עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Bartleby,

ידוע שהמצלמה ממוקמת בגב המכשיר, ובכל זאת, הייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא תוכנת צד שלישי שמאפשרת שיחות וידאו? תודה.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by TripMan,

בדיוק לפני כמה ימים, הE250 שלי התקלקל =/ היה אחלה של נגן , רק יש משהו מוזר ... כשאני מנסה להדליק אותו - הוא לא נדלק ולא קורה כלום. ( כנראה שמשהו במגעים נדפק) כשאני מחבר אותו למחשב - זה עובד והוא נדלק אבל ישר נכנס למצב של טעינה... =/ מה כדאי לי לעשות? ללכת ולנסות לתקן אותו? [ משהו מכיר אולי מקום בבאר שבע שמתעסק עם נגנים כאלה? ] או לקנות כבר SANSA CLIP..?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. עדכון: יצאה פריצה חדשה http://symbianism.blogspot.com/2009/01/hackers-vs-nokia-3-2-y-drivemodo-method.html ההודעה המקורית: לאחרונה (בחודשים האחרונים) שחררה נוקיה עדכונים למס' גדול של מכשירי סימביאן, כולם חוסמים את כל הפריצות שהיו קיימות עד היום. נכון לעכשיו לא נראה שיהיה ניתן לפרוץ אותם, אלא אם תתגלה פרצה חדשה. מאחר ולא ניתן לשחזר גרסה ישנה אתם תקועים עם סימביאן סגור. כל זאת בנוסף לעובדה שהעידכון יפרמט את המכשיר ויעשה בלגן בכרטיס הזיכרון כך שכנראה תצטרכו לפרמט גם אותו. בניגוד לדעה הרווחת פריצה של מכשיר סימביאני אינה נועדה על מנת להתקין תוכנות פרוצות בלבד. מה גם שאת זה החסימה החדשה לא מונעת (למרות שהיא הופכת את כל התהליך לכאב ראש). מקור: http://symbianism.blogspot.com

• 20 תגובות
    • 15.1k צפיות
  4. שלום אני מחפש חומרה שלאחר שהתקנתי את וויסטה , ,תוכנות צד ג' ,עידכונים , ועוד יצלם את כל חוצץ C ומתי שאני ירצה יחזיר את המחשב לנקודה שצילמתי בדיוק ללא קבצים שונים שהורדו לאחר הצילום ללא וירוסים שהגעו אחרי הצילום ללא שינויים בדפדפן שהגיעו אחרי הצילום של החוצץ בקיצור כל השינויים מ- א-ת ימחקו לאלתר . אם יש אנשים שיש להם חומרה כזאת בפועל אנא ענו אנשים שאין להם את החומרה ורק שמעו על כך בבקשה תנו לבעלי ניסיון בפועל לעזור

5. Started by ForresT,

אני רוצה לשמוע דרכו מוזיקה בפלייר שברכב. איך אני מחבר?יש בפלייר ברכב רק יציאה של AUX לאוזניות כלשהן.צריך לקנות משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by minimi,

שלום לכם המכשיר שבכותרת נירכש עבורי מאירופה והוא ללא עברית. האם ניתן להוסיף\לצרוב עליו עברית ללא עזרה מחנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אז אני צריך המלצות חיוביות\שליליות לגבי הפלא' הזה.. **חשוב לי מוזיקה וסוללה עמידה... בבקשה תגיבו..

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  8. העברתי את ערכות הנושא לפלא וכשאני מנסה להתקין אותם(קיבצי SIS) הפלא רושם לי שזה לא מתאים לגירסה שלי... **אלה ערכות נושא שמיועדות לnokia 5800 -לפחות זה משרשום באתר בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by Avi Levin,

http://www.ioffer.com/i/NEW-UNLOCKED-APPLE-IPHONE-3GS-3G-S-32GB-BLACK-WARRANTY-121428227 אני יודע שאסור לבטוח בכאלה הצעות, אבל זה די עניין אותי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by matteo,

אוקי, יש לציין שהכל חוקי כאן, הפלאפון ברשותי כבר כמה שנים אז עברתי לסלקום, ובא לי להשתמש בנוסף גם בפלאפון הישן שלי k610i עם הסים של סלקום יש לי את התוכנה שמביאה לי את הקוד לunlock אבל כשאני נכנס לפלאפון בלי כרטיס סים, אני יכול אך ורק לחייג למס' חירום, אין לי אפשרות בכלל ללחוץ על סולמית וכשאני לוחץ על סולמית לא קורה כלום, רק מספרים אפשר ללחוץ. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  11. חברה בבקשה עזרה בנושא... (קיבלתי את ה- 5800XM אתמול ;D ) ויש לי שאלה ב Sony Ericsson יש תוכנה שמזהה שירים..או משהו כזה..יש תוכנה כזו גם בNokia???

