עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. משהו מדהים עיצוב אישי לכל מכשיר ומכשיר בחירה אישית ועיצוב מדהים כנסו לכאן !!! http://www.wesell.co.il/click/tsnFYFrbKVAjj79/JLV4VxacGhbHdhP/TstsnFYFrbKVAjj79tS

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  2. מי שרכש נקסוס 7 וטרם הפעיל את חשבון הגוגל שלו לטובת קבלת מענק הבונוס של ה25$ , זה הזמן לבצע. גוגל הודיעה כעת כי המועד האחרון להטענת (לא שימוש) מענק הבונוס הוא סוף ספטמבר השנה. מרגע ההטענה המענק יהיה תקף לשימוש עד אמצע 2013. אתם עוד כאן ? לינק לכתבה: http://www.droid-life.com/2012/09/18/25-google-play-credit-with-nexus-7-promo-ends-september-30/

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  3. Started by LRa,

בוקר טוב, אני רוצה לעשות debrading ועדכון קשוחה לנוקיה E72 של חברת פלאפו, rm-529. http://2best4u.goop.co.il/Web/?PageType=0&Item... המכשיר ככל הנקראה אמריקאי. השאלה היא איזה קוד אני צריך לצרוב לו עם NSS בשביל לשמור על העברית ולקבל את הגירסא הכי עדכנית של הקשוחה? תודה שבת שלום

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  4. מכשיר הדגל הבא מבית LG יציע סוללה נדיבה במיוחד ושידרוג נוסף עבור יכולות האודיו המוכרות של המותג לכתבה

5. Started by Electric Boom,

היום בלי שום סיבה ה-E280 בין יומיים שלי התפגר לו המחוגה דולקת באור הכחול שלה וזהו. שום דבר לא מגיב, ניסיתי ריסט, לחבר לUSB ושום דבר. פשוט שום דבר. אפילו להפסיק את האור של המחוגה אני לא מצליח יש לציין שעדכנתי לתמיכה בעברית והוא עבד בסדר - זה קרה ככה פתאום כשהדלקתי אותו מה עושים עכשיו?מישהו נתקל בזה?עדיין אפשר לממש אחריות? אובד עצות כבר :'(

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by 11moshiko11,

שלום! רציתי לדעת אם האינטרנט במכשירי דור 3 החדשים (בעלי SIM של דור 3) יהיה זהה לאינטרנט באותו מכשיר, רק בעל SIM ישן, דור 2 (מבחינת מראה, מהירות)? האם דפי האינטרנט יעודיים לסלולר או האינטרנט הוא זהה לאינטרנט בו אני גולש מהמחשב? תודה

7. שלום רב, רציתי לשאול האם מישהוא יודע איך לבטל את האופציה שמחשב כף יד נדלק בכל פעם שאני מדליק את המחשב הראשי .... מחשב כף יד מחובר לעריסת USB אל המחשב הראשי ונדלק בכל פעם שהמחשב הראשי נדלק - אני יודע שישנה אופציה לבטל את זה אבל לא זוכר איפה.... מחשב כף יד MIO 168 ... תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי Iriver H320 , אחרי שנתיים בערך של שימוש הסוללה מתחילה קצת לזייף ולהזדקן , שאלתי היא אם מישהו יודע מאיזה דגם הסוללה? או דגם של סוללה חלופית שמתאימה? (חשוב שתהיה באותו עובי ואותם מידות) אני רוצה להזמין אחת מארה"ב. תודה רבה חברים

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by talisman,

שלום קניתי pocket pc חדש (mio 350) ואין לי מושג אילו תונכות מומלצות יש אני אשמח להמלצות.. תודה

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  10. Started by zabal12,

שלום , רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה עולה samsung galaxy s4 בברלין ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by raltal,

תודה..

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  12. היי אנדרואיד 5.1 ופלאפון INTEX AQUA STAR 4G נגמר הROM במכשיר, הכנסתי SD CARD בגודל 64 ג'יגה, התחלתי להעביר אפליקציות ידניות (והצליח להעביר) בהגדרות אכסון הגדרתי כברירת מחדל כתיבה לSD CARD, ועדיין שאני מנסה לעדכן או להוריד אפליקציה מPLAY STORE הוא כותב לי שאין מספיק מקום. (ניסתי גם בהגדרה "תן למכשיר להחליט") ושום דבר לא עוזר מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by EpoXi,

שלום חברים, ברשותי HTC Desire HD בן שנה. המכשיר מעולה ואני מרוצה מהיום הראשון. הפספוס הכי גדול שלי היה שלא קניתי חבילת גלישה מההתחלה ועד עכשיו אני רק עם רשתות WIFI. אז חשבתי להתקשר לחברות סלולר ולהתחיל להתמקח איתם ולהוציא איזה חבילה נחמדה עם גלישה סלולארית - אני לא מדבר הרבה והחשבון שלי בדרך עד 150 שקל. העניין הוא שהמכשיר שלי לא תמוך בשום חברה חוץ מאורנג' עקב בעיית הקליטה - הוא לא תומך בתדרים של פלאפון (ורמי לוי) וסלקום עכשיו. לכן עלה לי רעיון למכור אותו ולקנות מכשיר חדש. השאלות הן, כמה אפשר למכור לדעתכם את המכשיר שהוא בן שנה ושמור להפליא, האם כדאי לחפש עסקה בסדר גודל שדיברתי עליו, והכי חשוב - איזה מכשיר לקנות? השאלה האחרונה הכי חשובה מכיוון שמאד התרגלתי לממשק הSENSE של…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  14. קיבלתי שילשום תמכשיר וכשאני מנסה להעביר למכשיר אחר של אותו דגם זה כותב לי שעברת הקובץ נכשלה וניסיתי כמה פעמים לשלוח ולא עוזר משהו אולי יודע למה זה ואיך מעבירים קבצים במכשיר הזה למכשיר אחר? כי גם שמנסים לשלוח לי כתוב שהשליחה נכשלה למה זה?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by idb1,

