גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מצלמה לפחות 13MP ואיכותית לפחות 2 ג'יגה זיכרון רזולוציה לפחות 720x1280 מה אתם מציעים? הכי תמורה למחיר? לבינתיים ראיתי את זה שקרץ לי http://www.ebay.com/itm/GIONEE-ELIFE-E7-5-5-FHD-Android-Smartphone-3GB-32G-Quad-Core-16MP-2-2GHz-3G-GPS-/161667654785?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item25a424a481
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש נגן 2 גיגה. (עם אופציה להוסיף כרטיס ממשפחת ה SD) ה 2 נגנים הראשנים שחשבתי עליהם הם 1. iRiver E100 2. iAudio D2 בגיסאות 2 גיגה כמובן. ההפרש במחירים, זניח לדעתי. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קישור למכשיר: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20383 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
היי, יש לי Sony Ericsson J150i Naite של חברת אורנג'. לא ניתן לשנות את הקיצורים ל-Facebook ול-start (אלה הכפתורים הראשיים של המכשיר) וזה ממש מעצבן. יש דרך לעקוף את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אז יצא לי לקבל מבצע על 5 פאלפונים באותו מחיר ודיי זול.. השאלה מי מבניהם הכי מומלץ? הדברים שחשובים לי שיהיה אמיד לנפילות (לא חייב אבל עדיף), שיהיה אפשרות להעביר למחשב ומהמחשב, אפשרות הרחבת זיכרון וסאונד טוב לשירים... לבחירתי יש samsung r510 samsung r500 motorola z6 motorola k1 lg 8600 תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש פלאפון בסכום של 2000 שקל פלוס מינוס מאתיים שקל. אני מעדיף את הסגנון של המסך מגע המשולב עם המקלדת ואני מחפש את התמורה הטובה למחיר. לכן הגעתי לשתי הפלאפונים האלה. הבעיה היא שהם מאוד דומים עם הבדלים שעל הנייר לא נראים משמעותיים. בגלל זה רציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו ניסיון עם הפלאפונים, ממשק, איכות בנייה, נוחות, מהירות וכל הפיצ'רים מסביב. מה ההבדל בין שני מערכות ההפעלה שלהם? (האחד סימביאן והשני אנדרואיד) האם הם מסורבלים מבחינת גודל ושימוש יומיומי שמצריך פתיחה של המקלדת? מה שיכריע מבחינתי זו הנוחות והתכונות העיקריות והבסיסיות של הפלאפון, צריך לשמוע טוב, קליטה טובה, סוללה טובה, וספיקר טוב. תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למרות קו מוצרים שהולך ומתרחב מעמדה של הענקית הקוריאנית בעולם השעונים והצמידים החכמים מתדרדר, בעוד Fitbit, אפל ו-Xiaomi ממשיכות לשלוט שוק המחשבים הלבישים ממשיך לצמוח בקצב מרשים – 21 מיליון שעונים וצמידים חכמים וממוחשבים למיניהם נרכשו בידי הצרכנים רק ברבעון השלישי של 2015, בדרך למעל 70 מיליון יחידות שעתידות להירכש במהלך כלל השנה הנוכחית, וכ-200 מיליון יחידות שחזויות להימכר מדי שנה עד לסוף העשור. עם זאת, חברה אחת שלא בדיוק נהנית מהפריחה הזאת היא החברה ששולטת בשוק הסמארטפון המקביל – סמסונג, שלי הדוח העדכני של חברת האנליזה IDC כבר לא נמצאת בחמישייה הראשונה, זאת לאחר שהחלה את שנת 2015 במקום הרביעי. חברת Fitbit האמריקאית הוותיקה בתחום המשיכה להוביל גם הרבעון…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן דיוידי נייד עם מסך, כמה שיותר טוב בתקציב הנתון. עדיפות למסך 9, אבל מסך 7 גם יהיה בסדר. מעדיף מחנות מוכרת. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכם. ניסיתי לחפש בהיסטוריה של האתר,אך,לצערי,לא מצאתי את שחיפשתי.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1) עד כמה זה משפר את החויה על iPod Video? 2) מה זה iPod Video 64MB? 3) משהו ניסה את זה? 4) אני יודע שהמשחקים הם לא העיקר, אבל עדיין לא הבנתי איך הם זזים בדום (באיפוד). 5) תאורתית, אם אני אתקין, אני לא אצטרך יותר iTunes יותר, נכון? (מה לגבי סרטים?).
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מפתחת שבבי המובייל הטאיוואנית חושפת לנו מעט מדגם ה-Helio X30 שאותו היא מכינה לשנה הבאה, אך האם זה באמת יספיק מול המיטב של סמסונג וקוואלקום? כמעט כל שבב מובייל מודרני מסוגל לספק כיום רמת ביצועים ראויה עבור רובם המוחלט של המשתמשים ורובן המוחלט של המשימות, אך נראה שלמרות זאת המירוץ והתחרות בין מפתחות השבבים השונות בעולם המכשירים החכמים רחוקים מאוד מלהגיע אל קיצם – ועתה, זמן קצר לאחר שניתן היה להכתיר את ה-Snapdragon 820 כשבב העוצמתי ביותר בקטגוריה לתחילת שנת 2016, במתחרה Mediatek בוחרים להזכיר לנו על שבב הדור הבא שלהם, שלכאורה יהיה בעל פוטנציאל לדלג אפילו מעל המיטב העדכני של קוואלקום. תיעוד מתוך מסמך שהציגו אנשיה של Mediatek למשקיעים מספק לנו מבט ראשוני על שב…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/1829.pdf זה עדיין קיים? מישהו יכול להרחיב קצת על הנושא? אם למשל, אני רוכש מכשיר "דור 3" ויש ברשותי usim מספקית הסלולר - האם על מנת לקבל את ההטבה של החזר כספי בתמורה לשימוש זמן אוויר, אני מחוייב גם ב"חבילת גלישה" כזו או אחרת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחפשת טאבלט שיהיה מהיר ושיעמוד במשחקים. הוא אמור לשמש ילדה בת 4. רצוי שיהיה לו חריץ ל SIM, שיהיה גם חריץ להרחבת זכרון. תשומת הלב שלי נמשכת ל PADPHONE של ASUS כי יש לו גם שיחות אבל אני ממש לא מבינה בחומרה הזו, אז אולי יש שיחות אבל הוא לא יתמודד עם משחקים וגראפיקה. עדיפות לאנדרואיד. אז מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הדור הבא במשפחת המוצרים של קוואלקום יהיה ה-Snapdragon 835, והוא מגיע עם הבטחות רבות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ציטוט: Originally Posted by htc Traditionally WiFi, GPS, Bluetooth, and display brightness all greatly impact battery performance. -With Android 2.1 another feature that can kill your battery are the Live Wallpapers. If you’re using Live Wallpaper just turn if off. -Adjust the Brightness of the display (Menu | Settings | Sound & Display | Brightness). By default it is set to auto adjust but you can manually adjust it down. -Consider adjusting the display timeout (Menu | Settings | Sound & Display | Screen Timeout). The default value is 1 minute but you can reduce it to as low as 15 sec but 30 seconds. -By default your HTC Incredible vibrates every time you pres…
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום יש לי טלפון ישן של HTC שנקרא i-mate, שאני רוצה לתת אותו למישהו. זה טלפון חכם עם windows mobile, מסך מגע, והכל, והוא משנת 2004 ופועל נפלא. אני רוצה לקנות סוללה חדשה עבורו, כשהדגם הנדרש לסוללה הוא PH17B. מצאתי בחנות בארץ סוללה מתאימה, והיא עולה שם 165שח. מצאתי אחת מקבילה ב-dealextreme, והיא עולה שם $5.62, או בשקלים: 20שח. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23948 האם כדאי לקנות את הסוללה שב-dealextreme? צריך לציין שעל הסוללה שנמכרת בארץ, יש שם של חברה(Cameroon משהו), מנגד על הסוללה שבדילאקסטרים, המדבקה מנסה להראות כמו המדבקה של הסוללה המקורית, אבל חדי עין ישימו לב שזו לא המדבקה המקורית אלא מועתקת. או במילים פשוטות, החברה שנמכרת בארץ, מזהה את עצמה ומרג…
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אחרי שהמיו מת ... מחפש מחשב כף יד עם GPS שיתמוך בהרבה דברים כמו BT' WI FI, נגן ועוד חשוב שיהיה אמין מאד תודה
