עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by m.l,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי, אין חשיבות למחיר כי אני יכול להשיג במחיר מוזל דרך חבר משפחה, אבל לכול מכשיר שבדקתי היו חסרונות וייתרונות כמו איטיות מערכת ההפעלה, או פאק מסויים זה או אחר, גם זמן בטריה קצר נחשב לבעיה, אני צריך שיהיה או סוני אריקסון או נוקיה, כרגע יש לי K610 אז הוא צריך להיתעלות על עצמו כדי להוות שינוי משמעותי, בכול מקרה הדרישות הן: 1) מצלמה איכותית-מעל 2MP כ יש לי כרגע בסוני 2 מגה פיקסל, 2) נגן MP3 טוב 3) מסך טוב 4) סוללה שמחזיקה לפחות ליום אחד ולא כמו הN95 שהסוללה שלו פחות מיתחסלת בכלום זמן, 5) שהמערכת הפעלה תיהיה מהירה ולא איטית-לפי מיטב הבנתי הסימיביאן איטי תנו היתחשבות, אני חייל ולא מעודכן במצב השוק ובדגמים, אם הייתי יודע הייתי בוחר ל…

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  2. חברת הטכנולוגיה מחסלת רשמית את היצע הטאבלטים שלה שמבוססים על מערכת ההפעלה הניידת - לטובתה של מערכת ה-Chrome OS לכתבה

3. Started by yaloner,

אני כיום בפלאפון עם מכשיר די ישן ומעוניין במכשיר שתומך ב-WiFi. יש בכלל מכשירים כאלה בחברות (לא משנה אורנג'/סלקום/פלאפון) או שהם לא רוצים להפסיד על האינטרנט הסלולרי אז הם מנטרלים את זה ?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  4. המכשיר: Kyocera DuraForce E6560. מערכת הפעלה מותקנת: 5.1.1 מקלדת עברית הצלחתי להתקין ללא בעיה דרך תפריט ההגדרות. ניסיתי להחליף שפת מערכת אבל השפות היחידות שמופיעות לי הן אנגלית, ספרדית, סינית. למישהו יש מדריך עדכני איך אפשר לבצע התקנת עברית? ניסיתי בעזרת אפליקציות כמו more local, אבל הן לא מצליחות להתקין עברית באמת, רק חלקית ממש, וזה גם לא עובד טוב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

שלומות, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי המזדקן שלי לLG Viewty(KU 990). אתמול, בחוכמתי כי רבה, איבדתי את הכבל USB שלו. הייתי בדוכן של "דינמיקה"(אני בסלקום) בקניון רמת אביב וביקשתי כבל חלופי, שלא היה בנמצא. השאלה שלי היא - איפה אני יכול למצוא כבל חלופי? כמובן שאני לא יכול סתם לקנות כבל MINI USB כי לViewty יש חיבור מיוחד. איזה כיף לי. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  6. Started by roi200050,

טלפון עם שירים תמונות wifi בלי הרבה באגים

7. Started by eran256,

שלום לכולם. לפני שבוע בערך שאלתי אותכם על איזה טלפון אתם ממליצים לי, בסופו של דבר בחרתי את הN73 הלכתי לסלקום וגיליתי שהם הפסיקו למכור אותו. אז עכשיו אני לא יודע איזה טלפון לקחת, האפשרויות הם: w910i c6120 E65 K770 W660 הצרחים של הם (לפי הסדר): 1)מוזיקה ומשחקים (מעדיף את שניהם באותה מידה). 2)מצלמה. 3)מצלמת וידיו. 4) רצוי מסך גדול. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a0%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-lumia/

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by joniar,

שלום הנגן העכשוי שלי הוא SANSA E280 שקניתי לפני 5 שנים בערך ושירת אותי נאמנה כל התקופה הזאת מאד נהניתי ממנו אלא.. שהגיע זמנו והוא נסדק רציני במסך והמסך נצבע בשחור אני עוד מצליח לתפעל אותו ושמוע בו מוזיקה בצורה כזאת או אחרת אבל זה דיי קשה.. ולכן החלטתי לפנק את עצמי בנגן חדש לא צריך MP4 רק שיהיה איכותי ביותר {אם הוא יקרא FLAC זה יהיה מגניב אבל לא צריך את זה כמעט} אז כמה שנפח יותר גדול יותר טוב תודה ...

