עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by habarbash,

בס"ד אני מחפש POCKET PC עם יכולת של סלולרי בסביבות הסכום הנ"ל . אני כרגע בארה"ב ולכן אני יקנה מפה ( ולכן צריך שיתאים גם לרשת הסלולרית בארץ [אורנג'] ) . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  2. האם מישהו ניתקל בבעיה כשניסה להכנס לניהול של האפליקציות?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  3. בעודי מחפש מחשב כדי לצחוק עליו ולשים בת'ראד מפרט החלומות(בערוץ הקניות באינטרנט) נתקלתי בזההם מנסים להפחיד אנשים שלא מבינים אנגלית עם מילים כמו אקוויליזר או "איכות" Prosound נגן MP4 נפח 4GB דק דגם MP44096PR Slim מתנה: מטען לרכב! הדור הבא של נגני המוליטמדיה להנאה מושלמת. נפח ענק של 4GB לסרטים, קליפים ומוזיקה. דק במיוחד עובי 7 מ"מ בלבד לנשיאה נוחה. סאונד ותמונה איכותיים במיוחד להנאה מלאה. מק"ט: 52390 מחיר מחירון: ¤1190 מחיר רגיל: ¤286 הנחה נוספת! ¤-57 מחיר מגה דיל: מחיר + דמי משלוח: ¤229 ¤278 נותרו 9 יח' בלבד! עד 24 תשלומים ללא ריבית והצמדה דמי משלוח: ¤49 לפרטי איסוף עצמי למוצרים נוספים של הספק נגן MP4 בעל נפח ענק של 4GB !!! נגן MP4 מציג סרטים וקל…

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  4. אז אחרי מעבר על אינספור ת'ראדים בנושא, הגענו לשאלת מליון הדולר (שלי לפחות).. איזה נגן היום הכי משתלם למוסיקה וקצת סרטים?? העדפות: = כמה שיותר קטן ביחס לגודל המסך = מסך בגודל של 3 אינצ' לפחות (2.5 נראה לי קטן מדי לסרטים.. ועקב כך ה-ZVM לא מתאים) = איכות שמיעה עדיפה על איכות וידאו = תמיכה בפורמטים -יתרון = מחיר זול גם הוא יתרון שישקל בינתיים השניים שנראים לי הם הארקוס 404 והזיון של MS, מי מהם עדיף? יש לכם הצעות נוספות? (עדיף לא יותר גדולים מה-404)

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by GoGravity,

שלום חברים, *המשחק רק לIOS בינתיים! אני ושני חברים בנינו משחק ממש נחמד וכיפי: Go Gravity. המטרה היא לשרוד כמה שיותר תוך כדי שמנסים לקחת כמה שיותר מטבעות ומגלים רצפות חדשות. בנוסף הוספנו גם POWER-UPS מגניבים כאלה שעושים את המשחק ליותר מעניין, אשמח מאוד אם תורידו ותדרגו! וגם יהיה נחמד לשמוע ביקורות, הצעות לשיפור וכו'. אז קצת תמונות: (*שם המשחק הוא Go Gravity) http://www.siz.co.il/my.php?i=mgnmzej21e5h.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mwwuct332nqm.jpg

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  6. אהלן, היתה לי בעיה שגרמה לי לבצע פורמט בדיסק, אחרי שהעברתי 2 גיגה ועצרתי באמצע ע"י ניתוק הכבל בטעות, נעלמו 2 גיגה במייזו. בכל מקרה QUICK FORMAT סידר את הבעיה, אבל בהגדרות ראיתי שיש אפשרות לעשות פורמט למערכת NTFS במקום ה FAT32 שהיתה בה. שיניתי ל NTFS, האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי במכשיר? להחזיר ל FAT32?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by huber,

הי חברים. גיליתי שניתן לרכוש לאייפון X ביטוח לשנתיים שנקרא AppleCare+. הביטוח מכסה גם דברים כגון שבירת מסך (עד פעמיים ובהשתתפות עצמית של 29$). מה דעתכם? שווה את ההשקעה? https://www.apple.com/support/products/iphone.html

