גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
בחיפושי אחרי נגן נייד שיוכל בעיקר להראות לי סרטים באיכות טובה, ומסך איכותי - הגעתי למסקנה שאני כנראה יקנה את הIaudio A3 60GB (אני עדיין פתוח להצעות אם יש לכם נגן אחר להציע לי (כבר החלטתי לא ללכת על ארקוס, אני לא מעוניין להתסבך עם כל מיני תוספים בשבילו..)) עכשיו לפי מה שהבנתי בארה"ב הוא יעלה לי בערך 400$, אבל עדיין יש לי שתי שאלות שקצת מטרידות אותי - 1. נגיד ונהרס לי המכשיר בארץ, אני פשוט הולך לחנות של אותה חברה שקניתי בחו"ל והם יתקנו לי? (כל עוד יש אחריות כמובן..) 2. נגיד ויהיה לי סרט על המחשב , בלי כתוביות מובנות, ואני פשוט יכניס אותו לנגן שלי, ובייחד איתו אני יכניס כתוביות בדיוק באותו שם , אני יוכל לראות עם כתוביות על הנגן? (כמו שנגיד צורבים לDVD סרטים ורואים אותם עם כ…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
המכשיר הראשון עם שבב Helio G70 הגיע - ומבחני ביצועים ראשונים מציירים תמונה אופטימית עבור יכולות העיבוד שיהיו זמינות במכשירים עם מחיר של 500 שקלים ופחות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשמוע שמע מהטלפון כשאני מחובר לדיבורית BT ברכב (תכלס כדי לשמוע את WAZE). השמע עובר בזמן שיחה (כלומר כל השמע, לא רק השיחה מן הסתם) ואני מעוניין שהוא יישמע מהדיבורית כל הזמן. יש לי SGS. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-super-amoled-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-4k/
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הסטנדרט האירופי והאמריקאי? האם זה משמעותי? (זה הופיע כשבררתי על סמארטפון סיני: THL T6S)
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני עם SGS2 חדש מחנות פרטית כסמארטפון ראשון. וארצה לשמוע את דעתכם, מתי כדאי להכנס לנושא של החלפת רומים: האם להתחיל מייד? או להשתמש בסטוק עד "שימאס"? אני מבין שזה עניין אישי אבל אינני יודע את היתרונות והחסרונות במלואם. תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מי שרכש נקסוס 7 וטרם הפעיל את חשבון הגוגל שלו לטובת קבלת מענק הבונוס של ה25$ , זה הזמן לבצע. גוגל הודיעה כעת כי המועד האחרון להטענת (לא שימוש) מענק הבונוס הוא סוף ספטמבר השנה. מרגע ההטענה המענק יהיה תקף לשימוש עד אמצע 2013. אתם עוד כאן ? לינק לכתבה: http://www.droid-life.com/2012/09/18/25-google-play-credit-with-nexus-7-promo-ends-september-30/
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם גרסת הג'לי בין מתוכננת להגיע גם למוטורולה RAZR ואם כן מתי? המכשיר הזה מתחיל לייאש אותי כבר. יש לי אותו עוד מעט קרוב לשנה ויש לי איתו רק בעיות. ויש לו ממש שלל בעיות- בטרייה מצחיקה, בעיות קליטה שגורמות לי פעם אחר לקבל התראה מה-WAZE ש" אין קליטת ג'י פי אס. לא ניתן לקבוע מיקום" (שזה לדעתי מה שעושה לי את הבעיות כשאני מפעיל WAZE) והמסך נתקע מדי פעם מבלי אפשרות לכבות אותו או לעשות לי איפוס. אם לא יוציאו גרסת תכנה שתסדר את הבעיות הללו אני מתכוון לקנות NEXUS 4.
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חבר טוב מבקש המלצה לסמארטפון עד 2K ש"ח לקניה בחנות בירושלים. תהיתי אם יש כאן ירושלמים שמכירים חנויות ויש להם המלצות בנידון? מעבר לכך, בעבור מכשיר מה שעלה לי בראש שנמצא בתקציב- *נקסוס 4 8 ג'יגה *גלקסי 2 *HTC סנסיישן המכשירים מסודרים לפי הסדר האידיאלי לדעתי, האם אתם מסכימים? פיספסתי מכשיר כל שהוא? חשוב לציין שהוא מתעניין במכשיר חדש ואין אפשרות להזמין מהאינטרנט. הוא העלה רצון לכך שהמכשיר יהיה עם סוללה שתחזיק כמה שיותר מעמד ושהמכשיר יהיה עמיד פיזית. תודה רבה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מעבדה שיכולה לתקן לי את המסך למכשיר גלקסי s3 מדגם SGH-T999 (במקור מt-mobile). תיאור הבעיה: מכשיר נפל וקיבל מכה, חיצונית הכל תקין. מסך מגע, נורית LED, כפתורים - הכל תקין רק המסך עצמו לא נדלק (נשאר שחור). מהתעסקות אני רואה שהחלק של המגע כנראה עדיין עובד בצורה תקינה, אם כי קשה להיות בטוח כי לא רואים כלום. בדקתי במספר מעבדות שטענו שהם לא יכולים לתקן את המסך היות ואין להם את החלקים המתאימים של הדגם הזה היות והם שונים מהדגם שנמכר בארץ (I9300) חשבתי להזמין את החלקים מארה"ב אבל זה נראה כמו סיכון די גדול היות ואני בכל מקרה לא אדע להרכיב את זה לבד ויש סבירות גבוהה שאזמין חלק לא נכון. מישהו מכיר מעבדה שיש לה חלקים לדגם הזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מכשירים חכמים עם גירסת המובייל של חלונות 10 יהיו זולים מאוד, תודות לשבבים החדשים של קוואלקום לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רוצים-סמארטפון-חלונות-10-ב-300-שקלים-אין-בעי/
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם יש לי גלקס 3 neo ואני עידכנתי את העידכון שיהיה בפלפון,ואני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה הקודמת. איך אני עושה את זה? בתודה גיל
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אם אני גולש באינטרנט באייפון וכתב העמוד קטן, אני יכול להגדיל את זה בצורה כזו שיותאם למסך על ידי שתי לחיצות על הטקסט, איך באנדרואיד מתאימים לגודל של המסך את הטקסט, והאם יש הבדל בזה בין הגירסאות של אנדרואיד?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אולי מחול אבל אני לא מתמצא בתכונות של המכשירים,אני רוצה אנדרויד משהו עד 500-550 דולר מישהו יכול להמליץ על משהו ולפרט למה? אני השמח ממש
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בארה"ב. כרגע הנקסוס 4 מתאים לתקציב שלי ואני לא רוצה לשלם מעבר ל300 דולר שבהם ניתן לקנות אותו. האם במחיר הזה, הוא הטלפון הכי טוב שיש? אין לי צורך בהרבה זכרון אבל יש לי בעיה עם זה שהסוללה לא מתפרקת ולא ניתן להכניס כרטיס מיקרו אס די. האם קיים טלפון שהוא איכותי ובעיקר אמין באותה המידה ועולה אותו סכום? בנוסף, כל טלפון שאני מסתכל עליו יש לו טכנולוגיה אחרת למסך. עד כמה זה חשוב ורלוונטי? האם יש טכנולוגיות שהן לא גמור? תודה
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 מדבקות הגנה למסך של Ainol Novo 7 Fire. בנוסף כיסוי שהוא גם מקלדת USB המתחבר לכל טאבלט אנדרואיד 7". רציתי לדעת כמה בערך הם שווים... אני מתכוון למכור אותם כיוון שהחזרתי את הטאבלט שהיה תקול. תודה!
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפוד טאצ' 4. וכשאני מנסה לסנכרן את האייפוד עם המחשב (הוספת שירים) התוכנה מתחילה למחוק לי את כל האפליקציות שיש לי בפנים. איך ניתן לנטרל זאת???? אשמח אם תעזרו!
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441985,00.html
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
איזה מבין השניים טוב יותר ? אשמח לפירוט. תודה וערב טוב
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
אז ככה.. המרתי קליפים של MPEG ו- AVI ל- AMV עם התוכנה שהגיעה... העברתי לנגן והפעלתי את הקליפים... בהתחלה הנגן ניגן את כל הקליפ טוב ואח"כ רציתי לראות את הקליפים עוד פעם ואז הנגן ניגן אותם למשך 10 -15 שניות (את כולם לא רק אחד) והפסיק. אז כיביתי ניסיתי עוד פעם ועוד פעם הפסיק אחרי 10 שניות לנגן.... וככה עוד פעם ועוד פעם.... אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הזאת אז בבקשה שיענה. תודה
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לאחרונה נשבר לי המסך של הנגן ואני רוצה לתקן מי יכול לתקן לי אותו? האם יש נותני שירות מורשים? או אולי מעבדות פרטיות מסוגלות? אשמח לקבל כתובות מספרי טלפונים וכדומה ליצירת קשר תודה גיא
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב כף יד של IPAQ, ואני רוצה לבדוק איזו גרסה של Windows Mobile מותקנת עליו. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם שווה לקנות אותו בארץ או בחו"ל בKSP ראיתי אותו 1280
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-