עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by marco789,

שלום למנהל הפורום רציתי לדעת איך הסמארטפון הזה zopo 980 בכלל והאים הוא משתלם ביחס לחברות האחרות אשמח להתיחסותך

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by IDan2013,

שלום! רציתי לדעת אם קיים רום שהוא הכי פשוט שיש, בלי כל הפיצ'רים חסרי תועלת, בלי כל האפליקציות אבל ממש בלי הכל. ממשק פשוט גם למשתמש "מהדור של פעם", מקלדת עם אותיות גדולות, ופשוט הכל יותר גדול וברור. שהרום יהיה בעברית. המטרה שלי היא להפוך לאמא שלי את השימוש בסמארטפון ליותר קל ופשוט. תודה מראש! נ.ב הגירסא היא I9100 הרגיל.

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by natan805,

בסאונד אני לא יודע להשתמש ב luser eq .אני רוצה שהסאונד יהיה כמו הברירת מחדל שקונים את המכשיר רק הוספתי באס ב true bass אבל אני רוצה להנמיך את ה mid מי שמכיר זה פשוט מחריש את האוזניים ואם אני ינמיך אותו אני יותר יהנה מהסאונד. מי שיודע לכוון את eq user שיהיה כמו הברירת מחדל עם הרבה באס וקצת מיד שיגיד איך או שיש אופציה אחרת להוריד את המיד פשוט הבעיה שב eq user לא מצאתי באס .מצאתי פחות או יותר את ה mid וגם השימוש ב eq מוריד את הווליום

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  4. ישמש אותי בעיקר לשיחות ולמוזיקה. חשוב לי בעיקר שיהיה מכשיר עמיד,מעוצב, עם ממשק נח ואיכות שמע,נגן מוזיקה ורדיו איכותי,ולא תזיק גם גלישה חלקה. חשבתי הרבה על המכשיר הזה שהומלץ מאוד ב-WISEBUY אבל אני רואה שהוא די ישן ואני מניח שהיום יש מכשירים שנותנים תמורה טובה יותר למחיר: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=500&mid=594867&cid=1922 תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by -Tal-,

חג שמח! אילו פתרונות קיימים עבור בעיית הזיכרון ב GALAXY S4 ? אני יודע שיש את האפשרות לקנות MicroSD , אבל הבנתי שאין אפשרות להעביר את הקבצים לכרטיס? שאלה נוספת - איזה כרטיס MicroSD צריך לקנות? SDHC \ SDXC ? תודה..

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  6. איך מציגים תמונה של האלבום בזמן שמיעה?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by psychuil,

עד לפני כמה חודשים הNokia PC Suit היה רואה את הפלאפון בלי שום בעיה כשהייתי מחבר אותו למחשב. יום בהיר אחד, הוא החליט שהוא לא רואה פלאפון (שהיה מחובר גם עם כבל, וגם BT) וזהו. מאז אני נאלץ להשתמש במצב של העברת נתונים רגילה. יש איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  8. אני חייב לקנות את המכשיר אצל הרשת הסלולרית? אני יהיה יותר ספציפי - אני מדבר על איפון 4. מה האפשרויות שלי לגבי המכשיר הזה כדי שאני יוכל לבוא לאורנג' למשל וליישם חוק ניתוק זיקה? חנויות ספציפיות? ומה לגבי קנייה מאדם פרטי [ייבוא אישי]? או קנייה מחו"ל עם משלוח? כמו כן אשמח לשמוע פה על-הדרך את העסקה המשלמת ביותר לאחד שרוצה את האיפון 4 ביד. בנתיים אני פוזל לכיוון של אדם פרטי שמוכר ב-2000 ש"ח חדש בקופסא.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  9. הי אני מחפשת טאבלט: מטרה: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים קלים גודל: בין 9 ל 11אינץ חיבורים: חיבור micro usb וכרטיס הרחבה חובה, נחמד חיבור וmini hdmi (ושלא ביטלו usb hosting בfirmware) מצלמה אחורית: נחמד לא חובה, אין צורך במצלמה קדמית חיבור wifi טוב, אין צורך ב3G מערכת הפעלה: אנדרויד בטריה: בעיקר לשימוש ביתי אך שלא יסתיים מהר ושהמכשיר לא יתחמם אין טווח מחיר כי אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא היקר ביותר, אשמח להצעות בכל טווחי המחירים אשמח גם להצעה איפה לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by י ו ל י 1,

שלום, רוצה לקנות שיאומי NOTE 7. מתלבטת מאיפה לקנות. מישהו המליץ לי לקנות מעלי אקספרס. החשש שלי הוא שאקבל מוצר פגום, ואז לך תתעסק עם החזרות לחו"ל. גם לא ברור איך אפשר לממש את האחריות. מה דעתכם? האם מישהו כאן חווה את החוויה המפוקפקת הזו? ישנה האפשרות של יבואן רשמי או מקביל, אבל יש הפרש לא קטן במחירים (של 300-400 ₪) בערך. ממי קניתם טלפון סלולרי? אשמח לעצות . תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Zeev86,

כמה יעלה לי בארץ ומאיפה אפשר להזמין מחול (שיהיה אמין שזה מקורי ולא זיוף). תודה, ואשמח גם ללינקים (אתרים בחול)

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  12. לנובו ומוטורולה עשו את מה שרבים ציפו לו, ואולי אפילו קיוו לו - החיו את מותג ה-Razr המפורסם בגרסה מודרנית יוקרתית, עם מסך גמיש ייחודי לכתבה

13. Started by neogod,

האם זה הגיוני? או שהנגן ממש ממש ממש ישן והם ממש מעוניינים להפטר ממנו !?!?!?! http://www.getit.co.il/Group/33234/42

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ???

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה להפוך ל Google Developer על מנת להיות מסוגל לפרסם אפליקציות במארקט (כמו כן גם במרקט של Google Chrome Extensions). הבנתי שיש באפשרותי שתי אופציות: 1. להפוך את החשבון הפרטי שלי לחשבון מפתח 2. לפתוח חשבון חדש מה נהוג לעשות? אני לא ממש רוצה להפוך את החשבון הפרטי שלי לחשבון מפתח (בשביל למנוע מצבים שהחשבון יחסם או עוד כל מיני דברים), מצד שני אני לא חברה, אין כרטיס אשראי של חברה ואני לא יודע מה התנאים מבחינת גוגל לפתיחת חשבון עם אותם פרטי אשראי (האשראי כבר מקושר לחשבון האישי שלי). מה עושים במצב כזה? ושאלה נוספת, אני מעוניין למכור אפליקציות במארקט וגם לפרסם אפליקציות עם פרסומות. במצב האידיאלי שבו ההכנסה שלי ממכירות ופירסום יגיעו לסכום שחייב במס\מיסים במדינת …

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by חן מ,

שבת שלום לכולם ראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב... השאלות הן: 1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09? 2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה? 3. האם הוא יתמוך בעברית? 4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו? 5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shahars1,

יש ברשותי מכשיר כזה המשמש אותי רק לניווט אך יש בו אופציה לשמוע שירים ולראות תמונות. בערכה היה כבל USB לא היתה שום תוכנה עם המכשיר. אני מעוניין לדעת איך מורידים שירים/סרטי וידאו/תמונות מהמחשב למכשיר. תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by saarxee,

לי יש G2 ולחבר MOTO G... הוא אמר שהוא די נגעל מהמכשיר שלי והוא היה זורק אותו לפח וכאלה... ואמרתי לו שאני במקומו לא הייתי מדבר בכלל .. =\ G2 עדיף בהרבה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tom892,

אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל... גרסת 30 GB... יש לי אפשרות להשיג 605 Archos יד שניה במצב טוב ב 800 שקל, כדאי ללכת על זה? איך הסוללות שלהם? תודה!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by [NOS],

השאלה בכותרת ...

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. Started by 2Fluffy4U,

לאחר שקראתי את הכתבה באתר על המכשיר הזה, וביחד עם העובדה שאני בקרוב טס לארה"ב.. אני שוקל לקנות אותו. רציתי להבין כמה דברים - המחיר שלו יקר מאד - 250 דולר, אבל אני מבין שזה "כמעט" מכשיר אנדוראידי שיכול להסתנכרן עם האנדוראיד שלי ב - WIFI. כמו כן יש לו קישוריות Bluetooth. בכל מקרה - רציתי לשאול - האם יש דרכים נוספות מעבר לרכישות אוזניות במעל 100 דולר בשביל לסנכרן אותו עם מד דופק כלשהו? קראתי באתר הזה: http://www.dcrainmaker.com/2011/10/motorola-motoactv-thoughts-and-analysis.html אבל לא ממש הצלחתי להבין את הדקויות בין BTLE ל - Ant+. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי פה מה בדיוק המכשיר הזה מסוגל לעשות ואילו אפשרויות עומדות בפני. תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  22. יש לי גלקסי 2 שקניתי בתאילנד.. ושמתי את ההגדרות של פלאפון כמו שאמרו לי כאן לעשות.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by Noa_HC,

שלום לכולם, יש לי אייפוד נאנו 4 ג'יגה כבר מעל לשנה. הנה תמונה עם ההגדרות שלו: http://i1.tinypic.com/6pe7k2p.jpg עד לפני כמה חודשים, כל מה שהייתי צריכה זה ללחוץ על Add files to library, לבחור את השיר שרציתי, לחבר את האייפוד והכל היה מסודר - בלי סנכרון ובלי שום דבר. כמו פה בתמונה: http://http://i16.tinypic.com/7w8u69s.jpg בשלב מסוים, לפני כמה חודשים, הייתה עושה בדיוק את אותו התהליך, מחברת את האייפוד, אבל משום מה השירים פשוט לא עברו לאייפוד... בדקתי והסתבר לי שבכלל צריך לעשות סנכרונים והכל, מה שלא ידעתי.. נרשמתי בטופס שהיה צריך לשלוח הכל הצליח, עד כאן הכל מעולה. http://i12.tinypic.com/8amliwz.jpg המשכתי לפי מדריך שמצאתי באינטרנט וניסיתי להעביר את השירים לאייפוד, כ…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי שני מכשירי V3X של חברת אורנג(אפשר לציין שהמכשירים של מוטורולה זבל אחד שלם...). מעבר לכך קיבלתי היום 2 מכשירי 6280 מהחברה בכלום כסף..ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הזכרונות מהמוטורולה(יש לי 2 של גיגה) באמצעות מתאם מתאים לנוקיה..מיקרוSDהאם יש לו מתאם ואם כן איפה אפשרי להשיג רק את המתאם.. מעבר לכך האם יש אפשרות לעדכן תוכנה או ממשק בנוקיות.?או שגם במוטורולה?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות LG G2 או G3, ההתלבטות שלי היא לגבי הקטע של היבואן הרשמי שעולה סביבות ה200-300 שקל יותר! האם יש טעם לקנות עם יבואן רשמי ? הנציג בBEST MOBILE אמר לי שאחרת לא יהיה לי עברית בעדכון התוכנה ל4.4.2. האם זה נכון? תודה!

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.