8. Started by swiner,

קניתי גלקסי S2 פלוס חדש 8G , שמתי לב שהמכשיר החל ( אחריי התקופה של חצי שנה ) להראות מקסימום שטח איחסון של 4G , שחזרתי הגדרות יצרן ועדיין הוא מראה לי בהגדרות איחסון רק שטח איחסון של עד 4G . בחנות שקניתי הסבירו לי שאין בעייה בטלפון . אציין בתחילה הטלפון היה מראה כי גודל האיחסון של 8G . האם כך הוא הדבר ?

9. Started by assaf181,

שלום, יש לי בעיה עם ה-i7 - הוא לא מזהה קבצי FLAC חדשים שאני מוסיף לו. קבצים שהוספתי לפני שהתחילה הבעיה, לעומת זאת, עדיין מזוהים וניתנים לשמיעה. כשאני מוסיף קובץ FLAC, ניתן לראות שהוא שם כשמחברים את הנגן למחשב, אך בתוך הנגן כשאני נכנס לתיקייה ששם הקובץ, הוא כותב No Music File. בתחילה הבעיה הייתה על כל קובץ, כולל MP3, אך לאחר עדכון Firmware הבעיה תוקנה לגבי MP3 ונשארה לגבי FLAC. Any Ideas? תודה נ.ב. נתתי את המכשיר לתיקון במעבדה של באג - הוא חזר עם פתק שאין בעיה ושני קבצי פלאק בתוכו (שהם הוסיפו), אין לי מושג איך הם הוסיפו אותם והוא כן זיהה אותם, אצלי זה עדיין לא עובד.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  10. Started by yarin153,

אני חושב על להשתתף ברכישה המוקדמת של אתרים אמריקאים בקנייה של הS8 אבל לפי ההגדרה של סמסונג שיצרה 2 דגמים שונים לצורך תאימות בתדרים האם תהיה בעיה להשתמש במכשיר בארץ?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by עומריעיני,

שלום, אני חדש פה אז אני מצטער אם כתבתי בפורום הלא נכון או משהו. בכל אופן אני רוצה למצוא טלפון לאבא שלי במחיר זול יחסית שיאפשר מסך טאצ גדול יחסית (5.2-5.5) . מצאתי את הטלפון Lenovo K5 Note ורציתי לדעת אם הוא תומך בעברית תודה לעונים !

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  12. שלום לכולם האחים שלי הטעינו היום את האייפד 3 עם המטען של האייפוד השאלה היא, חוץ מהאיטיות בטעינה, זה מסוכן למכשיר/לסוללה? האם מפעם אחת יכול להיות נזק?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  13. Started by orn22,

אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  14. שלום חברים, יש לי מנוי טלפון סלולרי בסלקום וטלפון גלאקסי S4. כרגע הניהול של המשיבון מאוד מסורבל, יש מספר שאני צריך לחייב אליו בשביל לראות הודעות, אין לי שום יכולת להפנות את הטלפון למשיבון שאני לא זמין ואין לי שום שליטה על המשיבון. יש מישהו שיודע האם יש דרך טובה יותר לנהל את החשבון בצורה הבאה: 1) יכולת לשנות פתיח בקלות 2) יכולת לשנות מספר צלצולים עד להגעה למשיבון (או להפנות את המחייג למשיבון כאשר אני לא זמין) 3) יכולת לשמוע את ההודעות בממשק פשוט בלי כל הכאב ראש של חיוג למספר ייעודי וכל פעם לשמוע את ממשק הפתיחה אם יש כאן מישהו שיכול לייעץ מה אפשר לעשות תוך כדי שמירה על המספר שבו אני משתמש אודה לכם על הסיוע תודה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  15. אהלן, היום התחדשתי בCM10 על הגלאקסי 2 שלי אך, הורדתי את הgapps הכי מעודכן ומשום מה לא זכור לי שהותקנו שום אפליקציות של גוגל. את כל האפליקציות השלמתי דרך Google Play אך אני לא מוצא שם את Google Maps. מאיפה אני יכול להשיג אותו ?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by homart,

