עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. עד היום היה לי פלא עם כרטיס הרחבה וכל המידע היה על הכרטיס ובמקרה שהפלא מת אז המידע היה בטוח על הכרטיס.. השאלה שלי היא האם אפשר להציל מידע מהפלא (שאין לו כרטיס הרחבה) כאשר הפלא ז"ל ? ואם זה אפשרי מה העלויות של זה?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  2. Started by bezangeloo,

הבטרייה המקורית של נוקיה למכשיר הנ"ל בעלת ערך של 890mAh. אם אחליף אותה בבטריה תחליפית בעלת ערך של 1000mAh זה יכול להזיק למכשיר או שפשוט זמן הסוללה יהיה ארוך יותר? בהנחה שהחלפתי את הבטרייה לתחליפית, כדי לצרוב את הגרסה המקורית האחרונה של נוקיה על המכשיר (כרגע יש גרסה של פלאפון) אצטרך להחזיר את המקורית, או שאין סיכון? לסיום, אם אפשר מדריך נחמד לצריבת הגרסה המקורית + מקור להורדה שלה זה יהיה נחמד. תודה רבה, בז'נגלו.

3. יש לי התלבטות קשה לגבי טבאלט עד 2000 ש"ח. מה כדאי יותר ? המטרה שלי זה לאינטרנט, סרטונים, סרטים, משחקים לא כל כך חשוב. מה יותר כדאי מבחינת ביצועים ? או שעדיף לחכות ל-NEXUS 10 ? http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913226&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=91&aff=Zap〈=he http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=TF300T-1A145A&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=91&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  4. סמארטפון הביניים החדש של השחקנית הסינית הוא מעודן, מצוייד במצלמה כפולה - ועדיין לא יקר בכלל לכתבה

5. Started by oren99,

איך אפשר לפתוח את האפסטור ככה שאני אוכל לראות את כל האפליקציות? גם אם אני לא בארה"ב? הגירסה שלי היא 6.0.1 והאפסטור מבקש ממני סיסמה כל פעם שאני מוריד משהו. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, יש לי נגן MP3 -SANSA CLIP, יש לו תמיכת תפריטים בעברית אולם השירים מוצגים בחירבושים כאלה, רציתי לדעת אם יש אפשרות לתמיכה מלאה בעברית כך שגם שמות השירים יוצגו בעברית? *אם היה כבר דיון על זה אשמח לקבל הפניה אליו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  7. שלום לכם סבא שלי מחפש פלאפון שהמקשים שלו יהיו מוארים וגדולים, ובנוסף שהצילצול שלו יהיה חזק כמה שאפשר.. גודל ומחיר לא משנים. האם קיימת חיה כזו? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

יש אפשרות לגרום לאייפון שמחובר לטלוויזיה להציג את הכל? (הכוונה היא לא רק תמונות וסרטים אלא גם תפריטים ואתרי אינטרנט) אני מתכוון גם דרך שינויים קטנים במערכת הפעלה שלו כמו שראיתי אנשים עושים בדברים אחרים (אם זה לא חוקי אני מצטער...) וגם דרך תוכנות (שהם מוכרים\לא מוכרים)

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by dans41,

אני עם המכשיר כבר שנה בערך, נשרף לו הלוח לא באשמתי בעבר והוא תוקן (אם כי זה לא נראה לי קשור). בחודשיים האחרונים הסוללה על הפנים, אני על סטוק רום. אני יודע שיש בעיה בסוללה כי הורדתי את Gsam ואין משהו חריג. לא מצאתי שום מקום בארץ עם סוללות מקוריות בתוך קופסא, איפה ניתן לקנות בארץ ומה המחיר? האם ניתן להשתמש בסוללות של חברות אחרות כמו Anker? והאם יש בהן שבב NFC?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  10. Started by Tal14,

אמא שלי רוצה לקנות אחד מהשניים 2500 ש"ח כמובן זה המחיר של האייפד 4 זה גם לפטופ במחיר הזה. מה יותר משתלם ? כמובן לבית. ז"א פייסבוק קצת משחקים שטותיים כאלה אימייל וכו'. תודה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  11. למישהו יש נסיון עם המסגרת הדיגיטלית הזו? איך היא? נוחה? איכותית. אשמח לחוות דעת. תודה !

