עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Adar g,

חברת תקשורת בינלאומית היושבת בשרון מחפשת אנשי תקשורת "חולי גאדג'טים" אשר מעוניינים\ות לבצע הסבה למשרת בדיקות. מעוניינים באנשים בעלי אהבה אמיתית לטכנולוגיה וחדשנות, סקרנות טבעית בכל מה שקשור לאפליקציות, ורצון לחקור וללמוד אפליקציות חדשות. אשמח לקבל קו"ח ל-Adarg@sqlink.com

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  2. 16 גיגה-בייט של נפח אחסון ותמיכה בדור רביעי בעבור כ-315 שקלים הופכים את הסמארטפון החדש של Leagoo לאחד מהתחרותיים ביותר מאז ומעולם, אך יהיה עליכם להזדרז ולנצל את ההזדמנות לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-leagoo-elite-4-הוא-סמארטפון-מודרני-ב-80-דולר-למהירי/

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר טלפון פשוט שישמש אותי בעיקר לשיחות ו- SMS התקציב שלי הוא 400 ש"ח. יש כמה תכונות שחשוב שיהיו לטלפון: 1. קומפקטי 2. איכות שמע טובה וחזקה 3. שיהיה נוח לשימוש מבחינת הכפתורים 4. תומך UMTS 5. שיראו טוב את המסך גם בתאורה חזקה. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by The Dom,

בקשה בכותרת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by kdani,

זה מה שלמדתי בכמה ימים האחרונים, בזמן שאני מחפש את המכשיר הבא שלי: ל-S4 יש שני דגמים, ה-I9500 ללא LTE, אבל עם מצלמה יותר טובה, ושני מעבדים (נמוך הספק ורב הספק) ה-I9505 עם LTE, מעבד אחד (לא נופל בביצועי בטריה כנראה מהשילוב ב-9500) וחיישן קצת פחות טוב במצלמה. החלק החשוב ביותר - הם הוציאו את המקלט רדיו FM מהמכשיר... מה שאומר שהאזנה לרדיו דרך המכשיר תהיה איכותית פחות ועל חשבון ה-DATA. יתכן והתכונה הזאת תהיה ה-SHOW STOPPER מבחינתי.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by bezangeloo,

הבטרייה המקורית של נוקיה למכשיר הנ"ל בעלת ערך של 890mAh. אם אחליף אותה בבטריה תחליפית בעלת ערך של 1000mAh זה יכול להזיק למכשיר או שפשוט זמן הסוללה יהיה ארוך יותר? בהנחה שהחלפתי את הבטרייה לתחליפית, כדי לצרוב את הגרסה המקורית האחרונה של נוקיה על המכשיר (כרגע יש גרסה של פלאפון) אצטרך להחזיר את המקורית, או שאין סיכון? לסיום, אם אפשר מדריך נחמד לצריבת הגרסה המקורית + מקור להורדה שלה זה יהיה נחמד. תודה רבה, בז'נגלו.

7. Started by iakovl,

טוב, זה לא לקח הרבה זמן, עם כמה תגובות שהדבר הכי קשה היה להשיג פיזית את ה5S בשביל לפרוץ אותו ולגאונים שישר יגידו שצריך להשיג את הטביעת אצבע שלכם קודם כל... מכשיר מגע... הטביעות אצבע שלכם נמצאות על כולו

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  8. Started by GbeTech,

אהלן, אני רואה באיביי: SAMSUNG GALAXY S II 4G T989 Android UNLOCKED GSM Cell Phone. http://www.ebay.com/itm/Brand-New-BLACK-SAMSUNG-GALAXY-S-II-4G-T989-Android-UNLOCKED-GSM-Cell-Phone-/110958121876?pt=Cell_Phones&hash=item19d59e9394 לא צריכות להיות בעיות בארץ?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  9. האם הנגן Iriver T30 512MB מומלץ ב 350 ש"ח או שיש יותר טובים באותו מחיר .מי שיש לו להציע נגנים יותר טובים שיגיד .או שממליצים לי על Iriver T30 512MB

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by yitzy,

שלום לכולם אני מתכנן בקרוב שידרוג מה6120 שלי לE65 (אלא אם יש לכם הצעה יותר טובה) מעניין אותי מה שונה?מה זהה?... מה שחשוב לי הכי הרבה זה גלישה באינטרנט! ‏(‏אופרה מיני!) ז"א מהירות גבוהה (דור 3.5), מסך טוב, מקשים נוחים... גם חשוב לי המערכת הפעלה, אני אוהב את הs60v3 שיש לי ויש לי אוסף נכבד של תוכנות מתאימות...רק מוודא שהמערכת זהה ב65? סוללה, איך היא בE65? התחממות המכשיר..(אחד הסיבות שאני מחליף)..? תודה רבה יצחק

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by Zinger777,

שלום, לאבא שלי היה את הSGS2 עם רום סטוק ושיניתי לו לICS של CM. גיביתי לפני השינוי רום את הכל ע"י העתקה של כל מה שקיים על המכשיר לדסקטופ שלי + CWM. ניסיתי למצוא בגוגל פליי את התוכנה, אבל היא לא הייתה שם והרמה של תוכנות האופיס האחרות לא מגיעות לרמה שלה. איפה אפשר למצוא אותה או איך אפשר לשחזר אותה מהגיבויים? תודה מראש, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by em28,

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  13. היי. אני מנסה להגיע ל API KEY שלי ולא מצליח. בכל פעם אני מקבל הודעה: 'keytool' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  14. Started by Zbbabir,