שלום!! הבטרייה של הנגן שלי דיי נדפקה בזמן האחרון, בואו נגיד שהיא כבר לא פועלת כמו פעם...., המכשיר אצלי בשימוש קצת יותר משנה וחצי... מה אפשר לעשות?? יש פתרון אחר חוץ מלקנות נגן חדש....?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  17. Started by Spitted,

יש איזשהם אייפודים עם תמיכה בFLAC? אם כן, איזה? אותה שאלה לגבי OGG תודה ;D

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  18. רציתי לקנות לאחרונה נגן טוב בססיבות 700 שקל עכשיו אחרי שראיתי את המחיר של הIPHONE החדש בא נגיד אני מוכן להוסיף כמה מאות בשבילו נראה שזה טוב מידי בשביל להיות מציאותי (בארץ בכל מקרה ) לגבי המחיר עכשיו לא יודע עד כמה זה רלוונטי כי כרגע מוכרים את הIPHON החדש 8 ג'יגה באיזה 2400 שקל שעולה (או עלה ) 400$ שזה משהו כמו 1350 שקל אז מה החדש יעלה משהו כמו 1800 שקל נכון ?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by amisu,

אני מעוניין בנגן mp4 וחושב לקנות iriver cowon a3 אבל האם יש מישהו שהתנסה כבר ב myvu ויכול לתת חוות דעת :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  20. אני שעות מול הפלאפון - לא רק שיחות, גם אינטרנט וכל שאר השטויות ונראה לי שהראייה שלי הדרדה בזמן האחרון, יכול להיות מהקרינה של הפלאפון? או באופן כללי כמה רחוק לשבת מהפלאפון בשביל לא לסבול מהנזקים? (נזקים כולל סרטן וכו..)

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  21. Started by softcactus,

בוקר טוב ברשותי נגן MP3 סנסה קליפ פלוס. כשמחבר למחשב נשמע צליל התחברת אך לא נפתח חלון. גם שמחבר לכניסת USB אחורית מגיב בצורה כזו. בבדיקה בחנות הנגן עולה במחשב. תודה על כל עזרה שלומי

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by shmulik88,

אני מחפש את המיני טאבלט המושלם. מבחינת איכות, ביצועים, תצוגה, משקל וכרגע נניח בצד את נושא המחיר. מה אתם ממליצים ואם אפשר גם להסביר למה אתם ממליצים על דגם זה או אחר?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  23. Started by tfo,

טוב אני מחפש נגן MP4 שגם ישמש אותי כהארד דיסק נייד, חשוב שיוכל לנגן סרטים, ושיהיה מעל 20 גיגה, עזבו תקציב תגידו לי תכלס מה הנגן שעומד בדרישות שלי שהכי שווה, אני מוכן לשלם יותר על משהו איכותי, חיפשתי קצת בפורום ולא ממש מצאתי איזה נגן הכי שווה היום מבחינת התכונות שאני צריך. ועוד משהו חשוב לא חשוב לי איך הוא נראה, לא מעניין אותי שיש לו מסך מגע, או לא, העיקר שמבפנים יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. אני חושבת אולי לקנות Samsung S8300 ואני לא יודעת אןם יש לו רמקולים ... אז ככה: יש לו רמקולים? שאני אוכל לשמוע מחוץ לאוזניות? יש לו אינטרנט שאני אוכל להיתחבר מכל מקום בלי שתהיה רשת אלחוטית? ואם תיהיה רשת אני אוכל להיתחבר אלייה? ואיך הפלאפון בכללי? טוב לא טוב? הטאץ בסדר? אם אני אכנס ל mako אני אוכל לראות סרטונים? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by aviad13,

איזה מכשיר הכי טוב אפשר לקנות ב300 שקל? שיהיה בו כמה שיותר דברים MP3 אינטרנט מצלמה וכו' תודה רבה.

דיונים חדשים בפורומים