עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מה אתם חושבים על זה:X200! http://www.usbid.co.il/product228.aspx?category_id=53 נראה לי מהיר יותר איפלו ממה שקיבלתי עם המכשיר

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by tintin,

שלום לכולם. ברשותי נגן COWON A3 כבר חצי שנה, הכל עבד פרפקט עד אתמול. העברתי אליו קבצים מהמחשב ופתאום הוא כבא. כשניסיתי לפתוח אותו הוא הראה מסך לבן ולא נדלק, גם הנורה האדומה בצד לא נדלקת. ניסיתי לחבר למחשב, למחשב ולחשמל, רק לחשמל ועדיין אותו מסך לבן. ניסיתי כמה פעמים ללחוץ על ריסט וזה גם לא עזר. קראתי בעיה דומה באיזה פורם אבל אני לא מוצא את התראד, חיפשתי שעות ולא מצאתי אותו, זה נראה לי היה על גן D2 והפתרון מוצלח מאוד. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by timont,

מי יכול לעזור ולהמליץ על מכשיר שכדאי להביא מארה"ב. מה שחשוב לי שיהיו בו: GPS מובנה שאפשר בקלות להתקין לו תוכנת מפות טובה של ישראל, מצלמת סטילס איכותית, מסך מגע, עדיף למערכת הפעלה שתומכת בהרחבות והתקנות תוכנה (WM6?). כמה מכשירים שראיתי ונראים לי מתאימים: Nokia (כאחד ש"רק נוקיה" לגבי טלפונים סלולארים אז יש לי משיכה אליהם): N95 8GB. N810. Mio (לדעתי הכי חזקים בפשטות ויצירת מכשירי GPS): A702. HTC (שמעתי מלא ביקורות חיוביות): TyTN II. מי מהם הכי מומלץ? האם בנוקיה שציינתי ה-GPS באמת עצמאי ומובנה (ולא מחייב שירות מחברת הסלולאר)? איזו תוכנות ניווט ניתן להתקין לו? בקלות? האם מישהו ראה אם זה עובד חלק? תודה.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  4. אהלן חברים, אני מחפש לאבא שלי מכשיר במקום המוטורולה הקשיש שמתחיל להתפרק. הוא לא צריך שום דבר חוץ מקישורית bluetooth, ייתרון לספיקר, תפריט בעיברית, ולהציג שיחות נכנסות ושיחות שלא נענו, ואם אפשר שיהיה מכשיר דק פיסית (זה כל מה שהוא צריך בדיוק). בגלל הדרישות המאוד בסיסיות, חבל לזרוק סכום כסף גדול. עם זאת, הוא כן רוצה מכשיר שייראה סולידי וכשהוא יוציא אותו לא יגידו "איזה קמצן". אז אני בא אליכם בעזרה. מכשיר בסיסי, ממשק נוח (אם יהיה של מוטורולה שהוא כבר רגיל אליו, מה טוב), ומחיר לא גבוה. עד כמה לא גבוה? לא להגיע ל-1000 שקלים, אחרת זה פשוט לא שווה את זה ואני ארכוש לו את ה-6230i כמו שיש לי ועושה את העבודה בסדר גמור ב-500 שקל (רק מפריע בו העניין שהוא נראה לא משהו). תודה, Anatoli.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לקנות נגן MP3 קטן קומפקטי עם 2 ג'יגה לפחות ואם אפשר גם שיראה וידאו אבל לא הכרחי... התקציב הוא עד 1000 שקל אז בדולרים זה 230 בערך... חשבתי על הסנסה אבל אני לא מתמצא כל כך בנגנים האלה אז רציתי חוות דעת שלכם... בנוסף לנגן הוא רוצה גם אוזניות IN EAR כמו הCX300 הוא מוכן להוציא עליהם עד 250 שקל כאילו 50 דולר לי יש את CX300 אבל אני לא יודע אולי יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה אז אם יש תגידו בבקשה תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  6. מתלבט בין שניהם: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7705231 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7706809 מחירים די זולים השאלה אם זה שווה את ההבדל במחיר,300 שקל... יש משהו במחיר 400 יותר טוב מזה?אני מחפש עם מסך כמה שיותר גדול-חשבתי על הסינים אבל אני לא בטוח בבקשה עזרה דחוף אני משועמם כבר חודש בלי MP4

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המהדורה המרועננת והמוזלת של מכשיר הדגל משנת 2021 עשוי להגיע אל החנויות בתחילת 2022, למרות שכבר קיבלנו שלל שמועות על כך שהוא נגנז במלואולכתבה

8. Started by Kukishin,

אני סובל בגולן

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by moca,

שלום, לטובת העבודה, נדרש לי טבלט אנדרואיד זול בגודל סביב 10 אינץ. המטרה לטעון עליו מצגות, מסמכי PDF וקבצי WORD ולמסור להדרכות. כלומר, נדרש חיבור USB לטעינת קבצים ואולי גם כיסוי שיאפשר להעמיד את הטבלט בזווית. תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  10. סדרת הביניים הפופולרית של החברה הסינית ממשיכה להתבסס על שבבים ממותג ה-Dimensity של MediaTek - אך עולה רמה עם שימוש בדגם 4 ננומטר שהיה שמור למכשירים בכירים בלבד ב-2022לכתבה

11. כרגע המכשיר לא תומך בעברית, אבל במידה ואגלוש באתרים בעברית, השפה תוצג כמו שצריך או כג'בריש? מה לגבי הודעות בעברית אפשר לקרוא אותן? יש אפשרות להתקין עברית או לחילופין מקלדת בעברית בשביל לכתוב הודעה למשל? אני לא מבין למה נוקיה ממתינה כל כך הרבה זמן בשביל לעברת אותו, לפי מה שקראתי רק בעוד 6 חודשים הוא יגיע רשמית לאארץ, זה פשוט לא חכם.(בלשון המעטה.) יש מישהו כאן בפורום עם מכשיר שכזה?

• 35 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by segevon,

שלום.. יש לי נגן iAudio X5L ואני רוצה לדעת מה אורך חיי הסוללה שלו.. ושאלה נוספת.. לחבר שלי יש אותו נגן.. פשוט בגרסת הX5 והוא הטעין אותו ב3V במקום ב5V כמו שכתוב על האריזה..זה יכול להשפיע על אורך חיי הסוללה.. תודה..

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by naoriko,

הורדתי GTA לאייפון\אייפוד ואני רוצה להכניס אותו לאייפון שלי דור 2 ואני לא יודע איך ועם איזה תוכנות בבקשה תעזרו תודה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by HairyAss,

נראה ששוק הטבלטים חם מאי פעם ורכישה של טאבלט נראית הכרחית (אם כי לא בהכרח ) ובמילים פשוטות, איך הnovo7 aurora מpandawill? מכשיר טוב? ניתן לשמוך על האתר? מישהו ניסה?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. תערוכת CES נגמרה לה, ואנחנו מתפנים לסכם את אירוע הטכנולוגיה הגדול בעולם ולספר לכם על המכשירים החכמים הכי מרשימים אשר הוצגו בה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9e%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%a6%d7%92/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם אני ממש בור בנושא הזה אני רוצה מכשיר דור 3.5 מסלקום או מירס בלבד , הכי חשוב לי שהוא יהיה קופקטי , קל ונוח לגלישה באינטרנט . התקציב לא כל כך משנה כי אני פורס את זה בתשלומים , אבל יש עדיפות למכשיר לא יקר שיעשה את העבודה תודה לעונים דרך אגב כמה תעלה חבילת גלישה באינטרט לחודש ?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by night-fire,

זוכרים את דב מורן ? (ממציא ה disk on key ) , המצאה חדשה שלו היא המודו. המודו הוא בעצם סלולארי מודולארי הכי קטן בעולם ויכול "להתקע" בתוך מכשירים אחרים . עוד מידע על ההמצאה החדשה כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html סרטון: עריכה- ככה הוא נראה שהוא "נתקע" בתוך מכשירים אחרים:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ניסיתי להתקין את SmartTouch ביחד עם python - באותו כונן - ואני עדיין לא מצליח להפעיל את התוכנה בפלא. מישהו מכיר תוכנה נוספת ? אפילו בתשלום ?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by gil_k,

--- אפשר למחוק---

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  20. כדאי לרכוש ? http://www.geekbuying.com/item/Orignal-Xiaomi-1167Mb-802-11AC-Dual-band-2-4GHz---5GHz-Router-Modem-with-1TB-2-5--SATA-Harddisk-HDD---Black-339550.html יש גם קופון הנחה של 15% אודה על תגובות

21. Started by idanarieli,

שלום יש לי גלקסי 5 - sm-g900a-he בגלל באגים בתוכנה (4.4.2_HE) וחוסר יכול לעדכן את המכשיר החלטתי להתחדש בגרסא מעודכנת יותר או ברום חדש. כשאני בודק עדכונים דרך ה kies אין שום מערכת הפעלה חדשה, ובניסיון לעדכן דרך הפלאפון- יש לי כישלון ברישום (registeration faild) יש לי כמה שאלות אליכם: 1. שמעתי שיש כמה באגים בגרסא החדשה, עדיין כדאי לעדכן או שעדיף לחכות עם זה? 2. יש אפשרות לפתור את התקלות בשדרוג הגרסא? 3. אם אני אתקין רום שונה על המכשיר זה עלול לגרום לי לבעיות בגלל שזאת גרסא A ולא F ? תודה

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. יש לי Nokia 6280 ורציתי לשנות את הפורמט של הסירטון וידאו כלשהו לפורמט שהפלאפון יתמוך בו. בבקשה, אל תגידו לי לחפש בגוגל או בפורום כי אין לי יידע רב בפלאפונים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. כלומר יש לי אפשרות בפלאפון בהגדרות של החיבורים לעשות שזה יתחבר רק דרך WAP GATEAWAY ז"א שככה אני לא מסוגל להכנס לאינטרנט שלסלקום?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Kukishin,

פעם הייתי עושה את זה עם STUMP ROOT וזה תמיד עבד כשהיה צורך ועכשיו 5.0.2 הוא אומר לי THIS DEVICE IS PATCHED SORRY!!. מה זה אומר ומה עושים? ניסיתי גם TOWELROOT ולא עזר וניסיתי גם דרך הקובץ IROOT ולא הלך. אנא עיזרו לי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מכשיר הביניים פלוס החדש של היצרנית הקוריאנית נחשף במלוא הודו עם קו מותן דקיק, מסך Super AMOLED ומצלמה משופרת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92/

• 1 תגובה
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.