עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by methodman,

אני מקווה בתקופה הקרובה לעזוב את פלאפון (חבורה של רמאים וגנבים) ולעבור ל אורנג' (אני מניח שהם גם גנבים וגם רמאים אבל יש להם מכשירים נורמלים) מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר מהקטלוג של החברה ? אני צריך משהו אמין ונוח כרגע אני מתלבט בין הn95 לn76. נ.ב. איך ה LG Viewty?

2. Started by sbwolf,

אני מחליף את הנוקיה הישן שלי בחינם דרך חברה ולכן רצוי שהמחיר לא יעלה על 2500 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד נוחות השימוש, עמידות,מצלמה איכותית עם פלאש ואם אפשר אז גם שיחות וידאו. N95 יקר מדיי ואני לא אוהב נפתחים כמו צדפה. אודה לכם מאוד על תשובותיכם. שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. http://www.theverge.com/2013/11/13/5096680/motorola-moto-g-announced-price-availability לפי איך שזה נראה, במחיר של סמארפון סיני מקבלים טלפון מחב' מוכרת יותר (לפחות בשוק המערבי) , עדכון מובטח ל4.4 ורום קרוב לסטוק. למתעצלים לקרוא: snapdragon s400, מסך "4.5 ברז' 720P, גיגה 1 של RAM, נפח של 8/16 GB, חריץ הרחבה, מצלמת 5 מגה פיקסל אחורית ו1.3 קדמית.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by TUTURU,

מתלבט בין שתי המכשירים האלו פתוח לשמוע דעות. האמת זה שהZ1 עמיד במים מאוד נשמע לי טוב במיוחד שבעבודה בתפקיד אצלי בצבא יוצא לי לעבוד בחדר ניקוי דבר שלא כול כך מתחשק לקנות G2 וידפק אחרי זה קצר.. אך ממשק ההפעלה בZ1 עובד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לקחנו לסיבוב את המחשב הנייד שרוצה להחליף עמדות גיימינג נייחות ענקיות - ה-Alienware Area-51M של היצרנית האמריקאית הנודעת. האם הוא מסוגל לעמוק בקצב? התשובות בפנים לכתבה

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by omri_ro,

אני משתמש בDoubleTwist ובכל שיר שאין לו ALBUMART הוא כותב "GET MISSING ALBUMART" ומין הסתם זה לא עובד טוב על אלבומים ישראליים וזה ממש מעצבן (אם מישהו יודע איך להעיף את ההודעה הנ"ל מה טוב, אין לי בעיה שלא יראה את תמונת האלבום).

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by Jaman,

שלום, אני מחפש GPS פשוט לרכב, לא צריך שיציג תמונות ינגן סרטים או מוזיקה או דברים בסגנון (לא אכפת לי שיבוא עם אפשרויות כאלו, אבל זה לא נחוץ). מהמעט שקראתי הבנתי שהמכשירים של Mio עושים את העבודה, זולים יחסית, ובאים עם תוכנה טובה (MioMap). אשמח להמלצה על דגם איכותי ומשתלם עד כמה שאפשר במחיר של מספר מאות שקלים, נגיד עד 650~. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by mwalker03,

פירסמתי בטעות פעמיים, תמחקו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by IDan2013,

שלום לכולם ושבוע טוב! אני חייב להחליף את S2 הזקן שלי. בעוד מספר ימים הG3 יוכרז, מה שבעיקר משך אותי זה המסך הגדול עם הרזולוציה המטורפת אבל עם זה גם בא חשש גדול מאוד והוא עניין הסוללה, אני מפחד שהרזולוציה הגבוהה תטחן לי את הסוללה. חוץ מהמסך לא ראיתי שיפור בשום פרמטר נוסף מלבד שיפור תוכנה וזה מאוד מוריד לי ממנו. הZ2, מפרט מעולה, רמקולים באיכות מצויינת הבנתי, מצלמה הכי טובה בשוק, עמידות למים ואבק, עיצוב קלאסי ויפה, מסך באיכות טובה וצבעים "אמיתיים", סוללה חזקה - נראה לי כמו המכשיר האולטימטיבי רק המחיר קצת פחות כרגע. הZ3, הבנתי שהוא יוכרז באוגוסט, האם יש כבר הדלפות מעניינות?שווה לחכות? *כמובן שאחכה להשקה של הG3 לפני שאקבל החלטה סופית אבל בינתיים אשמח לכיוון. *אם יש פלאפו…

• 34 תגובות
    • 9.6k צפיות
  10. אני רוצה להטעין את המכשיר דרך המצת של הרכב, יש כזה דבר?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by chuby,

שלום, בטלפון network mode , לא קיימת האפשרות לבחור LTE. LG D802 שקניתי מחו"ל עם ROM D80220C , גרסת תוכנה D80220C-466-92 - ע"פ מה שביררתי זו גרסה טיוואנית . אני מחובר ל 012MOBILE . מצאתי בפורומים דרך תפריט נסתר להפעיל את ה LTE , והצלחתי להתחבר ל 4G - מופיע סימן ה 4G . אבל עדיין הוא לא מופיע בתפריט יש רק את 3 האפשריות ללא LTE , אחרי הפעלה מחדש לטלפון שוב צריך להכנס לתפריט כדי להתחבר . האם ישנו פתרון אחר ?

