עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש איפה אפשר להשיג מפות דרכי ישראל עדכניות לתוכנת סלולאר NDRIVE (תוכנת GPS) למערכת הפעלה SYNBION לצורך העיניין מכשיר NOKIA E52. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mega1234,

OK, בגלל המבצע סטודנטים שיש באורנג עכשיו, אני שוקל לקחת אותו רק שאין לו חיבור לאוזניות, יש איזה מתאם או משהו שמקבלים בערכה שלו כדי לחבר לו אוזניות רגילות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. האם המכשיר סמסונג c3053 תומך בהוט מובייל? אם לא מה האפשרויות בתקציב עד 600 ש''ח עדיפות למכשיר רגיל. המכשיר מיועד לאדם מבוגר

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ori-silver,

אני מחפש נגן נייד בנפח של מינימום 30 ג'יגה היות והקבצים שלי הם lossless,מעניין אותי רק מוזיקה ולא וידאו ואופציות אחרות. א.איזה נגן הכי רצוי?התקציב הוא עד 1800 ש"ח ב.האם נגן נייד יכול להוות תחליף לנגן תקליטורים?למישהו יש ניסיון ושמע נגן נייד בחיבור למערכת סטריאו כלשהיא??

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. היי חברים. צריך עזרה\מדריך משהו לעשות רוט למכשיר. תודה מראש לעוזרים :party0023:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל. בגלאקסי טאב מותקנת מערכת אנדרואיד מן הסתם.. יש לי אינטרנט WIFI בבית כמובן. אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב אל הטאבלט מכל חדר בבית. עם איזו תוכנה אפשרי הדבר? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. לא כל המוצרים שקיווינו להם אכן הוצגו באירוע המתוקשר של חברת הענק - אך אלו שכן מספקים לנו הרבה נושאי שיחה חדשים לכתבה

8. יש לי מיילסטון עם רום cm7 המלא וכשאני מנסה להוריד כמשתמש פרימיום דרך הדפדפן של הפלאפון הוא כותב לי שהוא מחכה לנתונים, לפני שהתקנתי את הcm7. היה לי רום של mino שהוריד לי בלי בעיות מרפידשר, איך אני גורם לcm7 גם לאפשר לי להוריד??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by methodman,

אני מתכנן ללכת לקנות היום את הN96 בין הפלאפונים של נוקיה שבדקתי הוא הכי התאים לי יש לו איזה שהן מגרעות חמורות וקשות שכדי לדעת עליהן ? ובכלל האם אתם ממליתים על המכשיר הזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by marco789,

שלום למנהל הפורום רציתי לדעת איך הסמארטפון הזה zopo 980 בכלל והאים הוא משתלם ביחס לחברות האחרות אשמח להתיחסותך

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by IDan2013,

שלום! רציתי לדעת אם קיים רום שהוא הכי פשוט שיש, בלי כל הפיצ'רים חסרי תועלת, בלי כל האפליקציות אבל ממש בלי הכל. ממשק פשוט גם למשתמש "מהדור של פעם", מקלדת עם אותיות גדולות, ופשוט הכל יותר גדול וברור. שהרום יהיה בעברית. המטרה שלי היא להפוך לאמא שלי את השימוש בסמארטפון ליותר קל ופשוט. תודה מראש! נ.ב הגירסא היא I9100 הרגיל.

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by natan805,

בסאונד אני לא יודע להשתמש ב luser eq .אני רוצה שהסאונד יהיה כמו הברירת מחדל שקונים את המכשיר רק הוספתי באס ב true bass אבל אני רוצה להנמיך את ה mid מי שמכיר זה פשוט מחריש את האוזניים ואם אני ינמיך אותו אני יותר יהנה מהסאונד. מי שיודע לכוון את eq user שיהיה כמו הברירת מחדל עם הרבה באס וקצת מיד שיגיד איך או שיש אופציה אחרת להוריד את המיד פשוט הבעיה שב eq user לא מצאתי באס .מצאתי פחות או יותר את ה mid וגם השימוש ב eq מוריד את הווליום

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  13. ישמש אותי בעיקר לשיחות ולמוזיקה. חשוב לי בעיקר שיהיה מכשיר עמיד,מעוצב, עם ממשק נח ואיכות שמע,נגן מוזיקה ורדיו איכותי,ולא תזיק גם גלישה חלקה. חשבתי הרבה על המכשיר הזה שהומלץ מאוד ב-WISEBUY אבל אני רואה שהוא די ישן ואני מניח שהיום יש מכשירים שנותנים תמורה טובה יותר למחיר: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=500&mid=594867&cid=1922 תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by -Tal-,

חג שמח! אילו פתרונות קיימים עבור בעיית הזיכרון ב GALAXY S4 ? אני יודע שיש את האפשרות לקנות MicroSD , אבל הבנתי שאין אפשרות להעביר את הקבצים לכרטיס? שאלה נוספת - איזה כרטיס MicroSD צריך לקנות? SDHC \ SDXC ? תודה..

