עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dsane,

האם המתאמים האלו שניתן לקנות ב 50 שקל איכותיים מבחינת מהירות העברה? האם י שטעם לקנות אותם? איזו אופציה אחרת ישנה?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by em28,

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  3. Started by .AloN,

http://www.engadget.com/2009/06/03/palm-pre-review לוקח את עולם הסלולרי צעד אחד קדימה.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by Zeev86,

היי. אני לא מבין שום דבר בטאבלטים וזה הראשון שאני רוצה לקנות. חשוב לי 2 דברים: 1. שיהיה ניתן לצפות בסרטים לפחות 720p 2. שתהיה לו גישה לרשת אלחוטית (אם קיים כזה דבר של חיבור לרשת חוטית - יתרון). כמה דבר כזה יעלה לי? ואיזה דגמים עדיף לקחת?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  5. שלום לכולם, האם לדעתכם אפשר להשתמש בסמארטפון (לא משנה איזה כרגע) עם סים של חבילת DATA בלבד בתור נקודת גישה אלחוטית? כלומר, בעצם להשתמש במכשיר אך ורק בתור Wireless Access Point, ללא שום צורך (או שימוש) בשאר הפונקציות שלו. האם תהיה בעיה מצד הסים ו/או המכשיר? על פניו נראה לי הגיוני שלא תהיה שום בעיה, אבל מצד שני... תודה

6. Started by IG,

שלום לכולם שאלות בקשר למטען של המכשיר: 1. האים מכשיר שנקנה בארה"ב יתאים לרשת החשמל בארץ? (110V בארה"ב, 220V בארץ). בחנות טוענים שכן, אבל נראה לי לא הכי אמין... 2. האים מטען שבמקור מיועד לסמארטפון אחר (נגיד גם של HTC ועם מיקרו USB, אבל ישן יותר) יתאים ל-ONE S או שנדרש מטען יעודי ל-ONE S? (אני רוצה לקנות מטען לרכב אבל אין משהו שכתוב עליו "ONE S"- יש הרבה מטענים שכתובים עליהם שמות של דגמים אחרים...) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  7. ההשקה החגיגית של יישום ה-Steam Link למכשירים החכמים נגמרה מוקדם מהצפוי במכשירי ה-iOS, ובאופן שעשוי לרמז על כך שאפל מתכננת השקת שירות גיימינג ייעודי משלה לכתבה

8. בצער רב איבדתי את הנגן של - Iriver H320 20GB הישן והטוב ועכשיו אני צריך לחפש תחליף. ראיתי מספר דגמים אבל לא מצאתי חיווי מספק בהשוואה ואולי יש דגמים שפספסתי (או שניתן למצוא בחו"ל). כרגע ה-IAUDIO J3 מוביל וה-CREATIVE X-FI2 (למרות הנפח הקטן אבל בתוספת כרטיס הרחבה) אחריו. עיקר השימוש מבחינתי הוא המוזיקה ואינני רוצה IPOD. הייתי גם שמח ללכת על IRIVER אבל לא מצאתי משהו בהשוואה לשניים למעלה. מה הדעה הרווחת כאן? J3 בלי לחשוב פעמיים? אולי ללכת על נגן ללא מסך מגע כמו הI9? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  9. ערב טוב! אני אתחיל מהתחלה שלא יהיה פה שמץ של בלבול יש לי את המכשיר motorola defy mb525 שעליו היה מותקן CM7 תקופה של שנה וחצי פלוס. ראיתי באתר gizmolord שיש גירסה חדשה לדיפיי של jellybean 4.1.1 אז עידכנתי לגירסה הזו. הצריבה הושלמה הכל בסדר פשוט לא אהבתי את הגירסה, לטעמי הייתה יותר איטית מCM7 אז רציתי לחזור אליה. ראיתי שיש CM 7.2 STABLE ורציתי לבדוק אותה, אז צרבתי את הרום הזה עם הקרנל פיירו של אותה גירסה 4.1.1 של jellybean זה היה מעשה ממש לא חכם בהתחשב שאלו שני דברים שונים לחלוטין. התוצאה - המכשיר נתקע על הלוגו של "גוגל" חשוב!!! יש אופציה להיכנס לריקוברי בזמן הפעלת המכשיר. אני צריך עזרה דחוף כרגע אני בלי טלפון, איך "לנקות" לגמרי את הנתונים האלה ואיזה רום וקרנל לצרוב מחדש דר…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by e.s,