שלום לכולם. רציתי לרכוש כרטיס זיכרון ובנוסף כרטיס wifi לppc mio 350 שלי. ידוע לי כי ישנם התקנים נפרדים של כרטיס wifi ובלותות' ושילוב יחיד שמצאתי הוא שילוב של כרטיס sd 2 ג'יגה ובנוסף ניתן לחבר לו usb. רציתי לדעת אם קיימים שילובים נוספים של כרטיס זיכרון בעל נפח של 2 ג'יגה (או אחר) ובנוסף כרטיס wifi או כל שילוב אחר מלבד usb. תודה על העזרה. עידן.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  16. אהלן. קניתי זכוכית אחורית מקורית לאייפון 4 מebay, ניסיתי להרכיב אך זה לא מתאים. אחרי שקראתי מאחורה ראיתי שההבדל היחיד בכיתוב הוא שבאייפון שלי רשום 380b ובזכוכית החדשה רשום 380a. האם יכול להיות שזאת הסיבה שהזכוכית לא מתאימה או שפשוט אני לא מרכיב נכון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  17. שלום לאמי היה יום הולדת ולכן החלטתי לרכוש לה אייפד החדש כדי שתיהנה מעולם האינטרנט והאפליקציות. אחרי השימוש הראשון באייפד כאשר ישבה לראות סרטונים ביוטיוב הפנים שלה האדימו כאילו שהיא השתזפה בים וכן יש לה עדיין כאבים בעיניים. אני יודע שזו שאלה רפואית ולא בהכרח שייך לפורום אבל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם ייתכן שהבעיה היא במכשיר הספציפי שקניתי במובן שאולי הוא מקולקל ופולט יותר מידי קרינה? תודה.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by D-M-X,

איפה אפשר להשיג דבר כזה

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  19. זהו לאחר התלבטות ארוכה החלטתי שאני הולך על הK800 ולא על הנוקיה 6120. אני רק לא שלם לגבי עמידות הג'ויסטיק.. החזקתי את המכשיר ושיחקתי עם הג'ויסטיק- היה לי סבבה. הבעיה שבגלל שאני רוכש את המכשיר ל-3 שנים אני מפחד שהג'ויסטיק יהרס.. בעלי המכשיר, איך אתם התרשמתם מעמידות הג'וסטיק ותפעולו?? האם ביטוח על הפלאפון מאפשר לי לתקן את הג'ויסטיק בחינם אם יש בעיה? אם לא בחינם אז כמה זה עולה לי?

20. Started by itaic,

שלום אני מחפש נגן לריצה ככה שצריך שהוא יהיה בעל קליפ או משהו כזה נפח של 8 ג'יגה בערך. ושיוכל לקרוא ולהציג בצורה נורמלית קבצים בעברית. חשבתי על ה sansa clip 8GB או על ה i7 8/16 GB. מה אתם אומרים? יש המלצות? או על איזשהו נגן אחר שעונה לדרישות?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by shai11,

שלום שלום.. מאז שנהרס לי האייפון אני מרגיש בחוסר וגם סתם יש לי חבילה מוגזמת בנוסף לזה שאני לוחם וזה מרכז המדיה שלי אין לי מושג בכלום ממש אהבתי את המכשירים של HTC אני לא מכיר כלום על מערכת אנדרואיד ובא לי שינוי מה IOS המקובעת אשמח לקבל המלצות לטלפון הכי טוב בטווח מחירים הזה, חשוב לי שיהיה לו מסך טוב רצוי גדול ושלא יתקע לי בגלישה וכו'

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  22. מצאתי אתר אחד והיה שם רק 12 משחקים אני מחפש עוד משחקים מי שמכיר אתרים שירשום לי אותם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by RonTG,

שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6131 חוץ מהמסך הSE לוקח לא? ו256 אלף צבעים זה מספיק? פשוט בNOKIA יש 16 מיליון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  24. הפאבלט החדש של המטאור הסיני ינסה לנצח את ה-OnePlus One וה-iPhone 6 Plus בעת ובעונה אחת עם מפרט ותמחור דומים לאלו של הראשון, לצד מימדים ואסתטיקה הדומים לאלו של השני לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-%d7%9e%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94-mi-note-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99/

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  25. הסמארטפון המשוכלל החדש של Xiaomi נחת בארץ בייבוא רשמי עם תג מחיר בלתי מבוטל - שנחתך כבר עתה תודות לתחרות בין היבואנים המקביליים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.