עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Nitai,

אני מתלבט בין ה Ipod nano 2GB V2 לבין הCreative Zen Micro 6GB שני הנגנים מכוונים למחיר שאני רוצה אבל אני לא יודע מה לקחת.. מה עדיף? ואם יש נגנים באזור המחיר הזה (או אולי אפילו יותר זול) תכתבו אותם פה.. תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by elad76,

יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by AmitDanan,

שלום לכולם, אני הולך לשדרג פלאפון סוף סוף. ההיתלבטות שלי היא בין האייפון 4 לgalaxy s2 רציתי לדעת יתרונות חסרונות שיעזרו לי להחליט, עד עכשיו היתי כמעת בטוח שאני יקח galaxy עכשיו אני די מתלבט מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט, עמית

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by itaysk,

היי, אני צריך להחליט מהר על אחד מהם מה הייתם לוקחים?ממה שראיתי הם ממש דומים בתכונות.. המחיר והאחריות זהה. תודה.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  5. שלום לכל המומחים, יש לאשתי אייפון 4 כבר כמעט 5 שנים, ללא תקלות וזה למרות שהילדים הקטנים נוגעים בו והיא לא מהנזהרים. מעוניינת להחליף. תקציב : 1800 חריגה : 700 מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער : בחודש הקרוב מפעילה סלולרית : אורנג' גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.2 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה כמה שיותר איכותית, רזולוציית מסך, רובסטיות (עמיד ואמין). דברים פחות חשובים במכשיר : הרצת משחקים. הערות נוספות :מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים. תודה לכל המסייעים. עוז

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  6. סמארטפון ה-Xiaomi Mi Max עתיד להיחשף בעוד כשבוע, וברשת חלוקים בדעות אודות השבב העצמי של היצרנית אשר יוצג או לא יוצג לצידו היא אמנם כבר לא משתייכת אל הטופ 5 של עולם הסמארטפונים, לפחות לפי חברת IDC, אך שיאומי (Xiaomi) ממשיכה לעורר עניין רב מאוד ברחבי הרשת – כשהפעם במוקד נמצא מכשיר ה-Mi Max שלה, שיהיה הסמארטפון הגדול ביותר שהשיקה מאז ומעולם ואמור לזכות להצגה רשמית ב-10 במאי – באירוע בו ייחשף לכאורה גם צמיד ה-Mi Band 2 של החברה, ואולי אפילו שבב מפיתוח עצמי שיענה לכינוי Rifle. פאבלט ה-Mi Max כבר הוצג במספר תמונות טיזר רשמיות, אך נכון לעכשיו נראה שיש רק ניחושים אודות המאפיינים הספציפיים שלו. דיווח עדכני טוען שהמפרט יהיה דומה מאוד לזה של ה-Redmi Note 3 Pro המרשי…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  7. זה כל הזמן מבקש ממני לחתון את התמונה ופורס את כל התמונה כשהיא מתחלקת בין המסכים שמזיזים מימין לשמאל. מה שאני רוצה זה שאותה תמונה בגודל רגיל תהיה בכל מסך בנפרד, איך עושים את זה? (אם זה משנה, המכשיר הוא GALAXY NEXUS אז זה ב4.0).

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  8. צמד הסמארטפונים החדשים של שיאומי ממשיכים מסורת נאה של תמורה מלהיבה ביחס למחיר לכתבה

9. Started by gman_il,

הי. קיבלתי iPod Nano V2 חדש ואני רוצה לקנות לו מגן סיליקון כי הבנתי שזה חובה. יש חבילה של iSkin מקורי של Apple שעולה 200 ש"ח (חבילה שכוללת שלושה מגנים). לעומתה יש מגוון מגנים שעולים בין 30-50 ש"ח. יש הבדל משמעותי בניהם או שפשוט כדאי לקנות את הזול ביותר?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by yadinS,

שווה לקנות ? Archos 9 מה המחיר שלו? סיקור http://www.kombinator.co.il/view-rev..._9_pricing.jpg

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

יש אפשרות לגרום לאייפון שמחובר לטלוויזיה להציג את הכל? (הכוונה היא לא רק תמונות וסרטים אלא גם תפריטים ואתרי אינטרנט) אני מתכוון גם דרך שינויים קטנים במערכת הפעלה שלו כמו שראיתי אנשים עושים בדברים אחרים (אם זה לא חוקי אני מצטער...) וגם דרך תוכנות (שהם מוכרים\לא מוכרים)

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  12. יש לי מכשיר גלאקסי 3 מבית אנדרואיד. וקרה לי שאני שם שירים הם כתובים בגיבירש לא כולם. כמו כן זה מופיע בכמה נגנים ככה אשמח לעזרה תודה מראש ושבת שלום :givemebeer:

