עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי לכולם. ברגע שהבנתי שהנוקיה 6230i שלי הולך להתפורר החלטתי שאני רוצה פלאפון חדש. פחות או יותר אותן אופציות- נגן מוסיקה טוב, מצלמה סבירה-טובה (2 מגהפיקסל ולא אתנגד ליותר) בטריה חזקה, צליל חזק, מסך חד וגדול, נוחות, חוזק וקשיחות(הרצפה אצלי סדוקה מהפלאפונים הקודמים שלי שנפלו עליה), קרינה נמוכה, ממשק טוב ועדיפות שיהיה מתוצרת נוקיה אבל לא חובה. בינתיים אני מתלבט בין הפלאפונים שבכותרת, בקשר ל5310 אני לא בטוח כי הקרינה שלו יחסית גבוהה והמצלמה שלו די איטית. איך המצלמה והקרינה של ה3120? והאם בכלל כדאי לי לקנות פלאפון אחר? (אני גם קונה מחנות פרטית כי אני לא פראייר של סלכלום וחורנג', המחירים יותר זולים אבל לא תמיד יש את כל הדגמים) תודה מראש לכל העוזרים, בעל המזל מביניכים יזכ…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  2. יש לי מכשיר GPS שקניתי בארה"ב אני יכול לפרמט את התוכנה ולהשים אחת משלי ?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  3. היבואנית המקומית המילטון ביצעה השקה דיגיטלית לדגם הביניים המסקרן - וזריזים יוכלו להשיג אותו עם הנחה של 10 אחוזים מהעלות המומלצת לכתבה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by biotech326,

היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות בארץ עד 700 ש״ח לשימושים מגוונים ורגילים מוזיקה ויוטיוב וכאלה. אוזניות מסוג on-ear לא bluetoothחיבור חוטיאשמח לשמוע המלצות תודה!

5. אנחנו כבר יודעים כי ה-OnePlus 6 יגיע עם מגרעת עליונה במסך כמו זו של ה-iPhone X - אך לאלו שלא ממש מחבבים את הכיוון יהיה פתרון לכתבה

6. נשיא שיאומי מספק לנו תיעוד מפתיע עבור דגם הביניים החדש והלוהט לכתבה

7. היי אנדרואיד 5.1 ופלאפון INTEX AQUA STAR 4G נגמר הROM במכשיר, הכנסתי SD CARD בגודל 64 ג'יגה, התחלתי להעביר אפליקציות ידניות (והצליח להעביר) בהגדרות אכסון הגדרתי כברירת מחדל כתיבה לSD CARD, ועדיין שאני מנסה לעדכן או להוריד אפליקציה מPLAY STORE הוא כותב לי שאין מספיק מקום. (ניסתי גם בהגדרה "תן למכשיר להחליט") ושום דבר לא עוזר מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by D.J G.M.C,

אני מחפש דגם של QUE עד 1000 ש"ח. מחפש המלצה חמה מאנשים שיש להם ניסיון ישיר או עקיף עם דגמים של QUE השימוש הוא סטנדרטי,אני מחפש מכשיר אמין ומהיר,יש לי מספר דגמים בכיוון כמו: NQ503M GPS4700 NQ505 NQ503 ??? מה דעתכם על מה אתם ממליצים באמת?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  9. שלום לכולם איך מעבירים פליי-ליסטים ממדייה פלייר לגלקסי אס 2? תודה

10. Started by zglazer,

שלום לכולם לפני כחודשיים קיבלתי את הסמארטפון JIAYU G3 די מתלהב ממנו לאחרונה ביומיים האחרונים הסוללה מחזיקה מעמד כ 7-8 שעות במצב standby מה שהיה מחזיק מעמד 2-3 ימים כאשר אני מוציא את הסוללה שמתי לב שההתפרקות היא איטית וסבירה הסוללה היא 2750 מיליאמפר האם הבעייה בסוללה או במכשיר האם עדכון תוכנה יכול לעזור כרגע יש לי את הגירסה android 4.0.4: kernel ver 3.0.13 האם למישהוא יש פיתרון לבעייה תודה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  11. Started by pazer005,

שלום לכם, אני מחפש לקנות לאמא שלי סמארטפון גדול (פאבלט) במינימום מחיר אבל שגם יעבוד נורמלי. אני לא רוצה את הגלקסי נוט, הוא יקר סתם ואפשר להתפשר בנושא.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  12. שלום לכם חבר שלי נמצא בברוקלין עד ה 4/6 ורציתי לבדוק להביא דרכו את המכשיר בבדיקה ברשתות T-MOBILE ו AT&T עלה כי המכשיר נמכר אצלהם במחיר יקר בגרסאת I9505 ואין אותו בגרסאת ה I9500 אז עברנו לאופציית EBAY עם משלוח אליו הביתה אז ככה, מספר שאלות : קודם כל, http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-IV-GT-I9500-Android-4-2-S-4-16GB-White-Unlocked-GSM-Smartphone-/350798705465?pt=Cell_Phones&hash=item51ad3b7339 נשמע אמין? המחיר לא נחשב זול מדי? ודבר שני ואחרון.. לא תהיה לי בעיה להפוך אותו לעברית נכון? אני פשוט עם אייפון ולא מבין באנדרויד אבל הבנתי שבגרסא הזאת יש עברית מובנת שאפשר להחליף אלייה בהגדרות תודה מראש, לירן.

