גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
ביום רביעי, יושק הModu לראשונה בעולם, בסלקום, וזאת לאחר דחיות ממושכות (למעלה משנה, לדעתי). האם לדעתכם המכשיר יצליח או יכשל? לדעתי הוא יכשל, פעם הוא באמת יצר הייפ מטורף מסביבו אבל היום המגמה היא מכשיר אחד שעושה הכל ולא מכשיר אחד שמחובר למליון אחרים. גם אין לו מסך מגע והוא לא דור שלישי.
-
- 41 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
היי, ראיתי היום מישהו עם הנוקיה 5800 וכנראה שהוא התקין ערכת נושא שהחלונות נפתחים ונסגרים כמו בממשק AERO של ויסטה וזה יפה לאללה.רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הערכה הזו או שזה בכלל הגדרה שקשורה לפלפון עצמו! אם מישהו יודע מה מדובר אשמח אם יעזור לי. בתודה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מכשיר כלשהו שיכול לקרוא קבצי PDF וDOC עם אפשרות לכתיבת "פתקים" ומסך של 5'' (פחות או יותר...) בינתיים אין לי דרישות מעבר לקריאה\ כתיבה של מסמכים... מכיוון שאין לי מושג אם יש דבר כזה ומה היכולות שלו, אני לא יכול להגדיר תקציב- השאיפה היא כמה שפחות יקר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אין לי בעיה להזמין מחול. אמ..יש בבאג אבל המחיר מוגזם לדעתי! 35~ ליחידה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום,היום כנראה אני הולך לקנות פלאפון חדש. אני הולך לקנות את המכשיר בחברת פלאפון עם המבצע של הפלאפון השני ב10 שקל. ואני מתלבט בין N85 או s8300 אולטרה טאצ'. אני רוצה לדעת קצת חוות דעת ומה יותר שווה לי. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות N95 במחיר מוזל. משמע יד שנייה. יתרונותיו המובהקים עבורי: מצלמה הטובה ביותר של נוקיה יחד עם פלאש שהוא לא לד זאטוט, רמת קרינה נמוכה, WIFI. אני שואל כי כרגע אני נמצא עם נוקיה 6085 שאין לו מערכת הפעלה, ואני לא מבין כלום פלאפונים כאלו כמו הN95. הנה מה שחשבתי: - תקינות כללית. תקינות המצלמה והפלאש. תקינות שיחה. - גירסת סימביאן. - ייצור פיני בלבד. - תקינות חריץ הרחבת כרטיס זיכרון.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
QVGA - 240*320 HVGA - 320*480 VGA - 480*640 WVGA - 480*800 אני מניח שהרוב היו רוצים את ה WVGA אבל האם הייתם מסתפקים בפחות ? כי למשל מכשיר נחשק כמו HTC HERO http://www.htc.com/www/product/hero/specification.html הוא HVGA זה יספיק לכם או שאתם לא מוכנים לרדת מ VGA או WVGA .....זאת השאלה מאיזה רזולוציה אתם לא מוכנים לרדת כי אני משער שהרוב היו מעדיפים כמה שיותר .
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות בלוטוס סטריאופוניות. השימוש העיקרי שלהן יהיה למכון הכושר, נמאס לי לקשור סביב הגוף כל מיני נגנים ולהתעסק עם כבלים. מבחינתי התקציב יכול להיות יותר גבוהה אם ההשקעה שווה את זה. האוזניות צריכות להיות הכי קטנות שאפשר (לא המפלצת הזאת של מוטורולה), וגם כמובן שאפשר יהיה לנהל איתן גם שיחה רגילה בפלאפון. ד"א האם מניסיונכם הם עמידות במים - לא בריכה אלא הזעה וכו'. כי חבל שאני אקנה אותן רק בשביל שיהרסו לי מקורוזיה או משהו אחרי שבוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
N97 בסלקום http://www.cellcom.co.il/shop/phones/Nokia/n97/Pages/default.aspx http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/NOKIA_N97_important_to_know.pdf
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן mp3 זול (נניח שהתקציב הוא כ200 ש"ח אך ניתן לחרוג אם זה באמת שווה את התוספת). הדרישות מהנגן הם: חיי סוללה של לפחות 6 שעות. נפח של 2GB לפחות, אך אין ממש צורך ביותר מ2GB. מסך שיאפשר לקרוא את שם השיר בלי לחכות יותר מידי לתצוגה לגלול אותו. יכלול אוזניות (כבל ארוך עדיף). נוכות שימוש בזמן ריצה, תופסן לחיבור לחולצה או רצועה לחיבור לזרוע או כבל אוזניות ארוך מספיק להגיע מהכיס לראש. כמובן שאני מחפש את המכשיר שיספק את האיכות הטובה ביותר בעל הדרישות הנ"ל, ניתן לחרוג מהתקציב למען איכות שמע. כרגע שמתי עין על ה Sansa Clip 2GB, אך הבנתי שהאוזניות המצורפות אליו לא מאוד אכותיות האם זה יורגש על שירי mp3 בקצב של 192-320kbps ? ואיך האכות של הנגן הנ"ל עם האוזניות המצורפ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי! אני מעוניין בהמלצה לנגן MP4 איכותי מבית טוב (לא אפל) מבוסס פלאש עם זיכרון פנימי של לפחות 8GB (עדיף 16GB). אני רוצה נגן עם איכות מוסיקה טובה, איכות בנייה טובה, דק וקטן עם מסך גדול יחסית לגודל של המכשיר, ועיצוב יפה (שחור - רצוי מתכתי או פלסטיק מאיכות גבוהה). אני רוצה גם שיהיה לנגן ממשק פיסי ותוכנתי נוח לשימוש. חובה שהנגן יזוהה במחשב כMass Storage Device. חובה זמן סוללה ארוך של לפחות 18 שעות בניגון מוסיקה. חובה שהנגן יציג שמות של קבצים בעברית (לא עברית הפוכה). רצוי שהנגן ינגן גם קבצי FLAC וOGG, וגם MPEG בלי המרה. רצוי שלנגן תהיה יכולת הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון MicroSD (לא חובה). רצוי שלנגן יהיו רמקולים Built-in (לא חובה). רצוי מאוד שיציאת האוזניות של הנגן תהיה בחלקו העל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה "קוד האבטחה" לאיפוס המונים בנוקיה 5610?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