היי, קניתי לפני בערך שבועיים את ה-Nexus 5, אחלה מכשיר, עושה את העבודה כמו שצריך ואני מאוד נהנה ממנו. לפני יומיים הייתי בבאג והיו שם את הפירסומים על ה-MX4 ששמעתי עליו המון, המכשיר עצמו מתפקד טוב ועשה אחלה רושם. חוץ מזה ראיתי שבקרוב יוצא למכירה ה-MX4 שאמור להיות אפילו יותר טוב. לפי המון ביקורות שראיתי, ה-MX4 נחשב היום אחד החזקים בשוק (אם לא החזק ביותר, במיוחד ביחס למחיר שלו). מישהו התעסק עם המכשיר כדי לתת ביקורת? ושאלה נוספת, עולה הדאגה שבגלל שהמכשיר סיני, יש אופציית ריגול וכל פעולה נשלחת לשרתים, מישהו יכול לאמת/לאשש/להגיד האם זה אמור להפריע?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  15. בביקורות זאת אנו מביטים על אחד מניידי הגיימינג המעניינים של התקופה האחרונה מבית יצרנית החומרה GIGABYTE - כזה שמשלב בין עוצמת עיבוד גבוהה וקומפקטיות עבור יוצרי תוכן וגיימרים בעת ובעונה אחתלכתבה

16. אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון, ואני לא בטוח שאני מבין את הקטע של המהירויות. לפי מה שקראתי כרטיס זיכרון עם מהירות גבוהה הוא רלוונטי בעיקר למצלמות דיגיטליות ולזמן הטעינה שלהם בין צילום לצילום , אז אני לא בטוח שזה רלוונטי לסלולרי. וההבדל במחיר בין כרטיס זיכרון במהירות נמוכה למהירות גבוהה הוא ממש ענק, ויש מהירות X60 ועד X600 ויותר אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 32 גיגה לסלולרי שלי 1. יש משמעות למהירות? ואם כן, איזו מהירות כדאי לי? 2. מישהו יכול להמליץ על משהו מחו"ל (כי מהמחירים פה בארץ גבוהים בטירוף...)

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by ConRoe X Fire,

אהלן חברים אני מחפש להחליף את הסוני אריקסון X10 מיני החמוד שיש לי במשהו קצת יותר רציני אבל לא יקר. אני לא רוצה מסך ענק, מחפש משהו בינוני ועם סוללה כמה שיותר חזקה, מסך איכותי בשביל הרבה תמונות,סרטונים וטקסט (וואטסאפ) ועוד השימושים הרגילים כמו רמקול איכותי, דפדפן סבבה וכו'. בינתיים מכשיר שמאוד קורץ לי הוא HTC One V. יש כל כך הרבה דגמים של ה-One והאקספריה ואני כבר לא מבדיל בין כולם אז אם אתם יכולים לעזור לי בלבחור מכשיר אני אודה לכם מאוד. שאלה נוספת, האם שווה לקנות סמארטפון באיביי? המחירים שם זולים במאות שקלים, האם המכשיר יגיע תקין והכל אם אני קונה ממוכר עם הרבה positive feedback, האם אפשר לסמוך על זה או שעדיף לשלם יותר ולקנות בארץ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  18. QVGA - 240*320 HVGA - 320*480 VGA - 480*640 WVGA - 480*800 אני מניח שהרוב היו רוצים את ה WVGA אבל האם הייתם מסתפקים בפחות ? כי למשל מכשיר נחשק כמו HTC HERO http://www.htc.com/www/product/hero/specification.html הוא HVGA זה יספיק לכם או שאתם לא מוכנים לרדת מ VGA או WVGA .....זאת השאלה מאיזה רזולוציה אתם לא מוכנים לרדת כי אני משער שהרוב היו מעדיפים כמה שיותר .

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

אין מילים! תגידו יש את הפלאפון הזה בארץ??

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by F430,

אני נמצא בתפריט מוזר ואני יכול לעשות רק פירמוט,כיבוי,קלין וכו' ניסיתי לעשוות עידכון וזה לא עבד, מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  21. יצרנית המכשירים החכמים ההודית הפופולרית Micromax משיקה סמארטפון סופר משתלם משלה, מצוייד בשבב מתומן ליבות של קוואלקום ורום מבית Cyanogen לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%94-micromax-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4/

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  22. ערב טוב לכולם ושלום רכשתי מחבר ZUNE של 120 GB אחלה! רק שהוא לא הביא לי את דיסק ההתקנה בגלל שאבד לו.. חיברתי את הנגן למחשב הורדתי את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט ופתאום הפתעה ההתקנה לא עובדת כי חסר משהו מסוים (תמונה) התקנתי כל דבר שהיה נראה לי חסר כמו: XML LITE 3.XX NET Framework 2.0 JAVA ועוד כמה... אך כלום לא עזר ממש כך :-( אנה ממכם עזרו לי בא לי לבכות אני כבר באותו מצה מזה כמה ימים ממש מתוסכל... אני עובד עם XP... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by dolev16,

שלום,מכרים שלי נמצאים בחופשה בלונדון וביקשתי מהם לקנות לי מכונת זקן של פיליפס ,שאין בארץ ..לאחר שהם חיפשו ב-Oxford Street ולא מצאו, רציתי לבקש את עזרתכם במציאת חנות בלונדון או קרוב ללונדון ,שיש לה את המכונה הנ"ל: http://www.philips.co.uk/c/mens-grooming/pro-with-multifunctional-display-qt4070_32/prd/ זה ממש דחוף לי מכיוון שהם חוזרים ביום חמישי..כך שאודה למי שיוכל לעזור לי במציאת חנות.. תודה.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by Gil28,

ברצוני לרכוש את הנוקיה n82 מחו"ל (חצי מחיר מהארץ!!) ואני רוצה לדעת איך אני מוסיף לו עברית.. עם המחסור באותיות על המקשים אני אסתדר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים