם מסך גדול) שיודע לקרוא PDF יפה ?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אני מעניין לקנות נגן מפ3 עם לפחות 20 גיגה ניראה לי ואני רוצה לשים אותו ברכב עם יציאת aux שכבר יש לי ותמיד יהיה שם אז לא איכפת לי מה הגודל שלו והעיצוב כאילו שיהיה סביר כי בדרך כלל ב תא הכפפות והעיצוב רק שיהיה עם סוללה ניטענת להרבה זמן כנראה פעם ב אני יוציא אותו לחדש את המאגר אז משו זול כאילו בסביבות ה 800 ואני ישמח להצאות
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב ככה ניראה הN96 http://www.ubergizmo.com/15/archives/2007/10/nokia_n96_rumor.html
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר 3-4 חודשים אחרי שהקודם שלי C380 נהרס . הסוללה ממש לא מספיק לי לעומת הקודם, אני בקושי מדבר והוא מחזיק רק יום - יומיים גג והקודם ללא טעינה יכול היה להחזיק איזה 4- 5 ימים. (וזה ממש מעצבן) Orange סירבו להחליף לי אותו, האם יומיים זה בסדר או שמשהו בבטרייה לא בסדר? בדקתי באתר של Orange: זמן המתנה מירבי: עד 220 שעות אצלי אין סיכוי לזה, אני חושב שזה גג 40 - 50 שעות
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
העברתי אותו מהצב MTP בהגדרות למצב השני ששכתי את שמו... המכשיר היה מחובר למחשב ואז נתקע.. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש אבל המכשיר מסרב להדלק .. ???
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אז אחרי מעבר על אינספור ת'ראדים בנושא, הגענו לשאלת מליון הדולר (שלי לפחות).. איזה נגן היום הכי משתלם למוסיקה וקצת סרטים?? העדפות: = כמה שיותר קטן ביחס לגודל המסך = מסך בגודל של 3 אינצ' לפחות (2.5 נראה לי קטן מדי לסרטים.. ועקב כך ה-ZVM לא מתאים) = איכות שמיעה עדיפה על איכות וידאו = תמיכה בפורמטים -יתרון = מחיר זול גם הוא יתרון שישקל בינתיים השניים שנראים לי הם הארקוס 404 והזיון של MS, מי מהם עדיף? יש לכם הצעות נוספות? (עדיף לא יותר גדולים מה-404)
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-