גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
היום בלי שום סיבה ה-E280 בין יומיים שלי התפגר לו המחוגה דולקת באור הכחול שלה וזהו. שום דבר לא מגיב, ניסיתי ריסט, לחבר לUSB ושום דבר. פשוט שום דבר. אפילו להפסיק את האור של המחוגה אני לא מצליח יש לציין שעדכנתי לתמיכה בעברית והוא עבד בסדר - זה קרה ככה פתאום כשהדלקתי אותו מה עושים עכשיו?מישהו נתקל בזה?עדיין אפשר לממש אחריות? אובד עצות כבר :'(
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני עוקב אחרי המדריך הבא: http://blog.sptechnolab.com/2011/03/09/android/android-upload-image-to-server/ ובכל זאת, אני לא מצליח בשום צורה להעלות כלום. הLOGים בשרת לא מראים שגיאה, הם מראים ששום דבר לא הגיע בכלל. יש למישהו שיטה יותר מוצלחת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אין לי מושג איפה לפרסם את זה. אבל אני צריך חומר שיתן לי את ההבדל בין אורנג' לסלקום, הן מבחינת סוגי רשתות, מבחינת תדרים, סוגי אנטנות הכל באופן מקיף.. אין לי מושג מאיפה להשיג חומר.. תודה רבה, ומצער אם זה לא המקום
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני רוצה לקנות HTC HD 7, ובגלל שלא קיים ברשתות הסלולריות, אני כנראה אקנה אותו מ-Eline. במידה ואני קונה אותו משם, מה קורה עם התוכנית הסלולרית שלי? יש לי תוכנית חיילים בסלקום, אבל לא של סמארטפון, אז אני אצטרך לקנות SIM חדש ולא תהיה לי תוכנית חיילים שמתאימה לסמארטפון? או שאצטרך לעשות תוכנית שמתאימה לסמאטפון, אבל לא משתלמת כלכלית? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום עד היום היו ברשותי מכשירי סמסונג בלבד מחפש מכשיר עד 2 אש"ח מומלץ חשוב סוללה, מסך, מצלמה מבקש המלצה (אשמח מנומקת) תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
המכשיר החכם החדש של היצרנית הסינית שבולטת בנציגותה בשוק הישראלי נחשף, ומהווה מימוש של כל מה שקיווינו לו עבור שבב ה-Helio P10 החדש של Mediatek ה-Redmi 3 וה-Redmi Note 3 (על שתי גירסאותיו) מבית Xiaomi הם סמארטפונים משתלמים ביותר שקשה מאוד למצוא להם תחרות ראויה, גם בשוק העמוס והרווי של היום. עם זאת, נראה ש-Meizu לא נבהלה מהמצב ויצרה מתמודד מעניין מאוד משלה – עם ה-m3 Note החדש. ה-m3 Note מהווה יורש ל-m2 Note הפופולרי, ובדומה למכשיריה העדכניים של Xiaomi הוא מציג קפיצה משמעותית קדימה ברוב המאפיינים – מעטפת אלומיניום מתכתית בעובי סביר של 8.2 מילימטרים מחליפה את הפלסטיק הבוהק, שבב ה-Helio P10 מתומן הליבות העדכני של Mediatek אמור לספק שיפור קל לביצועים לעומת ה-MT6753 ושי…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הסמארטפון המשוכלל החדש של Xiaomi נחת בארץ בייבוא רשמי עם תג מחיר בלתי מבוטל - שנחתך כבר עתה תודות לתחרות בין היבואנים המקביליים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצנ לקנות ספר אלקטרוני, ומחפש המלצות מה שיצא בסטימצקי די יקר עבורי, ואני מחפש משהו יותר זול לא חובה שיתמוך בעברית אבל כמובן רצוי חוץ מזה הדבר העיקרי שחשוב לי זה מסך ברור וכמה שיותר גדול תודה לכל מי שיעזור אם יש כבר שרשור על רידרים אני אשמח עם יפנו אותי לשם
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