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by asaf556,

שלום . במשך שבועיים אני מחכה שהיה במלאי של אורנג את ה 5800 אבל אין ונמעס לי לחכות ראיתי שהגיעה אבל תמיד שאני הולך לסניפים שלהם אין במלאי. תוכלו לתת לי מכשירים מעניינים מאורנג במחיר של לא יותר מ30 שקל לחודש שאתם ממליצים אליהם? בנוסף איך הסוני אריקסון w595?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  13. מכשיר הביניים פלוס החדש של היצרנית הקוריאנית נחשף במלוא הודו עם קו מותן דקיק, מסך Super AMOLED ומצלמה משופרת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92/

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  14. Started by LORIANTA,

סרקתי את כל האינטרנט ולא מצאתי עדכונים האם העדכון עולה כסף? איפה אני מוצא אותו? כל כמה זמן יש עדכון ואיך מעדכנים פיזית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  15. הרענון המתוכנן עבור דגמי משפחת ה-Galaxy A ממשיך להתרחב לכתבה

16. Started by hardgore1,

הי אני מחולון. תראו איפה זה מראה שאני נמצא.. למה זה? תודה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  17. שלום. אחי מעוניין לקנות GPS. אבל יש בעיה אני והוא לא יודעים את המחירים של הGPSים בשוק, זאת אומרת לא יודעים מה הכי יקר מה הכי זול ובקיצור את מחיר השוק. יש לכם משהו להמליץ שלא יעבור את ה1500 בערך אם זה קצת מדיי אשמח אם תודיעו לי. חשוב שיהיה מדויק והכי טוב שניתן להשיג לתקציב הנוכחי

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  18. שלום לכולם. לא מזמן קניתי נגן דיוידי נייד LG DP271B, אך כאשר אני מכניס בתוכו דיסק בעל יותר מ SESSION אחד, הוא קורא רק את הראשון. האם יש מה לעשות בנידון? זה נגן איכותי..לא דרק ב 500 שח.. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by roi777,

יש לי גלקסי S5 ואני צריך לאפס אותו דחוף כי הוא נתקע ונגמר הזיכרון אבל מאוד חשוב לי האפליקציה My KNOX (איזור מאובטח להתקין בו אפליקציות) ובגלל שסמסונג הפסיקו את התמיכה בזה זה כבר לא נמצא בחניות האפליקציות. אשמח אם מישהו יודע איך להתקין את זה בכל זאת. תודה

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by taltarablus,

ההצפנה, שמגיעה תחילה לפלטפורמת האנדרואיד עם העדכון האחרון של האפליקציה, תוודא כי רק המוען והנמען יוכלו לראות את תוכן ההודעות לכתבה: http://hwzone.co.il/whatsapp-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by omri_ro,

הורדתי והתקנתי widget ללוח שנה שנראה לי מאוד נחמד, הבעיה היחידה היא ביושור לימין, האם קיים תיקון RTL כלשהו? מכשיר DESIRE עם FROYO בעיברית מיושרת לימין (הרום המותקן הוא NEXTROM) למעוניינים: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anod.calendar&hl=en

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by karpad,

שלום אנשים, ברשותי מכשיר mio a701 שנרכש באורנג' לפני כמה חודשים. רציתי לשאול האם אפשר לבצע sim free באמצעים בייתים למכשיר הזה? אם כן אני אשמח ללינק שיסביר לי איך. תודה אגב, אורנג' דורשת (תחזיקו חזק........................) 800 ש"ח על כזה דבר!

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by KoM,

האם זמן הבטריה ב-O2 קרוב להצהרות היצרן ? או רחוק מכך ? האם לאחד מהנגנים האלה קריאת כתוביות בעברית מובנית ? האם ל-O2 אפשרות להעביר קבצים מהכרטיס החיצוני אל הזכרון הפנימי ולשמש כאחסון לתמונות למשל ? האם ניתן לטעון את שניהם דרך מתאם USB לחשמל ? זהו לבינתיים, תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by satlan1,

יש לי פלאפון K750I עם כרטיס של ג'יגה. הוא מחובר עם USB למחשב. כשאני מנסה להעתיק קבצים מהמחשב לפלאפון זה מתחיל להעתיק אותם ובאמצע העברה אני מקבל את ההודעה ההעברה נפסקת, והתוכן שבכונן נעלם.(אם אני עושה רענן אז הכונן עצמו גם נעלם...). כדי שהמחשב יזהה אותו שוב אני צריך להפעיל אותו מחדש.(לא עוזר לנתק את הUSB ). ואחרי שאני מפעיל מחדש זה ממשיך ואני מקבל את ההודעה בקובץ אחר. ככה שזה לא בעייה בקבצים. יש לי 2 מכשירים כאלה וגם 2 כרטיסי זיכרון (Kingmax ms pro duo 1gb) וניסיתי לחבר אותם בשני מחשבים ועדיין יש את אותה הבעייה. הבעייה היא בכרטיס זיכרון לדעתכם? כי לפי מה שהבנתי MS PRO DUO אמור להתאים לK750I תודה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by KF,

שלום.. אני נורא מתלבט אם לקנות גלקסי 4 (מה ההבדלים בין 9500 ל9505 ?) או נקסוס 5 ? כרגע אני עם גלקסי 1 והוא התחיל להימאס עליי. או שאפילו יש אופציה אחרת טובה יותר מהשניים הנ"ל ? התקציב עומד על 2000 ש"ח.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.