עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by IlyaN,

אהלן, אני מחפש לשדרג בימים אלו את המכשיר הסלולרי שלי (נוקיה 6070) וחשבתי באותה הזדמנות אולי גם להתשמש בו כמודם סלולרי למחשב. התכונות שהכי חשובות לי לפי סדר עדיפיויות יורד: 1. מודם סלולרי אמין במהירות של 2 מגה לפחות. 2. חיבור לאינטרנט דור 3.5 בשביל גלישה נטו. 3. פונקציונליות מסויימת של יומן אישי(בעיקר לרישום מטלות) כך שמקלדת נוחה תהיה בונוס. התקציב עד 2000 ש"ח. בנוסף מבחינת תעדיף גלישה בעיקר, מה הכדאיות של חיבור קבוע דרך המכשיר הסלולרי לעומת דרך מודם סלולרי חיצוני?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי cowon A3 עזב לעולם שכולו טוב ועכשיו אני רוצה למצוא לו מחליף ראוי , יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. שלום לכם. קיבלתי zen vision m 30 GB יד שניה היום, ושמתי לב שהיה בו מידע שתפס חצי מהכונן, אך לא היו בו באמת שירים בפנים (גם במכשיר עצמו וגם במחשב לא ראו קבצים). לכן, בחרתי בפירמוט דרך הrecovery tool. נכנסתי לזן, הכל טוב ויפה. כשבאתי להעביר קבצים זה העביר מידע ששווה ערך ל1 GB, ולאחר מכן שהוא ניסה להעביר קבצים הוא פשוט נתקע (''קפא''). מה לא ניסיתי, לחפש בכל גוגל, לחפש בפורום, לעדכן קושחה, לעשות format שוב ואז clean up, את כל האינטרנט הפכתי בנסיון למצוא פתרון. אני מאוד מקווה שזה לא אומר שהזן מת אם כך. מצאתי פתרון שמתאים לזן מייקרו (שגם יש לי וגם הוא עשה בעיות לאחר כמה זמן עד שכבר זרקתי אותו, בניגוד לאייפוד שנמצא פה כמה חודשים ושורד כמו גדול...שילכו לעזאזל הקריאייטיב האלה :-\)…

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by hanokh,

?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  5. Started by timac,

איך אני משנה תפונט של העברית הוא על הפנים.. ניסיתי לעדכן גרסא לא עזר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי מתחיל לגסוס(נגמר האחריות) אני מטעין אותו כל הלילה ובבוקר הוא נמצא על 3 ברים ואז שאני שומע 2 ברים הוא נהפך לשתיים ואז עושה לעצמו אתחול וכל מיני שטויות (הנגן הוא אחד הטובים שהיה אצלי) יש המלצות לדור המשך? התקציב הוא בין 1000-1500

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by Demagh,

יש ברשותי פלאפון מדגם 3100 של נוקיה (צביקה פיק). המכשיר לא מזהה שום כרטיס סים, לא של סלקום ולא של אורנג'. איך אפשר לבדוק אם הוא מקולקל או סתם חסום?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכם. ברשותי אוזניית בלטות' מדגם Motorola H680 האם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול להפוך אותה למיקרפון ורמקול דרך המחשב, או פשוטו כמשמעו לדבר בתוכנה "סקייפ" בעזרתה? (ברשותי "דונגל" בלוטות' במחשב) אשמח לשמוע את תשבותכם.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. קימבנתי אייפון לעצמי אבל לצערי אין אוזניות, איפה אפשר להשיג? תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  10. לא מזמן קיבלתי IPHONE 3G 8GB הבנתי שהוא פרוץ אני חושב כי אני יכול להתקשר ואפשר להתקשר אלי אם זה ההגדרה של פרוץ והוא בגירסא 1.1.4 אממ רציתי לשאול *איך מתעסקים עם העברות שירים אליו *האם לעדכן גירסא אם כן איך ולאיזה גירסא והאם זה יפגע לי בפריצה *אפשר אתר שמדריך את השימוש בו סרטונים וכו' זה ממש יעזור תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by צחי-2,

יש לי מכשיר SAMSUNG F480 שתומך בקבלת עדכוני RSS ישירות למכשיר. ניסיתי לקנפג אותו לקבל עדכונים (תחת ישומים - קורא RSS - אפשרויות- הוסף - ורשמתי את הלינק שלגביו אני מעוניין לקבל את העדכונים _במקרה שלי: http://feeds2.feedburner.com/releaselog)) וזה לא עבד. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

שלום. אנחנו במשפחה מנויים בפלאפון ואנחנו רוצים להחליף מכשירים (ומעדיפים לעבור חברה). אני בעיקרון חושב ללכת על N85/96(תלוי בחבילה שיצעו לנו)... עכשיו רציתי לדעת איזה מכישר של סוני אריקסון ברמה של המכישרים האלה? ד"א: סלקום/אורנג'?

13. אני צריך אותה רק בזמן שאני נוהג.. לא מדובר בנסיעות מטורפות או משהו כזה ככה שהיא לא צריכה להיות בעלת איזשהו זמן בטרייה מטורף.. פשוט שתהיה אוזניה טובה ונוחה ששווה את הכסף. השמח לקבל המלצות מכאלה שמשתמשים..