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  15. איך מציגים תמונה של האלבום בזמן שמיעה?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by psychuil,

עד לפני כמה חודשים הNokia PC Suit היה רואה את הפלאפון בלי שום בעיה כשהייתי מחבר אותו למחשב. יום בהיר אחד, הוא החליט שהוא לא רואה פלאפון (שהיה מחובר גם עם כבל, וגם BT) וזהו. מאז אני נאלץ להשתמש במצב של העברת נתונים רגילה. יש איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  17. אני חייב לקנות את המכשיר אצל הרשת הסלולרית? אני יהיה יותר ספציפי - אני מדבר על איפון 4. מה האפשרויות שלי לגבי המכשיר הזה כדי שאני יוכל לבוא לאורנג' למשל וליישם חוק ניתוק זיקה? חנויות ספציפיות? ומה לגבי קנייה מאדם פרטי [ייבוא אישי]? או קנייה מחו"ל עם משלוח? כמו כן אשמח לשמוע פה על-הדרך את העסקה המשלמת ביותר לאחד שרוצה את האיפון 4 ביד. בנתיים אני פוזל לכיוון של אדם פרטי שמוכר ב-2000 ש"ח חדש בקופסא.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  18. הי אני מחפשת טאבלט: מטרה: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים קלים גודל: בין 9 ל 11אינץ חיבורים: חיבור micro usb וכרטיס הרחבה חובה, נחמד חיבור וmini hdmi (ושלא ביטלו usb hosting בfirmware) מצלמה אחורית: נחמד לא חובה, אין צורך במצלמה קדמית חיבור wifi טוב, אין צורך ב3G מערכת הפעלה: אנדרויד בטריה: בעיקר לשימוש ביתי אך שלא יסתיים מהר ושהמכשיר לא יתחמם אין טווח מחיר כי אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא היקר ביותר, אשמח להצעות בכל טווחי המחירים אשמח גם להצעה איפה לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. Started by י ו ל י 1,

שלום, רוצה לקנות שיאומי NOTE 7. מתלבטת מאיפה לקנות. מישהו המליץ לי לקנות מעלי אקספרס. החשש שלי הוא שאקבל מוצר פגום, ואז לך תתעסק עם החזרות לחו"ל. גם לא ברור איך אפשר לממש את האחריות. מה דעתכם? האם מישהו כאן חווה את החוויה המפוקפקת הזו? ישנה האפשרות של יבואן רשמי או מקביל, אבל יש הפרש לא קטן במחירים (של 300-400 ₪) בערך. ממי קניתם טלפון סלולרי? אשמח לעצות . תודה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Zeev86,

כמה יעלה לי בארץ ומאיפה אפשר להזמין מחול (שיהיה אמין שזה מקורי ולא זיוף). תודה, ואשמח גם ללינקים (אתרים בחול)

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  21. לנובו ומוטורולה עשו את מה שרבים ציפו לו, ואולי אפילו קיוו לו - החיו את מותג ה-Razr המפורסם בגרסה מודרנית יוקרתית, עם מסך גמיש ייחודי לכתבה

22. Started by neogod,

האם זה הגיוני? או שהנגן ממש ממש ממש ישן והם ממש מעוניינים להפטר ממנו !?!?!?! http://www.getit.co.il/Group/33234/42

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ???

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה להפוך ל Google Developer על מנת להיות מסוגל לפרסם אפליקציות במארקט (כמו כן גם במרקט של Google Chrome Extensions). הבנתי שיש באפשרותי שתי אופציות: 1. להפוך את החשבון הפרטי שלי לחשבון מפתח 2. לפתוח חשבון חדש מה נהוג לעשות? אני לא ממש רוצה להפוך את החשבון הפרטי שלי לחשבון מפתח (בשביל למנוע מצבים שהחשבון יחסם או עוד כל מיני דברים), מצד שני אני לא חברה, אין כרטיס אשראי של חברה ואני לא יודע מה התנאים מבחינת גוגל לפתיחת חשבון עם אותם פרטי אשראי (האשראי כבר מקושר לחשבון האישי שלי). מה עושים במצב כזה? ושאלה נוספת, אני מעוניין למכור אפליקציות במארקט וגם לפרסם אפליקציות עם פרסומות. במצב האידיאלי שבו ההכנסה שלי ממכירות ופירסום יגיעו לסכום שחייב במס\מיסים במדינת …

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by חן מ,

שבת שלום לכולם ראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב... השאלות הן: 1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09? 2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה? 3. האם הוא יתמוך בעברית? 4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו? 5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.