זה רץ כבר שבוע ברשת, לא ראיתי אזכור בפורום מכשיר מדהים מבוסס אנדרואיד מסך 4 אינץ ברזולוציה 852X480 מעבד Qualcomm QSD8250 במהירות 1GHZ מצלמה 8MP עם AUTO FOCUS אמור לצאת השנה וסה"כ צריך לתת לUI לדבר בעד עצמו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי W595 חדש מאורנג', והמוכר אמר לי שחשוב שהטעינה הראשונה תהיה כזאת : קודם כל שאני ארוקן את הפלאפון לגמרי עד שהוא נכבה, ואז יטען לילה.. אז אתמול חיכיתי שהוא יתרוקן.. ואז חיברתי אותו למחשב בשביל לבדוק משהו וקלטתי שזה טוען. מהר ניתקתי ואז חיכיתי שיתרוקן וטענתי נורמלי כל הלילה.. יש מצב שהטעינה הקצרה הזאת (משהו כמו 30 שניות ) הרסה לי את הטעינה הראשונה ? כי המוכר אמר משהו שהסוללה זוכרת עד כמה מילאו אותה בפעם הראשונה ואז זה המקסימום שלה.. יכול להיות שהדקה הזו שהוא היה מחובר למחשב הרסה משהו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי את המכשיר בערך שנה, ורציתי לברר עליו משהו: - ברוב הסרטים שאני רואה עליו, הכתוביות בהתחלה מופיעות עם תגי i]. נגיד ושורה מסויימת בסרט היא " אל תלך אחריו " , הנגן יראה לי את הכתוביות כ- i] אל תלך אחריו. אחרי כמה דקות של סרט זה נעלם והכתוביות מופיעות כרגיל, אבל זה עדיין קצת מעצבן. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי לכולם, כפי ששבוע שעבר הודענו, קבוצה של סטודנטים מאוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע פתחה קבוצת רכישה ל IPHONE. מטרת הקבוצה הצרכנית הזו היא להשתחרר מכבלי חברות הסלולר ולקנות את המכשיר באופן פרטי ומוזל שכן קבוצה גדולה = כוח מיקוח גדול= מחיר זול ממחיר השוק. אנחנו רוצים להודות ל 324 חברים שכבר שייכים לקבוצה אשר יקנו את המכשיר בזול בעתיד הקרוב. כדי לממש את היוזמה הצרכנית הזאת, אנו מזמינים את כל מי משעוניין לרכוש IPHONE מכל הדגמים ומכל הנפחים השונים לפנות אלינו לאתר ולהרישם שם. ההרשמה אינה מחייבת ותצרף אתכם לקבלת עדכונים בנוגע להתקדמות הקבוצה. מי שמעוניין בפרטים נוספים ובהצטרפות ליוזמה הצרכנית המבורכת: http://iphoneil.weebly.com שוב תודה ל 324 החברים שכבר הצטרפו!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם אתם הולכים לרכוש את Iphone 3GS ?
-
- 122 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מכשיר NOKIA 5700 שקניתי מאורנג' האם יש אפשרות להתקין לו מערכת נקייה בלי כול האורנג והזבל שהם סמו שם (אני מודע לכך שזה מוריד את האחריות ) לפני המכשיר הזה היה לי נוקיה אחר שהיתה לו בעיה תיקנתי אותו בחנות פרטית והוא התקין לי גם מערכת נקייה שלי בלי הסלקום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GPS בתקציב של 1,000 ש''ח. כרגע המליצו לי על MOOV 300 שאמור להיות יותר טוב מ C320. הבעיה שאני רואה תגובות באינטרנט שהמפות של MIO MAP (דצמבר 08) פשוט לא טובות. הרוב אפילו אומרים ש IGO 8 יותר טוב. 1.האם IGO זה רק תלת מימד? כי לדעתי יהיה לי יותר נוח בדו מימד. איזה מהשניים עדיפה כשמדובר בלהגיע מ A ל B ואילו מכשירי GPS טובים מגיעים עם ה IGO 8 בכלל? תודה
-
- 17 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
מה הבדלים בין N95 לN95 8GB? יתרונות הN95 8GB: צבע שחור 8GB מובנה יתרונות הN95: מחיר זול יותר רמת קרינה נמוכה יותר. עוד?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס!! יש לי בעיה ב-cowon a2 שלי. :'( כשאני מדליק אותו אני בהתחלה רואה את המסך הכחול שכתוב עליו cowon וזה.... ולאחר מכן אני פתאון רואה מסך שחור עם תמונה קטנה במרכז המסך של המכישר עצמו שלידו יש איקס אדום קטן כזה בתוך עיגול. בבקשה בבקשה בבקשה עזרו לי! אני נואש! :-X ניסיתי להטעין אותו לא עבד, ניסיתי לשנות אותו למצב LCD ו- AV OUT לא עבד, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים בזמן שרואים את המסך השחור לא עבד חוץ מפעם אחת שזה הראה לי מסך כזה שכתוב עליו Firmware update ומתחת לזה איזה 5 נקודות וזה נתקע ככה. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-