עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by raltal,

תודה..

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by Tanya,

הי. איך אני יכולה לדעת מהי הגרסא שיש לי כרגע בפלאפון? האם יש כבר גרסא חדשנית וטובה שממליצים עליה? האם אני צריכה להתעסק בפריצה על מנת להתקין אותה? תודה למי שיענה

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  3. זה כל הזמן מבקש ממני לחתון את התמונה ופורס את כל התמונה כשהיא מתחלקת בין המסכים שמזיזים מימין לשמאל. מה שאני רוצה זה שאותה תמונה בגודל רגיל תהיה בכל מסך בנפרד, איך עושים את זה? (אם זה משנה, המכשיר הוא GALAXY NEXUS אז זה ב4.0).

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  4. משהו מדהים עיצוב אישי לכל מכשיר ומכשיר בחירה אישית ועיצוב מדהים כנסו לכאן !!! http://www.wesell.co.il/click/tsnFYFrbKVAjj79/JLV4VxacGhbHdhP/TstsnFYFrbKVAjj79tS

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by Kira Kenigsvald,

קניתי מכשיר משומש וכל פעם שאני מנסה לעשות softwer updateהוא מפסיק באמצע וכותב הודעה שהמשכיר שלי חשוד בrootingאני מניחה שהבעלים הקודם פרץ אותו, אבל בנתיים מצטברים לי באגים שעשויים להפתר אם אני אעשה עדכון ואני לא יכולה, מי יכול לסייע בדרך שתגרום מינימום נזק לנתונים במכשיר?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  6. Started by McMerc,

לפני חצי שנה קניתי מוטורולה V3x, ועכשיו אני מצטער על הרגע הזה. בפעם הראשונה שניסיתי לחבר את המכשיר למחשב, לקח לי 3 שעות. צריך להיות בעל דוקטורת במדעי האטום בשביל לעשות את זה. אתמול, ניסתי להעביר אליו סקין, ושוב מצאתי את עצמי שובר את הראש מול הטימטום של מוטורולה. כמובן שעקבתי אחרי מדריך שמצאתי בעזרת גוגל, ובסופו של דבר הצלחתי. אבל עכשיו, העברתי אליו שיר (שמצורף למטה) והוא מסרב לנגן אותו. השאלה שלי היא למה!! למה מוטורולה עושים לי את זה? מה אני עשיתי להם? אם למשהו יש פיתרון, שלא יתבש להגיב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  7. שלום רב. עד היום לא השתמשתי בשום פלאפון נורמאלי,בואו נגיד עם מסך מגע. כן,אני מרגיש זקן חעחע. היה לי נוקיה מקרר ישן שנים וסוני אריקוסנים למינהם אבל הגיע הזמן להשתדרג. אני ממש לא מבין בזה,וגם אף פעם לא התעניינתי כלכך אז אני מקווה שתעזרו לי. בגדול אני חייל אז אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אך אני לא מעוניין לקנות ביד שנייה,אלא מכשיר חדש. התקציב שלי הוא לא גדול אך אני יכול להסתדר עם מחירים רק לא להביא לי מחירים של 3 אלף שקל. פשוט אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אז הייתי שמח לשמוע מה אתם ממליצים. בעקרון אחרי שיחות עם חברים די נסגרתי על הגלקסי S2 ששמעתי שהוא אחלה פלאפון ומחיר נוח. אני די מעוניין להשאר בטווח של ה1500-1800 שקל כי אני לא כזה חובב גדול של פלאפונים. אבל להוסיף פה ו…

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  8. Started by Yaniv_sosner,

מה ההבדל בין PSP פרוץ ולא פרוץ..?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by FME,

היי, חבר צריך עזרה בבחירת פלאפון חדש (אנדרואיד) עם דרישות של צפייה בסרטים, סדרות וגלישה רוב הזמן. הוא חשב על זה: http://dx.com/p/x12-android-4-0-wcdma-3g-smartphone-w-4-0-capacitive-screen-gps-wi-fi-and-dual-sim-black-151858 לא ידעתי מה להגיד לו כי לא רציתי להטעות אותו ולכן אני שואל פה את דעתכם. דבר ראשון - האם יתמוך פה ברשתות בארץ? אם כן איזה? דבר שני - בכללי הוא נחשב מוכר או שלא להתקרב? דרישות : מסך 4" (לא יותר לא פחות אלא אם הגודל לא יהיה מפלצתי - הוא לא אוהב פלאפונים גדולים לא נוח לו), תמיכה בארץ ברשתות, WIFI, משחקים בסיסיים לא יותר (נגיד עד רמה של אנגרי בירדס..), סרטים וסדרות הוא צופה המון. האם המכשיר שהוא הציע, יתן לו מענה לדרישותיו או שיש לכם הצעות עדיפות יותר בער…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by holly man,

