גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם ושלום רכשתי מחבר ZUNE של 120 GB אחלה! רק שהוא לא הביא לי את דיסק ההתקנה בגלל שאבד לו.. חיברתי את הנגן למחשב הורדתי את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט ופתאום הפתעה ההתקנה לא עובדת כי חסר משהו מסוים (תמונה) התקנתי כל דבר שהיה נראה לי חסר כמו: XML LITE 3.XX NET Framework 2.0 JAVA ועוד כמה... אך כלום לא עזר ממש כך :-( אנה ממכם עזרו לי בא לי לבכות אני כבר באותו מצה מזה כמה ימים ממש מתוסכל... אני עובד עם XP... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום . כרגע יש לי את הגלקסי S3 , יש לי אותו מהרגע שהוא ייצא בארץ . אחרי שהוא עבר איתי חלק השירות הצבאי וגם באזרחות הוא נפל די הרבה (אף פעם לא נשבר ולא היה בתיקון) המכשיר כבר כמה חודשים עושה מלא בעיות הרבה פעמים הוא נכבה ואז נכנס ללןפ בהדלקה ורק אחרי רבע שעה במקרה הטוב הוא נדלק. הוא נתקע כמה פעמים ביום לפעמים נעלמת לו הקליטה ובקושי שומעים משהו בשיחות, כל זה כלום לעומת הסוללה שבקושי מחזיקה חצי יום . החלפתי רומים וכל רום אותם הבעיות . בכל מקרה אני חושב על להחליף אותו . עכשיו חשבתי על הG2 של LG כי המסך גדול ולפי מה שראיתי יש לו סוללה חזקה . (נפח איחסון פחות חשוב לי) . יש לי בבית גם את הS4 (לא שלי) אבל אם אני יקנה למשל את הLG אני יוכל להחליף אותו ולהיות עם הS4 . וראיתי שיוצא ה…
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
משום מה באתר הרישמי בארץ לא ראיתי שום ציון שיש גרסה עם פלוס לעומת האתר העולמי : http://www.sandisk.com/products/sansa-music-and-video-players/ שבו כן מופיע הגרסה עם הפלוס , חוץ מכרטיס הרחבה לא מצאתי הבדלים. אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. אני מתלבט בין לקנות את הפלוס בארה"ב לבין הרגיל בארץ , זה יוצא בערך אותו מחיר עריכה: וכמובן לפלוס יש גרסת firmware שכוללת עברית ?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
עד 350שח' איכותית עד כמה שאפשר עד המחיר שציינתי שיראו אותה שתתאים לשני האוזניים ראיתי פה ושם כמה דגמים אך אינני יודע אם באמת זה מוצר איכותי...
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום! אני לא מחפש פיצ'רים, רק שיחות וSMS. מכיוון שזה כל מה שאני צריך, אני רוצה להשקיע עד 500 שקל. הדבר היחיד שחשוב לי הוא אמינות המכשיר. אני צריך מכשיר שיחזיק לטווח הארוך. הנטייה שלי היא לנוקיה, על סמך נסיון קודם, אבל אני מוכן לקבל הצעות. למקרה שזה משנה, אני לקוח אורנג'. חיפוש קצר בזאפ מראה שיש כמה וכמה נוקיות בפחות מ500 שקל כולל הצביקפון האגדי. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Cellphone&DB188396=188402&DB175837=175848 מה שקופץ לעין כאן הוא הצביקפון, במחיר נוח. לא הצלחתי למצוא סיבות לקנות דגם אחר ספציפית, או סיבות למה לקנות את הצביקפון מעבר לכך שהוא פשוט ידוע כ"טוב" ולכן רציתי לשאול לדעתכם והמלצותיכם. תודה, משה.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מכשיר NOKIA 5700 שקניתי מאורנג' האם יש אפשרות להתקין לו מערכת נקייה בלי כול האורנג והזבל שהם סמו שם (אני מודע לכך שזה מוריד את האחריות ) לפני המכשיר הזה היה לי נוקיה אחר שהיתה לו בעיה תיקנתי אותו בחנות פרטית והוא התקין לי גם מערכת נקייה שלי בלי הסלקום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מציגה מנכ"ל חדש ומציעה נתונים טכניים רשמיים של משקפי ה-Cosmos המתקדמים שיחלו להימכר בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה ימים לפני הסמארטפונים החדשים - אנחנו מקבלים מהיצרנית הקוריאנית הכרזה רשמית של טאבלטים לשנת 2019 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