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  13. ממשיך דרכו של הסמארטפון המפתיע ביותר לשנת 2014 יגיע ב-27 ביולי 2015, באירוע שיוקרן בשידור חי בפורמט של מציאות מדומה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a9-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94-oneplus-2-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  14. Started by eliyaex,

יש אתר עם מדריכים על המערכת הפעלה הזאת? יש דרך להוריד משחקים בחינם?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  15. שלום פורום ! * פריצת PSP ותיקון PSP לכל הסוגים ב-99 ש"ח. * מגני מסך ב-25 ש"ח. * דיסק משחקים ב-25 ש"ח. פריצת PSP | תיקון PSP | פריצת פספ | תיקון פספ | PSP | פספ | משחקי PSP http://www.psp.mygal.us/ כנסו, PSPGAMER.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  16. Started by ac1240,

אני צריך סמארטפון לאבא שלי עד 1000 שקל ואם אפשר פחות אז עדיף שיהיה לו מסך מגע,WIFI רדיו וכל מה שיש היום והכי חשוב בטרייה כמה שיותר חזקה תודה

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  17. Started by D-M-X,

איך מחברים את המירס הצבאי הכחול הישן למחשב? קניתי כבל, השגתי ממישהו כל מיני תוכנות ודרייברים אבל זה לא עזר... (חשוב לציין שאני עובד על ווינדוס 7 שאולי זה מה שהפריע לתוכנות לעבוד) מישה ניסה והצליח לחבר למחשב?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  18. אני רוצה לקנות איפוד יד שניה, ומצאתי אחד זול יחסית כאשר יש בעיה בחיבור האוזניות. שומעים רק באוזן אחת, כנראה שיש בעיה כלשהי במגעים של הקונקטור בנגן. מישהו שמע או מכיר את הבעיה? היכן אפשר לתקן וכמה אמור לעלות לדעתכם? תודה רום

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  19. סמארטפון ה-Mate 9 של Huawei מתקרב להשקה רשמית, עם כמה מאפיינים שעוד לא ראינו מהיצרנית עד היום לכתבה

20. Started by Biatch,

מה ההבדל בין Mobile ל Plus ? לחבר שלי יש 6230i והיה לו כרטיס זכרון של גיגה של kingston mobile מתאילנד חח קיצר הוא לא יכול למחוק דברים ולהעביר הוא יכול רק לשמוע שירים שיש בכ. זכרון הכרטיס נדפק ?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by בוני70,

באיזה מכשרי HTC יש 4 ice cream sandwich ? אני רוצה לשדרג את ה mytouch 4G

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by jetman,

מה המצב אנשים? אני כננרה חודש הבה קונה את ה NEXUS, בארץ אין מצב שאני קונה כי יקר פה, אלה אם ימצע די טרייד אין. השאלה שלי היא כזאת, הדגם הזה נמכר במספר לא מועט של אתרים מחו"ל, חלקם מארה"ב, חלקם ממדינות מארופה, אני לא רוצה עכשיו להתרוצץ באתרים או לקנות מתאם מ US או UK ל EU, אז השאלה היא, איפו אני יכול לקנות את המכשיר אם מטען ארופאי בקופסה? הכוונה מקורי וקופסה סגורה, בלי לרכוש עוד איזה מתאם לשקע וכו', הרי הוא נמכר גם ארופה, אז אני מאמין שזה הולך אם מטען ארופאי, מקסימום ירכוש דגם אם מטען ל US כי הוא די קטן ומתאם לא יגדיל אותו יותר מידי, אבל שטח לא של UK חח כי המטען שם הוא כמו חיבור ישן למזגן, תודה. אה ו , בארץ אם כבר, מוכרים אותו אם מטען מקורי? או איך? אני יודע שכל מטען USB י…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  23. שלום, רציתי לדעת אם אדם שרוכש טאבלט זול שיש לו גירסא 3.2 או 2.3 לדוגמא יכול בכל מצב לעדכן לגירסאות אחרות, כגון ICS? והאם זה גם בפלאפונים, לדוגמא Xperia 10 mini או LG optimus one גם ניתן לעדכן?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  24. הסרטונים ביוטיוב לא עוזרים...לא מצליח...

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by taltarablus,

ההצפנה, שמגיעה תחילה לפלטפורמת האנדרואיד עם העדכון האחרון של האפליקציה, תוודא כי רק המוען והנמען יוכלו לראות את תוכן ההודעות לכתבה: http://hwzone.co.il/whatsapp-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים