עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. נהרס לי המכשיר מוטרולוה v3 אחרי שנתיים של שימוש. מחוסר ברירה אני צריך לקנות אחד חדש. אני מחפש מכשיר טוב, וזול ( לא דור 3) עם מצלמה סבירה ( לא חובה) וזהו... עדיף שיהיה צדפה כי אני כבר רגיל, אך אתפשר גם על בלוק טוב. תקציב: עד 500 שקל. 700 שקל רק אם באמת מדובר במכשיר בעל יתרונות בולטים על הזולים. אה אני באורגנ', אבל המכשיר אני קונה מחנויות פרטיות. זהו.

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

אני מחפש פלאפון עם אותם פונקציות כמו הדיימונד טאצ' רק אם אפשר מסך גדול יותר ושהוא יגיב יותר מהר... ניתן לקנות באירופה או ארצות הברית... (חיבור מקלדת BT חובה)

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  3. שלום לכם סבא שלי מחפש פלאפון שהמקשים שלו יהיו מוארים וגדולים, ובנוסף שהצילצול שלו יהיה חזק כמה שאפשר.. גודל ומחיר לא משנים. האם קיימת חיה כזו? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by ImAllMostAwake,

אז ככה, פלאפון פשוט עם מסך גדול שיהיה אפשר להגדיל במידת הצורך את הטקסט. מצלמה באיכות גבוהה- חשוב מאוד וגם שיהיה לה ביצועים טובים. אינטרנט וכל האפליקציות לא רלוונטי. רק send/end טלפון אמין שיחזיק מעמד ולא ישבר אם הוא יפול בשניה מעבר לזה המצלמה בעדיפות גבוהה. מחיר לא חשבתי... לא צריך להשתגע אבל אמינות וביצועים חשובה . ואין בעיה גם לרכוש דרך אי ביי או כל מקום אחר אם זה יהיה שווה את זה תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Satlan,

אהלן בעוד חודש חבר שלי נוסע לארצות הברית ורציתי שהוא יארגן לי מכשיר פלאפון חדש. רציתי את הIPHONE, אבל ברגע שראיתי 600 דולר חשכו עיניי. אני מחפש חלופה שתהיה ראויה, האמת שאני משתמש בו בעיקר לאסמסים וגם למוזיקה. לא חובה דור שלישי בכלל. מה שכן, שהמקשים יהיו נוחים בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. טוב החטלתי שלא איכפת לי מהגודל כי מה שאני רוצה לא קיים אז אני צריך MP3 שיהיה מצלמה טובה ובטריה טובה אין תקציב בכל זאת זה סין.... ומחשב כף יד שיהיה פשוט לשימוש... ושיהיה בוGPS

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by exquisite,

צרכים הם,מצלמה איכותית,סלוט זיכרון להרחבה,קריאת אימיילים נוחה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  8. אני רוצה לקנות פאלפון הסכום שלי הוא בערך 1000+ אולי מקסימום 1400. שני הדברים שהכי חשובים לי בפאלפון זה רמקול טוב וחזק ומצלמה איכותית, חוץ מזה כדאי גם מסך ואיכות תמונה טובה...אממ אני לא הולך כל כך להיכנס לאינטרנט וכל מיני כאלה...

9. אני מחפש מכשיר שיעבוד עם אורנג' עם MP3 ואפשרות לכרטיס הרחבה של איזה ג'יגה שתיים... מצלמה באיכות בינונית ומעלה עד 1500 שקל, אפשר לסטות קצת מהמחיר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by motogt,

אחרי 3 שנים ו4 חודשים עם נוקיה 6280 אני רוצה להשתדרג לפלאפון חדש. אני מעדיף לקנות את המכשיר בחנות ולא אצל חברת "פלאפון" בגלל המחיר, הבדלים של יותר מאלף שקלים לחלק מהמכשירים. שאלות: 1. קראתי לא זמן על חוק חדש שאם קניתי מכשיר בחנות פרטית מגיע לי עליו זיכוי כאילו קניתי אותו אצל הספק. החוק תקף? לדוגמא אני רוצה לקנות מכשיר בחנות ב1500 שקל, שעולה אצל "פלאפון"2400 שקל, לפי פלאפון אם הייתי קונה אצלם את המכשיר מגיע לי 50 שקל זיכוי אם אני מדבר מעל 200 שקלדקות (לא זוכר), מגיע לי זיכוי אם אני אקנה את המכשיר בחנות? 2. יש חנויות מומלצות שיש להן מעבדת תיקונים, אחריות וכו' ? 3. אם אני קונה מכשיר בחנות אני יכול להצטרף למסלול חיילים בפלאפון, ולקבל את כל התנאים (מחירי שיחות וSMS) שמקבלים א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Moon-Mage,