גלאקסי S3 דואר של 012 מוגדר להורדת הדוא"ל למכשיר (לא קריאה בשרת). מחקתי הכל מהמכשיר מכל התיקיות ועדיין מופיע החיוי שלילי על מספר הודעות כפי שרשום בכותרת. החיווי לא מופיע במחשבים אחרים אלהם אני ניגש לאותה תיבת דואר. מישהוא נתקל ?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
תוצאת מבחן Antutu עבור הסמארטפון החדש מוכיחה, לכאורה, כי הוא אכן כולל גירסה מתוקנת ומשופרת של שבב ה-Snapdragon 810 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוכן-להשקה-ה-oneplus-2-מבקר-במבחן-ביצועים-וחוז/
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MP3 של סאן דיסק והוא פתאום התחיל "לשיר ברוורס" אני מדבר על זה שהוא מנגן כהילו אני כול הזמן לוחץ לו לעביר את השיר אחורה. לקחתי את זה לחברה(שנותנת לי אחריות של שנה) והם חירטטו לי איזה משהו שזאת בעיה בתוכנה ולא בנגד ולהוריד עדכון לתוכנה של הנגן והכול יסתדר. עכשיו רציתי לדעת יש דבר כזה עדכון לנגד MP3? אם כן אך אני עושה את זה. כי חפשתי באתר של סאן דיסק ולא מצאתי משהו והדבר היחיד שמצאתי זה עדכון דרייברים לנגד. וגם זה נשמע הגיוני מה שהם אומרים(כי לי זה נישמע כמו התנערות שלא יצטרכו לספק לי נגן חדש)
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, שנים שלא ביקרתי באתר לכן גם הניתוק מעולם הגד'טים. אין לי ממש דרישות מיוחדות לנגן, רק שתהיה לו איכות שמע טובה, שיהיה דק, ומסיבי (מבחינת איכות בניה), נפח לא ממש משחק תפקיד, וגם לא פונקציות כגון משחקים, וידיאו, תמונות. וכמו שכבר ציינתי בכותרת, שיתבסס על HD. ראיתי בפרוספקט של באג (זה שבא עם עיתון יום שישי ) את הנגן של M5 שנכנס לי בול לתקציב, שווה קניה?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לעשות debrading ועדכון קשוחה לנוקיה E72 של חברת פלאפו, rm-529. http://2best4u.goop.co.il/Web/?PageType=0&Item... המכשיר ככל הנקראה אמריקאי. השאלה היא איזה קוד אני צריך לצרוב לו עם NSS בשביל לשמור על העברית ולקבל את הגירסא הכי עדכנית של הקשוחה? תודה שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית המכשיר בחנות פרטית, אך נאמר לי שהוא לא יעבוד בצורה חלקה ולא יקלוט בכל הארץ עקב אי-תמיכה בכל התדרים ( רשת פלאפון ) האם זה נכון? מה, אין בארץ חנות פרטית שניתן לרכוש ממנה ב100%..... על מה צריך לשים לב ברכישה? תודה
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
ה 3100 שלי עוד שניה מתפגר אז אני חייב סוף סוף לקנות מכשיר חדש... וגם נמאס לי שבנות מסתכלות עלי מוזר שאני עם כזה מכשיר ישן. אשמח אם תעזרו לי לבחור מכשיר עד סביבות ה 1000 שקל. אני רק משתמש בטלפון בישביל שיחות ולא אפליקציות משחקים וכ'ו. רק חשוב לי שהוא יראה טוב בישביל לא לעשות לי פדיחות... שיהיה לו מסך מגע MP3 וזהו. מעדיף גם לגמור את הסיפור מהר עם מכשיר חדש מ KSP, BUG או אייבורי ולא להתעסק עם יד 2. תודה רבה על העזרה. אגב בגלל שהמכשיר הקודם שלי ישן אני צריך ללכת לבקש סים חדש? או זה אמור להתאים לחדש?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני צריך הרבה מאוד מקום... היו לי גם איפון וגם איפוד, ואיבדתי את שניהם בנסיבות מאוד מצערות . עכשיו יש לי Defy ואני מאוד מרוצה ממנו (זה ממש מגניב שהוא נגד מים בכל מקרה, למזלי גיביתי את אוסף המוזיקה שלי כמה ימים לפני שאיבדתי את האיפוד (iPod Touch 64gb) ועכשיו הייתי רוצה להעביר את האוסף לDefy... אבל אני לא בטוח שהוא יתמוך בכרטיסי Micro SD החדשים האלה שיצאו של ה64 (יצאו של Kingmax ושל Sandisk אם אני לא טועה...) מישהו מכיר את הנושא? אגב, off topic, היה לי יוזר ממש מזמן בפורום הזה והוא איכשהו נעלם, חבל, עכשיו אני מרגיש נוב
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלות בקשר למטען של המכשיר: 1. האים מכשיר שנקנה בארה"ב יתאים לרשת החשמל בארץ? (110V בארה"ב, 220V בארץ). בחנות טוענים שכן, אבל נראה לי לא הכי אמין... 2. האים מטען שבמקור מיועד לסמארטפון אחר (נגיד גם של HTC ועם מיקרו USB, אבל ישן יותר) יתאים ל-ONE S או שנדרש מטען יעודי ל-ONE S? (אני רוצה לקנות מטען לרכב אבל אין משהו שכתוב עליו "ONE S"- יש הרבה מטענים שכתובים עליהם שמות של דגמים אחרים...) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות בארץ עד 700 ש״ח לשימושים מגוונים ורגילים מוזיקה ויוטיוב וכאלה. אוזניות מסוג on-ear לא bluetoothחיבור חוטיאשמח לשמוע המלצות תודה!
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
כשאני עושה עליו קליק ימני באינסטולוס אין לי אפשרות של בקאפ
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
יש לי גלקסי 2 שקניתי בתאילנד.. ושמתי את ההגדרות של פלאפון כמו שאמרו לי כאן לעשות.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מצאתי אתר אחד והיה שם רק 12 משחקים אני מחפש עוד משחקים מי שמכיר אתרים שירשום לי אותם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בצער רב איבדתי את הנגן של - Iriver H320 20GB הישן והטוב ועכשיו אני צריך לחפש תחליף. ראיתי מספר דגמים אבל לא מצאתי חיווי מספק בהשוואה ואולי יש דגמים שפספסתי (או שניתן למצוא בחו"ל). כרגע ה-IAUDIO J3 מוביל וה-CREATIVE X-FI2 (למרות הנפח הקטן אבל בתוספת כרטיס הרחבה) אחריו. עיקר השימוש מבחינתי הוא המוזיקה ואינני רוצה IPOD. הייתי גם שמח ללכת על IRIVER אבל לא מצאתי משהו בהשוואה לשניים למעלה. מה הדעה הרווחת כאן? J3 בלי לחשוב פעמיים? אולי ללכת על נגן ללא מסך מגע כמו הI9? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
סמסונג מחזירה את מותג ה-Galaxy Active שלה לפעולה - עם עט מגע ומימדים מוגדלים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הקוריאנית מביאה לרשת מספר סרטונים רשמיים חדשים שמפרטים ומסבירים את המאפיינים המובילים של מכשיר הדגל שזה עתה נחשף אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת אודות ה-G5, הגיע הזמן לעבור לשלב הצפייה. ב-LG ארה"ב פירסמו שבעה סרטונים קצרים אשר מציגים חלק מהיכולות הייחודיות של הדגם. רוב הסרטונים מתרכזים ביכולות המצלמה (עליה לא דיברו יותר מדי במסגרת מסיבת העיתונאים עצמה), ואחרים מתפארים בגישה הקלה לסוללה ובחריץ ה-microSD, שנותר גם הוא במכשיר על אף המעבר למעטפת מתכתית מלאה שקצת פחות ידידותית למאפיין. כל הסרטונים הם על רק אתריה הפופולריים של העיר ברצלונה, אשר מארחת את תערוכת ה-MWC, באופן די טבעי. לקינוח, הנה סרטון מהא…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-