גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מערכת ההפעלה של גוגל אמורה להצטרף לזו של מיקרוסופט ולאמץ את שבב הדגל המבטיח של קוואלקום לשנת 2018 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=66&page=1 ואם לא, מהי הדרך המומלצת לקנות אותו בחו"ל ולשלוח לארץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר 3-4 חודשים אחרי שהקודם שלי C380 נהרס . הסוללה ממש לא מספיק לי לעומת הקודם, אני בקושי מדבר והוא מחזיק רק יום - יומיים גג והקודם ללא טעינה יכול היה להחזיק איזה 4- 5 ימים. (וזה ממש מעצבן) Orange סירבו להחליף לי אותו, האם יומיים זה בסדר או שמשהו בבטרייה לא בסדר? בדקתי באתר של Orange: זמן המתנה מירבי: עד 220 שעות אצלי אין סיכוי לזה, אני חושב שזה גג 40 - 50 שעות
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם Mio P550 בעל אנטנט GPS פנימית? ועוד שאלה.... לגבי תוכנת ניווט. איזו תוכנת ניווט הכי ממולצת לרכישה עבור מפות ישראל בלבד ללא שטח. קלוט שימוש. גרפיקה ומפות נוחות... ועוד שאלה לגבי חיבור באוטו.. האם האנטנה (במידה וקיימת...) מספיקה בתמיכה בתוך האוטו או שהקליטה ככה חלשה ויש צורך באנטנה חיצונית?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
צמד דגמים חדשים של היצרנית הגדולה ביותר בשוק המובייל צצו במאגר מבחן ה-Geekbench, עם צמד שבבים עתידיים חדשים ממשפחת ה-Snapdragon 800 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי את הUSB של הכבל למחשב ואפילו בדקתי וזה הותקן בהצלחה.. אחרי זה התקנתי את התוכנה של PC NOKIA SUIT ושהגעתי לשלב של יצירת חיבור... כשהוא אמר לחבר את הכבל לפלאפון זה נתקע לי ולא זז מהמקום הזה... קניתי את הכבל יחד עם הדיסק. מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר תמונות לפלאפון שלי מדגם NOKIA 3100...?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שימושים מהמכשיר: משחקים (שיוכל להריץ בצורה חלקה עד כמה שאפשר) מסך יחסית גדול, ממשק נוח ואיכות שיחה טובה. התקציב שלי הוא 1800 שקל ורק אם זה מאוד הכרחי יש אפשרות לחריגה קטנה. אם אתם ממליצים לחכות ליציאת מכשירים חדשים לשוק / ירידת מחירים של מכשירים קיימים אז אני אשקול את זה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכם, כיום יש לי את note ואני הולך לשדרג היום ל-note 2. השאלה היא כזאת: אני רוצה למחוק כל תוכן אפשרי שהיה ב-note ולהעביר את כל המספרים, הטלפונים, ההודעות וכו' לטלפון החדש. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון, אז ככה קניתי לפני חודשיים xbox 360 premium, שיש לו גם יציאת hdmi. השבוע קניתי טלויזית lcd של toshiba דגם 42x3000, הטלויזיה תומכת בfull hd 1080p. קניתי בbigbox כבל hdmi פשוט שבא בשקית ניילון פשוטה, הכבל עלה לי כ170 שקל. באתי הביתה וחיברתי את הקונסולה לטלויזיה והגדרתי בxbox שהוא ישדר ב1080i (שזה לא fullhd), הכל עובד טוב ויפה, לאחר מכן שיניתי את ההגדרה ל1080p (שזה full hd), הטלויזיה מציגה את התמונה לכמה שנייות, ואז התמונה מתחילה להבהב (רואים תמונה לשניה, ואז לא רואים, רואים לשניה וכו'....). חזרתי לbigbox וניגש שם למוכר אז הוא אומר לי שהכבל שקניתי זה לא כבל שתומך ב1080p, עכשיו הוא הראה לי כבל hdmi של monster cable שעולה כ500 שקל למטר, והוא אמ…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, שידרגתי את הTouch Cruise שלי לWM6.1 ומאז הדברים לא עובדים הכי טוב.. כולל זה שהIGO8 לא עובד בכלל מישהו יודע איך אני יכול להתגבר על זה או איך אני חוזר לגרסת הWM6 שלי? אני דיי צריך את זה כי לא נוח לי בכלל להשתמש בזה ככה, בבקשה בבקשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אוקיי. אז ככה... אני מחפש פלאפון פשוט וזול בעדיפות למשומש שיש לו רמקולים חזקים וכו'. סטייל "מירס צבאי". אבא שלי צריך פלאפון לצרכי עבודה והוא כבר בן 60 ויש לו בעיות שמיעה (לא משהו רציני אבל עדיין עדיף לי אחד עם רמקולים חזקים). עד 300 ש"ח, אלא אם כן יש משהו שעדיף להגדיל את התקציב בשבילו.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
זקוק לעזרה רכשתי חוסם ניידים פופולארי ב DX אך לצערי הנ"ל לא עושה את העבודה רציתי לדעת אם יש המלצה למשהו זול שעובד למשל האם זה מתאים? http://www.focalprice.com/MX194S/Mobile_Phone_Signal_Shield_Blocker_Jammer_Black.html
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שיש את המכשיר- האם את/ה מרוצה ממנו?תקינות ,אמינות וכו'. איך העט? אני מחפש לכתוב בכל פעם כחצי עמוד (130 מילים) טקסט בעברית בכת"י ולתקן תוך כדי כתיבה, ואז להפוך אותו למוקלד. אשמח לשמוע גם איך תמונות הסטילס של המצלמה השאלה היא לגבי SM-N7505 Note 3 NEO 16GB,(מענין שמוכרים אותו 150 ש"ח פחות מ-נוט 2, וב-1000 ש"ח פחות מ נוט 3 רגיל) תודה!
