עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by psychuil,

אבא של חברה שלי רוצה GPS, והוא לא חזק בקטע הטכנולוגי, אלא אם יושבים ומסבירים לו טוב טוב. אז בגדול אנחנו רוצים משהו במחיר סביר, שיהיה דובר רוסית, ושיהיה כמה שיותר פשוט לתפעול. וגם רצינו לדעת איך עובד כל הקטע של עדכוני המפות, זה מתעדכן לבד או שצריך לעדכן את זה דרך המחשב אומשו?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by KoM,

האם זמן הבטריה ב-O2 קרוב להצהרות היצרן ? או רחוק מכך ? האם לאחד מהנגנים האלה קריאת כתוביות בעברית מובנית ? האם ל-O2 אפשרות להעביר קבצים מהכרטיס החיצוני אל הזכרון הפנימי ולשמש כאחסון לתמונות למשל ? האם ניתן לטעון את שניהם דרך מתאם USB לחשמל ? זהו לבינתיים, תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by aeonf,

הפלאפון הובא מחו"ל. אני יכול לקרוא עברית אך לא לכתוב. אני יודע שיש אפשרות לצרוב לו עברית. האם אני יכול לבצע זאת לבד ? תודה!

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  4. Started by gman27,

שלום רב. יש לי אפשרות להביא את פאלם פרי CDMA החדש לארץ האם אוכל לקבל פה קו , בפלאפון לא יודעים אין עם מי לדבר שם !!! ( טיפשים ) האם משהו יודע או שצריך לחכות לגרסת GSM. אגב קראתי פה כמה וכמה הערות על כך ש GSM יותר טוב מ CDMA . וזה ממש לא נכון !!! GSM היא יותר פופולרית עקב מכשירים שמתאימים לה. מבחינת שיטת עבודה CDMA הרבה יותר טובה עם שימוש בצ'יפים במקום בייטים ווקטורים אורתוגונלים שימוש רוחב הפס האופטימלי לעומת GSM שמוגבלים על תדר מסוים וההשפעה על המרחב התדר. ממתין לתשובה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  5. Started by Art Tatum,

השאלות האלה גם נוגעות לי, אבל גם לעוד הרבה אנשים אחרים אני מאמין. אני רוצה מכשיר סלולרי סביר, אבל אני לא רוצה לשלם הרבה או להתחייב לשנים. אני רוצה תעריפים טובים, אבל אני לא רוצה להתחייב או לשלם על שיחות שאני לא יעשה. האם יש פתרון לאדם כמוני בשוק הסלולרי בישראל ?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by djelectric,

ב spmark רשום לי שהמעבד פועל ב206 MHZ אבל בכל האתרים רשום - Dual ARM 11 332 MHz CPU למה להאמין? (חשוב לי כי אולי אתקין לינוקס עליו בהמשך, אל תדאגו איך אני יעשה את זה יש לי חבר שהתקין לינוקס על מצלמה דיגיטלית)

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by Dror D.,

אני מחפש מכשיר GPS בתקציב של 1500 ש"ח (התקציב יכול להתגמש בטיפה אם תהיה לכך סיבה מוצדקת). חשוב שלמכשיר יהיה מסך גדול ובעל התשקפויות מועטות באור השמש, המכשיר ישמש רק כמכשיר GPS אז יכולות נוספות כמו נגינת מוסיקה לא חשובות מבחינתי. אין לי ממש כיוון למכשיר מסוים בגלל שאין לי ניסיון עם מכשירי GPS, אשמח אם תוכלו לפרט על ההמלצות שלכם. (אם יש ספק המכשיר GPS הוא בשביל אוטו) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by E-R-P,

אהלן אני צריך המלצה על נגן מטרותיו העיקריות: ניגון קבצי mp3 וצפיה בסרטים, שיהיה מסך יחיסית נורמאלי בסביבות 2.4+ . המחיר עד 400 ש"ח (לכל היותר 450 ש"ח אם ממש אבל ממש יש צורך לחרוג אחרת עדיף שלא). תמיכה בעברית מלאה תעזור תודה

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  9. לא מזמן החלתתי לנסות את הגירסה הפתוחה של FIRMWARE לנגן שלי (IRIVER H10) וגיליתי שהיא ממש טובה אבל יש ברים שאני לא אוהב בה לכן אני מעוניין לשנות אותה או לבנות אחת לבד. איך אני עושה את זה? אם מישהו מכיר גרסאות אחרות חוץ מ ROCKBOX הוא מוזן לספר לי עליה ולהביא לינק להורדה תודה

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  10. אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי ואני מפחד מגניבת השיחות כי בטלפון PANASONIC הישן שלי גנבו לי שיחות וגם אז אמרו שהוא מייצר הרבה קודים ואין סיכוי שיעלו עליו, האם DECT יכול להבטיח שלא יעלו לי על הקו? ???

11. Started by denzel12,

שלום חברים, אני מחפש לקנות אייפון 4g בהונג קונג. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לחנות בהונג קונג שמשווקת iphone 4g ומה עלות המכשיר. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by Eshhar24,

אהלן לכולם. אני רוצה לקנות HTC HD 7, ובגלל שלא קיים ברשתות הסלולריות, אני כנראה אקנה אותו מ-Eline. במידה ואני קונה אותו משם, מה קורה עם התוכנית הסלולרית שלי? יש לי תוכנית חיילים בסלקום, אבל לא של סמארטפון, אז אני אצטרך לקנות SIM חדש ולא תהיה לי תוכנית חיילים שמתאימה לסמארטפון? או שאצטרך לעשות תוכנית שמתאימה לסמאטפון, אבל לא משתלמת כלכלית? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  13. Started by arake,

יש לי נגן mp3 IP-836 AR של חברת up tec משהו כזה ושאני שם שירים בעברית השם שלהם יוצא בג'יבריש שמעתי שיש עידכון קשוחה או איזה תוכנה שיכולה לשנות את זה לעברית אם למישהו יש מושג על מה אני שיגיב תודה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by The Dom,

אני מחפש מחשב כף יד בשביל לשים זיכרונות, לכתוב דברים, יומן וכמובן שיחות. אופציה שימושית מאד תהיה עט שרושמים איתה על המסך של המכשיר בכתב יד ולא במקלדת- זאת אומרת לרשום עם העט ושזה יצוץ כתזכורת. כל האופציות הנוספות והפיצ'רים הנוספים לא עד כדי כך חשובים. חשוב שהמוצר יהיה זמין בחנות פיזית ואמינה כמו באג.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  15. היי כולם. ברשותי מכשיר OnePlus 3 שנקנה לפני שנתיים וחצי בדיוק והיה סוס עבודה, עבד מעולה לשביעות רצוני המלאה. עד לפני שבוע - כאשר המסך הפך ל"שלג" (מצורפת תמונה להמחשה) ומאז הוא לא שמיש. מאחר שהמוכר במעבדת התיקונים אינו אובייקטיבי לחלוטין, רציתי לשאול לדעתכם. האם כדאי להשקיע בתיקון (ואגב - מה סדר גודל של עלות התיקון, להערכתם?) או לקנות טלפון חדש? אני מדבר על טלפונים ברמה טובה, סביבות ה-2000 ש"ח. אשמח לכל עצה חכמה אחרת, כמובן תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  16. היכונו לקבל עוד מכשיר ביניים שמאמץ את המגרעת השנויה במחלוקת לכתבה

17. שלום אני מעוניין לרכוש לאבא שלי טאבלט לא יקר (באיזור 1100 שקל), שמיועד בעיקר לשימוש באינטרנט, צפייה בוידאו וקצת צילום תמונות, לא מעבר לכך. לאחר סינון של מספר מאפיינים שעשיתי בזאפ, הגעתי לשני טאבלטים: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-tabletpc&modelsid=910946,882019 למי שמתעצל להכנס ללינק מדובר על Lenovo TAB 2 A10-70F ZA010018IL לעומת LG G Pad 10.1 V700. מבחינת נתונים יבשים, הטאבלט של לנובו כמעט יותר טוב בכל פרמטר (חוץ מהקיבולת סוללה). לגבי המעבד אני לא ממש סגור מה יותר טוב... אני פשוט לא כ"כ מכיר טאבלטים של לנובו, כך שאשמח לשמוע חוות דעת נוספות לפני הרכישה תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  18. Started by CyberBot,