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  12. אין לי בעיה גם עם ג'נרי ואין לי בעיה עם הזמנה מחול. זה כולה הולך לנגן פרקים של סדרות/סרטים ב SD על הטלוויזיה העתיקה שלי במעונות תודה

13. Started by F430,

מעניין אותי לדעת איזה נגן יותר טוב תודה :]

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Or4more,

אז ככה אנשים אני צריך נגן של 4GB - תקציב עד 350-380 ש"ח במקסימום מקסימום.. כמה דברים שאני צריך מהנגן: אמינות, מסך(לא אוהב את האלה בלי מסך כמו IPOD SHUFFLE), תמיכה בעברית יהווה יתרון, ונוח להתעלמות(ריצה ואופניים). חשבתי על ה Sansa Clip אבל אז ראיתי את ה iAudio Cowon i7 שנראה לי ממש ממש נחמד ויש לו מסך נחמד מאוד, אפשרות לתמונות, וידאו וכולי.. מצד שני, אני לא בטוח שאפשר לרוץ איתו, מה אתם אומרים?אם אני שם אותו בכיס די עמוק הוא לא יפריע לי? הא ועוד משהו, התקציב שלי לא בשמים אז חשוב לי שהנגן ינגן שירים באיכות די טובה עם האוזניות שבאות איתו תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by ziv0798,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל (מתוך שימוש, ידע כללי) איך הוא? נוח, מצלמה טובה...?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by esaly,

מישהו מכיר את הדיבורית הזו ויכול לתת חוות דעת? קניתי פשוט דיבורית T305 שהתקלקלה ובחנות אמרו שיכולים להחליף לי ל505... אודה מאד לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mazoneli,

רכשתי את האוזניות הנ"ל עבור המכשיר הנ"ל משום מה לפעמים בזמן שאני שומע מוזיקה יש הפסקות של כמה שניות, כמו שדיסק "קופץ" זה ממש מציק. יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות ?, או איך אפשר לפתור את זה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Uniden SK-ZA7A http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718002 לבין Apex DPF-230 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728248 בכלליות ראיתי בזאפ במחירים האלו עוד מספק חברות אבל שאני ממש לא מכיר. לכן אני מעדיף לא לקנות אותם. בנוסף, היבואן של אפקס הוא יורוקום ויונידן זה ברימאג. שאלתי היא מה לדעתכם עדיף? לפי הנתונים השונים בחנויות שני המכשירים הם בעלי אותם נתונים, בנוסף לעבודה ששניהם באותה רמת מחיר.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by penny1,

שלום רב, אני עומד לרכוש סלולרי חדש בחברת פלאפון רציתי להתייעץ לגבי איזה מכשיר עדיף ה בc905 או הw995. קראתי פה המון המלצות על ה w995 אך במדרכי קניה רבים ה c905 מקבל ניקוד גבוה יותר ובנוסף הוא גם זול יותר. מה גם שמצויין שה w995 אינו עובד טוב עם גלישה בhtml. אשמח לשמוע את דעתכם

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by ziv0798,

בנובמבר האחרון(11/08) שידרגתי בחוסר רצוני למכשיר סוני אריקסון K660 (מכשיר נחמד, לא בשבילי...), עוד מעט מסתיים החוזה של השנה וחצי מנובמבר (עד 04/09) ואני רוצה לקבל המלצות לגבי פלאפונים מהחברת סלולר (orange,סלקום, פלאפון) ה"דרישות" שלי הם: -התחייבות לתוכנית למשך 18 חודש בלבד! -מכשיר כולל חבילה -לא Sony Ericsson -מצלמה, לפחות 3.2MP כאשר 5MP עדיף - לא כל כך חשוב לי הרמקולים העיקר שבאוזניות ישמעו טוב... שוטטתי ברשת וראיתי את הSamsung Soul ב אורנג' במחיר ממש זול של 130 לחודש לחבילה שכוללת:200 דקות שיחה, 200 SMSים מכשיר (בתוספת של 200 ש"ח חד פעמי) וחבילת גלישה אשמח לקבל חו"ד על המכשיר SOUL או מכשירים טובים אחרים במחיר טוב תודה וערב טוב![br]פורסם בתאריך: 14.09.2009 בשעה 18:…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, אז ככה, אני כבר הרבה זמן מחפש נגן שיהיה טוב ואיכותי, חיכיתי שיגיעו מסכי הטאצ' ויתקדמו קצת, שקלתי לקנות Iphone/Ipod Touch אבל אם יקרה להם משהו אכלתי אותה כי לתקן אותם בארץ זה כאב ראש, בנוסף המחירים שלהם די גבוהים ולא ממש יש בארץ את הדור החדש. אז מה צריך להיות בנגן/פאלם: קודם כל העדיפות היא לנגן איכותי ופחות לפאלם. 1. איכות סאונד טובה 2. מסך מגע 3. גודל לפחות של 16GB 4. ניגון סרטים זה + אבל לא חובה 5. WIFI אם יש בנגן זה מעולה, אם לא לא נורא, בפאלם חובה WIFI זהו לדעתי, קראתי ביקורות טובות על הנגן Cowon S9 שנראה לי כבחירה טובה אבל אני אשמח לעוד הצעות... תודה.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  22. טס עוד הלילה ולא מצליח להגדיר ניווט להולך רגל - מה שעלול להיות מאוד שימושי במרכז העיר תודה למשיבים ולקוראים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by genia,

מישהו התנסה במכשירים שמחקים תאייפון כמו meizu,sciphone,hiphone,f003,i9 ? מאוד מושכת אותי האופציה של המכשירים לצפייה בשידורי טלויזיה אנלוגיים ותמיכה בWIFI,BT וכרטיסי זכרון האם הם שווים את המחיר הלא רב שלהם? אולי רק כנגנים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מישהו שאני מכיר נוסע לשם, ולא מצאתי את המחירים באינטרנט. האייפונים שם סימפרי אז אם המחיר לא גבוה אני אקנה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by Gil28,

לאחי, חשבתי על נוקיה בגלל הנוחיות להפוך לעברית. אחי לא שומע מוסיקה על כל המשתמע מכך. אשמח למכשיר שמאפשר התקנת כל מיני משחקים ופיצ'רים מגניבים. חשבתי גם על האייפון רק שאני מפחד מחיקויים ונמכר רשמי מעל התקציב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים