גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות הזמנה גדולה מהמוצרים הבאים: המוצר הראשון: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2724 המוצר השני: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6497 המוצר השלישי: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24 המוצר הרביעי: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24 אני צריך לקנות כמות רצינית של שלט אוניברסלי ומיני בלוטוס שאפשר לשלוח/לקבל מהם ל/מהמחשב (כמובן שאני רוצה רק סוג אחד מכל אחד) אני חייב שכל המוצרים יהיו תקינים ואני מוכן לשלם גם יותר אם יבטיחו לי אמינות ושירות טוב, כי עשיתי הזמנה של שלט אוניברסלי (המוצר הראשון) ואחד מהשלטים (מתוך 2) לא היה תקין, קניתי גם מיני בלוטוס (המוצר הרביעי) וגם הוא לא היה תקין, אולי כדאי כבר לקנות מוצר אחר, או בכלל לקנות מאתר…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר סלולרי, לא משנה אם זה בארץ או בחו"ל, עבור שני סימים, בטריה גדולה, מסך גדול, תקציב עד 2000 שח, ומגיע מהקופסה עם אנדרואיד פאי, יש איזה המלצה על מכשיר כלשהו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אז ככה.. המרתי קליפים של MPEG ו- AVI ל- AMV עם התוכנה שהגיעה... העברתי לנגן והפעלתי את הקליפים... בהתחלה הנגן ניגן את כל הקליפ טוב ואח"כ רציתי לראות את הקליפים עוד פעם ואז הנגן ניגן אותם למשך 10 -15 שניות (את כולם לא רק אחד) והפסיק. אז כיביתי ניסיתי עוד פעם ועוד פעם הפסיק אחרי 10 שניות לנגן.... וככה עוד פעם ועוד פעם.... אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הזאת אז בבקשה שיענה. תודה
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692276 אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק בוידיאו וכמה באודיו אם אפשר ובכל מקרה יש לכם משו יותר טוב עד 500 שקל? שיהיה 4 גיגה שיהיה מסך מעל 2 אם אפשר Mp4 כמובן
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-super-amoled-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-4k/
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי לכולם. ברגע שהבנתי שהנוקיה 6230i שלי הולך להתפורר החלטתי שאני רוצה פלאפון חדש. פחות או יותר אותן אופציות- נגן מוסיקה טוב, מצלמה סבירה-טובה (2 מגהפיקסל ולא אתנגד ליותר) בטריה חזקה, צליל חזק, מסך חד וגדול, נוחות, חוזק וקשיחות(הרצפה אצלי סדוקה מהפלאפונים הקודמים שלי שנפלו עליה), קרינה נמוכה, ממשק טוב ועדיפות שיהיה מתוצרת נוקיה אבל לא חובה. בינתיים אני מתלבט בין הפלאפונים שבכותרת, בקשר ל5310 אני לא בטוח כי הקרינה שלו יחסית גבוהה והמצלמה שלו די איטית. איך המצלמה והקרינה של ה3120? והאם בכלל כדאי לי לקנות פלאפון אחר? (אני גם קונה מחנות פרטית כי אני לא פראייר של סלכלום וחורנג', המחירים יותר זולים אבל לא תמיד יש את כל הדגמים) תודה מראש לכל העוזרים, בעל המזל מביניכים יזכ…
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כשאני עושה עליו קליק ימני באינסטולוס אין לי אפשרות של בקאפ
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב כף יד של IPAQ, ואני רוצה לבדוק איזו גרסה של Windows Mobile מותקנת עליו. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מתלבטת בין Xiaomi Mi A2 ו-. Nokia 7.1. אם נשים רגע בצד את ההפרש במחיר (כ- 250 ש"ח לרעת הנוקיה), איזה מהשניים יציג לדעתכם/ניסיונכם עמידות לאורך זמן רב יותר? הנוכחי שלי - נקסוס 4, איתי כבר חמש ומשהו שנים, ואני מחפשת טלפון שיהווה תחליף ראוי.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