התוכנה לא מצלמת לי שאני שם עם פלאש... זה פעל בגירסא הקודמת ופתאום זה הפסיק לעבוד לעוד מישהו זה עושה בעיות?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. אז ככה אני הולך להיות בארה"ב תקופה יחסית ארוכה, הבאתי מהארץ טלפון סלולרי ישן, ואני מעוניין להשתדרג למכשיר חדש. בדקתי את המפעילות ו Verizone ו-Sprint ירדו מכיוון שהם HDCP ולא GSM. נשארו AT&T ו T-Mobile החבילה החודשיות (ללא חוזה) של T-Mobile הכי מתאימה לי ($30 ל-1500 דקות) אז אני מחפש לקנות סמרטפון שיעבוד איתם ושאני אוכל לעבור לתוכנית אחרת או למפעיל אחר בעתיד (כלומר Unlocked) חשבתי על ה Galaxy S2 מ-Ebay אבל הבנתי שיש לו בעיה עם T-Mobile, המסך שלו דיי גדול (אני מעדיף משהו שיכנס לי לכיס...) והוא זולל סוללה, זה נכון? על מה אתם ממליצים? ללכת על ה SGS2? משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by guy81,

יש לי קובץ אקסל עם 3 עמודות שם חברה , שם מוצר , מחיר. אני רוצה לעשות טופס עם 3 שדות : spinner - ישאב את הנתונים משם החברה spinner-ישאב את הנתונים מ"שם המוצר" editText.-יתמלא באופן אוטומטי לאחר מילוי השדות הקודמים ע"י מציאת התא המתאים בטבלה ממנו עליו לקחת. יש אפשרות לעשות דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by zam,

הלך המטען. האם כדאי לקנות משהו דומה בארץ או להזמין מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by ZXY1,

המכשיר תומך ברשת הוט מובייל/פלאפון/רמי-לוי ? (בתקן 850/2100 דור 3) יש מקומות שכתוב שלא תומך בהוט מובייל? ויש מקומות שכתוב שכן תומך בהוט מובייל? איך מודאים בוודאות שהמכשיר כן תומך בהוט מובייל? יש מכשירים שתומכים בכול הרשתות?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by omri_ro,

יש לי רשימה (די ארוכה)של שירים שתייגתי האם יש דרך לייצא את המידע הזה ושמור את הרשימה?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by gkman,

שלום אני בטוח שכולכם כבר מכירים את האתר : http://www.gsmarena.com/ בכל מקרה מישהו שם לב לגרף הקטן מצד ימין של ההיסטוריה של המחיר של המכשיר שאתם מתבוננים? כנסו לדוגמא לפרטים על הגלקסי2 http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php מתחת לפרסומת של ebay יש גרף של cellpex אתם תראו שהמחיר עומד על סביבות ה300 יורו. על כל פנים לחצתי על הגרף שהוביל אותי לאתר של http://cellpex.com/ אם תעשו חיפוש לגלקסי אס 2 תגיעו לעמוד המחירות שלו (http://cellpex.com/index.php?fuseaction=models.home&brand=Samsung&model=I9100%20Galaxy%20S%20II) אתם תראו שהמחירים עומדים על בין ה370-500 דולר. כל העיניין הזה נראה מסריח ובאותו זמן מעלה תקוות למכשיר מצוין וזול מאוד. (הרי אם האתר …

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  25. Started by omri_ro,

הורדתי והתקנתי widget ללוח שנה שנראה לי מאוד נחמד, הבעיה היחידה היא ביושור לימין, האם קיים תיקון RTL כלשהו? מכשיר DESIRE עם FROYO בעיברית מיושרת לימין (הרום המותקן הוא NEXTROM) למעוניינים: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anod.calendar&hl=en

• 0 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.