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by KF,

אהלן חברים.. יש לי בעיה קטנה.. לא יודע איפה שיחקתי אבל זה נוגע לטפט: פתאום לא ניתן לגלול את הטפט ימינה ושמאלה במסך הראשי.. הוא בעצם קבוע כאילו מן תמונה.. איך מסדרים את זה ? בנוסף העברתי תמונה מהמחשב לפלאפון וכשאני מגדיר אותה כטפט היא ממש ענקית על הצג או חתוכה ולא ממורכזת.. איך זה קרה ? חשוב לציין שזה לא היה בעבר עם אותה התמונה.. תודה לכולם !

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  11. שלום , אני לקראת נסיעה לחו"ל ואני רוצה לקנות סלולר חדש- אני מנצל את ההזדמנות להשתדרג לקראת הנסיעה שהיא לתקופה לא מוגבלת היות שאבי גר שם כך שאני צריך כמובן שיתאים בתדרים לחו"ל (במקרה שלי קנדה ) אני מאוד מתלבט האם לקנות בארץ או לקנות בחו"ל התקציב הוא 400$ (דולר אמריקאי)או 1600ש"ח בן המכשירים ששמתי עליהם עין הם : 1 )http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2106&idPhone1=2685 2)http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2496&idPhone1=2688 2.1) לא הבנתי מה ההבדל בין המכשירים http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2253&idPhone1=2496 3)HTC Touch Pro2http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro2-2690.php במידה ואני יכולים להמליץ על מכשיר חדש מולטימדיה - הנוכ…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by ccc,

האם הIpod Touch 2g יכול לקרוא PDF EBOOKS בצורה נוחה לעין, ומסודרת כמו FOXIT או ACROBAT ? האם שווה להשקיע את ה1000 שקל בPDF READER בלבד, או שעדיף כבר להסתפק בIPOD ? האם יש מכשיר אחר, באותו מחיר או יותר זול (נגן MP3, מחשב כף יד, משהו עם מסך גדול) שיודע לקרוא PDF יפה ?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by free fraek,

באתר הבית של הנגן כתוב שהוא תומך קבצי TXT אבל כמה זמן שיש לי אותו ככה אני לא יודע איך לשים בו ולקרוא את הקבצים... :s05:

14. Started by -Tal-,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מתנה לאבא שלי אייפד (נראה לי האייפד החדש, תלוי מה יהיה המחיר), אז יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות 1. האם אפשר באייפד לכתוב מסמכים באפליקציה כמו WORD ולשלוח להדפסה במדפסת? 2. ניתן לקרוא מסמכי אופיס? (.doc) 3. חסרונות בולטים באייפד? תודה!

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by xyo,

אני צריך נגן שיש בו רק רדיו אבל בגודל של mp3 ניסיתי להביא לאמא שלי mp3 שיש בו שירים ורדיו אבל זה היה לה מסובך להשתמש אז יש דבר כזה נגן עם רדיו בלבד בלי הרבה כפתורים ?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by eran256,