אני ניסיתי להעביר קובץ ב-MP3 וזה שוקל 170 מגה יש לי בנגן 256 מגה איחסון וכל פעם שאני מנסה למחוק את הובץ זה רושם לי"אין אפשרות למחוק את הקובץ...הפרמטר שגוי" ואפילו ניסיתי לבצע איחוי לנגן אבל זה רושם לי אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של זיכרונות פלאש ודיסקים קשיחים בנגנים? כרגע אני יודע ש: *פלאש מגיע ל-8G ודיסק ל-80 *דיסק קשיח רגיש לטלטלות, פלאש לא רגיש בכלל *נגנים מבוססי דיסק קשיח יותר כבדים אשמח אם תתקנו/תוסיפו תודה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ההצעות המעודכנות של לנובו, אסוס ואייסר מגיעות אל השוק, ומכוונות לקהלי יעד מגוונים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני מחולון. תראו איפה זה מראה שאני נמצא.. למה זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בחירה ראשונהההההההההההההההההההה זה: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=B3FAC19&nplm=TN613LL/A תמונות נוספות: http://www.ilounge.com/index.php/ipod/review/power-support-crystal-jacket-set-for-iphone/ בחירה שניייההההההה או זה: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=DEE1ABF3&nplm=TN563LL/A בשחור... מידע נוסף: http://www.goincase.com/products/detail/protective-cover-cl59030/2 איזה כדאי?? לא יודע איזה לבחור ???
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ב spmark רשום לי שהמעבד פועל ב206 MHZ אבל בכל האתרים רשום - Dual ARM 11 332 MHz CPU למה להאמין? (חשוב לי כי אולי אתקין לינוקס עליו בהמשך, אל תדאגו איך אני יעשה את זה יש לי חבר שהתקין לינוקס על מצלמה דיגיטלית)
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1HPSDSDM_512_E10M באיזה פלאפונים אפשר לשים אותו?
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בעיקרון עשיתי קצת ריסרצ' משלי... והיגעתי למסקנה שזה.. ה.. פלאפון... אבל ה' הפלאפון הזה סובל מבעיה אחת גדולה... סוללה.. אני בתור אחד שתקוע על הפלאפון 24/7 יכול לשחק בו בלי הפסקה... העם זה באמת תיהיה בעיה? אני פשוט רוצה את הסימביאן כל כך חזק... ויש בו כל מה שחיפשתי.. אבל סוללה קיבינימט
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן בקרוב שידרוג מה6120 שלי לE65 (אלא אם יש לכם הצעה יותר טובה) מעניין אותי מה שונה?מה זהה?... מה שחשוב לי הכי הרבה זה גלישה באינטרנט! (אופרה מיני!) ז"א מהירות גבוהה (דור 3.5), מסך טוב, מקשים נוחים... גם חשוב לי המערכת הפעלה, אני אוהב את הs60v3 שיש לי ויש לי אוסף נכבד של תוכנות מתאימות...רק מוודא שהמערכת זהה ב65? סוללה, איך היא בE65? התחממות המכשיר..(אחד הסיבות שאני מחליף)..? תודה רבה יצחק
