גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שאלות בקשר למטען של המכשיר: 1. האים מכשיר שנקנה בארה"ב יתאים לרשת החשמל בארץ? (110V בארה"ב, 220V בארץ). בחנות טוענים שכן, אבל נראה לי לא הכי אמין... 2. האים מטען שבמקור מיועד לסמארטפון אחר (נגיד גם של HTC ועם מיקרו USB, אבל ישן יותר) יתאים ל-ONE S או שנדרש מטען יעודי ל-ONE S? (אני רוצה לקנות מטען לרכב אבל אין משהו שכתוב עליו "ONE S"- יש הרבה מטענים שכתובים עליהם שמות של דגמים אחרים...) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6131 חוץ מהמסך הSE לוקח לא? ו256 אלף צבעים זה מספיק? פשוט בNOKIA יש 16 מיליון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
שלום ,יש לי nokia n93 וכידועה הוא תומך רק בmini sd ולי יש רק mini sd של 512 מגא ביט ,אבל לעומת זות יש לי המון כרטיסים micro sd בנפחים גדולים יותר ,השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש במתאם ,מmini sd לmicro sd או שלהישתמש במתאם בפלאפון יוצר בעיות ?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן לריצה ככה שצריך שהוא יהיה בעל קליפ או משהו כזה נפח של 8 ג'יגה בערך. ושיוכל לקרוא ולהציג בצורה נורמלית קבצים בעברית. חשבתי על ה sansa clip 8GB או על ה i7 8/16 GB. מה אתם אומרים? יש המלצות? או על איזשהו נגן אחר שעונה לדרישות?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
זהו לאחר התלבטות ארוכה החלטתי שאני הולך על הK800 ולא על הנוקיה 6120. אני רק לא שלם לגבי עמידות הג'ויסטיק.. החזקתי את המכשיר ושיחקתי עם הג'ויסטיק- היה לי סבבה. הבעיה שבגלל שאני רוכש את המכשיר ל-3 שנים אני מפחד שהג'ויסטיק יהרס.. בעלי המכשיר, איך אתם התרשמתם מעמידות הג'וסטיק ותפעולו?? האם ביטוח על הפלאפון מאפשר לי לתקן את הג'ויסטיק בחינם אם יש בעיה? אם לא בחינם אז כמה זה עולה לי?
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
החברה הפינית הודיעה כי תרכוש את Withings הצרפתית בעבור כ-170 מיליון יורו אנחנו ממשיכים לתהות מה צופן עתידה של נוקיה, והאם אי פעם נזכה לראות קאמבק אמיתי שלה אל עולם הסמארטפונים, אך בינתיים (לפחות עד שיפוג איסור פיתוח המכשירים החכמים שנגזר עליה במסגרת מכירת חטיבת המובייל למיקרוסופט, בסוף השנה) אנחנו רואים את הענקית הפינית בדימוס מתרחבת לשלל תחומים מודרניים אחרים – תחילה לציוד תשתיות הסלולר, ועכשיו גם לעולם המחשוב הלביש החכם. נוקיה הודיעה כי סיכמה על רכישתה של יצרנית השעונים החכמים והאמצעים הלבישים הצרפתית Withings, אשר נוסדה בשנת 2008 ומוכרת בעיקר תודות למשקל האדם החכם בעל קישוריות ה-Wi-Fi שלה, ולשעוני ה-Activite שלה אשר משלבים מנגנון אנלוגי מסורתי עם יכולו…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Xiaomi Mi Max עתיד להיחשף בעוד כשבוע, וברשת חלוקים בדעות אודות השבב העצמי של היצרנית אשר יוצג או לא יוצג לצידו היא אמנם כבר לא משתייכת אל הטופ 5 של עולם הסמארטפונים, לפחות לפי חברת IDC, אך שיאומי (Xiaomi) ממשיכה לעורר עניין רב מאוד ברחבי הרשת – כשהפעם במוקד נמצא מכשיר ה-Mi Max שלה, שיהיה הסמארטפון הגדול ביותר שהשיקה מאז ומעולם ואמור לזכות להצגה רשמית ב-10 במאי – באירוע בו ייחשף לכאורה גם צמיד ה-Mi Band 2 של החברה, ואולי אפילו שבב מפיתוח עצמי שיענה לכינוי Rifle. פאבלט ה-Mi Max כבר הוצג במספר תמונות טיזר רשמיות, אך נכון לעכשיו נראה שיש רק ניחושים אודות המאפיינים הספציפיים שלו. דיווח עדכני טוען שהמפרט יהיה דומה מאוד לזה של ה-Redmi Note 3 Pro המרשי…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום עד היום היו ברשותי מכשירי סמסונג בלבד מחפש מכשיר עד 2 אש"ח מומלץ חשוב סוללה, מסך, מצלמה מבקש המלצה (אשמח מנומקת) תודה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
דגם ה-Nokia 8.2 5G מיועד להפוך לרשמי בעוד מספר שבועות - אך יאלץ להמתין מספר חודשים עד לבכורה הקולנועית שנועדה לדחוף אותו לתודעה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אדם שרוכש טאבלט זול שיש לו גירסא 3.2 או 2.3 לדוגמא יכול בכל מצב לעדכן לגירסאות אחרות, כגון ICS? והאם זה גם בפלאפונים, לדוגמא Xperia 10 mini או LG optimus one גם ניתן לעדכן?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ערב טוב! אני אתחיל מהתחלה שלא יהיה פה שמץ של בלבול יש לי את המכשיר motorola defy mb525 שעליו היה מותקן CM7 תקופה של שנה וחצי פלוס. ראיתי באתר gizmolord שיש גירסה חדשה לדיפיי של jellybean 4.1.1 אז עידכנתי לגירסה הזו. הצריבה הושלמה הכל בסדר פשוט לא אהבתי את הגירסה, לטעמי הייתה יותר איטית מCM7 אז רציתי לחזור אליה. ראיתי שיש CM 7.2 STABLE ורציתי לבדוק אותה, אז צרבתי את הרום הזה עם הקרנל פיירו של אותה גירסה 4.1.1 של jellybean זה היה מעשה ממש לא חכם בהתחשב שאלו שני דברים שונים לחלוטין. התוצאה - המכשיר נתקע על הלוגו של "גוגל" חשוב!!! יש אופציה להיכנס לריקוברי בזמן הפעלת המכשיר. אני צריך עזרה דחוף כרגע אני בלי טלפון, איך "לנקות" לגמרי את הנתונים האלה ואיזה רום וקרנל לצרוב מחדש דר…
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
זה כל הזמן מבקש ממני לחתון את התמונה ופורס את כל התמונה כשהיא מתחלקת בין המסכים שמזיזים מימין לשמאל. מה שאני רוצה זה שאותה תמונה בגודל רגיל תהיה בכל מסך בנפרד, איך עושים את זה? (אם זה משנה, המכשיר הוא GALAXY NEXUS אז זה ב4.0).