12. שבב הדגל הבא של קוואלקום מתקרב אלינו במהירות - והדגמים המובילים של סמסונג עשויים להיות מהראשונים שיעשו בו שימוש מסחרי, אם לשפוט על פי התוצאות הטריות שמתחילות לצוץ במאגר המבחן Geekbenchלכתבה

13. Started by theyoyo,

אני מעוניין לרכוש את הסוללה הנ"ל http://www.dx.com/p/xiaomi-10400mah-usb-mobile-power-source-bank-w-4-led-indicators-silver-white-311565#.VA1r_PmSw0I היה לי ניסיון לא טוב עם סוללת Romoss מזויפת עם חצי מהקיבולת, הביקורות על הXIAOMI יחסית טובות והמחיר הגיוני. קיימים זיופים כמובן גם לסוללה הזו אפשר לסמוך על כך שהסוללה מקורית (DealExtreme)? ובמידה ואכן מקורית מה תהיה הקיבולת האפקטיבית שאני אקבל מהמכשיר (בmah)? ביקורת http://www.hardwarezone.com.sg/review-xiaomis-10400mah-mi-power-bank-review-and-teardown-s14-crazy מפורטת על המוצר. תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by avipaz,

יש לי טאבלט של assos מנסה להוריד אפליקציה של וולה vod לצפיה ישירה יש למשהו המלצה לאפליקציה יעילה ? תודה מראש

15. Started by yoxo,

^^ קניתי את הS5600 לכן חשוב לי לדעת מה ההבדלים בנתיים לפי מה שראיתי רק הכפתור "חזרה" בצבע אחר.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by taltarablus,

ברקע הדלפות חוזרות ונשנות של מכשיר הנקסוס הבא, תמונות חדשות מציגות לנו את מכשיר הנקסוס של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

17. שעון חדש שנוצר בשיתוף פעולה בין מעצב האופנה מייקל באסטיאן לחברת HP מתיימר להיות יותר שעון מאשר גאדג\'ט, לשם שינוי לכתבה: http://hwzone.co.il/mb-chronowing-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91-%d7%a9%d7%9c-hp/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by THE-BIG,

אשמח לקבל הזמנה בפרטי. תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c-huawei-%d7%a0%d7%9e%d7%90%d7%a1-%d7%9e-windows-phone/

20. בלוגרים נורבגים מציגים לנו את מה שנראה כמו ההתחלה של גרסה חדשה לשירות המסרים המיידיים \"WhatsApp\" (היום בבעלות פייסבוק) - הפעם עבור דפדפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/whatsapp-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%a3-%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9b%d7%9d/

21. Started by תושב העיר,

אני רוצה לקנות מכשיר חדש המוכר בחנות אומר שהיבואן הוא יבוא מקביל (כלומר לא היבואן הרשמי) 1 האם זה אומר שהמכשיר מזוייף ? 2 במידה והוא לא מזוייף איך אני יכול לבדוק את זה ?

22. אני מחפש מן משדר GPS שיוכל לשדר לתוכנה במחשב איפה הוא נמצא בכל רגע. קיים דבר כזה? אם כן, מה סדר המחירים?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by NadavAfuta,

היי, קניתי Nexus One ויש לי כמה שאלות: -כדאי לי לעשות Root למכשיר? מה זה בעצם נותן לי? אני מבין שגם ב2.2 אין תמיכה בעברית, זה נכון? -כשאני קונה כרטיס זכרון, עד כמה חשוב איזה Class אני קונה? זאת אומרת, אם אני רוצה App2Sd, לא כדאי לי לקנות Class 2? -האם כשאני עושה Root אני מאבד את האחריות? וחוץ מזה, אשמח אם מישהו ישתף אותי באיזה כמה אפלקציות שכדאי שיהיו לי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת Galaxy S6 Edge 64GB בארה"ב. זקוק לעזרתכם במציאת חנויות לקניית המכשיר unlocked. לגבי התדרים עליי לחפש מכשיר שתומך ב900/2100 נכון? האם אני יכול פשוט להכנס לכל סניף של T-MOBILE ולרכוש במחיר מלא? המחיר המלא על פי האתר שלהם הוא - $859.83, האם זה המחיר שאני אקבל? האם אצטרך לפרוץ את הטלפון כדי שיעבוד גם בארץ? http://www.t-mobile.com/cell-phones/samsung-galaxy-s-6-edge.html תודה, בן

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. טוב ,למען האמת התלבטתי קשות בינו לבין ה E71 של נוקייה (שניהם ברשת החדשה של פלאפון) בסוף הלכתי על הסמסונג ומה אני אגיד לכם דבר כזה עוד לה היה לי , איכות צילום , מהירות המערכת (אמרו שהיא איטית?? איזה שטויות!) קלות הפעלה ואיכות דיבור , הכל מקבל אצלי ציון של 9 מ10 אמנם צריך להטעין את הטלפון בלילה , אבל כל הסמארטפונים כאלה , הטלפון במצב רגיל החזיק לי יומיים שלמים בלי בעייה בכלל עכשיו בלי שום קשר , רציתי גם ללכת על מודם סלולארי בפלאפון , הבנתי שהמהירות שם היא הכי מתקדמת היום ברשתות , מישהו יכול להגיד לי כמה המודם הזה יכול לתקוע לי את נמחשב והאם מומלץ ללכת על מודם סלולארי ברשת החדשה שלהם??????????????

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.