שלום, אני מחפש פלאפון חדש לאחר שהקודם טבע התקציב שלי הוא בערך 1000 שקל, אפשר לנדוד קצת צפונה חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה תומך SDHC, מצלמה כמה שיותר איכותית ושיהיה לו חיבור אוזניות סטנדרטי יהיה נחמד אם הוא יהיה סימביאן אבל זה לא ממש קריטי ובסך הכל שיהיה לו ממשק נוח ולא יותר מדי מצועצע המכשיר שהכי תפס את עיני עד עכשיו הוא הנוקיה 5310 ועוד שאלה בקשר לחנויות, אם מישהו יכול להמליץ על חנות שמומלץ לקנות ממנה(שמעתי חוות דעת טובה על eline) אבל נגיד במקרה של ה5310 יש חנות בשם omega phones שזולה בצורה ניכרת, מישהו מכיר אותה במקרה? רצ"ב קישור http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=194 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, כמו שבכותרת - אני מחפש פלאפון עד 1300 (עם 100 תוספת אם זה ממש שווה את זה) שקל עם מקשים רגילים ומסך גדול, ז"א שלא אכפת לי שלא יהיה מסך מגע.. אני רוצה שהמכשיר שלי יהיה נוח לשימוש וזאת הסיבה שאני לא מחפש מסך מגע. ואני רוצה שיהיה לו רמקול שיעשה מספיק רעש כדי שאני אשמע שיש לי צלצול גם כשאני רחוק יחסית מהפלאפון. אין לי בעיה אם יש מסך מגע וגם כפתורים רגילים אבל אני לא רוצה מכשיר שנראה כמו E72 או עם מקלדות QWERTY.. כמובן שפחות גרמים זה טוב יותר.. הבעיה שאני לא מכיר הרבה דגמים, במיוחד עם כל סערת המגע שיצרנים מייצרים היום כמעט אך ורק מסכי מגע מבלי הרבה כפתורים אחרים.. אני מעוניין לקנות אותו בחנות פרטית ולא חברת סלולר מוכרת עם כל מיני חוזים הזויים שרק הם יודעים איך לסחוט את הכס…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Netanel o_0,

אני מחפש פלאפון עד כ1300 ש"ח. השימושים העיקריים שלי יהיו כנגן מוזיקה ולגלישה באינטרנט. כמו-כן אני גם מעדיף מצלמה לא רעה. לאור השימושים, כמובן שאני מעדיף מסך גדול - כנראה מסך מגע. יש משהו מתאים?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  14. Started by fp581,

אני מחפש בפלאפון MP3 מצלמה וכמה שיותר זיכרון בפלאפון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

אני מחפש פלאפון עם EDR... מישהו מכיר?(לא חייב להיות מהארץ...) ובנוסף.. איזה פלאפון הכי טוב מבין הבאים למוזיקה...? LG LB3300 LG U400 Samsung SGH-F330 Samsung SGH-F250 Sony Ericsson W760 Sony Ericsson W880i Motorola Rokr E8 Nokia 5610 Nokia 5310 (יש לו כניסה של אוזניות רגילות?) Moto U9

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  16. בנתיים בלי תקציב. אני מחפש את הפלאפון עם הרמקולים הכי איכותיים וחזקים שאפשר למצוא, לפי מה שהבנתי הE1 ROKR לבנתיים הכי טוב כי יש לו סאב

• 58 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. Started by thebestof2005,

