גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
לאחר מספר חודשים של השערות וניחושים, מיקרוסופט מכריזה רשמית על אירוע שתקיים בתערוכת MWC השנתית בברצלונה, שבו היא צפויה להשיק את מכשיר הדגל הבא של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%99%d7%a1%d7%93/
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
החודשים הקרובים עומדים להיות עמוסים בהשקות נוספות של היצרנית הסינית המצליחה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
האם המתאמים האלו שניתן לקנות ב 50 שקל איכותיים מבחינת מהירות העברה? האם י שטעם לקנות אותם? איזו אופציה אחרת ישנה?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אף פעם לא היה לי טאבלט ואני כבר הרבה זמן רוצה אחד, בעיקר כדי לקרוא ספרים דיגיטליים אבל בטח גם אחרי שיהיה לי אז אמצא בו עוד שימושים. הטאבלט החדש של סמסונג, Tab S4, שדווקא עליו שמתי עין, נשמכר בגירסת LTE וגירסמת Wifi, לא ממש ברור לי מה ההבדל, אשמח אם מישהו יסביר לי. העניין הוא שכשאר כבר נגיע ל5g, הטאבלט הזה יתמך בדור 5 או לא?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי. אני לא מבין שום דבר בטאבלטים וזה הראשון שאני רוצה לקנות. חשוב לי 2 דברים: 1. שיהיה ניתן לצפות בסרטים לפחות 720p 2. שתהיה לו גישה לרשת אלחוטית (אם קיים כזה דבר של חיבור לרשת חוטית - יתרון). כמה דבר כזה יעלה לי? ואיזה דגמים עדיף לקחת?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הסמארטפון העמיד החדש עבר סדרת עינויים מידיו של קונה פעלתן, ושרד את הכל ללא קושי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי סמסונג אי-600 עם סמרטפון ווינדוס מובייל 2005 ומדייה פלייר 10 הבעייה שלי שאני לא מוצא חבילת מפענחים כדי לראות ווידאו ברשת. האם מישהו מכיר ויודע להמליץ על מפענחים ל WMV,MPEG2,4,OGG WM9.1 ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בזכות שיפור משמעותי בתחום הביצועים וצריכת החשמל, מצליחה AMD לנווט את עולם האולטרא-בוקים למקום חדש. בדקנו את ה-Zenbook S16 אשר מבוסס על שבבי Ryzen AI החדשים במטרה לראות האם סוף כל סוף ניתן לקבל חלק מהבונוסים של מקבוק במחשב מבוסס חומרת X86 מסורתיתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים איך המכשיר החדש של סלקום אחרי שהפכו אותה לעברית עם וינדוס מובייל 5 ? המכשיר הזה שווה לקניה ?או שאלך על מכשיר אחר? בכל אופן אני מחפש מחשב כף יד חזק עד 2500 שח תודה ויום טוב ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעייה אלא חוסר ידע מצידי . ישלי את טלפון se 750 אני מנסה להתקין לו את תוכנת ה pc suit שהגיעה אותו לפני ההתקנה עליי להוריד דרייברים ואז את התוכנה. כשחיברתי את כבל ה usb אז מנהל ההתקנים מצא וזיהה את החיבור הלכתי לפי הוראות ההפעלה ולאחר שסיימתי אז שוב פעם עןלה ההודעה שנמצא התקן חדש למרות שכבר ביצעתי את ההתקנה זה חזר על עצמו גם בחיבור אחר כשניכנסתי לתוך מנהל ההתקניפ דרך "המחשב שלי" ראיתי שירדו לי הדרייברים וגם כל מיני התקנים אחרים portim ושהמכשיר משמש כמודם. אני יודע שעל מנת שהדרייברים יועדכנו יש להריץ את קובץ ההתקנה שלהם אבל נאדה. בקיצור בלגאן 1 גדול. איבדתי את הידיים והרגליים בזה ושמח אם תהיו לי לעזר כי זה התקנה שאמורה לקחת 2 דקות. ואני בכישרוני הרב רק סיבכתי…