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום אני מעניין לקנות נגן מפ3 עם לפחות 20 גיגה ניראה לי ואני רוצה לשים אותו ברכב עם יציאת aux שכבר יש לי ותמיד יהיה שם אז לא איכפת לי מה הגודל שלו והעיצוב כאילו שיהיה סביר כי בדרך כלל ב תא הכפפות והעיצוב רק שיהיה עם סוללה ניטענת להרבה זמן כנראה פעם ב אני יוציא אותו לחדש את המאגר אז משו זול כאילו בסביבות ה 800 ואני ישמח להצאות
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שיראה לי את שמות השירים בעברים שיהיה קטן וקל ושיהיה אפשר לרוץ איתו - איזה רצועב או משהו זמן סוללה ארוך 1-2 ג'יגה וחשוב מאוד שיהיה בו רדיו איכותי
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
HP ואייסר הן הראשונות להצטרף לחגיגה החדשה עליה הכריזה מיקרוסופט במסגרת מערכת ה-Windows 10 S שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את השבבים החסכוניים שיחליפו את דגמי Snapdragon 400 ו-Snapdragon 600 הפופולריים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לאחותי מכשיר גלאקסי מיני ויש בו אנטי וירוס של ESET והוא נעל את המכשיר הקשתי את הסיסמה והוא לא ניכנס התקשרתי ל-ESET הם אמרו לי לשלוח הודעת SMS לנייד השני בשביל לאפס סיסמה שלחתי SMS למכשיר השני והכנסתי סיסמה לאיפוס והוא לא פתח את המכשיר יש לכם אולי איזה תוכנה שאיתה אפשר לפתוח חסימה כזאת ? יש למישהוא רעיון מה לעשות ?? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
הפרוייקט הבא של לנובו יהיה להפוך את המכשיר הפופולרי ביותר במותג ה-Moto ליוקרתי יותר, מבלי לפגוע במה שהופך אותו למיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי שלום לכולם ! יש לי כמה דברים שאני לא מבין 1) מה זה wi-fi direct 2) איך שהבנתי המערכת הזאת פתוחה אז יש יותר סיכוי לקבל וירוסים מאשר באייפון א) איך אפשר להימנע מי זה ? ג) האם יש תוכנה הגנה ? ד) מה הדרך הכי בטוחה לעביר קבצים (שירים סרטים וכו')? ה) איך אפשר לדעת שנדבקים בוירוס ו)האם יש קבצי רוגלות כמו במחשב ? 3) האם אפשר להוסיף מקום וכמה זה עולה ? תודה לכל מי שיענה ויעזור לי אני משש חדש בזה , סליחה על הבורות רק לא מיזמן קניתי סמרטפון . ערב טוב לכולם נ.ב יש לי גלקסי 3
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הנגן יצא כבר ממש מזמן בחו"ל , לא מתכוונים לשווק אותו פה?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בגלקסי 4 איך מעבירים תמונה מה gmail לגלריה ?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן, היתה לי בעיה שגרמה לי לבצע פורמט בדיסק, אחרי שהעברתי 2 גיגה ועצרתי באמצע ע"י ניתוק הכבל בטעות, נעלמו 2 גיגה במייזו. בכל מקרה QUICK FORMAT סידר את הבעיה, אבל בהגדרות ראיתי שיש אפשרות לעשות פורמט למערכת NTFS במקום ה FAT32 שהיתה בה. שיניתי ל NTFS, האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי במכשיר? להחזיר ל FAT32?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה בנגן... הבעיה היא שכאשר אני מדליק את הנגן הוא מחליט אם בא לו להידלק או לא..זאת אומרת.. כאשר מדליקים את אותו אז הוא עושה refresh database אז לפעמים הוא נתקע באמצע הטעינה ולא קורה כלום..לא משנה כמה זמן נחכה... אז אני צריך לעשות לו איפוס.. (להחזיק את הכפתור כיבוי/הדלקה במשל 15 שניות ואז הוא נכבה..) עכשיו הקטע המוזר הוא שיש סוללה כמעט מלאה וזה לא קורה תמיד.. ניסיתי לשנות את ה-USB Mode ולא עזר.. אשמח לעזרה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-