13. Started by puvsc,

יש לי גלקסי 3 שקניתי מאיבורי ואני תקוע בלי אפשרות לשדרג (הם עשו רוט וכו') הטלפון נורא איטי ונתקע המון... ( אנדרואיד 4.0) אני הבנתי שיש אפשרות לצרוב רום סטוק מחדש- וזה ישפר את המכשיר, והוא יתחיל לשדרג את עצמו... אז: יש לי כמה שאלות 1. אם אני מעושה את זה זה יפגע בפונקציות של הטלפון - לדוג' מעקב אחר עיניים, שהופכים אותו הוא משתתק וכו' 2. זה נכון שאח"כ הוא יקבל עידכונים באופן שוטף??? 3. יש למישהו מדריך פשוט איך לעשות את זה???- ואיזה רום סטוק עדיף??? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  14. Started by benking,

שלום לכולם, יש לי פלאפון ישן, דור 2 (כן, עוד קיימים כאלה..) אם אני קונה סמארטפון יש אפשרות להישאר עם אותו מספר של הפלאפון הישן?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. אהלן, חברה שלי מחפשת טלפון עד 1400 (1500 אם שווה להשקיע) עם המצלמה הכי טובה שאפשר להשיג במחיר הזה. עכשיו זה לא משנה אם הוא יד שנייה או משנת 2010, הכי חשוב שתהייה לה מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אנחנו מטיילים הרבה ואנחנו צריכים טלפון שאם רק נצלם יהיה לו סטנדביי של לפחות חמש שש יום על G2. (או משהו ריאלי באזור אם זה מופרך) רב תודות.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by smulikon,

היי אני שוקל לקנות GPS והמחירים שיש היום למכשירים האלו ממש עושים לי חשק. השאלה היא מה חשוב שאני אבדוק לפני הקניה? יש דגמים במחסני חשמל שעולים 550 שקל ויש אחרים שעולים מעל 1500 שקל... מה הסיבה? יש הבדל אולי ברמת הדיוק ? באיכות הקליטה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by galh_5,

חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692276 אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק בוידיאו וכמה באודיו אם אפשר ובכל מקרה יש לכם משו יותר טוב עד 500 שקל? שיהיה 4 גיגה שיהיה מסך מעל 2 אם אפשר Mp4 כמובן

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  18. שלום, כשאני מחבר את הפלאפון שברשותי, Sony Ericsson C510a למחשב אני רואה ב"מחשב שלי" שנפתח גם כונן כרטיס הזכרון וגם הפלאפון. אני נכנס לפלאפון, וכל התיקיות ריקות, אבל עדיין אני רואה שכ- 75MB תפוסים. השאלה שלי היא האם אני יכול לפרמט את כונן הפלאפון מבלי חשש ע"מ שאוכל להשתמש בזכרון הזה. זה ממש דחוף לזמן הקרוב כי מחר אני נוסע וחשוב לי הזיכרון הזה. תודה מראש, אני מבקש לענות רק מי שיודע במאה אחוז כי אין באפשרותי לתקן אותו מחר אם יהיה איזה פשלה...

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  19. Started by ad!17,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. תודה עדי.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  20. הדרישות הן 1 להיות בכיס כ 60 אחוז מהזמן ולחבר אוזניה אליו דרישות הכי חשובות הן שמע גבוהה GPS איכותי המכשיר מיועד לעבודה של שליח. התקציב עומד על 2000-3000 שקל למחשב כף יד עם GPS עמיד ואמין או למכשיר משולב שעושה את שני הדברים(סלולרי ו GPS וכף יד) בעליונות עם תקציב גבוהה יותר. יש להזכיר שעדיף שיגיע עם תוכנות ניווט ועדיף גם קולי. אשמח לעזרה או להמלצות אה כן אפשר גם שיהיה מהיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by sdavid91,

שבת שלום, וערב טוב. אני חדש בפורום ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות בנוגע לגויסטיק חדש למחשב. התקציב שלי הוא 600 ש"ח. במבחיר הנ"ל יש את הx52 של saitek מה אתם אומרים עליו? שווה את השקעה? נ.ב. ראיתי שאין לו force feedback זה אומר שהוא לא ירעד כמו ה-Cyborg evo Force?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  22. האם הנגן Iriver T30 512MB מומלץ ב 350 ש"ח או שיש יותר טובים באותו מחיר .מי שיש לו להציע נגנים יותר טובים שיגיד .או שממליצים לי על Iriver T30 512MB

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  23. שלום לכולם, לפני כמה זמן השקתי תוכנה לסימביאן. התוכנה היא סוג של רשת חברתית מבוססת מיקום. התוכנה מאפשרת לכם לראות איפה החברים שלכם נמצאים (שגם משתמשים בתוכנה), לשלוח להם הודעות בצ'אט, לחפש אנשים חדשים באזורכם ועוד כמה דברים. התוכנה משתמשת באינטרנט הסלולרי. התוכנה ניתנת להורדה חינם: גמזז http://gamzaz.com אני אשמח לקבל הצעות, תגובות, הערות. זה כבר בערך הפורום השלישי שאני מבקש הצעות ומשום מה אנשים לא עונים לי, אז אני אשמח לתגובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  24. מה בעצם ההבדל בינהם? ראיתי סרטון של אחד המכשירים של סמסונג עם פלטפורמת הBADA, וראיתי גם מכשיר של סמסונג עם אנדרואיד, הן נראות זהות, מה בעצם ההבדל?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  25. תודה עריכה : אני אעדיף להצטרף לחברות סלולר ארציות עקב חבילות טובות . דיברתי עם נציג אורנג והוא המליץ לי על בלאק ברי סה"כ 290 לחודש ,( שכחתי לשאול אם זה כולל מע"מ ) כולל חבילת גלישה באינטרנט עם תעבורה של 5 גיגה . איך הוא ?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.