אז ככה, אני צריך עזרה קצת בחיפוש לקנות פלאפון חדש, אני נוסע לארהב עכשיו לשבועיים אז על הדרך ככה לפנק את עצמי במשו חדש. אני מחפש כבר הרבה זמן פלאפון שיהיה עם מקלדת מלאה, סוג של סליידר, או שהטלפון נפתח כאילו מהצד כזה. כמה שיותר קטן יותר טוב, כמובן שלא יהיה כבד וגם מחיר הגיוני (יש לי כסף להשקיע אבל לא להתפרע יותר מידי). למישהו יש הצעות, מכיר ראה טלפונים כאלה? יש כמה כאלה בארץ בסלקום, אבל הם גם גדולים מאוד וגם דפקו להם תג מחיר מטורף. אני מכוון למשו יותר "צעיר" כזה, לא משוכלל יותר מידי. רק מקלדת מצלמה רגילה וmp3. לדוגמה הטלפון הזה:http://us.lge.com/products/model/detail/mobile%20phones_select%20by%20carrier_verizon_ENV.jhtml שאם הוא לא היה עובד CDMA והוא היה תומך בסים הייתי קו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, מחפש פלאפון עם רמת קרינה הכי נמוכה שניתן להשיג. נתקלתי ברשימה הזו: http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-5020356-1.html?tag=nav אשמח אם תדרגו לי אותה גם לפי שאר קריטריוני הפלאפונים.. פשוט מה הייתם ממליצים לקנות משם ללא התחשבות בקרינה (רק אם המכשיר קיים בארץ). אין תקציב, פשוט לדרג את הרשימה יהיה נחמד. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. ה 3100 שלי עוד שניה מתפגר אז אני חייב סוף סוף לקנות מכשיר חדש... וגם נמאס לי שבנות מסתכלות עלי מוזר שאני עם כזה מכשיר ישן. אשמח אם תעזרו לי לבחור מכשיר עד סביבות ה 1000 שקל. אני רק משתמש בטלפון בישביל שיחות ולא אפליקציות משחקים וכ'ו. רק חשוב לי שהוא יראה טוב בישביל לא לעשות לי פדיחות... שיהיה לו מסך מגע MP3 וזהו. מעדיף גם לגמור את הסיפור מהר עם מכשיר חדש מ KSP, BUG או אייבורי ולא להתעסק עם יד 2. תודה רבה על העזרה. אגב בגלל שהמכשיר הקודם שלי ישן אני צריך ללכת לבקש סים חדש? או זה אמור להתאים לחדש?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by oba3k,

הי, אני רוצה לשדרג את הZUNE 30 שלי או את הפלאפון שלי. אני מפש פלאפון או PMP שמנגנים DIVX ויש להם TV OUT. כתוביות זה + גדול גם WIFI + דפדפן יעזור מאד. מה האפשרויות שלי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by liordavid,

שלום לכולם, יש לי גלקסי 3, אנדרואיד 4.1.1 האם ישנה אפליקציה שדרכה אפשר לקבל ולשלוח פקסים מהפלאפון ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי בעיה שכל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב הוא מקפיץ לי את השעה קדימה. חשבתי שזה סתם איזה משהו בהגדרות שאני לא עושה טוב אבל שחיפשתי בגוגל ראיתי תלונות של אנשים בלי סוף על הנושא הזה אפילו בפורומים רשמיים של אפל. ואף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. יש פה עוד מישהו שזה קורה לו?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. שלום לכולם, השבוע ניידיתי קווים להוט מובייל והפתרון שחשבתי להשתמש בו לא עובד הסים של הוט מובייל לא עובד משום מה בדיבורית הקבועה ברכב. יש למישהו רעיון לפתרון ? תודה, חזי

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. שלום חבר'ה, כאמור בכותרת, אני מחפש למצוא פתרון לשמיעת מוזיקה תוך כדי שחייה. ההשקעה הכלכלית בנושא היא בסביבות ה-500 שקל. למיטב הבנתי יש לי שתי אפשרויות - האחת - קניית מארז עמיד למים ל-Ipod Classic הנוכחי + אוזניות חדשות עמידות למים, והשנייה קניית מכשיר חדש. אשמח לשמוע דעות בנושא. תודה לעונים,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by FresH-MeaT,

אני מחפש צלצול שעון מעורר של נוקיה בנרות חרשתי על האינטרנט ולא מצליח למצוא זה היה כזה ביפ ביפ-ביפ-ביפ-ביפ ביפ-ביפ-ביפ-ביפ-ביפ חחח לא יודע איך לתאר את הסאונד אבל זה כל מה שזה היה.. זה היה ביפ בודד בהתחלה חלש כזה ואז מתחזק יותר ויותר איפה אפשר למצוא אותו בפורמט MP3?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.