מישהו יודע איכן ניתן לקנות אייפון בחוף הדרומי ב california? לא חשוב אם זה פרוץ או לא. רק חשובה חנות אמינה. וללא התחיבות כי לפי מה שראיתי ב apple הם מוכרים ב400$ ובהתחיבות ל 2 שנים. אם מישהו אחר יודע משהו על apple store אשמח אם הוא יעדכן אותי. תודה מראש לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  17. הרשת ממשיכה לגעוש סביב ההשקה המתקרבת של מכשיר הדגל מבית OnePlus, עם אישור רשמי לכך שלא נזדקק לעמוד בתור בכדי לרכוש אותו ודיווחים אודות ארבעה דגמים שונים ומחיריהם עכשיו ניתן לטעון זאת באופן רשמי וחגיגי: ה-OnePlus 3מגיע ב-14 ביוני, בעוד קצת פחות משבועיים, והוא יעשה זאת עם לא פחות מארבעה דגמים שונים וללא שיטת ההזמנות השנואה של הדורות הקודמים, אם להאמין לשמועות העדכניות. 'רוצח מכשירי הדגל' החדש יחל להימכר באופן חופשי בשוק הסיני כבר ב-15 ביוני לכאורה, יום אחד בלבד לאחר שייחשף בתצוגת מציאות מדומה מיוחדת במינה – כאשר בחברה מתכננים להעמיד מעל מיליון מכשירים מוכנים להשקה זו, בתקווה לעמוד באופן מיטבי בביקוש הצפוי. זמינות מקוונת בשווקים אחרים עשויה להגיע מעט יותר מאוחר, כא…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by ronbubl,

איזה מגן מסך כדאי לקנות והיכן יש את החנות הכי זולה - אם יש משהו בחיפה ויכולים להתקין במקום - עדיף.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by bennyye1,

מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  20. עם שבב העיבוד העוצמתי מכולם, המסך הזריז ביותר, סוללה עצומה ואינספור אביזרים ותוספים - אסוס הולכת על כל הקופה בשוק המובייל לכתבה

21. היצרנית הסינית חושפת זוג סמארטפונים חדשים: מכשיר ה-N3 מגיע עם מצלמת 16 מגה-פיקסל מסתובבת ומכשיר ה-R5 מציע מעבד 64 ביט ועובי בלתי אפשרי כמעט של 4.85 מילימטרים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-oppo-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%a2%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%aa/

22. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה נתקלתי בתקלה כאשר אני שם את האייפון 4S על מצב דיבורית בעת שיחה, לא שומעים אותי, רק כאשר אני מכבה את הדיבורית ומדבר רגיל (צמוד לאוזן) אז שומעים אותי מצויין. הבנתי שזה איזה רכיב שיש להחליף בחלק האחורי של האייפון. השאלה שלי היא האם מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לרכיב הזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by Monstalicious,

כמו בכותרת :> האם יש אופציה לעברית בD2?

24. Started by Chymes,

בפעם הראשונה U2 התפגר ללא שום סיבה במסגרת האחריות. הנגן הוחלף בחדש בבאג ללא בעיות. בפעם השנייה U2 התפגר מספר ימים אחרי ההחלפה בגלל עדכון דפוק מבית iAudio. פעם נוספת הוחלף. היום U2 התפגר בפעם השלישית, שנה אחרי ההחלפה השנייה, ללא שום סיבה. על הנגן אין שריטה. אף פעם לא היפלתי אותו, תמיד ניתקתי אותו בצורה תקינה מהמחשב והשתמשתי בו בקושי בשמירות ובטיול עם הכלב. זו הפעם האחרונה שאני רוכש מוצר מבית iAudio. זהו, נגמר. מהיום רק iriver. לפחות המוצרים שלהם מחזיקים מעמד תקופה מסויימת.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  25. אוקיי. אז ככה... אני מחפש פלאפון פשוט וזול בעדיפות למשומש שיש לו רמקולים חזקים וכו'. סטייל "מירס צבאי". אבא שלי צריך פלאפון לצרכי עבודה והוא כבר בן 60 ויש לו בעיות שמיעה (לא משהו רציני אבל עדיין עדיף לי אחד עם רמקולים חזקים). עד 300 ש"ח, אלא אם כן יש משהו שעדיף להגדיל את התקציב בשבילו.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.