http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=579893

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by חן מ,

שלום אני כבר מחכה הרבה זמן ל5800.הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אותו לא מהחנות של אורנג',אלא מהמוקד הטלפוני או מסוכן מכירות כזה של החברה ממי עדיף לקנות?איפה זה יותר אמין?איפה גם יוכלו לתת לי הסברים על תוכניות חיילים וכו'?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  12. צמד מכשירי ה-Lumia 950 צצים במה שנראה כמו תמורות רשמיות ראשונות לכתבה: http://hwzone.co.il/פותחים-חלון-חדש-מכשירי-הדגל-העתידיים-ש/

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  13. גלאקסי S3 דואר של 012 מוגדר להורדת הדוא"ל למכשיר (לא קריאה בשרת). מחקתי הכל מהמכשיר מכל התיקיות ועדיין מופיע החיוי שלילי על מספר הודעות כפי שרשום בכותרת. החיווי לא מופיע במחשבים אחרים אלהם אני ניגש לאותה תיבת דואר. מישהוא נתקל ?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  14. שלום לכולם, מה אני רוצה שיהיה בו: - איכות שמע טובה של מוסיקה (ישמש כנגן מוסיקה) רמקולים לא חשובים לי. - מצלמה טובה (לפחות 5MP). - תפעולי נוח ואמין. תקציב: 1,000 ש"ח * יש לי כרטיס סים של דור 3.5 עם חבילה נחמדה. את הפלאפון אני רוצה לקנות לא מחברות הסלולר אלא מעסק פרטי, אחריות לא חשובה... מה ההמלצות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by eitan111,

שלום לכולם, קיבלתי מכשיר נקסוס 4 באריזה מקורית. על האריזה וכן על חוברת ההוראות לא מצויין האם המכשיר הוא של 8 גיגה או של 16 גיגה. כיצד אפשר לבדוק זאת. גם הדגם של ה 8 וגם של ה 16 נקרא E960. תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  16. ה 3100 שלי עוד שניה מתפגר אז אני חייב סוף סוף לקנות מכשיר חדש... וגם נמאס לי שבנות מסתכלות עלי מוזר שאני עם כזה מכשיר ישן. אשמח אם תעזרו לי לבחור מכשיר עד סביבות ה 1000 שקל. אני רק משתמש בטלפון בישביל שיחות ולא אפליקציות משחקים וכ'ו. רק חשוב לי שהוא יראה טוב בישביל לא לעשות לי פדיחות... שיהיה לו מסך מגע MP3 וזהו. מעדיף גם לגמור את הסיפור מהר עם מכשיר חדש מ KSP, BUG או אייבורי ולא להתעסק עם יד 2. תודה רבה על העזרה. אגב בגלל שהמכשיר הקודם שלי ישן אני צריך ללכת לבקש סים חדש? או זה אמור להתאים לחדש?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  17. עשיתי חיפוש ואני לא מוצאא =S אני זוכר היה פה מתישהו מישהו יכול לעזור? תודה

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  18. אני צריך הרבה מאוד מקום... היו לי גם איפון וגם איפוד, ואיבדתי את שניהם בנסיבות מאוד מצערות . עכשיו יש לי Defy ואני מאוד מרוצה ממנו (זה ממש מגניב שהוא נגד מים בכל מקרה, למזלי גיביתי את אוסף המוזיקה שלי כמה ימים לפני שאיבדתי את האיפוד (iPod Touch 64gb) ועכשיו הייתי רוצה להעביר את האוסף לDefy... אבל אני לא בטוח שהוא יתמוך בכרטיסי Micro SD החדשים האלה שיצאו של ה64 (יצאו של Kingmax ושל Sandisk אם אני לא טועה...) מישהו מכיר את הנושא? אגב, off topic, היה לי יוזר ממש מזמן בפורום הזה והוא איכשהו נעלם, חבל, עכשיו אני מרגיש נוב