^^^ אשמח לשמוע מבעלי המכשיר אם הוא מרוצה ואם לא למה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש נגן איכותי לקנות מתנה לחברה שלי, התקציב הוא בערך 1000+. מסקר קצר שני המועמדים העיקריים הם Cowon ו-iPod , אפל מבחינתי מקום שני בגלל האייטיונז והמדיניות הגן הסגור, לעומת זאת באייפוד יש Wifi מסך מגע איכותי ומערכת הפעלה טובה, וב-Cowon אין WIFI, אך אני מבין שאיכות הסאונד של Cowon די מדהימה, איכות סאונד מאוד חשובה אבל אם כבר קונים נגון בסדר גודל כזה, אינטרנט בכיס זה תמיד נוח. הנפח האידיאלי יהיה 32GB. בנוסף ראיתי ש-Cowon הכריזו על דגם חדש D3 שכולל קישורית אינטרנט ועם רזולוציה גבוהה, מפליא שהם שמו עליו אנדרויד 2.1 ולא 2.2. אז מה אתם אומרים חברה שווה לחכות ל-D3 או או לקנות כבר עכשיו D2/S9 ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא כזאת, ההורים של חברה שלי טסים לארה"ב וישהו שם עד ה1 באוקטובר, מה הסיכויים שלי להזמין אייפון סים פרי דרך אפל לכתובת שהם ישהו בו ולקבל אותו עד התאריך הנ"ל?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי די הרבה כסף ... ובא לי לקנות משהו חחחח אני ילד של מוזיקה בעיקר אבל יש לי לדעתי הכול (מוניטורים-רמקולים ב3 וחצי אלף,כרטיס קול ב4 אלף שקל ואוזניות ב500 שקל ) אז לא יודע מה לקנות אגב אאאם המפרט של המחשב שלי +הציוד: מוניטורים-KRK Rokit 6 כרטיס קול-TC Electronic Konnekt 24D אוזניות -Sennheiser HD200 מקלדת שליטה-E-MU XBoard 61 מחשב : מעבד-AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core לוח אם-DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח חיצוני-WD My Book 500GB USB&eSATA זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO לא יודע בקיצור תעזרו לי ,אני אוהב גם דברים מאגנבים חחח תודה!
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לN73 יש יציאה חיצונית לכרטיס זיכרון שלו? כי ל6230I אין
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. תודה עדי.
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
זוכרים את ה-YotaPhone ומסך הדיו האלקטרונית שלו? הוא בדרך להשקה בגרסה השלישית שלו, עם תג מחיר תחרותי יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח 2 GB עם תמיכה בעיברית ו USB 2 תקציב=350 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
http://www.iphoneforums.net/forum/iphone-news-site-news-7/apple-looking-preserve-one-hand-functionality-new-iphone-5-a-40938/
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן להעביר כרטיס sim ממכשיר ישן דור 2 (nokia 6100 ) למכשיר חדש דור 3.5 שניקנה לא דרך חברות הסלולר הודה על התיחסות
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
Sygic לE66 יש אפשרות להוריד? האם התוכנה הזאת מומלצת? והאם כאשר פורצים פלאפון אז האחריות שלו פג תוקפה?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מכשיר כלשהו שיכול לקרוא קבצי PDF וDOC עם אפשרות לכתיבת "פתקים" ומסך של 5'' (פחות או יותר...) בינתיים אין לי דרישות מעבר לקריאה\ כתיבה של מסמכים... מכיוון שאין לי מושג אם יש דבר כזה ומה היכולות שלו, אני לא יכול להגדיר תקציב- השאיפה היא כמה שפחות יקר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
תודה! ועוד שאלה קצרה....יש שם פונקציית הקלטה של קול?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי כי במחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני עם SGS2 חדש מחנות פרטית כסמארטפון ראשון. וארצה לשמוע את דעתכם, מתי כדאי להכנס לנושא של החלפת רומים: האם להתחיל מייד? או להשתמש בסטוק עד "שימאס"? אני מבין שזה עניין אישי אבל אינני יודע את היתרונות והחסרונות במלואם. תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם גרסת הג'לי בין מתוכננת להגיע גם למוטורולה RAZR ואם כן מתי? המכשיר הזה מתחיל לייאש אותי כבר. יש לי אותו עוד מעט קרוב לשנה ויש לי איתו רק בעיות. ויש לו ממש שלל בעיות- בטרייה מצחיקה, בעיות קליטה שגורמות לי פעם אחר לקבל התראה מה-WAZE ש" אין קליטת ג'י פי אס. לא ניתן לקבוע מיקום" (שזה לדעתי מה שעושה לי את הבעיות כשאני מפעיל WAZE) והמסך נתקע מדי פעם מבלי אפשרות לכבות אותו או לעשות לי איפוס. אם לא יוציאו גרסת תכנה שתסדר את הבעיות הללו אני מתכוון לקנות NEXUS 4.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-