גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום! החלפתי באיזה חנות מסך וסוללה לאייפון 4. מאז ה WI-FI מתנתק לסירוגין וגם ה GPS. במעבדה טוענים שאין קשר בין החלפת המסך והסוללה לתפקוד ה WI-FI וה GPS. האם זה נכון??
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר שתומך ב CyanogenMod, רצוי עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה Mi4 שתומך אבל יקר לי יחסית, כ 1350 ש"ח. יש אופציות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
יש לי פלאפון נוקיה, שבטעות (בבקשה אל תשאלו אותי כיצד זה קרה) דרכתי עליו. מאז על המסך רואים פסים בשלל צבעי הקשת, בעוד שאם מסתכלים טוב מאוחריהם אפשר לראות שאריות מתמונת הרקע שלי, שעה וכו'. הפלאפון עובד כלומר ניתן להתקשר, לקבל שיחות וsms (ש אי אפשר לקרוא) אך כפי שתיארתי יש בעיה חמורה עם המסך, האם זה בר תיקון?? תודה
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441985,00.html
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בטעות נמחקו לי כמה קבצים בזיכרון של המכשיר עצמו (לא בכרטיס) ועכשיו הוא פשוט לא עולה, רק מראה לי שהוא צריך שאני אחבר אותו למחשב. מה אני יכול לעשות? איך אפשר לשחזר את זה? בבקשה, זה ממש דחוף!!! תודה רבה רבה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 5.12.2010 בשעה 15:40:23 לא משנה, הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/naite?cc=gb&lc=en קיבלתי את הדגם האמור למעלה לפני מספר ימים מכיוון שאין לי כלל ידע בתחום הפלאפונים אשמח למידע הבהרה - אין לי חבילת גלישה או משהו דומה כך שגישה לאינטרנט מהפלאפון לא מומלצת כמה שאלות: יש מקום שאני יכול להוריד אפלקציות לפלאפון? (ולא כאלו שצריכות גישה לאינטרנט כדי לפעול) בנתיים רוב מה שניסתי הקפיץ הודעה שהוא צריך גישה לאינטרנט בגלל שהוא מכיל תוכן פרסומי הבנתי שהפלאפון מריץ גאווה- אם אני רוצה לכתוב לו אפלקציה זה אמור להיות מסובך?, ואם לא מה סיבבת העבודה המומלצת? (אל דאגה יש לי ידע בתכנות) האם יש דרך "להזרים" אינטרנט מהמחשב לפלאון (יש לו BT) - ההפך אני יודע שיש למשל באמצעות sony ericsson pc compa…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בנושא , כי בתוכנה של SONY אין אפשרות לגבות הודעות.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית לא מפסיקה להפתיע אותנו ומכריזה על התפתחות שתוכל להפוך את הסמארטפון הבא שלכם למשוכלל (ויקר) מאי פעם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
זוכרים את ה-YotaPhone ומסך הדיו האלקטרונית שלו? הוא בדרך להשקה בגרסה השלישית שלו, עם תג מחיר תחרותי יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח 2 GB עם תמיכה בעיברית ו USB 2 תקציב=350 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום יש לי את המכשיר N95 ורציתי לשאול אותכם עם אותו המכשיר הבטריה באמת עד כדי כך בקושי מחזיקה? למשל אתמול התענתי מלא זמן את המכשיר ובעבוד התחלתי לראות סרט במכשיר במסך אנכי מלא....בקושי לשעה היא הספיקה לי...פףףףףףףףף אני דיי בבאסה... יש בטריות למכירה למכשיר זה שהם יותר חזקות? ועוד שאלה קטנה...אולי יש טיפים איזה פונקצויות לא להשתמש או לכבות במכשיר כדי לחסוך בבטריה? תודה רבה לכול העוזר...
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שכאשר שאני מפעיל את הנגן הוא נתקע על המסך פתיחה (ראיתי שבנאדם אחד רשם בפורום בעבר על הבעיה אבל לא היה כל כך תגובות) שלחתי את הנגן לתיקון ושלחו לי נגן חדש בחזרה (באריזה מלאה [אוזניות, כבל וכו'..]) , אחרי יומיים של שימוש אותה בעיה קרתה לי, חבר שלי שגם רכש נגן כזה נתקל בבעיה הזאת. השאלה שלי האם זו בעיה ידועה ומה כדאי לי לעשות בקשר לזה, אני לא רוצה כל כמה ימים לשלוח את הנגן לתיקון ולקבל נגן חדש, והמשלוח עולה לי גם כסף (אני גר באזור טבריה והחנות תיקון של היבואן ממוקמת בנתניה אז אני צריך לשלוח את זה בדואר רשום לשם).