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  19. החברה הפינית הודיעה כי תרכוש את Withings הצרפתית בעבור כ-170 מיליון יורו אנחנו ממשיכים לתהות מה צופן עתידה של נוקיה, והאם אי פעם נזכה לראות קאמבק אמיתי שלה אל עולם הסמארטפונים, אך בינתיים (לפחות עד שיפוג איסור פיתוח המכשירים החכמים שנגזר עליה במסגרת מכירת חטיבת המובייל למיקרוסופט, בסוף השנה) אנחנו רואים את הענקית הפינית בדימוס מתרחבת לשלל תחומים מודרניים אחרים – תחילה לציוד תשתיות הסלולר, ועכשיו גם לעולם המחשוב הלביש החכם. נוקיה הודיעה כי סיכמה על רכישתה של יצרנית השעונים החכמים והאמצעים הלבישים הצרפתית Withings, אשר נוסדה בשנת 2008 ומוכרת בעיקר תודות למשקל האדם החכם בעל קישוריות ה-Wi-Fi שלה, ולשעוני ה-Activite שלה אשר משלבים מנגנון אנלוגי מסורתי עם יכולו…

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by guyk,

אני לא מצליח למצוא את האפשרות לגיבוי השירים באייפוד. או שלפחות מישהוא יוכל לעזור לי להעביר את כל השירים לאייפוד החדש... (שזו הייתה המטרה הראשונה...) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  21. אני עוקב אחרי המדריך הבא: http://blog.sptechnolab.com/2011/03/09/android/android-upload-image-to-server/ ובכל זאת, אני לא מצליח בשום צורה להעלות כלום. הLOGים בשרת לא מראים שגיאה, הם מראים ששום דבר לא הגיע בכלל. יש למישהו שיטה יותר מוצלחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות סמארטפון זול יחסית עד 1000 שקל, ואני מחפש משהו אמין וטוב יחסית למחיר הזה. אני יודע שקיימים בשוק טלפונים חדשים שעולים ככה (וואווי וכאלה), אפילו עם טאץ', אבל הייתי מעוניין לשמוע המלצות בנושא.. חשוב שיהיה ממשק בעברית ונוח לשימוש גם למישהו מבוגר שפחות מתעסק עם כל הדברים שיש לטלפון להציע (אבל עדיין מחפש להפעיל אפליקציות מסויימות כמו ווייז וכו'). המלצות יתקבלו בברכה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  23. סוני אריקסון W995 נוקיה 6720 CLASSIC או נוקיה 6700 CLASSIC ? אני יודע השאלה שלי כללית מדי , בעיקרון אני צריך את המכשיר לצרכי מוסיקה , חשוב לי שהמכשיר יחזיק עם הסוללה לאורך זמן, חשבתי על נוקיה גם בגלל החיבור טעינה שלהם שפחות בעייתי , ורק לW995 ו6720 יש חיבור 3.5 מ"מ , ה6720 הוא סימביאן שאפשר לראות בו גם יתרון וגם חיסרון , מצלמה זה משהו שהוא די מגניב שיש בטלפון , כמובן שאני לא בונה על תמונות איכותיות יותר מדי וזה די מותרות בטלפון סלולרי , מצלמה לשיחות וידאו זה די פלוס אני חושב למרות שהיום בקושי משתמשים בזה בכל מקרה אני לא רוצה לקנות מכשיר ברשת סלולרית , אלא במשווק פרטי ולא בא לי יותר מדי על סמארטפון או שלא כזה מפריע לי , העיקר שלא יהיה מסך מגע, אז מה אתם אומרים מבין שלושתם…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by oren12,

אין לי מושג איפה לפרסם את זה. אבל אני צריך חומר שיתן לי את ההבדל בין אורנג' לסלקום, הן מבחינת סוגי רשתות, מבחינת תדרים, סוגי אנטנות הכל באופן מקיף.. אין לי מושג מאיפה להשיג חומר.. תודה רבה, ומצער אם זה לא המקום

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  25. Started by Adi Bernstein,

שלום עד היום היו ברשותי מכשירי סמסונג בלבד מחפש מכשיר עד 2 אש"ח מומלץ חשוב סוללה, מסך, מצלמה מבקש המלצה (אשמח מנומקת) תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.