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אם יש חיה כזו אשמח לדעת עם זה חבר שלי הוריד סרת למחשב כף יד שלו והוא לא מצליח ליראות אותו דרך המדייה פלייר שיש שם האם יש פיטרון בתודה big foot
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית המכשיר בחנות פרטית, אך נאמר לי שהוא לא יעבוד בצורה חלקה ולא יקלוט בכל הארץ עקב אי-תמיכה בכל התדרים ( רשת פלאפון ) האם זה נכון? מה, אין בארץ חנות פרטית שניתן לרכוש ממנה ב100%..... על מה צריך לשים לב ברכישה? תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
ה 3100 שלי עוד שניה מתפגר אז אני חייב סוף סוף לקנות מכשיר חדש... וגם נמאס לי שבנות מסתכלות עלי מוזר שאני עם כזה מכשיר ישן. אשמח אם תעזרו לי לבחור מכשיר עד סביבות ה 1000 שקל. אני רק משתמש בטלפון בישביל שיחות ולא אפליקציות משחקים וכ'ו. רק חשוב לי שהוא יראה טוב בישביל לא לעשות לי פדיחות... שיהיה לו מסך מגע MP3 וזהו. מעדיף גם לגמור את הסיפור מהר עם מכשיר חדש מ KSP, BUG או אייבורי ולא להתעסק עם יד 2. תודה רבה על העזרה. אגב בגלל שהמכשיר הקודם שלי ישן אני צריך ללכת לבקש סים חדש? או זה אמור להתאים לחדש?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות Gamepad למכשיר ה-LG V20 שלי. יש לי שתי שאלות: יש לי שעון LG Urban שמתחבר לטלפון ב-Bluetooth. חיבור ה-Bluetooth שבין הטלפון ל-Gamepad יפריע לחיבור שבין הטלפון לשעון? אני מתכנן לקנות Gamepad שה-Analog sticks שלו הם בשורה התחתונה (כמו ב-DualShock 4). אפשר לקבל המלצה לאחד מ-Amazon? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חברה יצא אולי למישהו להיות בגרמניה ולבדוק מחירים לעומת הארץ בזמן האחרון? אני די מעוניין לדעת מה קורה שם מבחינת מחירים וכמה עולה שם... לדוגמא האייפון 4 יש דרך לברר? תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון אם לא אשמח שתפנו אל המקום הנכון. בכל מקרה, יש לי רעיון לאפליקציה( שאותה אני לא אחשוף ברבים) שלאחר סבב תישאול של "מה אתה חושב?" ותשובות של "גאוני, איך לא חשבו על זה עד עכשיו! ו "אחי, כשתהיה עשיר תזכור שהבטחת לקנות לי בית...." החלטתי שזה רעיון מספיק טוב על מנת לעלות שלב ולמעשה לברר איך להגשים אותו. אין לי ידע בתכנות! רק רעיון שמבוסס על טכנולוגיות קיימות שאני כמעט בטוח שאפשרי לעשות. אני רוצה לדעת מה עושים? מחפשים משקיע? צוות מתכנתים? איך בעצם העולם הזה עובד.... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קניתי מכשיר משומש וכל פעם שאני מנסה לעשות softwer updateהוא מפסיק באמצע וכותב הודעה שהמשכיר שלי חשוד בrootingאני מניחה שהבעלים הקודם פרץ אותו, אבל בנתיים מצטברים לי באגים שעשויים להפתר אם אני אעשה עדכון ואני לא יכולה, מי יכול לסייע בדרך שתגרום מינימום נזק לנתונים במכשיר?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי מוטורולה V3x, ועכשיו אני מצטער על הרגע הזה. בפעם הראשונה שניסיתי לחבר את המכשיר למחשב, לקח לי 3 שעות. צריך להיות בעל דוקטורת במדעי האטום בשביל לעשות את זה. אתמול, ניסתי להעביר אליו סקין, ושוב מצאתי את עצמי שובר את הראש מול הטימטום של מוטורולה. כמובן שעקבתי אחרי מדריך שמצאתי בעזרת גוגל, ובסופו של דבר הצלחתי. אבל עכשיו, העברתי אליו שיר (שמצורף למטה) והוא מסרב לנגן אותו. השאלה שלי היא למה!! למה מוטורולה עושים לי את זה? מה אני עשיתי להם? אם למשהו יש פיתרון, שלא יתבש להגיב. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מצאתי אתר אחד והיה שם רק 12 משחקים אני מחפש עוד משחקים מי שמכיר אתרים שירשום לי אותם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני רוצה לקנות HTC HD 7, ובגלל שלא קיים ברשתות הסלולריות, אני כנראה אקנה אותו מ-Eline. במידה ואני קונה אותו משם, מה קורה עם התוכנית הסלולרית שלי? יש לי תוכנית חיילים בסלקום, אבל לא של סמארטפון, אז אני אצטרך לקנות SIM חדש ולא תהיה לי תוכנית חיילים שמתאימה לסמארטפון? או שאצטרך לעשות תוכנית שמתאימה לסמאטפון, אבל לא משתלמת כלכלית? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
-
ערב טוב! אני אתחיל מהתחלה שלא יהיה פה שמץ של בלבול יש לי את המכשיר motorola defy mb525 שעליו היה מותקן CM7 תקופה של שנה וחצי פלוס. ראיתי באתר gizmolord שיש גירסה חדשה לדיפיי של jellybean 4.1.1 אז עידכנתי לגירסה הזו. הצריבה הושלמה הכל בסדר פשוט לא אהבתי את הגירסה, לטעמי הייתה יותר איטית מCM7 אז רציתי לחזור אליה. ראיתי שיש CM 7.2 STABLE ורציתי לבדוק אותה, אז צרבתי את הרום הזה עם הקרנל פיירו של אותה גירסה 4.1.1 של jellybean זה היה מעשה ממש לא חכם בהתחשב שאלו שני דברים שונים לחלוטין. התוצאה - המכשיר נתקע על הלוגו של "גוגל" חשוב!!! יש אופציה להיכנס לריקוברי בזמן הפעלת המכשיר. אני צריך עזרה דחוף כרגע אני בלי טלפון, איך "לנקות" לגמרי את הנתונים האלה ואיזה רום וקרנל לצרוב מחדש דר…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש נגן איכותי לקנות מתנה לחברה שלי, התקציב הוא בערך 1000+. מסקר קצר שני המועמדים העיקריים הם Cowon ו-iPod , אפל מבחינתי מקום שני בגלל האייטיונז והמדיניות הגן הסגור, לעומת זאת באייפוד יש Wifi מסך מגע איכותי ומערכת הפעלה טובה, וב-Cowon אין WIFI, אך אני מבין שאיכות הסאונד של Cowon די מדהימה, איכות סאונד מאוד חשובה אבל אם כבר קונים נגון בסדר גודל כזה, אינטרנט בכיס זה תמיד נוח. הנפח האידיאלי יהיה 32GB. בנוסף ראיתי ש-Cowon הכריזו על דגם חדש D3 שכולל קישורית אינטרנט ועם רזולוציה גבוהה, מפליא שהם שמו עליו אנדרויד 2.1 ולא 2.2. אז מה אתם אומרים חברה שווה לחכות ל-D3 או או לקנות כבר עכשיו D2/S9 ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הי. איך אני יכולה לדעת מהי הגרסא שיש לי כרגע בפלאפון? האם יש כבר גרסא חדשנית וטובה שממליצים עליה? האם אני צריכה להתעסק בפריצה על מנת להתקין אותה? תודה למי שיענה
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קישור לכתבה: http://hwzone.co.il/tech/news/137232 אני רוצה לשאול כמה דברים שאני לא מבין. מה בעצם ARM מוכרים? הם מוכרים צ'יפים? רישיונות? אם בiphone 4 למשל יש cortex A8 וגם ב גלקסי אס יש cortex A8. מה ההבדל בין הצ'יפים שבכל מכשיר? מה בעצם סמסונג ואפל למשל עושות? קונות צ'יפים מARM ומכניסות אותן למכשיריהן או מייצרות אותן לבד? לא הבנתי בדיוק את כל הקטע הזה, אשמח להסבר מפורט. תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-