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב כף יד של IPAQ, ואני רוצה לבדוק איזו גרסה של Windows Mobile מותקנת עליו. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי את הK800I כבר שנתיים ואני רוצה לקנות פלאפון חדש..אני חייל כך שיש לי תוכנית חיילים אם זה משנה משהו..והפלאפון מרשת אורנג עכשיו השאלה היא כזאת איז פלאפון כדאי לקנות שיש בו מצלמה באיכות סבירה-טובה חיבור לאינטרנט ואפשרות גלישה לאתרים ונגן מוזיקה ברמה גבוהה ואם אפשר לא למשכן את הבית כדי לקנות את המכשיר
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
דגם חדש במשפחת הניידים ההיברידיים המפורסמת ביותר מצוייד בחומרת Gemini Lake צנועה ואמור להציע עלות תחרותית במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אז כך אני מחפש נגן.. תקציב: 600 ש"ח יש מצב לחריגה? כן, ב-150 ש"ח חברת הנגן: לא משנה העיקר שתיהיה מוכרת ואמינה זיכרון: ++8GB גודל הצג: מעל 2.3 אינצ' מעדיף מסך מגע (אבל שיהיה כפתורים להעברת שירים ולהגביר (מתי שזה בכיס לא נוח להוציא כל פעם)) גודל הנגן: לפי המסך בערך תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה + רמקולים מובנים + תומך עברית + תומך בהוספה של משחקים. כרגע המליצו לי בפורום אחר על cowon d2 והייתי שמח לשמוע גם מה דעתכם עליו? תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
זה כל הזמן מבקש ממני לחתון את התמונה ופורס את כל התמונה כשהיא מתחלקת בין המסכים שמזיזים מימין לשמאל. מה שאני רוצה זה שאותה תמונה בגודל רגיל תהיה בכל מסך בנפרד, איך עושים את זה? (אם זה משנה, המכשיר הוא GALAXY NEXUS אז זה ב4.0).
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קיבלתי את הסמארטפון JIAYU G3 די מתלהב ממנו לאחרונה ביומיים האחרונים הסוללה מחזיקה מעמד כ 7-8 שעות במצב standby מה שהיה מחזיק מעמד 2-3 ימים כאשר אני מוציא את הסוללה שמתי לב שההתפרקות היא איטית וסבירה הסוללה היא 2750 מיליאמפר האם הבעייה בסוללה או במכשיר האם עדכון תוכנה יכול לעזור כרגע יש לי את הגירסה android 4.0.4: kernel ver 3.0.13 האם למישהוא יש פיתרון לבעייה תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
היי, טוב יש לי חבר שנוסע לאמריקה עוד מעט, אז אני אנצל את ההזדמנות ואתחדש לי בסמארטפון. כעקרון אני לא מבין כלום בתחום, יש לי סוני אריקסון ישן, ככה שזה די חידוש. חשבתי ללכת על הגלאקסי החדש, אבל שוב זה כי שמעתי עליו מאנשים אחרים פה ושם. אין לי דרישות מיוחדות מהמכשיר ולמעשה אני קונה אותו גם כי המכשיר הנוכחי מתחיל להרגיז אותי, וגם אולי בתקווה שהוא יהווה כלי עזר ללימודים שלי (שוב אין לי מושג בנושא, אני מתחיל בירור- על כן הת'רד) וכמובן כדי להתלהב (אה וצפייה בסרטים ומשחקים ואם אפשר צפייה במסמכים- אני לא רוצה טאבלט אז בבקשה לא להציע) הבנתי שבתקופה הקרובה הולכים לצאת מספר מכשירים אז רציתי לדעת אם להגיד לו לחכות מעט, או פשוט לקחת את הדגם הנ"ל או משהו אחר אם למישהו יש הצעות אחרו…
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ראיתי שלמוטורולה יש כמה דגמים טובים? תודה נ.ב. מה אתם אומרים? לא להינעל על זה? http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-7082-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%9B%D7%9D-Motorola-Moto-360-2-Watch-SIlver-%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%94.aspx
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האם מישהו קנה כאן מחנות פרטית? מאיזו אם כן? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
החודשים הקרובים עומדים להיות עמוסים בהשקות נוספות של היצרנית הסינית המצליחה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה.. המרתי קליפים של MPEG ו- AVI ל- AMV עם התוכנה שהגיעה... העברתי לנגן והפעלתי את הקליפים... בהתחלה הנגן ניגן את כל הקליפ טוב ואח"כ רציתי לראות את הקליפים עוד פעם ואז הנגן ניגן אותם למשך 10 -15 שניות (את כולם לא רק אחד) והפסיק. אז כיביתי ניסיתי עוד פעם ועוד פעם הפסיק אחרי 10 שניות לנגן.... וככה עוד פעם ועוד פעם.... אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הזאת אז בבקשה שיענה. תודה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי רשימה של ערכים, אני מעוניין שברגע שלוחצים על groupview כלשהו(fish names,cat names...) הערך של אותו group יכנס לtextview יש לי אובייקט BaseExpandableListAdapter שאחראי על בניית הרשימה תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
החברה היפנית ממשיכה לנסות ולמצוא את דרכה בעולם הסמארטפונים, מכריזה על התכנסות למותג אחד בודד וגם משיקה סמארטפון חדש עם גישה מוזרה חטיבת המכשירים החכמים של סוני היא אחד מסיפורי האכזבה המשמעותיים ביותר בקטגוריה הזו, ששני כנראה רק לעלילותיה של נוקיה (ומיקרוסופט בהווה). מי שבעבר הייתה אחת מהיצרניות המרעננות והחדשניות בתחום מנסה כמה שנים להמציא את עצמה מחדש ולמצוא נישה נוחה והגיונית, אך נכשלת במשימה וממשיכה לגלגל הפסדים כלכליים שפוגעים בסוני כולה. כעת, נראה שאנחנו נמצאים בתחילתו של נסיון נוסף להתחדשות ושינוי – עם תמונות מודלפות שמצביעות על החלטה לבטל את כל סדרות המכשירים של החברה שהכרנו עד עתה, סדרות ה-M, ה-C וה-E שיצטרפו אל משפחת ה-Z המובילה שנזנחה כבר לפני כמה חודש…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-