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by kooki8,

אממ אז ככה.. הורים שלי כרגע נמצאים בארה"ב,נאמר להם על מכשיר שהוא גם מצלמה רגילה,מצלמת וידיאו, ניתן לראות בו סרטים וגם לשמוע מוזיקה..מישו שמע על כזה דבר? אמרו להם שזה נקרא אייקון או משו כזה.. תודה לעוזרים(:

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום. אני רוצה לקנות פלאפון חדש מהפלאפונים החדשים של חברת פלאפון. בינתיים, זה שהכי משך אותי הוא הסוני אריקסון C905. אני מתלבט בינו לבין ה-OMNIA של סמסונג וה-E66 של נוקיה. למישהו יצא להכיר את המכשירים האלה? איך כל אחד מהם והאם הם נוחים? תודה!

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by KFL,

אני מתכוון לקנות את הנוקיה n85. והמון אנשים אמרו לי שהוא הפלאפון הכי טוב בסדרת N של נוקיה. רציתי לדעת מה מיוחד בו כל כך שהופך אותו לפלאפון הכי טוב? תודה רבה לכולם בבקשה תשובות

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by neogod,

אני מתלבט איזה מכשיר לבחור ברשת סלקום . התכונות שחשובות לי זה קודם כל שהמכשיר יהיה מהיר ולא יתקע (כמו רוב המכשירים של נוקיה . שנית שיהיו לו יכולות מדיה כגון ניגון MP3 נוח וסרטים ,זיכרון רצוי כמה שיותר 2-8GB ,מצלמה וחיבור WI-FI . כמו כן רצוי שתיהיה ל מערכת הפעלה סימביאן או WM (אבל לא חייב) ומסך מגע -אני מעדיף בלי כי כל המכשירים עם מסכי המגע הרבה יותר עדינים!!! וגם כרגע יש לי מכשיר של סוני אריקסון ואני דיי מרוצה ממנו לכן אם יש מכשיר של סוני שעונה לצרכי אז עדיף ! עד עכשיו ממה שראיתי המכשירים שמדברים אליי הם הN95 ,רנואר .C902 ,W902 ,W705 והאומניה אז אני אשמח לשמוע דעות והצעות למכישירים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  18. Started by fp581,

מחפש GPS בתקציב של 1000-1500 ש"ח הדברים החשובים הם: - קליטת לווינים מהירה - זמן תגובה מהיר - כולל אביזרים לרכב - ואם אפשר גם מטען לבית תודה מראש נ.ב יש אפשרות גם למחשב כף יד עם התוכנה ומקלט GPS

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by MiOB,

שלום לכם, חיפשתי על העניין הזה, אבל לא מצאתי דיונים משמעותיים. מה ההבדל בין הייצור האסייתי לבין הייצור האירופאי? האם כלל ישנו הבדל כלשהו? אני לא מבין, למשל - מדוע עלי להוסיף בין 149 ל-199 ש"ח בשביל ייצור אירופאי? מה אני מקבל על-כך? כלומר, האם זה רק העובדה ה-"ידועה", שהייצור הסיני הוא לא איכותי, בעוד שהאירופאי הוא כן? אין משהו משמעותי יותר מכך? תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש גאדג'ט (עוד לא החלטתי איזה - זאת מתנה ליום הולדת שלי), אני מחפש אתרים שמוכרים גאדג'טים (כדי לקבל רעיונות למוצרים נחמדים). אודה לכל מי שיוכל לשלוח לי שם של אתר שמבצע משלוחים לארץ. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by homart,

שלום, אני בעליו של iriver h320 ישן וטוב עם 20 ג'יגה, בואו נגיד שבשנה האחרונה זה לא כ"כ מספיק לי ואני רוצה נגן חדש עם הרבה יותר שטח איחסון. הבנתי בזה פעם הרבהיותר אבל עזבתי את זה מאז שקניתי את שלי לפני כ4 שנים... אשמח להצעות עד כ250 דולר בארה"ב, חשוב לי מאוד נוחות השימוש ואיחסון השירים , אני יודע שכבר השוק שלהם לא מפותח כמו שהיה פעם, אבל זה מה יש.. תודה רבה וחג שמייח!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. נתוני האייפוד: Software Versin: 2.2.1 Build Version: 5H11a נראה לי שגירסת התוכנה היא העדכנית ביותר(?!) אך לא ברור לי איזה דור האייפוד (הבנתי שיש דור ראשו ן ודור שני..). האייפוד נרכש לפני שבועיים בארה"ב. תודה וחג פסח כשר ושמח לכולם

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. משהו כמו בחצי שנה הקרובה, משהו יותר מתקדם מהדור השני של הTOUCH

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by לאנד,

שלום. רציתי לברר בקשר לדגם איכותי וטוב כמו xh 4700. האם יש משהו כמוהו / ו / או יותר טוב ?? שאלה שניה האם ניתן להתקין עלמחשבי כף יד . את תוכנת Windows XP Remote Desktop. או משהו דומה לשליטה מרחוק על תוכנת עבודה ב -P.C . במשרד . תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. יש לי מכשיר MIO MOOV 200 יש הלב תוכנה מובנת miomap08 ..הורדתי IGO 8 אבל אני לא יודע איך להתקין יש לי SD 2 גיגה... איך אני מפיל את זה???? תודה

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים