גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אותה רק בזמן שאני נוהג.. לא מדובר בנסיעות מטורפות או משהו כזה ככה שהיא לא צריכה להיות בעלת איזשהו זמן בטרייה מטורף.. פשוט שתהיה אוזניה טובה ונוחה ששווה את הכסף. השמח לקבל המלצות מכאלה שמשתמשים..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חג שמח לכולם הבנתי שלאורנג(בחיפה לפחות) אין את המכשיר הזה במלאי.מישהו יודע אם במקומות אחרים בארץ יש את המכשיר?למשל באורנג' בתל אביב או באורנג בסינמה סיטי יש את המכשיר?איך אני יכול לברר איפה יש את המכשיר ואיפה אין?וגם אם אני קונה בתל אביב לדוגמא למרות שאני גר בחיפה,אני אוכל לקבל את השירותים של אורנג בחיפה?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אז התחדשתי לי ב N85 ורציתי לשאול כמה שאלות 1. איך אני יכול להעביר תקיות שלמות של שירים שלאחר מכאן שאני אוכל לראות אותם בנגן בצורה מסודרת ולא את כל השירים?? 2. פקודה קולית - ראיתי שיש איזה שהיא אפשרות לומר את השם וזה מפעיל את הפקודה אבל אני לא מצליח לפתוח את האפשרות הזו אתם יודעים אולי איפה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש למישהו מושג אם הN85 אמור להגיע לסלקום בזמן הקרוב? יש מכשיר עדיף או שווה ברשת סלקום ששווה לשים עליו עין? תודה אנשים...
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי איזה 500 שקל אז תנו בסביבות המחיר הזה.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
עינית הנגן יכולה להיהרס בגלל הרצה של סרט קדימה ואחורה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
חשבתי לקנות IPOD ממישו שטס עכשיו לחו"ל אבל אני לא בדיוק יודע מה אני צריך... אני הייתי רוצה IPOD TOUCH כדי לראות סרטים ולשמוע מוזיקה ואולי אפילו לשחק בו כשמשעמם ואני יכול לקנות את הגרסא של ה8GB אבל האם יכנסו בו סרטים מוזיקה ומשחקים ב8GB? זה נראה לי די קצת... מצד שני יש את הIPOD NANO דור רביעי, המסך די קטן ככה שאני ישרוף ת'עניים לראות סרטים ככה, אבל אז יהיה לי יותר מקום למוזיקה... אז האם אייפוד TOUCH של 8GB גדול מספיק בשביל הצרכים שלי או שכדאי להסתפק באייפוד נאנו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחול זה עולה 300 שקל יותר זול מבארץ ואחותי נמצאת בניו יורק
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מרגיש צורך עז להחליף את הפלאפון הישן שלי (C130 של סמסונג) בפלאפון חדש יותר. מבקש המלצות על פלאפונים בסביבות 2000-2500 ש"ח. חשבתי על סמסונג F480 אך הוא בלי WIFI (זה לא כזה חיוני? או כן אם יש לי אינטרנט אלחוטי בבית? ) או על 5800 של נוקיה אך הוא עם מסך מגע לא נוח משהו, אם יש מישהו שמוכן למכור את אומניה 16GB? או שזה יותר מדי ולהסתפק ב8GB? יש הבדל חוץ מהזיכרון הפנימי? אני לא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו מאחר והאומניה HD או HTC HD (מה יותר טוב?) אמורים להגיע מתישהו לארץ אך אין תאריך משוער או משהו כזה.. (מתי יגיע כבר ).. או שמישהו יודע משהו על חודש הגעה לארץ אפילו? ממליצים על פלאפון אחר? אם משהו אחר שנוח וטוב אז אני פתוח להמלצות.. עזרתכם בבקשה, תו…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם למישהו יש מושג מה העלות של המכשיר באיטליה אני ישמח לישמוע(: וכמובן את ה3G אבל 8GB. תודה הרבה.
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה הגרסא הכי מעודכנת לIGO8? כי שלי לא מעודכן בכמה מחלפים שיצא לי להיות עליהם!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נתוני האייפוד: Software Versin: 2.2.1 Build Version: 5H11a נראה לי שגירסת התוכנה היא העדכנית ביותר(?!) אך לא ברור לי איזה דור האייפוד (הבנתי שיש דור ראשו ן ודור שני..). האייפוד נרכש לפני שבועיים בארה"ב. תודה וחג פסח כשר ושמח לכולם
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי SE K850 שמצויין לדעתי ורכשתי אותו בגלל המצלמה שלו שעונה לצרכים שלי יפה מאוד. בזמן האחרון החלפתי מקום עבודה ועכשיו אני חייב מכשיר שיעזור לי לארגן את הסדר יום וניהול יומן. הK850 לא ממש נוח בשביל המטרה הזאת. אז הדרישות מהמכשיר הן: 1. מצלמה סבירה (לא חייב באיכות של ה 850) 2. ממשק נוח ובמיוחד ממשק יומן נוח ומפורט. 3. ממש אבל ממש רצוי מקלדת QWERTY, התנסתי עם מכשיר עם מקלדת מלאה וממש התרשמתי לטובה. 4. WIFI 5. יכולת קריאת קבצי EXEL. 6. מסך נוח לגלישה באתרי אינטרנט. לפי הדרישות אתם מבינים שהתקציב לא נמוך אך לא ממש מוגדר כרגע. חשבתי על ה HTC TOUCH PRO אבל מקריאת ביקורות עליו קיבלתי רושם לא כ"כ טוב (הרבה תקיעות וממשק לא הכי ידידותי ודורש טוויקים) ה E71 של נוקיה אמנ…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי GPS mioc320 ובו תוכנת igo8.3 מערכת ההפעלה winCE א. אני לא מצליח להעלות מפה חדשה האם כל מה שצריך לעשות הוא לשים אותה בספריית content/maps? ב. האם למישהו יש מפה עדכנית למכשיר זה לאיטליה?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
Hi, Just bought a Nokia 5800 salesman offered me several different screen protectors and cases have any recommendations? which are preferred? ebay stores/deal extreme works for me. thanks, Joel.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, מעוצב, לא ניתקע....בעל איכות טובה של מסך וגם מצלמה לא רעה. אני לא מחפש שיהיה מפוצץ בתוכנות ופיצ'רים כמו הn96 אלא פלאפון יחסית פשוט שעוה את העבודה ודואג להיות מה שרשמתי בהתחלה. מחיר לא כזה משנה כל עוד ניכנס בקטגוריה. חשבתי בכיוון של אלו: N5800 N85 בגבול של ההכי יקר. אפשר גם SE כמובן... תודה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי 5800 וגילתי שכאשר משהו מצלצל ואני לא עונה מופיע לי שיש שיחה שלא נענתה אני לוחץ הצג ואז הוא רושם אין שיחות שלא נענו כלומר אני לא יכול לדעת מי צלצל מרגע שלחצתי הצג אין שום זכר לשיחה שלא נענתה האם זה באג?עוד משהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן, יש לי מכשיר ג'יפיאס מסוג MIO MOOV 300, ראיתי שאפשר לשים עליו שירים, בשביל לממש את הפוטנציאל המלא חשבתי אולי לחבר אותו ברכב למגבר ובעצם לשמוע ממנו שירים וככה חסכתי דיסקים ברדיו דיסק. האם הדבר אפשרי לחבר את המכשיר למגבר\רמקול חיצוני\אוזניות או משהו כזה? בנוסף ראיתי שאפשר לפרוץ את המכשיר ולהתקין עליו תוכנות בנפרד, יש למישהו מדריך כיצד הדבר מתבצע? תודה ולילה טוב, אוהד.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך למצוא לאבי מחשב כף יד בעל מקלט GPS, עם אפשרות להתקנת תוכנת GPS (לא צריך שהיא תהיה כבר מותקנת) המחשב צריך להיות עדכני, עוצמתי, בעל מערכת הפעלה עדכנית, מעבד חזק, וחשוב שיהיה גם WIFI מחיר המכשיר צריך להיות בין 1000-1500 ש"ח. זה דיי חשוב ומאד דחוף, אז אני מחכה לתגובות אור כהן ראיתי את זה: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7760 אבל אין לו GPS, אגב, מה זה מקלט GPS? כמה עולה ויפעל במכשיר הזה? אגב איך המכשיר הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10908 ASUS A696 חשוב שיהיה גם WM 6.0 אם אפשר, אני לא יודע המעבד שלו הוא רק 400MHZ זה לא חלש?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי חבר'ה טוב אז ככה יש כמה שאלות בנוגע לskype לפלאפון: 1. אם אני מדבר עם חבר שלי דרך הskype והוא לא מחובר לskype כמה זה בדיוק יעלה לי? יותר משיחה רגילה או פחות? 2. האם דרך הskype אפשר לשלוח הודעות טקסט בחינם? תודה רבה לכל העוזרים!!!!!
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
קניתי אייפוד טאץ'. האם ניתן לגלוש איתו לאינטרנט באמצעות כרטיס התקשורת הזה? זאת אומרת, לחבר את הכרטיס באמצעות קורא כרטיסים , ולקבל אותו במחשב ככרטיס רשת אלחוטי? ואז כמובן עם ה- WIFI המובנה באייפוד , לגלוש באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מכשיר GPS (לא כף יד!), וקיבלתי איתו כרטיס זיכרון ובתוכו תוכנת ה-IGO 8 שרכשתי מהחברה. עכשיו יש ברשותי כרטיס זיכרון דומה. כאשר אני מנסה להעתיק את תכולת הכרטיס אל הגיבוי, אין התוכנה פועלת לי בכרטיס החדש. יש אפשרות להפעיל אותה גם בכרטיס השני?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה את הIPOD Nano החדש - דור 4. ואני מחפש לו משדר FM, כלומר משהו שאחבר אליו והוא ישדר לרדיו במכונית לתחנה מסויימת ואוכל לשמוע דרך זה את השירים.. הסתכלתי על זה קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר ביצע קנייה כזו, או שמבין עניין. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-