גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אחרי סמסונג ושיאומי מגיעה גם מוטורולה - הכירו את ה-Motorola One Zoom שינסה להביא צילום באיכות של מוצרי דגל לתגי מחיר עממיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 2 followers
-
-
המכשיר הראשון עם שבב Helio G70 הגיע - ומבחני ביצועים ראשונים מציירים תמונה אופטימית עבור יכולות העיבוד שיהיו זמינות במכשירים עם מחיר של 500 שקלים ופחות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאבי קורא ספרים ליום הולדתו. ההתלבטות היא בין kindle לשאר קוראי הספרים בתחום. איזה המלצות ניתן לתת? מה שחשוב לי זה גמישות הפורמטים (לדוגמא, תמיכה בPDF), תמיכה בצבע\מולטימדיה לא משנה כלל. תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
בזמן שסנקציות אמריקאיות קשוחות חונקות את יכולתה לפתח ולייצר מכשירים חכמים מתקדמים ותחרותיים - נראה כי חברת הענק הסינית ומותגי הבית שלה מגבירים את המיקוד בעולם ה-PC עם כניסה אל קטגוריות פופולריות חדשותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי נקסוס 10. אני מאד מרוצה ממנו אבל הוא לא משרת את רצוניי. אני חייב מערכת הפעלה של ווינדוס. רציתי לדעת איך הטאבלט surface 2 תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן חבר׳ה אני מתכנן לקנות את הxperia z2 החדש של סוני ויש לי כמה שאלות: 1. מתי הוא מתוכנן להגיע לארץ? 2. מה אתם חושבים באופן כללי על המכשיר? התלבטתי הרבה בינו לבין הs5. 3. שאלה שלא קשורה כל כך - החלטתי לעבור לאנדוראיד אחרי כמה שנים של שימוש באייפונים. מעניין אותי לשמוע למה האנדרואיד טובה יותר ? (כמובן מאנשי האנדרואיד)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, ניסיתי להתקין את הלינוקס וזה עבד והכל ואז ראיתי שאפשר להוריד BOOTLOADER שיתן לי את האפשרות לבחור אם אני רוצה להכנס ללינוקס או לתפריט של אפל כמו שהוא מגיע. מחקתי את הלינוקס ואז כשאני בא להתקין מחדש הוא רושם לי את זה: עשיתי restore לאייפוד דרך הiTunes כדי להחזיר אותו למצב שבו הוא הגיע מהמפעל וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע מה לעשות??? ועוד שאלה, אם אני יכנס למחשב שלי ודרך שם ילחץ על הימני וילחץ format זה ימחוק לי אותו לגמרי, כאילו גם את התפריט של אפל??
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי אני מחפש טלפון עם מסך קטן (עד 4") שיעלה בסביבות ה 1200 שקל. ראיתי את ה Xiaomi והוא נראה לי ממש סבבה, על הנייר יש לו נתונים מעולים שמספקים את כל מה שאני צריך (שיחות, וואטסאפ, וויז) וגם סוללה סבירה השאלה היא לאנשים שיש/היה להם את הפלאפון הזה איך הוא מבחינת קליטה(אורנג', יו פון), איך הסוללה שלו ? תגובת המסך ? מהירות ? שאלה נוספת קצת לא קשורה, חשובה לי מאוד העמידות של הפלאפון (למים, נפילות) אבל אני לא מוצא שום CASE שמתאים לו האם CASE אייפון/גלקסי, באותו גודל (4") יתאים לו ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניינים דווקא במכשיר החכם שמתהדר במצלמה המתקדמת ביותר בשוק אשר מתחבאת מתחת לפאנל התצוגה? ZTE תשמח לשלוח לכם אותו לישראל ללא תוספת תשלום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
ליצרנית הסינית יש מהדורה חדשה של דגם ה-Axon 30 Ultra הבכיר - עם שילוב בין אחסון פנימי מהיר לזכרון דינאמי שמהווה שיא חדש עבור עולם האנדרואיד ותג מחיר שעוד לא נחשףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 358 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, ברשותי מכשיר Samsung Galaxy Pocket עם מערכת ההפעלה GingerBeard, המכשיר ברשותי בדיוק שנה, ולפני כמה ימים התחילה תופעה מוזרה שכאשר אני משתמש במקלדת של האנדרואיד, כל לחיצה על מקש במקלדת גורמת לנקודות בצבע rgb להופיע על המקש שלחצתי עליו, זה מעט מציק, השאלה מה זה אומר? כמובן שכיביתי והפעלתי את המכשיר מחדש ועדיין הבעיה קיימת. תודה מראש למסייעים.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אני מחפש נגן איפוד או משהו בסגנון אבל אם נפח גדול 20-30 גיגה מה היתם ממליצים לי תודה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הבנתי שה-G2 עדיין מוביל, לא? כי G3 בעל אותה קיבולת ומסך גדול יותר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה עידכנתי גירסה לנגן לעברית...הכל עבר חלק ובלי בעיות...(שאגב עד לפני זה לא היה לי שום בעיה עם הנגן והוא היה מצויין)... אחרי קצת זמן של שמיעה ושימוש.. הנגן מחובר למחשב עם USB...ופתאום הוא עושה לי את הצליל של ניתוק מכשיר מהUSB...... אני לא יכול להדליק אותו..ולא לכבות...והלד הכחול של הגלגלת לא מפסיק לדלוק.... ואני לא יכול לעשות ריסט למכשיר בצורה כלשהי?... אי אפשר לנתק את הבטריה בצורה כלשהי?...(בלי להתחיל לפרק את הנגן ל65402 חתיכות..).. ואללה מה אני עושה?...
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לצד הנקסוס 6, הדלפה חדשה של מכשיר ה-Droid Turbo מראה שמוטורולה לא עוצרת לרגע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95-%d7%a8%d7%a6%d7%97-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%a0/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%a7%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%95%d7%91%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%a0%d7%99%d7%aa%d7%9f-%d7%9c%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הסטנדרט האירופי והאמריקאי? האם זה משמעותי? (זה הופיע כשבררתי על סמארטפון סיני: THL T6S)
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
ההתקדמות האיטית המאפיינת את מערכת ההפעלה Windows Phone מקבלת שינוי במעט, עם עדכון חדש בשם \"Lumia Denim\" המתחיל להופיע במכשירים ושמביא מספר שיפורים משמעותים מאוד לפלטפורמה כולה לכתבה: http://hwzone.co.il/lumia-denim-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%94-%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני שוקל אם לקנות פלאפון מחו"ל ויש לי שאלה האם כרטיס סים של פלאפון דור שלישי מהארץ יתאים לסמארטפון כמו הdefy plus מארה"ב? בנוסף יש דרך להפוך את הממשק שלו לעברית? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארטפון באזור אשקלון והתקציב שלי עומד על 2500 שקל הדרישות הם: מצלמה טובה,מסך גדול 5 אינץ ומעלה , הרבה מקום פלוס יכולת לכרטיס הרחבה אשמח לתיקונים הערות אשמח לכול תגובה חשבתי על הפלאפון הזה [h=1]HTC Desire EYE[/h]
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנהל מוצר ב IBM ורציתי לשמוע את דעתכם על שירות חדש שהוצאנו. השירות מאפשר מאוד בקלות למפתחי אפליקציות לאנדרואיד להעלות את ה apk שלהם לאתר שלנו ולקבל דו"ח שמפרט את הפגיעויות שנמצאו ואיך לתקן אותם. אפשר לנסות את השירות בחינם לשלושים יום דרך הלינק הזה - https://ibm.biz/BdEC8V אני אשמח לשמוע פידבק ולספק פרטים נוספים תודה, איתן
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-