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היה לי IFP790 256MBוIriver , הוא היה מעולה עד שאיזה מקש התקלקל ועכשיו בגלל הביטוח אני מחליף אותו כנראה למכשיר אחר בבאג מחשבים, אז נא לבחור דגם רק משם. דרישות: 512 עד ג'יגה זיכרון. סוללה חזקה. לא צריך תמונות וסרטים בכלל. איכות שמיעה גבוהה גודל - עדיף קטן. מחיר: עד 500 ש"ח (זה לא אומר שחייבים לנצל את כל התקציב...) . כדאי אולי לרכוש נגן ואוזניות איכותיות בנפרד ? עריכה: טוב אז נשארתי עם התלבטות כזאת: iAudio G3 1GB ב 400 ש"ח+אוזניות איכותיות ב 100 ש"ח (AKG K12P) MPIO FG100 1GB ב 300 ש"ח - לא יודע אם כדאי אוזניות נוספות. MPIO FY700 2GB ב 300 ש"ח בלי אוזניות נוספות כי הם כבר איכותיים. האפשרות השלישית נראית הכי משתלמת אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב של הנגן והממשק לא נראה נוח במיוח…
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
האחיין שלי החליף את קוד הכניסה ל- Ipad שלו ואז שכח את הקוד. אופס! מה עושים? חיפשתי ומצאתי שתי אפשרויות: האחת, לשחזר מגיבוי באמצעות Itunes. ניסינו, צריך לבטל קודם את ה- find my ipone. השניה, לאפס את המכשיר דרך find my iphone. ניסינו, הוא לא מופיע שם בכלל. אאארררר, מה? מכירים פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש כיסוי מגן ל Ipod Nano החדש שלי, ראיתי בכמה אתרים עטיפת סיליקון ב 40 שקל של סילבר ליין :-\ יש למישהו המלצות למשהו קצת יותר אמין מבזה? למישהו יש את המגן Isee ? בסך הכל 20 דולר..
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם. קיבלתי zen vision m 30 GB יד שניה היום, ושמתי לב שהיה בו מידע שתפס חצי מהכונן, אך לא היו בו באמת שירים בפנים (גם במכשיר עצמו וגם במחשב לא ראו קבצים). לכן, בחרתי בפירמוט דרך הrecovery tool. נכנסתי לזן, הכל טוב ויפה. כשבאתי להעביר קבצים זה העביר מידע ששווה ערך ל1 GB, ולאחר מכן שהוא ניסה להעביר קבצים הוא פשוט נתקע (''קפא''). מה לא ניסיתי, לחפש בכל גוגל, לחפש בפורום, לעדכן קושחה, לעשות format שוב ואז clean up, את כל האינטרנט הפכתי בנסיון למצוא פתרון. אני מאוד מקווה שזה לא אומר שהזן מת אם כך. מצאתי פתרון שמתאים לזן מייקרו (שגם יש לי וגם הוא עשה בעיות לאחר כמה זמן עד שכבר זרקתי אותו, בניגוד לאייפוד שנמצא פה כמה חודשים ושורד כמו גדול...שילכו לעזאזל הקריאייטיב האלה :-\)…
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ואני מתכוון רק לשמות של הקבצים - ואם אפשר לעשות המרה "חכמה" - כלומר לכל הקבצים ביחד ולא אחד אחד
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נטבוק/טאבלט/מחברת אלקטרונית או משו כזה אני לא יודעת איך קוראים לזה .. אני רוצה שזה יהיה קטן ונייד, שיהיה נוח להכניס בתיק. אני רוצה את זה כדי להקליד עבודות, בעיקר וורד, לא חשוב לי משחקים וכאלה.. בסביבות 1000 שקל.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות אחד מהדגמים, הבעיה שיש להם נפח זכרון די קטן, 8 ג"ב (או 16 ג"ב בגרסה היותר יקרה, וגם זה לא הרבה יחסית) הבעיה שיש לי הרבה אלבומים בפורמט של אפל לוסלס שהנפח שלהם 200-300 מ"ב, ולכן הנפח הזה נראה לי די מעט (עד עכשיו היה לי אייפוד וידיאו עם 30ג"ב). אני זוכר שבדגמים מסויימים של האייפוד, בשאפל (ואולי בנאנו?) הייתה אפשרות כשעושים סנכרון בין המחשב לאייפוד לעשות שאייטיונס אוטומטית תבצע המרה ל KBPS יותר נמוך ככה שהקבצים יצאו הרבה יותר קטנים (במילא באייפוד עצמו אין ממש הבדל באיכות הסאונד). מישהו יודע אם יש אפשרות כזאת גם בטאצ'\אייפון? תודה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-