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום . אני כבר הרבה זמן שרוצה לקנות את האיפון4. ההצעות שקיבלתי בחברות הסלולר הן . בפלאפון 500 דקות 500 SMSים וחבחילת גלישה לא זוכר של כמה ב199 לחודש . ואני צריך להחזיר להם את המכשיר הישן שלי. בסלקום 1000 דקות 1000 SMSים וחבילת גלישה בלי הגבלה ב225 . באורנג 1000 דקות 1000 SMSים ב230/40 לא ממש זוכר . או חבילה של 400 דקות 400 SMSים ב200 שקל .. עכשיו השאלה אם זה באמת הדילים הכי טובים שיכולים להציעה לי?? ומאיזה חברה הכי כדאי לקנות? . דיברתי עם אחת אחת שקנתה בפאלפון , וקיבלה 1000 דקות ,1000 SMMים ב185 . ולי הם לא הסכימו לעשות את המבצע הזה .. חשבתי לקנות מיד2 בסביבות ה1800 , אבל אני מפחד מידי לקבל מכשיר שיש בו משהו דפוק ..
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מיקרוסופט Garage, תוכנית המאפשרת לכל מפתח בחברה ליצור אפליקציות בזמנו החופשי, קופצת פלטפורמות ומגיעה לאנדרואיד ול-Android Wear לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a1%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כרגע יש לי LG P500H. קרוב משפחה רוצה להעביר לי את ה S3 שלו. הבעיה היחידה זה שה S3 הרבה יותר גדול ואני לא בטוח אם אני אצליח להתרגל. אני לא גולש הרבה מהמכשיר, אני לא משתמש בו עם פייסבוק, אלא רק קצת שיחות, SMS ווואטסאפ, אולי מישחק פשוט מידי פעם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום! החלפתי באיזה חנות מסך וסוללה לאייפון 4. מאז ה WI-FI מתנתק לסירוגין וגם ה GPS. במעבדה טוענים שאין קשר בין החלפת המסך והסוללה לתפקוד ה WI-FI וה GPS. האם זה נכון??
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
אהלן, מעוניין בקרוב מאוד להחליף את הפלאפון הישן שלי בNOKIA 5310. האם למישהו יש את הפלאפון הזה והוא יכול לתת חוות דעת האם באמת מדובר במכשיר כדאי וטוב?? אולי יש לכם אלטרנטיבות יותר טובות? (לא מעוניין לקנות דור שלישי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חבר שלי צריך אחד. האם זה בפלאפונים מספיק טוב? אם כן אז איזה פלאפון? האם זה שבא עם הפאלמים למיניהם עדיף? אם כן אז איזה פאלם מומלץ? או שבכלל מומלץ IPAQ? ואיזו תוכנת GPS עדיפה?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי את הK800I כבר שנתיים ואני רוצה לקנות פלאפון חדש..אני חייל כך שיש לי תוכנית חיילים אם זה משנה משהו..והפלאפון מרשת אורנג עכשיו השאלה היא כזאת איז פלאפון כדאי לקנות שיש בו מצלמה באיכות סבירה-טובה חיבור לאינטרנט ואפשרות גלישה לאתרים ונגן מוזיקה ברמה גבוהה ואם אפשר לא למשכן את הבית כדי לקנות את המכשיר
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
משהו מדהים עיצוב אישי לכל מכשיר ומכשיר בחירה אישית ועיצוב מדהים כנסו לכאן !!! http://www.wesell.co.il/click/tsnFYFrbKVAjj79/JLV4VxacGhbHdhP/TstsnFYFrbKVAjj79tS
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היום בלי שום סיבה ה-E280 בין יומיים שלי התפגר לו המחוגה דולקת באור הכחול שלה וזהו. שום דבר לא מגיב, ניסיתי ריסט, לחבר לUSB ושום דבר. פשוט שום דבר. אפילו להפסיק את האור של המחוגה אני לא מצליח יש לציין שעדכנתי לתמיכה בעברית והוא עבד בסדר - זה קרה ככה פתאום כשהדלקתי אותו מה עושים עכשיו?מישהו נתקל בזה?עדיין אפשר לממש אחריות? אובד עצות כבר :'(
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום קניתי pocket pc חדש (mio 350) ואין לי מושג אילו תונכות מומלצות יש אני אשמח להמלצות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אם יש חיה כזו אשמח לדעת עם זה חבר שלי הוריד סרת למחשב כף יד שלו והוא לא מצליח ליראות אותו דרך המדייה פלייר שיש שם האם יש פיטרון בתודה big foot
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-