שלום חברים איך המכשיר החדש של סלקום אחרי שהפכו אותה לעברית עם וינדוס מובייל 5 ? המכשיר הזה שווה לקניה ?או שאלך על מכשיר אחר? בכל אופן אני מחפש מחשב כף יד חזק עד 2500 שח תודה ויום טוב ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש מודם סלולרי שתומך ב QUAD BAND והכי חשוב שיעבוד עם WINDOWS SERVER 2008 R2 המודם יכול להיות בעל חיבור USB או PCMCIA EXPRESS א רגיל תודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by big foot,

אם יש חיה כזו אשמח לדעת עם זה חבר שלי הוריד סרת למחשב כף יד שלו והוא לא מצליח ליראות אותו דרך המדייה פלייר שיש שם האם יש פיטרון בתודה big foot

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by 11moshiko11,

שלום! רציתי לדעת אם האינטרנט במכשירי דור 3 החדשים (בעלי SIM של דור 3) יהיה זהה לאינטרנט באותו מכשיר, רק בעל SIM ישן, דור 2 (מבחינת מראה, מהירות)? האם דפי האינטרנט יעודיים לסלולר או האינטרנט הוא זהה לאינטרנט בו אני גולש מהמחשב? תודה

14. Started by XEON123,

ערב טוב, אני רוצה לחבר Xiaomi Mi Box S 4K למסך מחשב גדול עם HDMI והאינטרנט יהיה מהסמארטפון ויפיי. אין בדירה אינטרנט,יש רק את הסמארטפון האם אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by Wideblade,

נהרס לי ה6288 הישן שלי, שאגב ממש אהבתי אותו... אני מחפש פלאפון באותה רמה, ושלא יהיה יקר- בסביבות ה1200 שקל מפרטי בארץ... ראיתי את הפלאפון הזה בזאפ, והיו עליו ביקורות שנויות במחלוקת (חלק ממש אהבו, חלק לא המליצו).. אז מה דעתכם עליך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  16. מיקרוסופט Garage, תוכנית המאפשרת לכל מפתח בחברה ליצור אפליקציות בזמנו החופשי, קופצת פלטפורמות ומגיעה לאנדרואיד ול-Android Wear לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a1%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%91/

17. Started by zabal12,

שלום , רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה עולה samsung galaxy s4 בברלין ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  18. דגם חדש במשפחת הניידים ההיברידיים המפורסמת ביותר מצוייד בחומרת Gemini Lake צנועה ואמור להציע עלות תחרותית במיוחד לכתבה

19. אהלן. קניתי זכוכית אחורית מקורית לאייפון 4 מebay, ניסיתי להרכיב אך זה לא מתאים. אחרי שקראתי מאחורה ראיתי שההבדל היחיד בכיתוב הוא שבאייפון שלי רשום 380b ובזכוכית החדשה רשום 380a. האם יכול להיות שזאת הסיבה שהזכוכית לא מתאימה או שפשוט אני לא מרכיב נכון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות פלאפון חדש ויש לי תקציב של 900 שקלים... חשוב לי שהמכשיר יאפשר לי גלישה באינטרנט ובעל מסך בינוניי...(יש לי חבילת גלישה ללא הגבלה אז רוצה לנצל את זה..) ויספק לי את הצרכים הבסיסיים כמו מוסיקה מצלמה וכו'... ראיתי שממליצים על SAMSUNG GIO... זקוק לחוות דעת ועוד המלצות...תודה !

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  21. החודשים הקרובים עומדים להיות עמוסים בהשקות נוספות של היצרנית הסינית המצליחה לכתבה

22. Started by WizMaster,

היה באמת הכרחי לסקור את כלל היסטוריית האנושות בנוגע להאזנה למוזיקה, הן נייחת והן ניידת? זו באמת כתיבה לא מקצועית, אם אין לכם מה לכתוב, אז פשוט אל תכתבו, אני לא רואה טעם בלמלא עמוד שלם של ביקורת על נגן מוזיקה בסקירה היסטורית על הרגלי השמיעה משחר האנושות... לתשומת לבכם.

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by RonTG,

שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6131 חוץ מהמסך הSE לוקח לא? ו256 אלף צבעים זה מספיק? פשוט בNOKIA יש 16 מיליון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  24. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הסטנדרט האירופי והאמריקאי? האם זה משמעותי? (זה הופיע כשבררתי על סמארטפון סיני: THL T6S)

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  25. Started by גיל בייטס,

ברשותי נייד מסוג nokia e51 עם מערכת הפעלה של סימביאן, אני מעוניין לאבטח אותו ולסרוק אותו כנגד כל מיני מזיקים, בחנות של נוקיה אונליין (ovistore) לא מצאתי שום דבר רלוונטי אבל אולי זה בגלל שלא חיפשתי נכון, מישהו יכול להמליץ על תוכנות חינמיות מהסוג הזה? תודה.

דיונים חדשים בפורומים