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קניתי לפני הרבה זמן נגן archos 404 ואני חייב לציין שהוא עדיין מחזיק מעמד והוא במצב טוב...אבל זמנו הגיע וכעת אני מחפש מכשיר חדש. עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט- אני לא רוצה איפוד טאצ' כי אפל היא החברה הכי מניאקית שאולי קיימת בשוק (למרות שמבחינה טכנית הIPOD TOUCH הוא מכשיר מושלם) אז חשבתי לקנות את המכשיר הarchos 43 החדש עם מערכת אנדרואיד...מכשיר שיש בו כל מה שאני רוצה (זול, wifi וכו') רק שאין לו מסך מולטי טאצ'..שממש מבאס אותי. אז החלטתי לכתוב כאן בפורום לשאול אם מישהו מכיר איזה מכשיר אחר כמו archos 43 רק עם מולטי טאצ'...או אם יוצא עוד מעט בזמן הקרוב? קראתי איפשהו שiriver מתכוונת לזאת עם נגן מבוסס אנדרואיד שיכול גם לנגן קבצי mkv שאני ממש אוהב...מה עם זה? אני מדגיש שאני רוצה דווק…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אחרי הרבה סיקורות ובדיקות מצאתי אתר אמריקאי בשם DBA cases http://www.dbacases.com/ יש להם שרות מצויין והמוצרים שלהם מעולים ויחודיים אומנם לא הכי זולים אבל שווים כל שקל. (ניתן לקבל מהם גם הנחות/קופונים פשוט לדבר באימייל עם Scott Weiner) המוצרים שרכשתי מהם עבור גלקסי S3 שלי : אישית רכשתי מהם מדבקת מגן מסך -just like glass screen protector ולאחר שימוש של כשבוע פשוט תענוג ,המגן הכי טוב שיצא לי להרגיש נותן אותה תחושה של זכוכית מבלי לאבד את הרגישות של המגע ואף האצבע מחליקה יותר נעים מאשר הזכוכית המקורית ומבלי להתפשר על הגנה נגד שריטות ואף יותר : כיסויים - רכשתי מהם שני כיסויים שונים : 1. THIN GRIP -כיסויי מאוד יפה דק קל ואלגנטי ומתלבש על המכשיר כמו כפפה ליד ולא פ…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חבר שלי קנה אייפוד וידאו לא מזמן והוא קנה כבל שמצד אחד יש לו חיבור מיני ג'ק של 3.5 (כמו חיבור של אוזניות) ומצד שני שני חיבורי RCA שאחד מהם הולך לוידאו והשני לאודיו והבעיה היא, החיבור לטלויזיה מרוצד ולא ניראה טוב בכלל... יש איזה כבל מיוחד שצריך לקנות לזה או שכל כבל כזה רגיל אמור לעשות את העבודה כמו שצריך? או שצריך לדאוג להגדיר משהו באייפוד עצמו למרות שהוא אמר לי שהוא ניסה את כל האופציות
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני עושה עליו קליק ימני באינסטולוס אין לי אפשרות של בקאפ
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אשמח לקבל המלצה מאנשים שהורידו את השירים שלהם בצורה חוקית. ראיתי שקיימים אתרים עם תשלום חודשי ואתרים שמשלים על פר אלבום/שיר. מה עדיף? חשוב לי- הורדה של סינגלים (לא מעוניין באלבומים שלמים). אפשרות הורדה במטרה לשמוע מהמחשב הנייד ומהפלאפון (לא מעוניין לשמוע דרך סטרימינג). אפשרות גיבוי של השירים שנרכשו באתר עצמו להורדה מחדש במידה ולא אצליח לגשת לשירים כתוצאה מתקלה בדיסק קשיח או דיסק או קי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ברצוני לקנות לאימי מסגרת דיגיטלית ויש כל כך הרבה דגמים וגדלים שאינני יודע איזה לבחור. התקציב שלי הוא 500 שקל. מחכה להמלצות שלכם
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ראיתי את הביקורות ב YOUTUBE וקראתי גם כמה חוות דעת אבל לא נתקלתי בכותב ביקורת שהשתמש במחשב הזה לצורך כתיבת הרצאות. יש מישהו שיש לו את המחשב הזה ויכול להגיד לי עד כמה נוח לכתוב איתו בהרצאות (מדעי+מלל חופשי)? עד כמה שילוב עם ONE NOTE 2013 מתאים לזה? מה לגבי תנוחת היד? האם אפשר להניח את כף היד על המסך בזמן כתיבה? ונוחות באופן כללי? תודה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אחד המכשירים החכמים היקרים ביותר שיצרה שיאומי אי פעם מתהדר במצלמות איכותיות ומסך גדול ונאה - אבל אנחנו ממשיכים להתגעגע למשהו שהיה בדור הראשון ונשחק מאז לכתבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-